jesie
napsal(a):
S jes to vypadá dost bídně,dneska nechtěla ani chodit,ani si hrát s Cerbem....ale nezoufáme,doufáme...a věříme jí,že s náma chce pobýt ještě pár let....takže žádná sláva
To je mi moc líto , nemocnej hafan je hrozný :-(((
tak jí i tobě držím moc palečky at se z toho dostane !!!!! A dej vědět jak je na tom !!
nada
napsal(a):
KUK - POKRAČUJEME
Achóóój dámy
Tak nejprv k Báře. Samo,že se chovala chvíli před Cháronem upejpapě a slušně,ale pak tomu přišla na chuť
,po krytí chtěla sežrat chovatelku,že se vůbec přibližuje
. V sobotu jede Barča zase na vílet. No jenže nevíme,jestli se od nás dostaneme. Máme tu strašný povodně. Všude na silnici půl metru vody a nedá se od nás nikam dostat. Ještě že má tchán teréní čtyřkolku Subaru,tak tu alespoň neumřem hlady. Včera ta smršť už začala cestou od Šejtanky. Na silnici voda,kamení,písek a zemina z polí. Děsný
. Měli jsme diesela,tak jsme dojeli,mít benzína tak jseme nějde zůstali. Na silcici bylo v některých místech skoro půl metru vody. Ach jo
eavy
napsal(a):
Achóóój dámy
Tak nejprv k Báře. Samo,že se chovala chvíli před Cháronem upejpapě a slušně,ale pak tomu přišla na chuť
,po krytí chtěla sežrat chovatelku,že se vůbec přibližuje
. V sobotu jede Barča zase na vílet. No jenže nevíme,jestli se od nás dostaneme. Máme tu strašný povodně. Všude na silnici půl metru vody a nedá se od nás nikam dostat. Ještě že má tchán teréní čtyřkolku Subaru,tak tu alespoň neumřem hlady. Včera ta smršť už začala cestou od Šejtanky. Na silnici voda,kamení,písek a zemina z polí. Děsný
. Měli jsme diesela,tak jsme dojeli,mít benzína tak jseme nějde zůstali. Na silcici bylo v některých místech skoro půl metru vody. Ach jo
Tak takhle to teď u nás vypadá...
eavy
napsal(a):
Tak takhle to teď u nás vypadá...
ahoj všichni, Verčo tak to je mi vás líto tolik vody u nás to není o nic lepší ,jsme na kopci ale zahrada plave ,k tomu Aura je v nejlepším hárání tak Baršín stojí na dešti u kotce a fnuká celou noc, hlavně že se podařilo krytí když jste měli takovou cestu hrůzy.
Jindřiško co Jes už je to lepší .
marie m
napsal(a):
ahoj všichni, Verčo tak to je mi vás líto tolik vody u nás to není o nic lepší ,jsme na kopci ale zahrada plave ,k tomu Aura je v nejlepším hárání tak Baršín stojí na dešti u kotce a fnuká celou noc, hlavně že se podařilo krytí když jste měli takovou cestu hrůzy.
Jindřiško co Jes už je to lepší .
Ahojky,zdravím všechny,
my jsme na kopci,takže naštěstí u nás široko daleko žádná záplava,ale Verčo,hlavně ať jste v pořádku a všechny ostatní,co jste v záplavových oblastech-přeju hrozně moc štěstí
Včera jsmě měli skvělou návštěvu,Šejtanka i Lenka nás přepadli Láskyplné přivítání Cerba s bývalou paničkou se nekonalo,Cerbík se rozhodl,že je narušitel a skákal po pletivu jako štřelený...nevím,jestli láskou
,tak jsme to radši nezkoušeli
No a jes je pořád na tom stejně,polehává,nic moc aktivita,ale já myslím,že to bude lepší,jinak by to už holka zabalila.
jesie
napsal(a):
Ahojky,zdravím všechny,
my jsme na kopci,takže naštěstí u nás široko daleko žádná záplava,ale Verčo,hlavně ať jste v pořádku a všechny ostatní,co jste v záplavových oblastech-přeju hrozně moc štěstí
Včera jsmě měli skvělou návštěvu,Šejtanka i Lenka nás přepadli Láskyplné přivítání Cerba s bývalou paničkou se nekonalo,Cerbík se rozhodl,že je narušitel a skákal po pletivu jako štřelený...nevím,jestli láskou
,tak jsme to radši nezkoušeli
No a jes je pořád na tom stejně,polehává,nic moc aktivita,ale já myslím,že to bude lepší,jinak by to už holka zabalila.
Ahojky všem
Tož držím Jess palečky a štěnda tlapičky, aby byla aspoň jakž takž v pořádku a mohla ještě dlouho užívat radosti s pánečkama a Cerberuskem Je vidět ze psaní Jindřišky, že chuť do života by Jess rozhodně nechyběla, a to je nejlepší znamení!
Když na tom byla Brituška zle, říkala sem si, že hlavně nesmí být apatická, nesmí to vzdávat, to by pak byl konec.....a ona to nevzdala, i když jednu chvíli už skoro jo.....ale nakonec sme to zvládky a dneska už je dušičkou zase štěndo, i když tělíčko už prostě štěndem není, ale to neva
Jinak sem se právě vrátila z proťápky, mám na hlídání Argu od Mú a našli jsme ovečky!!! Byli naprosto úžo a holky si s nima chtěli moc povídat, hlavně Brita od nich odmítala odejít, furt si dávali pusinky a ona si k nim lehla a nechala se "oždibrávat" Ovečky se do ní evidentně zamilovali a ona do nich
Omlouvám se za nekavkazí téma, ale něco sem fiknout musím, neb i já se tiše zamilovala A vím, že některá z vás tady, ovečky chová, dokážete mi říct, co je to za plemeno?
mata
napsal(a):
Ahojky všem
Tož držím Jess palečky a štěnda tlapičky, aby byla aspoň jakž takž v pořádku a mohla ještě dlouho užívat radosti s pánečkama a Cerberuskem Je vidět ze psaní Jindřišky, že chuť do života by Jess rozhodně nechyběla, a to je nejlepší znamení!
Když na tom byla Brituška zle, říkala sem si, že hlavně nesmí být apatická, nesmí to vzdávat, to by pak byl konec.....a ona to nevzdala, i když jednu chvíli už skoro jo.....ale nakonec sme to zvládky a dneska už je dušičkou zase štěndo, i když tělíčko už prostě štěndem není, ale to neva
Jinak sem se právě vrátila z proťápky, mám na hlídání Argu od Mú a našli jsme ovečky!!! Byli naprosto úžo a holky si s nima chtěli moc povídat, hlavně Brita od nich odmítala odejít, furt si dávali pusinky a ona si k nim lehla a nechala se "oždibrávat" Ovečky se do ní evidentně zamilovali a ona do nich
Omlouvám se za nekavkazí téma, ale něco sem fiknout musím, neb i já se tiše zamilovala A vím, že některá z vás tady, ovečky chová, dokážete mi říct, co je to za plemeno?
Seznamování
monika s
napsal(a):
ahojky Maťo, ovečky jsou nejspíš kříženky, beran vypadá na suffolka
Jééé děkuju, Moniko
Vůbec tomu nerozumím, pro mě jsou všechny ovečky krásný, ale zajímá mě to, když už je mám kousek za barákem Pod svícnem největší tma....já kačka je hledala po celé ČR a SR
a oni sou vesele pár kroků ode mne
Ech a ještě bych se chtěla tiše zeptat, kterej to byl beran? Jak si ho poznala? Ta největší a nejchlupatější ovečka?
mata
napsal(a):
Jééé děkuju, Moniko
Vůbec tomu nerozumím, pro mě jsou všechny ovečky krásný, ale zajímá mě to, když už je mám kousek za barákem Pod svícnem největší tma....já kačka je hledala po celé ČR a SR
a oni sou vesele pár kroků ode mne
Ech a ještě bych se chtěla tiše zeptat, kterej to byl beran? Jak si ho poznala? Ta největší a nejchlupatější ovečka?
jj s beranem to sedí Ale třeba je to jen přerostlá vovce
Ale jestli chceš mít jistotu koukni na něj zezadu
monika s
napsal(a):
jj s beranem to sedí Ale třeba je to jen přerostlá vovce
Ale jestli chceš mít jistotu koukni na něj zezadu
Zezadu jo? Mno to bude těžký, on se furt kouká zepředu, všechny ty ovečky na nás furt čučej a jedna dokonce hrabala kopýtkem, když jsem ji přestala drbat, do plotu, abych zase asi jako začala
Každopádně tam budu pečená vařená, doma už mě nikdo neuvidí, že bych si tam vzala spacák a jídlo a bivakovala s nima?
Sem z nich úplně paf......pevně doufám, že mini kavkazánče jednou bude taky, snad mají rádi i jiná zvířátka, ne? No ten můj bude muset, neb já toho vymetu.....ovečky, kravičky, koníčci, kozičky.......
zlata studanka
napsal(a):
Vážení přátelé,
pro zájemce o "moravské" klubové setkání KRAOP mám upřesňující data: setkání bude 12.8.2006 u Frýdlantu nad Ostravicí. Přihlášky a informace - Ing. Mayerová: emayer@volny.cz
"moraváci" pouvažují, a jedno minisetkání proběhlo i dneska
lmusa
napsal(a):
Jo, je to "za bukem", ale jenom pro členy klubu. Takže bez Mašíka
Ahojky dámy...
Na setkání nepojedeme,je to pro nás daleko a nevím,kam bych "odsunula" mimi...
Naďo,voda opadla už druhý den brzy ráno. Ještě štěstí,že bydlíme na kopci. Chudáci ti dole podél řeky....
Martí,pěkné fotky
eavy
napsal(a):
Ahojky dámy...
Na setkání nepojedeme,je to pro nás daleko a nevím,kam bych "odsunula" mimi...
Naďo,voda opadla už druhý den brzy ráno. Ještě štěstí,že bydlíme na kopci. Chudáci ti dole podél řeky....
Martí,pěkné fotky
Mato,ovečky jsou fakt super....přemýšlela jsem o jedné kvůli sekání trávy....a taky,že na zimu by bylo maso tak snad příští rok.
Verčo,ještě že vás to neodneslo,to by bylo....už tak máš starostí dost,co?A kdy bude vražda pipinek?
NA setkání nedojedeme,je to daleko,tam by naše super auto nedojelo...snad do Mladé Boleslavi,ale to ještě uvidíme...podle toho,jestli si Šejtanka myslí,že by to s Cerbem šlo
jesie
napsal(a):
Mato,ovečky jsou fakt super....přemýšlela jsem o jedné kvůli sekání trávy....a taky,že na zimu by bylo maso tak snad příští rok.
Verčo,ještě že vás to neodneslo,to by bylo....už tak máš starostí dost,co?A kdy bude vražda pipinek?
NA setkání nedojedeme,je to daleko,tam by naše super auto nedojelo...snad do Mladé Boleslavi,ale to ještě uvidíme...podle toho,jestli si Šejtanka myslí,že by to s Cerbem šlo
Jo jo, "moraváci" pouvažují, díky za informace a jak se mají studánkovská miminka? už mají vybrány hodné páníčky?
Dnešní minisetkání bylo super
lmusa
napsal(a):
Bylo super, ale já si jak na potvoru zapoměla foťák
Takže příště
Ahojenky všem
To setkání "moravské" je super, ale víc na moravě už být nemůže, taky se to mohlo šoupnout někam na rozmezí moravy a čech, neb toto je fakt na "cípečku" moravy
Takže já ještě budu tiše přemýšlet
Není ale v září klubovka v Zbraslavi? Na té nikdo nebudete?
mata
napsal(a):
Ahojenky všem
To setkání "moravské" je super, ale víc na moravě už být nemůže, taky se to mohlo šoupnout někam na rozmezí moravy a čech, neb toto je fakt na "cípečku" moravy
Jo a Verčí, děkuju za pochválení fotek, ty oveššškkýýý sou prostě k umuchlání
Jindřiško: též sem jeden čas měla chuť mít jednu ovečku místo sekačky na trávu....jenže....sama ovečka by byla smutná, dvě taky, na zahradu bych vecpala i tři, ale zas by bylo pro ně málo trávy, no a na maso bych je mít nemohla, tudíž se radši chodím kochat jinam, já pro ně tak dobré podmínky nemám Ani pípy nemám na maso, jen na vajíčka, a sou tak vděčný, že i sedmiletá Hnědulka mi pořád nese!
Tudíž a tedy: zakoupila sem sekačku na trávu, ovečky chodím obdivovat jinam a tiše se rozplývám a sousedi si ťukaj na čela, že ty starý slepice furt mám, proč sem je nezabila a nemám nový? Moje pípy u mne dožijí a vědí to, neb stále nesou, jak divoženky
No a vo tom to je........
mata
napsal(a):
Ahojenky všem
No Maťo a dívala ses, kde bývají ta "česká" setkání? taky na cípečku čech
susan
napsal(a):
No Maťo a dívala ses, kde bývají ta "česká" setkání? taky na cípečku čech
Zuzko fakt? Tak to sem si fakt nevšimla, tudíž tímto se omlouvám a již plně chápu reakci "moravského" setkání na cípečku moravy
Je teda pravda, že já to mám furt blíž k "moravskému cípečku" než k "českému cípečku"
mata
napsal(a):
Jo a Verčí, děkuju za pochválení fotek, ty oveššškkýýý sou prostě k umuchlání
Jindřiško: též sem jeden čas měla chuť mít jednu ovečku místo sekačky na trávu....jenže....sama ovečka by byla smutná, dvě taky, na zahradu bych vecpala i tři, ale zas by bylo pro ně málo trávy, no a na maso bych je mít nemohla, tudíž se radši chodím kochat jinam, já pro ně tak dobré podmínky nemám Ani pípy nemám na maso, jen na vajíčka, a sou tak vděčný, že i sedmiletá Hnědulka mi pořád nese!
Tudíž a tedy: zakoupila sem sekačku na trávu, ovečky chodím obdivovat jinam a tiše se rozplývám a sousedi si ťukaj na čela, že ty starý slepice furt mám, proč sem je nezabila a nemám nový? Moje pípy u mne dožijí a vědí to, neb stále nesou, jak divoženky
No a vo tom to je........
Maťo,děkuju za poučeníjá totiž nějak opoměla,že by jedné bylo smutno...hm,to mi to fakt už moc nemyslí vždyť kvůli tomu máme i dva Kavkazáky,ne?Ach jo......jinak,já tedy maso můžu,bez něj bych nevydržela...ty maso nejíš?
Ale jinak jsem na tom podobně.....mám sekačku na trávu a zřejmě tu i zůstane,pipiny nemám,nebo mě děsí slepičince a moje dítka v něm hrající se (a to nemluvím o tom,že Cerby a Jes by si s nima taky vyhráli ),tož tedy,zůstanu jen u pesů a možná časem ještě koníka
Každopádně,pipky máš vážně vycvičené,asi ti tam pošlu na výcvik i svoje děti
jesie
napsal(a):
Maťo,děkuju za poučeníjá totiž nějak opoměla,že by jedné bylo smutno...hm,to mi to fakt už moc nemyslí vždyť kvůli tomu máme i dva Kavkazáky,ne?Ach jo......jinak,já tedy maso můžu,bez něj bych nevydržela...ty maso nejíš?
Ale jinak jsem na tom podobně.....mám sekačku na trávu a zřejmě tu i zůstane,pipiny nemám,nebo mě děsí slepičince a moje dítka v něm hrající se (a to nemluvím o tom,že Cerby a Jes by si s nima taky vyhráli ),tož tedy,zůstanu jen u pesů a možná časem ještě koníka
Každopádně,pipky máš vážně vycvičené,asi ti tam pošlu na výcvik i svoje děti
Jindřiško, maso miluju, celej život bych mohla jíst jen maso, brambory a jinou zeleninu a nic by mně nechybělo Jenže nedokážu mít doma zvíře "na maso".....prostě to nejde, když mám cokoliv doma, nezabiju to....asi to bude dědičný, měli sme králíky, slepice, kačeny....chodili nám to zabíjet sousedi, děda nemohl....no a nyní je tu můj přítel, kterej je ještě větší "srab"
, než já
Asi budeme divný, ale prostě už to tak je
Bylo by jí smutno, ovečky sou nejšťastnější v pořádným "chumlu", aspoň teda myslím....je to tak, Moniko???
Nuž a pípy mám oddělené dobře, by psi nic nepojídali a vraždit je nesmí, to oni ví, ani fena jagdteriéra, kterou sme měli, to nesměla, výchova je v tomto u mne přísná!
Děti na výcvik??? Nééé.....to radši nééé....já se dětí bojím To už bych radši Cerba s Jess, tam bych aspoň věděla, na čem su!
mata
napsal(a):
Jindřiško, maso miluju, celej život bych mohla jíst jen maso, brambory a jinou zeleninu a nic by mně nechybělo Jenže nedokážu mít doma zvíře "na maso".....prostě to nejde, když mám cokoliv doma, nezabiju to....asi to bude dědičný, měli sme králíky, slepice, kačeny....chodili nám to zabíjet sousedi, děda nemohl....no a nyní je tu můj přítel, kterej je ještě větší "srab"
, než já
Asi budeme divný, ale prostě už to tak je
Bylo by jí smutno, ovečky sou nejšťastnější v pořádným "chumlu", aspoň teda myslím....je to tak, Moniko???
Nuž a pípy mám oddělené dobře, by psi nic nepojídali a vraždit je nesmí, to oni ví, ani fena jagdteriéra, kterou sme měli, to nesměla, výchova je v tomto u mne přísná!
Děti na výcvik??? Nééé.....to radši nééé....já se dětí bojím To už bych radši Cerba s Jess, tam bych aspoň věděla, na čem su!
Teda,Marťo,ty jsi ale fakt zbabělec jenom dvě malé,hodné holčičky,krásňoučké a voňavoučké.....taková zlatíčka se svatozáříííí
jesie
napsal(a):
Teda,Marťo,ty jsi ale fakt zbabělec jenom dvě malé,hodné holčičky,krásňoučké a voňavoučké.....taková zlatíčka se svatozáříííí
Hele Jindřiško, nekonejši mě tady nějakou svatozáří Mě neoblafneš!
Moc dobře vím, jaký by byli ty moje "zlatíčka".....když bych to brala jako zmenšeninu sebe a svého přítele....
....ne děkuju, necíííííí.....
Mimochodem, kavkázančata jsou dle vás všech taky zlatíčka, že? Chichichi....ještě to nevím, ale tuším, že pěkně filutský zlatíčka!!!
Tož neva, šedivější už z nich asi nebudu....
sejtanova smecka

mata
napsal(a):
Zuzko fakt? Tak to sem si fakt nevšimla, tudíž tímto se omlouvám a již plně chápu reakci "moravského" setkání na cípečku moravy
Je teda pravda, že já to mám furt blíž k "moravskému cípečku" než k "českému cípečku"
Zdárek, už mi funguje net, tak konečně pošlu ty fotky Cerbíka
Jinak jedna spešl zpráva pro Líbu Tučňák je volný, tak kdyby náhodou....
sejtanova smecka
napsal(a):
Zdárek, už mi funguje net, tak konečně pošlu ty fotky Cerbíka
Jinak jedna spešl zpráva pro Líbu Tučňák je volný, tak kdyby náhodou....
Nepokoušej mě šibalko Ale stejně je to telepatie ! Zrovna dneska o půl druhé jsem o tučňákovi mluvila a ještě o tom, co máš na webu a máš u něho jméno EROS. Jsou to dvě různá štěnda, že ? "Tučnák" a EROS ?
Házela jsem "udičku" jednomu známému Tak je docela možné, že se u Tebe brzy objevíme. Ale nezáleži to jenom na mě. Když, tak dám zavčas vědět
A fotek Cerbíka už se nemůžu dočkat
lmusa
napsal(a):
Nepokoušej mě šibalko Ale stejně je to telepatie ! Zrovna dneska o půl druhé jsem o tučňákovi mluvila a ještě o tom, co máš na webu a máš u něho jméno EROS. Jsou to dvě různá štěnda, že ? "Tučnák" a EROS ?
Házela jsem "udičku" jednomu známému Tak je docela možné, že se u Tebe brzy objevíme. Ale nezáleži to jenom na mě. Když, tak dám zavčas vědět
A fotek Cerbíka už se nemůžu dočkat
To bylo pro Janu Netušila jsem, že i Dáša je tady a byla by mi vnutila čtvrtého psa. Sama máš jenom dvě holky, nestydíš se ???
lmusa
napsal(a):
Jo, podle fotky na webu to vypadá, že je to ten Eragon i když se mi Jana v Brně snažila vsugerovat, že "tučňák" se jmenuje Eros
Ale ten Eros mi přijde podobný jako Mariin Baršín když byl mimčo
Dyť táta je stejný, tak coby ne ?
No možná to byl reklamní tah, 1+1 štěndo zdarma Co Jani?
Tak ať si známí vezmou Erose a ty Tučnáčka a je to vyřešené, ne?
sejtanova smecka

