Prosím,co je to za plemeno!!!!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.6.2011 01:54
nitus

XXX.XXX.74.237

Psí útulek Bouchalka tímto vyzývá všechny chovatele,kteří by mohli pomoci k dohledání plemene,pejsek je bohužel ostříhaný,jelikož byl v zanedbaném stavu,srst je jemná,velikost cc30cm v kohoutku,tet.č.344.Potřebujeme dohledat majitele!!!!
Všem moc děkujeme za ochotu,psí útulek Bouchalka. PS:Srst je jemná.

19.6.2011 10:30
mikka

XXX.XXX.29.1

já bych řekla, že je to pudl ... Co napsat ma ČMKU nebo ČMKJ podle tetovacího čísla by měli poznat co je to za psa a hlavně majitele

19.6.2011 12:25
danarny

XXX.XXX.105.100

Už napsali
můj tip byl tibeťan, lvíček nebo labutěnka
tak kdo ví jak to dopadne

19.6.2011 15:42
nitus

XXX.XXX.74.237

mikka napsal(a):
já bych řekla, že je to pudl ... Co napsat ma ČMKU nebo ČMKJ podle tetovacího čísla by měli poznat co je to za psa a hlavně majitele

ČMKU,by nám sdělila jen chovatele,majitele ne,ale musí být určeno plemeno,o to tady právě běží,tibetský teriér to není,dle chovatelů tibet. a lvíček také ne,pudlik - ten nemá takovou srstsmajlík

19.6.2011 16:04
mikka

XXX.XXX.29.1

nitus napsal(a):
ČMKU,by nám sdělila jen chovatele,majitele ne,ale musí být určeno plemeno,o to tady právě běží,tibetský teriér to není,dle chovatelů tibet. a lvíček také ne,pudlik - ten nemá takovou srstsmajlík

No právě ta oškubaná srst podle ní se to těžko poznává, ale já tam toho pudlíka vidim nemužu si pomoci smajlík

19.6.2011 16:45
astlolita

XXX.XXX.166.5

nitus napsal(a):

vždyť o nic nejde. Tak zkuste říct pudl, oni vám řeknou chovatele, co má odchov pod tímhle číslem. Vy ho kontaktujete a buď to bude jeho štěně, nebo nebude ne? Když nebude, budete hledat plemeno dál .

19.6.2011 16:55
nitus

XXX.XXX.74.237

astlolita napsal(a):
vždyť o nic nejde. Tak zkuste říct pudl, oni vám řeknou chovatele, co má odchov pod tímhle číslem. Vy ho kontaktujete a buď to bude jeho štěně, nebo nebude ne? Když nebude, budete hledat plemeno dál .

Ano,zadali jsme více plemen a oni mají také foto,tak snad se nám chovatel povede dohledat a posléze i majitel,který bude mít na triku zanedbání a svévolné opuštění zvířete!!!smajlík

19.6.2011 17:27
astlolita

XXX.XXX.166.5

nitus napsal(a):
Ano,zadali jsme více plemen a oni mají také foto,tak snad se nám chovatel povede dohledat a posléze i majitel,který bude mít na triku zanedbání a svévolné opuštění zvířete!!!smajlík

Třeba ho hledá, ale už je to delší čas co je pes pryč, kdo ví.... jsem zvědavá, jak to dopadne.

19.6.2011 17:35
pejskomil

XXX.XXX.127.192

Já tipuju Portugalského vodního psa. Ještě není moc známý, já sama jsem třeba taky ještě nepotkala ani jednoho. Ale asi bych ho taky jen tak nepoznala, určitě bych si ho pletla s pudly nebo lvíčky.... Taky jsem zvědavá jak to dopadne... Pejskovi přeju ať se dostane zpátky ke svému pánovi :-))

19.6.2011 17:36
nitus

XXX.XXX.74.237

astlolita napsal(a):
Třeba ho hledá, ale už je to delší čas co je pes pryč, kdo ví.... jsem zvědavá, jak to dopadne.

No nezdá se nám,že by ho hledal dle usouzení v jakém stavu byl,krom zánětu v obou uších,zarostlé drápky a o srsti nemluvě!Také jsme zvědaví,co je to vůbec za plemeno....
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.192830260766594.48209.168272489889038 smajlík

19.6.2011 17:40
nitus

XXX.XXX.74.237

pejskomil napsal(a):
Já tipuju Portugalského vodního psa. Ještě není moc známý, já sama jsem třeba taky ještě nepotkala ani jednoho. Ale asi bych ho taky jen tak nepoznala, určitě bych si ho pletla s pudly nebo lvíčky.... Taky jsem zvědavá jak to dopadne... Pejskovi přeju ať se dostane zpátky ke svému pánovi :-))

Portugal,je zajisté větší,tento má kohoutkovou výšku,kolem 30cm,je to prostě oříšek k rozlousknutí........smajlík

19.6.2011 17:41
astlolita

XXX.XXX.166.5

nitus napsal(a):
No nezdá se nám,že by ho hledal dle usouzení v jakém stavu byl,krom zánětu v obou uších,zarostlé drápky a o srsti nemluvě!Také jsme zvědaví,co je to vůbec za plemeno....
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.192830260766594.48209.168272489889038smajlík

Jojo, já to viděla. Ale tak třeba se toulal opravdu dlouho. Kdo ví

19.6.2011 17:49
nitus

XXX.XXX.74.237

astlolita napsal(a):
Jojo, já to viděla. Ale tak třeba se toulal opravdu dlouho. Kdo ví

Vše je možné,jen se tedy divíme,že ho nikdo nepostrádá,no to je vlastně skoro u všech pejsků v útulku,kolikrát si řikáme,že jej určitě bude někdo hledat,ale opak je pravdou.........smajlík

19.6.2011 18:29
astlolita

XXX.XXX.166.5

nitus napsal(a):
Vše je možné,jen se tedy divíme,že ho nikdo nepostrádá,no to je vlastně skoro u všech pejsků v útulku,kolikrát si řikáme,že jej určitě bude někdo hledat,ale opak je pravdou.........smajlík

Je to strašně smutné. Přijde mi nespravedlivé vůči psovi, že když už ho majitel nechce nebo nemůže mít, ani se neobtěžuje najít mu jiný domov. Nebo pokud je to opravdu hooodně akutní, proč ho proboha aspoň do toho útulku nedovezou smajlík

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.6.2011 23:05

Třeba ten pejsek není "Čech". Mohl se tu ztratit projíždějícím cizincům. Proto třeba to třímístné číslo. Pak asi majitele nedohledáte. Plemeno se bude určovat líp, až se mu vrátí srst.
Kdysi se k nám dostal americký kokr, taky hrozně zanedbaný, mysleli jsme, že je samý nádor, byly to úplně tvrdé boule z chlupů. Nebylo k rozeznání, kde je ještě tělo a kde už srst. Byl z české chovky, ale koupil ho Němec své ruské přítelkyni. No a asi když odjížděli do Německa, už se jim nehodil a tak ho "vysadili" z auta. Všechno jsme dohledali, dopsali jim, ale žádná odezva.

20.6.2011 02:28
nitus

XXX.XXX.74.237

astlolita napsal(a):
Je to strašně smutné. Přijde mi nespravedlivé vůči psovi, že když už ho majitel nechce nebo nemůže mít, ani se neobtěžuje najít mu jiný domov. Nebo pokud je to opravdu hooodně akutní, proč ho proboha aspoň do toho útulku nedovezou smajlík

Toto,co popisujete je na denním pořádku,zvíře je pořád ještě věc,kabelku,kterou jsem si svojí nezodpovědností roztrhala,také vyhodim,co s ní,jako modní doplněk už dosloužila!!Je to snažší psa vyhodit,než ho důstojně umístit do útulku!Na to,že by to mohl být pejsek z ciziny jsme také pomýšleli,mohli ho tady i nechat někomu hlídat,no uvidíme,každopádně Toby je nyní už v pohodě a po karanténě mu najdeme nový domov.Ještě počkáme na vyjádření ČMKU.Ostříhaný,nebo neupravený pes se těžko odhaduje plemenosmajlík

20.6.2011 08:29
monika s

XXX.XXX.216.68

Trochu mi připomíná lagotto romagnolo - barva by snad také seděla...

20.6.2011 12:18

monika s napsal(a):
Trochu mi připomíná lagotto romagnolo - barva by snad také seděla...

Tak tohle plemeno jsem si musela vygooglit ! Máte pravdu, že je mu pejsek podobný, jen je dost menší ( 35 cm, 5 kg).
Je to takový ostříhaný pidi italský vodní pes. Jen myslím, že takovou vzácnost si asi každý pěkně hlídá a opečovává.
Jinak mě ještě napadlo, jestli to nemůže být kříženec z ciziny, kde by měli povinnost označovat všechny psy. Možná, že všude nejsou ke špatným ( slabé slovo ) majitelům tak benevolentní jako u nás a tak ho odložili tady.

20.6.2011 13:21
danarny

XXX.XXX.164.225

Těch u nás asi nebude 344, ale klidně to může být import ze slovenska, či jiné země
Je to pár let, co se ozvali nálezci dalmatina ze švýcarska, a pes měl české tetovací číslo

20.6.2011 13:46
kimicat

XXX.XXX.25.251

Ja si nemuzu pomoct, ale vidim v tom trosku vyssiho americkeho kokrspanela. smajlík

20.6.2011 14:14
nitus

XXX.XXX.74.237

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tak tohle plemeno jsem si musela vygooglit ! Máte pravdu, že je mu pejsek podobný, jen je dost menší ( 35 cm, 5 kg).
Je to takový ostříhaný pidi italský vodní pes. Jen myslím, že takovou vzácnost si asi každý pěkně hlídá a opečovává.
Jinak mě ještě napadlo, jestli to nemůže být kříženec z ciziny, kde by měli povinnost označovat všechny psy. Možná, že všude nejsou ke špatným ( slabé slovo ) majitelům tak benevolentní jako u nás a tak ho odložili tady.

No každopádně je to záhada i pro ČMKU,ani ti si s tím nevědí rady,necháme ho obrůst a budeme zkoumat a googlitsmajlík

20.6.2011 18:19
floyd

XXX.XXX.18.54

Dobrý den, jen pro zajímavost přikládám fota našeho tibetského teriéra, čistokrevného, jen v nestandardní barvě.:-)

20.6.2011 19:58
floyd

XXX.XXX.18.54

floyd napsal(a):
Dobrý den, jen pro zajímavost přikládám fota našeho tibetského teriéra, čistokrevného, jen v nestandardní barvě.:-)

:-)

20.6.2011 20:35
knedlyk

XXX.XXX.58.177

Vypadají jako dvojčata (když pomineme, že Váš se asi má o dost lépe než záhadný nalezenec).

20.6.2011 21:39
floyd

XXX.XXX.18.54

knedlyk napsal(a):
Vypadají jako dvojčata (když pomineme, že Váš se asi má o dost lépe než záhadný nalezenec).

Na těchto fotkách mu bylo již 14 let. V tu dobu jsme ho už střihali, jinak měl srst skoro na zem. Dožil se 16,5 roku a už dva roky tu není s námi. Podobní si jsou neskutečně, doufám, že ten nalezeneček najde brzy ten pravý domov.

20.6.2011 22:17
nitus

XXX.XXX.74.237

floyd napsal(a):
Na těchto fotkách mu bylo již 14 let. V tu dobu jsme ho už střihali, jinak měl srst skoro na zem. Dožil se 16,5 roku a už dva roky tu není s námi. Podobní si jsou neskutečně, doufám, že ten nalezeneček najde brzy ten pravý domov.

No to je úplně on,tak nyní jsme tedy z toho úplně vedle,chov.tibetských teriérů nám řekli,že to dle tet.č.nemůže být tibetský teriér,je možné,že by byl ze zahraničí?Jak velký byl ten Váš,cc kohoutkovou výšku?smajlík

20.6.2011 22:37
floyd

XXX.XXX.18.54

nitus napsal(a):
No to je úplně on,tak nyní jsme tedy z toho úplně vedle,chov.tibetských teriérů nám řekli,že to dle tet.č.nemůže být tibetský teriér,je možné,že by byl ze zahraničí?Jak velký byl ten Váš,cc kohoutkovou výšku?smajlík

Já bych ho také tipovala na TT, zejména dle tvaru zadních nohou (poměr délky patní a stehenní kosti, pro TT typické), ale rozměry bohužel nějak nesedí, náš měl 44 cm v kohoutku a 10-12 kg. Jinak barva - je sice nepovolená -hnědá (skořicová), ale čas od času se takto zbarvená štěňata narodí. Pak už záleží jen na chovateli, zda-li dá takovému štěněti šanci...Zkoušeli jste barevného bolońáčka? To je jediné, co mne dál napadá. A pak už jen slovenská plemenná kniha....

20.6.2011 22:49
nitus

XXX.XXX.74.237

floyd napsal(a):
Já bych ho také tipovala na TT, zejména dle tvaru zadních nohou (poměr délky patní a stehenní kosti, pro TT typické), ale rozměry bohužel nějak nesedí, náš měl 44 cm v kohoutku a 10-12 kg. Jinak barva - je sice nepovolená -hnědá (skořicová), ale čas od času se takto zbarvená štěňata narodí. Pak už záleží jen na chovateli, zda-li dá takovému štěněti šanci...Zkoušeli jste barevného bolońáčka? To je jediné, co mne dál napadá. A pak už jen slovenská plemenná kniha....

No u toho boloňáčka,tam nám nesedí ten ocas,už štěnda ho mají překlopený a kratší čenich.partie,zkusíme ještě ty slovákysmajlík

20.6.2011 22:55
nitus

XXX.XXX.74.237

floyd napsal(a):

No měřili jsme ho tak od oka pravítkem,takže to není stopro,a přišel dost vyhublý,nyní dost baští,tak asi i nabere,no a necháme ho zarůst,nevim,ale pořád mě to táhne k tomu tibet.kolik je tady vůbec chovek?To 3místné číslo by mohlo odpovídat a nejmladší pejsek to také není......smajlík

20.6.2011 23:28

Být vámi, nevážu se na to, že je číslo třímístné. Moje fena má normálně čtyřmístné číslo podle PP, ale vytetovaná jsou jen tři - veterinář do slabiny při tetování štěněte čtvrté číslo nesměstnal :-(.

20.6.2011 23:48
nitus

XXX.XXX.74.237

nitus napsal(a):
No měřili jsme ho tak od oka pravítkem,takže to není stopro,a přišel dost vyhublý,nyní dost baští,tak asi i nabere,no a necháme ho zarůst,nevim,ale pořád mě to táhne k tomu tibet.kolik je tady vůbec chovek?To 3místné číslo by mohlo odpovídat a nejmladší pejsek to také není......smajlík

Tak a jsme opět na začátku,toto nám napsala chov.TT:Prosím vás,jak jsem již psala v e-mailu ... vaše číslo má tibetský teriér - bílý pes narozený v roce 1992. Právě mám štěňata tibeťáků a mají číslo 1171-3 ... takže si prosím udělejte sami obrázek, zda je možné, aby cca 6 letý pes měl číslo 344, když i TT je poměrně málopočetné plemeno. Věřte mi, že kdyby byla byť jen malá šance, že to TT může být, okamžitě bych kontaktovala chovatele. Vím, že je to obtížné, ale tibeťák s tímto číslem zápisu to opravdu být nemůže (bez ohledu na zbarvení atd.) A pokud by to měl být import... na Slovensku mají registrovanou pod tímto číslem fenu, v Německu je tibetský teriér poměrně rozšířeným plemenem. Navíc ani velikost tibeťákovi nenasvědčujesmajlík

21.6.2011 06:21
debri

XXX.XXX.16.138

nitus napsal(a):
Tak a jsme opět na začátku,toto nám napsala chov.TT:Prosím vás,jak jsem již psala v e-mailu ... vaše číslo má tibetský teriér - bílý pes narozený v roce 1992. Právě mám štěňata tibeťáků a mají číslo 1171-3 ... takže si prosím udělejte sami obrázek, zda je možné, aby cca 6 letý pes měl číslo 344, když i TT je poměrně málopočetné plemeno. Věřte mi, že kdyby byla byť jen malá šance, že to TT může být, okamžitě bych kontaktovala chovatele. Vím, že je to obtížné, ale tibeťák s tímto číslem zápisu to opravdu být nemůže (bez ohledu na zbarvení atd.) A pokud by to měl být import... na Slovensku mají registrovanou pod tímto číslem fenu, v Německu je tibetský teriér poměrně rozšířeným plemenem. Navíc ani velikost tibeťákovi nenasvědčujesmajlík

sem fakt zvědavá jestli ten oříšek rozlousknete.Taky jsme s dceroui dlouho přemýšlely ten tibeták by tam celkem sedl,ale ono taky,když ho člověk nevidí naživo.Je pravda,že by to mohl být import,ale takhle zacházet s imp.psem??smajlík#smajlíkKamoška si ale,před lety brala z útulku setra,taky byl tetovaný,ale tam to číslo bylo stopro zahraniční,zvláštní,že ho nikdo nehledal,tehdy byl tak dvouletý ted už je to starý pán

