Srst -krmeni-uprava u australaka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.6.2006 19:26

mam rocni fenku ktera ma problem se srsti ta je kratsi mirne zvlnena a taky malo bohata .fenku chovam v byte,krmim maso priloha,vitaminy,biotin.ted jsem zacala davat pupalkove tabletky.

28.6.2006 19:44

iveta navratilova napsal(a):
mam rocni fenku ktera ma problem se srsti ta je kratsi mirne zvlnena a taky malo bohata .fenku chovam v byte,krmim maso priloha,vitaminy,biotin.ted jsem zacala davat pupalkove tabletky.

pokud můžete do fenkdy více investovat,doporučila bych vám Vital energy na profikosmtice-je to opravdu zázrak. možná by to chtělo i pozměnit stravu,vím z vlastní zkušenosti,že moje fenka měla po lidském jídle matnou srst,přešli jsme na kvalitní granule(eukanuba) a srst se jí ted krásně leskne jinak biotin rozhodně schvaluji,ale pupalku neznám.

28.6.2006 20:03

alenka napsal(a):
pokud můžete do fenkdy více investovat,doporučila bych vám Vital energy na profikosmtice-je to opravdu zázrak. možná by to chtělo i pozměnit stravu,vím z vlastní zkušenosti,že moje fenka měla po lidském jídle matnou srst,přešli jsme na kvalitní granule(eukanuba) a srst se jí ted krásně leskne jinak biotin rozhodně schvaluji,ale pupalku neznám.

fenka ma srst lesklou spise je ji malo.

28.6.2006 20:05

alenka napsal(a):

jestli teda můžu, taky poradím, kamaráka tohle měla u fenky Akity inu - má ji též v bytě. Dala feně opravdu kvalitnía vyvážené krmivo a doplnila to pupalkou a sem tam nějakým vitamínkem.- fenka i přesto, že je kastrovaná krásně nabrala jak na hustotě, tak na kvalitě srsti

28.6.2006 20:10

sabina napsal(a):
jestli teda můžu, taky poradím, kamaráka tohle měla u fenky Akity inu - má ji též v bytě. Dala feně opravdu kvalitnía vyvážené krmivo a doplnila to pupalkou a sem tam nějakým vitamínkem.- fenka i přesto, že je kastrovaná krásně nabrala jak na hustotě, tak na kvalitě srsti

Ahojky,

mám sestru tvé feny a problém opačný. Šíleně hodně moc srsti

Nevím, jestli je to tím, že krmíme granulema....

Je fakt, že teď po pár potápěcích manévrech v rybníce začala hrozně línat, ale i tak má furt kožich jak na Sever.

28.6.2006 20:19

iveta navratilova napsal(a):
fenka ma srst lesklou spise je ji malo.

tak jestli je málo srsti,dejte jí tu Životní energii-Vital energy,je tam potvrzen nárust srsti o 4cm za měsíc!

28.6.2006 20:22

alma napsal(a):
Ahojky,

mám sestru tvé feny a problém opačný. Šíleně hodně moc srsti

Nevím, jestli je to tím, že krmíme granulema....

Je fakt, že teď po pár potápěcích manévrech v rybníce začala hrozně línat, ale i tak má furt kožich jak na Sever.

brona ted taky lina je skoro hola ale i tak je srsti malo.jake granule krmis.

Přidejte reakci

Přidat smajlík