lmusa
napsal(a):
Obávám se, že nepřikúpime Majitelé těch pozemků čekají, až jim je přebonitují z orné půdy na stavební místa a pak teprve budou prodávat
Ano, tučňák je Eragon :-) Asi jsem v Brně měla úpal
A tady jeden Cerberus
lmusa
napsal(a):
Tak jsme se konečně dočkali ! Krásný a mohutný je Cerbík
No teda,takhle na fotce vypadá Cerbík líp než ve skutečnosti ba nebo to bude tím,že ho vídám spíš zezhora
.No každopádně,Jani díky moc a moc za ten typ,Cerby je tady fakt š´tastnej a my taky....dokonce začal můj chlap chodit večer s Cerbym běhat
tak se dostanou do kondičky oba dva
Ještě vám sem přihodím nemocnou Jes,ale teď jdu koupat chobotnice-naše dítka
nada
napsal(a):
KUK - POKRAČUJEME
Ahoj všem
Cerbík je mooc pěknej ,hned se pozná profi fotograf
A Líbo - co bude teda s "tučňáčkem " ??? Miminko ti už odrostlo ,tak máš nárok na další
lmusa
napsal(a):
jo, jo... další provokatérka A co Ty ? Taky to máš už všechno odrostlé
a tady je ta Jes...vyhublá chudinka...ale jí potvora,většinou i cerbovi z misky
jesie
napsal(a):
a tady je ta Jes...vyhublá chudinka...ale jí potvora,většinou i cerbovi z misky
Jestli Vás to Jindřiško uklidní, tak Máša není o nic tlustší Jsem z ní na prášky
lmusa
napsal(a):
Jestli Vás to Jindřiško uklidní, tak Máša není o nic tlustší Jsem z ní na prášky
Teda Cerberusek je fakt kráááásnej!!! A kouká tak nějak moudře.....nebo šibalsky, těžko říct
A Jess je taky hezká, na to, že je tolik nemocná, vypadá opravdu ještě dobře, viděla sem nemocnou rotvajlerku, ledviny, a to byla fakt hrůza!
A Libo, Máša je zdravá, ne? Jen nepapá tak, jak by bylo třeba? Nejsou to kavkazani, ale naše feny sou taky každá jiná, Brita hubne pomalu, přibírá pomalu, proto vypadá robustnější prakticky pořád. Zato Arga hubne rychle, přibere rychle, takže tak nějak celej život je jak nedokrmená a Mú z ní byla taky na prášky, ale už si zvykla. Arga už prostě jiná nebude. Žere o něco míň, než Brita, to jo, ale ne tolik, aby vypadala jako chrt
Evidentně je jí ale príma...ťuk ťuk.
Takže ať je príma i Jess....ťuk ťuk... a Máša to v zimě třeba dožene, ne?
sejtanova smecka

lmusa
napsal(a):
a ještě jeden Cerbík
lmusa
napsal(a):
Cinda taky není žádnej pořez,ted ještě začala konečně pořádně línat tak je to hned hubeňour !!!
mata
napsal(a):
Teda Cerberusek je fakt kráááásnej!!! A kouká tak nějak moudře.....nebo šibalsky, těžko říct
A Jess je taky hezká, na to, že je tolik nemocná, vypadá opravdu ještě dobře, viděla sem nemocnou rotvajlerku, ledviny, a to byla fakt hrůza!
A Libo, Máša je zdravá, ne? Jen nepapá tak, jak by bylo třeba? Nejsou to kavkazani, ale naše feny sou taky každá jiná, Brita hubne pomalu, přibírá pomalu, proto vypadá robustnější prakticky pořád. Zato Arga hubne rychle, přibere rychle, takže tak nějak celej život je jak nedokrmená a Mú z ní byla taky na prášky, ale už si zvykla. Arga už prostě jiná nebude. Žere o něco míň, než Brita, to jo, ale ne tolik, aby vypadala jako chrt
Evidentně je jí ale príma...ťuk ťuk.
Takže ať je príma i Jess....ťuk ťuk... a Máša to v zimě třeba dožene, ne?
Máša je zdravá oproti Jess, ale asi chce být modelka A taky dělá hodně to línání
Mě to děsí, protože u Kjáry to nezmám ! Ta je v chlupech pořád a hubená nebyla nikdy
lmusa
napsal(a):
Máša je zdravá oproti Jess, ale asi chce být modelka A taky dělá hodně to línání
Mě to děsí, protože u Kjáry to nezmám ! Ta je v chlupech pořád a hubená nebyla nikdy
No vidíš, asi tě to děsit nemusí tolik, když je zdravá. Bude prostě ten typ fenky, co zbytečně nepřibere ani deko Jak říkám, u nás je to stejný
Ovčandy nemají takový chlupiska, jak kavkazandy, takže věřím, že to je při línaní větší šok, ale myslím, že bát se nemusíš
Maximálně tak sousedů, co tě nařknou, že jednoho psa uživíš a na druhýho už nemáš .....teda teď se tomu směju, ale mně tohle před pěti rokama sousedka fakt řekla
jesie
napsal(a):
No teda,tak ona vážně na tom není tak zle....a já prostě měla vždycky představu,že Kavkazan musí vypadat minimálně jako Cerby....si budu muset doplnit vzdělání,co?
Liba kecánká Máša vůbec není hubeňour, Kajra vypadá jak Jess, Libo, a takhle vypadá hubeňour, ne jako Máša
. Cerbík je fakt moc hezký kluk
lmusa
napsal(a):
Hmm... oni jsou každý jiný ! A bez chlupů a bez špeků, jako kavkazští chrti
jj Líbo - to je trefné
sejtanova smecka

nada
napsal(a):
jj Líbo - to je trefné
a ještě jedna z dnešního zásnubního odpoledne
sejtanova smecka

sejtanova smecka
napsal(a):
a ještě jedna z dnešního zásnubního odpoledne
a ještě
nada
napsal(a):
KUK - POKRAČUJEME
Ahojky
Verčo tak jsem zvědavá kolik se ti jich "vylíhne" Aby jsi nebyla rekordmanka jak ve Zlaté studánce
A co na to říkají "spolubydlící" - na nové přírůstky ??
nada
napsal(a):
Ahojky
Verčo tak jsem zvědavá kolik se ti jich "vylíhne" Aby jsi nebyla rekordmanka jak ve Zlaté studánce
A co na to říkají "spolubydlící" - na nové přírůstky ??
Ahojky dámy...
Jani,pošli mi nějaké fotky ma maila,moc díky
Naďo,nadšení z toho nejsou. Švagrová nám dělá přednášky o tom,jak prcky nejlépe krmit,jak sbírat bobíky po zahradě a jaká je nejlepší podlaha do kotce...
Jsem z ní na mrtvici A nejhorší je,že do toho zainteresovala i mého staršího bratra (žije s kamarádkou švagrový). Neustále ať už od ní,nebo od někoho jiného slyšíme,že prcky neprodáme,že se o ně nedokážeme postarat,že zdevastují zahradu,že budou všude bobíky,že tu bude smrad...
S mužem už máme alespoň vyřešené to,že Bára s miminkama bude pod zámkem. Tady se totiž najednou stala móda nezavírat branky a ani vrata
Jinak se strašně těšíme a doufám,že jich víc jak 10 tedy nebude,to už by asi spolubydlídí kleplo....
sejtanova smecka

eavy
napsal(a):
Ahojky dámy...
Jani,pošli mi nějaké fotky ma maila,moc díky
Naďo,nadšení z toho nejsou. Švagrová nám dělá přednášky o tom,jak prcky nejlépe krmit,jak sbírat bobíky po zahradě a jaká je nejlepší podlaha do kotce...
Jsem z ní na mrtvici A nejhorší je,že do toho zainteresovala i mého staršího bratra (žije s kamarádkou švagrový). Neustále ať už od ní,nebo od někoho jiného slyšíme,že prcky neprodáme,že se o ně nedokážeme postarat,že zdevastují zahradu,že budou všude bobíky,že tu bude smrad...
S mužem už máme alespoň vyřešené to,že Bára s miminkama bude pod zámkem. Tady se totiž najednou stala móda nezavírat branky a ani vrata
Jinak se strašně těšíme a doufám,že jich víc jak 10 tedy nebude,to už by asi spolubydlídí kleplo....
Verčo, fotky jsem Ti poslala na mail už včera v noci....Nedorazily?
A spolubydlící mají pravdu, zahrada bude zdevastovaná, všude tam bude smrad a samozřejmě, že neprodáte ani jedno štěně!Ale s tou péčí to tak horké nebude, to zvládne Bára samaNekaž jim tu radost
Nakonec to mohla včera vidět tchýňová na vlastní oči u nás doma
sejtanova smecka
napsal(a):
A spolubydlící mají pravdu, zahrada bude zdevastovaná, všude tam bude smrad a samozřejmě, že neprodáte ani jedno štěně!Ale s tou péčí to tak horké nebude, to zvládne Bára samaNekaž jim tu radost
Jani,nic mi nedorazilo... :o(( Jestli jsi to posílala na atlas,tak mi to zkus poslat na seznam.On ten atlas někdy švindluje. Mail je eavy.007@seznam.cz.
Děkuju...
Ke spolubydlícím.... Nějak je nemůžu pochopit,jsou divní...
sejtanova smecka

eavy
napsal(a):
Jani,nic mi nedorazilo... :o(( Jestli jsi to posílala na atlas,tak mi to zkus poslat na seznam.On ten atlas někdy švindluje. Mail je eavy.007@seznam.cz.
Děkuju...
Každý kdo nemá doma dva a více psů, nejlépe KAO, je divný
eavy
napsal(a):
Děkuju...
Teda těm dvěma to fakt moc sluší A Verčo, tys vzala tchýňovou s sebou, ať je pak ráda, když se jich narodí jen deset, co?
Jak se jí to líbilo?
susan
napsal(a):
Teda těm dvěma to fakt moc sluší A Verčo, tys vzala tchýňovou s sebou, ať je pak ráda, když se jich narodí jen deset, co?
Jak se jí to líbilo?
Tchýňovou jsem já nevzala (nikdy !),muž tam jel s Bárou až veřer a já nemohla,sic mám prtě...
No a tak se tchýňová vtírla k Láďovi... Psala Jana,že měla největší strach,aby jí náhodou prckové neokousali boty...
Jani,fotky už dorazily. Jsou moc krásný. děkuju. Fakt jim to tam moc sluší... Snad se dílo povede
sejtanova smecka

mata
napsal(a):
Ehm ehm ehm......chceš tím, Jani, říct, že jáááá su divnááá???
Jinak hojenky všééém
Ty se počítáš jako kdyby jsi kao doma měla, jseš s ním také posedlá jako ostatní
sejtanova smecka
napsal(a):
Teda,Jani a Verčo,vám do toho nechci kecat,ale zásnubní odpoledne..... a já myslela,že se může až po svatbě ,tak to mi zase doma něco nakecali a já,blbá,čekala
jesie
napsal(a):
Teda,Jani a Verčo,vám do toho nechci kecat,ale zásnubní odpoledne..... a já myslela,že se může až po svatbě ,tak to mi zase doma něco nakecali a já,blbá,čekala
Ahojky
No tak Verčo to ti teda "tým radilů" nezávidím
Držím palce at to ve zdraví a bez psychické újmy přežiješ
No a třeba se nějaký zájemci o štěnda najdou - a když ne tak radilové poraděj , ne ??
( samozřejmě žertuji!!!!)
A už ted držím palce at maji ty nej nej páníčky
nada
napsal(a):
Ahojky
No tak Verčo to ti teda "tým radilů" nezávidím
Držím palce at to ve zdraví a bez psychické újmy přežiješ
No a třeba se nějaký zájemci o štěnda najdou - a když ne tak radilové poraděj , ne ??
( samozřejmě žertuji!!!!)
A už ted držím palce at maji ty nej nej páníčky
Ahojky...
No já doufám,že včechny prcky udáme.... Jinak mi zůstanou doma. Což o to,já bych byla moc ráda,ale "jiní" nee...
Neodolám a dávám ještě jednu fotku. Strašně se mi líbí,jak si Cháron Barču opečovává...
eavy
napsal(a):
Ahojky...
No já doufám,že včechny prcky udáme.... Jinak mi zůstanou doma. Což o to,já bych byla moc ráda,ale "jiní" nee...
Neodolám a dávám ještě jednu fotku. Strašně se mi líbí,jak si Cháron Barču opečovává...
Verčo a kde jsi měla Sáru ? Nezáviděla sestřičce svatební radovánky ?
Báře a Cháronovi to móóóc sluší
lmusa
napsal(a):
Verčo a kde jsi měla Sáru ? Nezáviděla sestřičce svatební radovánky ?
Báře a Cháronovi to móóóc sluší
ahoj všichni tak jsem tu nebyla pěkně dlouho hezké fotky a gratuluji Báře pěknému ženichovi . Hlavně aby budoucí mimča měla hodné a zodpovědné páničky. U nás nic nového krom toho že Aura konečně dohárala a Baršín z toho byl tak zmatený že to odnesla moje prokousnutá ruka Tomova noha a obě ruce je to gauner , jen doufám že až to spustí Berenis tak že už bude normální a nebude to tak prožívat .
marie m
napsal(a):
ahoj všichni tak jsem tu nebyla pěkně dlouho hezké fotky a gratuluji Báře pěknému ženichovi . Hlavně aby budoucí mimča měla hodné a zodpovědné páničky. U nás nic nového krom toho že Aura konečně dohárala a Baršín z toho byl tak zmatený že to odnesla moje prokousnutá ruka Tomova noha a obě ruce je to gauner , jen doufám že až to spustí Berenis tak že už bude normální a nebude to tak prožívat .
Marie, prosím, koukněte se do mejlíku
marie m
napsal(a):
Maruš jen to nesváděj na hárání! Ty jsi mu ubližovala ,no tak se ozval - chlapeček jeden nevinnej
sejtanova smecka

nada
napsal(a):
Maruš jen to nesváděj na hárání! Ty jsi mu ubližovala ,no tak se ozval - chlapeček jeden nevinnej
Přesně tak! Baršík by nikdy nikomu nic bezdůvodně neudělal.Museli ho vyprovokovat
sejtanova smecka
napsal(a):
Přesně tak! Baršík by nikdy nikomu nic bezdůvodně neudělal.Museli ho vyprovokovat
Tak dobře ublížováno mu nebylo akorád nechtěl do kotce Tom ho přesvědšoval že tam musí a Baršín nemá rád když ho někdo chytne za chpupy tak to řešil po svém Tom sice tvrdí že ho nechyt ale já tomu moc nevěřím a jěště to hárání on byl jak blázen po Auře a průser byl na světě ale Jano neboj nevrátím ho ani ho nedám do útulku on jinak normání a zase úpřímně řečeno žádného poseru bych doma nechtěla .
marie m
napsal(a):
Tak dobře ublížováno mu nebylo akorád nechtěl do kotce Tom ho přesvědšoval že tam musí a Baršín nemá rád když ho někdo chytne za chpupy tak to řešil po svém Tom sice tvrdí že ho nechyt ale já tomu moc nevěřím a jěště to hárání on byl jak blázen po Auře a průser byl na světě ale Jano neboj nevrátím ho ani ho nedám do útulku on jinak normání a zase úpřímně řečeno žádného poseru bych doma nechtěla .
Marie to bere skvěle
sejtanova smecka

sejtanova smecka

lmusa
napsal(a):
Zase se to blbě uložilo To patří k té fotce v 11,22 hod. Jak stojí a za ní je červené auto.
To není Baccarka, ale Cleopatra Š.sm. A je to Cerbíkova ségra
lmusa
napsal(a):
Jano, je to Bára ? Ta mi teda přijde jako Cerbíkova sestra ! Myslím, že jsou na sebe hodně podobní !
Kde jste všici ??? Co děláte v těch vedrech ? My se právě vrátilí od řeky
lmusa
napsal(a):
Jano, je to Bára ? Ta mi teda přijde jako Cerbíkova sestra ! Myslím, že jsou na sebe hodně podobní !
A ještě
lmusa
napsal(a):
A pak usušit do trávy
marie m
napsal(a):
Marie,kdyby jsi chtěla Baršína odložit,tak se hlásíme Víč jak,už máme v to,mhle zkušenosti
ale jinak,líbí se mi,jak to bereš sportovně,fakt.....nechceš tam poslat TV NOVA?Že by natočili reportáž,co říkáš?
lmusa
napsal(a):
A pak usušit do trávy
Jinak hlásím,že u nás,v severozápadních čechách se prohnala veliká bouře s krupobitím,docela hustý...tak čekejte,že ive zbytku republiky se něco přežene.
Jinak Cleopatra je fakt jako cerbík....když jsem teď koukala na fotku....
No a jeden důkaz místo slibů-Včera se za manželem u nás zastavoval známý.Uviděl cerbíka v kotci a hned:Jééé,to je medvídek,já si ho pohladím!!!......rychle jsem zasáhla,že nechci riskovat ukousnutou ruku,a že ne....jenže to ten chlápek nějak nepochopil a řítil se ke kotci.Cerbík,jako správný gentleman zprvu jen decentně zavrčel,když už byl chlápek pár centimetrů od kotce,tak zvedl pysk a ve chvíli,kdy se chlápek chystal ho pohladit,divoce vystřelil....no a bylo divadlo.Chlápek zezelenal a upadl do trávy,Cerbík vítězoslavně řval a slintal.
Může mi někdo říct,kde se ta blbost v těch lidech bere?
jesie
napsal(a):
Jinak hlásím,že u nás,v severozápadních čechách se prohnala veliká bouře s krupobitím,docela hustý...tak čekejte,že ive zbytku republiky se něco přežene.
Jinak Cleopatra je fakt jako cerbík....když jsem teď koukala na fotku....
No a jeden důkaz místo slibů-Včera se za manželem u nás zastavoval známý.Uviděl cerbíka v kotci a hned:Jééé,to je medvídek,já si ho pohladím!!!......rychle jsem zasáhla,že nechci riskovat ukousnutou ruku,a že ne....jenže to ten chlápek nějak nepochopil a řítil se ke kotci.Cerbík,jako správný gentleman zprvu jen decentně zavrčel,když už byl chlápek pár centimetrů od kotce,tak zvedl pysk a ve chvíli,kdy se chlápek chystal ho pohladit,divoce vystřelil....no a bylo divadlo.Chlápek zezelenal a upadl do trávy,Cerbík vítězoslavně řval a slintal.
Může mi někdo říct,kde se ta blbost v těch lidech bere?
A jeden Kjarušáček plaváček
lmusa
napsal(a):
A jedna "umělecká"
Ahoj děvčata.V jaké kvalitě je tahle kniha o kavkazech?
Kavkazský pastevecký pes
Stacey L.G. Kubynová
atobajus
napsal(a):
Ahoj děvčata.V jaké kvalitě je tahle kniha o kavkazech?
Kavkazský pastevecký pes
Stacey L.G. Kubynová
Tak jsem byla pár dní mimo a byl na mne vznesen dotázek jak je to s těma ovcema... Takže milé dámy, chov jedné - i dvou ovcí- je považován za týrání zvířat, takže správně minimálně 3. Navíc, už při té jedné ovci(popř. koze) MUSÍTE mít zaregistrovanou stáj, s čímž jsou starosti navíc. Tu stáj mít musíte i případě, že si na jaře pořídíte jehně s tím, že na podzim půjde na pekáč... Naši zákonodárci jsou prostě úžasní
Ale jinak- spousta lidí má ovce třeba jen dvě, občas někdo i tu jednu, nejspíš by se zařadila do psí smečky (pokud by nebyla sežrána), aby nebyla tak týraná I ty registrované stáje fůra lidí nemá, riskujou pokutu, ale to je nejdřív musí někdo prásknout a sousedé většinou nejsou tak inteligentní, aby věděli něco o registraci stájí
monika s
napsal(a):
Tak jsem byla pár dní mimo a byl na mne vznesen dotázek jak je to s těma ovcema... Takže milé dámy, chov jedné - i dvou ovcí- je považován za týrání zvířat, takže správně minimálně 3. Navíc, už při té jedné ovci(popř. koze) MUSÍTE mít zaregistrovanou stáj, s čímž jsou starosti navíc. Tu stáj mít musíte i případě, že si na jaře pořídíte jehně s tím, že na podzim půjde na pekáč... Naši zákonodárci jsou prostě úžasní
Ale jinak- spousta lidí má ovce třeba jen dvě, občas někdo i tu jednu, nejspíš by se zařadila do psí smečky (pokud by nebyla sežrána), aby nebyla tak týraná I ty registrované stáje fůra lidí nemá, riskujou pokutu, ale to je nejdřív musí někdo prásknout a sousedé většinou nejsou tak inteligentní, aby věděli něco o registraci stájí
Jinak ta kniha spíš tak průměr- člověk si musí uvědomit, že to psala američanka pro američany Psi na fotkách až na pár vyjímek nic moc... Toť jen můj osobní názor, který nikomu nevnucuji
monika s
napsal(a):
Zdravíme vespolek,
Tína hlásí, že už má na hraní pouze jedno štěňátko - pejska, jmenuje se Elf Tína bere roli učitelky bojových umění velmi vážně a tak Elfík dostává zabrat
zlata studanka
napsal(a):
Zdravíme vespolek,
Tína hlásí, že už má na hraní pouze jedno štěňátko - pejska, jmenuje se Elf Tína bere roli učitelky bojových umění velmi vážně a tak Elfík dostává zabrat
Elfík
sejtanova smecka

zlata studanka
napsal(a):
Zdravíme vespolek,
Kdyby Tina chtěla, tak tady se jich ještě pár najde
sejtanova smecka

lmusa
napsal(a):
Jano, už jenom čtyři ??
Ne, ještě šest klučíku, ale Ti dva se nechtěli fotit.Jinak Tučňák už má nového majitele
sejtanova smecka

lmusa
napsal(a):
A co Eros ... ? Taky už je pryč ?
Jen tak pro doplnění, ta paní na obrázku není Lenka ale jsou to právě páníčci od Eragona(mimochodem Eragon je pěkný hajzlík!)
Erosek je zatím doma, dnes sice volal jeden pán spešl na něho, ale nevím zda se jště ozve, byl poněkud zaskočený z toho kolik stojí pes s PP
sejtanova smecka

sejtanova smecka
napsal(a):
Jen tak pro doplnění, ta paní na obrázku není Lenka ale jsou to právě páníčci od Eragona(mimochodem Eragon je pěkný hajzlík!)
Erosek je zatím doma, dnes sice volal jeden pán spešl na něho, ale nevím zda se jště ozve, byl poněkud zaskočený z toho kolik stojí pes s PP
a ještě jeden Erosek
sejtanova smecka

lmusa
napsal(a):
Aha, tak jsem to popletla...Ale je podobná na té fotce na Lenku
A pročpak je Tučňák... jakže jsi ho to vlastně nazvala ?
A Erosek je fakt krasavec !!!
Tak teď jsem nějaká zmatená Eragon-po domácku tučňák(jako maličký byl zbarvený opravdu jako tučňák
Ještě něco chceš vyjasnit ve jménech ?