Inspektor Pišišvor
napsal(a):
tak tohle je náš 9 kilový maxiitalák Mareček
Mareček u koní
klárík

Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Mareček u koní
No barvu má krásnou .... je pravda, že svalů má spíše jako hodně aktivní vipet ale jinak krásnej ...
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
s dobrmanem Jackem
Mareček (3měs.), a Jack (2měs.)
klárík

Inspektor Pišišvor
napsal(a):
s dobrmanem Jackem
mě se kdysi italáček taky líbí, ale nakonec jsem si to raději rozmyslela, protože jsem se bála, jak jsou takoví křehcí
....
klárík
napsal(a):
mě se kdysi italáček taky líbí, ale nakonec jsem si to raději rozmyslela, protože jsem se bála, jak jsou takoví křehcí
....
to jo, zejména někteří
Marečeč lítá odmala s dobrmanama u koní, a rozhodně se nenechá zahanbit - i chovatelka byla v mdlobách když viděla, co z něj vyrostlo za slona
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
to jo, zejména někteří
Marečeč lítá odmala s dobrmanama u koní, a rozhodně se nenechá zahanbit - i chovatelka byla v mdlobách když viděla, co z něj vyrostlo za slona
Pro Ketty Sharp:
Zajímalo by mě, kolik měří v kohoutku, jestli to není tajné
Také jsem se chtěla zeptat, jak je na tom italský chrtík s línáním, dá se to srovnat např. právě s dobrmanem?
nika
napsal(a):
Pro Ketty Sharp:
Zajímalo by mě, kolik měří v kohoutku, jestli to není tajné
Také jsem se chtěla zeptat, jak je na tom italský chrtík s línáním, dá se to srovnat např. právě s dobrmanem?
Mareček má 42 cm - na té fotce s Jackem bylo Jackovi 7 měsíců, a ještě neměl "plnou výšku", takže to může zkreslovat. S línáním je to určitě lepší než s dobroušama, ale taky nemám objektivní hodnocení, protože dobrmany máme dva, a chrtíka jen jednoho
Tak jsem ti asi moc nepomohla, co
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Mareček má 42 cm - na té fotce s Jackem bylo Jackovi 7 měsíců, a ještě neměl "plnou výšku", takže to může zkreslovat. S línáním je to určitě lepší než s dobroušama, ale taky nemám objektivní hodnocení, protože dobrmany máme dva, a chrtíka jen jednoho
Tak jsem ti asi moc nepomohla, co
jsou pekni hafusky
laten
napsal(a):
Díky za takovou krásnou fotku dobrouše, už jen vzpomínám na časy, kdy vypadali jako dobrouši a ne jako slovenský kopov.
škoda, že naši zákonodárci to vidí jinak
jinak Latén a Pharis mě hned uhodilo do oka - je to jen náhoda, nebo máš něco společného s A1/1?