Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

labísi

26.6.2006 12:13
labísi

Ahoj, hledám někoho z okolí Prahy 9- černýho mostu, případně z Radonic či Prahy Vinoře na společné venčení. Dovezla jsem si štěňátko, ale naše druhá fena na něj pořád vrčí (i přes můj striktní zákaz), takže malá, jakmile jde kolem psa, tak znejistí a začne couvat. Takže potřebujeme nějakého naprosto neagresivního kamaráda na venčení. Díky

26.6.2006 13:11

labísi napsal(a):
Ahoj, hledám někoho z okolí Prahy 9- černýho mostu, případně z Radonic či Prahy Vinoře na společné venčení. Dovezla jsem si štěňátko, ale naše druhá fena na něj pořád vrčí (i přes můj striktní zákaz), takže malá, jakmile jde kolem psa, tak znejistí a začne couvat. Takže potřebujeme nějakého naprosto neagresivního kamaráda na venčení. Díky

Ahoj já jsem z Palmovky,tak kdyby se ti někdy chtělo,tak to není tak daleko. Mám labroše a křížence a je u nás i psí hřiště,kam chodí samý pohodoví pejsci,takže na socializaci mezi psy super!

26.6.2006 13:34

janaa napsal(a):
Ahoj já jsem z Palmovky,tak kdyby se ti někdy chtělo,tak to není tak daleko. Mám labroše a křížence a je u nás i psí hřiště,kam chodí samý pohodoví pejsci,takže na socializaci mezi psy super!

Ahoj,
vecpu se vam do fora - nekdo na venceni z - pres rok - Prahy 4 nebo - ted pres leto - z Jilovyho a okoli tu neni???
Mam nekonflikttniho pubertaka, stredni velikost.

26.6.2006 14:59

luciekol napsal(a):
Ahoj,
vecpu se vam do fora - nekdo na venceni z - pres rok - Prahy 4 nebo - ted pres leto - z Jilovyho a okoli tu neni???
Mam nekonflikttniho pubertaka, stredni velikost.

Ahoj, já s etaky vecpu, jo?
Jsme z Brna středu a mám 7 měsíční labradorku an předvýchovu. Hledáme někoho an blbnutí a společné pilování povelů - jako je například odvolání od jiných psů atd.

26.6.2006 15:10

oko sara napsal(a):
Ahoj, já s etaky vecpu, jo?
Jsme z Brna středu a mám 7 měsíční labradorku an předvýchovu. Hledáme někoho an blbnutí a společné pilování povelů - jako je například odvolání od jiných psů atd.

Brno a sedmimecicni GR fenka Poeticka adresa u Ustredniho hrbitova, ale jsme pojizdni. Taky je kousek od na bezva teren pro prochazku se psem navolno.

labísi

26.6.2006 16:53
labísi

janaa napsal(a):

Super, jen příští týden doděláme očkování a pak se budeme moci sejít. Jen na nějaký velký prochajdy to fakt nebude, stačí jí doslova pár minut venku.

labísi

18.7.2006 14:51
labísi

labísi napsal(a):

Ahoj, tak už jsme v pohodě, takže hledáme někoho, kdo by s námi šel proběhnout. Co nejdříve. Pište:)

Přidejte reakci

Přidat smajlík