Máme tu kulatou šedesátku holčičky 
Téééda Hani, to je nádhera ta tvoje zahrada!!!
A ten břečťan to je teda fakt něco!
Jak je starej? A drží jen na zdi? Neva mu třás omítnutá zeď, i když ne úplně hladká?
A ty dekorace všude, želva, pesan, převrácenej květináč s netřeskama, boží
Ta bojovnice mi připomíná moje kaktusy, taky se už nedaj některý přesadit
Musím někdy nafotit břečťan a psí víno u Mí rodičů, taky to maj po celé hospodářské budově a nemá to chybu ![]()
Hani to sem se nasmála s tou likvidací sršňů, i když teda ta akce samotná je hrůza a ne k smíchu, ale vidím tě živě zakuklenou
A pomohlo to? Zlikvidovalas je bez žihadla? 
Plot mám hotovej, ale su taky hotová, todlek už není práce pro ženskou, nemám na to prostě sílu
Dokud je ten živej plot do dvou metrů, je to v poho, ale 5-ti metrovej prostě nedávám, se úplně bojím stříhání na podzim
Zítra ještě sestřihnu ten mladší, nechávala sem ho zatím, páč má květy, ať se motýlci a včelky a drvodělky a dlouhozobky a adalší napápnou, ale pomale to odkvítá, tak to asi zítra šmiknu ![]()
Hani kdybys ty Kaly nesehnala, moje nabídka platí, pošlu kdykoliv ![]()
A můžu do vany aj s hlavou, su slitá jak afričan
Jsme dobré, už máme 60 kulatých
Mati, ty sršně jsem dostala bez jediného žihadla, ale bylo to malé hnízdo, do většího bych musela pozvat odborníka. Ale jelikož jsou chránění, měla jsem výčitky svědomí i když byli přímo u baráku a tím pádem nebezpeční. Ten břečťan a do toho psí víno od sousedů musím co nejdřív prostříhat, ale pořád to odkládám, je to děsná fuška. Vlastně neustálý boj s flórou na malé zahradě
Vždycky když je posekaná tráva a ostříhaný břečťan říkám si " kéž by to tak vydrželo aspoň měsíc", a ono ne, hned za pár dnů můžeme začít znovu
Počkej až ten břečťan pokvete, začíná tak koncem srpna a vydrží až do října, budu fotit ať si užiješ hmyzáků na fotkách
Dneska je tady šílené dusno a tak divno, ani slunce ani zataženo.....uvidím co se z toho vyklube
Teda to jsi šikula s těma sršněma
Já bych se strachy potento ![]()
No přesně, posekám trávníky, vypleju, sestříhám všecky možný keře a kochám se tak asi jeden den, pak už je to zas všecko úplně jinak, džungle hadra ![]()
Už se těškám na fotky kvetoucího břečťanu, musí to fakt být nádhera ![]()
Tadyk je čéče modro, ale taky dusno, tže se obávám, že ta předpověď s kroupama a buřinama má šanci vyjít
No každopádně přijde zas studená fronta že ( jaké překvapení ), tudíž si dneska toho hicu užiju naplno, kdybych na držku měla padnout....začnu stříháním druhého plotu a skončím posekáním trávníků
Tadyk to je má včerejší práce se schůdkama od bazénu, plot částečně sešmidlán, tak z půlky, dodělávala jsem to potom ještě 2,5 hodiny
Ze strany od zeleného koutku....
Kočena se vedle mne v psím výběhu v klídku rozvalovala a nevěřícně jukala, co se tam tak mořím
Koukám, že taky zápasíš se zelení, máš to ale krásný a upravený narozdíl ode mě, ale já se pochlapím a zatočím s přírůstkama
Hubert nemá rád, když fotím, tak se mstí na rostlinách, vždycky to odnese nějaká ta větvička, nebo netřesk
Hani a vám to psí víno leze po zdi od sousedů a k nim od vás leze břečťan? A neva vám a jim to?
Já furt přemýšlím, jak to jednou zvládnout, pokud se mi ten břečťan rozroste po tý zdi, aby se nedostal k sousedům
Už takhle mám problémy stříhat živej plot, když mi leze skrz klasika plot k sousedům
Hahaha Hubýsek je na tý fotce božskej, čert mu juká z očí 
Bíšan mi včera ty odpadaný kusy plotu taky odnášel, ale některý byly fakt obří, vlastně mini keře už a on to táhl kolem těch schůdků vždycky, na kterých sem trčela, o ně se zahákl a zabral a lomcoval s tím a já už na tak chrabrých schůdcích málem letěla dolů
Sprátě, sem na něj vždy hukla, on pustil větev jako že nic a sotva sem se otočila a začla stříhat, zas se mi to mlelo pod nohama
Mám závratě aj na pevným a bez jeho přičinění už 1 cm nad zemí, a včera sem fakt překonávala sama sebe víc než dost
Zlodějský....
Šlohl Fríčku jeho poleno, ale dlouho mu to nevydrželo, páč je určený pro psy že a to není ono, joooo takhle šlohnout celej stromek, buksusek apod. to je jiná
Ta číča je v těžké pohodě na to, že je ve psím výběhu
Tohle by si žádná kočička u nás nemohla troufnout, Hubert je na kočky prostě vysazenej, ale omlouvám ho, má to v genech, kočka je "škodná"
Mati, ty máš moc hezkou zahradu, to chce pořád pracovat a pracovat
Můj sen je mít takovou tu japonskou, aby si trochu dělala přirozeně co chce, pod přísným dohledem "zahradníka"
Já jsem zbytek zahrady nemohla včera vyfotit, protože svítilo sluníčko blbým směrem, časem doženu. Tak jsem dneska vtipně vyprala prádlo, neboť má být horko, chacha, už je tady úplně černo a v dálce slyším hřmění
Takže se nedočkám ručníků vonících po slunci
Bíšan je naprosto k ulíbání a umuchlání, chlapeček chlupatej pracovitej
Hubert taky na chalupě, když se dostane do ráže, dokáže věci....neuvěřitelné, ale ukousne větev u lísky, která má v průměru třeba osm cenťáků, odhodí jí a jde do další. Potom si k tomu lehne a začne systematicky odkusovat po kouskách a plivat kolem sebe
mati, mě to psí víno strašně obtěžuje, protože má neuvěřitelné přírůstky, ale sousedům je to jedno. On je pan soused děkanem na umělecké fakultě a není s ním řeč. Mají břečťan taky, takže se "naše" břečťany potkávají a stříháme je jenom my. My jsme totiž na jižní stranu a sousedi na sever, takže všechno jejich rostlinstvo leze za sluníčkem k nám. Ale Břečťan se nechá zvládnout, toho se neboj. On má největší sílu a přírůstky na jaře, během léta už je to mírnější, takže stačí stříhat tak 4 až 5x za sezónu. To psí víno roste pořád a neuvěřitelnou rychlosí....
Júúú to je krása Hani, máš to moc hezký a ty dekorace nemaj chybu, ten orel je nádhernej
A copak je to za borovici vedle toho orla??? Je nádherná, hrozně se mi tyhle typy líbí, ale netuším, jak se jmenuje a už vůbec ne, do jaké výšky roste
Jj japonský styl zahrad se mi taky moc líbí, členité a zákoutovité, tže ač malé, vypadají velké
Něco takového mám tadyk vepředu, teda spíš se o to snažím, japonskou zahradu to nevidělo ani z rychlíku
, ale zahradu jako takovou nechávám a asi nechám jen s trávníkem a prostorem, páč aby se pesanidla měla kde vyblbnout ![]()
Hihi ta číča je v pohodě, páč psí výběh, kde aj ten domeček alá psí bouda, vlastně psům nikdy nesloužil, i když byl za tím účelem kdysi postaven
Plot je stejnak už dávno chatrnej, ale hodí se to kočce, páč v psím domečku nahoře bydlí v tuně slámy, dole je Bodlinka
a ten výběh ji právě chrání před štěndama
Mám ho zavřenej a tak je tam v klídku. Jako Bíšan s Gríšou ví, že je to NAŠE polodivoká číča, ale Kikině s Frííí nevěřím, když nejsu s nima
A hlavně ona se psů i lidí, krom mne a Mí, moc bojí, tak tam má klid a pohodu, je už stará, dle bílé hlavy a nikam jinam nechodí ![]()
Jj s těma větvema je Hubýsek jak Bíšan, ten zas ne lísku, ale jabloně a pravidelně
Nu teda 5x za rok stříhat jo? Áááááááá
Černo? Už? To nějak valí hernajs....to musím honem honem na tu zahradu....zatím sem jen vyprala a uvařila psům aj nám, tak abych to stihla
No a nebo nestihnu, vo nic nende, když nende vo život
Moje dvě nejmilovanější naduckaninky....Bí a Grí
Bidíček mne dneska ráno zase budil tím, že mě zalehl
Udělal buch a začal se šíleně vrtět a páchat ťapáčkama, jakmile sem se pohnul, pak mě oblízl, vykousal blechy a frkl do obličeje
Tož sem ho snědla, zmačkala a zahodila a vstala
teda holky vy jedete! ![]()
Mati zrovna včera sem čmuchala k voskovce, máme doma na schodišti
Hani jsi dobrá, já bych se k tomu hnízdu teda nepřiblížila, natož ho sama likvidovat
Bíša s tím polenem je k sežrání ![]()
Indy nějak magoří, už včera mě vzbudilo v 5 ráno vytí...
a včera večer znovu a dnes znovu, sedí u branky otočnej do ulice, sme ho včera tajně pozorovali z oka a řehtali se jak koně
si představte, sedí, hlavu zakloněnou dozadu a kymácí se doprava doleva, sem a tam a u toho vyje 
Michal se smál, že vypadá jak tučňák
nikdy ne hárající feny nereagoval, tak nevím se děje...
něco ho trápí, bobečka ![]()
vy máte samou zeleň na zahradě, nádhera...
a to s tříhání plotů Mati nezávidím
dávej bacha, co noha?
Chudinka Indy, ono je mu smutno a teskní? Hubert takhle vyje, když odejdu na chalupě někam bez něj, přesně jak popisuješ, sedí, hlavu zvrácenou a srdceryvně vyje, volá mě zpátky
Mati, ta borovice je normální, ale my jí spešl stříháme na japonskou. Jestli máš chuť popíšu, dělá se to jenom jednou za rok a už za dva vidíš výsledky
jdu vařit
Peti taky právě fetuju voskovku, kvete jak vzteklá ![]()
hahaha na Indýska lezou pudy jo?
Njn co by ne, třás mu konečně došlo, že je vlastně dospělej
Sice jaro už skončilo, ale co už
Musí vypadat fakt srandovně, ještě se kolýbe
neboj Peti, to nejhorší stříhání sem přežila, teďka už jen 1,5 vysokej ploteček, to je levou zadní a hlavně bez schůdků
Noha čéče aj dobrý, jako bolí při určitým pohybu, prstík je stále baňatej ( asi to blbě srostlo, bo nevím ), ale chůze a běh a kolo a řízení no problem, to mi stačí
Hani byla bys moc hodná, kdybys mi to popsala
když si teda koupím obyč borovičku, tak od jaké výšky, stáří s tím začít a jak?!
Vyřešilo by se tím moje dilema, jakej jehličnan si koupit k svátku, když to Míťovi rodiče cvakaj

Už se tady zvedá zas vítr....chjo...
Tady je už krásně
Mati, stačí jakákoliv borovička, lepší je taková, co má delší jehličí, ale je to jedno. Potom na jaře, když už se chytí a začne růst, počkáš až takové ty přírůstky jak trčí z každého konce, vypadají jako svíčky, začneš zastříhávat. Asi tak, abys je zkrátila o dvě třetiny, nebo polovinu, to je jedno. Je to docela piplačka, ale vyplatí se. Potom se podíváš na svoje dílo a budeš čekat rok do dalšího jara. Na jaře už uvidíš, jak se ty ostříhané výhonky rozmnožily a začaly dělat bouličky, odstraníš podle vkusu ty přebytečné, aby to nebylo tak husté, a opět ostříháš výhonky na zbývajících větvičkách. Ty výhonky jsou "zralé" na zastřihování dokud se nezačnou mírně ježatit. Možná to popisuju blbě, klidně to budu opakovat, potřebuješ-li
Tady je to nejlíp vidět, i když myslím, že jsme odstranili těch "bouliček" zbytečně moc, ale dělal to mužík a já u toho nebyla, hustší je to lepší
Hani moc kuju za vysvětlení, snad sem to pobrala správně, ale stejně tě budu pak bombardovat otázkama znovu, už to vidím ![]()
Holčičky tak co u vás počasí? Jak moc vás to zasáhlo? Někde to bylo docela děsivý..... Tadyk bohudíky jen chvilková průtrž a pak už jen silnější déšť a bouřky sice brumlaly, ale přímo nad náma naštěstí žádná
Jsme tady taková zvláštní díra, i když to na nás leze ze dvou stran, jako včera, těsně před náma to udělá bublinu a my jsme tu chránění od kroup, tornád, divobouřek a jiných děsů ( ťuk ťuk ťuk abych to safra nezakřikla!!!
), tak budu doufat, že to takto bude navždy.
Není mi dneska nějak nejlépe, včera sem na tom pražáku a v dusnu na těch plotech vypustila duši nejspíš, bolí mě hlava, motá se, a voči a kůže....
Nejvyšší čas dát si voraz, abych do tý sobotní svatby byla fit
Mati, ty se vdáváš ?
Do soboty se dáš do pořádku, jen se musíš trochu víc opatrovat a šetřit. S tou borovičkou ti budu radit co to půjde, neboj to dáš, když se zadařilo nám
Včera to tady bylo dost pršlavé. Jela jsem z nákupu a dostala jsem takový nášup vody, že to stěrače nebraly, ale jinak dobrý ani kroupy nepadaly. Ale jsem zvědavá, jak to dopadlo na chalupě, tam prý to nebylo tak klidné, kolem České Lípy to je vždycky všechno nějak horší
Dneska je tak divno, poloslunce a nepříjemno, už chci být na té Sahaře, tam se Mati potkáme
ne ale moje nej kámoška jo, vyrůstaly jsme spolu a furt ji vidím jako prtě, pořád mám takový sklony ji ochraňovat a ona je to už velká 26-ti letá holka
A vdává se mi.....
Nějak mi to furt moc nedošlo ještě, ale to přijde ![]()
Noo na chalupě to mohlo být dost hnusný, v těch místech prej žádná hipoška
Aspoň že doma nebylo nic hroznýho....
Tady je stejně divno, jo a ne a divnej vzduch, vůbec ne jak po dešti
Pak nemá bejt divně aj mně
Jooo Sahara.....láska to máááá....
Asi sebou du praštit, je mi čím dál divněji
Máš pravdu, jdi sebou praštit do peřin a zaspi ten hnusnej pocit divna. Já se právě přemlouvám, že dneska vlastně nemusím uklízet, že to klidně počká
Hubert je unavenej, neboť potkal ráno své oblíbené psí holky a trochu si pošpásovali. On je slyší a zmizí mi z dohledu, za chvíli je slyšt ženské výkřiky. " Huberte, tady jsi, včera jsme se neviděli viď?" a Hubert se s každou paní pomazlí prožene svou asi "ovčačku" a spokojeně se vrátí
Tady je výhoda, že ve všední den a ve stejnou dobu tam chodí stejní psi, takže buď se mají rádi, nebo se jenom vzájemně vyhnou a je klid. Celá obora je jejich. Dokonce mě jednou řekl jeden pán s pesem, že byl včera Hubert protivnej, že se nenechal pohladit, a teprve potom jsme se domluvili, že to nebyl Hubert, ale jiný výmar, protože my jsme byli jinde
ahoj holky,
tak tady u nás včera večer bouřka jak blázen
začalo to kolem půl 9. silným větrem a pak blesky, do toho prudký déšt a hromy. do toho vyjící Indy na dešti u branky
on se mi asi fakt zamiloval do nějaké čuby, tohle není možný
a dnes ráno od 5 znovu. Hagiho jsem snad výt nikdy neviděla
zato Dik byl milovník, o každé háravce v okolí jsme včas věděli
když se povede, nahraju vám zamilovaného, láskou nešťastného vyjícího Indyho na video 
jelikož sedí vždy jedním směrem, tak to opravdu odhaduju na fenu, ale netuším kde, u nás v ulici jsou jen psi, možná nějaká v bytovce kousek od nás.
no jo holka, i kamarádky stárnou... nejhorší je, že já sama si připadám jako dítě a když si uvědomím, že jsem už vdaná...
nejde mi to 
o víkendu máme jet na čundr na Pastviny, pokud nebude lejt. přemýšlím, zda vzít Indyho, je to prý asi 12km v sobotu a 12 v neděli
snad by se mohl trochu uklidnit a zapomenout na to blbé vytí
ale fakt nevím, na jednu stranu ho chci moc vzít, ale na druhou stranu se o něj musím pořád starat a člověk si to tak neužije... nebo třeba jo, těžko říct. jelikož nemůže kvůli zvěři na volno a půjde se převážně lesy, tak se bojím, že to budu mít kvůli němu komplikované... zas na 50m stopovačce ho nemůžu mít když nás půjde 12, to by mě asi všichni poslali někam pořád zakopávat o vodítko..
Peti, já si připadám jako holka pořád, jenom jsem zavřená ve starším těle. Buď holka, je to lepší, než být ženská
Na ten čundr bych asi Indyho nebrala, pokud nemůže být navolno. Já vím, jak se v tobě ty pocity melou, ale určitě si to vychutnáš líp bez něj. Já už jsem se taky naučila nechat někdy Huberta doma, i když mi to bylo líto, ale není možné se dobře bavit a uvolnit se, když pořád jedním okem a uchem sleduješ co dělá pes, stejně pes ihned pozná, když se soustředíš na něco jiného a začne "podnikat" svoje akce. Prober to s Michalem
Snad už ty bouřky a hnusy přestanou, je to děs. Na víkend moc slušné počasí neslibují, tak budu držet palce
on ne že by mi vzal roha, ale může se stát, že se začuchá do stopy a já ho neovládnu na dálku, někdy ho uřvu, když je to včas, tak poslechne, ale pokud je to pozdě, tak už letí za stopou
a toho se bojím. ale zase na duhou stranu když se unaví, tak se mě drží. když chodíme tu naši trasu k rybníkům, kterou zná, hlídá mě jen očkem, už ani neutíká z cesty jako dřív na pole, stačí houknout a vrátí se... asi přeci jen nějaké zlepšení po 2 letech na stopovačce přišlo
možná že v cizím prostředí by byl lepší, prý půjdem hodně kolem vody, takyže by to nahrávalo tomu, že by se mohl osvěžovat. jiank mi jako tak neuteče, drží se mě, ale prostě ta zvěř někdy...
nevěřím mu. Hagýnek na těch čundrech běhal vždy na volno, byl bezproblémový. sice mě tolik nehlídal, jako mou osobu, ale držel se skupinky, ani by ho nenapadlo jít jinam, než jdou ostatní...občas se přišel podívat kde v tom davu jsem a zase si šel po svých... chybí mi, hošánek... i když neměl rád psy a musela sem to taky hlídat, věřila sem mu.
no uvidíme, proberem to, a zda vůbec pojedem... jelikož se psí většinou pod širákem, tak ten déšt opravdu nesmí být...
Tak ti přeju dvojnásob, ať je slušně a neprší. Máš pravdu, možná že by se Indy taky držel větší skupiny lidí v místech kde to nezná, a pokud je tam kolem voda, tak bych se snad ani nebála, že půjde za zvěří. Haginkovi je už dobře a bude s tebou pořád v tvých myšlenkách, mám to taky tak.......
Tož sem se vymuňinkala do růžova, vzbudil mě zahradnický deštík, mírně se ochladilo a je mi o něco lépe ![]()
Hani díky za Fríčko, je to moc hezkej pes, to musím sama uznat
, ještě kdyby chtěl mít aj tak "hezkou" povahu
ale nééé, není to zas tak hrozný, i když někdy je na zabití, ale poslední dobou co jsem si s ním dala práci, se hodně zlepšil 
Hihi a nepovídali si nic moc, Frí chtěl Dží honit a ona nechtěla
Takže něco ve stylu: "Tak zdrhej sakra náno, ať tě můžu honit!" "Nic nebude blbečku jeden, hoň se sám, zas bys na mě jen vrčel" ![]()
Páni Peti, ten Indy vyl aj v dešti a bouřce?
To je fakt asi hodne zamilovanej a nech bejt, psi cítí fenku háravku na několik km, když je příznivej vítr a podmínky, natož když třás fenka prošla někde blízko, tže se nediv
Za sebe bych ho na ten výlet vzala, můžeš ho mít kolem boků na delším vodítku, ruce volný a krásně se projde, vykoupe a přitom ho nebudeš muste furt hlídat
Ovšem horší s tím deštěm, obávám se, že to bude nejméně jako dnes, den jakž takž a navečer déšť
Taky si připadám jak holka a ne žena, a nejspíš furt budu, jak píše Hanka, mladá žaba ve starým těle su 
Otázka, zda je to mladost, anebo demence už, páč někdy bych se fakt praštila po palici, jak su tupá
Du si udělat hustokrutě horkej čaj, ať to ze sebe vypálím všecko

ten rozhovor mezi Frí a Nudlí asi fakt sedí, sem se znova koukla na jejich postoje a výrazy a je to přesný 
vypadá to, že pokud se pojede, tak Indy s náma, zatím
pokud mě nenaštve ![]()
jj, Fríčko je krásnej, to řikám pořád, i když NO není můj typ psa, tak Frí se mi moc líbí, jak barvou tak i tělem, mohutností hlavy atd...
asi tam vidím nějaké ty společné rysy s NF, které mě přitahují
je zvláštní, někdy mám pocit, jak když ty vaše psiska znám, že kdybych ho někde viděla na ulici, že ho snad i poznám, jak už má člověk z fotek ty rysy okoukaný ![]()
Indymu bouřka nevadí, včera tu pochodoval v dešti a bouřce sem a tam, k brance a zpátky, asi jí vyhlížel....?

Indy v obložení dětí
ta co na něm má ruku je moje sestřenice, pořád za Indym chodila, uplně se do něj zamilovala, už před svatbou mě prosila, aby mohla vést na svatbě Indyho
takovej přirozenej milovník psů od narození, připomínala mi mě, když jsem byla malá a poprvé viděla NF a mamce jsem tvrdila, že takového jednou budu mít, načež ona se mi vysmála, že to víš že jo
tak ona teď tetě říká to samé a já jí řikám, ať holku nepodceňuje, že mamka tomu tehdá taky nepřikládala vážnost
vidíte, pořád se po něm věšela a on trpělivě držel. je fakt zlato, nemusím se opravdu vůbec bát, že by něco udělal.
jinak foto od kamarádky, myslím, že je dost vidět i laickým okem ten rozdíl-kvalita, od mých fotek
a ještě moje kytka, byla fakt úžasná, ani jsem nečekala, že se tak povede
taky foto od kamarádky.
ahoj holky moje při pátku, hurá
Peti, to je kytice přenádherná. Vzpomněla jsem si, jak jsem si svoji svatební "kytici" což dělalo pár kvítků růžiček, přibouchla při nasedání do auta dveřma, a to tak, že mi zůstaly jen dvě
. Celý obřad jsem ten žalostnej zbytek různě točila, aby to bylo vidět co nejméně
Koukám, že Indy je s dětma skvěle "splachovací", to se mi líbí když pes má trochu nadhled nad tou lidskou nedokonalou drobotinou. Mati ten rozhovor mezi Nudlí a Frím mě nadchnul, mohla bys komentovat některé fotky častěji
Takže zítra budu držet palce dvojnásob aby nepršelo, Petě a tvé kamarádce, tím pádem i tobě jako svatebnímu hostovi, čumdr a svatba déšť neeeeeee
U nás hezky, trochu slunce a hlavně zahrada zalitá
Ráno při cestě na Hubertovo oblíbené místo venčení, jsme museli zvolit jinou cestu, protože na chodníku, kudy chodíme venčila paní nějakého mastifa ( nevím přesně co to bylo), a jelikož se kolem pohybuje v tuhle dobu víc pejsků, mastif byl velmi rozlobený, neměl košík a paní aby ho udržela omotala vodítko kolem sloupu a jenom bezradně doufala, že vydrží vodítko. V totéž jsme doufali i my ostatní psáři a hodně rychle jsme změnili trasu
Ten pes byl fakt děsivej, vzpínal se, řval, cenil zuby....dost hrůzná představa, že by se urval
jj Peti, taky mám dojem, že bych Indyho poznala hned
Indýsek je vážně asi zabouchlej celým srdíčkem, když odolá i dešti a bouřce
Batulčatům bouřka taky neva, ale déšť nemusí, mimo pako Frííí, tomu je všecko jedno
, pokud nejdou na procházku, to pak neřeší taky nic, narozdíl ode mne
Ty fotky jsou perfektní, miluju tyhle momentky, jak když zastavíš čas
Na Indym je vidět, že je fakt ve svým živlu a ta tvoje sestřenici je boží, jak na něm furt visí
Třás za pár let bude jako ty, doma fundláky, rodiče šediví
Kytička vážně povedená, veselá a jasná, ale ne přeplácaná, to se mi líbí ![]()
Tak sem dnes chtěla posekat ty trávníky, ale narozdíl od modronebového rána je tu už zas zataženo
O víkendu nebudu, tak nic neudělám a v pondělí ta tráva bude po kolena nejspíš už
No uvidíme, teď sem si lákla nehty, tak mám povinnou hodinovou pauzu na zaschnutí
, a pak se dle nečasí rozhodnu, co a jak
Jedna vzteklá, zabijácká Džava, napřed "sejmula" Bíšu ( je to na něm vidět že
) a pak se vrhla na Frííí až mu chlupy z límce lítaly a skončily v její tlamce
Hani ty jsi číslo s orvanou svatební kytkou
Sem se tak řehtala, až sem vzbudila spící a trávící posnídaňová Batulčátka 
No joo některý fotky ke komentáři přímo vybízejí, ale buď zapomenu, anebo vypne mozek ![]()
Šmarjááá takový majitele psů naprosto miluju
Taky jsem takové potkala už, jednalo se o německou dogu, asiata, ričbeka ( i když nechápu, jak drobno psa jako ričbek ta 90 kg baba nemohla udržet, ale nemohla, motala ho kolem stromu
), berňáka a argentinu
Ty majitele bych s chutí praštila po hlavě lahví....
Jedeš na chaloupku Hani? A díky za přání pěknýho počasí, snad to klapne, Peťa si užije výlet a já svatbu a hlavně nevěsta nezmrzne, má stejnej typ šatů jako ty Peti a svatbu na vodě na lodi na horní palubě, kde bude fučet a chladno aj tak
hankaapes
napsal(a):
to je fakt drsná psí holka
jak jsou najednou Frí a Bíša " malincí" proti rozjeté psí dámě
Je drsná, ale jenom když ji moc otravujou a jsou protíci na entou, jinak si jich nevšímá, nebo si s nima pěkně hraje v klídku
Ale když se oni dvá zapomenou a rozjedou, tak se dokáže naštvat a nandat jim to
Jedu na chaloupku, ale bude tam asi taky slušně vysoká tráva, takže práce čeká, práce volá
Mati, já jsem celou svojí svatbu jaksi pojala velmi netradičně, nejdřív jsem zaspala, potom jsem si honem myla vlasy a odešel mi fen, takže jsem ještě na obřadu měla vlhké a děsné vlasy, do toho tam na mě čekala kámoška, která mi přinesla bony ( jestli vůbec víte ve vašem věku co to bylo), takže jsem sháněla peníze, abych jí mohla zaplatit, do toho to torzo kytice......
Hani já s tebe dneska nebudu, prej jestli víme v našem věku.....nevím jak Peťa a mluvím jen za sebe, ale bohužel vážně vím, co byly bony a dokonce vím, jak vypadaly a dokonce jsem je i použila, když jsem chtěla průhlednej deštník, kterej tenkrát byl výkřik postkomunistické módy, stejně jako zimní, barevné bundy z křiklavě žluté a růžové a oranžové barvy a elasťáky a pod. z Tuzexu že 
No teda vážně jsi měla nezapomenutelnou svatbu
a to tak že velmi, takhle nějak si v lepším případě představuju tu svoji, ale v podvědomí tuším, že by dopadla ještě jímavěji, při mém štěstí a neschopnosti
Zas je to netradiční a ne jen nějaká obyčejná svatba
Páááni přesně, vzpomínám na svou první džínovou bundu a mini sukni, pak dlouhou džínovou sukni do zvonu.....a rifle!!! Jééé to jsem měla Vánoce
Heléééé, slunéééčko....ale vzádu už zas mračiska!
Jestlipak já dneska poseču....neposeču....
Jo peti dík za Fríčko, kéž by ti fundláka mohl připomínat HLAVNĚ povahou že, ale to se mi jaksi už asi nepodaří....
ahojda!
na lodi jo, tak to by chtělo nějaký svatební kabátek, tam bude fakt fučet... každopádně jí přeju, nám všem, hezké počásko, Hance na práci, mě na výlet a Mati tobě na oslavu
pořád sleduju na seznamu předpověď, ale dost se to mění.
takovej naštvanej a nezvládnutej mastif... asi bych odtamtud mazala honem pryč, ještě že je Indy pohodář a konflikty nevyhledává, tohle bych mít doma nemohla... hlavně jak ty lidi to třeba ani neřeší, ani si neuvědomují, jak má vychovaný pes vypadat
Bíša fakt na té fotce čučí jak opařenej
se dycky směju, když dáváš fotky vražedné Nudle
oni ty malí jsou dost důrazný při vysvětlování i při hře ![]()
ty jsi teda Hani... nechat si kytku ve dveřích, ráno zaspat. jak se ti to podařilo, člověk by řekl, že spíš nezamhouřís oka a ona si zaspí

já bony nezažila, byla jsem ještě malá, takže ani nevím jak vypadali, ale samozřejmě vím, oč jde.
Já a ironik?! Néééé
No jooo, se to někomu seká na traktůrku, "jen sedíš a kroutíš volantem"
Taky bych ho brala, ale zas to tu nemám tak velký, tak to přežiju se Spartanem
Mí rodiče maj traktůrek a to je hustokrutý, i když ty lány bych sekat nechtěla ani tak ![]()
Peti taky na ten Seznam čučím jak éro, dopo je tam něco jinýho než odpo, jeden den jinej než druhej, nějak to mění rychlosti blesku
Jedno je ale jistý: Nějak bylo, nějak bude ![]()
Njn některý plemena holt maj specifika, ale tohle co psala Hanka, není o plemenu, ale o výchově, bohužel
Aj Sabča se třás divila, když poznala Bíšu "v akci", jak si můžu procházky s ním užít, ale časem pobrala, když s náma šla víckrát, že s ním si je užiju víc, než třás s úplně jinou a pohodovou Jazvou....sic musí být čék ve střehu, mít svaly a tak všecko, ale když je pes dobře vychovaný, je to pohoda a mně to třás neva, ve střehu psychicky i fyzicky su vlastně automaticky už a zas mě právě ta "nemoulovatá" povaha na pastevcích sedí. Ostatně když du zas jen s Kiki, "užívám" si i tu "moulovatější" stránku psí povahy, takže o nic nepřicházím ![]()
Tak, hodinka pro schnutí nehtů je v háji, snědla jsem na posilněnou vřelou polívčičku á la Maťa ( 2 ml vody, 1/2 kg vlasových nudlí, 1/3 kgy majoránky a fazolových lusků
) a du se vesele vrhnout na ty trávníky, páč odpolko už zas musím pryč ![]()
Tož krásný a co nejméně propršený a nejteplejší víkend holčičky a užijte si ho naplno
"Ha! Chytím tě! Odhoď ten foťák!"
Ahoj,
Hani myslíš frisbee?
dopoledne jsem měla hoňku, že sem nestihla ani napsat a koukám, že ani ty ![]()
čundr se konal, čekala jsem že nebude, ale bylo mi řečeno že počasí určitě nebude tak hrozné
tak jsme jeli. sobota dopoledne déšt, z vlaku jsem vylezli asi v půl 9. pak se to kolem 9 uklidnilo. čekalo nás asi 12 km, které jsme dali, nepršelo, občas svitlo slunce. kolem 15h jsme dorazili na místo určení, kde jsme zůstali v hospodě až do asi 20h a pak jsem šli kousek dál, hledat si místo na spaní, spát jsem šli ale až kolem 12 v noci. potkali jsme cestou holt moc hospod 
spali jsme pod širákem, ráno v 5 mě vzbudilo lehounké poprchávání, ale tak jemné, že jsme ještě hodinu leželi, spali jsme na okraji lesa, zrovna na dobré straně, že pršelo od lesa a ne od louky a ten les nás chránil. v 6h cesta dalších 12km na nádraží a ve 13h jsme byli doma na oběd
Indy byl skvělý, ze začátku lítal, ale jak se trochu unavil šel už i lesem na volno, držel se u mě, neměl zaječí úmysly. tak že pokud jsme šli lesem a loukama jen jsem na něj koukla kde je, většinou vedle mě nebo kousek za mnou a byl klídek, v hospodě pak chrápal jak zabitej
v neděli doma sebou seknul a vylezl z boudy až na krmení
my jsme celou neděli odpoledne taky prospali
takže příště může klidně znovu. jen mě vytočil chlápek na nádraží s pitem, náhubek měl pes na krku, ale bohužel ne na tlamě, když jsme nastupovali do vlaku,šel za náma a šel po Indym, debil mu ten náhubek ani nedal 
bolí mě celé tělo, záda z krosny a kotníky, kyčle a lýtka z bot ...
normálně mě fakt bolí kyčle, asi z bot -pohorek, na vyšší podrážce.přeci jen jsem zvyklá chodit ve sportovních teniskách.
Mati a vyprávěj co svatba! ![]()
ten víkend ale utekl co... přemýšlíme kam vyrazit karavanem na prodloužený víkend příští týden, když jsou ty svátky.
mám slíbené fotky od sestřenky, bohužel jsem čekala víc, jsou dost přepálené, ale aspon něco
Peti s tím dortem jsi nemusela, docela slintám pokušitelko
Je ale nádherý, teda byl nádherný
Ty fotky jsou moc pěkné, zase z nic čiší pohoda a tvoji dva mužští po stranách, paráda
. Takže Indy byl na čundru skvělej a tím pádem i čundr byl ještě skvělejší, to muselo být bezva, až na ty následky - bolavé tělíčko
Já mám pocit, že snad každý majitel pita je magor, nechci nikomu křivdit, ale fakt jsem ještě nepotkala žádného slušného. Dcera před týdnem říkala, že u nich má nějaký feťák pita věčně navolno a věčne rve psy, jednoho teriéra dostal prý hrozně, ale přežil........
Ahoj povíkendové a předvíkendové holčičky ![]()
Nic nestíhám, mám toho děsně moc, ani fotky z víkendu ( výstava Brno a svatba ) jsem nestáhla ještě z foťáku, a vlastně se k tomu ani nekopu, ptž ten foťák tak strašně nesnáším, že to víc už ani nejde
Mám ho plný zuby, a vím, proč posledních několik měsíců skoro nefotím a nikam ho neberu, šetřím svoje nervy
Peti to jsou naprosto úžasný fotky, bez ohledu na kvalitu, která mmch není vůbec špatná, i když oproti tvým fotkám je znát, že je troška jinde, jsou perfektní, tyhle "přirozenější" fotky můžu
Moc vám to tam sluší, všem třem, a to, jaksi mezi svýma klukama, je skvělý prostě
A ty šatičky jsou úžasný Peti, hrozně ti sluší, sednou ti, jdou k tobě a maj bezva střih
Dortíček krásnej, ale až se mi udělalo zle, z té hory sladkého, moc to nemusím
Ovšem koštla bych, koštla, to zas jako joooo

O majitelích hodně pittů radši nemluvit, naprosto to plemeno "ničí", je to škoda, jsou to prima psi
že nemají rádi jiné psy je to poslední, co by mi na nich vadilo ( 99% pastevců taky nesnáší psy a navíc i lidi a přitom to plemeno zbožňuju ), ale vadí mi ty typy lidí, co si je pořizují
Znám pár jedinců, kde jsou piti ve správných rukách, ale samo jich znám víc těch špatných ( ruk myslím ) ![]()
Jináč ještě v rychlosti.....na psí výstavy asi přestanu jezdit, netuším, co se děje, nebo jestli jsem to dřív neviděla či co, bo nechtěla, anebo se to zvrhává až teďka tak extrémně, ale mám těch majitelů a chovatelů hodně plemen plný zuby už
Buď jsou psi jak barbie, všude tuny pudrů, nůžek, barviček, voňaveček, oblečků a mašliček......anebo pravej opak, vytáhnou to z kotce, nemytý, nečesaný, nevychovaný.....tak netuším, co je horší, zda první skupina, bo druhá.....oboje je ale extrém....
Buď se čék dusí parfémama a pudrama, anebo nestačí zírat na chudáka psa, co z něj trčí kusance nevyčesané a odumřelé srsti, je špinavej a je tak neskutečně cítit, že bych brečela, nemluvě o tom, že ti psi jsou buď hubení až moc, nebo naopak tlustí jak bečky
Hergot tak na výstavu ( klubovku, národku, mezinárodku, sranda závod, agility apod. ) přece určitým způsobem jdu prezentovat svoje psy, a asi by někomu upadly ruce, kdyby toho psa alespoň před tou výstavou vyčesal
Nééé, ztráta času a hlavně pes by pak vypadal drobnější, tak ho pro jistotu ještě nejen nevyčešu, ale narvu kýblama žrádla, aby byl pěkně tlustej jak prase
Což taky svědčí o tom, jak hrozně moc pohybu takovej pes asi má že??? Inu z kotce na pidi dvorek maximálka a zpátky, někteří ani ten pididvorek ne
A druhá strana, chudák hubenej pesan, aby byl co nejhezčí linie že, z gauče na výstavní stolek a zpět, tuny pudrů, kondicionérů, barviček.....
No fakt ať se ti lidi dou bodnout už....potkat normoš majitele - chovatele na dnešních výstavách a jiných psích akcích, je čím dál větší umění
Prostě to nedávám už.....
Jj, Mati, mám z výstav stejné pocity a co je nejhorší, že jsem si vždycky myslela jak jsou pejskaři úžasní lidičkové.......Včera ovšem jsem dostala od Huberta dar s velkým D. Každý večer chodí na čůrací procházku s manželem a vrátil se šťastný, mohutně vrcasící celým zadkem a přinesl mi špinavou ponožku, kterou tam někdo asi ztratil
mužík říkal, že mu jí odmítal dát a trval na tom, že je dar pro mě
Tak čekám co dostanu příště
já padnu, on ti přinesl nějakou bezďáckou fusku 

asi to je pro něj neskonalý důkaz lásky, přinést něco tak ohavného
![]()
Mati souhlas, na výstav nejezdím, ale když se na nějaké nachomítnu, i té naší klubové, tak občas nevěřím vlastním očím. nejvíc mě fascinují majitelé malích psíků, jak psy aranžují a čančají jak nějaké panenky. status psa ze absolutně ztrácí
ani já moc poslední dobou nefotím, nechce se mi s tím blbým objektivem. včera jsem zas naháněla známého, jak to vypadá s tím nikonem, tak čekám kdy se ozve, zda ten jeho kámoše něco sehnal.
a díky za pochvalu ![]()
Mati vidělas v Brně nějaké fundláky?
Hani ono je to všude, někteří lidi jsou fajn, ale dementíčky najdeš všude. Pejskaři nejsou až tak hrozní, řekla bych, že převládají ti lepší
, ale chovatelé a majitelé psů to maj spíš naopak ![]()
to je tedy dar Hani
Až danajskej, řekla bych 
Peti co malých psíků, i velkých! Akity, pudlové, velcí knírači, pyrenejci....
Docela šoking, a z toho uvidíš NF, leony, kavkaze, šarplanince, z totálně odumřelou a polovypadlou srstí v obřích chuchvalcích, smradlavé, špinavé a tlusté, že se sotva valí, a to i štěnda
Prostě to nedávám a vím určo, že dřív to tak markantní nebývalo, nějak toho přibývá ![]()
Ti rozumím, když není foťák o.k. člověk prostě ani na to focení nemá chuť.....a když už by byla chuť, tak jako foť psí barbíny, nebo psí špinavý tlusťochy
To nemá cenu prostě....
Fundluchy sem neviděla Peti, v sobotu dopo sme to prolítli a skončili na Livestocku, a pak honem na svatbu a v neděli jsem už ani ke psům nemířila, rovnou do Livestocku a tam sem si užívala, vlastně oba s Mí, s kravičkama, telátkama, ovečkama, jehňátkama, beránkama, bejčkama, prasátkama....
Tam bylo fajn, pohodová atmosféra, prostě super
Ani u koní sem dlouho nepobyla, mi přijde hodně koňáků ještě horších, než chovatelů psů
Tže sem nevyfotila, a to jako nekecám, ani jednoho psa....koní doslova pár ( tři páry
) ale zato kraviček, oveček a prasátek mám habašus
Myslím plemeno Blonde d´Aquitaine, ale bylo jich tolik, že se mi to neuložilo ( v hlavě
). Tydlek ale byly jedny z nejkrásnějších, prostě kouzelný a taky mazlinky
Býček.....
Blbě se to přes ty podélný tyče ohrádek fotilo, musela sem vždycky půlkou těla vlézt skorem dovnitř, což spoustu zvířátek tak fascinovalo, že mi přišli pýřit vlasy
Z výstavy sem odcházela natupírovaná, jak skin
To stejné plemeno, ale telátko
Kvalitu fotek nekomentuji, už sem se myslím na toto téma vyjádřila dost
"Ty lezeš za mnou??? To je prííííma, ukaž ty vlasy....ti je troška ochutnám"
Nádherné zvíře a tvoje komentáře
ta kravička mě vzala za srdíčko, jako malou mě posílali na prázdniny na jeden statek, a tam měli dvě krávy a tele, to telátko jsem milovala a pořád jsem se od něj nechávala olizovat, takový píling
Holčičky, dneska zmáknu toho Dalího a zítra ráno frčím na chalupu nejméně na dva týdny. Bude se mi po vás stýskat, ale budu si představovat, jak tady Maťa komentuje hovory zvířat a Peťa bude vtipně glosovat
Přesně Hani, moje kmotřenka měla přímo doma stáj s kravičkama, kozy, ovce, tže jako malá a i větší sem se tam jezdívala muchlat a zamazávat
Nejhezčí byli malincí býčci, ty čupřinky na hlavách, a narozdíl od jaloviček jsou malincí býčci hrozně umazelní a doslova jak pejsci
To sem si vždycky užívala naplno a nechtěla dom ![]()
Téééda tak už zítra razíš a na 14 dní, to se ale máš
Tož si to tam pořádně s Hubýskem užijte a foť jak vzteklá
Ti závidím ten 14 ti denní relax 
Jj tohle plemeno kraviček mě taky dostalo, nejen že byly opravdu nádherné, ale i povahově miloučké
Tady mé oblíbené plemeno skotského náhorního skotu - Highland
Býk...
Nám se pasou krávy hned vedle plotu, jsou děsně zvědavé a chtějí si za každou cenu prohlédnout Huberta. Hubert si chvíli čichá s nima přes plot, ale když jde k němu už pátá, nebo kolikátá kráva, má toho dost, štěkne a odchází
Ty krávy se jenom udiveně dívají, proč už se nechce seznamovat, vůbec se ho nebojí
Když se zadaří a budou tam ( oni mají moc velký prostor, takže se různě přemisťujou) budu je fotit, je to romantika a jejich čuminy mě dostávají
Mají u sebe i telata a některá mají úplně stejnou barvu jako Hubert, proto asi ta kontrola
tak se holky mějte co nejlépe a nejslunéčkovatěji
Jj přesně, ty jejich šňupce jsou k umuchlání, a chundelatý ouška a velký vočka s dlooouhýma řasama ![]()
Hani tak se měj bájo, ať klapne počasí a kravičky rozhodně nafoť, pokud tam budou
Du dohánět ty nedohnatelný resty....
ahoj holky!! časletí a tady nikdo, co vyvádíte? Hanka je určo na chalupě, co ty Mati, taky určitě výletuješ , co?![]()
to muselo být hezké, ty kravky jsou kouzelné , mě vždy nejvíc lákají na podobných akcích čuníci a selátka ![]()
v pátek po práci jsme vyrazili s karavanem se známými na krátkou dovču, dojeli jsem ke Třeboni, kde jsem byli na louce u rybníka. rybník byl chovný, pořád to šplouchalo, ryby si vesele skákaly, rybářů ráj, jen se nesmělo chytat
ale nám to neva, my nerybaříme. bylo sice hnusně, ale my si vystačili, Indy nám dělal společnost v karavanu. přijeli jsme ve středu, když konečně začalo být hezky
pár fotek
Ahooooj holčičky ![]()
Hanka ještě na chaloupce?
Peti to jsou fantastický fotky!!!!
Miluju momentky a tys navíc vychytala fakt úžasný chvilky!
To nemá chybu a karavan je dokonalej, takovej nějakej si přeju, na ty svoje tůry
Akorát že s ním nikam nezajedu ( jezdím jen do divočin že, skrze výmoly, kořeny, stromy a pařezy, bez cest a rovinek
), ale ten pocit, že ho mám!
Co bych za to dala....ale tak terénní Citronek zase plní svůj účel v jízdě po divočinách ![]()
Ta pac je bomba, takhle máchá podobně Bíšan, akorát že ho jaksi nikdy nikdo nevyfotí že ( ostatně nejen že není čím, ale on kdyby vytušil foťák, NIKDY nedá packu ani milimetr nad zem
).
Tak jste si na Třeboňsku užili naplno jo? Je tam krásně....těch dravců, kuňkalek, kačenek, a všeho 
Jak to u vás vypadalo o víkendu ty hrozný bouřky??? Já poprvé v životě zažila nonstop 6 hodin světla v noci....ty blesky se prolínaly a prostě bylo furt světlo, stromy padaly, kroupy, hrůůůůza.....dlouho jsem se tak neklepala a dneska to prej zas má přijít....
Můj kvetoucí asparágus
ahojda!
ty bouřky jsou šílený, fakt
dnes v noci se mi ale u toho krásně spalo, i když bylo dost světla, v noci jsem se několikrát vzbudila vedrem, přes žaluzie padalo něco málo světla, ale mě to spíš ke spánku ukolíbalo
dneska to ochlazení přišlo docela vhod, včera jsme padali na hubu z toho dusna. Michal měl narozky, dostal ode mě badmintonovou pálku, tak každý večer kolem 20.h hrajeme a včera sme málem vypustili duši.
a máš pravdu, bylo tam hafo dravců...každou chvíli nad náma letělo něco velkého.
ten karavan je super věc, kam se hrabe stan
i když i ten má své kouzlo.
jsou u nás na hlídání bráchovi 3 děti - dvojčata 7 let a 1x holka 5let. to je masakr, pořád se něco děje, jsou jak piškvoři, všude je je slyšet i vidět
švagrová chodí už do práce a nemá je kdo hlídat, je to poprvé co jsou u nás na prázdninách. koupili jsme jim bazének -nenafukovací, pak ho zdědí Indy
toho chudáka každej den kropím hadicí, ale je to prd platný, oklepe se a za chvíli je zas suchý.
Bré pondělíčko ![]()
Tak co Hanka, už se vrátila z chaloupky na muří nožce? ![]()
Peti to je super, že tam máte děti na celé prázdky, máte jistě o zábavu postaráno
Necpe se jim Indy náhodou do toho bazénku už teďka?
A co víkend, jakej byl? Bylo aj hezky...
Docela mi vadí ty teplotní skoky, jeden den dusno a přes třicet a druhej sotva 17°C a vichr a kosa
Nějak to nedávám tydlek skoky a su jak mátoha
Booože, kde je to počasí mého mládí, rozumný a předvídatelný ![]()
Jinak zas mám přesazovací mánii, akorát sem začala vrbou a nevím, jak dál.....kam buksusy a hnusný tůje....
A s tou vrbou sem čekala moc dlouho, tže možná chcípne, ale co už....přestala sem se s tím nervit, silnější přežije ![]()
V jabloni mám hnízdo kosáků a jsou nejméně 4 a nádherní, tak mě moc netěší, že má teďka furt pršet a kosit a fučet. Chodím je pravidelně sledovat. Letos jak Rehci, tak Šťovičky i kosáci mají všici už druhé mladé, rehci dokonce už vylítli, tak aspoň něco pozitivního
A to Rehci možná stihnou ještě jedny.
Hrachor ![]()
Přesazená vrba ![]()
Jinak Mí mi dal Citronka komplet do kupy, tže mám nový vůz
Měla sem s toho takovou radost, že se mi normoš pak v noci zdálo, jak ho stříkám na růžovo a na houpnu maluju Hello Kitty!
Na tom totiž těžce ulítávám, na Kitty jo, je to super úlet, mít všecko Hello Kitty, a růžovej Citronek by byl víc, než hustokrutej

To už bude asi nástup těžké senility, tipuju...
Taky mi na "skalce" vyrostlo totok, znám to od vidění, babička toho měla plnou skalku, a nechápu, kde to přežilo všecky ty změny a kopání a psy....ale je to nádherný, úžasně to kvete, tak přemýšlím, kam to přesunu, aby to bylo v bezpečí a mohlo se rozrůstat
Má to nádherný květy, ozdobený těma černýma jakoby kapičkama, je to jak černé perličky, krása prostě
A taky sem po dlouhé době navštívila - konečně! - Humanic a Deichmann
Čítala sem s jedněma letníma a cenou kolem litru, odešla jsem s třema letníma na všechny příležitosti a celkovou cenou za vše 1 100 Kč!

Takže doporučuju na nákupy bot ( ale i řasenek, parfémů, oblečení ) brát s sebou vždy Míťu! Nevím jak to dělá, ale pokaždé najde HNED ( takže tam nemusím bloumat dvě hodiny, páč to nesnáším ) naprosto přesně to, co si představuju, vždy v mé velikosti a pokaždé za super cenu
ahojda,
tak děcka jsou už u druhých prarodičů ale přijedou zas v srpnu
Indy na zahradu k nim nesměl, jen co odjeli jsme bazének darovali Indymu, mám pár fotek ze soboty, kdy jsem ho fotila.
s Michalem blbnuli jak malý děcka, Indy měl tendenci pořád po něm skákat, nevím, zda ho chtěl zahraňovat, nebo topit 
Hanka asi stávkuje a odmítá návrat do civilizace, a nebo stávkuje Hubert a Hanka celé dny čeká, až jí naskočí do auta
jsi mě dostala s tou Kitty 

auto s Kittynou ![]()
![]()
kdybych tě neznala tak řeknu, že moc koukáš na telku, jako Michal, tomu se pravidelně zdává, že ho honí zombíci a on nemůže ujet, nebo se nemůže z místa, aby utekl
botky hezké a dobré ceny! taky do diechmana občas zajdu, ale jsem skrblík, pokud mě bota nechytne na první pohled, tak to nekoupím. i když bych taky jedny tenisky navíc snesla. nebo žabky.
ta kyti na skalce vypadá opravdu moc hezky!
bazének má 2m a je nenafukovací- má plastové boky
Super fotky
Chlapci si fakt vyhráli
A ten bazének je bombovej, že bych něco takovýho pořídila aj pro štěnda?
Nebylo by to myslím vůbec špatný....kolik stál Peti? ![]()
Ahááá, tak dětičky zas až v srpnu, no ale i tak máte veselo
Mí teďka vozí kámošova syna, hrozně ho to baví - toho syna - a utíká mamce, aby mohl jet s Mí a být velkej kamioňák
A dokonce už chce s Mí jet na kopec vysílat, že by další radioamatér?
Sem si tak říkala, že konečně nebude Mí hučet cosi o dětech, mohl by se ji takto půjčovat a já bych měla do smrti klid
Nooo náhodou, na telku nečučím, ale Hello Kitty je všude, mobily, hadry, různý prkotiny, a dokonce sem už viděla aj skůtr!!!
Tak proč ne autí?
Víš jak by to bylo prďácký? Citrí růžovej s Hello Kitty a v něm já stařičká a 4 pesani
Hustokruťárna na entou a úlet za všecky prachy
Mít je, du do toho bez debat ![]()
tady chřoupu bramboráky, to bude mastná myš a klávesnice
hele Mati v tescu stál 400,- a kdy to stihneš, maj od min. středy 30 procent slevu na bazény takže ted stojí nějakých 280,-Kč což je nádhera. já ho tam pak viděla za těch 280,- ale už sem ho měla koupený.
já mám k obídku brokolici se sýrovou omáčkou a brambor, sem včera dělala k obědu tak mi zbylo i na dnes. v té nové kuchyni se tak dobře vaří 
no docela tě v tom autíčku i vidím a dokážu si představit, otevřené zadní okýnko z kterého funí Bíša a pod ním na dveřích kitty, to samé na druhé straně Fríčko
ty při pohledu zepředu pevně držící volant a na kapotě Kitty 
Jééé prima, díky za info o bazénku, v rychlosti ( hahaha ) to promyslím a uvidím 
Jejda čéče, brokolička, mňam! Se ti nedivím, že se ti obře vaří, taková úžasá kuchyňka, taky bych si dala říct
I když....s tím jak to nesnáším - vaření - se obávám, že mít kuchyň ze zlata, budu brblat 
Hihi to je perfektní představa Peti, ani já sem si to až tak barvitě nepředstavovala, ale jak to popisuješ, fakt to vidím dokonale....
Tak nějak by to jistě bylo....čéééče já snad koupím štětku, ňákou barvu....
Jéžíš, já cu Citro-Kitty
jsi mi připoměla že se mi zdálo, že mám konečně nový foťák a normálně sem byla nas..ná, protože fotil uplně stejně jako ten můj ![]()
hele mě vaření taky nebaví, ale sem zas trochu vyšinutá že musím zhubnout, tak se snažím vařit zdravá jídla. ale zas mě to přejde jak se znám ![]()
a musím se pochlubit jak šikovného manžela mám, koukej co mi vyrobil na barák ![]()
No páááni, to teda máš extra šiko manžela!!!
To nemá chybu, je to úžasný a vůbec ten nápad sám o sobě
Já cu takýýýý takovýho manželááááá ![]()
Hihi s foťákem, vidím, že taky blouzníš po nocích
To je furt něco viď....
Čéče tě obdivuju s tím vařením, já teda vařím vlastně zdravě, páč my s Mí tučný, mastný, slaný, nee eee ani jeden, tže vařím, peču na vodě a suchu a lehce stravitelný věci, relativně teda ( Míťův guláš vyjímám
, ač ho dělám lehkej, nemastnej zcela ) a stejně se mi hubnout nedaří
Taky žeru za 10 v poslední době, přičemž na Mí furt jačím, že musí zhubnout, že mu už není 20 a blablabla, tže ten chudák zhubl už 6 kg - no ne že by to bylo vidět, resp. zhubl na špatných místech, ruce, nohy, hrudník, ale břicho jaksi...
- a já vesele kynu ![]()
Tady sou fotky těch kosáčků, napřed hnízdečko na jabloni z jedné strany....
akorát je to focený za večerního šera - v 21 h. tže kvalita je ještě horší, než normálně ![]()
A prďolky...jsou vidět jen dva, někdá tři, z tohodle úhlu ze země a žebřík si tam brát fakt nebudu, abych je nerušila. Už tak na mě rodiče ječeli
Ale jsou tam určo 4 a možná aj 5
Ještě víc kuk - musela sem to abnormálně přiblížit a už to nešlo skoro udržet, tže máznuté samo že
Todlek mi nedávno přistálo na parapetu, byla to rana, že sem vykoukla, páč sem myslela, že mi někdo hází kamínek do okna ( pubertální věci má čék furt zažitý
) a vono tam totok, byl teda krásnej jo, metalízovej, hrál všema barvama, zelenou, modoru, žlutou, černou a fialovou....ale než zjistím, co to bylo, potrvá, neb kopr
Foceno přes sklo, odmítla sem vylézt ven z okna, neb těma tykadlama makadlama furt podezřele akčně mlel a pohyboval se celej
v zahraničí se hodně dělaj tyhle blbosti s plemenem, ve stanicích to mají na dveřích, jako svíčky, na kotcích ... na zvonku
prostě všude.
tesařík je krásnej!
a hladový řvoucí kosáci taky nemaj chybu , včetně těch komentářů ![]()
no ty kecky sou drsný
ale já osobně bych to nenatáhla
mě se dneska zdálo o štěněti... že sem si pořídila rovnou dvě- nevím proč, a nějak sem na ně zapoměla několik dní a oni mi zničili celou kuhyň... ![]()
zas hovadina...
teda ty máš sny človíčku!
I když pořád jsou takový "roztomile nevinný"
Žádný děsy a hrůzy., kdy čék vylítne z betle, vyděšenej, ubrečenej a pár minut nechápe, že to byl sen a vydýchává to....![]()
Taky bych si ty tenisky nepořídila, maj je ještě bílý, tam je ta růžová víc vidět, ale ne z těchdle důvodů, ale proto, páč látkový tenisky mi nikdá dlouho nevydrželi a za ty peníze si radši koupím fortelný trekingy
Tož Bíšan konečně upustil pár chlupů a evidentně tímto ukončil línání, další až na podzim asi
Je teda tak v srsti, že je na něj úžo pohled, civím na něj a mačkám ho každou chvíli, aj na proťápkách, místo abych civěla okolo a byla připravená ho krotit, čučím na něj, jak se natřásá naduckaně a pak se divím, že ryju hubou silnicu, když tam vylítne myš a Bíšan ju narozdíl ode mne že ano, vidí
Vypadám teďka zvláštně, tak nějak obličejově odřeně aji
ale nepoučím se a civím dál kam nemám ( na Bíšánka ) a ne kam mám ( kolem nás a do dálky ) ![]()
Tady je dneska krásně, tak si to užívám a kochám se a přesazuju a kochám se a.....než začnou zzzzimní deštíky
Čauky Peti,
tak jak je u vás? Taky taková klendra, slejvák a vichřice severního typu?
