Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.8.2011 11:52
šárka.novak

XXX.XXX.160.127

Dobý den mam takový problém se svojí 3 letou dobrmanku. Když se s přítelem milujem musí být zavřená v jiné místnosti ale i přesto neskutečně a vytrvale štěká, nemyslím si že by žárlila na přítele. Vůbec nevíme jak jí to odnačit a jsme z toho už hotový protože je to opravdu nepříjemné. Zabavit jí něčím jsme zkoušeli ale v tu chvíli zapomene na všechno a jen štěká a štěká. Máte někdo podobný problém? Nevíte jak tohle řešit?

9.8.2011 12:03
eninka

XXX.XXX.176.30

šárka.novak napsal(a):
Dobý den mam takový problém se svojí 3 letou dobrmanku. Když se s přítelem milujem musí být zavřená v jiné místnosti ale i přesto neskutečně a vytrvale štěká, nemyslím si že by žárlila na přítele. Vůbec nevíme jak jí to odnačit a jsme z toho už hotový protože je to opravdu nepříjemné. Zabavit jí něčím jsme zkoušeli ale v tu chvíli zapomene na všechno a jen štěká a štěká. Máte někdo podobný problém? Nevíte jak tohle řešit?

A co dělá, když ji necháte v ložnici, zkoušeli jste to? Možná se budete divit, že by byla v klidu, ale zapojovat by se určitě chtěla, každopádně ona ví, že se uvnitř dějě nějaký "mazelní" a chtěla by se účastnit, proto štěká. Zkuste ji pustit dovnitř, možná se i pobavíte, vím o čem mluvím smajlík

9.8.2011 12:06
lucietka

XXX.XXX.40.146

eninka napsal(a):
A co dělá, když ji necháte v ložnici, zkoušeli jste to? Možná se budete divit, že by byla v klidu, ale zapojovat by se určitě chtěla, každopádně ona ví, že se uvnitř dějě nějaký "mazelní" a chtěla by se účastnit, proto štěká. Zkuste ji pustit dovnitř, možná se i pobavíte, vím o čem mluvím smajlík

ježiš smajlík

9.8.2011 12:12
eninka

XXX.XXX.176.30

lucietka napsal(a):
ježiš smajlík

Jak ježiš... já mám tři psy a žádný drobky a nezavírám je přitom a je to docela legrace..
Zkraje až moc, pak si polehají kolem a je klid. Chce to zkusit, každopádně všichni pak děláme smajlík smajlík smajlík

9.8.2011 12:22
šárka.novak

XXX.XXX.160.127

Kéžby to takhle fungovalo i u nás k zavírání jsme došli potom co nám stála u hlavy a štěkala bez přestání tak jsme jí začli zavírat ale i tak.....nevíme jak jí to odnaučit..jestli si mysl že mi přítel ubližuje to nevím :-) , za paničku má mě tak jestli má potřebu mě bránit..

9.8.2011 12:41
eninka

XXX.XXX.176.30

šárka.novak napsal(a):
Kéžby to takhle fungovalo i u nás k zavírání jsme došli potom co nám stála u hlavy a štěkala bez přestání tak jsme jí začli zavírat ale i tak.....nevíme jak jí to odnaučit..jestli si mysl že mi přítel ubližuje to nevím :-) , za paničku má mě tak jestli má potřebu mě bránit..

Aha...ale ona tě nebrání, to by vypadalo jinak, ona vám do toho normálně kecá, to je jasný.
Tak tady každá rada drahá. Kdyby se s váma chtěla mazlit taky, tak to by řešení bylo, ale takhle, to nevím, musí přispět někdo, kdo má stejnou zkušenost.smajlík

9.8.2011 12:49
tancoska

XXX.XXX.64.4

eninka napsal(a):
Jak ježiš... já mám tři psy a žádný drobky a nezavírám je přitom a je to docela legrace..
Zkraje až moc, pak si polehají kolem a je klid. Chce to zkusit, každopádně všichni pak děláme smajlík smajlík smajlík

To jako že psi jsou v posteli a čučí jak vy s přítelem se "bavíte"?Tak to by mě jeblo.U nás by nic takovýho neprošlo.Jsou chvíle kdy maj psi buď svoje místo nebo jsou na gauči,čumily u toho fakt nechci.
Zadavatelko,zkusila jste jí důrazně ukázat že to co dělá dělat nemá?Záleží jakou má povahu,jestli není bázlivka tak bych jí seřvala a když by to nepomohlo tak bych jí vycukala na obojku a musela by ležet v pelechu.Asi bych to natrénovala při hraným milování aby vám to nekazilo romantiku :-)

9.8.2011 13:17
eninka

XXX.XXX.176.30

tancoska napsal(a):
To jako že psi jsou v posteli a čučí jak vy s přítelem se "bavíte"?Tak to by mě jeblo.U nás by nic takovýho neprošlo.Jsou chvíle kdy maj psi buď svoje místo nebo jsou na gauči,čumily u toho fakt nechci.
Zadavatelko,zkusila jste jí důrazně ukázat že to co dělá dělat nemá?Záleží jakou má povahu,jestli není bázlivka tak bych jí seřvala a když by to nepomohlo tak bych jí vycukala na obojku a musela by ležet v pelechu.Asi bych to natrénovala při hraným milování aby vám to nekazilo romantiku :-)

řvaním a cukáním na obojku se se psy nekomunikuje, agresí se nic nedocílí, to je jasný smajlík

9.8.2011 13:43
tancoska

XXX.XXX.64.4

eninka napsal(a):
řvaním a cukáním na obojku se se psy nekomunikuje, agresí se nic nedocílí, to je jasný smajlík

Radši na psa houknu nebo ho donutím zůstat v klidu v pelechu než mít diváky v posteli smajlík.Moji psi poslechnou,vaši jsou s vámi v posteli při sexu,hmm co je lepší?Ne neodpovídejte,ani to nechci vědět ;))

9.8.2011 13:46
tancoska

XXX.XXX.64.4

a jestli je zvýšenej,důslednej hlas nebo cuknutí obojkem agrese tak jste mimo.Ale psala jsem že záleží na POVAZE psa ;)

9.8.2011 14:47
eninka

XXX.XXX.176.30

tancoska napsal(a):
Radši na psa houknu nebo ho donutím zůstat v klidu v pelechu než mít diváky v posteli smajlík.Moji psi poslechnou,vaši jsou s vámi v posteli při sexu,hmm co je lepší?Ne neodpovídejte,ani to nechci vědět ;))

já jsem neřekla, že jsou v posteli, ale že si lehnou vedle - na zem myšleno...
a řekla jste seřvu a vycukám, ne zvýším hlas a cuknu...
agrese je i plácání novinama po zadku, Vy si představujete agresi trochu jinak, než je v psí říši chápáno...smajlík

9.8.2011 14:56
zuzina

XXX.XXX.169.86

tancoska napsal(a):

Já s tancoskou souhlasím. Předpokládám, že tříletá dobrmanka snad už povel MÍSTO a TICHO zná. Takže bych ji taky rázně vysvětlila, že teď bude na místě a bude tiše.
Ale osobně jsem tento problém neřešila - naši psi do postele lezou jen, když jim to dovolím a moc dobře vědí, že doma se za žádných okolností neštěká.

9.8.2011 14:57
inusanka

XXX.XXX.175.11

Když jsme si před 20ti lety přivedli pejska z útulku, dělal za dveřma děsný rito, tak jsme ho vzali dovnitř a byl v klidu. Jen asi 2x ho měl manžel na zádech, ale to bylo za 6 let. Pak jsme měli od miminka, spal u mé postele, občas přišel zafunět, když měl pocit, že ho moc rušíme. Teď máme mladou dámu a pokud nehlučíme, nijak se neprojevuje. Pokud hlučíme tak přijde do ložnice a leze k nám. Většinou stačí ji poslat na její místo a holt si vzpomenout na dobu, kdy jsme měli malé děti. Čím větší bude mít pocit, že se děje něco mimořádného, tím více se bude zapojovat

9.8.2011 15:01
tancoska

XXX.XXX.64.4

eninka napsal(a):
já jsem neřekla, že jsou v posteli, ale že si lehnou vedle - na zem myšleno...
a řekla jste seřvu a vycukám, ne zvýším hlas a cuknu...
agrese je i plácání novinama po zadku, Vy si představujete agresi trochu jinak, než je v psí říši chápáno...smajlík

nj holt mám jinej slovník,nepříjde mi to jako velkej rozdíl seřvat nebo houknout :-)).Je to stejný.A jen tak mimochodem,já jsem člověk a ne pes,mluvím na psa lidsky a světe div se funguje to už přes dvacet let smajlík.Nejsem magor abych na psa vrčela,povalovala ho a ostatní nesmysly který raděj ty rádoby psychologové ;-).Já si nic představovat nemusím,dokazuje to dost psů co maj zkoušky a cvičí s radostí a chutí.Nejsou to psychopati a jsou dost dobře socializovaný :-)

9.8.2011 15:08
tancoska

XXX.XXX.64.4

zuzina napsal(a):
Já s tancoskou souhlasím. Předpokládám, že tříletá dobrmanka snad už povel MÍSTO a TICHO zná. Takže bych ji taky rázně vysvětlila, že teď bude na místě a bude tiše.
Ale osobně jsem tento problém neřešila - naši psi do postele lezou jen, když jim to dovolím a moc dobře vědí, že doma se za žádných okolností neštěká.

Přesně tak :-).Díky za normálního člověka kterej bere psa jako psa a ne že je to pupek vesmíru.Já to taky nikdy řešit nemusela,psi s náma do postele nechodí a jdou si max. přes den lehnout když je přes postel přehoz.Ale chápu že je každej člověk jinej,někdo je schopnej jíst se psem jedním příborem a spát s ním v posteli.To už je každýho věc.Ale viděla jsem v pořadu o psech že manželé kvůli tomu aby pejsek nežárlil na jejich sexování tak buď jeli na hotel nebo ho dali hlídat mámě,taky skvělý :-)

9.8.2011 15:17
czizecka

XXX.XXX.106.200

Ty jo tak to koukám, že bychom se jako s manželem milovali a čuměl na nás pes, to si nedokážu představit... kde je intimčo a romantika? Kde je soukromí? To bych chtěla teda čekat, že k nám každou chvilku do postele přifuní pes... Souhlasím rozhodně s Tancoskou. Pes má mít své místo a já nejsem zastáncem psů ani v ložnici, natož v posteli, on se psychycky nezhroutí

9.8.2011 15:25
frogiska

XXX.XXX.139.221

eninka napsal(a):

Panebože,to už je mocsmajlík Kam že se má hlásit zoofilie?:-)

Osobně bych velmi důrazně fence ukázala,že její činnost je nežádoucí - sprdem a posláním na místo,vycukání bych se teda taky nebránila jak tu bylo psáno,pokud by bylo třeba.

9.8.2011 15:29
tancoska

XXX.XXX.64.4

czizecka napsal(a):
Ty jo tak to koukám, že bychom se jako s manželem milovali a čuměl na nás pes, to si nedokážu představit... kde je intimčo a romantika? Kde je soukromí? To bych chtěla teda čekat, že k nám každou chvilku do postele přifuní pes... Souhlasím rozhodně s Tancoskou. Pes má mít své místo a já nejsem zastáncem psů ani v ložnici, natož v posteli, on se psychycky nezhroutí

Tyrane,nedopřeješ svojí feně trochu srandy smajlíksmajlík
Ale jsem ráda že nejsem jediná divná,která psovi nedopřeje :-)

9.8.2011 15:33
czizecka

XXX.XXX.106.200

tancoska napsal(a):
Tyrane,nedopřeješ svojí feně trochu srandy smajlíksmajlík
Ale jsem ráda že nejsem jediná divná,která psovi nedopřeje :-)

Noo já nesexuju kvůli srandě ale kvůli určitým jiným pocitům kterých bych asi se psem co na mě čumí nedostáhla smajlík

9.8.2011 17:26
šárka.novak

XXX.XXX.156.133

Hrát před psem milování to jsme ještě nezkoušeli ale bude to asi zajímavé :-):-) No přitom člověk nemá moc chutí odbíhat a vycukat psa a poslat na místo ale doprovodné štěkání je katasrofa.... Když byla malá tak ležela a čučela na nás a pak jsme jí asi rušili tak se sebrala a šla pryč jenže když dospěla a já si našla jiného partnera začala dělat tohle a asistenci u toho nepořebuju taky aby pes na mě čučel a funěl mi na záda smajlík .. Tak dnes vyzkoušíme smajlík

9.8.2011 18:58
tancoska

XXX.XXX.64.4

czizecka napsal(a):
Noo já nesexuju kvůli srandě ale kvůli určitým jiným pocitům kterých bych asi se psem co na mě čumí nedostáhla smajlík

smajlík já to chtěla napsat kulantně nó :-) ale teda rozesmála si mě :-)

9.8.2011 19:01
tancoska

XXX.XXX.64.4

šárka.novak napsal(a):
Hrát před psem milování to jsme ještě nezkoušeli ale bude to asi zajímavé :-):-) No přitom člověk nemá moc chutí odbíhat a vycukat psa a poslat na místo ale doprovodné štěkání je katasrofa.... Když byla malá tak ležela a čučela na nás a pak jsme jí asi rušili tak se sebrala a šla pryč jenže když dospěla a já si našla jiného partnera začala dělat tohle a asistenci u toho nepořebuju taky aby pes na mě čučel a funěl mi na záda smajlík .. Tak dnes vyzkoušíme smajlík

No právě proto bych to hrála že jako ;-) protože při tom by se mi taky nechtělo odbíhat a buzerovat psa.A myslím si že by to asi nebavilo ani toho chlapa :-)).Tak jsem zvědavá jak to dopadne,určitě písni :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík