jak obchodní sít zvěrokruh, tak zooshop benji - z těch větších - nemají problém se psem v obchodě, v těch menších jsem taky nikdy problém neměla, zeptala jsem se hned u vchodu a bylo to. jinak velikostem vůbec nevěrte, je to všechno o tom, jak individuálně narostl váš hafan. já mám kříženku ohaře a NO, náhubek kterej jí sedí jak na ni dělanej je bulteriér fena, kámoška měla na ridgebacka velikost dobrman atd.. opravdu je lepší zkoušet. nebo to udělat apson tak, že zajít do zverexu, zkusit se s nima domluvit, že jim třeba dáte bokem pár stovek, oni vám půjčí víc náhubků a pak vám vrátí peníze když je donesete zpátky a naučtují vám jen ten co jste si koupila. ale spíš si myslím,že nbude problém zajít se psem do obchodu. odkud jste?
jejda nemáte vůbec zač. hlavně at náhubek pořádně sedí. já osobně mám fenku která byla expert na to ho sundat i když u toho málem vždycky udělala stojku. a jinak, jeslti máte náhubek na hodně časté nošení jako třeba já - skoro každý den, tak doporučuji krom pořádné prostornosti na výšku - aby se pes napil, štěknul si.. taky pořídit si s gumoplastovou upravou. je skvělej, festovnější, a mín to aj od něj bolí když vám dá pes ránu, byt třeba jen z radosti
gabsa.6
napsal(a):
Tak děkuju :-) Určitě se někam vydám...a nevíte jak je to s náhubkama cenově?
no me bylo receno,ze uz vyrabi jen ty nahubky s tlustym drzakem na cumaku,jestli vis co myslim,a ten jsem kupovala za 280kc(velikost-pitbull)..treba budes mit stesti a jeste najdes kos s tenkym drzakem,ten jsem kupovala za 180kc(velikost-kavkazak)...
llucinkaa2
napsal(a):
no me bylo receno,ze uz vyrabi jen ty nahubky s tlustym drzakem na cumaku,jestli vis co myslim,a ten jsem kupovala za 280kc(velikost-pitbull)..treba budes mit stesti a jeste najdes kos s tenkym drzakem,ten jsem kupovala za 180kc(velikost-kavkazak)...
my dávali přes tři stovky myslím, ale já si ten širokej pásek filcu nebo co to je nemůžu vynachválit. měli jsme první košík s takovou tou pěnovkou a ona byla sice zespod měkká, nicméně zboku, jakoby ta hrana mi pěkně odírala fenin čumák, takže jsme byli rádi, že jsme změnili na ten širokej pásek
nexxi
napsal(a):
my dávali přes tři stovky myslím, ale já si ten širokej pásek filcu nebo co to je nemůžu vynachválit. měli jsme první košík s takovou tou pěnovkou a ona byla sice zespod měkká, nicméně zboku, jakoby ta hrana mi pěkně odírala fenin čumák, takže jsme byli rádi, že jsme změnili na ten širokej pásek
na kavkazacku,asijatku a krizence mam s tenkym filcem,ale neni penovy,ale latkovy...na pitbullku jsem bohuzel s tim tenkym nesehnala,jinak bych ji ho vzala spis...je hrozne akivni a kdyz ma filc delsi nez cumak,mam blby pocit a pes furt frkal,takze jsem ji to zastrihla na polovicni delku:)