JRT- problém s jídlem

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.12.2011 10:45
blancheee

XXX.XXX.103.33

ahoj mám fenu Jacka russla -2 měsíce..a mám problém co se týče jídla..naplánovala jsem rozvhr aby měla jídlo 4krát denně aby byl dostatek času na hraní, spánek, učení ale jakmile má jíst hlavně ráno tak si párkrát ďobne a uteče za hračkama...už jsem zkusila ji i k tomu jídlu zavřít,ale to kníká a nejní...pak pobíhá mezi jídlem a hračkama..jako problém s váhou či tak nemáme,odpoledne a podvečer jí slušně ikdyž taky sem tam odběhne...budu vděčná za jakoukoliv radu jak jí udržet u misky s jídlem až do konce tak že děkuju moc předem všem

14.12.2011 13:38
hanele

XXX.XXX.152.11

blancheee napsal(a):
ahoj mám fenu Jacka russla -2 měsíce..a mám problém co se týče jídla..naplánovala jsem rozvhr aby měla jídlo 4krát denně aby byl dostatek času na hraní, spánek, učení ale jakmile má jíst hlavně ráno tak si párkrát ďobne a uteče za hračkama...už jsem zkusila ji i k tomu jídlu zavřít,ale to kníká a nejní...pak pobíhá mezi jídlem a hračkama..jako problém s váhou či tak nemáme,odpoledne a podvečer jí slušně ikdyž taky sem tam odběhne...budu vděčná za jakoukoliv radu jak jí udržet u misky s jídlem až do konce tak že děkuju moc předem všem

... a proč musí jíst když není hubená? Asi jí to prostě stačí. Dejte jí misku, když si ďobne a odejde, misku jí seberte a dejte jí ji znovu až při dalším "chodu". Mezitím nic. Ani pamlsky, pokud chcete aby se naučila vymést misku. Když to takhle budete dělat pár dní pochopí. A pokud ne, tak prostě nemá hlad, tak ji do toho nenuťe a nedělejte si s tím hlavu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík