Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.6.2006 21:52

tak tohle je náš 9 kilový maxiitalák Mareček

30.6.2006 21:53

Inspektor Pišišvor napsal(a):
tak tohle je náš 9 kilový maxiitalák Mareček

Mareček u koní

klárík

30.6.2006 21:55
klárík

Mareček u koní

No barvu má krásnou .... je pravda, že svalů má spíše jako hodně aktivní vipet ale jinak krásnej ...

30.6.2006 21:56

Mareček u koní

s dobrmanem Jackem

30.6.2006 21:58

s dobrmanem Jackem

Mareček (3měs.), a Jack (2měs.)

klárík

30.6.2006 21:58
klárík

s dobrmanem Jackem

mě se kdysi italáček taky líbí, ale nakonec jsem si to raději rozmyslela, protože jsem se bála, jak jsou takoví křehcí ....

30.6.2006 22:03

klárík napsal(a):
mě se kdysi italáček taky líbí, ale nakonec jsem si to raději rozmyslela, protože jsem se bála, jak jsou takoví křehcí ....

to jo, zejména někteří
Marečeč lítá odmala s dobrmanama u koní, a rozhodně se nenechá zahanbit - i chovatelka byla v mdlobách když viděla, co z něj vyrostlo za slona

2.7.2006 15:12

to jo, zejména někteří
Marečeč lítá odmala s dobrmanama u koní, a rozhodně se nenechá zahanbit - i chovatelka byla v mdlobách když viděla, co z něj vyrostlo za slona

Pro Ketty Sharp:
Zajímalo by mě, kolik měří v kohoutku, jestli to není tajné
Také jsem se chtěla zeptat, jak je na tom italský chrtík s línáním, dá se to srovnat např. právě s dobrmanem?

2.7.2006 21:12

nika napsal(a):
Pro Ketty Sharp:
Zajímalo by mě, kolik měří v kohoutku, jestli to není tajné
Také jsem se chtěla zeptat, jak je na tom italský chrtík s línáním, dá se to srovnat např. právě s dobrmanem?

Mareček má 42 cm - na té fotce s Jackem bylo Jackovi 7 měsíců, a ještě neměl "plnou výšku", takže to může zkreslovat. S línáním je to určitě lepší než s dobroušama, ale taky nemám objektivní hodnocení, protože dobrmany máme dva, a chrtíka jen jednoho
Tak jsem ti asi moc nepomohla, co

2.7.2006 21:27

Mareček má 42 cm - na té fotce s Jackem bylo Jackovi 7 měsíců, a ještě neměl "plnou výšku", takže to může zkreslovat. S línáním je to určitě lepší než s dobroušama, ale taky nemám objektivní hodnocení, protože dobrmany máme dva, a chrtíka jen jednoho
Tak jsem ti asi moc nepomohla, co

jsou pekni hafusky

2.7.2006 21:32

iveta navratilova napsal(a):
jsou pekni hafusky

Díky

2.7.2006 21:56

Díky

Díky za takovou krásnou fotku dobrouše, už jen vzpomínám na časy, kdy vypadali jako dobrouši a ne jako slovenský kopov.

2.7.2006 22:22

laten napsal(a):
Díky za takovou krásnou fotku dobrouše, už jen vzpomínám na časy, kdy vypadali jako dobrouši a ne jako slovenský kopov.

škoda, že naši zákonodárci to vidí jinak
jinak Latén a Pharis mě hned uhodilo do oka - je to jen náhoda, nebo máš něco společného s A1/1?

13.10.2006 11:49

škoda, že naši zákonodárci to vidí jinak
jinak Latén a Pharis mě hned uhodilo do oka - je to jen náhoda, nebo máš něco společného s A1/1?

Ahoj ketty,tesi ma,ze niekto od A1/1 ma tiez chrta,ja mam dvoch vipetov a zopar ich stretavam v BA na dostihoch

Přidejte reakci

Přidat smajlík