Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.10.2011 14:27
hankaapes

XXX.XXX.101.77

Právě jsem dočetla tvůj článek v PPČ, to musely být nervy, prožívala jsem to s tebou. Máfo je skvělej :-)

20.10.2011 17:36
impact

XXX.XXX.145.135

hankaapes napsal(a):
Právě jsem dočetla tvůj článek v PPČ, to musely být nervy, prožívala jsem to s tebou. Máfo je skvělej :-)

Jééé, už to vyšlo? Však až v pátek psali, né? Má tam ten troubelín i fotku? :-))

No bylo to docela hustý. smajlík Jsem hlavně myslela, že ho pak zabím, když mi došlo, že v tom roji asi zůstal schválně. Abysme mohli utýct... smajlík Pitomec pitomá. smajlík

A nejhorší na tom je, že všichni psi mi od té doby loví všechno bzučící. Pořád doma nacházím (no, teď už ne - je zima) vosy a včely překousnutý vejpůl. smajlík

21.10.2011 09:46
hankaapes

XXX.XXX.101.77

Fotka tam je přímo portrétová, Máfo nádhernej :-) Hubert loví všechno bzučící, žihadla neřeší, ale když si představím Mafiána posypaného včelama......nevím jak bych reagovala...

21.10.2011 19:55
impact

XXX.XXX.195.92

No bylo to šílený, fakt.. Už bych víckrát nechtěla zažít.. Na pět vteřin je spustím z očí a hned tohle.. Jsem si prošla peklem za těch 25 minut..smajlík

21.10.2011 20:12
eninka

XXX.XXX.124.170

impact napsal(a):
No bylo to šílený, fakt.. Už bych víckrát nechtěla zažít.. Na pět vteřin je spustím z očí a hned tohle.. Jsem si prošla peklem za těch 25 minut..smajlík

Já jsem dneska nestihla zakoupit PPČ, ale podle toho, co čtu to muselo být děsný, já jednou na dětským táboře šlápla na ztrouchnivělej pařez a pod ním bylo hnízdo lesních včel. Ty zuřivý včely nás všechny pronásledovaly a bodaly a bodaly...Hlavně do hlavy, měla jsem a i jiný děcka plno žihadel a pamatuju si, že dojela sanitka a píchali nám nějaký calcium, či co. Od tý doby každej krok v lese sleduju - kam šlapu, no hrůza smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík