Nezavřou hubu a nezavřou 62 :o)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.8.2011 12:03
mata

XXX.XXX.80.144

Tak, Hanka nám odjuchala a snad ten foťák nezapomněla :-) a já sem dodělala hoknu a musím ještě dohnat pár restíků :-) Venku to zatím vypadá nadějně, tak su zvědavá na víkend smajlík

Peti co ty plánuješ na víkend, krom šílení?! smajlík smajlík

5.8.2011 15:16
rude

XXX.XXX.13.149

no Mati dnes večer máme doma takovou rodinou sešlost, táta koupil sud tak budem popíjet a grilovat, ve středu jsme nakládali kuřecí stehna.... :-) a v sobotu bych chtěla s Indym ven, asi k vodě.

jsem nějaká unavená z toho všeho kolem... včera zrovna říkali v tv, jak člověka to počasí dokáže unavit, mluvili většinou důchodci a popisovali své stavy přesně tak, jak se cítím já :-) :-)

každý večer v tomto týdnu po práci sem se chystala si vzít Indyho domů, šla jsem po práci s ním ven , chvíli ho česala a pak mi v nestřeženém okamžiku vlítnul do vaničky kterou máme za pergolou, co tam teče z okapu. tak snad by to mohlo zas vyjít že bysme ho vzali nějaký den dom, ale asi s ním nesmím chodit předtím ven, neb on se pak chodí ochlazovat.... smajlík :-)

co ty budeš dělat?

5.8.2011 15:47
mata

XXX.XXX.80.144

Tak to máte super plány, grilovačku a soudek v klidu domečku bych si taky dala smajlík A ten Indy je bobánek, ve vaničce pod okapem smajlík To víš, je mu horko a miluje vodu, a když to má takhle u čumáčku, musí toho využít že smajlík

Nooo my plánujem...dneska ožíračku smajlík ( teda my asi ne, ale zbytek jo, i když já mám v sobě už lemonka jednoho smajlík ) a zítra pořádnej výlet se štěndama aspoň na dva dny, cílem je zničit Bíšu, páč ten dement jeden dementní je zas pár dní úplně mimo z Kikiny, přitom ta fena zdaleka nehárá a hárat nebude, ale má falešku, tže jestli je cítit jinak, asi jo, on je prostě zas mimo smajlík smajlík Ten pes je milionovej, ale tohle je děsná vada na kráse....ta sexuální dementnost smajlík Toho tesťáku co v sobě má, by porazilo aj vola, má tu hladinu tak vysokou, že veti na to čučeli jak paka :-| V pondělí jdu domlouvat Kikininu kastračku a začínám docela vážně uvažovat, že Bíša půjde s ní....takhle se prostě nedá žít, aby on byl měsíc v cajku a zbytek roku byl mimo smajlík

Tže taky s toho mám náladu na bodu mrazu a doufám, že mi to lemonky a následnej výlet zlepší :-) Páč už tohle dlouho nevydržím a mám tu dost ostrý a kvalitní nože....jak na kule, tak na břicho smajlík smajlík aby ti zmetci dva vůbec pondělku dožili, jestli mě naštvou....neručím za sebe smajlík

Peti tož krásnej a co nejklidnější víkend :-)

5.8.2011 16:00
rude

XXX.XXX.13.149

smajlíksmajlík ježis tak je dej radši někam z dosahu svýho, at v afektu nepřijde k úrazu i zbytek smečky :-)

tak jestli to je tak neúnosný tak to udělej, uleví se tím jemu i tobě. nebo vykastruj Kikinu, myslíš že by to nestačilo?

snad víkend bude hezkej :-) i vám na výletě at neprší a houby rostou ( táta včera byl a máme smaženici) :-)

9.8.2011 13:32
rude

XXX.XXX.13.149

Tak Mati jak sis užila výlet do divočiny? kde jste byli?

my měli v neděli návštěvu, přijela známá s fenou (asi 8 měsíců). no nevidělas ty tlamy co Indy házel na ní... nejprve se k ní přiřítil a když zjistil co je zač začal se jí vyhýbat a utíkal před ní. načapala jsem ho při onom jeho známém pohledu - cizí zvíře stojí poblíž, zatímco on nasává jeho pach, je to vidět jak pohybuje čumákem a přitom se tváří jak kdyby šlápl do hovna smajlík smajlík ale fakt, ten výraz odporu a znechucení smajlík v prvním momentě když šli na zahradu zaběhl do boudy a lehnul si tam, asi na protest, že teda takhle ne, bouda že je jeho... smajlík hlava a tlapy mu z boudy koukali a on civěl, zda tam náhodou nejde. on by jí nic neudělal, jen by znechuceně odešel pryč, jako že tuhle společnost teda ne. kamarádka má fenu, kterou začal akceptovat až když dorostla do stejné výšky jako on, do té doby znechucení, ted jí miluje a chtěl by se s ní pářit smajlík z extrému do extrému. ano do pergoly nechtěl moc jít když tam byla ona... pako nevděčný, mohl si pohrát... jednou bude prča až přivezem štěndo, to nám asi neodpustí tu křivdu :-)

a konečně sem fotila za krásného počasí, pár fotek Indyho po koupání v rybníku :-))

9.8.2011 15:23
mata

XXX.XXX.80.144

Peti ahoj :-)
Fantastický fotky, fakt že jo smajlík A ty poslední dvě á la vyvrácený Indy jsou božský smajlík :-)
Teda ten Indýsek je ale moulíček viď? Takovou prima holku na hraní a on jí nechce a je nafouklej smajlík Je to ale brouček netýkavka smajlík smajlík

No my výletili na Šumavsku a u Polskej hranic, ale nějak to nezabralo smajlík Agbar je furt mimo, tže už sem dnes byla Kiki objednat a ve čtvrtek v 8 h. ráno jde pod kudlu. A jelikož když už tak už, tak až se s toho Kiki vyhrabe a bude fit - tak týden po vyndání stehů čítám - jde pod kudlu Frííí :-| Už to i začíná hořet... tudíž su nervní jak pes, nedokážu se na nic soustředit, přeci jen to není očkování že :-) a mám o ně oba strach :-) Snad to zvládnou pusinky moje ( přečti si to několikrát, páč myslím, že už nikdy o Frííí jako pusince mluvit nebudu smajlík ) a budou mě tady dopomáhat k nervovým kolapsům a šedivění vlasů ještě spousty spousty a spousty let :-) Uleví se všem, Kikině, Bíšovi, Efruška už nebude ohroženej rakovinou, prostě snad nám společně bude krásně :-)

9.8.2011 15:27
mata

XXX.XXX.80.144

Mmch Kičiký během víkendu "opustila kožíšek" stejně, jako Frííí před 14-ti dnima, ale Bíša s Gríšou si stále hrají na lední medvídky smajlík Tak ti nevím, nechci radši ani myslet, jak budou ti dva vypadat v lednu :-| Už abych se začala shánět po pidi a maxi svetříčcích smajlík

9.8.2011 15:32
mata

XXX.XXX.80.144

Taky jsme vyzkoušeli stativ, je to super, na krajinu, na focení po tmě bez blesku, nemá chybu, su moc ráda, že ho mám, ptž v ruce by to čék neudržel smajlík Ještě se konečně naučit s foťákem a možná se na to bude dát aj dívat :-)

9.8.2011 15:34
mata

XXX.XXX.80.144

Ten sloup mě tam fakt nasral :-| Ale jinak to nešlo :-)

9.8.2011 15:41
mata

XXX.XXX.80.144

Jooo a hlásím se do klubu "rohlíků" na příštích 100 let :-) Budem 4 už.....ty kastrace nejsou žádná hipoška, tuplem když chci kvalitu a skvělou péči :-| Njn, tak holt budem hamat rohlíky smajlík

9.8.2011 16:20
rude

XXX.XXX.13.149

páni Mati to nebe nemaj chybu, hlavně ta první a poslední smajlíksmajlík paráda! vy ten stativ užijete.

na Šumavě až? a až u Polska? fuj Polsko :-)

a vypadá to zatím, že ty rohlíky platí... pokud se nic nezmění... smajlík

no je mi jasné, že ta kastrace bude ranec... smajlík Ale asi to nemá cenu trápit sebe i psy. Myslí že se Fríčko změní?

9.8.2011 16:55
mata

XXX.XXX.80.144

:-) děkuju Peti, pochvala od tebe just potěší :-)
Jj já furt jačela, na co stativ že, a když už, tak nějakej maluškej šmejdíček :-) za pár stovek a Mí že když už tak už a že to chce stativ s velkým S a na peníze nehledět :-) Tže máme takovej poloprofi a smála sem se, páč se jmenuje stejně, jako očkovací látky pro psy, Vanguard :-) Je k němu aj taška, tže super :-)

Jj až tam, je to kósek, naša zemička je malá smajlík Njn u polska, tfuj tfuj ee eee smajlík Sem si na tebe vzpomněla, muselas škytat :-) To je fajn, nezakřiknem to a rohlíky to jistí smajlík

Nemyslím že se Frííí změní, jsou mu 4 roky a pokud vím, kastrace nemá vliv na choleričnost a hyperaktivitu smajlík Škoda, šiklo by se to že :-), ale tak u něj počítám s tím, že to je fakt jen ze zdravotních důvodů....kdyby se náááhodou trocha zklidnil, jen to uvítám :-))
Právě no, Kikina trpí, každý hárání, každou falešku....Agbar trpí a je nepříjemnej - na celou smečku a o cizích psech a dokonce i lidech, ani nemluvě, je prostě podrážděnej že, jak mu hučí a musím ho víc venku hlídat a tak :-| a tím pádem trpí všici, páč je tu furt dusno a napnuto a nikdo nejsme v poho, ani psi ani my. I když Gríša Kikinu neřeší, a pokud ona hárá, tak jen v normě, a i když Frííí neřeší háravky vůbec, tak to dusno a napětí je ovlivňuje taky :-| Takže tak no....a třás se díky tomu Bíšovi srovná aj ten tesťák a prostata a nemusel by se kastrovat pak, to by bylo jen dobře :-| I tak to asi čeká ještě Gríšánka, ale doufám, že ne letos...no uvidí se no...zas je mu už dost let a pak ho uspávat ve vyššík věku se mi nechce smajlík Tak možná Gríšu lupnem někde na podzim, v zimě, uvidíme...ale ty varlátka určitý nezhoubný změny už vykazují a nebudu čekat, až budou zhoubný že....
Prostě budem smečka plná kastrátů, co už smajlík

11.8.2011 10:22
mata

XXX.XXX.80.144

Ahoj Peti,
tak Kikinka už je na sále, holčička moje, su z toho úplně v háji....od včera mám srajdu, v noci sem nemohla vůbec spát a k ránu už blbnul i žaludek....jak mi pak u vetky usínala v náručí - před ní jsem ze všech sil dělala, že je vše o.k. a myslím, že nic nepoznala :-) - málem sem se rozbulela a vzala jí domů..... su děsná, vím, že je to pro její dobro, že se uleví jí, i klukům, že je to zároveň prevence zánětu dělohy, cukrovky....ale stejně su s toho úplně v háji....:-) Nějak mě to všecko moc bere, jak se to týká těch mých chundelek :-)

Vetka mi pak bude volat, až se holčička probudí....

Jinak konečně sem zakoupila tu borovičku a budu dle Hančiných rad tvarovat, no a Míťa tam uviděl zakrslej převislej modřín, a hrozně se mu líbil, tak mi ho vzal ještě k tomu, tže letos sem dostala ke svátku tolik dárečků, co snad za celej život ne ani na Vánoce a narozky :-) Modřín vypadá úchvatně a Mí první co říká bylo: "Hele, koho ti ten střapec připomíná?" Já na to čučím a nic - taky už sem měla plnou hlavu Kikinky - a on povídá: "no přece to je stejný, jak Levák Bob ze Simpsonů! Ten má úplně stejný číro!" :-) Tže Modřín jsem ihned pojmenovala Levák Bob, a borovička je Bobek smajlík

Bobek :-))

11.8.2011 12:58
rude

XXX.XXX.13.149

ahoj Mati,
tak už něco víš? Kikina to určitě zvládne, nudle maj tuhý kořínek :-) je mi jasný, že ti bylo ouvej, přeci jen je to zákrok. smajlík snad se vám všem potom uleví, až přijde na řadu i Efram :-)) a Gríšu bych možná nechala být, když nemá problémy.

takžemáš už taky vybrány dárky? já jestli budu o rohlíkách tak mám vánoce na 5 let dopředu smajlík v sobotu se bude vědět, zda něco bude nebo ne, zda uvnitř něco je :-)

moc hezká borovička! sem zvědavá jak ti to půjde. a ten Levák Bob taky...:-) něco jsme se o něm učili, nějakou zajímavost, ale ted si nevzpomenu co to bylo...smajlík

11.8.2011 14:10
mata

XXX.XXX.80.144

Jj Peti, už mám berušku doma....vetka volala, když se vzbudila a že už hačá a nechce ani ležet a vyhlíží mě :-) Tak sem pro ni sfrkla, ještě sem to spojila s malým rychlonákupem ( dělám Mí vepřo knedlo zelo ) :-), a teďka už hajá v pelíšku doma, přikrytá dekou :-) Byla a je moc statečná a klidná, to sem ani nečekala....vetka se divila, jak rychle usnula a pak se vcelku bez problémů a rychle vzbudila, nezvracela nic, tže v tomto dobrý :-)
Sem čekala nějaký pištění a tak, ale ono to možná ještě přijde :-)
Teďka ji po trošíčkách dávám stříkačkou vodu a capkat ještě nechce, ale pak budem muset ven, má nařízeno se do večera vylulat, jinak vetce mám volat :-| Uvidím jak to zvládne holka....ale prej krvácela jen málo a je v super kondici, tak snad má ty nej předpoklady, aby to zmákla :-) Vrtí na mě furt ocáskem, i v ordinaci když ji přinesli, tož snad se na mě moc nezlobí.... ale teda nevím, jak to budu 10 dnů zvládat ji hlídat s těma potřeštěncema tady :-| Navíc abych se nehnula z domu že...kritický jsou první 3 dny - selhání ledvin, vnitřní krvácení - tže klidnější budu až za ty tři dny :-|

Su ráda, že se Levák Bob a Bobek líbí :-)
Jooo rohlíky nejsou zas tak špatný, zjišťuju hele smajlík A dej pak vědět, co a jak ju??? :-)

12.8.2011 07:58
mata

XXX.XXX.80.144

ťuk ťuk, tak beruška to zvládá hrozně skvěle, snad to tak bude i dál :-)
Večer mi málem vyrazila misku s drinkem z ruky - je to nějakej spešl drink pro pesany po operacích - a prospala noc, ráno si teda pískla, že už chce ven, tže su sice nevyspalá, ale šťastná :-) Akorát si přes noc sundala límec mrška, kupodivu jizva i stehy jsou nedotčené :-| Furt si to chce lízat, je taková pečovatelka že smajlík Dostala ráno tričko, tak se tváří líp, krunýř nesnáší a je uražená :-)) Tož uvidím, zda tričko zvládne její pokusy o lízání :-) Snídani mi též málem vyrvala z ruky, dostala tři lžíce jemně mletého kuřecího a rozvařených vloček a 10 lžic vývaru z toho :-)
Tak snad bude i nadále takto šikulka....teďka jí jdu dát prášky, atb a proti bolesti, i když žádnou bolest najevo nedává, což je u ní div, páč a protože je hérečka :-)

12.8.2011 09:41
rude

XXX.XXX.13.149

to je super Mati! smajlík sem říkala. že to zvládne v pohodě :-) evidentně nijak netrpí, když je tak hr na jídlo, uvidíš pár dní a bude vše jako dřív :-) co ostatní na ní? ošetřují jí? :-)

nám dneska začalo ráno smajlík po 6. hodině nás vzbudily děsný zvuky.. otevřu okno a oni bourali chodníky zbíječkou, včera sem myslela že jsem někde jinde, v jiné čtvrti když sem šla z práce, všude vše rozbouchané a rozkuchané, jenom pláty betonu na chodníkách, a dnes ráno to přišli bourat ještě na menší kousky a lžící nabírat na vůz smajlík tak od šesti do sedmi sem se převalovala a pak od 8 ještě usnula u toho hluku( mám zrovna ložnici směrem do ulice). smajlík ale v pohodě, však at makaj... tak odcházíme z domu a koukám otevřený vrata asi na 30 cm.... smajlíksmajlíksmajlík ty dělníci si to drze otevřeli, aby mohli vyhrabávat ten beton líp naběračem!!! ještě že ležel Indy u dveří, kdyby to zjistil tak pláchnul... smajlík ještě bych pochopila že si to otevřou když u toho dělají, jenže když jsme odjížděli byli už o barák vedel a idioti to ani nezavřeli !! smajlíksmajlík no věřila bys tomu? tak jsou drzý! smajlíksmajlík fakt debilové§ tak sem jim šla vynadat že tam jako máme psa, že to nemůžou jen tak otvírat a chlap na mě jen "my už tam stejně nebudem nic dělat" kreténi!

12.8.2011 09:58
mata

XXX.XXX.80.144

Děkuju Peti moc :-) Jsem hrozně ráda, že to zatím zvládá takto skvěle :-) Ťuk ťuk ťuk!!!!!!
Jinak kdybys chtěla podrobnější info, jukni na můj web, v aktuálně najdeš odkaz na článek o té kastraci, plus podrobnější zápisky, co si píšu do Kikinina zdravotního deníku a rozhodla jsem se to autenticky psát i na web smajlík Budou i fotky, časem, až se k tomu dostanu :-)
neošetřují, velcí jsou oddělení přepážkou mimo obývák a ložnici, neb tady to okupujeme my, Kikina a Gríša. Efram by se s ní chtěl honit a nejspíš by ji ušlapal a potrhal a Agbar ji chce ojet, debil zasranej smajlík Gríša si jí vůbec nevšímá, neřeší ji, ani se nediví, on je prostě PAN PES :-))

Šmarjáááá Peti to je neskutečný!!!! smajlík smajlík Jak si tohle vůbec můžou dovolit??? Co kdyby tam třebas byl jinej pes že - vidím živě Bíšu s Fríčkem, musela bych ty mrtvoly dělníků zakopat do těch výkopů, co tam dělaj - anebo taky malé dítě, nebo tak a uteklo, vběhlo na silnici!!!! smajlík smajlík Ta drzost vůbec lézt na cizí pozemek, sahat na cizí majetek!!! smajlík smajlík smajlík Šmarjá sem se úplně rozčílila vzteky, tohle bych nedala, asi bych je umlátila tím bagrem tam, nebo nevím....smajlík smajlík A ještě byl drzej na tebe pak, dement jeden.....tady vidíš, jak a kam ten náš super stát míří..... smajlík smajlík Bože fakt neuvěřitelný, co si dovolijou....neuvěřitelný smajlík

12.8.2011 12:15
rude

XXX.XXX.13.149

jukla jsem na web, pěkné povídání :-) musí to být fakt těžký mít doma 70kg nadržence .... když naněj nic neplatí...

člověk aby se bál, když něco na ulici budou opravovat, fakt smajlík

kamarádka co má zrcadlovku (už asi 2 roky) mě požádala zda bysme nešli zítra spolu ven a nenaučila jí jak s tím fotit :-) tak vezmu Indyho sebou a budem trénovat u vody. snad se mi konečně podaří nějaké akční fotky.

15.8.2011 08:34
mata

XXX.XXX.80.144

Brej pondělníček Peti :-)
Tak co kamarádka, přiučila se něčemu? Určo jo, jsi dobrá učitelka - ten tvůj manuálek už sem si musela oskenovat, jak ho furt tahám sebou a čtu a zkouším dle toho fotit :-) - a ona jistě byla pilnej žáček, co nemá tři buňky jak já :-)

Jakej jsi jinak měla víkend?

U nás zatím vše dobré - ťuk ťuk ťuk - Kikunka má za sebou aj první kakání bez problémů, hamá jak divá, plazí se, protahuje, chce skotačit....:-) Aj druhé a už lepší tričko jsem jí spíchla smajlík Akorát musí mít furt límec, páč by to furt lízala, můra jedna :-)

Tady foto jizvy ze sobotního večera :-) Časem ty fotky naflákám na web k tomu povídání a zápiskům, ale až bude víc času a chtění :-))

15.8.2011 08:37
mata

XXX.XXX.80.144

Druhé a lepší tričko, furt sem fňukala, že ho nemůžu vyhodit, i když se rozpadalo už pomale, mělo ty mini dírečky z únavy matroše, taky ho mám od svých 13-ti let :-), no tak už nefňukám, když tak skvěle poslouží ještě smajlík

15.8.2011 08:40
mata

XXX.XXX.80.144

Tady ještě den po operaci - v pátek večer :-) ve starém tričku :-)

15.8.2011 09:13
rude

XXX.XXX.13.149

ahoj Mati!

no parádní tričko, sluší jí ! :-):-)) hotová rockerka s těma nápisama :-) je fajn, že se jí daří, ted už to bude jen a jen lepší :-)

nakonec jsme v sobotu nikam nešly, neb pršelo, lae šli jsme v neděli, to už svítilo slunko, takže se dalo fotit. řekla bych, že sem jí leccos naučila, neměla ani ty základy (clona, čas atd..) :-| :-)
od tamtud jsem to vzala ke tchýni na oběd a pak jsme jeli do lesa. našli jsme asi 7 hub, bylo v lese hrozně sucho. ale aspon se Indy trochu vyběhal. dneska k nám přijeli zase bráchovi 3 děti na celý týden, tak ho potřebuju pořádně unavit, aby si jich nevšímal :-)

jedna z lesa

15.8.2011 09:36
mata

XXX.XXX.80.144

Hihi njn, tričko je takový nevšední :-) Ale je to čistá bavlna, tže měkký a vzdušný, ideál :-)
No vidíš to, tak kamarádka bude fotit jak vzteklá, když se naučila základům :-) Houbičky nějak nerostou, tady je na ně zas zima :-| Teda to je krásná fotka, ten foťáček fakt umí a ručičky taky smajlík
Tý jo, celej týden budeš mít dětičky, hihi, by mě jímalo, kterak chceš Indýska unavit :-) Spíš odpadnou dětičky, než on smajlík
Tadyk je zas tak hnusně, že to už není ani vtipný :-| Už aby bylo příští pondělí, Kikině se vytáhnou stehy a snad už se bude dát cosi podnikat, začínám dostávat domácí mořskou vzteklinu smajlík

15.8.2011 09:53
rude

XXX.XXX.13.149

myslím, že hezky už nebude, už začne podzim smajlík tohle léto bylo uplně na hov..o smajlík

ty děcka jsou dost neúnavný :-) Indymu stačila hodina v lese a byl uťapaný a ufuněný, že padl na beton a chrněl. ten lesní terén mu dává zabrat. zato děti lítaj od rána do večera po zahradě a nemaj dost. a oni se k Indymu taky zrovna nehrnou, protože se ho bojí, tak on si jich taky moc nevšímá, ale ráno než jsem odešla přiběhl Pepa že ho Indy otravuje, tak říkám "co ti udělal? " a on " no chtěl mi sníst broskev! smajlík tak sem si oddychla, jak typické :-)

15.8.2011 12:51
mata

XXX.XXX.80.144

Jj taky mám ten dojem, že léto nebude....jen abysme v říjnu nechodili v plavkách v +30°C, už bych se nedivila ničemu smajlík I když ona má začít ta doba ledová a dalších 70 let trvat, tže v říjnu asi bude sedět s mrazíkem za okny :-(

Njn děti jsou většinou akční, ale zase se dají někam vrazit a dát si chvíli oddech - tábory, školky, školy, družiny, příbuzní smajlík - to se psama je to horší. Rozhodně bych nějakej tábor, školu, příbuzné....pro Eframa uvítala, leč mám smůlu smajlík
Hihi zlodějský Indy smajlík To už mu asi zůstane, tže se má tvoje vlastní budoucí dítko na co těšit smajlík No nemusíš se bát, že by bylo obézní, i kdyby mu tajně v rodině něco podstrkovali, dokud bude Indýsek, nehrozí to smajlík
Fotka SUPER! smajlík Tak přesně takhle se nikdy fotit nenaučím že :-) Neva, nemusím mít všecko smajlík

Mám hroznou náladu a nevím co s tím...fakt mám normoš ponorkovou nemoc už, jenže Míťu tady samotnýho nechat nemůžu, neuhlídá ani jednoho psa, když tu sem a jen na vtéřu zmiznu z dohledu - WC, koupelna, domácí práce, hokna - už několikrát sem je málem povraždila všecky, i s ním smajlík Prostě nedokáže uhlídat jedny dveře vtěřinu zavřený a.....škoda slov, no je mi tu na nic, spíš na obtíž ještě, ptž furt chodí a nezavírá a....MÁ HLAD a.....smajlík Tak šíleně potřebuju vypadnout, ani netušíš....myslím že to brzo vzdám a s heslem: Silnější přežije! je tu všechny nechám a vypadnu :-|

15.8.2011 13:13
rude

XXX.XXX.13.149

možná by ses divila, oni by to nějak zvládli :-) Kikina je přece taková drsná holka, psy spérovat umí, ne?:-)

nějaká školka pro Eframa jo? nebo výchovný tábor :-) až takovej najdeš řekni, šoupnu tam Indyho, aby se naučil slušnému stravovacímu chování :-) pořád mu řikám, že my mu do misky taky nelezem, tak on at se necpe do talíře nám... smajlík ale tady už je na nápravu asi pozdě, jedná se nejspíš o duševní poruchu v kombinaci s kleptomanií :-)

já jsem dnes taky k ničemu, nejradši bych spala.

16.8.2011 18:41
mata

XXX.XXX.80.144

Ahoj Peti, tak co dětičky, užíváte si? :-) Počasí relativně přeje, tak doufám, že fotíš!

Představ si, že tu byl pán a píše knihu a chce něco o Bejby - prababička moje - páč za války byla aktivní partizánka a schovávala tu odbojáře a tak, má různých vyznamenání a každej o ní furt mele, byla aj v telce, ještě s mým dědou, ten byl ještě aktivnější, napsal i knihu, psalo se i o něm, taky má vyznamenání a medailí na celej šuplík :-) Sem měla akční předky safra, a já su taková "tříbuňka" jenom smajlík No to je fuk, ale už sem musela několikrát takto shánět a hledat fotky a různý spisy a řády a medaile a teďka zase!!! Mám s toho vždycky psotník, páč toho je tuna, a něco najít je na týden práce :-| A nedělám to ráda moc, protože to bolí.... nechci vidět jejich fotky a číst o nich a tak.... akorát mě to rozbulí a su pak dlouho mimo smajlík No ale tak zas je to potřeba, tak se do toho musím pustit, pánovi sem říkala, že ať mi dá aspoň týden, tak snad to stihnu.... tak hrozně se mi nechce, jenže dědulka aj Bejby si to zaslouží - no o té Bejby bych polemizovala troška, ale to už by bylo na jiný povídání :-) Taky chce fotku domku za války, vím že ju mám, ale v těch tunách netuším, kdy a jak ju najdu.... ááááááááááááááá smajlík
Tudíž pokud se už neozvu, visím na hrušce :-) Kikinka je šikulka a je jak treperenda už, tož snad bude i nadále :-)

Včera sem byla tanyny, abych se zbavila ponorky a zatím dobrý, tak snad to chvilku zabere smajlík Pak netuším ale, proč mám dnes chuť jít zas smajlík smajlík

17.8.2011 10:28
rude

XXX.XXX.13.149

ahojda!
to je skvělý! :-) takový předky máš, nevěřím, že jsi podědila jen 3 buňky :-) jak píšeš je to potřeba, to zvládneš :-)

děcka zatím zaměstnávají spíš mamku, já poslední dva dny přišla dom a padla na gauč, nevím, jsem nějaká unavená, ale extrémně smajlík včera sem byla chvilku s kamarádkou v kavárně, s tou jak jsem jí dávala lekci focení.

já nikde nebyla ani neamatuju, taky bych někam vypadla. asi v sobotu pojedem někam pryč, uděláme si výlet a piknik někde v přírodě, pokud bude hezky, jestli ještě vůbec někdy bude hezky smajlíksmajlík

ti psou tak děsně legrační s těma satelitama smajlíksmajlík

17.8.2011 11:19
mata

XXX.XXX.80.144

Tak věř, sou fakt jen tři smajlík Dokážu být objektivní vůči svým buněčkám maličkým, opuštěným...:-))
To vypadá, jako by na tebe něco lezlo, nebo se to pokoušelo....taky sem to před pár dny měla.....vlastně mě nic nebolelo, ale příšerná únava, usínala sem aj v sedě, a přitom v noci spánek takovej o ničem, vstávala sem ještě unavenější....ono není divu, když jeden den jsou 3°C v noci a další 32°C na slunku smajlík A je to takto už dost dlouho... Hezky tělíčko poslechni, ono si řekne, co potřebuje, a když ho poslechneš a doplníš to čajíkama s medem a citruchem a spousto ovoce a zeleniny, zas budeš brzy fit :-)
Hezky bude, sand :-| a s tím výletíkem je to bomba nápad! Uvidíš, že to pomůže, a parádně si to užijete a zlepšíte náladu smajlík Taky si pohrávám s myšlenkou udělat si jednodenní aspoň, piknik v přírodě, prospěje nám to všem :-)
Jj hrozně jim ty límce sluší a skorem každej pes to nemá rád, i když jsou výjímky :-) A tuším, že jednou z nich bude aj Fríčko, všici budem domlácení a pořezaní od límce, zdi otlučený a odřený, jen Frííí bude lécat jakoby nic smajlík Doufám, brouček, že to bude zvládat tak skvěle, jako Nudlička :-)

No, du se pokusit posekat trávníky i se štěndama a jedním štěndolímcem smajlík To bude ještě velice jímavé, už to vidím....snad mě nezklátí infoš, než to doseču :-)

18.8.2011 13:26
rude

XXX.XXX.13.149

to máme dnaska pařáček, co? :-) sem byla ve městě a rovno usem si koupila tílko, jinak bych zhebla na cestě z práce. a dneska je vůbec blbej den, je tady zase ten Hip hop kemp a je plné město a letiště lidí , nejvíc poláků smajlík smajlík dneska nevím, čím se dostanu domů, budu muset jet jiným autobusem.

včera sem měla překvapení... Míša mi dovezl do práce zákusky k svátku... asi 10... sem čuně, 3 jsem snědla, jeden dnes a nějaký ještě doma... smajlík ted chodím a popadám se za břicho, že jsem hned o 2kg těžší :-)

je fakt na chcípnutí, hned po práci jdu s Indym k vodě. na sobotu bude ten výlet, už jsem našla trasu, je to asi 10km naučná stezka kolem řeky a cestou někde vykempnem :-)

co Nudle, jak se jí daří? posekala jsi trávníky? já naštěstí o víkendu, když bylo chladněji.

18.8.2011 14:44
mata

XXX.XXX.80.144

Jj je dnes děsně smajlík Kdyby nebyly ty ukrutný zimy, čék by na to byl zvyklej, ale takto ani já, starej horkomil, nemá sílu cokoliv...
Zasejc Poláci??? smajlík Šmarjááá, tě nějak pronásledujou Peti.....smajlík smajlík
Júúú to máš ale hodnýho Míšu, takhle tě opečovávat smajlík No co co, zas to o víkendu vyběháš a vyplaveš, neboj smajlík Jedno skočení do ledovky a máš tři kila dole natotata :-)
Jo posekala a bláhově sem se pak pustila ještě do Bidíčka, začal decentně konečně línat, ovšem byl to boj....do večera a ještě mi chybí ocas a prdýlka :-)) To musím dneska dodělat, což bude o infoš v tom hicu smajlík Stejně nelíná jak by měl, jen některý části a ještě tak jako nejistě, škubala sem ho jak králíka a byť sem vyškubala hodně, Bidíčka vůůůbec neubylo! smajlík Voz. fotky.
O Nudlině mi radši nemluv....dneska ráno mě všici, ale fakt všici tak naštvali, jak dlouho ne....včetně Nudle!!! smajlík retardovanost bohužel neznamená, že nemůže být chytrá a vychcaná, a ona toho fakt zneužívá naplno, tže začne zas dostávat pěkně kapky....nechce se venčit na zahradě, páč se madam nudí - je zvyklá denně chodit na procházky že, jenže to teďka prostě nesmí no! - nechce pít z misky, ani když má jazyk na vestě, je protivná, neposlušná, a hraje si zas na chudinku, kdykoliv na ni ošklivě pohlídnu :-( Podrobnosti si nechám pro sebe, abych se zas nenaštvala ještě víc, než su...
Agbar s Eframem dnes svorně vyli jak dementi, když sem odjela s Kikinou pryč ( vyvezla sem ji vyvenčit za barák, su asi úplnej hňup, ale bylo to poprvé a naposledy, už na ni dlabu a bude mít ostrej režim, nána ), byli slyšet až kamsi.....vlítla sem zpátky dom a fakt měla chuť vzít řetězy, všechny je domlátit - Nudle nevyjímaje - uvázat na 5 cm a odjet navždycky pryč smajlík Serou mě, a to je malý slovo, ptž jsou několik dní protivní a na zabití....snad jedině Gríšánek ne. Asi fakt všici trpíme ponorkou, jinak to nechápu smajlík
Ani nechci myslet, že mě tohle čeká ještě jednou celý, jen s Eframem, kterého bude horší udržet v klidu, když mám co dělat s Nudlou....furt si tluču do hlavy, když už sahám po těch řetězech málem, že musím být vděčná, jak perfektně to zvládá a kdesi cosi, že su nevděčná a věčně nespokojená, ale nějak to už přestává zabírat :-| Začínám velmi dobře chápat, jak se cítí divoká zvířata, když je chytí.....je to příšerný a už rozumím tomu, že některá i umírají....jsem neskutečně svobodomyslnej člověk, potřebuju volnost, akčnost atd. a fakt mě ničí trčet skorem furt doma a žít jakýmsi příšerně nechutně jasným stereotypem - nebo jen hopem odfrčet na nákup, do banky, vyletět na rychlo procházku se psy apod., ale furt trnout, co doma ta nána a zbytek - uklízet, vařit, makat na zahradě, do hokny a hlídat Nudlu a erotomana a hyperaktivku....smajlík
Ach jo....ACH JO! smajlík

Na fotu 3/4 Bíšana, něco sem pak ještě dovyčesala a zadek a ocas ještě nemám

18.8.2011 14:46
mata

XXX.XXX.80.144

Vyčesanina....myslíš že ho ubylo? smajlík Možná trošíčku, ale nic moc teda...dle mne....su zvědavá, jak bude vypadat v zimě....jedinej kavkazák s letní srstí uprostřed ledna, už to vidím smajlík

18.8.2011 14:52
mata

XXX.XXX.80.144

Zůstala mu ta děsně naduckaná prdylinka smajlík

18.8.2011 14:57
mata

XXX.XXX.80.144

:-) naduckánek :-))
Míťa mi říkal, že kdyby ho neznal, řekne dle těch fotek, že je tlustej smajlík Já a mít tlustýho psa jo?! Nikdy! Na to je moc miluju :-) Ale ono to fakt na některých fotkách vypadá skoro, schválně jsem si je prošla....akorát že fakt tlustej není, není na něm gram tuku navíc, což ví každej, kdo ho zná bo potká osobně, to holt dělá srst hodně a taky svaly, ty fakt má, páč capká rád a krásně, co má Aptoflex :-) Holt NADUCKÁNEK no :-)

18.8.2011 14:58
mata

XXX.XXX.80.144

Nudla v tričku, včerejší podvečer, už ji musím hodně krotit, je jak urvaná :-)

18.8.2011 15:03
mata

XXX.XXX.80.144

poslední....ať to nezaNudluju :-) Odcházím se objímat se záchodem opět, od rána "na něm visím" :-| Jooo jak si čék jednou zmrší žaludek, tak se to s ním táhne už celej život a nikdy už to nebude ono :-| Tenkrát sem si to nepřipouštěla, puboška blbá že a mám to :-|:-))

18.8.2011 16:07
rude

XXX.XXX.13.149

teda vůbec ti nezávidím to česání :-) ale na Bíšovi je vidět, že je vyčesanej, ta srste víc leží a je lesklá. sice je fakt, že vypadá jak oplácanej, ale věřím ti, že je to jen srst... znám to u Indyho. a je toho teda hromada, házíš to do popelnice? hodně vzdálená známá z toho plete svetry :-)

to se jako Kikina nechce venčit doma na zahradě? smajlík však to stejně nemůže dlouho vydržet... no nerozmyslíš si to s kastrací Eframa, při té představě že to bude nanovo a mnohem horší? :-) už ti to za chvíli skončí, jdete v pondělí na stehy, ne?

18.8.2011 16:39
mata

XXX.XXX.80.144

Jj v pondělí, pak ještě pár dní, než se jí to úplně dohojí, nerada bych, abych jí to poprasaklo, nebo jí nedejbůh vylítli vnitřnosti, i to se stává :-| U Eframa musím Peti, kdyby šlo o kastraci normoš, bude to v poho, ale on má to varle někde v háji uvnitř a už mění tkáň, tže rakovina ťuká na dveře a já je nehodlám otevřít smajlík On na operaci musí, to varle musí ven, je to pro jeho záchranu :-) Ani ještě nevím, zda mu ufiknu i to sestouplé....pořád nejsem rozhodnutá ještě a možná mu ho nechám....není to vlastně důležitý, důležitý je to nesestouplý :-)

Ne nechce, ptž se na zahradě nudí :-| Oni se mi doma moc nevenčí víš, jsou zvyklí se venčit na proťápkách a tůrách, neb doma moc nepobýváme, tuplem když je teplo, ale když nikde nemá chodit, aby si to moc nenamáhala, tak co mám asi tak dělat smajlík Jenže dáma ofrněná zahradu nechce.... sleduješ, co mám za podělaný rozmazlence??? smajlík Jsou psi, co se venčí v kotcích, páč tam prakticky žijou furt, na betonu a ti moji pohrdají zahradou, která je tvořená pro ně smajlík
To sem to nějak kynologicky nepodchytla koukám smajlík

Přesně, ta srst slehne víc, a jo, házím to normoš do popelnice :-) měla sem na sobě svetr ze psí srsti a i přes tričko to škrábalo a žralo, jak blázen, tže sbohem, su na tohle děsně citlivá, i u různých typů látek, z kterých se dnes dělá kde co, su vybíravá, páč většinu nesnesu smajlík Je to teda spíš psychického rázu - trauma z dětství, kdy mě Mú nutila nosit samé umělé roláky škrabáky a umělé svetry a....bbbrrrrrr - ale nezbavím se toho už nikdy to vím :-)
Viď že? Fakt vypadá jak buřtík, a to ještě zhubl 2 kg zas, páč jak úchylkuje z té Nudle, zas nejí :-( Ta srst, bo spíš zimní podsada, dělá hodně :-)

Chceš vidět dva miláčky??? :-) Slabé chvilky v těchto dnech, kdy bych je láskou sežrala na ex? smajlík

18.8.2011 17:08
mata

XXX.XXX.80.144

Tak můžu??? :-)

Po večeři povinná 2 hodinová siesta, než se jde ven....aneb kterak si obložit schody :-)

18.8.2011 17:11
mata

XXX.XXX.80.144

spávají takto často, jen mě nikdá nenapadlo je vlastně nafotit, za á vždycky klesnu k zemi a umuchlám je a za bé Olympus celou chodbů do stran nezabral....širokoúhláček to zvládá bez problémů smajlík

18.8.2011 17:11
mata

XXX.XXX.80.144

To jsou ty okamžiky, který zbožňuju a konkrétně v těchdle napjatých dnech jsou přímo požehnání :-)

18.8.2011 17:12
mata

XXX.XXX.80.144

A dost už, du ven, ať tě neotrávím úplně smajlík

19.8.2011 11:21
rude

XXX.XXX.13.149

ty jsou rozkošníííííí :-):-):-) jako by byli nerozlučná dvojka a nemohli bez sebe ani spát :-) :-)

jo ajo, já zapoměla že nemá tu kulku... smajlík tak to chápu, že musí ven.

s tím venčením mám něco podobného, Indymu zas dlouho trvalo, než se vytento venku, většinou si to po hodinové, někdy i dvouhodinové vycházce přinesl zpátky domů a běžel hned po příchodu na zahradu se vytentovat :-) poslední dobou ale už kadí docela běžně venku, je ten typ, co se nevykadí všude, hledá třeba kilometr místo, než si dřepne, a když si dřepne a vypadá to že už to bude, tak vstane a jde zas hledat jinam.... takže když jsme na akci-viz to Chorvatsko, tak sem s ním chodila kilometry po lesíku, zatímco ostatní už byli u vody, my čekali až se milospán vykadí smajlík:-) protože zaručeně po 10 tempech u vody musí jít VŽDY kadit :-)

krásně se tu rozpršelo, vůbec mi to neva, ale zkazilo mi to plán jít do města... smajlík tak snad se to brzo protrhá. je krásně vlhkej vzdoušek, hned bych u něj usnula mít u sebe gauč :-)

19.8.2011 12:38
mata

XXX.XXX.80.144

:-) děkuju Peti, to těm rozkošníčkům vyřídím, až zas budou hodní :-) Tak rádi se mají, o tem žádná, ale tu blízkost jindy nijak nevyhledávají, jen při tom spánku jim to nevadí :-))
Panejo, Indy je tedy dobrej s tím venčením smajlík To bych nechtěla zažít, kdyby taková třás byla Jazvina.....by se mi tady nikdy nikdo nevyvenčil smajlík a já bych šílela :-) Gríša má taky takovej svůj styl kadění, vyhledává vyvýšeninky, kopečky, hroudečky hlíny, pařezy, nebo aspoň vhodné kmeny stromů a kadí prostě nahoru smajlík Zrovna včera sem jeho hovínečko našla na zahradě přímo uprostřed maličkého pařezu, co tam zbyl po jabloni smajlík Můj dominátorský třiapůlkilový smajlík
Čéče tadyk bylo od rána dusno, modro, ni lístek se nehnul, před hoďkou se lehce zatáhlo, lehce sprchlo a už zas nic a je polojasno smajlík Je mi to vlastně fuk, stejně su doma :-( Hlavně aby to Kikince přešlo....je teda úplně vykulená a smutná, že sem jí musela uvázat v pelíšku a ještě s límcem, ale holt to jinak nejde no :-| Ať už je to za náma...i když stresím už teďka dopředu, nejen teda kvůli ní, ale ještě i Fríčku, páč už vím, co mě asi čeká a nemine a mám z toho hrůzu :-| že bych si najmula nějakou chůvu a prchla a vrátila se, až už budou všici fit? smajlík Bych se asi nedoplatila, to tak vidím...smajlík
Víkend má být hezkej, chtěla sem vybrmat aspoň na jeden den někam, ale když mi ta Nudla udělala zas čáru přes rozpočet, tak můžu brmat tak leda v hlavě smajlík Se nedá nic dělat no.... budu na tebe tiše a závistivě vzpomínat, jak si užíváte výšlap a kempování smajlík smajlík

21.8.2011 20:03
rude

XXX.XXX.248.133

ahojda!
tak co víkend? byla jsi nakonec pořád doma? co Kikina, už to má dobrý?

my byli v sobotu na onom výletu, kupodivu to dopadlo dobře, čekala jsem, že stezka bude průserová, protože sem to našla na netu a nic moc k tomu nebylo. ale našli jsme výchozí bod Poorlické naučné stezky a pak i její konec:-)
celkem to bylo asi 11 km, ale z toho asi 4 km lesem, kopečky nahoru a dolů, docela záhul, zbytek loukama a pěšinama. bylo to moc hezký, šli jsme to 5 hodin a přišli k autu pěkně utahaný. skoro celou cestu lemovala řeka, takže se Indy mohl osvěžovat a vůbec nevypadal nějak zničeně narozdíl od nás:-) sem se ale pěkně spálila, takže na sebe pořád patlám pantenol :-(

pár fotek tohle je z lesa

21.8.2011 20:04
rude

XXX.XXX.248.133

takhle to bylo kolem té řeky, sice byly dost vysoké břehy, jendou jsem musela Indyho vytahovat :-)

21.8.2011 20:05
rude

XXX.XXX.248.133

a tahle přírodou byla asi 1/3 cesty

21.8.2011 20:07
rude

XXX.XXX.248.133

byl to takovej malej čundr, akorát jednodenní. ale bylo fakt krásně a načerpali jsme zase energii v přírodě... :-)

22.8.2011 19:23
mata

XXX.XXX.80.144

Peti ahoj,
vůůůbec nic nestíhám, dneska tuplem je fakt příšerně nestíhací den :-| Děkuju za optání, Kiki už je v poho, ale ten víkend sem ji fakt ukovala v pelechu a chodit mohla jen než se vychcala, nehodlala sem znovu riskovat :-| A vyplatilo se, do dvou hodin po injekci to ustalo a už se to nevrátilo, tak doufám, že to tak i zůstane :-| Je v pohodě a chce hrozně moc řádit, ale ještě týden bude mít klidovější režim, radši....vetka ji dnes na vytahování stehů hrozně chválila, že takhle krásně se hojí málokdo, při vytahování sebou ani necukla, prostě je vážně šikulka a ani si ji snad nezasloužím :-| :-) Tak snad už bude dobře, i když samo různá rizika tu stále jsou a mohou na nás huknout kdykoliv, jako u každého kastráta :-|

A abych se moc nenudila Peti, tak ve čtvrtek jde pod kudlu Efram.....límec už mám nachystanej - po Bíšovi :-), tže ušetřím aspoň za něj, stojí 300 stovky :-| Opět ráno....uf uf, už aby to bylo za náma všecko a modlím se moc, aby to Frííí zvládl stejně dobře, jako Džííí, neb vetka pravila, že má-li to v břiše, bude mít vlastně jizvu jak Kikina, páč se musí odsunout penis a šourek.....hrůůůza, zítra tam dem, aby se jukla, kde to má a věděla, co ji ve čtvrtek čeká :-| Já už vidím scénáře oteklýho šourku a nemočení a cévkování a......radši toho nechám, ještě se nesmím děsit předčasně, ale nevěřím, že budu mít to štěstí, aby to oba zvládli tak bravurně....smajlík

Dnes jsem si odpočinula s kámoškou u rybníka, psy i Míťu sem pět hodin nechala doma a užívala si klidu po x dnech a nabírala sílu na dalších x dnů smajlík

Peti ty fotky jsou úžo a výlet musel být supráckej už dle fotek, aj popisu!!! smajlík smajlík Ten Indy se svačinkou je božskej, dle toho výrazu si ani nemusela psát, že to byla pauza na sváču, Indy mluví za vás smajlík A ta předposlední fotka je úžasná, jsou ti medvědi krásní, když takhle letěj smajlík Ty břehy jsou vážně dost vysoký a strmý, to by mě kleplo, odtud tahat Indyho, bych tam zahučela asi taky smajlík Nebortilo se to? Tyhle břehy jsou moje noční můra, sem si zahapala jako malá z 7-mi metrovýho, kamennýho břehu do balvanovitý řeky v lednu, a pozadu dokonce, urval se semnou okraj že smajlík Od tý doby s toho mám strach, ne vůči sobě, ale psům, páč týden na to o kousek dál přeskočila okraj a zahučela dolů Gézinka :-| Obě sme naštěstí silný a nic nám nebylo....ale zážitek děsnej, když sem viděla, jak tam mizí :-|

Jo a zapomněla sem semka dát ty naše Dvojčátka, jak si Mí koupil kolo a náhodou bylo stejný, skoro, jako mám já :-) Moje je to vepředějác, to světleji fialový s taštičkou smajlík - ne kosmetickou, i když tak prej vypadá....pppch! smajlík

23.8.2011 11:00
mata

XXX.XXX.80.144

Tak jsme zpět od vetky, Frííí má to zakrslé varle bohužel v bříšku a ne tříslech, tudíž operace bude náročnější :-| Tak jsme objednaní opět na čtvrtek 8 hodinu ráno....ty čtvrtky to jistí :-) Už teďka su zas ve stresu, v noci sem skoro nespala, moc doufám, že to brouček zvládne tak skvěle, jako Kikule :-) Srdíčko má v pořádku, raději jsem nechala udělat vyšetření, páč je to takovej pošuk aktivní, že u něj nic nepoznám :-)) Takže budu doufat a držet mu palečky :-) A už jsem rozhodnutá ( teda na 99% ), že mu to sestouplé varle nechám, páč a protože by se bez něj stejně jeho povaha nezklidnila už a mám troška obavy, aby mi pak po něm Bíšan nelezl, on je na to úchylnej dost :-| No a tak už mám nachystanej límec, dneska mu udělám tričko, páč dělat to pak když už má pes stehy je na hááá, to sem se u Kikiny poučila :-), nachystám mu spešl pelíšek a budu čekat....
Jo jinak na webu už mám Kiki zápisky s pooperační péče kompletní a i s fotkama dokonce a abych začala pomale chystat ty Fríčkovi :-)

23.8.2011 13:49
rude

XXX.XXX.13.149

ahoj,

tak to se máš na co těším tento týden, ty to bereš všechno hopem :-) Frí to zvládne, stejně jako Kikina, ale nedokážu si představit udržet NO v klidu no :-) ale nestresuj se zbytečně, on je silnej a zvládne to.

pěkný kola, Michal podědil po mým tátovi, který zdědil zase kolo po mamce a ta si koupila nový... a já jsem bez kola :-) nebo mám takovýho starýho horáka, ale na prd, blbě se na něm jezdí.

včera jsme měli doma zas veselo, tátovi se udělal špatně, tak jsme jeli do špitálu, měl horečku 40,3 a do ted neví, co mu je, je mu zle, nechce nic dělat, jen leží, tak ho do půl 2. v noci drželi na kapačkách na pohotovosti, pak jsme pro něj přijeli a dnes byl na kontrole ale pořád nic nevědí. že prý možná nějaký nová infekce, že to vypadá, ale neví kde a z čeho... původně že prý úpal, ale pak od toho opustili. smajlík

23.8.2011 14:24
mata

XXX.XXX.80.144

Jejda Peti, to je mi hrozně moc líto s tím taťkou smajlík Nemůže to být taky tím šíleným vedrem,co několik dní panuje? To není dobrý pro nikoho, natož srdcaře.... samozřejmě že mohl chytit nějakou infekci, nebo chřipku, říkala mi kdysi doktorka, že neléčené chřipky sedají v lepším případě do kostí - čili revma, v horším na srdce - čili infarkty a problémy se srdcem. Kladla mi na srdce, nic nepřecházet, že se to potom vymstí.... takže srdíčko není vůči chřipkám nijak silné a klidně to mohlo taťku chytit, plus to počasí...
Budu na tebe moc myslet a doufám, že se taťka rychle zotaví a bude zase v pořádku....ach jo,....to jsou nehezké věci....:-)

24.8.2011 10:48
rude

XXX.XXX.13.149

tak to nakonec vypadá uplně jinak... dnes ráno se mu udělala vyrážka na noze, tak jsme si říkali že to je divné, volali do špitálu a poslali ho na kožní a vypadá to že to je růže a té předchází horečky, nechutenství, malátnost atd... smajlík tak snad to u té růže už zůstane...

Indyho jsem včera kropila hadicí, byl chudák zalezlý v boudě na dlažbě a bylo mu na chcípnutí. tak potom osvěženej lítal po zahradě a oklepával se, válel se na trávě a rochnil v hlíně, vzala jsem ho hodně, břicho, třísla, uplně jako kdybych sprchovala ve vaně tak si myslím, že mu to pomohlo :-)

už se připravuješ psychicky na zítra? budem na vás myslet.

24.8.2011 11:10
mata

XXX.XXX.80.144

Páni tak růže jo? smajlík Kdo by to řekl, co to všecko neudělá smajlík Hlavní ale je, že se ví čím to a dá se s tím něco dělat :-) Určitě bude brzy zase v pořádku :-)

No podobně sem smáčela Fríčka, jako ty Indýska, určitě jim to dělá dobře, hlavně když umí schnout a nepaří se, Bíšovi totok udělat nemůžu, ptž by už nikdy neuschnul a IHNED se celej zapařil smajlík Tak mu jen močím hlavu a spodek ťapáčků :-) Věřím že si to Indy užíval, aj to válení potom smajlík

Peťulko připravuju se, už su nervní jak blb, v noci sem už nespala, WC je opět můj stálý přítel :-)), uklízím tady a měla bych posekat zahradu, jenže v těch dusnách je to o život doslova, tak se na to asi vykvácnu :-| Chystám mu spešl pelíšek, aby byl v klidu a mohl se tam pohodlně pelešit aj s tím obřím límcem, musím na obří nákupy, abych tu vše měla a nikam nemusela a ještě musím vyklidit kufr u Citrího - mám tam krabicu s nářadím a rezervu a hasičák a tak - aby byl úplně prázdnej a Frí se tam mohl pohodlně a bezpečně položit, až ho povezu domů....a dám tam tu super psí matraci s Chryse, už sem ji umyla a všecko, aby měl čisto :-) Horší je, že se třepocu jak ratlík, bryndám aj čaj, tak su zvědavá, jak jako se odhrkám na nákupy :-) Musím koupit kuře pro něj, na vývar a první den jídla, pak už bude mít psí mleté kuřecí s vločkama....uf, je toho ještě dost a venku je tak, že bych tam radši vůbec nelezla smajlík
Moc děkuju že budeš na Frí myslet, na broučínka malýho :-) Já pak až budu při smyslech, aspoň písnu sms třás....doufám, že ty hice aspoň ty tři dny - ČT,PÁ,SO nebudou tak děsný, páč to není po narkoze a operaci zrovna to nejlepší....:-|
Ach jo, už aby bylo 11 dnů za náma....

24.8.2011 11:22
rude

XXX.XXX.13.149

myslím, že se stresuješ zbytečně... určitě to nebude tak strašné. co mu koupit něco na žužlání, aby neměl roupy si to vykusovat? máš obrovskou výhodu, že sním pořád budeš, takže ho budeš moci kontrolovat. první den bude stejně mimo, mohl by po té narkoze dlouho spát,co? :-) třeba celých 11 dní, to by bylo nejlepší :-)

ale svědomitě se připravuješ, tak myslím, že to zvládnete v pohodě :-)

Indyho poliju hadicí a za hodinu je suchý, takže ze zapařenin nemám vůbec obavy a tím že je stříhaný, tak srst i lépe schne. fundlák je na to připravený, by mě zajímo jaká je ta srst kavkazáka... sem totiž nikdy žádného nehladila ani neviděla uplně z blízka a jk řikáš, že neschne, je mi to divný, pže to neznám :-)

24.8.2011 11:41
mata

XXX.XXX.80.144

No jo, když já o něj mám děsnej strach :-) On je takovej divoch a to není pro narkozu a neprasknutí stehů zrovna ideál....Kikina měla v tomto lepší vyhlídky :-| Nikdy bych si neodpustila, kdyby se mu něco stalo.... čék se dočte a doslechne, jak praskly stehy a vyhřezly vnitřnosti, nebo praskly uvnitř a vnitřní krvácení do břicha, prostě sem to radši neměla číst, ale tak chci vždycky vědět všechna pozitiva i negativa no a být aspoň trošku připravená....
První tři dny nesmí stejně nic žužlat, jen po malých dávkách kuřecí s vločkama....u něj kvůli velikosti je ještě obrovský riziko torze žaludku, ale i kýly po operaci :-| To u Kiki nebylo, resp. úplně nepatrný, u psů do 10 kg.
Peti na jednu stranu je to hrozná výhoda, být s ním furt, na druhou je to nápor na nervy, ptž není nad to nevidět že, v tomhle závidím Míťovi, kterej si odjede a není u toho, čas mu rychleji utíká, tolik na to nemyslí a já tady stresím nonstop....ale zase bych nedokázala stejně ho nechat - nebo i Kiki či ostatní, kdyby to byli oni - tady s kýmkoliv jiným než se sebou :-) Su v tomto děsná a vím to, ale prostě holt jsou pro mě důležitější, než všecko ostatní no :-)
IObávám se, že spát nebude....Kikina taky nespala, ležela, to jo, ale kdykoliv sem se pohla, koukala na mě....fakt spavá byla až třetí den, kdy jak začala normoš jíst, a tělo se hojit, to jakoby doháněla, ten fakt pořádnej spánek :-) Ale bylo by to suprácký tý jo, kdyby spal 11 dní a vzbudil se jen na venčení a jídlo smajlík

To je výhoda fundláků a jim podobných, že mají mastnější srst a nedostane se jim to na kůži, nebo jim i ta podsada schne rychleji :-) I když sem Bíšovi srst pod krkem, ten lalok, taky ostříhala, tak stejně má ručník a zbytek těla bohužel má furt fest zimní srst a podsadu, letos to má fakt děsný, tudíž by se zapařil po kapičce vody :-( A to nerisknu....daří se mi na chodbě udržovat 24°C, takže jsou celej den rozplesklý tam a je jim fajn :-)