21.6.2011 06:21
debri

XXX.XXX.16.138

nitus napsal(a):

sem fakt zvědavá jestli ten oříšek rozlousknete.Taky jsme s dceroui dlouho přemýšlely ten tibeták by tam celkem sedl,ale ono taky,když ho člověk nevidí naživo.Je pravda,že by to mohl být import,ale takhle zacházet s imp.psem??smajlík#smajlíkKamoška si ale,před lety brala z útulku setra,taky byl tetovaný,ale tam to číslo bylo stopro zahraniční,zvláštní,že ho nikdo nehledal,tehdy byl tak dvouletý ted už je to starý pán

21.6.2011 10:05
kim58

XXX.XXX.240.185

Vzhledem k té výšce, váze a jemné srsti mě napadlo, jestli to nemůže být čínský naháč-labutěnka. A i ta barva by odpovídala.

21.6.2011 12:14
atika

XXX.XXX.213.155

A nemůže to být cokoli očkované již třeba dříve v útulku. Můj útulkáč (z Plzně třeba tetovaný ve slabině byl - některé útulky své svěřence tetují či tetovali). My teda měli před cca 5 lety číslo čtyřmístné.

21.6.2011 17:18
danarny

XXX.XXX.164.225

Kdyby to byla labutěnka, byl by narozen v roce 1999 a bylo by mu 12 let, což je teoreticky klidně možné. Mohl by být z vrhu který předcházel v číslech A vrh chst Avokaduh, bohužel nemám plemenou knihu čínského chocholatého psa

21.6.2011 19:24
cinkalu

XXX.XXX.42.99

tak číňan to není stopro, na to mám moc tupý čumáček, číňani ho mají víc špičatý. Teda spoň dle té fotky.

21.6.2011 23:37
skoty13

XXX.XXX.120.71

No sousedi mají labutěnku - psa a ten má čumec přesně takovýhle... Sice je barevně jiný (černá s pálením) ale výraz mají podobný.

22.6.2011 06:23
debri

XXX.XXX.16.138

kim58 napsal(a):
Vzhledem k té výšce, váze a jemné srsti mě napadlo, jestli to nemůže být čínský naháč-labutěnka. A i ta barva by odpovídala.

Čínani se tetují ve slabině:-):-)

22.6.2011 14:45
nitus

XXX.XXX.74.237

debri napsal(a):
Čínani se tetují ve slabině:-):-)

Náš Toby má tetování v uchu,útulky také tetovali,ale do slabin,na labutěnku ta srst je sice jemná,ale bohatá co do hustoty,a uši má spíše přilehlé,labutěnce se i skoro staví,je to začarovaný kruh,ani ČMKU si neví rady,nevíme,kam už se máme obrátitsmajlík

22.6.2011 16:13

Myslím, že nejlepší pro něj bude, umístit ho do dobré rodiny, zůstat s nimi ve spojení a až z něj bude fešák, tak se pozná, co je vlastně zač. Trýznitele asi stejně nedohoníte a tak je to zbytečně vynaložené úsilí.
Hlavně až budete vědět, jaké je to opravdu plemeno, dejte nám, prosím vědět. Ať se má pejsek dobře.

22.6.2011 16:15

Myslím, že nejlepší pro něj bude, umístit ho do dobré rodiny, zůstat s nimi ve spojení a až z něj bude fešák, tak se pozná, co je vlastně zač. Trýznitele asi stejně nedohoníte a tak je to zbytečně vynaložené úsilí.
Hlavně až budete vědět, jaké je to opravdu plemeno, dejte nám, prosím vědět. Ať se má pejsek dobře.

22.6.2011 16:32
majasbom

XXX.XXX.181.121

a není to rádoby zachránený pejsek ze zahraničního utulku? třeba se tam zrovna tetovalo

22.6.2011 16:43
nitus

XXX.XXX.74.237

majasbom napsal(a):
a není to rádoby zachránený pejsek ze zahraničního utulku? třeba se tam zrovna tetovalo

Myslíme si to samé,že pro něj bude to hlavní ho umístit do dobré rodiny,určitě dáme vědět,oni se s tím zabývají i ČMKU,když něco zjistí,dáme to na vědomí.......
Kdyby to byl pejsek ze zahr.útulku,což je také možné,tak se asi stejně nedopátráme,hlavně,že je pejsek v pořádku a již brzy bude nabídnut k adopci...

22.6.2011 19:17
floyd

XXX.XXX.18.54

Ještě poznámka k té výšce: oficiální standard uvádí u TT kohoutkovou výšku 35,6 - 40,6 cm (pes), takže dotyčný pejsek zas až tak nemožně malý na TT není. Ale hlavní je je pro něj opravdu nový a trvalý milující domov.

23.6.2011 11:34
nitus

XXX.XXX.74.237

floyd napsal(a):
Ještě poznámka k té výšce: oficiální standard uvádí u TT kohoutkovou výšku 35,6 - 40,6 cm (pes), takže dotyčný pejsek zas až tak nemožně malý na TT není. Ale hlavní je je pro něj opravdu nový a trvalý milující domov.

Zde je ještě pár fotek ,je velmi temperamentní,moc se nechce fotit......zde,je vidět ,jak nese ocas při střehu

23.6.2011 11:49
nitus

XXX.XXX.74.237

nitus napsal(a):
Zde je ještě pár fotek ,je velmi temperamentní,moc se nechce fotit......zde,je vidět ,jak nese ocas při střehu

Zde jsou dobře vidět uši,také ve střehu

23.6.2011 11:52
cinkalu

XXX.XXX.11.162

napadá mě bearded collie, ale ta je asi větší

23.6.2011 18:25
nitus

XXX.XXX.74.237

cinkalu napsal(a):
napadá mě bearded collie, ale ta je asi větší

Tento pejsek má v kohoutku 35cm.......smajlík

23.6.2011 19:34
nitus

XXX.XXX.74.237

floyd napsal(a):
A hlava toho našeho:-)

Nechápu,jsou,jako dvojčata?????smajlík

23.6.2011 19:50
floyd

XXX.XXX.18.54

Shodou okolností byl ten náš narozený v roce 1992. Snad psi neumějí vstávat z mrtvých.....smajlík

24.6.2011 00:37
nitus

XXX.XXX.74.237

floyd napsal(a):
Shodou okolností byl ten náš narozený v roce 1992. Snad psi neumějí vstávat z mrtvých.....smajlík

To zřejmě určitě ne,ale může to být z jedné strany stejná krev,nechápem,je možné,že opravdu to jedno číslo se nemuselo třeba vůbec natetovat z nedostatku místa,nevim,je kolem našeho Tobyho tolik záhad a největší s tím Vaším,včera jsme ho znova měřili,koh.výčku a je to možná i více,jak 35cm,jelikož on pořádně nechce stát a to je důležité!smajlík

24.6.2011 07:51
czizecka

XXX.XXX.106.200

To jedno číslo mohlo třeba zmizet.. ? kdyby to bylo třeba jen špatně natetované a vybledlo?

25.6.2011 23:08
skoty13

XXX.XXX.120.71

Stran "chlupatosti" labutěnky - takhle osrstěného psa tu mají sousedi - halda jemných chlupů.

26.6.2011 12:58
jafar

XXX.XXX.30.22

Tet. č. 334 je z roku 1992 ČCHP holý.

26.6.2011 13:02
jafar

XXX.XXX.30.22

jafar napsal(a):
Tet. č. 334 je z roku 1992 ČCHP holý.

Oprava čísla. 344/ r.99 ČCHP Arnye od Drahanského potoka
Varieta hairless, hnědý bez znaků.

26.6.2011 14:13
jafar

XXX.XXX.30.22

Lagotto Romagnolo
Fotka z inzerce pes bez pp, Slovensko.

27.6.2011 02:33
nitus

XXX.XXX.74.237

jafar napsal(a):
Oprava čísla. 344/ r.99 ČCHP Arnye od Drahanského potoka
Varieta hairless, hnědý bez znaků.

Toto určitě nebude ono,ani věk,by nesouhlasil,natož srst,to je mu více nakloněn tento:lagotto romagnolo

9.7.2011 19:46
kimicat

XXX.XXX.248.112

Jak tohle dopadlo? Zjistili jste jake rasy je pejsek?

9.7.2011 21:59
nitus

XXX.XXX.74.237

kimicat napsal(a):
Jak tohle dopadlo? Zjistili jste jake rasy je pejsek?

Bohužel,ani ČMKU,máme ho,jako křížence s tetováním v nabídce pejsků,myslíme,že až trochu zaroste,třebas to poznáme,ale když se dostane do dobrých rukou - co na tom záleží jestli má PP nebo ne.....,děkujeme všem co si s tímto lámali hlavu,jako my:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík