Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.9.2011 07:16
arosek

XXX.XXX.212.6

Včera večer, kolem osmé hodiny se v Bohnicích na Praze 8 ztratila fenka. Ztratila se na cestě podél lesa mezi ulicemi Hackerova a Dolákova. Naposledy pak byla údajně viděna u Alberta na konečné autobusu č.200. Odtud by ale domu trefila, takže je určitá pravděpodobnost, že ji někdo vzal k sobě.

Fenka je zlaté barvy, silnější kostry a má "vytahané bříško" po štěňatech čímž působí tlustším dojmem. Na prstech předních tlapek má artrózu - dělá jí to takové boula na prstech a křiví přední nohy v běhu. Je čipovaná, tetovaná v pravém uchu, tetování je ale malé a ne příliš dobře čitelné. Je jí 11,5 roku, slyší na jméno Borka. Nemá obojek. Je naprosto přátelská a nekonfliktní, za piškot by šla s kýmkoliv. Bohužel bere léky, které nutně potřebuje.

Pokud by jste ji někde viděli, dejtě prosím vědět na 604 823 103 a sdílejte kde vás napadne - čím víc lidí bude vědět, tím lépe.

Díky Jana

23.9.2011 07:17
arosek

XXX.XXX.212.6

23.9.2011 11:20
arosek

XXX.XXX.212.6

Tak babicka uz je doma. Obrovske diky vsem zainteresovanym, kteri pomahali hledat a sirili.

Stalo se presne co jsem predpokladala - pani ji nasla sedet u nas pred barakem, notabene ji nejaky pan pry upozornoval ze tam fena bydli, ale ona ji proste sbalila a odvezla na druhy konec Prahy. Pry cekala a volala asi 5 minut a nikdo se neozyval (bodejt by jo, litali jsme 6 hodiny po druhe strane sidliste) ... bohuzel ji nenapadlo zavolat do utulku, kde byla nahlasena. Nicmene uz je doma, nastesti :)

23.9.2011 11:40
astlolita

XXX.XXX.64.182

arosek napsal(a):
Tak babicka uz je doma. Obrovske diky vsem zainteresovanym, kteri pomahali hledat a sirili.

Stalo se presne co jsem predpokladala - pani ji nasla sedet u nas pred barakem, notabene ji nejaky pan pry upozornoval ze tam fena bydli, ale ona ji proste sbalila a odvezla na druhy konec Prahy. Pry cekala a volala asi 5 minut a nikdo se neozyval (bodejt by jo, litali jsme 6 hodiny po druhe strane sidliste) ... bohuzel ji nenapadlo zavolat do utulku, kde byla nahlasena. Nicmene uz je doma, nastesti :)

no tak tyhle rádoby zachránce fakt miluju... ještě že to dopadlo takhle dobře :-)

23.9.2011 13:15
rachel

XXX.XXX.191.226

astlolita napsal(a):
no tak tyhle rádoby zachránce fakt miluju... ještě že to dopadlo takhle dobře :-)

Kdyby jí tam bez povšimnutí nechala být, tak ji tady na ifauně stejně odsoudíte... Tady se totiž člověk nikomu nezavděčí..
Když ji tam nechá - je bezcitnej hajzl, když ji odveze, tak je taky špatnej...

Jedinou chybu, kterou paní udělala je to, že nezavolala do toho útulku....

Hlavně, že to dobře dopadlo:-)

23.9.2011 13:57
astlolita

XXX.XXX.64.182

rachel napsal(a):
Kdyby jí tam bez povšimnutí nechala být, tak ji tady na ifauně stejně odsoudíte... Tady se totiž člověk nikomu nezavděčí..
Když ji tam nechá - je bezcitnej hajzl, když ji odveze, tak je taky špatnej...

Jedinou chybu, kterou paní udělala je to, že nezavolala do toho útulku....

Hlavně, že to dobře dopadlo:-)

Nepojmenovala jsem její chybu :-) A s tím závěrem souhlasím, to je totiž jediné hlavní. Internet umí v tomhle kouzlit, naštěstí :-)

23.9.2011 14:42
rachel

XXX.XXX.191.226

astlolita napsal(a):
Nepojmenovala jsem její chybu :-) A s tím závěrem souhlasím, to je totiž jediné hlavní. Internet umí v tomhle kouzlit, naštěstí :-)

Vždyť ano, to já jen tak na okraj... To nebylo mířeno proti Vám...:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík