martina007
napsal(a):
Ahojte. Som zo slovenska a chcela by som vas poprosit o radu. Mam 3 mesač.sučku zlateho retrievera. No a davam jej granule pronature 28. Myslite si že su dobre? Vopred vam dakujem
tyto granule neznám, jestli se takto doopravdy jmenují. kde je vyrábí, nevíš? jinak zlatý retrívtr hodně trpí na dysplazii kyčelního kloubu, takže v prvním roce života to chce nešetřit na granulích a dávat opravdu kvalitu. nevím jak u vás, ale radši bych se obrátila na známější značku (je možné že to jsou kvalitní granule a já je pouze neznám v tom případě jako kdybych nic nenapsala )
dita
napsal(a):
tyto granule neznám, jestli se takto doopravdy jmenují. kde je vyrábí, nevíš? jinak zlatý retrívtr hodně trpí na dysplazii kyčelního kloubu, takže v prvním roce života to chce nešetřit na granulích a dávat opravdu kvalitu. nevím jak u vás, ale radši bych se obrátila na známější značku (je možné že to jsou kvalitní granule a já je pouze neznám v tom případě jako kdybych nic nenapsala )
Neviem kto presne ich vyraba ale u nas su zname len mi nikto u nas moc nevie poradit. Predavači v obchode hovoria ze su dobre ale tak isto mi odporucili aj ine a ja sa stale nemožem rozhodnut.