Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.6.2006 23:00

zakládám nový prostor - a zítra neotálejte, zejména Líba, Maťa a spol. (Marie, kartu do foťáku nenechat doma!!)

24.6.2006 23:03

dargan napsal(a):
zakládám nový prostor - a zítra neotálejte, zejména Líba, Maťa a spol. (Marie, kartu do foťáku nenechat doma!!)

Já zahálet nebudu
....a kolem kruhu se stále pohybovala podezřelá osoba " v podřepu" a v rukou držela roztavenou hmotu, vzdáleně připomínajíc fotoaparát.....

24.6.2006 23:04

dargan napsal(a):

My teda jedeme

24.6.2006 23:05

dargan napsal(a):

beru na vědomí a pro jistotu už je ve fotáku, baterky nabitý batoh z
balen a ted jen nezaspat

24.6.2006 23:10

marie m napsal(a):
balen a ted jen nezaspat

Holky dobrou a držím palce a hlavně ........těším se na fotky

24.6.2006 23:10

marie m napsal(a):
balen a ted jen nezaspat

Tak šupem do postele - a šťastnou cestu!

24.6.2006 23:15

dargan napsal(a):
Tak šupem do postele - a šťastnou cestu!

Už se tam šunu Brituška už tam je spořádaně od Večerníčku
Taky všem šťastnou cestu, v tom hicu, a volnou dálnici!!! Dnes byla zavřená, kvůli bouračce, cca 50 km před Brnem

25.6.2006 05:22

nada napsal(a):
My teda jedeme

Naďo, tak přece ? Zlomily jsme Tě tady ???
Jo a Dášo, Beluška tam sice dnes nebude, ale bude tam Bazarka !!!
Ty seš ale, že se nejedeš na svůj odchov podívat
Tak dámy a já za chvíli vyrážím. Doufám, že ten dnešní den přežiju
ve zdraví a moje smečka tady doma taky

25.6.2006 09:21

mata napsal(a):
Už se tam šunu Brituška už tam je spořádaně od Večerníčku
Taky všem šťastnou cestu, v tom hicu, a volnou dálnici!!! Dnes byla zavřená, kvůli bouračce, cca 50 km před Brnem

Líbo - já myslela ,že jedeme tady na foru !!!
tak te zklamu a nedorazím :-((

25.6.2006 11:35

lmusa napsal(a):
Naďo, tak přece ? Zlomily jsme Tě tady ???
Jo a Dášo, Beluška tam sice dnes nebude, ale bude tam Bazarka !!!
Ty seš ale, že se nejedeš na svůj odchov podívat
Tak dámy a já za chvíli vyrážím. Doufám, že ten dnešní den přežiju
ve zdraví a moje smečka tady doma taky

Líbo, nemáš v těch mojich béčkách hokej? Né Bazarka, ale Berezka, ta od koní!

25.6.2006 16:02

nada napsal(a):
Líbo - já myslela ,že jedeme tady na foru !!!
tak te zklamu a nedorazím :-((

Tak holky - kde jsou nějaké info ???
Vítěze už znám ale co foteškýý a výsledky ??
Barhatovi ještě jednou gratulace k BOBíkovi

25.6.2006 17:37

nada napsal(a):
Tak holky - kde jsou nějaké info ???
Vítěze už znám ale co foteškýý a výsledky ??
Barhatovi ještě jednou gratulace k BOBíkovi

Zdravím příznivce kavkazáčků
Koukala jsem, že výsledky už jsou na stránkách ch. st. Lajdn.

25.6.2006 19:58

shara napsal(a):
Zdravím příznivce kavkazáčků
Koukala jsem, že výsledky už jsou na stránkách ch. st. Lajdn.

Haloooooooo
vy jste v tom Brně přirostly,ne ???

25.6.2006 20:17

nada napsal(a):
Haloooooooo

ahoj všem za chvilku sem něco dám ,zatím jsou na kartě dojeli jsme před chvilkou a musela jsem nejprve vše nakrmit tak trpělivost

25.6.2006 20:20

marie m napsal(a):
ahoj všem za chvilku sem něco dám ,zatím jsou na kartě dojeli jsme před chvilkou a musela jsem nejprve vše nakrmit tak trpělivost

tak to musela mit tvoje polovička radost že se vám to takhle protáhlo
Holt vítězství se musi něco obětovat

25.6.2006 20:46

nada napsal(a):
tak to musela mit tvoje polovička radost že se vám to takhle protáhlo
Holt vítězství se musi něco obětovat

tak začímám ale všechny podle jmen neznám tak snad je poznáte

25.6.2006 20:48

marie m napsal(a):
tak začímám ale všechny podle jmen neznám tak snad je poznáte

25.6.2006 20:48

nada napsal(a):
Haloooooooo

Nepřirostly, ale uvařily
Cassia Šejtanova smečka

25.6.2006 20:49

lmusa napsal(a):
Nepřirostly, ale uvařily
Cassia Šejtanova smečka

Jo a vzadu je Habibi Erudit za Cassiou

25.6.2006 20:51

lmusa napsal(a):

Berenis BB

25.6.2006 20:52

lmusa napsal(a):

Charza Kamenná stráž

25.6.2006 20:56

lmusa napsal(a):
Charza Kamenná stráž

Dora ZS a Cassia šš

25.6.2006 20:57

lmusa napsal(a):
Berenis BB

Dorra Zlatá studánka a za ní Gruzie Erudit

25.6.2006 20:59

marie m napsal(a):
Dora ZS a Cassia šš

Berezina z Darganova dvora

25.6.2006 21:01

lmusa napsal(a):
Berezina z Darganova dvora

Axa BB

25.6.2006 21:01

dargan napsal(a):

Ahojky dámy....
Teda,vy jste se rozjely. Já nějak nestíhám Pro letošek jsme asi výstavy ukončili. Bára se hárá a máme domluvené krytí. Už se těšíme na "áčka" A aby Sára nebyla škodná,tak se hárá taky a já odháním bičíkem na koně chtivé psy.
Ohledně těch "spoluobyvatelů" Mě se taky zdá,že to už dělají schválně. Už máme dohodnuto,že povraždíme slepice a v tom výběhu uděláme nový plot a bude klid. Oni maj totiž slépky 18 arů výběhu Ale už dlouho mít nebudou ... cha cha cha

25.6.2006 21:03

lmusa napsal(a):
Axa BB

Ještě jednou Axa Baintha Brakk

25.6.2006 21:05

eavy napsal(a):
Ahojky dámy....
Teda,vy jste se rozjely. Já nějak nestíhám Pro letošek jsme asi výstavy ukončili. Bára se hárá a máme domluvené krytí. Už se těšíme na "áčka" A aby Sára nebyla škodná,tak se hárá taky a já odháním bičíkem na koně chtivé psy.
Ohledně těch "spoluobyvatelů" Mě se taky zdá,že to už dělají schválně. Už máme dohodnuto,že povraždíme slepice a v tom výběhu uděláme nový plot a bude klid. Oni maj totiž slépky 18 arů výběhu Ale už dlouho mít nebudou ... cha cha cha

Expert Teddy Erudit

25.6.2006 21:05

eavy napsal(a):
Ahojky dámy....

Agir Z Bllerkova

25.6.2006 21:06

eavy napsal(a):
Ahojky dámy....

Cha cha, tak slípky to mají spočítané? To budou spolubydlící pochybovat o Vašem zdraví - zbavit se užitečných zvířat ve prospěch darmožroutů. Ale je to řešení, holky budou mít klid a Vy taky! A teď nám Verčo prozraď toho ženicha - když už je to krytí na spadnutí.Držím palce, ať se Báře trefíte do vkusu, vím o tom své

25.6.2006 21:11

dargan napsal(a):
Cha cha, tak slípky to mají spočítané? To budou spolubydlící pochybovat o Vašem zdraví - zbavit se užitečných zvířat ve prospěch darmožroutů. Ale je to řešení, holky budou mít klid a Vy taky! A teď nám Verčo prozraď toho ženicha - když už je to krytí na spadnutí.Držím palce, ať se Báře trefíte do vkusu, vím o tom své

Bakara Ksiezyc Pamíru

25.6.2006 21:14

marie m napsal(a):
Bakara Ksiezyc Pamíru

a její bráška Barhat Ksiezyc Pamíru

25.6.2006 21:16

marie m napsal(a):
a její bráška Barhat Ksiezyc Pamíru

náštvaný Barhat KP

25.6.2006 21:19

marie m napsal(a):
náštvaný Barhat KP

a jěště jednou Bakarka KP

25.6.2006 21:23

marie m napsal(a):
a jěště jednou Bakarka KP

a jeden bonus Lenky Parson doufám že to píšu dobře

25.6.2006 21:31

marie m napsal(a):
a jeden bonus Lenky Parson doufám že to píšu dobře

25.6.2006 22:32

dargan napsal(a):

Super fotečky ale ,že vám to trvalo
jinak Líbo -. díky za foto a nechápu ,proč to nedáš sem ??

25.6.2006 22:47

eavy napsal(a):
Ahojky dámy....

Teda Verčo,nechci kecat,ale jsi pěkně pomstychtivá chudinky slípky...no ale kdyby se vám nedařilo je pochytat,můžeš si vypomoct holkama,přece jenom,jsou to pastevečtí psi,ne?
Držím palce na krytí....podej info....

25.6.2006 22:54

nada napsal(a):
Super fotečky ale ,že vám to trvalo
jinak Líbo -. díky za foto a nechápu ,proč to nedáš sem ??

A teď k výstavě...tak když tak koukám,jak se na výstavách musí pobíhat...hm,no nevím,dneska jsem byla večer si zaběhat s Cerbem a teda,nic moc nadšený nebyl
A jinak,dotaz....před výstavou vyčesáváte nebo průběžně pořád i když pes nelíná?Já mám z Cerba chlupů,že uvažuju,že to budu prodávat jako ovčí vlnu
Holky,fotky skvělé,díky,že jsem se pokochala.....

25.6.2006 22:54

eavy napsal(a):
Ahojky dámy....

Verčo se slepice máme svoje zkušenosti - Bred s Cindou by rádi vypomohli

25.6.2006 22:55

jesie napsal(a):
A teď k výstavě...tak když tak koukám,jak se na výstavách musí pobíhat...hm,no nevím,dneska jsem byla večer si zaběhat s Cerbem a teda,nic moc nadšený nebyl
A jinak,dotaz....před výstavou vyčesáváte nebo průběžně pořád i když pes nelíná?Já mám z Cerba chlupů,že uvažuju,že to budu prodávat jako ovčí vlnu
Holky,fotky skvělé,díky,že jsem se pokochala.....

Já češu když línaji.Jinak před vystavou na místě jen hrubá úprava ,párkrát projet hřebenem a je to

26.6.2006 10:51

nada napsal(a):
Já češu když línaji.Jinak před vystavou na místě jen hrubá úprava ,párkrát projet hřebenem a je to

Dobrý deň dámy, nechcem rušiť vašu diskuziu, ale už sa veľmi dlho chystám, že sa k vám občas pridám. Čítam vaše príspevky už od vašich počiatkov a musím priznať, že je to pre mňa vlastne také čítanie na pokračovanie. A samozrejme, že aj balzam na dušu. Svojho času som chovala pár kavkazákov a viem , že je to neuveriteľné plemeno. Ale samozrejme za predpokladu, že je v dobrých rukách. O ich myslení sa dá naozaj dlho diskutovať, ale len s ľuďmi, ktorí týmto psom rozumejú. A tých bohužiaľ nie je zas tak veľa. Niekedy , keď sa mi podarí naskenovať staré fotky tak ich sem dám. Asi pred tromi týždňami nás opustil jeden z ich prvých potomkov, mal kliešťa nainfikoval sa a keďže mu išlo už na desiaty rok, jeho organizmus to nezvládol.
Dnes sa venujem briardom. Mám fenu čiernu a veľmi hyperaktívnu. Tak dámy píšte, nech mám čo čítať, a keď vám to nebude vadiť občas sa pridám.

26.6.2006 17:36

odrika napsal(a):
Dobrý deň dámy, nechcem rušiť vašu diskuziu, ale už sa veľmi dlho chystám, že sa k vám občas pridám. Čítam vaše príspevky už od vašich počiatkov a musím priznať, že je to pre mňa vlastne také čítanie na pokračovanie. A samozrejme, že aj balzam na dušu. Svojho času som chovala pár kavkazákov a viem , že je to neuveriteľné plemeno. Ale samozrejme za predpokladu, že je v dobrých rukách. O ich myslení sa dá naozaj dlho diskutovať, ale len s ľuďmi, ktorí týmto psom rozumejú. A tých bohužiaľ nie je zas tak veľa. Niekedy , keď sa mi podarí naskenovať staré fotky tak ich sem dám. Asi pred tromi týždňami nás opustil jeden z ich prvých potomkov, mal kliešťa nainfikoval sa a keďže mu išlo už na desiaty rok, jeho organizmus to nezvládol.
Dnes sa venujem briardom. Mám fenu čiernu a veľmi hyperaktívnu. Tak dámy píšte, nech mám čo čítať, a keď vám to nebude vadiť občas sa pridám.

Vítejte Jano mezi náma a aktivně se přidejte. Na pejsky ze Slovenska jsem dost zvědavá, a určitě nejsem sama! Svého času bylo o slovenských kavkazech dost slyšet, ale v poslední době je mrtvo, čím to je? I na slovenských výstavách se Vašich psů objevuje čím dál míň, pročpak? Nevíte náhodou něco o CHS Kaukazský čert?

26.6.2006 17:45

dargan napsal(a):
Vítejte Jano mezi náma a aktivně se přidejte. Na pejsky ze Slovenska jsem dost zvědavá, a určitě nejsem sama! Svého času bylo o slovenských kavkazech dost slyšet, ale v poslední době je mrtvo, čím to je? I na slovenských výstavách se Vašich psů objevuje čím dál míň, pročpak? Nevíte náhodou něco o CHS Kaukazský čert?

Ahojky všem
Tak sem konečně schopná sem hodit nějaký fotky, ale předem upozorňuju, že nejsou nic moc a není jich nejvíc. Stalo se stalo, že sem neuvařila foťák, nýbrž sebe! Už v sobotu mi bylo nějak divně, a až sem v neděli koukala do WC na výstavě, došlo mi, že to bude úpal, jak vyšitej!
Ke kruhu kavkazánčat sem tedy přišla pozdě a odešla brzo, bohužel
Každopádně po mně nechtějte jména, prakticky ty psy neznám a všichni se jmenují stejně "strašně" na můj uvařený mozek
Tímto se tedy majitelům omlouvám, tiše, a doufám, že pochopí a jména si doplní, či vlastně všichni budete vědět, vocogo, a to stačí.
Tak začínáme

26.6.2006 17:46

mata napsal(a):
Ahojky všem
Tak sem konečně schopná sem hodit nějaký fotky, ale předem upozorňuju, že nejsou nic moc a není jich nejvíc. Stalo se stalo, že sem neuvařila foťák, nýbrž sebe! Už v sobotu mi bylo nějak divně, a až sem v neděli koukala do WC na výstavě, došlo mi, že to bude úpal, jak vyšitej!
Ke kruhu kavkazánčat sem tedy přišla pozdě a odešla brzo, bohužel
Každopádně po mně nechtějte jména, prakticky ty psy neznám a všichni se jmenují stejně "strašně" na můj uvařený mozek
Tímto se tedy majitelům omlouvám, tiše, a doufám, že pochopí a jména si doplní, či vlastně všichni budete vědět, vocogo, a to stačí.
Tak začínáme

Agir z Bllerkova

26.6.2006 17:47

mata napsal(a):
Agir z Bllerkova

Opět Agir z Bllerkova - bájo pes, bájo povaha, bájo majitelka

26.6.2006 17:48

mata napsal(a):
Opět Agir z Bllerkova - bájo pes, bájo povaha, bájo majitelka

26.6.2006 17:51

mata napsal(a):

Myslím Berenis BB, Cassia ŠS a tu třetí nevím

26.6.2006 17:52

mata napsal(a):
Myslím Berenis BB, Cassia ŠS a tu třetí nevím

26.6.2006 17:56

mata napsal(a):
Cassia ŠS

Gruzie Erudit, nebo Charza Kamenná stráž?

26.6.2006 17:57

mata napsal(a):
Gruzie Erudit, nebo Charza Kamenná stráž?

Tamto byla Gruzie, ne? Tohle je Charza Kamenná stráž

26.6.2006 17:58

mata napsal(a):
Tamto byla Gruzie, ne? Tohle je Charza Kamenná stráž

26.6.2006 18:15

mata napsal(a):

Tadyk si nejsem jistá.....Barhat Ksiezic Pamiru??

26.6.2006 18:15

mata napsal(a):
Tadyk si nejsem jistá.....Barhat Ksiezic Pamiru??

Pardon Ksiezyc Pamiru tam mělo být tvrdé Y

26.6.2006 18:19

mata napsal(a):
Pardon Ksiezyc Pamiru tam mělo být tvrdé Y

Tak a teď mě se do mě pusťte!
...fotky stojí za prd....půlka éďanů chybí.....moc z dálky.....nevím jména....

Abych vaše zabijácké choutky na mě troška uklidnila, posílám nekavkazský bonusek, ale stojí za to, ne?

26.6.2006 18:21

mata napsal(a):
Tak a teď mě se do mě pusťte!
...fotky stojí za prd....půlka éďanů chybí.....moc z dálky.....nevím jména....

Abych vaše zabijácké choutky na mě troška uklidnila, posílám nekavkazský bonusek, ale stojí za to, ne?

Ještě jeden bonusek, tenhle sem FAKT musela a už nic nekavkazského nepošlu, slibuju

26.6.2006 19:18

mata napsal(a):
Ještě jeden bonusek, tenhle sem FAKT musela a už nic nekavkazského nepošlu, slibuju

Téééda,Maťo,to mi řekni,jak to,že poznáš,který pes je který?Máš u mě významné plus... a jinak,hlavně,že ti mozek nezůstal uvařený,ale nakonec získal původní tvra ne?
Baseta si vždycky přál můj manžel,tak možná mu ho jednou pořídím,když nás dřív nesežerou Kavkazani
Verčo-jak to vypadá u vás?Co zahrada?

26.6.2006 19:46

jesie napsal(a):
Téééda,Maťo,to mi řekni,jak to,že poznáš,který pes je který?Máš u mě významné plus... a jinak,hlavně,že ti mozek nezůstal uvařený,ale nakonec získal původní tvra ne?
Baseta si vždycky přál můj manžel,tak možná mu ho jednou pořídím,když nás dřív nesežerou Kavkazani
Verčo-jak to vypadá u vás?Co zahrada?

No, Jindřiško, o tom původním tvaru svého mozku bych silně pochybovala Pořád ještě chodím, jak alkoholik a zjišťuju, že nic nechápu Ale prej to má do dvou dnů odeznít, nu.....uvidíme....
Jinak já taky prd poznám, who is who, poznala sem akorát Cassiu a Berenis, neb sem viděla na čísla, a pak Agira a Bller, páč ty už znám dlouho Jinak sem se snažila dle čísel, ale jaksi.......
Baseti sou úžo, Mú taky chtěla, ale nemůže, páč oni nesmí do schodů, no teda spíš ze schodů a Mú bydlí ve třetím patře Ale pejsci jsou to bájo tvrdohlaví a vůbec takoví úžasní rošťáci

26.6.2006 20:06

mata napsal(a):
No, Jindřiško, o tom původním tvaru svého mozku bych silně pochybovala Pořád ještě chodím, jak alkoholik a zjišťuju, že nic nechápu Ale prej to má do dvou dnů odeznít, nu.....uvidíme....
Jinak já taky prd poznám, who is who, poznala sem akorát Cassiu a Berenis, neb sem viděla na čísla, a pak Agira a Bller, páč ty už znám dlouho Jinak sem se snažila dle čísel, ale jaksi.......
Baseti sou úžo, Mú taky chtěla, ale nemůže, páč oni nesmí do schodů, no teda spíš ze schodů a Mú bydlí ve třetím patře Ale pejsci jsou to bájo tvrdohlaví a vůbec takoví úžasní rošťáci

ahoj všíchni, Mató ono je to jedno že neznáš všechny hafany podle jmen každý se rád podívá na psa at se jmenuje jakoli , já je také pokaždé na fotce nepoznám na výstavě jo ale na fotce to je horší , tak doufám že mi to hafani odpustí . Jindřiško co Cerberus
jak to jde .

26.6.2006 20:09

marie m napsal(a):
ahoj všíchni, Mató ono je to jedno že neznáš všechny hafany podle jmen každý se rád podívá na psa at se jmenuje jakoli , já je také pokaždé na fotce nepoznám na výstavě jo ale na fotce to je horší , tak doufám že mi to hafani odpustí . Jindřiško co Cerberus
jak to jde .

Marie: to máte pravdu, já taky radši koukám na hezký bafy a jména mě vlastně až tak moc..........jenže tady všichni vědí i to, co nikdo neví a nerada bych majitele těch pesů urazila, jako že je obdivuju a přitom ani nevím, o koho jde

26.6.2006 20:13

dargan napsal(a):

Ahojky dámy...
Dášo,ženicha pro Barču si vybral manžel. Jak se bude líbit jí,netušíme,ale pevně doufám,že má Bára stejně tak dobrý vkus,jako můj muž. Vybral si Šejtanovic Chárona (čti Nazgula). No a když přeci jen bude mít Bára jiný vkus,tak máme v záloze Maldra od pí. Červené.
Slépky ještě vesele pípají a pobíhají. Jen netuší,co se na ně o víkendu chystá... cha cha cha Chtěli jsme jen tak úpně nenápadně zapomenout otevřenou branku do výběhu ke slepicím... nu,ale dáme jim šanci na důstojný odchod do věčných lovišť. Holky si je zblajznou až uvařený. Nejspíš z papiňáku

26.6.2006 20:16

eavy napsal(a):
Ahojky dámy...
Dášo,ženicha pro Barču si vybral manžel. Jak se bude líbit jí,netušíme,ale pevně doufám,že má Bára stejně tak dobrý vkus,jako můj muž. Vybral si Šejtanovic Chárona (čti Nazgula). No a když přeci jen bude mít Bára jiný vkus,tak máme v záloze Maldra od pí. Červené.
Slépky ještě vesele pípají a pobíhají. Jen netuší,co se na ně o víkendu chystá... cha cha cha Chtěli jsme jen tak úpně nenápadně zapomenout otevřenou branku do výběhu ke slepicím... nu,ale dáme jim šanci na důstojný odchod do věčných lovišť. Holky si je zblajznou až uvařený. Nejspíš z papiňáku

Tak to jim budou určitě chutnat

26.6.2006 20:50

marie m napsal(a):

Dobrý večer, před půl rokem jsem si pořídila kavakzáka-Baron...Nelituji.Ačkoliv mám malé děti, plně mu věřím.Je klidné,flegmatické,tvrdohlavé povahy.No sami víte,jací jsou....
Jen bych chtěla do budoucna také kavkazáka s PP, aby jsem se mohla k Vám připojit a také se jím pochlubit... Bydlím v malé vísce a nemám moc kontaktu s okolím, tak bych někdy ráda hodila řeč a kor o tématu,které mě zajímá a baví. Jestli mohu, připojuji sem pár fotek, aby jste viděli 9-měsíčního Barona a 4-měsíční Sheelu, která se mi ale zatím jako čistý Kavkaz nezdá, ale jsem ráda,že jsem jí zachránila od jedné němky, která je krmila syrovým masem vcelku a celkově se mi nezdála.Pokud je z Vás někdo odborník, napište mi,zda-li je to kavkazačka.Děkuju a přeju pěkné chvíle i nadále....:

26.6.2006 20:55

marie m napsal(a):

Tak to rozhodně chutnat budou...
Dávám sem jednu fotku,sice není o kavkazanech,ale stojí za to... V pátek jsem byla s mimi na Slavnostech Zlatý solný stezky. Každoročně se slaví v Prachaticích (dobové kostýmy,staročeská řemesla,... nádhera). Najednou se kolem mě něco mihlo. Koukla jsem se pořádně a málem mě trefilo... Pobíhal tam naháček a měl obarvenou tu čupřinku mezi ouškama růžově... No a pak si ho zvedla do náruče panička. Věk kolem 20-ti let a hlavu úplně růžovou. Pejska jsem vyfotila a snad to na té fotce bude pořádně vidět...

26.6.2006 21:01

frida napsal(a):
Dobrý večer, před půl rokem jsem si pořídila kavakzáka-Baron...Nelituji.Ačkoliv mám malé děti, plně mu věřím.Je klidné,flegmatické,tvrdohlavé povahy.No sami víte,jací jsou....
Jen bych chtěla do budoucna také kavkazáka s PP, aby jsem se mohla k Vám připojit a také se jím pochlubit... Bydlím v malé vísce a nemám moc kontaktu s okolím, tak bych někdy ráda hodila řeč a kor o tématu,které mě zajímá a baví. Jestli mohu, připojuji sem pár fotek, aby jste viděli 9-měsíčního Barona a 4-měsíční Sheelu, která se mi ale zatím jako čistý Kavkaz nezdá, ale jsem ráda,že jsem jí zachránila od jedné němky, která je krmila syrovým masem vcelku a celkově se mi nezdála.Pokud je z Vás někdo odborník, napište mi,zda-li je to kavkazačka.Děkuju a přeju pěkné chvíle i nadále....:

Nyní v hlavní roli Sheela---kavkazačka???

26.6.2006 21:31

eavy napsal(a):
Dávám sem jednu fotku,sice není o kavkazanech,ale stojí za to... V pátek jsem byla s mimi na Slavnostech Zlatý solný stezky. Každoročně se slaví v Prachaticích (dobové kostýmy,staročeská řemesla,... nádhera). Najednou se kolem mě něco mihlo. Koukla jsem se pořádně a málem mě trefilo... Pobíhal tam naháček a měl obarvenou tu čupřinku mezi ouškama růžově... No a pak si ho zvedla do náruče panička. Věk kolem 20-ti let a hlavu úplně růžovou. Pejska jsem vyfotila a snad to na té fotce bude pořádně vidět...

Ahoj všem
Obzvláště pak NOVÝM POSILÁM
Jen se k nám připojte a pokláboste:-))) at s PP nebo bez
Jano - já mám taky briarda - černýho,ale už je to pán v letech 10 let Já přešla z briardu na kavkaze :-))

Marto - to se ti teda výstava vyplatila,že ?? máš mít pokrývku hlavy

Verčo - doufám,že krytí dopadne dobře a ,že přeju holkám DOBROU CHUT

26.6.2006 21:36

nada napsal(a):
Ahoj všem
Obzvláště pak NOVÝM POSILÁM
Jen se k nám připojte a pokláboste:-))) at s PP nebo bez
Jano - já mám taky briarda - černýho,ale už je to pán v letech 10 let Já přešla z briardu na kavkaze :-))

Marto - to se ti teda výstava vyplatila,že ?? máš mít pokrývku hlavy

Verčo - doufám,že krytí dopadne dobře a ,že přeju holkám DOBROU CHUT

Nadi, pokrývku hlavy nenosím, neb přes moje pačesy se obvykle slunééčko nedostalo ani za nic, leč letos byla ta dlouhá zima a já začala později pelichat no a to bude asi ono, místa tuny vlasů jich mám jen hodně

26.6.2006 21:42

frida napsal(a):

Frído - Baron je moc pěknej

26.6.2006 22:00

mata napsal(a):
Nadi, pokrývku hlavy nenosím, neb přes moje pačesy se obvykle slunééčko nedostalo ani za nic, leč letos byla ta dlouhá zima a já začala později pelichat no a to bude asi ono, místa tuny vlasů jich mám jen hodně

Zdravím všechny a nově příchozí zvlášť Jsme zvědaví, co nového na ve slovenských chovech. A Frido Baron je hezoučký, má milý kukuč Popravdě Sheela bude mít asi i jiné předky, než kavkazí, ale na tom přece nesejde Takže se čile zapojujte do diskuze, ať si rozšíříme obzory. No a Verčo teda super zpráva s tou zahradou, akorát nechápu, jak to, žes ty slípky holkám potají systematicky neservírovala už dřív

26.6.2006 22:26

marie m napsal(a):

Maruš,Cerbík je skvělej chlap,pořád se drží za mnou jako ocásek,holky má moc rád a s Jes si hraje...jako štěně,no Takže jsem hrozně ráda,že ho máme,medvídka...ale hlídá skvěle,prostě nikdo k nám nesmí a nidko se nesmí přiblížit ani ke kočárku...je prostě úžasnej.
jeho páníček my volá každý den až ze slovenska,je to dobrej chlap,a jde vidět,že se mu fakt stýská..
Verčo,na krytí na vás budu myslet,ve čtvrtek,co?Takd držím palce...jinak slípky..nebudou na holky trochu tvrdé?Bacha na jejich zuby

26.6.2006 22:31

jesie napsal(a):
Maruš,Cerbík je skvělej chlap,pořád se drží za mnou jako ocásek,holky má moc rád a s Jes si hraje...jako štěně,no Takže jsem hrozně ráda,že ho máme,medvídka...ale hlídá skvěle,prostě nikdo k nám nesmí a nidko se nesmí přiblížit ani ke kočárku...je prostě úžasnej.
jeho páníček my volá každý den až ze slovenska,je to dobrej chlap,a jde vidět,že se mu fakt stýská..
Verčo,na krytí na vás budu myslet,ve čtvrtek,co?Takd držím palce...jinak slípky..nebudou na holky trochu tvrdé?Bacha na jejich zuby

Jindřiško takovou zprávu ráda slyším , páníčka je mi líto věřím že kdyby záleželo na něm tak ho nikdy nedá ale takovej je život .
Také by to chtělo nějaké foto

26.6.2006 22:34

jesie napsal(a):

Maťo-no,každopádně jsi na to s mozkem asi docela dobře,ne,když jsi byla schopná sem hodit fotky.. ..tak pro příště,pokrývka hlavy v povinné výbavě jinak nám brzy odpadne dvorní fotograf
Naháč je hroznej,nezlobte se,ale mě se to plemeno strašně moc nelíbí.....
Frido,mě taky fenka nepřipadá úplně čistá,já mám taky fenku bez PP,ale Kavkazandu...a teď psa s PP..krasavce..

