Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.8.2011 13:41
mikoušek

XXX.XXX.173.35

Prosím o radu, co dělat, když se mi pes /bišonek/ 3 x měsíčně vyválí v h.........., jak ho to odnaučit, děkuji

2.8.2011 13:49
gabsa.6

XXX.XXX.190.12

Dost těžko...pro psa je to instinktviní chování..jediná možnost je asi dávat pozor, když si bude do něčeho chtít lehnout...naši se zase válí ve zdechlinách jekéhokoliv druhu, pomáhá když řeknu ,,nesmíš,, , jinak to asi odnaučit nejde.

2.8.2011 13:50
hankaapes

XXX.XXX.101.77

mikoušek napsal(a):
Prosím o radu, co dělat, když se mi pes /bišonek/ 3 x měsíčně vyválí v h.........., jak ho to odnaučit, děkuji

Prostě ho zbavit jeho "parfému" a vykoupat :-)

9.8.2011 22:48
katka.h

XXX.XXX.89.27

Slyšela jsem, že to dělají, když jim chybí nějaká látka. A prý stačí dávat psovi občas syrečky a pak to nedělá... ale co je na tom pravdy nevím, ale kdysi mi to někdo říkal...:-))
Já syrečky občas dávám a stejně se mi v kravinci pes občas vyválísmajlík Dneska můj pes dokonce zvládnul kravinec i chcíplou rybu - velmi úspěšný den (pro něj):-))

9.8.2011 23:09
tancoska

XXX.XXX.64.4

Já bych vyzkoušela ho nekoupat tak často.Pes chce smrdět po psím a ne šamponem.Měla jsem psa v kotci takže žádný velký koupání šamponem.Ale když už jsem ho vykoupala třeba na ukázky nebo do průvodu (to už je let) tak první co udělal se vyválel v něčem smradlavým,no vlastně v hovně :-)).Normálně to ale nedělal,jen po vykoupání v šamponu.Tak bych toho vašeho nechala třeba ten měsíc na vodítku a zábranila tomu aby se vyválel,třeba až bude mít na sobě svůj pach a ne vůni šamponu tak to třeba dělat nebude.

Přidejte reakci

Přidat smajlík