Se z toho asi picnu, a má tak být do konce července....
Kámoška o víkendu pořádá ve své hospě Turnaj v malé kopané, sponzorem je Starobrno, má to samo být hlavně venku, a vypadá to, že počasí přát nebude
A to sem jí slíbila, že jí tam helfnu, jak bude třeba....potěš koště, to abych si vzala rybářskej gumovej oblek bo co
A narvala se acošem a kde čím. Ach jo...možná by nebylo od věci si udělat lodní průkaz ![]()
Jímalo by mě, jak se má Hanka na chaloupce, páč tam to určo je všecko 2xhorší
Dneska dělám řízky s novýma bramb a fazolkovýma luskama, ať si aspoň nějak prosluním náladu
Jedinej, kdo je myslím ve svým živlu je Indy, viď?
Ještě furt smutní za tou háravkou?
tak znova, už sem chtěla odeslat a ono mě to mezitím odhlásilo 

Indy už nevyje, asi zjistil, že je mu to na nic
a má šíleně moc srsti na toto období, vůbec nelíná, taky se tolik nekoupe, to je pravda... snad ty vedra zas přijdou ,tohle mě nebaví...
fakt hnus, vítr a déšť, kdyby aspon nepršelo, takhle musí člověk dřepět doma.
dnes nemám nic k obědu, myslela jsem že skočím do tesca, ale v tomhle? ale hladovět taky nebudu
budu se muset nabalit a zakuklit pod deštník a vyrazit i přes ten nečas koupit aspon nějaký polotovar.
ale přijde mi, že se Indy hodně nudí, jak nemá Hagiho. když přijdu z práce očekává akci, pořád kolem mě chodí a sleduje každý můj pohyb, zda nááhodou nejdu k věšáku s vodítky, když se tam přiblížím začne poskakovat a oči mu div nevypadnou z důlku jak je napnutej zda to vodítko vezmu nebo ne. nedejbože když ho fakt vezmu, to má pak záchvat, začne do mě dloubat čumákem a strkat zadkem štěstím, že někam jde. problém je, když to vodítko beru jen proto, abych si vzala něco , co je pod ním
to pak nechápe. zrovna jsem si říkala, že začnem zase chodit k vodě od tohoto týdne, min. táden dostal pipetu na klíštata tak sem si řekla, že ho týden nechám bez vody, aby se to po něm víc "rozlilo". a ono prd... ale v předpovědi se ukazuje fajn počasí na sobotu, tak uvidíme
tak vám třeba ten turnaj vyjde!
No vidíš to, tak to jsou na tom s Bíšou stejně, taky má to letošní léto snad víc srsti, než v zimě
Je to zvláštní, přitom byly hice, třás oproti loňsku, kdy furt lilo a byla kosa, ale zase sou strašný teplotní výkyvy, tak třás je to tím?! 
Jejda nebožátko hladové a vylézt do toho marastu, to se budeš muset odměnit aspoň nějakou Milkou ![]()
No jo Peti, tak je sám a vždy když je pes sám, požaduje po pánečkovi tak nějak víc. Tím spíš asi Indy, kterej je taková dobrodružná a přitom družná povaha
akorát že v tkovým počasí co je, se nic dělat nedá. Ale tak snad to nebude trvat dlouho, a pak můžete plavčit a blbnout o 106
Ty předpovědi jsou tak možná pro blbý, hluchý a slepý, páč vůůůbec neodpovídaj navíc se mění každou hodinu a den, zatímco v pondělí píšou, jak má ve středu svítit, v úterý už má ve středu lejt a ve středu je tam psáno polojasno a max. 20°C, zatímco realita je zcela jasno, dusno jak sviňa a 34°C
Tže to s tím turnajem vidím bledě....
Chudáci lidi, co zas plavou....kdyby aspoň plavali tací, jako třás určití poslanci, senátoři, a jim podobní, anebo někde z vedení VZP atd. jo
, ale těch obyčejných a ne zrovna movitých lidí je mi fakt líto 
Čéče znáš Staropramen cool lemon?
To ti je taková balada, objevila sem ho asi před měsícem a normálka sem se nejspíš stala silně závislá nebo co
Tak výborný a ještě minimálně alkoholický pivo ( jen 2% ) je mi šitý na míru
Sice ho zas neužiju tolik, jak bych chtěla, páč su furt za volantem a alkohol odbourávám blbě a dlouho, tže žádný jedno pivko na oběd a večer můžu řídit, ale když už ho můžu, tak si užívám nirvanu
Jako podobně mi chutná i Frisco, všechny příchutě, ale Frisco je přeci jen ještě silnější, než klasika pivo a taky aj vcelku drahý, a i sladší mi přijde, což já nemusím až tak, to ten Cool lemon je krásně nakyslej jak citron.....připomíná mi to trošku Top topic
fakt je to tak dobrý?? tak to zkusím taky! já se těch novinek vždy bojím, protože vím, že vymýšlí kraviny jen aby jsme zas něco dalšího kupovali
počasí mi vyšlo vstříc, na cestu do krámu mi přestalo pršet
ještě by mohlo přestat až půjdu po 17.h z práce ![]()
sakra o té Milce jsi neměla mkuvit.. dala bych si ted něco nehorázně sladkýho- měla jsem pálivý salát a párek a to si vyloženě žádá sladký zákusek nakonec
jo, ti nahoře byli opravdu mohli plavat, a mohli by se i utopit
Jj Peti, fakt mi ten Cool lemon moc chutná
Taky ty novinky neprožívám, ale su zas tvor zvídavej a ochutnám to, než to začnu hanit, abych věděla, o čem melu
To je jak mazací Zlatá Haná, kupuji ji jako klasika máslo už léta, ale udělali novinku, mazací na chleba, a nějak sem k tomu neměla moc pozitivní přístup, páč mi tyhle mazáky jako Perla a Rama atp. prostě nechutnaj, je to hnusný a notabene se po tom vždycky po....
Ale tak sem ji koupila, abych se prostě přesvědčila a heleme se, je jak to máslo klasický Zlatá Haná, jen jde líp roztírat, i když není zas tak "tekutá" jak ty Ramy a Perly, a je výborná!!! Prostě mi sedla a mám z toho radost, tže sem ochutnala i tu Zlatou Hanou olivovou, páč ju dělal mazací klasiku a s olivovým olejem a super
Já to teda nijak moc nejím, ale pro Mí na svačinky ideálka a taky si to pochvaluje. No a to stejný s těma pivama, mám pivo ráda, jenže fakt za á dlouho spaluju alkohol a za bé dám si jednu desítku a spím týden
Kdežto ten Staropramen cool lemon je lehkej a osvěžující a chutnej, že bych ho mohla snad vypít litry na ex
Frisco je taky moc dobrý, asi nejvíc mi chutná brusinkový, ale jak říkám, je docela silný, jedna ta pidi flaštička a su namol
A aj cena je troška vyšší.
Vidíš jak té má počasí rádo, tak snad si aj domů došla suchou nohou ![]()
Hihi no Milka je Milka, taková jemná a mňáááám.....sem se navnadila taky, tže až pojedu na nákup, je to jasný ![]()
Utopit, přesně tak, a pokud možno pomalu a ne nějak rychle....
Zmetci....![]()
Čoveče představ si, že jsem našla CHS z které byl Barry - ta moje chůva, německá doga modrá - ta chovka furt fachá, akorát že po 81 roce přestali chovat ND - kvůli nedobrému zdraví a krátkověkosti - a hledali něco s jejich povahou, ale bez těch zdravotních problémů a s vyšším dožitím, no a našli a jako jedni z prvních sem importovali howíky a do dnes je chovaj a furt se jmenují Z Páralovy zahrady
Tže mě to potěšilo a zkusím jim napsat, zda se na Barryho upamatují, a dát jim vědět, jak a kde žil a kolika se dožil
Třás poslat fotky a tak.... ale myslím že by se na něj pamatovat mohli, páč mamka měla vybrané největší štěndo z vrhu, leč při předání se štěnda pomíchala a mamka až doma zjistila, že má toho nejmenšího že....tak si říkala, že ho vrátí a volala chovatelům, leč Barruška fikaně hapal a začal kulhat na packu, a tak ho mamka vracet nechtěla, nooo a vlastně stejně ho už vracet nechtěla že, tudíž Barruška už druhej den nekulhal
Ale bylo to dobře, páč ten kluk největší se normoš dostal do rodiny, kde ho týrali
Naštěstí chovatelé dělali u všech majitelů návštěvy kontrolní, a tak když ho našli v koupelničce bez oken, ve svých výkalech a chcánkách, podvyživeného a jasně bitého - byli mu 4 měsíce, a k odběru je dávali ta štěnda od 3 měsíců, tže tam byl měsíc necelý takto týraný - ihned si ho na místě odvezli a nějak dál to ještě pak řešili - nevím zda soudně, to už mamka taky neví. Ale brouček nakonec našel nové a zlaté majitele
chudák dogátko
... z tohohle se mi vždy otvírá nůž v kapse
jsou zas rozumný, že od dog upustili, když zdraví šlo do kytek.... ne chovat za každou cenu.
zas sem něco zakřikla, mamka mi včera hlásila, že Indy odpoledne zase vyl
to moje telátko se zase trápí, ale nevím proč teda. chtěla jsem ho vzít domů, ale byl nasátej jak houba. to sluníčko v předpovědi přesunuli ze soboty na naděli
včera mě nějak chytli záda, celý odpoledne sem byla jak 100 letá babka, nemohla sem se otočit na levý bok, asi vím z čeho to mám, jednou měsíčně mě k tomu chytnou i záda
Jo no, mamka mi říkala, že ti chovatelé byli prostě tací, že nechovali pro miliony titulů a kde čeho, ale pro tu lásku k dogám. Jenže byli natolik citlivky, že prostě ty zdravotní problémy a krátkověkost nesnesli, když jim psi odcházeli ve třech letech.... obdivuju ty chovatele, co to vydrží a snaží se prostě to plemeno ozdravit a prodloužit mu věk - ať už ND, IW, BSP, BX atd. - protože je to běh na velmi dlouhou trať. Ale zase když se pak po několika generacích začne opravdu dařit, je to skvělé ![]()
Bohužel i howíci se dneska dostali do fáze, díky boomu plemene, že mají zdravotní problémy - DKK, srdce, epi - ale pořád je to trocha jinde, než u ND.