Jinak holky,Jes je na tom dost špatně,zítra jedeme na vet...jde z ní hlen,je vyhublá na kost a má i propadlé oči...vet říkal,že to bude na antibiotika a uvidíme,ale není si jistý..držet nám palečky

26.6.2006 22:36

marie m napsal(a):
Jindřiško takovou zprávu ráda slyším , páníčka je mi líto věřím že kdyby záleželo na něm tak ho nikdy nedá ale takovej je život .
Také by to chtělo nějaké foto

No jo,foto...když ono je to tak,že my nemáme foťák,žádný...tak jsem posílala alespoň z telefonu Verče,ale je to prý dost malé,takže by to ani nešlo vidět..jinak o víkendu my ho nafotila kamarádka,budu ji uhanět,aby mi fotky poslala...jsem tam v pevném obětí s Cerbem...

26.6.2006 22:39

jesie napsal(a):
Maťo-no,každopádně jsi na to s mozkem asi docela dobře,ne,když jsi byla schopná sem hodit fotky.. ..tak pro příště,pokrývka hlavy v povinné výbavě jinak nám brzy odpadne dvorní fotograf
Frido,mě taky fenka nepřipadá úplně čistá,já mám taky fenku bez PP,ale Kavkazandu...a teď psa s PP..krasavce..

Jinak holky,Jes je na tom dost špatně,zítra jedeme na vet...jde z ní hlen,je vyhublá na kost a má i propadlé oči...vet říkal,že to bude na antibiotika a uvidíme,ale není si jistý..držet nám palečky

Tak to je mě moc líto ,držím palce a dát vědět jak to holkou je

26.6.2006 23:13

susan napsal(a):
Zdravím všechny a nově příchozí zvlášť Jsme zvědaví, co nového na ve slovenských chovech. A Frido Baron je hezoučký, má milý kukuč Popravdě Sheela bude mít asi i jiné předky, než kavkazí, ale na tom přece nesejde Takže se čile zapojujte do diskuze, ať si rozšíříme obzory. No a Verčo teda super zpráva s tou zahradou, akorát nechápu, jak to, žes ty slípky holkám potají systematicky neservírovala už dřív

Děkuji za pochválení Barona, mám radost! Co se týče Sheely, když jsme tam byli, ta ženská měla 30 koní zdivočelých ve výběhu---rozčilovala mě její německo-čeština....např.na špacííírrrr....atd.. Pak jsem uviděla v různých chatkách vykukovat smutně různé hlavičky, jeden byl labrador.Tak mám podezření, že je to kavkazačka s labradorem...Když se ale mrknu do knihy Kavkazský pastevecký pes od p.Kubynové, tak na str.25,68 a 66,65 ta šťěňata jak ona vypadají.... Tak doufám...také musím podotknout,že jsme jí přivezli značně podvyživenou,kdy za cesty vyvrhla velký flák syrového masa... Jinak Vaše příspěvky jsou moc srandovní, bavím se u nich....Zvláště u slepic.....

sejtanova smecka

26.6.2006 23:43
sejtanova smecka

jesie napsal(a):

Ahojky Jindřiško a všicí
Držím Jessie palce, ať to dobře dopadne.A vítám nové diskutující
Jindřiško, co máš v plánu na pátek? Možná Tě přepadnu dřív než jsem si myslela.Jedu totiž přes Chomutov k německým sousedůmJak daleko jsi od Chomutova?

27.6.2006 00:00

sejtanova smecka napsal(a):
Ahojky Jindřiško a všicí
Jindřiško, co máš v plánu na pátek? Možná Tě přepadnu dřív než jsem si myslela.Jedu totiž přes Chomutov k německým sousedůmJak daleko jsi od Chomutova?

Jéééžkovi voči, kams to ty psy zase zahrabala ???
Už nevíš jak by ses jich zbavila co ???

27.6.2006 06:46

monika s napsal(a):
Jéééžkovi voči, kams to ty psy zase zahrabala ???
Už nevíš jak by ses jich zbavila co ???

Půlnoční Monika No kde se flákáš ??? Jak to, že jsi nebyla v Brně fotit ?? To by ty fotky jinak vypadaly
Maťa fotila snad z okýnka záchodu, moje taky nejsou o nic lepší, ještě, že to Jarka a Marie zachránily

27.6.2006 06:48

sejtanova smecka napsal(a):
Ahojky Jindřiško a všicí

No tak sláva !! Jana nám sem určo nějaké fotky Cerbíka dodá Tak hlavně ten foťák Jano nešetři, abychom se mohly pořádně pokochat !!!

27.6.2006 06:51

jesie napsal(a):

Jindřiško, držím palce, aby byla Jes zase fit

27.6.2006 06:58

eavy napsal(a):

jůůů, Verčo, to je sranda naháč A tě pic, oni se musí oblíkat i v tom vedru ?? Tak co majitelé naháčů ušetří na žrádle, tak to investuji do oblečení ?

27.6.2006 13:15

lmusa napsal(a):
Jindřiško, držím palce, aby byla Jes zase fit

ahoj všíchni ,no Libo díky za pochvalu předám ji dál nebot já nefotila ale naše Simča , já totiž moc nefotím nebot musím do kruhu a hlídat hafany hlavně Barhata tej je trošku pošuk
Jindřiško co Jes už jste byly u veta moc nani myslím aby byla v pořádku

27.6.2006 14:58

marie m napsal(a):
ahoj všíchni ,no Libo díky za pochvalu předám ji dál nebot já nefotila ale naše Simča , já totiž moc nefotím nebot musím do kruhu a hlídat hafany hlavně Barhata tej je trošku pošuk
Jindřiško co Jes už jste byly u veta moc nani myslím aby byla v pořádku

Ahojky holky, zdravím vás z internetového klubu páč já už mám víc jak měsíc doma mrtvej počítač. Je to děs, hlavně ten nedostatek informací z kavkazaního světa mě drtí. Teď odjíždím s dětičkami a Barborkou na 2 měsíce na chajdu a po prázdninách už snad budu zase mít pc.Mám malej dotaz na KRAOPačky, vyšel už Zpravodaj 1/06? Mě totiž chodí i Věstník od dostih. koní a někdo mi ho zcizil, tak jestli mi nečmajznul i ten kavkazaní. Zatím se mějte krásně, podrbejte hafany a já se doufám zase brzy ozvu .

27.6.2006 16:26

kaca napsal(a):
Ahojky holky, zdravím vás z internetového klubu páč já už mám víc jak měsíc doma mrtvej počítač. Je to děs, hlavně ten nedostatek informací z kavkazaního světa mě drtí. Teď odjíždím s dětičkami a Barborkou na 2 měsíce na chajdu a po prázdninách už snad budu zase mít pc.Mám malej dotaz na KRAOPačky, vyšel už Zpravodaj 1/06? Mě totiž chodí i Věstník od dostih. koní a někdo mi ho zcizil, tak jestli mi nečmajznul i ten kavkazaní. Zatím se mějte krásně, podrbejte hafany a já se doufám zase brzy ozvu .

ahoj Katko užij si prázdnin a zpravodaj teprve vyjde tak bud v klidu nikdo ho neukradl, já se loučím mažu na noční

27.6.2006 17:39

marie m napsal(a):
ahoj Katko užij si prázdnin a zpravodaj teprve vyjde tak bud v klidu nikdo ho neukradl, já se loučím mažu na noční

Jindřiško, jak to vypadá s Jesicou? Je to lepší? Ahoj Lucko tobě závidím ty dvouměsíční prázdniny hezky na samotě, to musí být žůžo Tak já nevím jak u Vás, ale my tady čekáme na déšť jak na smilování, protože už se tu pomalu nedá ani dýchat

27.6.2006 19:36

susan napsal(a):
Jindřiško, jak to vypadá s Jesicou? Je to lepší? Ahoj Lucko tobě závidím ty dvouměsíční prázdniny hezky na samotě, to musí být žůžo Tak já nevím jak u Vás, ale my tady čekáme na déšť jak na smilování, protože už se tu pomalu nedá ani dýchat

ahojky holky,tak Jes se zatím drží,je to bojovnice....dneska byl manžel pro antibiotika,tak jsem jí první dávku píchla a od zítřka začínáme s tabletama,to bude zase boj ale jinak už nemá průjem,tak to snad zvládneme....Cerbymu je to hrozně líto,pořád je s ní a olizuje jí...
Jinak Jani,jasně,že dojeď,já jsem ráda za návštěvy...jen nečekej uvítací výbor,asi budu ráda,že pochytám psy a děti aby se ti nevrhli kolem krku...obvzlášť Cerbík to dělá mooooooc rád
Tož zatím vše,jdu vyvenčit psy,dětičky už naštěstí spinkají

27.6.2006 21:11

jesie napsal(a):
ahojky holky,tak Jes se zatím drží,je to bojovnice....dneska byl manžel pro antibiotika,tak jsem jí první dávku píchla a od zítřka začínáme s tabletama,to bude zase boj ale jinak už nemá průjem,tak to snad zvládneme....Cerbymu je to hrozně líto,pořád je s ní a olizuje jí...
Jinak Jani,jasně,že dojeď,já jsem ráda za návštěvy...jen nečekej uvítací výbor,asi budu ráda,že pochytám psy a děti aby se ti nevrhli kolem krku...obvzlášť Cerbík to dělá mooooooc rád

No jo Líbo, do Brna jsem fakt nedorazila- tedy ani nevyrazila, když jsem viděla, kolik má být stupňů, smilovala jsem se nad manželem a zůstali jsme sedět doma. Nemínila jsem skončit na dálnici jako plechovka
Jinak též pochvala Simoně za fota - ty ostatní....., nóóó... měli byste se holky fakt zlepšit, ať z toho taky něco máme my, co to nevidíme na vlastní voči

27.6.2006 21:16

jesie napsal(a):

Držím moc pěsti ať je holka brzy fit... A Cerbíka nech, ať se s paničkou uvítá, dyk ji dlouho neviděl

27.6.2006 23:47

monika s napsal(a):
Držím moc pěsti ať je holka brzy fit... A Cerbíka nech, ať se s paničkou uvítá, dyk ji dlouho neviděl

Ahojky
tak koukám jako blázen - copak je Jes ?? Doufám,že to bude OK !!! Držím palečky !!
A Verčo - doufám ,že krytí bude úspěšný
Máš v plánu si nechat miminko???
A novinka od nás - na hafany je asi už opravdu horko a přestalo se u nás baštit !!!!

28.6.2006 10:43

monika s napsal(a):

Myslíš?Tak když to říkáš,tak já je nechám,ať si to spolu užijou

Jinak Jes je snad líp,pořád je to na vážkách,dokud nezačne přibírat,tak ani žádné zázraky nečekám....vypadá strašně.Až přijede v pátek Šejtanka,tak ji vyfotí a já vám ji tu ukážu,chudinku moji .....dneska jsem do ní nacpala první dávku antibiotik a ona je taková trpělivá a polkla to... nechci o ni přijít,ale pomoct jí moc nemůžu....ach jo

28.6.2006 16:18

jesie napsal(a):
Myslíš?Tak když to říkáš,tak já je nechám,ať si to spolu užijou

Jinak Jes je snad líp,pořád je to na vážkách,dokud nezačne přibírat,tak ani žádné zázraky nečekám....vypadá strašně.Až přijede v pátek Šejtanka,tak ji vyfotí a já vám ji tu ukážu,chudinku moji .....dneska jsem do ní nacpala první dávku antibiotik a ona je taková trpělivá a polkla to... nechci o ni přijít,ale pomoct jí moc nemůžu....ach jo

Tak držím Jess palečky at je brzy fit!!
Nemoc u psu je vždy hrozná věc

28.6.2006 16:53

nada napsal(a):
Tak držím Jess palečky at je brzy fit!!
Nemoc u psu je vždy hrozná věc

Ahojky dámy...
Tak jak jste přestály to šílený počasí? Mým rodičům vichřice a kroupy zlikvidovaly zahradu. Když jsme ji s mamkou trochu poklidili,tak přišla další vichřice a večer znova V husinci u našich je to strašný. Tady u nás v Záblatí to jde. Jen není nic na svém místě a Bára přišla o střechu na kotci.
Naďo,doma zůstane holka a kluk. Kluka si nechává mužíček na hlídání na servis a holku si nechávám já k domu. Jen nevím,jaká jména... nějaká originální... Když jsme plánovali nakrýt Maldrem(to ještě neměl Nazgul vyřízený PP),tak jsem měla jména A-Mulder a A-Scully. No jenže u toho Nazgula nevím,nevím....

28.6.2006 18:32

dargan napsal(a):

Verčo tak to budeš mit teda veselo s novejmama miminkama
tak to ti je budu upřímně závidět
jinak ty jména můžeš dát i když bude tatka jinej - néé??

Hlavně aby je spolubydlící nešikanovali už od mala

28.6.2006 18:33

nada napsal(a):
Verčo tak to budeš mit teda veselo s novejmama miminkama
tak to ti je budu upřímně závidět
jinak ty jména můžeš dát i když bude tatka jinej - néé??

Hlavně aby je spolubydlící nešikanovali už od mala

joo a ještě k tomu počasí - u nás včera byla asi tak pulhodinová průtrž mračen , pár blesku a je po všem .Dnes je hnusně pod mrakem.takže u nás vichřice neřádila :-))

28.6.2006 19:09

eavy napsal(a):
Ahojky dámy...
Tak jak jste přestály to šílený počasí? Mým rodičům vichřice a kroupy zlikvidovaly zahradu. Když jsme ji s mamkou trochu poklidili,tak přišla další vichřice a večer znova V husinci u našich je to strašný. Tady u nás v Záblatí to jde. Jen není nic na svém místě a Bára přišla o střechu na kotci.
Naďo,doma zůstane holka a kluk. Kluka si nechává mužíček na hlídání na servis a holku si nechávám já k domu. Jen nevím,jaká jména... nějaká originální... Když jsme plánovali nakrýt Maldrem(to ještě neměl Nazgul vyřízený PP),tak jsem měla jména A-Mulder a A-Scully. No jenže u toho Nazgula nevím,nevím....

Verčo,jsi fakt originální.....jsem se nasmála ,představa,jak na štěně voláte Scullyová....
Což o to,originálná jména snad vymyslíte,což mě přivádí na myšlenku....to všichni Kavkazani musí mít štěňata postupně podle abecedy?To tedy bude výběr jmen brzy vyčerpáný...ne?

28.6.2006 19:47

jesie napsal(a):
Verčo,jsi fakt originální.....jsem se nasmála ,představa,jak na štěně voláte Scullyová....
Což o to,originálná jména snad vymyslíte,což mě přivádí na myšlenku....to všichni Kavkazani musí mít štěňata postupně podle abecedy?To tedy bude výběr jmen brzy vyčerpáný...ne?

Nejen kavkazani.když máš chovatelskou stanici tak tvuj prvni vrh musí být pojmenovám od písmenna "A",druhý od "B" atd...Samozrřejmně mu tak nemusíš říkat.

28.6.2006 20:10

nada napsal(a):
Nejen kavkazani.když máš chovatelskou stanici tak tvuj prvni vrh musí být pojmenovám od písmenna "A",druhý od "B" atd...Samozrřejmně mu tak nemusíš říkat.

No ale to znamená,že se k písmenu P nebo R nikdy nedostaneš?

28.6.2006 20:13

jesie napsal(a):
No ale to znamená,že se k písmenu P nebo R nikdy nedostaneš?

No pokud máš jednu fenu a necháš ji jednou štěnata tak ne :-)))))))
Taky máš nejvíc psu od "A"
Ale je to prostě tak
jinka chovatelská stanice je předmětem dědictví,tak když ne ty tak klidně tvoje deti se na "Z" dostanoou

28.6.2006 21:04

nada napsal(a):
No pokud máš jednu fenu a necháš ji jednou štěnata tak ne :-)))))))
Taky máš nejvíc psu od "A"
Ale je to prostě tak
jinka chovatelská stanice je předmětem dědictví,tak když ne ty tak klidně tvoje deti se na "Z" dostanoou

áááááá...moment.....takže písmena se přidělují podle chovné stanice...takže i když budu mít třeba 3 feny,tak jejích vrhy budou postupně označovány od "A"......až třeba po to "Z"......mě totiž přišlo divný,jak by se jedna fena mohla za svůj život zmoct na písmeno "Z"

28.6.2006 22:10

jesie napsal(a):
áááááá...moment.....takže písmena se přidělují podle chovné stanice...takže i když budu mít třeba 3 feny,tak jejích vrhy budou postupně označovány od "A"......až třeba po to "Z"......mě totiž přišlo divný,jak by se jedna fena mohla za svůj život zmoct na písmeno "Z"

Jooo,přesně tak
Budeš mit 3 feny a první vrh od jedne feny bude od "A" a druhej vrh od druhé feny bude "B" .............a když dojdeš na "Z" tak pak jedeš zase od "A"

29.6.2006 12:44

nada napsal(a):
joo a ještě k tomu počasí - u nás včera byla asi tak pulhodinová průtrž mračen , pár blesku a je po všem .Dnes je hnusně pod mrakem.takže u nás vichřice neřádila :-))

DNES JE TU NĚJAKO MRTVO ???

29.6.2006 12:59

nada napsal(a):
DNES JE TU NĚJAKO MRTVO ???

Naďo,však já nakukuju skoro celý den a tady nic asi si všichni užívají toho počasí...žádné slunce,žádné vedro
Verčo,tak věřím,že to dneska Báře vyjde...však měla školení,tak ještě ty bys ji měla poučit a to by bylo aby nebylo

29.6.2006 13:11

jesie napsal(a):
Naďo,však já nakukuju skoro celý den a tady nic asi si všichni užívají toho počasí...žádné slunce,žádné vedro
Verčo,tak věřím,že to dneska Báře vyjde...však měla školení,tak ještě ty bys ji měla poučit a to by bylo aby nebylo

tak když nakukuješ - tak jak to vypadá s Jes ???

A Bára má dnes den "D" ?? tak at si hafani užijou

Přidejte reakci

Přidat smajlík