janak
napsal(a):
Chtěla bych se zeptat, jestli se dají sehnat nějaké vitamíny na srst.
Můj pejsek ji měl vždycky pěkně hustou a nějak mu začala řídnout.
Děkuji moc za odpovědi
Já používám Biotin od firmy Caress. Biotin je vit. H a je přímo na srst. Kamarádka chovající goldeny tady pravidelně dává a ani jedna by jsme neměnily.
janak
napsal(a):
Děkuji.
A kde se dá tento vitamín sehnat?Normálně v obchodě s chov.potřebami?
Na srst a kůži existuje spousta preparátů v různých cenách, já používám mořské řasy a biotin SUSA, dávala jsem olej Dermanorm a z lososa od Kronch. Přípravky koupíte v každém zveráči i na netu. Mám vyzkoušený www.allpet.cz a jsem s nima i s cenama tam spokojená. Taky se můžete podívat na www.nutripets.cz, tam mají i poradnu.
janak
napsal(a):
Chtěla bych se zeptat, jestli se dají sehnat nějaké vitamíny na srst.
Můj pejsek ji měl vždycky pěkně hustou a nějak mu začala řídnout.
Děkuji moc za odpovědi
já používám také biotin od Caressu,kupuji ho ve zverimexu a navíc ještě i Vital energy na profikosmetice.cz, ten mým psům opravdu extra prospívá.
jannah
napsal(a):
Já používám Biotin od firmy Caress. Biotin je vit. H a je přímo na srst. Kamarádka chovající goldeny tady pravidelně dává a ani jedna by jsme neměnily.
U nás v maloměstě sehnat ve zverimexu nejde, na netu není problém, stačí zadat do vyhledávače. Já osobně kupuji ve fakultní lékarně VFU v Brně, mají nejlepší ceny a to ve všech lékarenských přípravcích pro zvířectvo, ale to ocení jen Brnáci nebo studenti VFU
alenka
napsal(a):
já používám také biotin od Caressu,kupuji ho ve zverimexu a navíc ještě i Vital energy na profikosmetice.cz, ten mým psům opravdu extra prospívá.
Děkuji moc za rady.
V pondělí se na to zajdu zeptat a nebo si to objednám přes net, pokud to tady mít nebudou.
Strašně moc děkuji.Doufám, že nám to pomůže a budeme mít zase srst hustou.