Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.7.2006 15:56

dobrý den, máte někdo skušenost se šitím řezné rány na noze?
náš pes si před týdnem zosápnul nohu, nejdřív jsem navečer nemohla zaboha sehnat někoho (ani veterináře!) se šitím, nakonec naštěstí po hodině velice ochotně přijel vet.technik a uspal a zašil. jenže ten je asi 30 km od nás a já ho nechci k nám na samotu tahat znovu jen kvůli stehům, nevím přesně kdy je vyndat, dnes je to týden.
otázka tedy zní, za jak dlouho je bezpečné stehy vyndat?

3.7.2006 16:04

saboro napsal(a):
náš pes si před týdnem zosápnul nohu, nejdřív jsem navečer nemohla zaboha sehnat někoho (ani veterináře!) se šitím, nakonec naštěstí po hodině velice ochotně přijel vet.technik a uspal a zašil. jenže ten je asi 30 km od nás a já ho nechci k nám na samotu tahat znovu jen kvůli stehům, nevím přesně kdy je vyndat, dnes je to týden.

stehy nechej aspon 10 dni nebo i trochu dil zalezi podle hojeni rany ..

3.7.2006 16:18

saboro napsal(a):

My jsme taky měli nařízeno stehy vyndat nejříve 10. den.

3.7.2006 18:04

aktak napsal(a):
My jsme taky měli nařízeno stehy vyndat nejříve 10. den.

Ahoj, se šitím mám bohužel hodně zkušeností, takže taky říkám:10den - ale i tak je dobrý prohlídnout, jestli je rána dobře zarostlá, my našemu psovi vyndávali stehy o 2dny pozdějš

4.7.2006 07:48

helenar napsal(a):
Ahoj, se šitím mám bohužel hodně zkušeností, takže taky říkám:10den - ale i tak je dobrý prohlídnout, jestli je rána dobře zarostlá, my našemu psovi vyndávali stehy o 2dny pozdějš

dobře, díky za odpovědi

Přidejte reakci

Přidat smajlík