Nezavřou hubu a nezavřou 64 :o))

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.10.2011 14:41
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Mati, Hubertovi schovávám do břečťanu "zajíce", nebo "lišku". Má to o trochu těžší to najít, ale aspoň se líp pobaví a navíc s jeho čtyřkovým nosem je to pro něj hračka :-)) Peťa se nám někde toulá, bude to mít neomluvené smajlík Máš pravdu, mít sílu jako chlapi udělala bych si spoustu věcí sama :-))smajlík Taky se bojím o Hubase čím dál víc, dneska jednou zakašlal, tak hned radši koupím kapky......zapomněla jsem napsat, že moc držím palce tvému "Citrónkovi" ať se pochlapí a jezdí jako za mlada :-) já už mám přezuto a na zimních se mi jezdí nějak jinak :-)

26.10.2011 15:09
mata

XXX.XXX.80.144

To je fikaný s tím zajdou či liškou, aspoň má Hubýsek pořád trénink smajlík

Přesně přesně, Peti Peti, píšu ti Áčko!!! :-) smajlík smajlík

Je to děs, furt sem měla všechny zdravučký, a čék né že by to bral jako samozřejmost, ale tak nějak si to úplně neuvědomuje, to štěstí, že jsou všici tak zdraví :-| Až se něco fakt potentuje, a ještě tak, že jim jde kvůli prkotině vlastně, o život, tak najednou cítím, jak hrozně moc je prima, když jim nic není, a jak strašně se o ně bojím, sleduju je nejspíš až moc a už začínám vyšilovat při každým jiným pohledu, pohybu.... smajlík Snad mě to přejde, jinak zcvokovatím já i psi :-|
Snad Hubýsek jen něco spolknul, olízl si tlapku nebo tak.... doufejme :-)

Hihi přezuto mám už 14 dní a i Fridex místo vody sem už nalila, od tý doby se taky otepluje smajlík Mně se na zimácích jezdí taky jinak, jsou totiž širší, než letňáky, ale hlavně pravý zadní je jaksi sjetý docela, tže až namrzne, to bude žůžo smajlík :-) No nevím, Citronek chudák ze sebe vydává několik desítek let maximum, trpí venku, jezdí hodně, má právo na důchod, ale já o něj přijít nechci... musím nahnat Mí, aby na to juknul, jenže to je právě to, co jsem psala... pro kámoše a sebe občas taky, se přetrhne, ale běda, když chci něco já smajlík Nu....navařím mu tuny řízků, třás to pomůže smajlík smajlík

26.10.2011 15:10
rude

XXX.XXX.13.149

ahojda ! já se toulám v říši snů smajlík hledám a hledám to své vysněné a nic ... smajlík

na prodloužený víkend nic neplánuju, ale řikám si, že bysme mohli doma zas pokročit a udělat dveře do pokojíku, chceme aby byly zasouvací, je to v té místnosti kde jsme dělali ze sádroše zeď, takže to musí obložit a nějak udělat lištu aby tam byli ty dveře jezdící, pokoj je malý, tak šetříme místem - místo klasických otvíracích dveří.

Indy byl včera se mnou doma asi 4 hodiny - to nebývá často. dokonce ležel asi půl hodiny na gauči a funěl mi do tváře, pak vstal a šel na balkon a asi o půl 10. jsem ho šla dát ven, protože sem už nemohla kvůli němu větrat :-)

snad už se ten ošklivej spincák nikdy, nikdy nevrátí !! smajlík

uklidnila jsi mě Mati s tím dabingem u NGW, před vánoci to objednám :-) a my už máme všechny sladkosti na stromeček koupené, neodolala jsem a koupila figurkovou kolekci a 2x salonky... mám to schované doma v kuchyni a když otevřu dvířka tak už to vonííííí vánocema smajlík

26.10.2011 15:26
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)Peti, dočkáš se svého vysněho, neboj, o to větší potom bude radost:-)) Já mám nahoře v ložnici taky zatahovací dveře, jak říkáš, nezabírají místo. S těma Vánoce mě nepokoušej, zatím jsem moc nepokročila ve vymýšlení dárků, ale mužík slíbil, že na okna někoho najme, hurááá:-)) Mati, udělej řízky, pro Citrónka se přece obětuješ a on si to zaslouží:-) Ty mě dáváš, sjeté zadní, co povinné 4mm? Tam u vás je sníh běžnou záležitostí a ještě se ti něco stane. Já mám přesně ty 4mm a už jsem z toho nervózní, příští rok budou nové pneu. Hubert zatím vypadá normálně, snad to jedno zakašlání nic neznamená. Dneska mě naštval, opět jsme potkali tu ovčandu, co má Hubase tak ráda a on si jí nevšímá. Tentokrát běhala s nějakým laboušem, ale když viděla Huberta hned běžela k němu. Ten si jí nevšímal, jenom přišel svým důležitým krokem a zvednutým ocasem k laboušovi, tem ztuhnul a nechal se očichat, potom se pomaloučku vzdálil. Hubas si k té fence jenom čichnul a šel si po svých, fakt jsem na něj měla vztek, že jí překazil hru. Taky mě fascinovali ti majitelé labouše, viděli, že se s Hubertem domlouvá postojem a tudíš nemůže začít utíkat k nim a přesto na něj řvali ať hned přijdesmajlík jedu nakoupit a kvůli tobě Peti koupím něco na stromeček, abych tě dohnala smajlík

26.10.2011 16:03
mata

XXX.XXX.80.144

Peti safra furt nic?! smajlík To je na prd totok.... nu ale nepropadej beznaději, dřív nebo později to vyjít musí :-)

Jj taky jsem o posuvných dveřích přemýšlela, akorát že s tou bandou chlupodivočáků tadyk potřebuje mít všude dveře bytelný, aj tak vypadají jak válečný hrdinové - ty dveře myslím smajlík - tže představa harmoniky dveří mě poněkud děsí :-) Dlouho by tu s náma asi nepobyli smajlík Ale je to fakt praktický, budete mít zas ještě útulněji doma :-)
Hihi Indýsek si včera teda lebedil, jestlipak dostal župánek? smajlík Takovej župánek, růžovej Hello Kitty na černým Indym, to musí být neuvěřitelně úchvatný smajlík

Snad Peti už ne, děkuju :-) Něco takovýho už bych asi znovu nedala.... stačí, když onemocní jeden, ale všici 4 zaráz a ještě tak nebezpečně, ne ne, děkuju, nechci... smajlík

Jéééé vy jste holky akční s těma Vánocema smajlík Ale tak zase lepší dopředu, než se pak nervit v těch shonech a tlupách pomatenců :-) Já to neřeším, letos tuplem ne, svůj největší dárek - 4 zdravé chundelky - jsem dostala, víc už nikdy potřebovat nebudu :-)

Asi jo Hani, pro Citronka se obětuju :-) Noooo když ale já mám 3 pneu supr čupr, a jsou to směrový, tže ještě lepší, nevýhoda je, že když se nějaký blbě sjede, tak jen jednu těžko koupíš, tuplem já, která zas chtěla cosi echt a oni už se nedělaj, tyhle typy. Mám tam docela atyp pneu ve velikosti no smajlík A tak to jedno nějak musím přežít....jak Mí pravil: To není přetáčivý auto. Tže musíš jezdit tak, aby ses nepřetočila smajlík Moc sem to nepochopila, ale co už.... jezdím co nejopatrněji a je fakt, že zkušeností se sněhem, závějema, bílou tmou, ledovkou a KOPCEM mám až až, tudíž snad to nějak přežiju smajlík

Hubýsek teda je ale negentleman, napřed fence odežene kámoše, a pak ji nechá samotnou smajlík Chudinka maličká....většinou jsou mršky fenky, ne psi, ale koukám, že Hubýsek je ta výjímka :-) Asi jako Bíšan, ten se s fenama taky nemaže a je do dobře, nesnáším tyranský feny a tupý psy, co si nechaj od nich všecko líbit :-| Není nad to, když taková fena pak dostane za vyučenou.... to samo nemyslím teďka na tu ovčandu a Hubýska, jen mi to připomnělo právě tohle dilema, že pes má držet hubu a krok, aj kdyby ho fena rvala zaživa, to neuznávám a kdo to říká a uznává, je blb :-)

Nákupy mě čekaj zítra....celá nadšená fakt smajlík :-)

27.10.2011 08:41
rude

XXX.XXX.13.149

se z tebe picnu, župánek s Hello Kitty smajlíksmajlíksmajlík je fakt že na černým kožíšku by vynikl krásně smajlík stačí, že za ním lítám s bryndákem po bytě když pije.. :-)

Mati nemám na mysli tu harmoniku koženkovou, ale klasický dřevěný dveře, jen na ně se daj dolů a nahoru pojezdy a udělá se na zemi a nad futrama lišta a jezdí v tom. hned vedle vchodu bude skříň, časem, takže ty dveře budou zajíždět za skříň a nebude to ani vidět, ani ty lišty. :-) takhle se mi ti povídá jednoduše, vím, že Michal už mě upozorňoval, že to taková hračka nebude, nevím jen, jestli proto, že to fakt není sranda nebo proto, že se mu do toho nechce smajlík zatím to nehoří, ta místnost je zatím průchozí, ale jednou nebude, ale já mám ráda všechno teď a hned ! :-)

Michal taky kupoval nové pneu, málem mě ranilo, když mi řekl že stály 7000,- že prý ze známosti je měl za levno, jinak by stály mnohem víc smajlík

Hubas má asi dost sebevědomí nevšímat si fenky :-) Indy je takový loudil, hned by to na ní zkoušel s olizováním uší a pak nenápadně, hodně nenápadně asi jako když mi krade řízek ze stolu smajlík, by jí skočil na hřbet a už by to měla holka spočítané smajlík bohužel má smolíka, žádná ho nechce... Hubert je teda march, že jí odmítá :-) Indy by neodmítl žádnou :-):-)

no a cukrátka už máme, tak ted budem kupovat zas ozdobičky a stojan na stromek, letos budem mít poprvé svůj vlastní stromek v našem novém obýváku :-)

27.10.2011 14:47
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) No to je sladké mimi psí, tohle bych nevychovávala, to bych jenom muchlala :-)) Hubert si většinou nechá od fenek líbit hodně moc, ale nesmí to překročit určitou mez. Na chalupě byla kámoška se dvěma kokrama, a ta jedna je dost vládnoucí. Sice se znají ještě z loveckých výcviků, ale přesto si na Hubase pořád dovolovala. Všechno jí toleroval a potom šel hrabat svojí krásnou díru jámu, kde zřejmě bydlí nějaké zvíře a ta kokra mu tam vlezla, že bude hrabat ona....a byl to pěkný rachot smajlík Za chvilku přišla neporušená a uražená kokřice a s nikým se nechtěla bavit :-)) Prostě Hubertsmajlík Mě to počasí uspává a otravuje...trochu sluníčka bych potřebovala :-)

27.10.2011 14:59
rude

XXX.XXX.13.149

to máš pravdu, taky se mi nic nechce... :-( spát a jíst, to by mě šlo :-)

ta fotka je z pondělka, takže žádné mimi :-) nebo teda fyzicky mimi nepřipomíná, mentálně trochu ano :-)

neměla tam Hubertovi lézt, to je jasný, pohár trpělivosti přetekl :-)

27.10.2011 15:08
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Ale vypadá jako mimi :-)) k umuchlání :-) Třeba se dočkáme trochu sluníčka už o víkendu delším:-)

31.10.2011 10:18
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Ahoj holky :-) Tak co víkend, my jsme přežili celkem dobře, jenom nám trochu pocuchal nervy ježek, zřejmě jedno z těch ježčích mimin co se nám tady narodili. Pořád tady pochodoval a Hubert ho tady nechtěl, tak jsme ho odchytili a zvážili, huráááá má 700 g, což je dostatečná váha na normální přezimnování:-) A jelikož už jsem ho nechtěla na noc nechat venku, protože Hubas by snad ani nešel spát, dali jsme ho do krabice, obětovala jsem kočičí konzervu co jsem měla pro sousedčinu číču, nějaké oříšky a vodu, krabici zajistili, aby jí ježour neotevřel a nechali jsme ho v kanceláři spojené se skladem. Chtěla jsem ho druhý den odvézt do Šárky, aby měl klid a mohl zazimovat. Ráno byl ježek pryč, jídlo zmizelo a krabice byla prokousaná. Nemohli jsme ho zaboha najít a mužík tam nechtěl Huberta pustit, aby mu "neodstěhoval" nábytek a poličky se zbožím. Celý den jsme prohledávali tři velké místnosti a ježek k nenalezení, takže nakonec byl Hubert požádán, aby ho našel.... během vteřiny ho vyčuchal, odházel nějaké bombičky na motorky, vzal do tlamy montpáky mrsknul vedle a měl ježka. Fakt zážitek smajlík Ježek už je odstěhován a doufám, že se nevrátí :-)) Chci sluníčko....

31.10.2011 11:05
rude

XXX.XXX.13.149

ahojda.
ten víkend utekl co? my oba dny byli zase s Indym u Labe, musel se zas koupat smajlík asi jsem tam někde ofoukla, protože mě pobolívá v krku... smajlík musím se z toho dostat, v pátek jedem zase , už po 3., na předváděčku do Německa s klubem. opět přehlídka vodních prací, doufám, že Indy nezklame.

to je sranda s tím ježkem... docela vás převezl :-) ještě že máte celníka Huberta, který vše najde smajlík

moje pýcha kvete... je nádherná :-) čekám tak 10 květů...

31.10.2011 11:20
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Indy je halt vodníček :-) Peti cpi se vitamínama ať si to Německo užiješ. Já jsem se pokoušela ti pochválit tu nádhernou rostlinu na facobooku, ale prostě s tím nedokážu nějak zacházet :-) Ale musím říct, že ty a rostliny a fotky......prostě kdo umí, umí:-)

1.11.2011 09:09
mata

XXX.XXX.80.144

Ahoj holčičky :-)
Vidím, že víkend jste měly nabitý a užily si ho, tak to má být smajlík

Gaučingové sprátě je úúúúžasné smajlík smajlík Bych ho zmačkala do kuličky a zahodila :-)
Júúú Peti, hlavně v německu zase foť, to jsou pokaždý super fotky :-)

Hani ještě že toho Hubýska čmuchálka máte, našel by všechno :-)
Páááni, tak už aj ty jsi na FB??? smajlík Já ho nějak nepobírám, neuznávám a vlastně nesnáším, tyhle sociální sítě mi přijdou tak nějak....nevím...trapný?!....těžko to vyjádřit a je to vlastně fuk, páč a protože je to jen můj postoj :-), tže si mě nevšímejte smajlík

Nic nestíhám, ale neva mi to, užívám si všecko, protože mám zdravá štěnda a to je pro mě základ všeho :-)
Posílám dva z 28 nových sukulentů, co jsem dostala od kámšočiny mamky :-)) Nikdy nemám dost, a to sem se zařekla, že už ani lísteček dom nechci, no a vidíte mě...smajlík smajlík

1.11.2011 09:28
rude

XXX.XXX.13.149

holky já chcípám... z nosu mi teče jako z kohoutku a kašlu jak tuberák :-( jestli tohle vylepším do pátku budu ráda. cpu se ovocem a piju ACC, sirupy, stříkám si Stopangin..

Hani díky, mě kvete vždy takhle na zimu. to prý dělávají ty, co jsou celý rok na jednom stanovišti, kdybych jí na zimu zazimovala a na léto dala ven letnit, tak by kvetla v létě, jenže se mi s tím květináčem nechce ani hýbat, ten kbelík má průměr asi 35cm a vysoký je asi 40 cm. je to kbelík po barvě na fasádu, takže megakýbl :-)

1.11.2011 09:47
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Teda vy jste šikovné zahradnice :-) Někdo má halt talent pro kytičky. Mě jdou spíš takové nenáročné, ale daří se jim. Až vyfotím pošlu ukázku a u té jedné dokonce netuším co to je, třeba poradíte :-) Mati já jsem na FB spíš omylem, taky to nemám ráda a mrzí mě, že jsem se nechala ukecat. Neumím se tam stejně nějak pohybovat smajlík Máš pravdu, když jsou pesové zdraví je všechno veselejší, Hubert je taky fit, jenom ta uzlinka na boku se zmenšuje hrozně pomaloučku....Peti, mě jednou poradil Mudr, když jsem na tom byla jako ty a potřebovala jsem se dát rychle do kupy, abych dva dny brala každé čtyři hodiny dva acylpáky a k nim dva silnější céčka. Kvůli ledvinám se to musí dělat opravdu jenom max. dva dny. Mě to pomohlo :-) Ale ty máš asi toho vit. C v sobě už dost :-) Do víkendu se určitě zlepšíš :-))

1.11.2011 10:21
rude

XXX.XXX.13.149

všechny znám, ale nepamatuju si název :-) tu první mám v malém, a listy jsou do zeleno žluta.
poslední dracenu mám taky, ale dost mi schnou konce listů. taky jí mám takto u okna, na západní stranu. naopak já neumím pěstovat kytky, jen ty nenáročné jak píšeš, a někdy i ty u mě zahynou :-)

zrovna někdy ve čtvrtek jsem se kamarádce chlubila, jak jsem nebyla dlouho nemocná... celej nos se mi naštěstí uvolnil, ale pořád smrkám a do toho mi tečou i slzy... já tohle fakt nesnáším.

1.11.2011 10:30
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) Jestli se ti už uvolnil nos, tak se z toho brzy dostaneš, uvidíš, do víkendu budeš fit :-) mě taky ta jedna kolem listů trochu hnědne, tak uvidím......taky nesnáším rýmu a nemocné tělo vůbecsmajlík

1.11.2011 10:52
rude

XXX.XXX.13.149

ještě aby se mi ten nos neuvolnil, manžílek mi včera udělal mega silnou česnečku :-) snědla jsem asi 3 talíře :-)

zasychná konců listů bývá příznakem suchého vzduchu, ale nemusí to být vždy. tady u té draceny netuším čím to... smajlík

1.11.2011 11:03
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Ňam, česnečka, měla jsem výbornou v sobotu:-) budu kytky častěji rosit, snad to pomůže...Tak bojuj s rýmou :-)

1.11.2011 14:51
markemic

XXX.XXX.7.85

Peti, jestli můžu doporučit, tak já mám vynikající zkušenost se Zázvorem. Dřív jsem ho neznala, ale od minulého roku mi pomáhá v nachlazeních jako nic jiného! Teď už ho teda beru pořád, protože mi to zachutnalo:-D Nakrájet na malé kousky, zalít horkou vodou a co nejteplejší popíjet. Zahřeje to, uleví od takových těch hnusných pocitů, bolestí, atd.. Alespoň mě takhle pomáhá:-)

7.11.2011 09:52
mata

XXX.XXX.80.144

Ahojky! smajlík

Peti tak jak bylo v německu? Máš fotečky? Pochlubíš se? smajlík A co ta nemoc, dostala ses s toho, nebo jsi trpěla?!

Hani a jakej víkend jsi měla ty? Bylas na chaloupce?! :-)

A ostatní na nás nějak kašlou koukám, Mikka - co Orry? Zlobká pořádně aspoň? :-), Markét a ty a Tekouš? A taky tu dlouho nebyla Marťa s Bertičkou smajlík A Soňa asi náladu nemám, když Monťásek tak náhle odešel.... smajlík Je mi to moc líto, slova na tohle zrovna nejsou....

7.11.2011 10:26
markemic

XXX.XXX.4.97

Ahojky po bláznivém a náročném víkendu:-)
Děkuji za optání, Tekouš musím zaťukat, je zdravý, hravý a spokojený:-) Máme to teď trošku hektické, zbavujeme se všeho nepotřebného, včera jsme odvezli do kontejnerů na textil 4 obrovské pytle hadrů, co už nenosíme, bot, kabelek...no pomalu by nám mohli zaplatit:-D ne, sranda, někomu se to ještě bude hodit!:-)
Majitel domu zvedá opět od ledna nájem (na celých 14.000,-), tudíž nám došla trpělivost a konečně jsme se rozhoupali jít do toho a zkusit si pořídit vlastní bydlení..Byli jsme se v sobotu dívat na nějaké byty a do jednoho jsme se zamilovali( Čelákovice u Brandýsa nad Labem), v bance nám na 98% přislíbili hypo, dnes se bude volat, zda je to jisté, tak jsem jako na trní...doufám, že budou jen výborné zprávy a my se budeme moct těšit na náš nový domov...Musí to vyjít, prostě musí!

A co Vy a pesani?:-)

7.11.2011 10:43
hankaapes

XXX.XXX.101.77

Montyho je mi líto, není slov..... Na chalupě svítilo sluníčko a bylo vysloveně teploučko, takže si Hubert užíval hledání myší a hrabání děr, teda spíš obrovských tunelů, což mužíka přivádělo k šílenství. Teda Marty vy jste byli pilní :-) Držím palce s novým bytem, ať to vyjde:-) Posílám jedinou fotku co mám z ježdění Corvette, samozřejmě jsem si zapomněla foťák :-) Ale chlapíčci říkali, že to bylo vskutku poježděníčko, jeli nejvíc 260, víc se prý báli....:-)

7.11.2011 10:50
mata

XXX.XXX.80.144

Marký to je super, že je Tekoušek už v pořádku smajlík A s tím vlastním bydleníčkem držíme palečky, není nad to! smajlík Když si čék vezme, kolik vyplajzne za nájem a přitom to vlastně vyhazuje oknem, páč to nedává do svého....zatímco splácet hypotéku na svém, to už je jiná :-) Moc držíme všecko, aby to klaplo a měli jste svoje bydleníčko smajlík Stejně na Pepíkov je 14 litrů ještě docela málo, v Brně jsou obyč byty v paneláku za 12 a víc smajlík Příšerný ty ceny, když si to čék spočítá, co do toho narve a nikdy z toho nic mít nebude, tak by měl dávno postavenou krásnou mini vilku někde v klidné lokalitě :-)

Hani safra! Tak důležitá věc a ty si nevemeš foťáček??? smajlík Bude baci baci!!! smajlík Hlavně že si to chlapi užili, teda 260 muselo být pěkně hustý!!! smajlík Sem vyždímala jednou z Citrona 240, to ještě dálnice byla relativně podobná dálnici a né myší díře, a nic moc v té rychlosti, to už čék nestihne ani mrk, kdyby se něco dělo :-| Ale tak na okruhu, nebo dráze, a v takovým fáru, to musí být super pohodička smajlík

Tadyk celej víkend mlha a pršelo, ale tak já si to stejně užila všecko, a že sem toho stihla, páč furt su ještě v tý euforii, že máš všechna Batulčátka zase zdravá :-) Tudíž není snad nic, co by mi vadilo :-) Dokonce si užívám aj mývání nádobí, a to už je teda fakt pomale na Chocholouška smajlík

7.11.2011 10:55
mata

XXX.XXX.80.144

Musím vám semka dát od Mú kámošky pesana, je mu 9 měsíců a je to kříženec pita s NO, ale je nádhernej a povahově zlatej :-) Vypadá jak žíhanina holandská, ač teda tmavší a s ostřejšíma konturama, ale srst má délky NO a velikost taky tak. Naprosto ho žeru, vzhledově aj povahově smajlík
Je to samo ten napravo, páč boxerku asi poznáte že :-)

7.11.2011 11:07
markemic

XXX.XXX.4.97

Děkuju Vám moc, že budete držet palečky:-) Budeme to potřebovat! Tak snad....
Hani, Ty jsi neměla touhu si do sporťáčka sednout?:-) Tak hlavně, že se chlapi vyřádili a zůstali živí a zdraví..:-D
Přesně tak Maťo, za hypo budeme platit ani ne polovinu z těch 14.000...a navíc to budeme dávat do svého...tady kdyby člověk otevřel okno a vyhodil na ulici 14 litrů, tak to vyjde nastejno! A hlavně bych vypadla z té Prahy...už to tu začíná být silně otravné, lidi stále neslušnější, raťafáci a jejich pitomci páníčci stále agresivnější,člověk už aby se bál pomalu vystrčit čumec, aby nenarazil na každém kroku na vola:-( V Čelákovicích bych měla přírodu na dosah, pár kroků a byli by jsme s Tekoušem venku:-) Jak stárnu, potřebuju víc a víc klidu, to tak pozoruju. Asi se po Praze sem tam zasteskne, ale zatím v ní budu i pracovat, takže jí budu mít i tak dosti..:-D Změna je život:-)
A konečně bych měla svůj vysněný balkon na pěstování papriček a rajčátek....:-D

7.11.2011 11:10
markemic

XXX.XXX.4.97

Ježiš, ten kříženec pita je nádhernejsmajlík:-) Přímo si říká a pomačkání:-D Věřím, že je povahově zlatej, když má rozumné a milující páníky:-)

7.11.2011 11:24
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Já v něm vidím jenom holanďana, ale krásného :-) Mati 230 na dálnici :-) já jsem jela max. 180 a měla jsem pocit, že letím, ale krásný zážitek. Jinak jezdím jen do 160 a ráda :-))

7.11.2011 20:44
mata

XXX.XXX.80.144

To je taková krása, když je zase všechno jako dřív.... nemůžu Bíšu večer dostat dom a bloumám s baterkou v ledové vichřici po zahradě a volám a hledám, on se schovává, bukanýruje, a pak vyskáče a lá kůzle a chce se nechat honit.... :-) ... když hlídám Gríšu, aby furt netahal ty ledový jabka a nejedl je, aby se zas nepotento.... když musím krotit divo Frííí q divo Dží.... :-), jooo je to super a nemá to chybu a už nikdy se na jejich zlobkání nebudu stěžovat ( aspoň ne moc vážně :-) ).

7.11.2011 20:53
mata

XXX.XXX.80.144

Marký já ten pocit, kdy stárneš a táhne tě to pryč z města, moc dobře znám. Su brňačka jak poleno, žila sem tam odjakživa, ale pořád jsem jezdila za prarodiči sem na Vysočinu, a ta prostě během času převážila.... vždy jsem tu byla spokojená, a jak přibývá roků a psů ( spíš těch plemen ), tak se to obrátilo, do Brna jezdím občas pracovně, semo tamo za kámošema na pokec, vytnacovat se, ale ty intervaly se prodlužují a poslední dobou uběhnou týdny a Brno mi nechybí. Přitom v srdci má a mít bude své stálé místo, miluju ho a když tam jedu, pociťuju až určitou sentimentální náladu, ale užívám si ho naplno o to víc, že už se zase těším do svého klidného koutku ticha, přírody a zeleně :-) Takže miluju Brno, ale žít v něm už nechci a nebudu smajlík

Jooo Cézar je fakt krásnej pesan, úžasnej, takovej kříženec se málokdy podaří, myslím i povahově :-) Akorát sem to pomotala, máma byla černá ovčanda a otec zlatej stafík :-) Ale to je fuk, výsledek je prostě dokonalej :-)

Hani takovej fičák dáváš na dnešní dálnici??? smajlík No máš asi kvalitní vůz, zrovna úsek Vysočinský dálnice je tankodrom, a to mám hydrauliku a ne tlumiče, tže loď, přesto mám pocit, že se s Citronkem asi rozsypem, i když jedem jen těch 130 smajlík No jo no, když všecko jde Kapschu, pak to tak nemá vypadat smajlík

7.11.2011 20:57
mata

XXX.XXX.80.144

Ty fotky všecky jsou z dnešního odpolka, poprvé po x týdnech jsem zase měla chuť a náladu vytáhnout foťák.... taky bylo CO fotit :-)

Tihle dva budou potřebovat dostat záhul, oba jsou jak pytle blech, a nějak zakulacení smajlík jak se nemohli moc hýbat.... takže už pilně cvičím, makám, posiluju záda, abych si nahnala náskok do kondičky, před nima, a začneme zase pomalu běhat :-) (ťuk ťuk ťuk) :-|

7.11.2011 21:03
mata

XXX.XXX.80.144

A závěrem moje nejdražší, nejúžasnější a jedinečná Naduckaná Kavkazská Kobliha, hlídající můj čerstvě zasazený a oplůtkovaný živý plot :-) Doufám, že ten plůtek dožije léta, Bidíček už to podezřele prohlížel, to oplocení a bylo vidět, kterak mu ta Naduckaná hlavička šrotuje :-)
Jo a toho předhrudí si nevšímejte, má to vystříhaný jak prase, páč jak byl nemocnej, byl úplně mokrej a smrdělo to - dech i sliny tou infekcí smrděly strašně - tže sem to vystříhala co to šlo, i kus na packy, za uši, prostě všude.... ostatně i Gríša je ofikanej v těch místech smajlík No ale je to jen srst, hlavně že ONI jsou zdraví a v pořádku :-)

7.11.2011 21:10
mata

XXX.XXX.80.144

A poslední, ať vás nezahltím.... bliknuto vtéřu před tím, než Bíďa vylítl nahoru ve snaze vyšplhat na plot, po cestě zbořit můj plůtek za kterým je živej plůteček maličkej že - jedna tyč praskla, lalalala - a rozervat souseda visícího na žebříku a ořezávajícího jabloň blízko našeho plotu :-) Tže sem foťák nechala a musela Bíšu odtáhnout - jako obojek jsem použila stahovací šňůrku od kapuce na bundě - neb jinak by nadělal hodně škod, převážně na tom mém nebohém plůtečku živém, ale i ten velkej s plachtama jeho nápor už moc nezvládá smajlík Jak byli všici dlouho doma, jsou jak urvaní a na Bíšovi je to znát v tom, že je dost vznětlivej a vzteklej na okolí, i když už pomalunku hrkáme na menší procházky, furt mám strach v tomhle vlezlu, dokud nemrzne, někde trajdat, aby to zas nechytli, nebo něco takovýho.... smajlík Ač je vozím do lesů daleko od lidí, stejně se bojím.... sama se na zimu netěším, ale kvůli těm infekcím už si fakt přeju pořádný mrazy :-|

8.11.2011 10:07
rude

XXX.XXX.13.149

ahoj holky,

tak jsme zpátky z německa, odjezd byl v pátek ráno a příjezd v neděli v noci. byla to fuška, Indy byl celkem šikovný, ale nechtělo se mu moc skákat. vždycky se totiž čekalo několik minut než přijdem na řadu a to čekání ho dost nudilo, takže když pak přišel na řadu nebyl namotivovaný, zkrátka není to jako doma na rybníku, kdy mu házím a on lítá jak pako sem a tam a motivace jak blázen. ale jinak byl moc hodný, bezproblémový. jeli jsme 4 psy z ČR, Indy a dvě feny a 1 pes. a němci měli asi 3 psy své (2 landsery a kříženku). takže se tam střídalo těch 7 psů každý předvedl jeden cvik a šel na řadu další.
dám pár fotek.

