Dneska mi volala mamka, mám u ní psa, že včera psovi olezlo během noci břicho, oblast varlat až do slabin. Může to tu olézt třeba ze zapaření z koupání? Ale koupal se před 14 dny, což mi přijde nepravděpodobné. Nebo by to mohli být kanálky? Nebo co by to mohlo být? Ještě dodávám, že pes je bez nálady, neběhá, je skleslí, je mu 10 let. Zeptám se ještě veta, příp. ho přivezu na veterinu, ale docela mě to zajímá jestli nemáte někdo zkušenost. Děkuji
misamarincova
napsal(a):
Dneska mi volala mamka, mám u ní psa, že včera psovi olezlo během noci břicho, oblast varlat až do slabin. Může to tu olézt třeba ze zapaření z koupání? Ale koupal se před 14 dny, což mi přijde nepravděpodobné. Nebo by to mohli být kanálky? Nebo co by to mohlo být? Ještě dodávám, že pes je bez nálady, neběhá, je skleslí, je mu 10 let. Zeptám se ještě veta, příp. ho přivezu na veterinu, ale docela mě to zajímá jestli nemáte někdo zkušenost. Děkuji
Přijde mi to jako reakce mého psa na postřik proti plevelu nebo nějakým škůdcům. Soused si stříkal velkým rozprašovačem nějakým svinstvem anglickej trávník a pak ještě něčím svojí meruňku. Jak fouknul vítr, tak nám to přistálo na jahodách a celé je to spálilo. Pes se válel po trávě a pak měl stejné příznaky co popisujete vy. Naštěstí jsem ho pořádně vykoupala a chlupy dorostly. Ale měl tam vyrážku jak blázen. Soused dostal pěknej sprdunk, protože na tom trávníku si hrály i malé děti....