Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.11.2011 15:38
paulo1234

XXX.XXX.41.83

ODCIZENI PSA

Popis: MAM DOTAZ MAM CIVAVU,PUJCIL SEM JI MEMU BYVALEMU PRITELI.DO DNES MIJI NECHCE VRATIT.
JETO VICE JAK 5 MESICU.MAM OD PEJSKA OCKOVACI PRUKAZ.DOTYCNY PO MNE VIZADUJE DOST VYSOKOU CASTKU.PROSIM VAS VSECHNI LIDICKY JAK MAM POSTUPOVAT ABYCH DOSTAL PEJSKA ZPET.
NA TELEFON MI NEREAGUJE,A NAVIC SE PRESTEHOVAL.JE NAKA MOZNOST JAK MAM POSTUPOVAT ABYCH ZISKAL PEJSKA ZPET A MEL HO ZNOVU U SEBE DOMA.DEKUJI VAM MOC ZA RADY.

6.11.2011 15:43
sabina

XXX.XXX.60.81

Půjčil sem ho příteli. No, tak jste ho neměl půjčovat. Pes není kindervajíčko.
Pokud nejste schopni se domluvit, je to blbé, pokud nemáte kupní smlouvu od psa, pak asi nic nezmůžete.
Jedině to ohlásit na policii, že víte kdo vám psa ,,odcizil,, Ikdyž vlastně neodcizil.

6.11.2011 15:49
paulo1234

XXX.XXX.41.83

Dobry den.
To jasne vim ze to kinder vajicko neni.
Nechtel jsem pujcit pejska,jenze porad mne volal ze semu styska.Tak ja jsem ho pujcil na tyden,a uz jeto 5 mesic.
Telefon mi nezveda mam od pejska jen ockovaci prukaz.Vite nic zleho sem neprovedl ja byl ochotny muji pujcit.A tet mne takle vidira a pozaduje dost vysou castku.Pejska kdyz mu byl mesic mam ho uz dva roky.Jemi smutno a nevim si rady jak toto viresit abych mol mit pejska zpet

6.11.2011 17:29
jazzinka

XXX.XXX.226.101

A to jste to jako pět měsíců neřešil? Jinak řešením je žaloba na vydání věci.

6.11.2011 18:44
burunduk

XXX.XXX.209.124

panebože.. no, za blbost se platí
tak si na něho vyčkejte před barákem, jestli víte, kde bydlí, a psa si vezměte, pokud nejste ňákej chcípák, tak to snad zvládnete.. a pokud jste, vemte si silný statný kámoše.
Jinak žaloba, ale to se může táhnout měsíce a roky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík