Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Vivian

21.9.2011 02:17
Vivian

XXX.XXX.73.197

14.9.2011 jsme se rozloučili s naším zlatíčkem HENRYM. Bylo mu 14 let, nemoc ho změnila k nepoznání, už ani nevypadal jako westík, měl špatné ledviny, játra, neviděl, neslyšel atd........ Dlouho jsem se rozhodovala, zda ukončit jeho roční trápení.Už neměl z ničeho radost, nevítal nás, nechtěl jít ven. Chtěl jenom ležet a spát. Nechala jsem ho s těžkým srdcem uspat. Veterinářka mi řekla udělala jste pro něj to nejlepší co jste mohla. Moc, moc to bolí, nikdy nezapomenu.

21.9.2011 09:21
czizecka

XXX.XXX.106.200

Vivian napsal(a):
14.9.2011 jsme se rozloučili s naším zlatíčkem HENRYM. Bylo mu 14 let, nemoc ho změnila k nepoznání, už ani nevypadal jako westík, měl špatné ledviny, játra, neviděl, neslyšel atd........ Dlouho jsem se rozhodovala, zda ukončit jeho roční trápení.Už neměl z ničeho radost, nevítal nás, nechtěl jít ven. Chtěl jenom ležet a spát. Nechala jsem ho s těžkým srdcem uspat. Veterinářka mi řekla udělala jste pro něj to nejlepší co jste mohla. Moc, moc to bolí, nikdy nezapomenu.

To je mi moc líto a vím jak to bolí. Nedávno jsem musela nechat umřít našeho 14ti letého malého knírače. Okolnosti byly asi podobné - neviděl, neslyšel, špatně chodil,neměl už žádné zuby.. pustili se do něj mouchy.. :( Nechat umřít kamaráda je moc těžké rozhodnutí, ale věřte, že jim je tam oboum moc dobře, líp než tady na zemi kde je vše bolelo... Nejlepší náplast je nové zvířátko

21.9.2011 09:51
debri

XXX.XXX.16.138

Vivian napsal(a):

Určitě to bolí,ale zbavili jste ho zbytečného utrpení.Popravdě řečeno já bych byla v některých případech i pro eutanazii jako zdrav sestra myslím že vím o čem mluvím

22.9.2011 06:51
rachel

XXX.XXX.191.226

debri napsal(a):
Určitě to bolí,ale zbavili jste ho zbytečného utrpení.Popravdě řečeno já bych byla v některých případech i pro eutanazii jako zdrav sestra myslím že vím o čem mluvím

Vždyť ano, já také...
Bohužel naši zákonodárci...:-(

Přidejte reakci

Přidat smajlík