Je fajn vidět zase batulčata blbnout :-)) to tu dlouho nebylo.

8.11.2011 10:09
rude

XXX.XXX.13.149

na surfu... měli jste vidět ten pohled, když ho odváželi ode mě... smrt v očích smajlík

8.11.2011 10:11
rude

XXX.XXX.13.149

a přitáhnutí člunu s lidmi a psy, to ale není Indy, ale jiný pes.

8.11.2011 10:30
hankaapes

XXX.XXX.101.77

Mati a Peti, vy máte tak krásné fotky :-) Je fakt, že vidět batulčata v pohodě je radost a Indyho v bazénu......Holky já se bojím, našla jsem Hubertovi další zvětšenou uzlinu na boku, a to bych nebyla já, abych v tom hned neviděla lymfom....ve čtvrtek půjdeme k vetovi, dneska i zítra toho mám tolik.....

8.11.2011 11:15
rude

XXX.XXX.13.149

Hani, proč myslíš, že je to uzlina? třeba to je jen tuková boulička... náš jezevčík jich měl docela dost. většinou v boku u třísel. určitě to nebude nic vážného. kde přesně na boku to má?

já mám taky docela fofr, zas dělám na webovkách a edituju zájezdy. už mě z toho bolí oči, celý min. týden jsem v tom ležela.

8.11.2011 11:21
hankaapes

XXX.XXX.101.77

Já myslím, že je to uzlina, mírně klouzavá. Jednu má na boku dole na žebrech u přední nohy a ta druhá se mu udělala mezi krkem a lopatkou, té jsem si všimla až dneska. Nechci být tragéd, ale jsem z toho hodně vyklepaná......Tak pracuj Peti, práce šlechtí :-)

8.11.2011 12:55
mata

XXX.XXX.80.144

Páni Peti bomba fotky, Indy si to užíval smajlík a vy určo taky! A ta smrt v očích, že ho od tebe odváží pryč je fakt vidět, inu maličký závisláček smajlík :-) To je hrozně hezký, některým psům je to šumák, ale na Indym je vidět, jak to s ním cuká, že by skočil za tebou :-) teda a to táhnutí lidí a psů je něco, musí mít hroznou sílu v tlamě, krku a packách, tyhle černý perly psí smajlík
Jací byli ti landseeři Peti? Nemáš nějaký fotky? Mám je hrozně ráda, nějak čím dál víc :-) Moc se mi líbí :-)

Hani neboj se, aspoň zatím ne, než co ti řekne vet. Vím, že se to hezky říká, ale musíš si říkat, abys nestresovala Hubýska třás dopředu a zbytečně :-) Určo to bude nějaká prkotinka....každopádně budem moc držet palečky a dej prosím vědět, jak to dopadlo ju? :-)
Taky stresím a musím se to fofrem odnaučit....někdo pšikne, zachrchle, nebo mi přijde víc spavej, a já už úplně vyšiluju, ale naprosto nekorektně, su fakt na palicu už z toho asi, a musím se to rychle odnaučit, ptž vidím, jak to ty chudáky stresuje, když je furt prohlížím, pozoruju a su v nervech :-| A to je to poslední, co chci, je stresovat smajlík

Tož holčičky jen pracujte, aj já toho mám až nad hlavu, ale nějak mě to netrápí, jak už sem psala ( asi trilionkrát smajlík ) je mi to všecko jedno a prostě dělám, co můžu, ale nepose.. se s toho, hlavní totiž je, že mám zase svá zdravá a skvělá Batulčátka smajlík :-)

8.11.2011 13:28
rude

XXX.XXX.13.149

no bylo vidět, že mu to tahání surfu s lidma dalo zabrat, najednou měl zadek dole, při plavání se kymácel, musel zabrat, ale držel aport dokud nebyl na suchu, někteří psi ho brzo puští, třeba už když je člověk nablízku a to by neměl, měl by ho pustil až když člověk řekne, nebo přinejmenším když je na suchu až.
landseři byli šílení... vůbec se mi nelíbili. nejen že neměli kostru, ale i povaha byla taková vystrašená. my jsme zvyklý na klidnou fundláckou a tohle bylo uplně jinde. kostru nemaj mít tak mohutnou jak NF, ale mě chyběla na tu velikost aspon střední kostra. ty tlapky měli jak chrti. prostě tou výškou to podělali a už to podle mě moc nevylepší. ale zato jsem se byla podívat (v rámoci té akce tam byla NV a MV psů) a landser co dostal BOB byl moc hezký, byl to pes, statný a mohutnější, ale s lehčí konstitucí jak má být. ale jinak tyhle landserky co s náma předváděli byli šílený.:-(

jo, snadno se to říká, ale taky bych byla podělaná až za ušima, kdybych něco takového našla Indymu. aMati naprosto chápu, že šílíš z každého kýchnutí, už v tom člověk zkrátka vidí něco víc... :-(

8.11.2011 13:30
rude

XXX.XXX.13.149

ještě jedna, jinak na práci byly ty fenky šikovné.

8.11.2011 14:04
mata

XXX.XXX.80.144

Teda čéče máš recht, todlek snad ani landseer není smajlík Je to troška mohutnější kolie smajlík Pamatuju landseery pana Luxe, ten choval fakt typický a krásný landseery, neměli chybu :-) Ale ono to je asi jak píšeš, každej je jinej typ, ti pěkní se ještě najdou, ale někteří jdou už do tenkosti a výšky a to není dobrý a ani hezký smajlík
Ale moc kuju za fotky :-) Toho na výstavě asi vyfocenýho nemáš, viď? :-)

No to plavání s člunem musí být pro psa záhul, je fakt, že je asi potřeba, aby měl zvládnutou techniku plavání, jak píšeš, záda rovně a zabíral rovnoměrně všema 4 a ne zadek dolů kamsi a zabírat jen předkem, to je pak na utopení :-) Jenže ono je těžký to psa učit, když s ním třás nemáš kde do vody pravidelně že, ze břehu ho to nenaučíš :-| A u nás jaksi nejsou bazény pro psy, kde by se to učilo... to je jak táhnutí v postroji, to se pes taky musí naučit, umět rozložit váhu do celého těla, správně zabírat, aby si neublížil, Efram se to taky musel učit, pobral to sice docela rychle, ale i tak jsem ho pořád upravovala a ukazovala mu, jak má táhnout, než pochopil, co je pro něj příjemnější. A to se učí na suchu, a co času to chtělo. A u nás jaksi nejsme v Californii, kde je furt teplo a moře a bazén na každým parkovišti a kde by se to dalo psa učit každej den že.

8.11.2011 14:21
mata

XXX.XXX.80.144

A takhle to dopadá, když fotí levák amatér smajlík Místo abych fotila proti dobrému pozadí, které nesplývá, abych ostřila na celou obrazovku a ne na detail, a abych měla větší přiblížení a nastavení na hroší světelné podmínky, když chci fotit zběsila ulétající hejno, tak néééé, cvakám jak pablb na nejhorší možnej režim - ač teda ne automat - a pak se divím smajlík No co co, něco tam vidět je a při trošce fantazie se i dá poznat, vocogo smajlík

8.11.2011 14:26
rude

XXX.XXX.13.149

foto toho BOBa landsera nemám smajlík ale byl slušný, jak landsery nemusím, líbil se mi. takový lehčí a vyšší fundlák.
jenže já už jsem tak zameřená na ty mohutný a statný psy, že mi vše přijde bez kostry :-) protože kostra je podle mě hlavní znak NF, a ty landserky měly taky šíleně křivý přední nohy, když seděly měly obě tlapy nad zápěstím vybočený směrem ven, a zadní měli kravský postoj, hlezna u sebe a tlapy vybočený též ven. by jeden neřekl, že se jedná o papírový zvířata. a hrudníky to mělo, spíš nemělo. sice to mělo 70 m v kohoutku, ale hrudník žádný. my si dost potrpíme u NF na rovný tlapy, málokdy vidím psa s tímhle postojem. tady třeba fotka Indyho, on má ty nohy fakt krásně rovný od zhora až dolů,. ještě ti najdu nějaké fotky těch landserek doma.

pěkné foto nudle, Mati smajlík moc se mi líbí, když se na fotkách psům lesknou oči. je to dobrá známka ostrosti :-)

10.11.2011 14:21
rude

XXX.XXX.13.149

Hani co Hubert, byli jste na veterině??

10.11.2011 15:04
hankaapes

XXX.XXX.101.77

Teprve se chystám, ale trochu váhám, jakoby se mu ty uzliny zmenšovaly :-) asi radši pojedu, ale musíme až po práci, k večeru. Hubert je ale neobyčejně dobře naloženej, asi zamilovanej, venku hárá spousta fenek.....snad bude dobrej i nadále. Písnu.....

11.11.2011 10:30
mata

XXX.XXX.80.144

Hani tak co Hubýsek s tou bouličkou, bylas u veta???? A co říkal?

Peti kuju za pochvalu fotky :-) A jj s těma nohama, Indy je má fakt krásný a hlavně mohutný, to se mi na NF líbí, jsou sice menší, ale fakt medvídkovití smajlík Ti sem čéče tudlek viděla nějaký fotky kavkazáka, ne teda od nás z ČR, a fakt sem blila, jak šejdrem měl zadní nohy smajlík Ony fotky někdy matou, ale když to má na všech, tak by to poznal i slepec :-| Když si vezmu Bíšu, kterýmu v podstatě ty nohy ani nemá co držet, odmalička to měl v háji, tak má vybočený jen ty přední a na to, co mu je, nijak extrémně ( holt od narození vlastně chodil po předních že, notabene předek nese 70% váhy ), a zadní má úplně krásný. Ale někteří, co maj nevím kolik titulů a všeho, údajný nulky, maj zadní i přední jak smontovaný od vožralce smajlík Je to hnus velebnosti smajlík Ono je to taky tím, že jsou ti psi někteří tlustí jak prasata - majitelé si je asi pletou fakt se selatama na výkrm bo co :-( - a pak samo trpí klouby, páteř, srdce, ledviny a vůbec celej oběhovej systém že. A pohybu maj asi tolik, co mrtvola v rakvi, a to celej život smajlík Njn, někdo holt má psy jen proto, aby si zvedl ego, ne pro ně :-(

Tak sem se počílila a stačilo :-)

Co plánujete na víkend holky? smajlík

Můj bukanýrský :-)

11.11.2011 10:38
mata

XXX.XXX.80.144

Třás na Bidíčkovi je teďka, po těch 2 a půl měsících, kdy nemohl pořádně chodit, jak jsme byli zvyklí, na tůry a dlouhý terénní prochajdy, hrozně vidět ten opad svalů, nejvíc to vidím právě na těch břišních a stehenních svalech, ptž břicho mu povolilo a jakoby spadlo dolů, tže je ohrožená páteř že, a stehna má odporně placatý, ty masy svalů úplně zmizli smajlík A to je to vlastně pár týdnů, co neměl ten svůj pohybový režim, a jak rychle to jde do kelu, natož chudáci psi, co se pořádně nehýbou celej život, to musí být děs smajlík
Cítím to i na sobě, jak čék přestane makat, je pak odporně rozplizlej, takovej "hejbavej" celej - všecko se všude vlní a hýbe, fuj!!! a to nemluvím o tý kondičce a celkový únavě nezdravý právě z toho, že se pořádně nehýbe :-|
Akorát co sem začala nabírat kondičku v předstihu před tím Frííí, tak sem to asi přepískla, chtěla sem honem honem, abysme zas už mohli makat, no a jaksi mi protestuje nožička, nevím zda žíly, nebo svaly, či obojí, ale nic příjemnýho, takže dobře mi tak :-) Sem se naštvala a konkrétně ta dotyčná noha dostala dva dny dvakrát takovej záhul, tož čekám, že mi buď upadne, nebo to dá....aneb silnější přežije :-)

11.11.2011 10:42
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Holčičky, je to dobrý, Hubert je v pořádku :-)) Ty bouličky se sice tváří jako uzliny, ale uzliny to nejsou, jsou to nějaké běžné podkožní útvary, které se asi ztratí, nebo kdyby narostly odstraní. Je to bohužel u krátkosrstých psů většinou vidět, u dlouhosrtáků to obvykle probíhá bez pozornosti majitele:-) Tak mi spadl kámen za srdce, ale dneska Hubas nechce jíst a jenom spí i když na procházce lítal jako splašenej. Snad to bude jenom nějaká nastuzenina...ještě jsem včera koupila pilule na odčervení, ale s těma zatím počkám až bude Hubas zase v náladě žravé. je to přípravek Banminth jestli máte zkušenost. Taky mi vet doporučil novinku, která se přidává psům do vody a měla by odstraňovat zubní plak, jmenuje se to Vet aquadent, tak uvidím jestli bude Hubert ochotnej to pít. Jsem úplně dojatá, že jste si na nás vzpomněly s návštěvou veta :-) Mám fofr, jedeme na chalupu, sice se mi už moc nechce, ale musíme vyzvednou traktůrek z opravny a odvézt tam ještě sekačku, snad nezmrzneme a snad bude Hubas zase jíst.....Tak si užívejte víkendu co to jde a vychutnávejte psí lásku:-)

11.11.2011 10:55
rude

XXX.XXX.13.149

to je dobře, je to asi taky nějaká tuková boulička, občas něco nahmatám i Indymu, ale brzo to zmizí, tak to neřeším. je to běžné u lidí, tak i u psů asi.

v tom německu jsem tak viděla křivonohé bernardýny, byli na pohled nehezcí, ještě ke všemu u kruhu se tam trochu nervovali, dva obři snad 80kg se do sebe málem pustili. je škoda krásných majestátných psů, kteří blbě vyrostou, at už vlivem krmení nebo něčeho jiného.

já na víkend zatím nemám plán. nic se mi v tomhle počasí nechce. potřebovala bych umýt okna, ale v té zimě na to kašlu.

11.11.2011 10:58
markemic

XXX.XXX.5.32

Ahojík všem při pátečním dopoledni:-)
Hani, to je dobře, že Hubýskovy bouličky nic neznamenají, taky jsem Tekoušovi nedávno něco podobného objevila, ale než jsem s ním stačila zajít k doktorovi, už to bylo pryč:-) Mati s tím pohybem máš pravdu, jak jednou nejedem na chalupu a já si nemůžu pořádně protáhnout nohy, tak to se mnou jde z kopce..Potřebuju se hýbat, jinak se taky cítím hrozně utahaná a udýchaná a celá taková nemožnásmajlík
My teď jedeme na chalupu(konečně...), ale nevíme, jestli to už bude naposled, nebo ne...Dneska to počasí vypadá, že už tam zmrznem, tak uvidíme..smajlík
Každopádně se těším až si odpočinu a Tekouš, že se proběhnesmajlík

11.11.2011 11:00
markemic

XXX.XXX.5.32

Okna už mám taky jako prasátko, ale odmítám tomu vydřiduchovi mýt okna, když po Novém roce chceme utéctsmajlík Kor v takové zimě, to je tak o nachlazení...

11.11.2011 11:13
mata

XXX.XXX.80.144

Hani tak to je bájo zpráva, že Hubýsek je o.k. a s tím spaním a nejezením, může být jen unavenější, anebo prostě nemá hlad a chce si oddáchnout, Gríšánek mi taky nepapá pokaždý, jedí 2xdenně a on někdy jen snídá a nevečeří, nebo naopak, a někdy dloubne jen do večeře, ale nijak moc, hlavu si s toho ale nedělám, páč on není ten žravej typ a papá, jak má chuť :-) To samé Bidíček. To jen Frííí je kyselina, a Džííí je sice mírnější, ale taky papčí pravidelně :-)

Banminth znám, odčervováky střídám a za ty roky, co mám psy, už sem vyzkoušela fakt všecky na trhu :-)
Vet aquadent taky znám, dávám to do pití těm malým, v létě i velkým, to vypijou víc vody a nemusím to vylívat, pijou to nomroška a na zoubky je to fakt dobrá věc, resp. na ty bakterie v dutině ústní :-)

Peti a Marký hahaha, myslela sem, že letos su jedinej flink s oknama, ale koukám, že ne :-) Taky je nemám umytý a už to ani neplánuju, mám to fakt někde, jsou to JEN okna a když se hodně soustředím, ještě je přes ně i nějakej obrys občas vidět, tak co smajlík
Marký tak si to na chaloupce užijte, mrznout nijak moc nemá, to že byl teďka úplněk, to se vždy ochladí, ale už by to chtělo klasický mrazy a troška snížku aspoň, todlek vlhko dobrý není smajlík

Hani aj ty si to na chaloupce užij naplno, a foťte holky!!! :-)

Peti tož uvidíš, co se naskytne o víkendu, však taky si můžeš udělat takovej flákačskej víkend, s knihou, nohama na stropě, dobrým jídlem, telkou a prostě celkovou pohodou, páč ono to jednou za čas prospěje :-)

11.11.2011 11:18
rude

XXX.XXX.13.149

vy se máte s těma chalupama, my nemáme kam utéct :-( užijte si to tam :-)

jestli se povede půjdem se projít na hřbitov za Hagym a to bude asi naše maximální aktivita za víkend :-)

jinak začínám pomalu kupovat vánoční přízdoby na adventní věnec:-). rozhodla jsem se letos udělat stříbrno fialový, ten budou mít naši dole a k nám nahoru udělám nějakou dekoraci na talíř. dneska je tolik ozdobiček krásných, ale drahých jak prase. smajlík věnec už mám vymyšlený, chybí mi jen andělské vlasy. :-))

11.11.2011 11:20
mata

XXX.XXX.80.144

Júúúúú stříbrno fialovej, moje NEJ kombinace na čemkoliv, tydle dvě barvičky, plus ještě žlutou, prostě MILUJU!!! smajlík Ukážeš, nafotíš pak?! Peti.....že joooo???!!! smajlík

11.11.2011 11:21
mata

XXX.XXX.80.144

Sem teďka nevěřícně koukala, že mám 15 laků na nehty v různých odstínech fialové!!!!! smajlík smajlík Pak že su normální smajlík :-) Ale mám kabelku Hello Kitty, heč!!! To vlastně ani nevíte že???....chcete ji vidět??? smajlík

11.11.2011 11:28
rude

XXX.XXX.13.149

ty sis jí fakt koupila?? smajlík uka :-)

jasně nafotím, až to bude. pokud se nepletu první adventní neděle by měla být 27.11., takže věnec budu dělat v sobotu den předtím, aby vydržel.

11.11.2011 11:32
mata

XXX.XXX.80.144

Jo koupila.....ale není to ta, co myslíš.....zatím!!! smajlík....hele!

Ale jako ve městě už sem s ní byla, recese, ale dlouho jsme se s kámoškama tam nezasmály smajlík Měla jsem jí na posezení večer na kávě u kámoše na baru smajlík Nevešly se mi tam sice skoro ani klíče od auta, ale ještě dva dny se o tom všude mluvilo smajlík

11.11.2011 11:39
markemic

XXX.XXX.4.97

Užijeme, užijeme:-) Taky dofám, že to byl jen záchvěv zimy a budemem moct jezdit alespoň do konce listopadu..:-) a uplně nejlepší by bylo, kdyby se zima posunula až tak na únor...:-|
Tak Mati, kabelka je prostě výbornásmajlík koukám, že si taky z lidí děláš ráda bláznysmajlík Výborný!:-)

11.11.2011 11:43
rude

XXX.XXX.13.149

smajlíksmajlíksmajlík

já myslela, že máš tu klasickou kabelku, co nosí holky na prvním stupni hrdě do školy přes rameno smajlík ale tahle je taky dobrá, předpokládám, že jelikož tohle je kabelka na klíče, tak budeš časem pořizovat i nějakou větší :-)

11.11.2011 11:59
mata

XXX.XXX.80.144

smajlík hihi díky holky, no tu kabelku na rameno bych chtěla taky, ale to až nebudu co vědět s penězma, tadlek totiž stála pouhých 29 Kč, tak neberte to!!! smajlík
Ale co sem docela vážně přemýšlela, jenže nejsem ručně zručná :-), stáhnout si z netu obrázek Hello Kitty, zvětšit ho, vytisknout jako šablonu a namalovat, resp. nastříkat to sprejem, na disky u Citronka smajlík Jsou tam hnusný a měla bych je stejně nastříkat, a tak když to budu dělat, co kdyby se mi tam točila Hello Kitty??? 4x!!!! smajlík

Míťa na mě hodil zvláštní pohled a beze slov prchnul, když jsem ten návrh podala, tak nevím.... ale byl by to hustej úlet, ne? A časem bych si ji možná mohla takhle stříknout aj na kapotu, šak co už smajlík smajlík smajlík

Tak a dost s dětinskýma úletama, i když být to musí, jináč by se čék v tomhle děsivým světě ze všeho úplně zbláznil už, a užijte si holčičky kráááásnej víkend a v pondělí ať jste tu s tunama fotek a zážitkama smajlík smajlík

11.11.2011 12:04
mata

XXX.XXX.80.144

markemic napsal(a):
Užijeme, užijeme:-) Taky dofám, že to byl jen záchvěv zimy a budemem moct jezdit alespoň do konce listopadu..:-) a uplně nejlepší by bylo, kdyby se zima posunula až tak na únor...:-|
Tak Mati, kabelka je prostě výbornásmajlík koukám, že si taky z lidí děláš ráda bláznysmajlík Výborný!:-)

Blázny ani ne :-), ale když se mi něco líbí a ulítávám na tom navíc ještě, tak proč do toho nejít?! Nějaký lidi jsou mi úplně u zadku, to je fakt to poslední, co řeším :-), i když je fakt, že v některých případech se příjemně bavím jejich reakcema :-) To jak když sem jeden čas nosila modrej a červenej copánek ve vlasech, sem to vždycky zapletla, nabarvila takovou jakoby řasenkou na vlasy a bylo, hustá červená a hustá modrá, ale mně se to moc líbilo, a tak sem to nosila i docela dlouho, pár let určo :-) Taky se na to lidi dívali různě, což mi bylo jedno, ale časem to najednou nosil kde kdo, nejen tadyk na tom maloměstě poťapaným, ale aj v tem Brně světáckým smajlík

11.11.2011 14:17
mata

XXX.XXX.80.144

Někteří si ten "povel APORT!!!" vyloží prostě po svém smajlík

11.11.2011 14:21
mata

XXX.XXX.80.144

Vůůůbec jsou někteří celkově jiní smajlík

11.11.2011 14:25
mata

XXX.XXX.80.144

Ale pomáhají na zahradě poctivě...."ořezávají" přebytečné větve na jabloni smajlík, hlavně když se nedívám :-)....

11.11.2011 14:26
mata

XXX.XXX.80.144

....sbírají popadané ovoce....smajlík

11.11.2011 14:28
mata

XXX.XXX.80.144

----koštují, zda není zkažené....smajlík

11.11.2011 14:30
mata

XXX.XXX.80.144

....přepadávají mě při focení....smajlík

11.11.2011 14:32
mata

XXX.XXX.80.144

....chytají létající kusy polen....smajlík

11.11.2011 14:34
mata

XXX.XXX.80.144

...a celkově si naplno užívají podzimu :-)

11.11.2011 14:37
rude

XXX.XXX.13.149

ty máš pomocníky smajlík

taky musím něco nafotit, nějak na to ale nemám náladu.. smajlík

11.11.2011 14:42
mata

XXX.XXX.80.144

Však se nenuť, ona ta nálada časem zas přijde a nemá cenu to hrotit.....taky jsem několik týdnů neměla náladu :-|

Náhodou tahle fotka je super! Ten Indy tam vypadá jak....takový to strašidýlko, co má jenom kulatou, šíleně kulatou a střapatou hlavu a jinak vlastně nic smajlík Je úžasnej! smajlík Ale naživo ještě víc, ty žgraničky a tvářičky a obří ťapáčky, prostě méďa každým coulem :-) smajlík

tadyk vařím zas na pěti stavech smajlík vepřo kedlo zelo.... UF smajlík :-)

11.11.2011 17:58
martasek

XXX.XXX.217.202

Ahojte...tak opět se Vám sem po delší odmlce nasomruju.....hrozně ráda Vaši diskuzi pročítám a musím naspat,že se nškdy dost pobavím.....Mati,jen sem Ti chtěla napsat,že mi Akimek stále neskutečně moc chybí smajlík

A taky jsem se chtěla pochlubit,že jsem s Bertičkou,v jejích 7mi letech složila zkoušku ZOP,dělám s ní obrany,které ji moc baví,stopujeme,běháme coursing a připravujeme se na příští rok na ZM:-)....a držíme dietu,protože BERTÍ vážila 61 kg!!!!!!!!!!!!

11.11.2011 20:21
mata

XXX.XXX.80.144

Martííí ahoooj!! smajlík To jsem moc ráda, že jsi za náma taky najukla a ozvala se, jak se máte :-) Přijď častěji, když budeš mít chuť a čas :-)
Vím, že ti Akimek moc chybí, znám to Marti....smajlík Mně Batulka taky....a příšerně----a tuplem teďka, jak mi Batulčátka málem všechna umřela, jsem normálně úplně šílela, fakt doslova smajlík Nevím, jak bych bez nich dál žila.... Batulka byla aspoň stará, měla právo na odchod, ale Batulčátka jsou v nejlepších letech a nic exotickýho je nepotkalo, "jenom" psincák....uuffff, radši už nemyslet smajlík
A ty Bertičku umačkej, taková holka šikovná ( až na tu váhu teda, kde to bere holka? smajlík ), jste evidentně správná dvojka, moc gratulujeme k ZOPce a je vidět, že stopy, obrany i coursing ji moc baví a užívá si to! smajlík smajlík Ta se ale má smajlík JSTE ŠIKULKY!!! smajlík A krásný fotečky, počastuj nás častěji Marti, rády se kocháme těma našima krásnýma chlupatcema :-)
Bertí má moc krásnou hlavičku, líbí se mi děsně a má takovej moudrej výraz v očích, to taky nemá každý pes :-)

11.11.2011 20:25
mata

XXX.XXX.80.144

Já Eframa asi zruším jak žádost o byt, porád nějak mohutní a mohutní, tak nevím, co od něj čekat, ve 4 letech?! smajlík Už sem povolovala dvakrát zas obojek a jednou koš....o postroji, kterej sem málem nezapnula, ani nemluvím smajlík

11.11.2011 20:41
mata

XXX.XXX.80.144

Typickej Gríšánek, někde někdo nechá kousek oblečení a Gríša ho hned zabere :-) Tady vyhřívá Míťovi kapsáče :-)

11.11.2011 20:42
mata

XXX.XXX.80.144

Je prostě úchvatnej, puntíček můj malej :-)

11.11.2011 20:43
mata

XXX.XXX.80.144

Skoro vlezl dovnitř :-) někdy se pod oblečení zahrabe a to pak čék má málem infoš, když se najednou zvedne tričko, skočí z gauče a jde do ložnice smajlík

11.11.2011 21:14
martasek

XXX.XXX.217.202

Mati,s její váhou je to složitější...už dlouho ji mám na dietě ale pořád to nejde moc dolů...naposledy měla 58,3 kg takže sama vidíš,že to jde fakt po dekách :o))....problém je v tom,že ji nemůžu rozpohybovat...nechce se odemě hnout,takže když ji mám někde navolno tak prostě nelítá....trošku se vyběhá jen s kamarádem americkým buldokem Apolkem,ale s ním drží krok jen chvíli....s Akimkem přece jen lítala víc,než onemocněl

a děkuji za pochvalu,jsi hodná...snažím se ji zaměstnat co nejvíc hlavičku když má problém s lidmi a navíc nás to obě baví takže pracujem....a když vidím,že i 7mi letý pejsek se dokáže naučit,tak o to víc mě to motivuje a posunuje dál:o)

11.11.2011 21:42
mata

XXX.XXX.80.144

Neměla ona Marti ty problémy s váhou už když jsi si jí brala z toho útulku, nebo odkud?! smajlík Z útulku že jo?!, se omlouvám, ale ta moje hlava děravá smajlík Pokud je holt celej život tělo zvyknutý takhle držet tuky, tak to pak jde těžko dolů, kor u staršího pejska, a ještě když píšeš, se nechce bez tebe moc hýbat :-) Ale věřím, že to zvládnete, každý deko se počítá, co deko, to zas krůček k delšímu životu smajlík

Jejda Apollek je už velkej!!! A co jeho maminka? Jak ta se má? Počkej jo....hlava děravá se zavařuje....Bany? Jmenuje se tak?! smajlík Oba jsou krásní :-)

Počkej, co má Bertička za problém s lidmi? Je na ně šklíva, anebo se jich spíš bojí? To mi nějak uniklo...
Ba že se dokážou učit a jak! Věk nehraje roli, tam, kde je vztah pána a psa, srdíčko a radost ze života, jde všecko kdykoliv :-) Jste příkladem hodným následování, rozhodně máte být nač hrdé, obě smajlík

12.11.2011 09:03
bffb

XXX.XXX.172.215

děkuji:-)) tady je mám oba...Roxanku i Apollka....Roxanka se těší zdraví , tedy oba samozřejmě...jsou to zlatíčka......Roxanka bude mít v květnu sedm a Apik o měsíc později tři...je to děsný jak to letí:-(((

12.11.2011 09:09
bffb

XXX.XXX.172.215

..a ještě každý zvlášt:-)) tedy Roxanka první páč dáma má přednost, že ano:-))

12.11.2011 09:18
martasek

XXX.XXX.217.202

Mati,ano Bertičku mám z útulku ,problém s váhou měla u původních majitelů,v útulku shodila a semnou to zase nabrala....ale opravdu to jde pomalinku dolů...ale snažíme se:o).....jinak se v létě na Bertí byli podívat bývalí majitelé a musím říct,že to bylo dojemné setkání...já měla strach jestli je pozná,přece jen to byli dva roky a poznala....pám byl dojatej a Bertí si to užívala:o))
Bertička má problém s lidmi a občas mi po někom cvakne....když jsem si ji přivezla z útulku,tak za dva dny mi volala dcera bývalého majitele jestli vím,že pokousala.....a od té doby si samozřejmě dávám pozor,ale ten problém tam opravdu je(děti,kola,motorky a vůbec)...řekla bych,že je to přesný opak Akimka,ten měl zlatou povahu.....ale zase na druhou stranu je bezproblémová na pejsky i fenky....ale myslím si,že to zvládáme.

