Mohl by mi prosim nekdo poradit jakou koupit velikost prepravky pro dospeleho erdelteriera - psa? Budeme mit stenatko, ale rovnou mu chceme koupit velkou, nez kupovat ted mensi a pak menit. Asi plastovou, chceme ji vozit v kufru auta. Stacila by mi rada ohledne rozmeru, ale tip na konkretni samozrejme uvitam ![]()
Za rady predem dekuji.
Asi bych začala tou menší, pro psy je lepší, když v přepravce až tak moc "nelítaj". Navíc nevíte, jak to pes bude snášet, jestli třeba nevyměníte auto než doroste, jestli přepravku nerozkouše...
Předpokládám, že jste to vy, kdo se ptal na výběr - koukám, že se fakt těšíte. Tyhle věci vám opravdu nejlíp poradí chovatelka a stačí to řešit po narození štěňat
jazzinka
napsal(a):
Asi bych začala tou menší, pro psy je lepší, když v přepravce až tak moc "nelítaj". Navíc nevíte, jak to pes bude snášet, jestli třeba nevyměníte auto než doroste, jestli přepravku nerozkouše...
Předpokládám, že jste to vy, kdo se ptal na výběr - koukám, že se fakt těšíte. Tyhle věci vám opravdu nejlíp poradí chovatelka a stačí to řešit po narození štěňat
Dekuji za odpoved.
Stejne to asi nakonec vyresime jen tou mrizi mezi sedacky a kufr a pes bude mit cely kufr pro sebe...
Ja vim, ze mi chovatelka poradi, ale skutecne se nemuzu dockat! Jsem jak mala holka a to mi tahne na 30 ![]()
Cekala jsem na pejska dlouho, nekolik let, nez pro nej budu mit podminky, a konecne je to tu, tak trochu "plasim" 
Vsak vybavicka je nakoupena uz komplet a to nekolik tydnu