Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.11.2011 19:18
burunduk

XXX.XXX.209.124

ahoj,

to jsi Ty s tímhle příběhem, že jo:)?

Od 30.9.2011 byla moje 4-členná smečka, žijící v domě, nakažena Psincovým kašlem. Jedná se o 5-ti letého Kavkazského pasteveckého psa, 4-letého německého ovčáka, 5 a půl letou kříženku jezevčíka a 9 a půl letého Papillona, dosud všichni zcela zdraví a silní jedinci. Jako první onemocněl Kavkazák, posléze ovčák, následoval Papillon, kterému ale vir psincového kašle zmutoval a napadl nervový systém a zcela naprosto to samé, čili zmutovaný vir napadl i kříženku jezevčíka.

Jsem ráda, že to takhle pomohlo.
Zaujalo mě na tom přípravku toto: "Immunovet původně pochází z oblasti protirakovinového výzkumu v humánní sféře."

2.11.2011 09:19
mata

XXX.XXX.80.144

Jj to su já :-) Děkuju, jak ráda jsem já, ani nevíš.... :-) Už nikdy nic takového nechci zažít a nepřeju to nikomu, ani se nedá popsat, co vše to dokáže způsobit :-|

10.2.2012 03:05
jack75

XXX.XXX.108.172

Dobrý den, dovolím si jen drobnou, ovšem důležitou poznámku. Nezaměňovat prosím Immunovet s dvěma "m" a Imunovet s jedním "m". Jsou to dva různé produkty od různých výrobců, působí na zcela jiné bázi. Jiný výrobek máte v nadpisu a o jiném výrobku se hovoří v referenci ohledem zmutovaného psincového kašle. Jinak celá reference a další na následujícím odkazu: http://www.hobbypetshop.eu/page/reference-/3

Přidejte reakci

Přidat smajlík