lucie x
napsal(a):
Zajímalo by mě, co máte v popisu práce psa a vůdce. Je tam něco, z čeho si můžete vzít ponaučení nebo tak?? Už jsem totiž viděla posudky, kde nebylo téměř nic a posudky pěkné, ze kterých lze něco vyčíst.
BZ - výborná práce psa,vůdce ukázněný
SZVP - výborný pes
LZ -vlohový pes ,dobře vedený,výborný nos
PZ- nic
VZ-nic
ZV-chuťový pes , výborná práce s větrem
zet
napsal(a):
Pes/fena vlohová (chuťová) ... vůdce nezkušený (disciplinovaný, zkušený), chování vůdce sportovní. Občas mám pocit, že na to mají rozhodčí nějaký náhodný generátor
Na OVVR - pes vlohový, docvičit předávku, vůdce ukázněný, sportovní
BZ - výborný nos, vůdce sportovní
PZ (první) - výborný pes, chuťový, vůdce nezkušený, ale sportovní
PZ (druhé) - fena na svůj věk velmi šikovná, vlohová, výborný nos, vůdce ukázněný, sportovní
PZ (třetí) - fena temperamentní s výborným nosem, ochotná, radostný projev při práci. Vůdce sporotvní
Asi mě odhalili
arosek
napsal(a):
Na OVVR - pes vlohový, docvičit předávku, vůdce ukázněný, sportovní
BZ - výborný nos, vůdce sportovní
PZ (první) - výborný pes, chuťový, vůdce nezkušený, ale sportovní
PZ (druhé) - fena na svůj věk velmi šikovná, vlohová, výborný nos, vůdce ukázněný, sportovní
PZ (třetí) - fena temperamentní s výborným nosem, ochotná, radostný projev při práci. Vůdce sporotvní
Asi mě odhalili
No tak my máme: Pes výborných vlohových vlastností
...vůdce sportovní
zet
napsal(a):
Pes/fena vlohová (chuťová) ... vůdce nezkušený (disciplinovaný, zkušený), chování vůdce sportovní. Občas mám pocit, že na to mají rozhodčí nějaký náhodný generátor
Tak jsem teď ještě mrkla do nějakých posudků a mám tam ještě například: dobře připravená fena, fena výborných vloh, fena nadějná a pak ještě vůdce ukázněný.