Chudinka Indýsek maličký zamilovaný
Ta láska je mrcha, to říkám furt
Snad ho to brzy přejde broučka...
Jejda to je mi líto s těma zádama....moje kamarádka na to taky trpí, jednou měsíčně
troška ji ulevuje králík na záda ( taková ta kožešina, co se mocá kolem těla, dřív se tomu říkalo kočka, páč to někteří dělali aj s kočičí kůže a srsti - a jitrocelový čajík
Možná bys to mohla zkusit. Ona teda má i bolesti břicha a žaludku, tže se tím králíkem omotává celá, ba dokonce někdy prubne aj horkou koupel a pak se zabalí
Hlavně ať je ti brzy lépe ![]()
Njn ti to říkám, že ty předpovědi si posunují, jak je napadne
To už je fuk no, nějak bylo, nějak bude, když zmoknem, aspoň vyrostem
Mí zas vyšiluje s houbama, je jak prdlej někdy, tak nevím.....
Vůbec nemám náladu kamkoliv kdykoliv lozit a cosi hledat, tuplem ne s pako Mí, kterýmu se před lesem zatmí a je mimo dalších x hodin, kdy už i ten les je z něj na mrtvicu
Já být houba a uslyšet Mí, spáchám harakiri
myslíš že rostou? ale taková smaženice by přišla vhod
až porostou tak vyrazíme taky ![]()
dneska se mi hrozně blbě spalo... pořád sem nemohla zabrat a pořád mi lezly do hlavy jisté myšlenky. připadala jsem si jak cvok, zavřu očia tam "to" (pro vysvětlení ti pošlu mail
) otevřu oči, zas tam "to" , otočim se na druhý bok, zapnu TV pro rozptýlení, zavíraj se mi oči a zas vlezlá myšlenka "toho"
nevím jestli to znáš, obvykle to je, když člověka něco trápí a musí o tom stále přemýšlet.
je to zvláštní s těma dogama... takhle krátký věk! vím, že ne jen u ND ale hodně i u IW, jak píšeš i BSP už dnes, slyšela jsem u BSP jak maj problémy s ledvinama... ono všude je něco asi. ale je to dost smutný a nejhorší, že za to může opět a jenom člověk ![]()
záda už jsou v pohodě, sice jak dlouho sedím zas je trochu cítím, ale zítra už to bude v ok určo!
Ty mě napínáš s tím "TO"!!!
Honééém mejlíííka!
Ale vím jak to myslíš, a znám to, znám Peti.....otázka, zda se to týká něčeho "vlastně dobrýho", nebo "špatnýho". To pak, je li to to druhé, je to na provaz. Ale pokud to první, je to spíše příjemné ![]()
Prej nerostou, pako Mí už zpovídal kde koho, ale ono tak asi jak kde. Možná rostou jen maličko, možná jen někde. Těžko říct, každopádně tu Míťovu hysterii nesnáším....je jak strýček Skrblík, akorát nemá v očích dolarovky, ale houby
Si jako představ, že mi před chvílí volal a poudá: "Héééj mňamajz, nachystej hřiba satanáše ( to jako Bidíčka ), ať si vezme košík, já za hoďku a půl dogóluju dom a vyrážíme na hřiby!!!"
No přijde ti ten člověk normoš???
Ne, že? Mně taky ne 
No právě, lidi vždycky všechno zmrší, uklidňuju se tím, že zatím se vždy najde, našlo, pár jedinců, kteří se zas snaží to napravit....ať už je to chov psů, příroda, divoká zvířata, ovzduší atp. Bohužel v hodně případech je to sisifovská práce, ale právě proto obdivuji každého, kdo vytrvá ![]()
Tak to su ráda, že záda sou už dobrý, aspoň tak!
Kamarádka chudák trpí vždycky 7 dní.....hrůůza ![]()
Tak sem napsala Barrčovýmu chovateli a poslala mu oskenovanej PP, tož su zvědavá, zda se ozve a na Barryho vzpomene
Taky měl ten Barrda dost maďarských předků koukám....jako já
Chovatel za doby, kdy si od něj Mú brala Barryho, studoval výšku a dneska už je ing. tže evidentně dostudoval
Ale bydlí furt tam, kde bydlel....jooo taky je to všecko let čoveče....40 let
No ty přezdívky už taky sama nepočítám, ony jsou taky různý typy jo, jsou přezdívky tzv. sezonní
, pak tzv. domácí, venkovní, osobní ( tzn. že mu tak říká jen jeden z nás a jen do ouška ) a taky přezdívky trvalé a přezdívky veřejné ![]()
Jak u blbejch co...
Jo Peti, je to pravda, taky mě to neuklidňuje zdaleka tak, jak bych chtěla, ale furt si říkám, lepší něco než nic
Když třás vidím, jak se pomalu ale jistě navrací do divočiny pes hyenový, který prakticky během pár let skoro vymřel, tak stejně určitý druh nosorožců žijících jen na určitém území, jak se relativně snížil pokles ledních medvědů, že i modří medvědi nejsou na ústupu, ale stagnují, Kodiaci to stejné, ač žijí jen a pouze na malém území, atd. atp. tak si říkám, bože díky aspoň za to! ![]()
I to zdraví a prodloužení věku třás u IW se daří, jde to pomalu a pořád je to dost hrozný, ale bylo to horší ![]()
To bude víkend, cítím to v kostech....už aby bylo pondělí človíčku
A co ty? Budete něco podnikat akčního? Nechcete jet s Mí na houby??? Že bych ho k vám poslala?!
hele v plánu nic nemáme, chtěla sem v sobotu k vodě s Indym, nedopadne to, taky už mi to je jasné... ale neba mě prosedět víkend doma...
a zítra má tchán narozky tak asi bude návštěva.
ale šla bych někam na výlet, na celodenní. někam pryč.vyčistit si hlavu od "toho" všeho ![]()
jo to máš pravdu, když vidím v tv jak pouštějí třeba do přírody nosorožce nebo tak, tak mám hroznou radost, že aspon něco málo přírodě vracíme, i když v milionkrát menším měřítku než bysme měli.
Tož narozky nejsou špatnej plán, třás tam bude k ochutnání aj Cool Lemon
Voda počká, mělo by být zas pěkně, tak snad taky bude...
tož aj párhodinovej nedělní výlet, kdy si vyčistíš hlavu nejen od "TOho" všeho
, ale aj z narozenin den předtím, by mohl klapnout, ne?!
Takový dvě v jednom, víš jak 
Jj, aj to něco málo je dobrý, lepší než nic
No, mně dojuchal Míťanáš ( Míťa+hřib satanáš
) a už šílí, Bidíčkovi dal košíček a ten mě s ním teďka mlátí a dělá tumlánka houbovitého naduckaného, tže se obávám, že se musím odebrat do lesa
No co, my s Bíšou zas budem trčet na pařezu a sledovat lesní život, a Míťa zatím bude tiše a hystericky lézt po kolenách a sbírat houby, kloše, klíšťata, komáry a další tuny hmyzu
Taková normoš rodinka 
Peti tak krásnej víkend, hlavně co nejméně šílící
a budu se těšit v pondělí ![]()
....p.s......Mí si tu prozpěvuje Bubák Dubák, to mám jako být já....a hledá nožíčky.....zachraňte mě!!!!
Ahoj holčičky
Vidím, že pilně žijete, tak to má být. Mati krásné fotky a ty botky, paráda. Na chalupě pohoda, soused nám už zbořil skoro celý plot ale neřeším to, tyhle lidi prostě musí vyhnít aby byl klid. On je chudák prostě závistivý, takže ho spíš lituju. Peti jak manželštíš, jasně, že se v tvé krásné kuchyńce musí bezvadně vařit
Nemám ani jednu fotku, protože jsem si vtipně nevzala foťák, takže se nemůžu pochlubit svýma rozmazanýma a nekvalitníma fotkama. Ale potěšilo mě, že tam byla kamarádka s pesama, teda psíma holkama a taky se jí nepodařilo Huberta vyfotit, říkala, že spíš se jí zadaří vyfotit blesk v klidu, než Hubase
Hubert je poněkud víc rozmazlenej, zvykl si, že se mu věnuju neustále, ale je nádherně osvalenej, svaly na zadních nohách má tvrdé jak kameny. Počasí nám dávalo pěkně zabrat, ale jistila to pláštěnka, holiny a rybářský klobouk, musela jsem, Hubas na tom trval
Dneska se jen tak poflakuju a nejsem schopná něco pořádného dělat, takže jsem se domluvila s dcerou a pojedeme si udělat radost do nějakých butiků, ať si holka moje užije, když se zbavila potomkyň, jsou na táboře
chci jí donutit, aby si koupila nějaké hadérky a botky, třeba si vybere, když jí to zaplatím
Včera na dálnici mě vytlačil nějaký debil, při 16O jsem se musela vracet mezi pomalu a hustě jedoucí autíčka, zmákla jsem to, ale odřel mě zrcátko. Manžel jel za mnou a vyfotil ho, zezadu to vypadalo ještě hůř, ve dvouproudovce jsme jeli chvilku vedle sebe tři auta, uf.....zničit krtka
Jdu nerada něco vařiti