Tady foto :Bertí asi ve svých třech letech a v šesti a půl už u mě :o))

Bany Ti vložila Fotečku Apollka i Roxanky...jsou to super pesani a my jsme moc rádi,že je máme:-)

12.11.2011 09:45
mata

XXX.XXX.80.144

Jééé to jste mi udělali radost s těma fotečkama! smajlík A to je asi ono, Bany byla přezdívka tadyk na ifauně dřív, nebyla?! a já to měla v hlavě zakódovaný, spojený s Roxankou! Jasně, Roxanka! :-) Jsem moc ráda, že je zdravá a fit, a teda fakt to letí, už sedm! smajlík A tři! Mám dojem, že je to tak rok, co měla štěnda! smajlík Oba jsou nádherní, svalnatí bodyguardi smajlík Teda a Apollek na tý fotce v postroji, to je něco, je to nádhernej kusanec psa a to jméno mu sedne jak ušitý, vidím úplně sochu Apolla smajlík smajlík
Moc děkuju Bany! :-)

Nj Marti, myslím, že v útulku shodila asi z nervů, stresu, spíš ne?! A jak se má zase dobře, tak holt přikynula :-) Téééda na těch fotkách vcelku markantní rozdíl, viď? smajlík Když pomineme osrstění, to taky dělá hodně :-) ale tak věřím, že se ti podaří ji zas dostat do kondice :-)
Jímavý s tím jejím postojem k lidem, jakoby měla špatnou zkušenost, když na pesany je hodná, spíš to bývá naopak že. A určitě to zvládáte, vždyť to není nic příšernýho, holt ne každý pejsek je milovník všech :-) Co mám říkat já s Bíšou a Frííí, musím mít furt vočka a svaly v pohotovosti, u Bíšánka ještě víc, má svou hlavu, a taky to zvládám. Naopak mi to ani až tak neva, páč tyhle pastevecký ostrý povahy mi sednou, proto ho taky mám, jinak bych si vybrala jiné plemeno, a o tom to je, že je naštěstí dost plemen, aby si majitelé mohli správně vybrat :-)
Zas když občas jdu někam jen s Kikinou a Gríšou, je příjemný nebýt chvíli furt ve střehu a vědět, že oni dva jsou naprosto bezpeční vůči ostatním lidem i psům, docela si odpočinu :-)) Ale pak už se zase těším na ty svoje protíky velký, páč a protože mi to vlastně chybí smajlík Kiki miluje "svoje stařečky" a když tam přijdeme, je u vytržení a já o ni nemusím mít vůbec strach, ona je taková empatická hodně v tomto a ví přesně, jak kdo potřebuje moc či málo její pozornost, vlastně jí dělám akorát řidiče, zbytek tam zvládá sama :-) A to samé u malých dětí, ba dokonce i mimin, to je jemňounká jak vánek :-) Má skvělou povahu, ale mít jen ji by mi vadilo, jako doplněk k těm ostrým povahám je to ale příjemný :-) A Grišutka je nad věcí, nemazlí se, nevšímá si, ale pokud ho někdo zaujme, přijde si pro pohlazení, jinak ale dělá takovou tu kulisu, což mu vyhovuje, nijak moc nemusí pozornost :-) Přitom ale je klidnej a rozvážnej, takovej pravej anglickej gentleman, jak pravila jedna stařenka :-)

Takže jsem na tom jako vy, zbožňuju ty svoje super Batulčátka, nedám, nepučím a neukážu :-)

Tak a ještě hodinku, aby dokonale vytrávili snídani a fičíme na výlet, je tam krásně, ač kosa, tže malincí dostanou overálky, zatímco velcí budou spokojení, že se konečně neuvařej :-) :-)

A ukažte se holky častěji i s fotkama těch vašich krasavců, ať se mámě čím kochat :-)

12.11.2011 20:20
martasek

XXX.XXX.217.202

...z dnešní super prochajdy zakončené opečenou klobáskou :o)):-))

13.11.2011 19:39
mata

XXX.XXX.80.144

To musela být just super prochajda, mňamky! To by se mi taky líbilo smajlík :-) Krásná fotka, jsou to oba psí modelové a umí se skvěle tvářit :-) A že s váma nechodí Roxanka? Nemají se s Bertičkou rády?! smajlík

13.11.2011 23:42
bffb

XXX.XXX.172.215

:-)) chodíme většinou Bertí a Apik a s druhou kamarádkou zase Roxanka a její boxík Domča:-))...přeci jen jsou to dvě fenky a už starší a člověk nikdy neví....jsou zatím v klidu, jezdí spolu v jednom autě, ale nemyslím si, že by byly kamarádky:-))))

13.11.2011 23:58
bffb

XXX.XXX.172.215

..nejvíc se, ale stejně vyblbnou spolu:-))

14.11.2011 09:48
mata

XXX.XXX.80.144

Bany super fotky, ten boxer vypadá moc pěkně, evidentně kusanec smajlík Myslela jsem si to, že holky spolu moc kamarádky nejsou :-) Což je jedno, když to máte takhle super rozdělené :-)

A Hani, Peti, Marký, jakej byl víkend??? Co fotečky, máte? smajlík

14.11.2011 10:03
bffb

XXX.XXX.172.215

mata napsal(a):
Bany super fotky, ten boxer vypadá moc pěkně, evidentně kusanec smajlík Myslela jsem si to, že holky spolu moc kamarádky nejsou :-) Což je jedno, když to máte takhle super rozdělené :-)

A Hani, Peti, Marký, jakej byl víkend??? Co fotečky, máte? smajlík

...je to moc hezkej pejsek:-)) a hlavně s Roxankou vlastně vyrůstali..jsou stejně staří...jezdili jsme spolu na tábory atd:-))....:-))

14.11.2011 10:07
rude

XXX.XXX.13.149

ahojda!

tak já nakonec vlítla na ty okna a konečně to vše umyla. :-) v neděli jsme dělali doma dřevo na zimu, takže byl víkend docela pracovní. Michal řezal pilou a já to skládala pod střechu, aby to vyschlo. Indy na nás dohlížel z leže, zda makáme :-)¨schválně jsem ho vzala sebou na tu druhou zahradu, kam jindy nesmí, abych pozorovala co dělá na puštěné slepice. a nic :-) ale nechci to zakřiknout, přede mnou si už nedovolí po nich vypálit, ale kdo ví, co by dělal ,kdyby tam nikdo nebyl a oni před ním začali zdrhat... smajlík v sobotu dopolko jsme si dali s Indym vycházku u Labe, bylo moc hezky, i když zima. a pak jsme večer šli na 2 :-) samozřejmě nezůstalo u dvou, ale to už není důležitý smajlík původně jsme měli jít na koncert Landy do Pardubic, ale jelikož byla v plánu ta návštěva v NDR, tak jsme lístky prodali na aukru. a paradoxně, jak jinak u nás, návštěva se nekonala a lístky byli už prodaný smajlík to jsou vždycky takový debilní náhody, člověk neví kam dřív skočit a nakonec sedí doma na zadku... :-(

Apollo i Roxanka jsou moc krásný, takový hezký spokojený páreček psů už na pohled :-) je vidět, že se maj moc rádi.

14.11.2011 10:09
mata

XXX.XXX.80.144

smajlík skvělá fotka smajlík
Jj je to vidět, že je to krásnej kusanec, dneska vidět boxera, jak má být, je taky kumšt, spíš jsou to takový hubený, kostrou drobný stvořeníčka, s velkou tlamou, ale ty původní, mohutný a přitom atletický boxery, s pořádným krkem, hrudníkem a hlavou, hrající svalama, jaksi nějak vidět není smajlík Je to škoda, jak se hodně plemen teďka przní :-|

14.11.2011 10:12
markemic

XXX.XXX.5.128

Ahojík po víkendu:-)
Mati, myslela jsem na Tvé přání, abychom fotili, ale nezadařilo se..sobotu jsem měla lehce létací směrem záchod a v neděli už nebyl čas:-( ale musím říct, že bylo nádherně!Sluníčko, tak kolem deseti stupňů...nádhera.:-)) Tak jsem si sluníčka užívala alespoň včera:-) ale bohužel bez foťáčku, nějak jsem byla ráda, že už nejsem otrokem svých střev a užívala si tu volnost..smajlík Příště jedeme už naposledy, večer, když přifrčíme už je chalupa opravdu studená a trvá to tak do neděle, než to jakž tak prohřejem..Takže už zazimujeme a možná se tam podíváme zase na týden po Vánocích:-)
A co Vy ostatní, holky, fotily jste?smajlík

14.11.2011 10:14
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Všechno jsou to tak nádherné fotky, ach jo, kdy se mě něco takového zadaří.... Mati nefotila jsem a moc mě to mrzí, byli jsme na návštěvě ve mlýně, má tam i vlastní elektrárnu, jako v muzeu techniky. Nádhernej náhon z Panenského potoka.... jedu k zubařce, která se mi přestěhovala a fakt jsem nervní z cesty, musím kus po brněnské dálnici a pak hledat správnou odbočku, to nemám ráda, když jedu na čas a neznám dobře cestu , uf :-) Ale Hubert je zdravej až to není někdy k vydržení, pořád si chce hrát, chce se mazlit, opruzuje jak si zvykl, že se mu na chalupě pořád věnuju, že je se mnou v akci od rána do večera a v noci mi leží na zádech. To je pro mě to nej......:-))

14.11.2011 10:17
mata

XXX.XXX.80.144

Peti ty jsi šikula s těma oknama, to u mne to nehrozí, s chutí jsem to letos vzdala :-)
A bývá to tak, buď má čék akcí na podělání, bo nakonec trčí doma a kouše si nehty :-)) Ale to neva, aspoň máte dřevíčko, a Indy se proběhl, bylo hezky, tak co :-)
Marký, ty nebožátko, takhle lítat na onu místnost....tož aspoň že neděli sis užila, a fotky jindy, šak o nic nejde, jak sem už psala, nemá cenu to hrotit, musí být chuť a nálada :-) Njn to vymrzne jedna dvě, stačí netopit den a barák je vymrzlej, natož týden :-)
No my v sobotu byli akční, já byla se štěndy na výletě, ale kratším, teprve začínáme, musíme pomalu a postupně, abych je zas neuhnala, Mí byl u kámošky zase, ještě podruhé dělat dřevo s klukama. Pak sem hodila štěnda dom a jela za nima a protáhlo se to až do rána - kámoška má hospu smajlík - zatímco my s Mí oba auty, tže sme nepili, což bysme teda nepili ani kdybysme neřídili, ostatní se cinkli jen lehce, tže to byla pohoda a vlastně sme skorem furt hráli kulec, ještě v neděli mě boleli ruce smajlík

14.11.2011 10:23
mata

XXX.XXX.80.144

Hani tak příště, ten mlýn musí být nádhera! :-) Jééé to taky nesnáším, někde něco hledat, čék když někam jezdí pravidelně, už tak nějak ví čas a co kde hrozí po cestě, ale tohle hledání....taky se mi jedna doktorka přestěhovala a je to boj, když tam musím :-| A ještě zubař, tfuj tajxl :-) Hubýsek je šikulka, že je jak řípa, ono já si myslím, že jak konečně mrzne, je všem líp, to vlhko prostě nebylo dobrý smajlík

Napřed dřevo, pak sestavit a zprovoznit nový krbovky, a pak se to zapilo smajlík

14.11.2011 10:25
mata

XXX.XXX.80.144

Ostatní se zatím zahřívali ve vedlejší místnosti - krbovky se dávaly do salonku :-))

14.11.2011 10:29
mata

XXX.XXX.80.144

A hlavní šéf a maskot hospy to všecko dozoroval smajlík

14.11.2011 10:31
rude

XXX.XXX.13.149

já nakonec taky nefotila... teda jo, mám jednu fotku v pátek večer - měsíce. nevšimli jste si? tak kolem 17h byl strašně velký, do červena a byly na něm vidět nějaké mapy a skvrny. docela síla, vyfotit se mi ho podařilo, ale aby to bylo vidět,musím to hodně oříznout, večer to sem hodím. fakt vypadal tak nějak magicky, chyběl pod ním jen vyjící vlk... :-)

já mám pocit, že všechny fotky, které udělám- Indyho fotky myslím, už mám, už se opakují. .. všechny jeho výrazy ze všech možných úhlů mi už přijdou ohrané :-) prostě těch jeho fotek mám už tisíce a žádná mě už nepřekvapí... potřebovala bych jiný objekt na focení :-)

14.11.2011 10:47
markemic

XXX.XXX.4.33

Jo Mati, jak na tyhle věci moc netrpím, tak to dost blbě snáším...hladová, o rohlících a hořkém čaji..ale pomohlo to..Jenže stačí takhle den, kdy pořádně nejím a už jdu šíleně dolů..jak jsem takhle hubeňour hubenej, tak po těchhle stavech se radši ani nedívám na váhusmajlík Vím, mám zcela opačný problémy, než jiné ženské, ale taky je to problémsmajlík
Peti, dáš sem prosím tu fotku měsíce?Prosím, prosím:-) Já si všimla akorát obrovského úplňku, jinak nic:-(

14.11.2011 10:58
rude

XXX.XXX.13.149

jo, dám večer. to myslíme obě to samé. bylo to tím úplňkem ve čtvrtek... to bývá vidět krásně ten povrch. přišlo mi, jako by byl nadosah... :-) přitom je statisíce kilometrů.

jé, tak to já den nejím a pak se nacpu a mám kilo nahoře :-)

14.11.2011 11:20
markemic

XXX.XXX.4.33

Já každý ubohý kilečko nabírám velice těžko, za to dolů to jde jak nic:-( Jak bych ráda alespoň trošku zpomalila to svoje spalování..smajlík ale co se dá dělat, budu doufat, že něco naberu aspoň při těhotenství, jestli nějaké někdy budesmajlík

14.11.2011 11:34
rude

XXX.XXX.13.149

no, nechci ti brát iluze, ale moje známé vychrtlinky při těhotenství přibrali jen to nejnutnější a hned po šestinedělí to měli zas dole :-) ale zase jim to moc slušelo, maminky které vypadají brzy azse dobře. budiž ti přáno nějaké to kilčo navíc, když si to přeješ :-)) já už vidím sebe, valící se balvan neschpen projít i dveřma smajlík budu se muset hodně hlídat...

14.11.2011 11:47
markemic

XXX.XXX.40.72

Mě by stačilo, kdybych se trošičku spravila, ale asi mám smůlusmajlík Tak mám spíš obavy, že by mi to mimino vzalo i to málo, co mámsmajlík asi budu muset počkat až se metabolismus zpomalí sám s věkem...Já jsem s tím smířená, ale přiznám, že občas holkám na ulici závidím pěkný zadek. No jo, každá chceme, to co nemámesmajlík
Já mám zase tetu, a ta byl před dětmi, to co jsem já, možná i horší, no a teď po dvou dětech má snad přes sto kilo a už to nedostala dolů..Tak ono je to asi člověk od člověka..

14.11.2011 14:23
mata

XXX.XXX.80.144

Toho měsíce jsem si taky nevšimla smajlík, o to víc se těším na ty fotky Peti, páč vím, co myslíš, znám ten měsíc takhle "blízko" a žlutej, horor hadra, ale v ten čtvrtek mi nějak unikl smajlík
Hihi, se přidávám k Peti, pomyslím na rohlík a mám 2 kila nahoře smajlík Ale vím Marký, že i opačnej extrém je problém, měla jsem takovou spolužačku, byl to děs, a taky byla furt nemocná a všechno hrozně těžce léčila, jak to tělo prostě nemělo žádnou rezervu :-| Taky není o co stát.... a vlastně i Sabča je drobek, co má radost, když přibere 2 kg :-) Ta moje spolužačka ale nebyla drobek, to byl kostlivec, to už byl hnus na entou a ona s toho byla vážně nešťastná. Pak tu mám známou, od kámoša manželku, ta je taky kostra, má dvě děti a nepřibrala ani deko, neměla mlíko, měla v těhotenství problémy, ptž její tělo vlastně nějak nebylo schopno plod vyživovat.... no docela si užila, vypadali jí zuby, vlasy, kosti se lámaly....tfuj, zlatý moje kulaťoučký tělíčko :-|

Sem tadyk teďka loupala okrasný fazole.... sedím na zemi, nohy rozčapený, mezi nima krabicu na vyloupaný fazole, z jedný strany krabicu s luskama, z druhý noviny na prázdný lusky. Přišel Bidíček, udělal buch vedle krabice s luskama a koukal. Přišel Gríšánek, udělal buch ke krabici s vyloupanýma fazolema, přišla Džipitý, udělala děvuchu na mým nártu a nakonec přišlo Štěňátko a udělalo buch DO vyloupaných lusků smajlík No nic, loupu dál, když mi najendou krabice s luskama začala odcházet. juknu a Bidíček ji držel za rožeček v předních zoubečkách, očka namířený kamsi ke stropu a nenááápadně a pomalu ji odsouval i se sebou, ode mne smajlík Chvilu sem ho nechala....odsunul ji a rožeček začal napřed jemně, posléze víc a víc, žužlat, až měl půl krabice v hubě smajlík Sem sykla, Bíšánek pustil a koukal, jako že TO SAMO! Se smíchem si krabici přitáhnu, loupu dál a po asi dvou minutách Bidíček obřím ťapáčkem TLÁP! po krabici, s výrazem pitomečka vysmátého, krabice se překotila a vše se vysypalo, Bidíček TLÁP podruhé, a začal s krabicí skákat po pokoji, zatímco já se nevěřícně šklebila, pak ji chytil a narval si ji snad celou do huby smajlík No nic, po chvíli jsem ho uklidnila, vše tam vrátila a loupala dál, když vidím, že Štěňátko má v koutku tlamky LUSK! Dostal lepáka, vše vyplivl a nevinně hajal dál....mezitím ovšem Bidíček opět začal nenááápadně posunovat krabici za druhý rožek, v očích mu svítili čerťule jak blázen, Kikina mlátila ocasem, tže všecko lítalo, a Gríšánek naznal, že lepší než VEDLE krabice s fazolema, bude ležet V krabici s fazolema.... smajlík
Abych to zkrátila, místo půl hoďky sem to loupala hodinu a půl, ale zdárně sem to zvládla, skvěle se zasmála, příjemně naštvala a vlastně jsme se na tom podíleli úplně všici že :-)

Teďka Bidíček leží úplně stejně, jak tadyk na fotce.... vždycky mu říkám: Oni tě zase vyprali na devadesát že! páč je tak úžasně sraženej smajlík

14.11.2011 14:40
markemic

XXX.XXX.4.1

Mati, ještě, že ty asistenty máš!smajlík Ty to umíš tak krásně popisovat, že si to člověk představuje uplně živěsmajlík A ochutnat nechtěli?:-):-)
Mati, tak takový extrém zase nejsem, jsem zdravá jako řípa, to musím zaťukat. Imunitu mám taky řekla bych celkem slušnou, nemocná jsem max. jednou do roka... Takže až tak špatný to se mnou není, jak vidím, podle Tvých zkušenostísmajlík Jako nějak šíleně vychrtlá nejsem, to ne, jsem malinká, takže k mé postavě, tak akorát, ale nějakej ten zadek bych prostě ocenila!smajlík
Už mě to dneska v té práci nebavísmajlík kéž bych se tak po práci mohla jít projít někam do přírody místo toho hnusnýho Pražskýho parkusmajlík

14.11.2011 14:53
rude

XXX.XXX.13.149

Oni tě zase vyprali na devadesát žesmajlík

Ten Bíša musel bejt ale rozkošnej smajlíksmajlíksmajlík znám ty situace, pes se snaží na sebe upoutat pozornost a když ji získá, dělá všemožné kraviny, jen aby byla sranda :-) Indy taky vymýšlí blbosti, hop sem hop tam, packa, čumákem dloubanec do oka a nejlépe vzít něco do tlamy a nosit se s tím důležitě jak prezident. v tu chvíli i kdyby mi sebral bílou košili nemám na to ho potrestat, ale bavím se s ním jaká to je sranda :-):-) to se člověk fakt zasměje, když vidí, jak ti psi přemýšlí a vymýšlí a kujou pykle smajlík

mě to tady taky neba, při pondělku nikdy, ani při úterku, občas v pátek mám docela elán, neb vím, že jsou přede mnou 2 dny volna smajlík nejvíc mě štve,. že chodím už za tmy domů, takže se nedá ani nikam vyběhnout po práci se psem, krom sídliště. ale na louky si netroufám už kvůli bezdomovcům.

14.11.2011 18:54
rude

XXX.XXX.248.133

na té fotce výše můžete porovnat velikost, ty světýlka pod ním jsou lampy z ulice.takže je fakt velký oproti tomu, aspon já to tak vidím :-)

a tady ta samá fotka , trochu ořízlá

Přidejte reakci

Přidat smajlík