Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.10.2011 19:58
matias

XXX.XXX.178.100

smajlíkje tomu tak 10 min.našla jsem svého psa jak běhá po dvoře a mám strašnou pěnu u huby ale fakt moc,šla jsem a našla jsem nějakou ropuchu co se nám dostala na dvůr,vypláchla jsem mu 2 krát tlamu už sice pěnu nemá ale pořád hodně slintá,zorničky se zdají v normálu.má asi kolem 10kg je to takovej drobek,nevíte někdo co všechno mu ta obluda mohla udělat když ji olízal ???? ted leží ale pod tlamou má fakt dost mokro ....nevím asi na doktora bych to viděla smajlíkdíky za odpovědi !!!!

6.10.2011 20:04
sabina

XXX.XXX.60.81

Jela bych na veterinu...Ropuchy jsou jedovaté, ne?

6.10.2011 20:16
matias

XXX.XXX.178.100

no však právě tady všichni co o tom psaly mají 30kg psi a ten můj je takoví nijaky prdoš :-((( a pořád slintá a slintá já asi taky nebudu na nic čekat a pojedem nebudu to riskovat že se do rána něco stane !!! už neleží ani u nás v postely odešel si do vedlejšího pokoje kde je sám ....
smajlík

6.10.2011 20:19
sabina

XXX.XXX.60.81

Tak tady neprndat a jet, radši zbytečně, než pozdě !

6.10.2011 20:38
matias

XXX.XXX.178.100

:-)) už zvracel vodu a pěnu uf tak snad to bude dobry počkám tak hodku jak na tom bude!!! ale ode dneška nesnáším všechny ropuchy světa.fenka do něj pořád rýpe nenechá ho napokoji si myslím že je dobře že už se začal hýbat ona moc dobře ví asi čím mu má pomoct ,je to sice starší dáma má už 11 ale nehne se od něj a to je spíš takový lenoch už má ráda svůj klid ale ted se sním hraje a Matýsek vypadá fajn:-))) naštěstí :-)

7.10.2011 07:52
matahari

XXX.XXX.230.165

Jak dopadla noc? Můj pes si taky pohrál s obrovskou ropuchou, on má přes 30kg a noc pro něj byla krušná. Bylo vidět, že je mu fakt hodně zle, každou chvíli jsem ho kontrolovala jestli ještě dýchá a bije mu srdce, ležel jako mrtvý a vstal jen jednou, aby se vyzvracel. Každopádně po ropuše by šel zas...

9.10.2011 09:42
impact

XXX.XXX.195.92

Dobře napěněnej bublifuk, to známe.. A taky si nedá pokoj. smajlík Já posledně přišla úplně čirou náhodou na to, že to šílený pěnění zastaví krajíček suchýho chleba. Samozřejmě po důkladném vysprchování huby. smajlík Jinak čubina má nějakých pět šest kilo a vždycky bez následků.

10.10.2011 20:49
black

XXX.XXX.227.196

jorkšírka si do ropuchy kousla a po půl hodině slintání ustalo, bez následků

Přidejte reakci

Přidat smajlík