Tak my klasicky dětské pištkoty, ale to jen za odměnu a po půlkách, jinak pečené domácí játrové sušenky, potom různé sušené pochoutky jako uši (hovězí,králičí,jehněčí,jelení), šlachy hovězí (ty na ožužlávání a následné uspávání vedou, jelení, nakrájená nebo celá sušená játra, plíce,žaludky,držky apod. Kostičky a pamlsky ze zverimexu nekupuju. Ještě je dobrá morková kost, ať už uvařená nebo syrová, psi se tím zabaví nadlouho a je to pochoutka náramná
. Jo ještě vlastně jedny "piškotky" kupuju, Candies základní nebo uzené, ale to je jediné.
whiter
napsal(a):
Vzhledem k tomu, že jsem si nedávno s přítelem pořídila štěndo BŠO, tak by mě zajímalo jaké psí pochoutky pro ně děláte. Popřípadě kupujete a co vaši psí mazlíčci nejvíce zbožňují
Whiter
Největší úspěch jsem sklidila s domácími sušenka - sýrovými. Pak nepohrnou ani piškotou (zkoušela jsem i speciální psí ale ty za nic nechtěli ), ale spíš jim dávám kousek sýra, masa, apod.
Koupit se dá ledascos, ale ne vždy to chutná. A na výcvik určitě nepoužívat něco lepivějšího a na delší kousání. Na doma jsou zas fajn sušené věci - ouška, srdíčka, nožky, atd.