Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.7.2006 17:46

Už je tu zase nějak moc fotek jednotlivých plemen:o) Je čas i na ty, kteří se nedají nikam přesně zařadit

Nedávno jsem se stala hrdou majitelkou svého prvního křížence, fenečky AIDY. Tatínek je dlouhosrstý jezevčík a mamka klasický střapatý černobílý voříšek ...konečně se mi s ní podařily nějaké fotky, tak je posílám;o) Na fotkách je jí 11 týdnů...

Pošlete i vy svoje pesany

2.7.2006 17:47

majta napsal(a):
Už je tu zase nějak moc fotek jednotlivých plemen:o) Je čas i na ty, kteří se nedají nikam přesně zařadit

Nedávno jsem se stala hrdou majitelkou svého prvního křížence, fenečky AIDY. Tatínek je dlouhosrstý jezevčík a mamka klasický střapatý černobílý voříšek ...konečně se mi s ní podařily nějaké fotky, tak je posílám;o) Na fotkách je jí 11 týdnů...

A ještě jedna v pohybu

2.7.2006 17:48

majta napsal(a):
A ještě jedna v pohybu

Nikoho nediskriminujeme.... jezevčík s PP i kříženec u nás žijí v klidu a míru

2.7.2006 18:18

majta napsal(a):
Nikoho nediskriminujeme.... jezevčík s PP i kříženec u nás žijí v klidu a míru

krasni.je prijemne kdyz jde nekomu jen o pejsky .

2.7.2006 18:37

iveta navratilova napsal(a):

Kříženec Retrívra...:o)

2.7.2006 21:04

iveta navratilova napsal(a):

jde mi jedině o ně:o)...snad to ty potvůrky taky ocení

6.7.2006 22:12

majta napsal(a):
jde mi jedině o ně:o)...snad to ty potvůrky taky ocení

Tak já přidám 2 kamarády...
Ruf - anglický kokr x retrívr (podle mého soudu)

6.7.2006 22:13

zviratkova napsal(a):

a Nikina - jooo, ta má dlouhý rodokmen, ani se neodvažuju tipovat...

7.7.2006 07:51

zviratkova napsal(a):

To je moje fenule Vrchlabskeho honice

7.7.2006 09:50

semy napsal(a):
Kříženec Retrívra...:o)

Taky se přidáme pod křížené retrívry- tatínek byl GR

7.7.2006 15:53

canis lupus napsal(a):
To je moje fenule Vrchlabskeho honice

Vrchlabského honiče? Smím tedy předpokládat, že jsem našla druhou osůbku chodící na ifaunu, která je z Vrchlabí?

7.7.2006 16:55

majta napsal(a):

Taky pridavam sveho vorecha

7.7.2006 16:57

sunin napsal(a):
Taky pridavam sveho vorecha

Tak jeste jednu

7.7.2006 17:06

majta napsal(a):

Bonita

7.7.2006 22:41

katka napsal(a):
Bonita

Přidám ještě dědečkovy feňule
Tak nejdřív starší Asta...tu od nás dostal jako dárek k narozeninám- štěňátko z útulku, nejspíě kříženec hladkosrstého jezvčíka na delších nožkách:o)

7.7.2006 22:43

majta napsal(a):
Přidám ještě dědečkovy feňule
Tak nejdřív starší Asta...tu od nás dostal jako dárek k narozeninám- štěňátko z útulku, nejspíě kříženec hladkosrstého jezvčíka na delších nožkách:o)

A tohle je druhá- Ťapka... Tu naše děda jako malinké štěně na ulici...zmoklou, hubenou a opuštěnou
Ťapka je zřejmě kříženec hladkosrstého a hrubosrstého jezevčíka (ale asi tam budou i další vlivy);o)

7.7.2006 22:44

majta napsal(a):
A tohle je druhá- Ťapka... Tu naše děda jako malinké štěně na ulici...zmoklou, hubenou a opuštěnou
Ťapka je zřejmě kříženec hladkosrstého a hrubosrstého jezevčíka (ale asi tam budou i další vlivy);o)

Ťapčeny krásné oči...

12.7.2006 00:00

majta napsal(a):

Jack russel čivava - neuvěřitelně srdnatá,vytrvalá a neskutešně lovecká .... Bublina

12.7.2006 11:23

kavka napsal(a):
Jack russel čivava - neuvěřitelně srdnatá,vytrvalá a neskutešně lovecká .... Bublina

Přidám našeho Garpíka.Je to kříženec Flat coateda retrivera a Briárda.Je to zlatíčko.

12.7.2006 12:33

k a t k a napsal(a):
Přidám našeho Garpíka.Je to kříženec Flat coateda retrivera a Briárda.Je to zlatíčko.

muj bombonek

12.7.2006 12:41

luki napsal(a):
muj bombonek

bombonova spolubydlici

12.7.2006 13:05

charon napsal(a):
Vrchlabského honiče? Smím tedy předpokládat, že jsem našla druhou osůbku chodící na ifaunu, která je z Vrchlabí?

Já jsem od Jilemnice, to je kousek od Vrchlabí, je bezva že je tu někdo z blízkého okolí Na fotce voříšek Míša, bohužel už po smrti

12.7.2006 13:33

luki napsal(a):
bombonova spolubydlici

Taky se pridavam-moje zlaticko-9-ti mesicni slecna - mamnika krizeny bigl,tatinak (dle meho soudu) Parson russel terier - terieri povahu nezapre...

12.7.2006 18:22

majta napsal(a):

na co by jste typli tuhle slecnu?

12.7.2006 18:23

majta napsal(a):

a jeste jedna fotka

12.7.2006 20:03

hanzy napsal(a):
a jeste jedna fotka

Dovolím si typovat jako první.Myslim že to bude určitě něco s retrývrem,bud Labrador,nebo Zlaťouš.A to druhý Německý ovčák? No,nevim nevim.Zkoušim.

12.7.2006 20:08

k a t k a napsal(a):
Dovolím si typovat jako první.Myslim že to bude určitě něco s retrývrem,bud Labrador,nebo Zlaťouš.A to druhý Německý ovčák? No,nevim nevim.Zkoušim.

Ja bych si tipla howavarda (nejsem si jista jak se to pise) s necim "lehcim"-chrt nebo neco toho tipu,ale NO asi ne.I kdyz jeden nikdy nevi....

12.7.2006 20:12

hanzy napsal(a):
a jeste jedna fotka

Hovawarty doma mám a podobu tam teda žádnou osobně nevidím

Já bych řekla, že by tam něco mohlo být z krátkosrsté kolie

12.7.2006 20:24

charon napsal(a):
Hovawarty doma mám a podobu tam teda žádnou osobně nevidím

Já bych řekla, že by tam něco mohlo být z krátkosrsté kolie

To se omlouvam,me to tak prislo....
Myslim,ze nam majitel bude muset objasnit,kdo jsou rodice teto slecny.Vsechno jsou to zatim spekulace....

12.7.2006 20:42

hlozi napsal(a):
To se omlouvam,me to tak prislo....
Myslim,ze nam majitel bude muset objasnit,kdo jsou rodice teto slecny.Vsechno jsou to zatim spekulace....

Vůbec se nic neděje Jsem taky moc zvědavá kdo nakonec budou rodiče této fenečky. Osobně mi připomíná jednoho voříška co znám, ale ten je její zmenšenina

12.7.2006 21:16

hanzy napsal(a):
a jeste jedna fotka

Trochu připomíná alaskána, ale možná už jsem těma saňovýma psama zdegenerovaná

12.7.2006 21:24

charon napsal(a):
Vůbec se nic neděje Jsem taky moc zvědavá kdo nakonec budou rodiče této fenečky. Osobně mi připomíná jednoho voříška co znám, ale ten je její zmenšenina

mě trochu připadá jako GR s dobrmanem

13.7.2006 00:50

luki napsal(a):
muj bombonek

bombonek je moc krásný hafák. Rodiče jsou známí či neznámí?

13.7.2006 08:07

lerry napsal(a):
bombonek je moc krásný hafák. Rodiče jsou známí či neznámí?

Bombon je pravy popelnicovy kde byl i se svím braškou.Malá koule která se ještě neudržela na nožkách.Rodiče-to nevím,lidi si ho od malička pletou s pitb. nebo arg.dog. nebo amer.bul. já osobně myslím,že labrad.+amer.bul.To je ovšem úplně jedno.Bombonek je zlatíčko které by neublížilo ani mouše a já bych ho nedal zanic na světě i když dokaže občas pořadne pocuchat nervy,ale který pes né.

13.7.2006 17:45

hanzy napsal(a):
a jeste jedna fotka

Já bych typovala LR+nějaký lehčí kříženec NO.

Přidejte reakci

Přidat smajlík