Už je tu zase nějak moc fotek jednotlivých plemen:o) Je čas i na ty, kteří se nedají nikam přesně zařadit
Nedávno jsem se stala hrdou majitelkou svého prvního křížence, fenečky AIDY. Tatínek je dlouhosrstý jezevčík a mamka klasický střapatý černobílý voříšek ...konečně se mi s ní podařily nějaké fotky, tak je posílám;o) Na fotkách je jí 11 týdnů...
Pošlete i vy svoje pesany
majta
napsal(a):
Už je tu zase nějak moc fotek jednotlivých plemen:o) Je čas i na ty, kteří se nedají nikam přesně zařadit
Nedávno jsem se stala hrdou majitelkou svého prvního křížence, fenečky AIDY. Tatínek je dlouhosrstý jezevčík a mamka klasický střapatý černobílý voříšek ...konečně se mi s ní podařily nějaké fotky, tak je posílám;o) Na fotkách je jí 11 týdnů...
A ještě jedna v pohybu
majta
napsal(a):
A ještě jedna v pohybu
Nikoho nediskriminujeme.... jezevčík s PP i kříženec u nás žijí v klidu a míru
majta
napsal(a):
Nikoho nediskriminujeme.... jezevčík s PP i kříženec u nás žijí v klidu a míru
krasni.je prijemne kdyz jde nekomu jen o pejsky .
iveta navratilova
napsal(a):
Kříženec Retrívra...:o)
iveta navratilova
napsal(a):
jde mi jedině o ně:o)...snad to ty potvůrky taky ocení
majta
napsal(a):
jde mi jedině o ně:o)...snad to ty potvůrky taky ocení
Tak já přidám 2 kamarády...
Ruf - anglický kokr x retrívr (podle mého soudu)
zviratkova
napsal(a):
a Nikina - jooo, ta má dlouhý rodokmen, ani se neodvažuju tipovat...
zviratkova
napsal(a):
To je moje fenule Vrchlabskeho honice
semy
napsal(a):
Kříženec Retrívra...:o)
Taky se přidáme pod křížené retrívry- tatínek byl GR
canis lupus
napsal(a):
To je moje fenule Vrchlabskeho honice
Vrchlabského honiče? Smím tedy předpokládat, že jsem našla druhou osůbku chodící na ifaunu, která je z Vrchlabí?
majta
napsal(a):
Taky pridavam sveho vorecha
majta
napsal(a):
Bonita
katka
napsal(a):
Bonita
Přidám ještě dědečkovy feňule
Tak nejdřív starší Asta...tu od nás dostal jako dárek k narozeninám- štěňátko z útulku, nejspíě kříženec hladkosrstého jezvčíka na delších nožkách:o)
majta
napsal(a):
Přidám ještě dědečkovy feňule
Tak nejdřív starší Asta...tu od nás dostal jako dárek k narozeninám- štěňátko z útulku, nejspíě kříženec hladkosrstého jezvčíka na delších nožkách:o)
A tohle je druhá- Ťapka... Tu naše děda jako malinké štěně na ulici...zmoklou, hubenou a opuštěnou
Ťapka je zřejmě kříženec hladkosrstého a hrubosrstého jezevčíka (ale asi tam budou i další vlivy);o)
majta
napsal(a):
A tohle je druhá- Ťapka... Tu naše děda jako malinké štěně na ulici...zmoklou, hubenou a opuštěnou
Ťapka je zřejmě kříženec hladkosrstého a hrubosrstého jezevčíka (ale asi tam budou i další vlivy);o)
Ťapčeny krásné oči...
majta
napsal(a):
Jack russel čivava - neuvěřitelně srdnatá,vytrvalá a neskutešně lovecká .... Bublina
kavka
napsal(a):
Jack russel čivava - neuvěřitelně srdnatá,vytrvalá a neskutešně lovecká .... Bublina
Přidám našeho Garpíka.Je to kříženec Flat coateda retrivera a Briárda.Je to zlatíčko.
k a t k a
napsal(a):
Přidám našeho Garpíka.Je to kříženec Flat coateda retrivera a Briárda.Je to zlatíčko.
muj bombonek
charon
napsal(a):
Vrchlabského honiče? Smím tedy předpokládat, že jsem našla druhou osůbku chodící na ifaunu, která je z Vrchlabí?
Já jsem od Jilemnice, to je kousek od Vrchlabí, je bezva že je tu někdo z blízkého okolí Na fotce voříšek Míša, bohužel už po smrti
luki
napsal(a):
bombonova spolubydlici
Taky se pridavam-moje zlaticko-9-ti mesicni slecna - mamnika krizeny bigl,tatinak (dle meho soudu) Parson russel terier - terieri povahu nezapre...
majta
napsal(a):
na co by jste typli tuhle slecnu?
majta
napsal(a):
a jeste jedna fotka
k a t k a
napsal(a):
Dovolím si typovat jako první.Myslim že to bude určitě něco s retrývrem,bud Labrador,nebo Zlaťouš.A to druhý Německý ovčák? No,nevim nevim.Zkoušim.
Ja bych si tipla howavarda (nejsem si jista jak se to pise) s necim "lehcim"-chrt nebo neco toho tipu,ale NO asi ne.I kdyz jeden nikdy nevi....
hlozi
napsal(a):
To se omlouvam,me to tak prislo....
Myslim,ze nam majitel bude muset objasnit,kdo jsou rodice teto slecny.Vsechno jsou to zatim spekulace....
Vůbec se nic neděje Jsem taky moc zvědavá kdo nakonec budou rodiče této fenečky. Osobně mi připomíná jednoho voříška co znám, ale ten je její zmenšenina
hanzy
napsal(a):
a jeste jedna fotka
Trochu připomíná alaskána, ale možná už jsem těma saňovýma psama zdegenerovaná
lerry
napsal(a):
bombonek je moc krásný hafák. Rodiče jsou známí či neznámí?
Bombon je pravy popelnicovy kde byl i se svím braškou.Malá koule která se ještě neudržela na nožkách.Rodiče-to nevím,lidi si ho od malička pletou s pitb. nebo arg.dog. nebo amer.bul. já osobně myslím,že labrad.+amer.bul.To je ovšem úplně jedno.Bombonek je zlatíčko které by neublížilo ani mouše a já bych ho nedal zanic na světě i když dokaže občas pořadne pocuchat nervy,ale který pes né.