Až se někdy taky stavíte k nám, ukážu ti tu kavkazí srst, a vyzkoušíš si ji i na dotek, ať vidíš ten rozdíl :-) A zároveň si to vyzkoušíš i na Frííí, jsou jak nebe a dudy, Efram má srst fakt dokonale praktickou pro všecko co existuje :-)

24.8.2011 11:53
rude

XXX.XXX.13.149

to je nejhorší, když všechno čteš abys nebyla překvapená a nakonec tě to ještě víc znejistí smajlík

to je jasný, že máš starost, byla bych taky nervní jak to dopadne. kup si 5 kilo čokolády, nebo něčeho co tě uklidňuje, aby sis mohla obalit nervy až budeš v krizi :-) chudák, z toho asi sám bude paf jakto, že není ten obvyklý režim... :-(

25.8.2011 13:33
mata

XXX.XXX.80.144

Peti ahoj,
tak mám Kočičku doma, vetka z něj byla paf, prej: Vy máte takový šikovný a poslušný psy, hned usnou, hned se vzbudí, nezvrací... :-)) No akorát že mi volala, ať už si pro něj přijedu, že vylítl a bourá jim ordinaci a sál, že je akční jak blázen....Mí byl naštěstí doma, tže jel se mnou, Eframa hlídala druhá vetka, držela ho za obojek, páč by lítal jinak, měl zafixovanou tlamu, páč prej nebyl úplně příjemnej :-), a jak se rval do auta, děs....vetka mi říkala, že mi to hlídání nezávidí :-| Doma se hodinu uklidňoval, než mu došlo, že se jako fakt nic dít nebude, taky ještě nebyl probranej a prej už si jizvu chtěl cupovat....ach jo....tak má límec od první vteřiny a je vzteklej a to tak, že velmi :-) Nevím, jak to 11 dní přežiju, fakt nevím. Možná ho hřebíkama přibýt k parketám? smajlík smajlík
Snad to brouček bude zvládat stejně skvěle, jako Kiki, pil poctivě, u něj je výhoda, že umí pít na povel, ven sme ještě nezkoušeli, ale už nás to za chvíli čeká :-| To bude boj, ptž on i za obojek táhne jak dement, honem honem budeme něco dělat že :-( Nerada, ale asi použiju i haltinu, teďka se bude hodit :-)
Vůbec nespal a nespí, ani neodpočívá, leží z donucení - povel, furt sleduje chodbu, jako že by šel ven....smajlík
Varlátko mi vetka ukázala, bylo o něco málo větší, než Gríšovo smajlík Fakt pidižvík a až u ledvin smajlík To druhé je v pořádku, tak ho nechala....jinak ho posílá na rozbor, ale dle prvního v něm žádné zhoubné změny nejsou, uf! :-)

Co tatínek Peti, jak mu je? :-)

25.8.2011 13:40
mata

XXX.XXX.80.144

A my sme s Mí včera večer, abysme se až tak nenudili že, vymalovali verandy obě, malou i velkou smajlík Začali jsme v 18 h. a v 21 h. bylo komplet hotovo i s úklidem smajlík Chtěla jsem rudě červenou, ale tahle růžovočervená taky není špatná, si mícháme barvy sami a nějak sme to nechytli úplně přesně smajlík

25.8.2011 13:42
mata

XXX.XXX.80.144

A z druhé strany od venkovních dveří :-)

25.8.2011 14:26
rude

XXX.XXX.13.149

ahoj! no ty si užíváš, docela živě si to na té veterině dokážu představit. jak tornádo.... a i to jak nechce ležet a musíš ho nutit povelama. smajlík máš ho uvázanýho? já myslím, že to tak za 2 dny pochopí :-) ale bude to zkoušet.
na fotkách má takovej přiblblej výraz, možná naštvanej :-) pozdravuj ho od nás :-)

ta barvička je skvělá, naši maj takovou barvu v jídleně, jen ale 2 zdi, decentně. to víš stará škola, do kuchyně červenou, koukali na nás s pusou dokořán, ale líbilo se jim to. táta je lepší, nemá takovou teplotu už ale noha ho prý hodně bolí, má to víc červené a jak se hne, hned to cítí, má to přímo na lýtku.

25.8.2011 14:41
mata

XXX.XXX.80.144

:-) zatím ho uvázanýho nemám, ale je opět za přepážkou oddělen od chodby a Bíšánka, tže může jen po obýváku a ložnici, prckové jsou tu též :-) Ovšem už mám řemen a domácí měkkej pletenej stahovák nachystanej, počítám že to brzy budu potřebovat a budu ho muset uvazovat :-) Zrovna se zvedl s pelechu a přešel doprostřed pokoje a praštil sebou na koberec, hlavou na prahu do ložnice, aby na mě viděl :-) Je mu na pelechu horko, ale to je všude no...už aby se ochladilo, ať klidně mrzne ( nevěřila bych, že si to fakt budu přát, ale přeju, kvůli němu ) Kiki horko snáší skvěle, miluje se smažit hodiny na slunku, ale Frííí má srst jinou a hustší že, a zahřeje se už jen tím, že je to Frííí, natož kožich k tomu smajlík
Jj byl naštvanej, jak sem ho fotila....je totiž zvyklej, že beru fo´ták a du je fotit ven, tže chtěl vyletět, já ho seřvala a on si aspoň pískal vzteky pod fousy :-|
Budu pozdravovat a děkuju :-)
Jééé to su ráda, že se ti ta barva líbí, Míťa furt mlel cosi vo tom, že sme tu jak v bordelu, a že strop né, že to bude vypadat menší a blablabla.....jenže já tu barvu na zdi ráda, a veranda je studená, obě jsou, a tak se tam tahle hodí, no a strop sem chtěla taky, za á nechci mít už nikdy nikde ani cm bílé a za bé je mi fuk, zda něco opticky zmenším, zvětším, páč v reálu to stejně bude stejný smajlík Ty dveře všeck a futra přijdou taky nabarvit, bojuju s tím, zda všechny světlunce hnědou, přírodní, anebo barevně....sem viděla tmavě modrý, tmavě zelený a taky bordo červený dveře, dokonce i větší a bylo to hustokrutě úžasný! smajlík smajlík Míťa to ještě neví....chichichi.....páč ho asi pak omejou smajlík No co co, můj dům, můj hrad, ne?! smajlík

Jejda chudák, to je tak bolestivý?! No lýtko je dost pitomý místo, ale ono ve finále každý no :-) Tak hlavně že teplota jde dolů a že se ví, co to je a určitě ho ta bolest brzy přejde a bude si zas poskakovat jak čečetka :-) Stejně v těch dusnech nejde nic dělat, jen se koupat, nebo nehýbat :-)

26.8.2011 08:15
mata

XXX.XXX.80.144

Ten brouček můj malej šikovnej se včera nejen pořádně vylulal a lulá jak má, ale představ si, že v noci před spaním, když sme šli na zahradu venčit, se i vykakal!!!! :-) Naprosto bez problémů, myslela sem, že ho na místě prostě umačkám :-) Šmarjá kéž by bylo všecko v pořádku i nadále a zvládl to na jedničku :-) Má teda stehy v hrozným místě, ale myslím, že víc mu vadí to vyholení na tý citlivý kůžičce v tříslech a na penisu, než ta jizva. Znám ho, vím jak mu vadilo, když sem mu jednou vyholila místo okolo koule, ze strachu aby se nezapařil, jak Bíšan.....byl z toho šílenej.
V noci byl zlatej, spinkali jsme spolu v obýváku :-) Tak snad bude dobře i dál :-)

26.8.2011 09:35
rude

XXX.XXX.13.149

ahojda!
no super! smajlík vidíš, tak aspon to venčení nebude tak problémový.... chudák, musí ho to svědit než to trochu doroste

řemen není potřeba ne? :-) Dičoun taky miloval vyhřívat se na slunci :-)) zato Indyho by to v životě ani nenapadlo, včera sem ho zas kropila hadicí, jako každý večer ostatně, a asi jsem to udělala dobře neb byl za hodinu pořád ještě mokrý a dokonce i na kůži smajlík asi ležel v boudě kde to tak neschlo, ale bylo mu asi dobře.

já bych strop taky nemalovala, ale to je jen můj názor, ta místnost se pak opravdu opticky zmenší, ale to je na každém :-) my jsme měli vymalováno na meruňkovu obývák a byli jsme jak v krabici, vůbec se mi to nelíbilo, ale vydržela jsem v tom ještě 4 roky, než jsme malovali znova. když jsem Michalovi řekla, že se mi to moc nelíbí, tak mě varoval, at nečekám, že budem za rok přemalovávat... :-( nebylo to vyloženě špatné, ale ne podle mého vkusu, jsme to jaksi nedomysleli to malování. :-)

máš pravdu, co dělat v tomhle dusnu... sedět tak u větráku :-)

26.8.2011 10:23
mata

XXX.XXX.80.144

Ne, doma ho zatím neuvazuju, ale ven musí jedině na vodítku :-)
To Indymu závidím, že se může kropit, taky bych to leckdy ocenila :-) Být furt příjemně mokrá smajlík
Jj já vím, že i strop barevnej tu místnost jakoby uzavře, ale mně to nevadí, resp. uzavřenou ji vnímám stejně, ať je strop jakej je smajlík a fakt mám doslova alergii na bílou, je to měsíc od měsíce horší a horší....už mám bordo barvu na dveře smajlík smajlík
No u větráku, bych se zas nachladila, mně vedro neva, ale kvůli tomu Frííí, kterej se v tom límci paří víc, než bez něj a je v rekonvalescenci, na kterou je lepší chladněji že, bych snesla aj ty mrazy :-)
Už se stěhujou dom šestnáctky, včera Bíšan vystopoval přes celou chodbu až na verandu jednu, dovedl ju normálně ke mně smajlík a pak koukal, ať ji zabiju, tže sem ju majzla :-) A dneska ráno ve vaně další smajlík Tfuj....ale ten stopující Bíša byl tak úžasnej a kouzelnej, lovečák hadra, jak ji naháněl ( pastevec ne ) a vystavil smajlík

26.8.2011 10:53
rude

XXX.XXX.13.149

smajlík taky mi včera z poza počítače po zdi vylezl pokoutník smajlík taky jsem ho vzala novinama, chvíli se klepala a spadl na zem. ještě tam leží, čekám až uschne aby ho Miichal vyhodil :-) já na něj nesáhnu, byl asi jen 2cm veký, ale stačilo to vidět zblízka ty jeho tlustý černý nohy smajlík

26.8.2011 11:25
mata

XXX.XXX.80.144

Přesně, u nás též jen pokoutníci, oba tak stejně velcí, tže velmi, evidentně rodinka :-| Na zdi je taky nechávám zaschnout, ale ten první byl na zemi, tže sem ho sebrala do ubrousku, nebo spíš to co z něj zbylo a umyla to mopem :-) A toho ve vaně spláchla vařící vodou, až se mu rozpadlo tělíčko, pak teprve sem ho vypustila do kanálku, neb je znám mrchy, přežijou všecko, aj opaření, dokud se nerozpadnou, tak jim nevěřím :-)

26.8.2011 11:39
rude

XXX.XXX.13.149

fůůůj, to zní masochisticky :-) to se mám teda na co těšit, jestli tam má rodinku smajlík v obýváku pořád větrám a mám balkon dokořán a oni se tam svině budou stěhovat, to tak smajlík

koukala jsem na fotky na webu na Kikinu, měla tu jizvu pořádnou. jak velkou jí má Efram?

26.8.2011 11:49
mata

XXX.XXX.80.144

No právě, taky všude větrám, dveře ven jsou otevřený samo aj v noci, krom zimních měsíců, tže mají kudy lézt, humusáci :-|

To víš, bral se celej vnitřek, tak měla jizvu větší, ale oproti jiným nebyla nijak velká, jsou i větší :-| A Efram to má teda myslím ještě větší, víš já na to jukla jen tak zbla, když sme mu to stříkali, má to fakt v hrozným místě a hlavně narozdíl od Kiki se nechce zrovna moc obracet na bok a tak, tže mu nechávám čas, než si to pořádně prohlídnu :-) Až to nafotím, tak to pochopíš, má fakt obšitej celej pytlík a ještě za a před, brouček malej :-) A ještě to vyholený, to ho fakt štve. A jak má volnou kůži, tak to nejde pořádně prohlídnout, nechci to moc prsty natahovat, aby to neprasklo....zas narozdíl od Kiki nemá skoro žádný vnitřní stehy, páč uvnitř se nevybíral že, jen se odstranilo varlátko maličký, Kiki má sešitej vnitřek na třech místech, plus pak vnitřní stěnu a venek.....ta si chudák musí ještě tři měsíce dávat pozor a hrozilo u ní vnitřní krvácení, což u Eframa by nemělo vůbec :-| Takže tak no....není to žádná sranda, ty operace :-)

Ten broučínek je mi furt i s krunýřem nalepenej na nohách, kam si sednu, tam ho mám.... věrňásek jeden :-) Je jak Kiki, ta na mě taky nebyla naštvaná, a přitom sem to já a jen já, kdo je tam dovedl, odvedl, drží je doma, nepovolí pohyb, dává prášky, stříká jizvu, rve límec.... ale už dávno jsem zjistila, že ten vztah pes pán takovýhle věci prověří a je mi příjemně, když vidím, že jsem u nich nepohořela :-)

26.8.2011 11:55
rude

XXX.XXX.13.149

chtělo by to nějkaej odpuzovač pavouků, vvymysleli na komáry, mouchy, tak at se činej i tady... :-))

to to má tak hodně obšitý? sem zvědavá pak na fotky! já se s kastrací nikdy osobně nesetkala, ale člověk nidky neví, co ho čeká, doufám ale, že nebudu muset nikdy.

to víš že jsi nepohořela, to by bylo jiné :-):-) jsi ted jeho všechno :-)

26.8.2011 12:30
mata

XXX.XXX.80.144

Sama víš, jak ty odpuzovače "fungují"....odpudí kde co, převážně člověka, jen ne to, co maj :-) Tže aj kdyby to na pavouky vymysleli, nefungovalo by to :-))

Jj má, já se s kastrací setkala už dost, u koček vlastních i cizích, u psů cizích, ale ne svých, a je to úplně něco jinýho, mít to najednou doma, když jde najednou o tvého psa :-| No ale dneska třás lituju, že sem nenechala Batulku....mohla tu třás být o nějaký rok déle, ptž možná ta rakovina mléčné žlázy byla hlavní a ty ostatní nádory byly kvůli téhle, metastázy.... možná ne, ale pořád si říkám, co když jo smajlík

jeho všechno :-) Nevím no, ale on je věrňásek, to zas jo, holt prostě divokej, cholerickej a hyper super aktiv, ale věrnej, poslušnej a učenlivej :-) Akorát teďka si tu jeho věrnost uvědomuju mnohem víc, on čék fakt rád zapomíná, jak je krásný, když všechno "funguje obyčejně" :-) Takovýhle chvíle ti to pak připomenou a klepnou tě přes prstíky, aby sis toho obyčejnýho fungování náležitě vážila :-)

26.8.2011 15:42
rude

XXX.XXX.13.149

no vidíš, něco to do sebe má být takhle chvíli s ním doma :-) se ti ukáže ta jeho lepší stránka a uvědomíš si, že to s ním tak zlé zase není :-)
a vůbec nepřemýšlej co by kdyby... smajlík nemohla jsi vědět co jí bude, stejne jako já nemohla vědět, že bude mít Hagi něco s mozkem... smajlík
o víkendu se chystáme na nákup, po slevách jestli něco objevíme, se těším, chci obnovit šatník. v tescu jsem našla úžasnou blůzku, je fialová a taková lehká, z materiálu jako se dělají šálky, skoro průhledná, zkoušela jsem si jí už 2x, ale neumím tohle nosit, nevím co pod to, asi jednobarevné tílko. přitom dole má gumu kterou máš kolem pasu ale jak je to dlouhé ta blůzka, tak si tu gumu podkasáš a látka je volná přes břicho, jestli mě chápeš... taková hrozně elegantní, nemá to zakrytý ramena, jen mírně nařasené na rameni. jestli mě to nepřejde o víkendu tak pro ní v pondělí jdu :-)

27.8.2011 11:54
sabina

XXX.XXX.60.81

Ahoooj všem :-) Tak sem se po moooc dlouhé době přišla na vás podívat...

Mati, sem ráda, že to zatim jde tak dobře...ťukám kde to jde..
Peti, táta bude dobrej...neboj

Přihazuju fotku, pana dokonalého mořského...

29.8.2011 14:00
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Tahle fotka vodní "příšery" je přenádherná:-)) Ahoj holčičky, právě jsem dorazila a tak jsem si četla vaše povídání jen tak zběžně, ale dost jste mě vyděsily, Peti co je s tatínkem, už přesně víte co je to za problém? A Mati Frííček je doufám už jenom lepší a lepší, je to tvrďák, ten už o nějaké operaci asi ani neví, soudím podle Huberta:-)

30.8.2011 09:35
rude

XXX.XXX.13.149

Vítej zpátky!!!! jak bylo na chaloupce? máš sebou Huberta, nebo rezignival a zůstal tam? :-)
Hani táta má růži na noze, ale už to má o 80 procent lepší. netušili jsme, že u toho mohou být horečky 40,3 .

Mati co Fríčko, jak zvládáte a co víkend? šlo to s ním?

taky bych chtěla s Indym k moři... smajlík snad příští rok.

30.8.2011 09:41
mata

XXX.XXX.80.144

Hani ahoooj, vítám tě zpátky do civilizace smajlík Jak jsi se měla? Povídej a přeháněj, co vše jste zažili, holčičky byly určo hodné viď? A co Hubýsek, užíval si to ne? :-) A manžel už se vrátil, živ a zdráv, nebo ještě putuje? :-)

Peti a co ty, co vyvádíš? :-) Co tatínek, je už lepší? :-)

Jinak u nás to je relativně v pohodě, nějakým zázrakem se s Eframem i dá přežít, aniž bych moc šedivěla, kupodivu docela dobře spolupracuje a není až tak divokej a příšernej, jak jsem čekala smajlík Abych to nezakřikla safryš.....ťuk ťuk ťuk :-|
Mám pár fotek 26.8. čili den po operaci, víc sem zatím neudělala, nějak není čas a nálada. A to jsme ještě v sobotu při tom všem opět malovali!!! Takže už máme červenej záchod a citronovou chodbu celou až nahoru :-) Jinak víc o Fríčku je na webu v jeho zdravotním deníku, tedy spíš v zápiscích, taky se mi zapařoval v těch hicech pod límcem, jak ho musel mít utaženej, ale naštěstí to není Bíšan a rychle jsme to dali do pořádku.....si nedovedu absolutně představit Agbara v teplech a těch dusnách co byli, s límcem, to by byl konec :-( Co se čovek všecko nenaučí a neuvědomí si ještě....
Dnes sem měla děsný sny, fakt děsivý, probudila sem se s řevem a vylítla jak šídlo, vyděsila psy i sebe a do rána už neusnula, tže od 03:30 tady straším :-| Zdálo se mi o Batulce, jak mi umírala, ale jinak než byla realita.... chtěla jíst a motala se jak opilá, já ji chytla a letěla k vetce a ta jí odstříhávala nůžkama z břicha obrovský boule, nádory, který se tam dělaly před očima.... smajlík Do toho sem byla v ložnici s babičkou a dědou a babička umřela a skoro sem si zopákla to, co sem fakt zažila....a pak sem zas měla strach o dědu, aby nedostal infarkt a neumřel mi bez babičky taky.... a ještě tam figurovala i Bejby, která byla kupodivu čilá, a hodná!!! smajlík S dědou jsem vozila po výletech, aby zapomněli na smrt babičky.... fakt super sny, resp. v jednom to bylo všecko, je mi zle ještě teďka smajlík

Tak už k fotkám.....Frí v pátek, uvařenej chudák v těch dusnech, z pravé strany, kde má jizvu.....

30.8.2011 09:42
mata

XXX.XXX.80.144

---víc z blízka a za jizva vede dopředu před penis a zahýbá až na druhou stranu....

30.8.2011 09:42
mata

XXX.XXX.80.144

....z té druhé strany, je vidět, že jizva vede až sem, dopředu před penis. Je to focený před zastříkáním, aby bylo něco vidět, jinak je to jen modrý :-))

30.8.2011 09:48
mata

XXX.XXX.80.144

Sabi suprový fotky čéče, je vidět, že jste si to užili naplno smajlík A díky za Frííí :-) Ukaž se častěji, když si konečně dospěla a zrušila FB smajlík Až bude Frííí v cajku, kávička na Mekáči a noční pokec to zas jistí ju? smajlík Mmch moc mi to pomohlo před tou Frí operací, že sme se tak nasmály a přišla sem na jiné myšlenky a nabrala sílu :-)

30.8.2011 09:49
mata

XXX.XXX.80.144

Jenom ty obří, akční, surfující šestnáctky bych oželela, musíme si sednout někam do tmy :-| :-)

30.8.2011 10:33
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) To jsem ráda, že je tatínek Peti už lepší, o Růži jsem jenom četla, ale musí to být dost hnusná záležitost, brr smajlík A Fríí je taky jak vidím v pohodě, takže hurá :-) Mati vzpomněla jsem si na tebe, když se mužík vrátil ze sv. Heleny v Rumunsku, byl tak nadšený, že ještě teď o tom neustále mluví a je duchem pořád tam, přesně asi pro tebe. Krásná příroda, dlouhé tůry a pořád horko a nádherný Dunaj vypadající jako moře. Příští rok si to prý rozhodně zopakuje. Jediný problém tam mají lidi v tom, že neuváženě prodali své pozemky státu a teď marně bojují proti větrným elektrárenským "vrtulím", má jich tam být 68 což je téměř jistý konec turismu. S hygienou se tam moc nepatlají, ale jsou moc příjemní a vstřícní. Jediný zápor je, že podél cest je dost hnusů, plastové lahve a lidské exkrementy. I v původně krásných lázním, které se rozpadají není jediný dům, kam by lidi nechodili na záchod smajlík Já jsem si na chalupě užívala klídku a míru, Hubert jak jinak, taky. Domů jsme ho nemohli dostat, manžel ho musel jako bezvládnou mrtvolku naložit do auta, všemožně se snažil nás přesvědčit, že se do auta nevejde, že chce zůstat.....chudínek. Je taky pěkně rozmazlenej, nemůže pochopit, že tady v civilizaci mám i jiné povinnosti než si s ním hrát a chodit na procházky, pořád se chodí vyčítavě mazlit a zkouší mě přesvědčit, že bychom mohli být na chalupě ještě nějakou dobu, nejlépe napořád, ale to ani náhodou:-) Fotila jsem jak o závod, ale téměř všechny fotky jsou nekvalitní, stydím se je sem dávat, ale taková fotografka jsem halt já:-)

30.8.2011 10:43
hankaapes

XXX.XXX.101.77

A další někdy později, nechci to tady zahltit :-)

30.8.2011 12:04
mata

XXX.XXX.80.144

Hani prosím tě, s fotkama si vůůůbec nelam hlavu, nejsme na fotovýstavě, jde o ty zachycené okamžiky a jestliže je tam vidět aspoň obrys toho, co tam má být, pak tu kvalitu fakt neřeším :-) Máš náhodou moc pěkné fotečky, a nádherně dokreslují to tvé vyprávění smajlík Ta kočka je bombastická, to se mi strašně líbí, tyhle ty skoro živý dekorace smajlík Hubýsek se mazlinkal teda pořádně :-) Máte tam ale krásně na tý chalupě, ten obzor s tím půlměsícem a ta mlha, to je úchvatný....dýchá s toho ten klid a příroda a krása..... tam se musí fakt relaxovat i kdyby čék nechtěl smajlík smajlík
Páni tak manžílek si tak užíval, nevidím se, že je nadšenej, taky bych byla a třás se do teho jednou vrhnu, až to půjde :-) Musí to být bezvadný to jeho vyprávění, škoda že nebydlím blíž, už bych u vás byla a poslouchala bych nadšeně a jukala na fotky smajlík smajlík A super, že s evrátil celej! A co pesani, potkali nějaký??? :-) Kámoš taky vždycky když přijede z cest, protůruje vždy kus nějaký země, Norsko, Švédsko atd., tak pak se mě nemůže zbavit, jak u něj furt trčím a hltám jeho zážitky a popisky a fotky a videa smajlík :-) Ten život v Rumunsku není lehkej, to já vím, ale ono všude je něco, zase mají fakt krásnou přírodu :-)
Hihi vidím živě Hubýska, jak se nechává nést do auta smajlík Je to fakt chytrulka :-)

Tadyk je normoš zataženo a krápe, včera dle předpovědi na netu tu mělo pršet a přitom bylo modro, dneska je na netu modro a tadyk prší.....někde něco neklape smajlík smajlík

30.8.2011 12:23
mata

XXX.XXX.80.144

Ještě semky fiknu kousek tý citronový chodby.-....

30.8.2011 12:25
mata

XXX.XXX.80.144

a kousek červenýho WC, je to stejná barva, jak ta veranda :-) Víc sem dávat nebudu, páč je to tu samej zábukář a nepotřebuju jim ukazovat svůj barák :-) smajlík Víc pak kdyžtak na mejlu, budem malovat ještě kuchyň, koupelnu, obývák, ložnici smajlík

30.8.2011 12:35
rude

XXX.XXX.13.149

teda Mati vy jste se do toho teda dali!! :-) ta jizva vypadá šíleně, ale soudě podle malování to asi opravdu není s Fríčkem tak hrozné... :-) sem ti říkala, že tě překvapí :-)

ten sen zní šíleně... :-( nemám tyhle ráda, občas se mi taky zdá splátanina různých věcí... většinou o rodičích. a pak z toho nemůžu znovu usnout, neb to mám živé... smajlík takže s tebou uplně soucítím.

Hani jen dávej fotky, dávej :-) at něco vidíme, když jsi byla tak dlouho pryč. ta kočka je moc hezká, zapadá tam. nemá manžel nějaké fotky? by mě docela zajímalo.

30.8.2011 12:42
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Ty máš krásný barvičky v baráčku, gratuluju, fakt se zadařilo. Skvělý nápad :-) Pesany v Rumunsku viděl, až mi pošle fotky ukážu. Jsou to ořeši, malí i velcí a všichni jsou pořád na ulici, prohánějí koně i lidi, skutečně se musí zahánět, ale žádná hrůza. Zauvažuj příští rok, prý to opravdu stojí za to a díky té větrné elektrárně to nebudu trvat věčně. Hodně těch lidí tam jezdí do Česka, dokonce tam byla svatba dvou místních co se seznámili a pracují v Praze v nějaké továrně:-)) Cesty hrozné, auta vesměs na rozpadnutí, ale už spousta lidí má auta dovezená a úmyslně si nechávají české značky. Jak to komentoval jeden souputník, na záchod chodí do budky na hnojišti a před barákem stojí fárosmajlík vyrábí tam prý úžasné sýry, ale neměla jsem odvahu ochutnat, zbytek jsme stejně vyhodili, přivezl toho moc. Mají taky výbornou kořalku, mám pocit, že v pohodě přežili všichni jen díky ní, pili od rána do večera, preventivně :-) Máš pravdu, na chalupě je opravdu relax, ale při posledních deštích se spláchla močůvka od krav a uhynuly nám všechny malé rybičky. Autem jsem projížděla loužema hnoje a když jsem zaparkovala, všichni si u obchoďáku chytali nosy :-) potom už jsem jezdila přes pole a modlila se, abych nezapadla. Hubert přesně ví, jak je mrtvá váha těžká, já bych ho do auta nezvedla, ale je otázka, jestli by tam nakonec nevlezl sám, kdyby tam nebyl mužík, dost s Hubasem souzníme:-)

30.8.2011 12:44
mata

XXX.XXX.80.144

Peti fakt mě překvapil, až se sama divím :-) Jako není to s ním žádná hipoška, oproti Kikině, ale na to, že je to Efram, je to dobrý :-) Ta jizva šílená je, nebo spíš v šíleným místě, ale naštěstí zatím vše bez problémů a vypadá den ode dne líp a líp, i přesto, že Efram jí nijak nepomáhá tím svým akčním chozením, taháním a dvakrát mi vodítko nevodítko nečekaně skočil na tarásek smajlík
Jj tyhle sny jsou šílený, na provaz :-| Není o co stát....
Hani přidávám se k Peti, zda nemá manžel fotky, taky by mě to moc jímalo :-)

Sem si udělala radost, když už trčím furt u marodů smajlík a objednala si podzimní a zimní botky, akorát sem propásla pošťačku, tže musím na poštu, kam stejně musím zacvakat inkasa, tudíž Mí jakmile dojede, bude hlídat a já vystřelím na poštu, pak do lékárny ( mi už došel Pangamin pro ty dva operovance a musím dokoupit, když baštěj ty atb ), do drogérky ( nemám šampon proboha!!!! :-) ) a taky do zveráče nakoupit ozdůbky a mlsky, páč Bidíček zítra slaví krásné půlkulaté 5-té narozeninky!!! :-) Fríčátko za necelý měsíc....toto běží :-)

30.8.2011 12:46
hankaapes

XXX.XXX.101.77

pohled z postele, po tom se mi stýská hodně:-)

30.8.2011 12:51
mata

XXX.XXX.80.144

Supráckej pohled z postele!!! smajlík smajlík Taky bych po tom tesknila!

A děkuju holky za pochvalu barviček :-) Mám s toho sama radost - horší to uklízení že, ale co už, do konce života už malovat nehodlám, ani kdyby se všecko rozpadalo smajlík Akorát furt ještě řeším ty dveře, zda bordo nebo tmavě modrý, nebo hnědý smajlík Možná udělám každý jinak, abych se uspokojila smajlík uvidím....dveří tu mám bohužel víc, než by bylo třeba, tže se můžu vyřádit smajlík Je to starej domek, stavěnej svépomocí, tže všecko křivý, stěny, dveře, okna, podlahy, ale ty barvy to troška oživí a zamaskují :-) A taky furt nevím, jakej obývák a ložnici....koupelnu sem dovolila Míťovi modrou, furt chtěl modrou, tak ji má mít, mně stačí, že tam mám žlutý dlaždičky smajlík, chtěla sem žlutou, bo oranžovou. Kuchyň bude teda oranžová a možná pak půlka chodby ještě, uvidím, jak moc zbude sil na to, půlku přemalovat smajlík Ale ložnici a obývák nevím, jedno bych chtěla takovou tou úžo jabkově zelenou, kámoš to má v ložnici a je to úžasný!!! :-) Taky má právě všecky stěny aj strop, a to má malou podkrovní a tím pádem stropově zkosenou ložničku, ale ta zelená nemá chybu ani tak smajlík A pak si pohrávám s fialovou, takovou pěkně fialovou, tou spíš modravější, než šeříkovější....:-) No uvidíme, jak to dopadne :-))

30.8.2011 12:52
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Jj, už jsem mužíka přemluvila, dá fotky až nebude líný. Tohle je náš pískovcový sklípek vtipně ukrytý v rostlinstvu:-))

30.8.2011 13:00
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) U vás to bude Mati jako v pohádce, samá krásná barva, na těch já ujíždím, super. Jen bych měla obavy z těch dveří, jestli by to nechtělo nechat barvu jednotnou a na to majznout nějaký obrázek v barvě místnosti :-) Naši zahradní klouzci, po jednou Hubert v trysku uklouznul smajlík jdu vyvýjet užitkovou činnost:-)

30.8.2011 13:05
mata

XXX.XXX.80.144

Bomba sklípek maskáček! :-) smajlík A ten klouzek je úžasnej! Takovej macek! smajlík Na tom bych uklouzla ráda, mňam smajlík
Jj Hani, kuju, taky ty barvičky prožívám a ujíždím na nich :-)) Ty dveře myslím jednotný, prostě v jedný barvě aj s futrama, páč pak by to bylo zas moc přeplácaný, ale přemýšlím, jakou barvou a možná třás dveře od půdy udělám jinou a od kumbálu třás a od sklepa, ještě uvidím :-)
Taky du něco dělat, ale ještě semka fiknu svou inspiraci....tudlek jablíčkově zelenou chci buď do obýváku, či ložnice...

30.8.2011 13:06
mata

XXX.XXX.80.144

...tu nejtmavší v levo, ty světlý už nee eee :-) Nebo tady je taky, ta nejtmavší :-))

30.8.2011 13:07
mata

XXX.XXX.80.144

ale asi fakt do obýváku, páč je taková relaxační a uklidňující a do ložnice dám tu fialovou, je to barva lásky a duchovna a tajemna :-))

30.8.2011 13:07
mata

XXX.XXX.80.144

a kuchyň a možná část chodby tudlek výrazně jasně svítivě oranžovou :-)

30.8.2011 13:30
hankaapes

XXX.XXX.101.77

Mati, to je nádhera, úplně snová záležitost. Všechno se mi moc líbí, jak ta zelená tak to modrofialová, úžasný. Ty pokušitelko, že bych taky začala......nene, máme vymalováno, to by mužík neunesl smajlík

30.8.2011 13:40
mata

XXX.XXX.80.144

:-) kdepak pokušitelka, jen blázen a hlavně je to poprvé a naposledy, už nikdy více, umím bez toho žít smajlík Ale když už to jednou v životě dělám, zas si to hodlám užít smajlík Mužíčkovi to raději nenavrhuj, mohl by tě poslat do Rumunska smajlík
Hubýsek je krásnej a má hrozně hezkou hlavu a nádherný plachty smajlík

Vařím oběd, Mí tu bude cobydup smajlík

30.8.2011 13:54
hankaapes

XXX.XXX.101.77

Uf, tak máme za sebou akci....Hubert našel na zahradě ježčí hnízdo, museli jsme to zatarasit a snad se tam už nedostane. Je tam asi pět malých a máma, hned jsem je zase přikryla aby nenastydli, ježčata potřebují kolem 35°. Tak doufám, že se odstěhujou včas. Mati uvař a dejte si chutnat:-) Ty tvoje barvy mám stejně v hlavě, něco budu muset spáchat, barevného:-))

30.8.2011 14:12
mata

XXX.XXX.80.144

Páni, to je nadělení, taková tomilá ježčí rodinka! smajlík smajlík Snad se odstěhují a malincí stačí nabrat na zimu :-)
Jen páchej Hani, barviček není nikdy dost :-)
Založte někdo nový téma, ať furt nezakládám já :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík