Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.9.2011 15:21
gabsa.6

XXX.XXX.190.12

Nikdy jsm náhubek nekupovala, tak se chci zeptat, jaký by byl vhodný na dospělého bavorského barváře? Popřípadě cmužete jít se psem do obchodu - nechají vám ho tam vyzkoušet přímo na psovi? Mám strach, abych se trefila do velikosti a pohodlí...díky za tipy :-)

9.9.2011 20:08
nexxi

XXX.XXX.185.194

jak obchodní sít zvěrokruh, tak zooshop benji - z těch větších - nemají problém se psem v obchodě, v těch menších jsem taky nikdy problém neměla, zeptala jsem se hned u vchodu a bylo to. jinak velikostem vůbec nevěrte, je to všechno o tom, jak individuálně narostl váš hafan. já mám kříženku ohaře a NO, náhubek kterej jí sedí jak na ni dělanej je bulteriér fena, kámoška měla na ridgebacka velikost dobrman atd.. opravdu je lepší zkoušet. nebo to udělat apson tak, že zajít do zverexu, zkusit se s nima domluvit, že jim třeba dáte bokem pár stovek, oni vám půjčí víc náhubků a pak vám vrátí peníze když je donesete zpátky a naučtují vám jen ten co jste si koupila. ale spíš si myslím,že nbude problém zajít se psem do obchodu. odkud jste?

9.9.2011 20:44
gabsa.6

XXX.XXX.190.12

Z Brna :-)

9.9.2011 20:52
nexxi

XXX.XXX.185.194

aha tak tam to až tak neznám ale poradvím vám jinou věc.. jeslti akutně nespěcháte, tak si počkejte na národku, je tam myslím aj nějakej veletrh u toho co jsem koukala a kupte to tam. tam budete moci zkoušet dosytosti

9.9.2011 20:52
gabsa.6

XXX.XXX.190.12

jj, to je vlastně pravda...tak děkuju za vyčerpávající informace!!! :-)

9.9.2011 20:55
nexxi

XXX.XXX.185.194

jejda nemáte vůbec zač. hlavně at náhubek pořádně sedí. já osobně mám fenku která byla expert na to ho sundat i když u toho málem vždycky udělala stojku. a jinak, jeslti máte náhubek na hodně časté nošení jako třeba já - skoro každý den, tak doporučuji krom pořádné prostornosti na výšku - aby se pes napil, štěknul si.. taky pořídit si s gumoplastovou upravou. je skvělej, festovnější, a mín to aj od něj bolí když vám dá pes ránu, byt třeba jen z radosti

9.9.2011 21:16
gabsa.6

XXX.XXX.190.12

No ja to jen chci do autobusů :-) takže moc často ne...pes je dokonalý zlato, tak ho s náhubkem seznámím s pomocí dobrot,aby se mu to pojilo s něčím příjemným:-) A jk říkám, jen na chvilku do autobusu...i tak ale chci aby seděl ;)

9.9.2011 21:40
llucinkaa2

XXX.XXX.71.69

V Brně jsem nikdy neměla problém jít do zveráče přímo se psem a vyzkoušet mu to...ale je to dost o prodavačích,prostě se to chce u dveří optat:-)

10.9.2011 09:19
gabsa.6

XXX.XXX.190.12

Tak děkuju :-) Určitě se někam vydám...a nevíte jak je to s náhubkama cenově?

12.9.2011 13:10
llucinkaa2

XXX.XXX.180.20

gabsa.6 napsal(a):
Tak děkuju :-) Určitě se někam vydám...a nevíte jak je to s náhubkama cenově?

no me bylo receno,ze uz vyrabi jen ty nahubky s tlustym drzakem na cumaku,jestli vis co myslim,a ten jsem kupovala za 280kc(velikost-pitbull)..treba budes mit stesti a jeste najdes kos s tenkym drzakem,ten jsem kupovala za 180kc(velikost-kavkazak)...

12.9.2011 16:34
nexxi

XXX.XXX.185.194

llucinkaa2 napsal(a):
no me bylo receno,ze uz vyrabi jen ty nahubky s tlustym drzakem na cumaku,jestli vis co myslim,a ten jsem kupovala za 280kc(velikost-pitbull)..treba budes mit stesti a jeste najdes kos s tenkym drzakem,ten jsem kupovala za 180kc(velikost-kavkazak)...

my dávali přes tři stovky myslím, ale já si ten širokej pásek filcu nebo co to je nemůžu vynachválit. měli jsme první košík s takovou tou pěnovkou a ona byla sice zespod měkká, nicméně zboku, jakoby ta hrana mi pěkně odírala fenin čumák, takže jsme byli rádi, že jsme změnili na ten širokej pásek

12.9.2011 20:17
llucinkaa2

XXX.XXX.165.33

nexxi napsal(a):
my dávali přes tři stovky myslím, ale já si ten širokej pásek filcu nebo co to je nemůžu vynachválit. měli jsme první košík s takovou tou pěnovkou a ona byla sice zespod měkká, nicméně zboku, jakoby ta hrana mi pěkně odírala fenin čumák, takže jsme byli rádi, že jsme změnili na ten širokej pásek

na kavkazacku,asijatku a krizence mam s tenkym filcem,ale neni penovy,ale latkovy...na pitbullku jsem bohuzel s tim tenkym nesehnala,jinak bych ji ho vzala spis...je hrozne akivni a kdyz ma filc delsi nez cumak,mam blby pocit a pes furt frkal,takze jsem ji to zastrihla na polovicni delku:)

12.9.2011 20:30
nexxi

XXX.XXX.185.194

aha. já mám na kříženku ohaře s tím širokým páskem, je to teda velikost na bulíka fenku a sedí krásně. nic nepřečuhuje a fena s tím košíkem chodí takřka každej den, někdy i třeba tři čtyři hodiny v kuse a nikdy z toho neměla jedinej problém

Přidejte reakci

Přidat smajlík