Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.7.2006 06:57

Tentokrát to vyšlo na mě
Jejda lidi, tady se diskuze rozbíhá až před půlnocí ! Copak nemusíte spát ? A samé novinky... no, neveselé
Jess držím samozřejmě taky palce a je důležité, že se přišlo na to, co jí vlastně je ! Tak hlavně, aby jí ta antibiotika rychle zabrala !!!
A ta operace je nezbytná ?

sejtanova smecka

10.7.2006 08:32
sejtanova smecka

lmusa napsal(a):
Tentokrát to vyšlo na mě
Jejda lidi, tady se diskuze rozbíhá až před půlnocí ! Copak nemusíte spát ? A samé novinky... no, neveselé
Jess držím samozřejmě taky palce a je důležité, že se přišlo na to, co jí vlastně je ! Tak hlavně, aby jí ta antibiotika rychle zabrala !!!

Ahojky,
Líbo, jestli je to opravdu zánět dělohy a na fence se neplánuje chovat, tak je operace asi nejspolehlivější a nejrychlejší řešení
A Marie, nesouhlasím s tím, že maličký pokojáč je hrdina jen za dveřmi a jinak podá zloději pantofle Naše špicí banda okouše každého kdo by se tu pohyboval bez nás.Ostatně ono i s náme je musíme odhánět plácačkou na mouchy Jindřiško, pak podej zprávu jako to s Jess vypadá.A dorazil ti můj mailík?

10.7.2006 11:23

sejtanova smecka napsal(a):
Ahojky,
Líbo, jestli je to opravdu zánět dělohy a na fence se neplánuje chovat, tak je operace asi nejspolehlivější a nejrychlejší řešení
A Marie, nesouhlasím s tím, že maličký pokojáč je hrdina jen za dveřmi a jinak podá zloději pantofle Naše špicí banda okouše každého kdo by se tu pohyboval bez nás.Ostatně ono i s náme je musíme odhánět plácačkou na mouchy Jindřiško, pak podej zprávu jako to s Jess vypadá.A dorazil ti můj mailík?

ahoj všem Jani Vaši špicky jsou odchované kavkazaky tak mají trénik ale měla jsem pudla a ta kamarádila z každým kdo přišel hlavně že drbal za uchem ale je fakt že jsem něla i pinče a ta zase rafla každého kdo se jí nezdál a nedala se uplatit jednou jí kámoška dávala mlsky a ona si klido brala pak jí chtěla pohladit a měla prokouslej prst , všichni měli strach z rotvíka co byl na zahradě ktrerý byl hodný a doma je kousl pinč. Jo a to štěndo v pravo je celej Bucík když byl malej

10.7.2006 14:08

Ahojky,

Jano, já vím, že pokud je zánět už rozjetý, tak to asi nejde řešit jinak, no, snad to dobře dopadne !!!
A nedráždi mě porád s tím Eroskem. Je čím dál tím krásnější a už jsem tady několikrát psala, že k nám se už žádný kavkazák bohužel nevejde A jak to, že je pořád doma ??? Takové krásné štěndo bych tipla, že půjde z domu jako první !!!

sejtanova smecka

10.7.2006 14:24
sejtanova smecka

lmusa napsal(a):
Jano, já vím, že pokud je zánět už rozjetý, tak to asi nejde řešit jinak, no, snad to dobře dopadne !!!
A nedráždi mě porád s tím Eroskem. Je čím dál tím krásnější a už jsem tady několikrát psala, že k nám se už žádný kavkazák bohužel nevejde A jak to, že je pořád doma ??? Takové krásné štěndo bych tipla, že půjde z domu jako první !!!

Nedráždím Tě s Eroskem, na fotce je Elixír a Fénix Erosek už je zadaný

10.7.2006 14:47

Nedráždím Tě s Eroskem, na fotce je Elixír a Fénix Erosek už je zadaný

To není Erosek ??? No ale je mu fest podobný. Teda ta pěkná kebulka Tak Elixír. No vida, jsou jako přes kopírák ! Mají mít cedulky se jmény na krku, abychom v tom měli jasno

10.7.2006 18:44

Ahojky,

Zdravím při večeru,
Jes je bídně,trhá mi to srdce ji vidět,jak se plouží po zahradě,aby se vyčurala a pak zase někam lehne a ani se nehne.....teším se na zítra,je to blbý,že to tak říkám,ale mě se uleví,že jednak si ji vet prohlédne a eventuálně udělá i operaci..stejně jsme ji chtěli kastrovat,štěňata mít nemůže,tak to řešit nebudeme... takže zítra v 11,když si někdo vzpomenete,držte palečky,modlím se,aby u ní nenašel něco většího a závažnějšího.
Maťo,ty máš doma úplnou,českou,zologickou,co? Tak to už určitě pomalu začínáš vybírat,od koho si štěně pořídíš,viď?
Což mi připomíná,že mi volal původní pán Cerbíka,že když bude mít jednou Cerbík štěňata,že by si chtěl jedno koupit...mám tucha,že se bude páníček rozvádět Jinak,budete se dívit,ale volá mi ob den nebo dva
Jani,mě nešla 7 dní emailová schránka,včera jsem se tam dostala poprvé a mám ta pusto a prázdno...seznam mi znárodnil všechny maily

10.7.2006 18:56

lmusa napsal(a):
Tentokrát to vyšlo na mě

Ahoj všem, Jindřiško tak když jste z oboru tak to jistě máte zkušenosti a tak Jesiku ošetřujete adekvátně jejímu stavu a akutní potřebu doktora by jste poznala. Je to dnes lepší? Zítra držíme palce, ať to zvládnete a rychle se zhojíte.
A ti Šejtánci jsou k pomuchlání ... teď mi teda docela neva, že to do JČ máme sakra daleko, jinak nevím jak bych se držela ... ale kdybych se na Tvoje mimi jezdila koukat k Líbě (na ni prásknu, že má na zahradě úplně prázdný obrovský prostorný kotec - takže kecá, že by čtvrtého psa neměla kam dát) ... to bych si říct dala

10.7.2006 19:49

dargan napsal(a):
Ahoj všem, Jindřiško tak když jste z oboru tak to jistě máte zkušenosti a tak Jesiku ošetřujete adekvátně jejímu stavu a akutní potřebu doktora by jste poznala. Je to dnes lepší? Zítra držíme palce, ať to zvládnete a rychle se zhojíte.
A ti Šejtánci jsou k pomuchlání ... teď mi teda docela neva, že to do JČ máme sakra daleko, jinak nevím jak bych se držela ... ale kdybych se na Tvoje mimi jezdila koukat k Líbě (na ni prásknu, že má na zahradě úplně prázdný obrovský prostorný kotec - takže kecá, že by čtvrtého psa neměla kam dát) ... to bych si říct dala

Hele ty práskačko, měla bys mě znát natolik, že psy do kotců nezavírám !!! Kdyby se nějakou náhodou stalo a já měla čtvrtého psa, stejně by bydlel s ostatními v suterénu a kotec by by zase zel prázdnotou

10.7.2006 19:56

lmusa napsal(a):
Hele ty práskačko, měla bys mě znát natolik, že psy do kotců nezavírám !!! Kdyby se nějakou náhodou stalo a já měla čtvrtého psa, stejně by bydlel s ostatními v suterénu a kotec by by zase zel prázdnotou

Ahojky
Aby to nakonec nedopadlo tak ,že v kotci bude bydlet Líba

10.7.2006 20:00

nada napsal(a):
Ahojky

, tak dobře už mlčím, Líba je fakt formát! Ten kotec je tak velký jako náš obývák, ale má mříže a těmi by domácí psy urazila! Líbo, nestavěli jste ten kotec v době, kdy jste ještě žádného psa neměli?

10.7.2006 20:43

dargan napsal(a):

Dášo,jo jsem z oboru ale přesto trošku mimo,já jsem zdravotní sestra,která se chtěla stát veterinářkou,ale jediné,kam jsem to dotáhla bylo,že jsem dělala na veterině pomocnici-sestru Tak abych tady nebyla za chytrou
Já bych brala další štěně hned,máme v plánu na příští rok....jo,taky jsme blázni,to plánujeme ještě i koně,ale to výhledově -mám skvělého manžela

10.7.2006 20:44

nada napsal(a):
Ahojky

Naďo, Ty mi čteč myšlenky !

10.7.2006 20:46

dargan napsal(a):
, tak dobře už mlčím, Líba je fakt formát! Ten kotec je tak velký jako náš obývák, ale má mříže a těmi by domácí psy urazila! Líbo, nestavěli jste ten kotec v době, kdy jste ještě žádného psa neměli?

Ne, ten postavil můj muž, když jsem mu citovala kousek z knížky "Žraloci v psí kůži"

10.7.2006 21:20

jesie napsal(a):
Dášo,jo jsem z oboru ale přesto trošku mimo,já jsem zdravotní sestra,která se chtěla stát veterinářkou,ale jediné,kam jsem to dotáhla bylo,že jsem dělala na veterině pomocnici-sestru Tak abych tady nebyla za chytrou
Já bych brala další štěně hned,máme v plánu na příští rok....jo,taky jsme blázni,to plánujeme ještě i koně,ale to výhledově -mám skvělého manžela

no Líbo ,tak v tom případě ti nic nebrání v pořízení dalšího hafana ,když se stěhuješ na"letní byt"
A na zimu tě pesani pustějí do baráku , když na ně budeš hodná

10.7.2006 21:55

nada napsal(a):
no Líbo ,tak v tom případě ti nic nebrání v pořízení dalšího hafana ,když se stěhuješ na"letní byt"
A na zimu tě pesani pustějí do baráku , když na ně budeš hodná

To bychom si dali ! Na "letním bytě" je vedro k udušení
Copak bych tam zavřela psa, když tam není klimatizace ?

10.7.2006 22:02

lmusa napsal(a):
To bychom si dali ! Na "letním bytě" je vedro k udušení
Copak bych tam zavřela psa, když tam není klimatizace ?

No to je pravda s tím vedrem!!! to mně hned nenapadlo ale ty by jsi si jistě poradila

Holky nevíte kdy dorazí Zpravodaj ??? Je tu někdo informovanej či zasvěcenej ??

sejtanova smecka

10.7.2006 22:09
sejtanova smecka

nada napsal(a):
No to je pravda s tím vedrem!!! to mně hned nenapadlo ale ty by jsi si jistě poradila

Holky nevíte kdy dorazí Zpravodaj ??? Je tu někdo informovanej či zasvěcenej ??

Já tu vůůůbec nejsem

10.7.2006 22:10

Já tu vůůůbec nejsem

tak povííídej , když tu teda nejsi !

10.7.2006 22:14

Já tu vůůůbec nejsem

Když je tak horko, tak beztak ani Zpravodajové nechodí

10.7.2006 22:16

lmusa napsal(a):
Když je tak horko, tak beztak ani Zpravodajové nechodí

A beztak to tam všechno máte staré Naďo ! Aktuální zprávy najdeš tady !!!

10.7.2006 23:02

lmusa napsal(a):
A beztak to tam všechno máte staré Naďo ! Aktuální zprávy najdeš tady !!!

Líbo to je pravda
takže zpravodaj neni potřeba

sejtanova smecka

11.7.2006 10:52
sejtanova smecka

nada napsal(a):
Líbo to je pravda
takže zpravodaj neni potřeba

Jasně, že zpravodaj nepotřebujete
Jinak Líbo, Erosek a Elixírek jsou opět nezadaní.Slíbená záloha od zájemců nedorazila... Tak kdyby náhodou jsi měla pocit, že ten kotec u vás na zahradě je moc prázdný

11.7.2006 11:00

Jinak Líbo, Erosek a Elixírek jsou opět nezadaní.Slíbená záloha od zájemců nedorazila... Tak kdyby náhodou jsi měla pocit, že ten kotec u vás na zahradě je moc prázdný

Ahoj všichni. Libo nenech se prosit A co ti známí, ještě se nerozhoupali? Teď když je Elixírek volný a jako by Eragonovi z oka vypadl...(doufám, že je to Elixírek, kdo je tak podobný a nepletu to). A Jindřiško držíme palce Jess, ať je brzo fit. Chuděrka ta si toho už zkusila, dejte vědět, jak se má.

11.7.2006 13:13

susan napsal(a):
Ahoj všichni. Libo nenech se prosit A co ti známí, ještě se nerozhoupali? Teď když je Elixírek volný a jako by Eragonovi z oka vypadl...(doufám, že je to Elixírek, kdo je tak podobný a nepletu to). A Jindřiško držíme palce Jess, ať je brzo fit. Chuděrka ta si toho už zkusila, dejte vědět, jak se má.

Hmm..tak Liba tu dneska není, to je divné...asi už je na cestě pro Elixírka

11.7.2006 14:08

Tak záloha nedorazila ? To jsou nezodpovědní lidé Dobře jim tak. Beztak je klukům ještě dobře u mámy

11.7.2006 14:12

susan napsal(a):

Všecko jsi to popletla Zuzko Elixírek je podobný Eroskovi Eragorna tam nepleť, s tím už si užívají noví majitelé. Beztak jim dává kapky, když si dovolil kousnout i do paní chovatelky
Známi se ještě neozvali. Ale říkali do 14 dnů, tak ještě není vše ztraceno
A co je s Jess ?? ještě žádné zprávy ?

11.7.2006 14:14

susan napsal(a):
Hmm..tak Liba tu dneska není, to je divné...asi už je na cestě pro Elixírka

Šibalko tak pro Elixírka Copak nevíš, že od 8.00 ráno do 14.00 odpo se tady nedostanu ??? Teď už jsu tu, tak žádné pikle proti mě

11.7.2006 14:17

lmusa napsal(a):
Všecko jsi to popletla Zuzko Elixírek je podobný Eroskovi Eragorna tam nepleť, s tím už si užívají noví majitelé. Beztak jim dává kapky, když si dovolil kousnout i do paní chovatelky
Známi se ještě neozvali. Ale říkali do 14 dnů, tak ještě není vše ztraceno
A co je s Jess ?? ještě žádné zprávy ?

No jo, to je z těch veder, už mi z toho hrabe.

11.7.2006 14:21

susan napsal(a):
No jo, to je z těch veder, už mi z toho hrabe.

Asi si budeme muset na ta vedra zvyknout Ráno jsem poslouchala dlouhodobou předpověď a to samé v bleděmodrém má být až do 10. srpna

11.7.2006 17:04

lmusa napsal(a):
Asi si budeme muset na ta vedra zvyknout Ráno jsem poslouchala dlouhodobou předpověď a to samé v bleděmodrém má být až do 10. srpna

Ahoj z ďalekého východu SR. Ste super. Môžem sa pripojiť do Vašej diskusie?

11.7.2006 17:39

vlado napsal(a):

Ahoj Vlado, no jasně že jo! Informátora ze SR tady žádného nemáme, takže Tě s velkou radostí vítáme

11.7.2006 18:09

vlado napsal(a):

Jasně, že jo ! A hlavně toto forum zásobovat pěknými fotkami slovenských kavkazáků !!!

11.7.2006 18:15

susan napsal(a):
Ahoj Vlado, no jasně že jo! Informátora ze SR tady žádného nemáme, takže Tě s velkou radostí vítáme

Ďakujem veľmi pekne. Takže tu na Ďalekom Východe (t.j. okolie Košíc), je už tretí týždeň tak, ako sa u nás vraví: ,,Horúco až psi jazyky vyvaľujú,, t.j. tridsať stupňové horúčavy. Môj 12 týždňový kaukazáček od rána do večera, stále si líha na betónový chodník do tieňa a fučí ako ježko. Keďže sme už po kompletnom preočkovaní, vyšli sme na prvú prechádzku. Dostali sme sa 4 metre a 25 centimetre za plot na cestu a STOP. Takže po chvíľke sme sa šťastní vrátili späť na dvor. Ozaj vy všetky ste už ,,mazáci,, tak spomeniete si, aké boli tie ozaj prvé vychádzky?

11.7.2006 18:32

lmusa napsal(a):
Tak záloha nedorazila ? To jsou nezodpovědní lidé Dobře jim tak. Beztak je klukům ještě dobře u mámy

Hezký podvečer,
tak hlásím nejnovější novinky.Především Jes-operace proběhla v pohodě,ten vet má fakt zlaté ruce ,diagnoza je taková:játra zvětšená 2x oproti původní velikosti,takže bude brát Jes celý zbytek života léky (Flavobion),děloha jen mírně zánětlivá,známky pro prasklé cystě (proto ta záměna s háráním) a navíc jedna anomálie,10cm vejcovod...prý to nikdy neviděl,jen četl v knížce .Tak je vybraná komplet,stejně kvůli játrům by sjme to museli udělat,tak proč na dvakrát.Teď už Jes vzhůru,bloumá po zahradě,hodně pije,už jí funguje i vyprazdňování,tak snad máme nejhorší za sebou
Díky všem moc za podporu,bylo to od vás skvělé.
Dotaz-Jes bude muset zůstat na dietě,prý existují granule při jaterních chorobách,ale jsou hrozně drahé,nejsou nějaké jiné,o trošku dostupnější?
K nám už také dorazila nesnesitelná vedra,hrůza.....a to jsem člověk ve vedrech si libující...tož vydržme do víkendu,pak se ochladí

11.7.2006 18:42

jesie napsal(a):
Hezký podvečer,
tak hlásím nejnovější novinky.Především Jes-operace proběhla v pohodě,ten vet má fakt zlaté ruce ,diagnoza je taková:játra zvětšená 2x oproti původní velikosti,takže bude brát Jes celý zbytek života léky (Flavobion),děloha jen mírně zánětlivá,známky pro prasklé cystě (proto ta záměna s háráním) a navíc jedna anomálie,10cm vejcovod...prý to nikdy neviděl,jen četl v knížce .Tak je vybraná komplet,stejně kvůli játrům by sjme to museli udělat,tak proč na dvakrát.Teď už Jes vzhůru,bloumá po zahradě,hodně pije,už jí funguje i vyprazdňování,tak snad máme nejhorší za sebou
Dotaz-Jes bude muset zůstat na dietě,prý existují granule při jaterních chorobách,ale jsou hrozně drahé,nejsou nějaké jiné,o trošku dostupnější?
K nám už také dorazila nesnesitelná vedra,hrůza.....a to jsem člověk ve vedrech si libující...tož vydržme do víkendu,pak se ochladí

Jindřiško, jsem ráda, že operace dopadla O.K.
Mám myslím v práci nějaké prospekty na granule, které se podávají spec. při jaterních chorobách. Prodává to MVDr. Ostarek, vet. ordinace Hlučín. Kouknu na název a hodím to tu, jestli by byly vhodné

11.7.2006 18:45

vlado napsal(a):
Ďakujem veľmi pekne. Takže tu na Ďalekom Východe (t.j. okolie Košíc), je už tretí týždeň tak, ako sa u nás vraví: ,,Horúco až psi jazyky vyvaľujú,, t.j. tridsať stupňové horúčavy. Môj 12 týždňový kaukazáček od rána do večera, stále si líha na betónový chodník do tieňa a fučí ako ježko. Keďže sme už po kompletnom preočkovaní, vyšli sme na prvú prechádzku. Dostali sme sa 4 metre a 25 centimetre za plot na cestu a STOP. Takže po chvíľke sme sa šťastní vrátili späť na dvor. Ozaj vy všetky ste už ,,mazáci,, tak spomeniete si, aké boli tie ozaj prvé vychádzky?

U nás první vycházky podobné, ale osvědčilo se mi dát štěníku obojek, připnout vodítko, kousek pesa odnést od baráku, postavit na zem a štěndo už mě následovalo samo. Vodítko táhlo za sebou. Nemělo pocit, že ho něco nutím

11.7.2006 19:03

lmusa napsal(a):
Jindřiško, jsem ráda, že operace dopadla O.K.
Mám myslím v práci nějaké prospekty na granule, které se podávají spec. při jaterních chorobách. Prodává to MVDr. Ostarek, vet. ordinace Hlučín. Kouknu na název a hodím to tu, jestli by byly vhodné

První procházky jsem řešila většinou naložením štěnda do auta a odvezením na nějaké klidné místo, někam na louku a tam se procházeli chvíli na volno, chvíli na vodítku, trénovali přivolání. Pes se na Vás víc soustředí, než když je kolem plno dalších objektů. Přijde mi to lepší, než jít hned někam mezi lidi, i když třeba jen kolem cesty ve vesnici, je tam spousta věcí, které pesa rozptylují - auta, řvoucí psi za plotem, a podobně. Píšete, že jste došli k cestě, jestli není ještě moc zvyklý na obojek a vodítko, tak bych radši kolem cesty nechodila, může se třeba z obojku vysmeknout a skočit pod auto.
Jimdřiško klinické diety má např. Hill’s, Purina, Waltham Royal Canin a jistě i další. Zkuste mrknout na net a porovnat ceny. Ale myslím, že velké rozdíly v ceně nebudou, ono je to logické, je to nadstandart a když mají fungovat, tak to bohužel něco stojí.

11.7.2006 19:05

susan napsal(a):
První procházky jsem řešila většinou naložením štěnda do auta a odvezením na nějaké klidné místo, někam na louku a tam se procházeli chvíli na volno, chvíli na vodítku, trénovali přivolání. Pes se na Vás víc soustředí, než když je kolem plno dalších objektů. Přijde mi to lepší, než jít hned někam mezi lidi, i když třeba jen kolem cesty ve vesnici, je tam spousta věcí, které pesa rozptylují - auta, řvoucí psi za plotem, a podobně. Píšete, že jste došli k cestě, jestli není ještě moc zvyklý na obojek a vodítko, tak bych radši kolem cesty nechodila, může se třeba z obojku vysmeknout a skočit pod auto.
Jimdřiško klinické diety má např. Hill’s, Purina, Waltham Royal Canin a jistě i další. Zkuste mrknout na net a porovnat ceny. Ale myslím, že velké rozdíly v ceně nebudou, ono je to logické, je to nadstandart a když mají fungovat, tak to bohužel něco stojí.

A ještě jsem zapomněla napsat, že si tím štěndo zároveň zvyká na cestování autem, což se taky počítá

11.7.2006 19:44

jesie napsal(a):
Hezký podvečer,

Tak to je dobře, že to máte za sebou! Jaké granule Vám veterinář nabízel? My, Atíkovi - když to s ním bylo moc zlé, dávali taky specielní granule co šetřily vnitřní orgány, jaterní testy měl taky hodně špatné. Jmenovalo se to myslím HLD, nebo HDL? Tenkrát stálo 10kg balení cca 1500,-. Atíkovi to moc chutnalo - a to byl chronicky nežravý, velice úsporný pes!
Přidávám fotku z dnešní návštěvy

11.7.2006 19:45

dargan napsal(a):
Tak to je dobře, že to máte za sebou! Jaké granule Vám veterinář nabízel? My, Atíkovi - když to s ním bylo moc zlé, dávali taky specielní granule co šetřily vnitřní orgány, jaterní testy měl taky hodně špatné. Jmenovalo se to myslím HLD, nebo HDL? Tenkrát stálo 10kg balení cca 1500,-. Atíkovi to moc chutnalo - a to byl chronicky nežravý, velice úsporný pes!

a ještě jednu

11.7.2006 19:50

dargan napsal(a):

Jééé, Dášo !! Benderka !!

11.7.2006 19:52

lmusa napsal(a):
Jééé, Dášo !! Benderka !!

A Endor RF ?
Ti jsou krásní !!! Honem mi o nich napiš !!!
A prosila bych nějaké oberfoto !!!

11.7.2006 19:57

dargan napsal(a):
a ještě jednu

ahoj všichni nejprve Jes at je brzo v pořádku a užívá si jěště dlouho života , hafíci jsou pěkný , také zdravím Vlada konečně nějaký chlap zapálený pro kavkaze a doufám že nás bude informovat co nového SR myslím o kakazácích . No a to učení na vodítku byl u nás vždy problém mám asi panovačný pesany ale dokázala jsem je přesvědčit že na vodítku se chodit musí , chvilku na rukou a chvilku na vodítku a pak stačilo jen trochu zatáhnou a šlo to.

11.7.2006 20:46

lmusa napsal(a):
Tentokrát to vyšlo na mě

Ahojky
Zdravím všechny a obzvlášt "pánskou posilu "
Slovensko je zajímavé - kavkazácky

Tak Jess přeji brzké uzdravení a snad to už bude jen lepší !!
Já jsem se preventivně ptala na krmení dietní při špatných ledvinách (bála jsem se ,že briard neni v cajku,ale je ) a dietní granulky opravdu nejsou levná záležitost oproti běžným.A navíc bych je musela objednávat jedině u veta. Tak nevim jak je to s jaterní dietou.Ale myslím ,že až takový rozdíl nebude!
Naštěstí to u nás byl planej poplach
Mám pocit ,že se cena pohybovala kolem 2000.- za pytel !!

11.7.2006 20:49

marie m napsal(a):
ahoj všichni nejprve Jes at je brzo v pořádku a užívá si jěště dlouho života , hafíci jsou pěkný , také zdravím Vlada konečně nějaký chlap zapálený pro kavkaze a doufám že nás bude informovat co nového SR myslím o kakazácích . No a to učení na vodítku byl u nás vždy problém mám asi panovačný pesany ale dokázala jsem je přesvědčit že na vodítku se chodit musí , chvilku na rukou a chvilku na vodítku a pak stačilo jen trochu zatáhnou a šlo to.

Mal som 13 rokov, keď sa prisťahoval k nám do dediny jeden učiteľ zo stredného Slovenska a priviedol so sebou už 7ročného Slovenského čuvača. Ten bol u nás 5rokov(skamarádil sa so mnou a bol pre mňa útočiskom pred ,,nahnevanými rodičmi,,)
V roku 1992 som kúpil dvoch NO (DARO, CÉZAR) V roku 2001 bribudla fenka dalmatína(RITA), ktorá už mala vyše roka a chceli ju utratiť(že hlúpy pes) V roku 2002 som musel nechať konať veta (CÉZAR-mozg.príhoda) a v roku 2005(DARO-pokročilá dyspl.kĺbov), takže veľmi dobre viem, čo je chorý psík. Od novembra min. roka som postupne získaval info. hlavne na nete a to na českých stránkach. Fascinovali ma Lajdn, Šejtanová smečka, z Darganova dvora atď...Ale skutočnosť predčila všetko, keď som bol pozrieť (,,nezáväzne,,) môjho terajšieho psíka, ten priamý pohľad očí jeho mamy. Preto by som od začiatku nechcel nič pokaziť.

11.7.2006 21:03

vlado napsal(a):
Mal som 13 rokov, keď sa prisťahoval k nám do dediny jeden učiteľ zo stredného Slovenska a priviedol so sebou už 7ročného Slovenského čuvača. Ten bol u nás 5rokov(skamarádil sa so mnou a bol pre mňa útočiskom pred ,,nahnevanými rodičmi,,)
V roku 1992 som kúpil dvoch NO (DARO, CÉZAR) V roku 2001 bribudla fenka dalmatína(RITA), ktorá už mala vyše roka a chceli ju utratiť(že hlúpy pes) V roku 2002 som musel nechať konať veta (CÉZAR-mozg.príhoda) a v roku 2005(DARO-pokročilá dyspl.kĺbov), takže veľmi dobre viem, čo je chorý psík. Od novembra min. roka som postupne získaval info. hlavne na nete a to na českých stránkach. Fascinovali ma Lajdn, Šejtanová smečka, z Darganova dvora atď...Ale skutočnosť predčila všetko, keď som bol pozrieť (,,nezáväzne,,) môjho terajšieho psíka, ten priamý pohľad očí jeho mamy. Preto by som od začiatku nechcel nič pokaziť.

Jéééééé, Vlado, tak honem něco o svém kavkazáčkovi napište - odkud je, co Vám už stačil provést ... a kde je fotka????? Taky se chceme pokochat novou krví - celý Darganův dvůr je zvědavý!!!

11.7.2006 21:03

nada napsal(a):
Ahojky
Zdravím všechny a obzvlášt "pánskou posilu "
Slovensko je zajímavé - kavkazácky

Tak Jess přeji brzké uzdravení a snad to už bude jen lepší !!
Já jsem se preventivně ptala na krmení dietní při špatných ledvinách (bála jsem se ,že briard neni v cajku,ale je ) a dietní granulky opravdu nejsou levná záležitost oproti běžným.A navíc bych je musela objednávat jedině u veta. Tak nevim jak je to s jaterní dietou.Ale myslím ,že až takový rozdíl nebude!
Naštěstí to u nás byl planej poplach
Mám pocit ,že se cena pohybovala kolem 2000.- za pytel !!

Vlado - krásně napsané
A odkud je pejsek ??
Mám čubinu taky ze Slovenska - a je to teda pěkná divoška

12.7.2006 06:43

nada napsal(a):
Vlado - krásně napsané
A odkud je pejsek ??

Ahoj po ránu
Mám tady pro Jindřišku odkaz na ta krmiva pro jaterní dietu.
http://www.novafoods.cz/
Jsou to granule zn. TRAINER, nějaká nová řada, speciálně prodávaná veterinárními lékaři. Najdete to tam. Koukněte na to, jestli by pro Jess něco z toho vyhovovalo

12.7.2006 17:38

nada napsal(a):
Vlado - krásně napsané
A odkud je pejsek ??

Ahojte všetkým,

12.7.2006 17:45

vlado napsal(a):
Ahojte všetkým,

Dovoľte sa predstaviť, oficiálne som BADDY ALARUSA, moja mama je INFINITA REMETA a otec AMON z OMASTOVHO DVORA.
Naši ma ale volajú Bak, Bačiak, Bakfujto, Bakpocem atď...

12.7.2006 17:50

vlado napsal(a):
Dovoľte sa predstaviť, oficiálne som BADDY ALARUSA, moja mama je INFINITA REMETA a otec AMON z OMASTOVHO DVORA.
Naši ma ale volajú Bak, Bačiak, Bakfujto, Bakpocem atď...

Toto je moja veľká kamoška

12.7.2006 17:52

vlado napsal(a):
Toto je moja veľká kamoška

A dnes, o tri dni mám tri mesiace

12.7.2006 17:56

vlado napsal(a):

Vítej Baku, sluší Ti to, tak doufejme, že to není poslední fotka s Tebou a budeš se hezky chlubit jak rosteš i nadále!

12.7.2006 19:03

dargan napsal(a):
Vítej Baku, sluší Ti to, tak doufejme, že to není poslední fotka s Tebou a budeš se hezky chlubit jak rosteš i nadále!

Vítáme fešáka Baka A těšíme se na další povídání a fotky o něm

12.7.2006 19:25

vlado napsal(a):

Bakovi to moc sluší Za chvíli bude jeho velká kámoška vedle něj úplný drobek

12.7.2006 19:56

lmusa napsal(a):
Bakovi to moc sluší Za chvíli bude jeho velká kámoška vedle něj úplný drobek

info o slovenských kaukazákoch je na nete fakt málo, ale 16.7.2006 t.j. v nedeľu sa koná v Košiciach - Národná výstava psov, takže skúsim zistiť čo sa vlastne deje.

12.7.2006 20:30

vlado napsal(a):
info o slovenských kaukazákoch je na nete fakt málo, ale 16.7.2006 t.j. v nedeľu sa koná v Košiciach - Národná výstava psov, takže skúsim zistiť čo sa vlastne deje.

ahoj Baku fešáku moc Ti to sluší stou trávou si úžasný určitě budem všechny zvědavé na nějaké info z výstavy.
Jindřiško už je Jes lépe jak natom je, moc na ní myslím

12.7.2006 20:47

marie m napsal(a):
ahoj Baku fešáku moc Ti to sluší stou trávou si úžasný určitě budem všechny zvědavé na nějaké info z výstavy.

Ahojky dámy a pane (hurá,zas jeden chlap)
Tak především vítám nového kavkazánka do naší net rodinky a samo,že i páníčka.
Dámy,poraďte. Když byly Vaše fenky těhotný,změnilo se jejich chování?
Z Báry je totiž úplně jinej pes. Chová se dost ostražitě i vůči nám a nesnese naší pozornost. Mrzí nás to,byla děsnej šmajchlík :o)).

12.7.2006 20:58

eavy napsal(a):
Z Báry je totiž úplně jinej pes. Chová se dost ostražitě i vůči nám a nesnese naší pozornost. Mrzí nás to,byla děsnej šmajchlík :o)).

ahoj Věrko asi jí stouplo sebevědomí holt je už dospělá moje Aura když je těhotná tak se chová pořád stejně akorád jí víc chutná a nad brankou která je vysoká 1,80 cm nadskakuje jěště
8 týdnu březosti jen aby mohla řvát a strašit kolemjdoucí

12.7.2006 21:11

marie m napsal(a):
ahoj Věrko asi jí stouplo sebevědomí holt je už dospělá moje Aura když je těhotná tak se chová pořád stejně akorád jí víc chutná a nad brankou která je vysoká 1,80 cm nadskakuje jěště
8 týdnu březosti jen aby mohla řvát a strašit kolemjdoucí

Něco pro schlazení, když je pořád tak vedro

12.7.2006 21:11

eavy napsal(a):

Ahoj Verčo, už jsem si říkala, kde jsi, že nemáme žádné info o Báře Tak já vždycky slyšela, páč vlastní zkušenosti nemám, že nakryté fenky jsou mazlivější než byly před nakrytím, tak nevím. Asi se budeš muset zeptat "babičky" Šejtanky

12.7.2006 22:28

marie m napsal(a):

Zdravíme Baka zo Slovenska...máme odtamtud taky hafana,i když narozením je původně z Čech..hm,trochu zamotaný,co?
Děkuji za optání,jes už je líp,je strašně moc statečná....ale dneska jsem volala SOS Šejtance,protože Cerbík má utkvělou představu,že Jes hárá...takže ji otravuje a otravuje...pořád kolem ní krouží,ona se vzteká a vyjíždí na něj,tak jsem je rozhodila...střídají se v kotci....tož tak

13.7.2006 06:40

vlado napsal(a):

Vlado !
Nejen zajít na výstavu, ale hlavně FOTIT !! a pak sem vkládat fotky, tak jak je dobrým zvykem zde po každé výstavě
Abychom se taky my mohli pokochat slovenskými kavkazáky, když už jsou pro nás ty Košice tak daleko

13.7.2006 08:03

lmusa napsal(a):
Vlado !
Nejen zajít na výstavu, ale hlavně FOTIT !! a pak sem vkládat fotky, tak jak je dobrým zvykem zde po každé výstavě
Abychom se taky my mohli pokochat slovenskými kavkazáky, když už jsou pro nás ty Košice tak daleko

No, kupírování je zakázáno myslím ještě minimállně na Slovensku, jenže tam neplatí imbecilní zákon o zákazu vystavování kupírovaných jedinců- byť je dovezen ze země, kde chovatel žádný zákon o kupírování neporušil. Dovozem do ČR je z něho okamžitě týraný pes, který navíc tím že žije, kupírování propaguje...

13.7.2006 08:18

monika s napsal(a):
No, kupírování je zakázáno myslím ještě minimállně na Slovensku, jenže tam neplatí imbecilní zákon o zákazu vystavování kupírovaných jedinců- byť je dovezen ze země, kde chovatel žádný zákon o kupírování neporušil. Dovozem do ČR je z něho okamžitě týraný pes, který navíc tím že žije, kupírování propaguje...

sem to fikla na blbé fórum Se omlouvám, i když to zrovna s námi kavkazáky souvisí, ale dělejte jakoby nic ju

13.7.2006 08:19

monika s napsal(a):
sem to fikla na blbé fórum Se omlouvám, i když to zrovna s námi kavkazáky souvisí, ale dělejte jakoby nic ju

Jindřiško co Jess? A promiň zvědavost, kde jsi vzala takové zajímavé příjmení?

sejtanova smecka

13.7.2006 08:28
sejtanova smecka

monika s napsal(a):
Jindřiško co Jess? A promiň zvědavost, kde jsi vzala takové zajímavé příjmení?

Nebuď zvědavá Ale já to vím už dáávno, kde vzala tak zajímavé příjmení
Pobavila jsi se při čtení mého článku ?

13.7.2006 08:50

Nebuď zvědavá Ale já to vím už dáávno, kde vzala tak zajímavé příjmení
Pobavila jsi se při čtení mého článku ?

Tak Jindřiško Smržka už mi to na tebe práskla- drbna jedna

13.7.2006 13:23

monika s napsal(a):
Tak Jindřiško Smržka už mi to na tebe práskla- drbna jedna

Drbno,Šejtanko .
To vůbec neva,hlavně,že v tom teď máš jasno
Jen by mě zajímalo,kdepak se objevilo moje ctěné jméno?Že bych se někde zapoměla?
Zprávy o Jes,žádné velké změny,jen jde vidět,že jí je líp,což stačí.A Cerbík pořád vyvádí jako střelený,trdlo malý Někdy mě stím i vytáčí

13.7.2006 13:51

jesie napsal(a):
Drbno,Šejtanko .
To vůbec neva,hlavně,že v tom teď máš jasno
Jen by mě zajímalo,kdepak se objevilo moje ctěné jméno?Že bych se někde zapoměla?
Zprávy o Jes,žádné velké změny,jen jde vidět,že jí je líp,což stačí.A Cerbík pořád vyvádí jako střelený,trdlo malý Někdy mě stím i vytáčí

Jindřiško máš fotečky Cerbíka na Lajdnu i s Tvým ctěným příjmením To zase určitě ta drbna

13.7.2006 15:18

monika s napsal(a):
Jindřiško máš fotečky Cerbíka na Lajdnu i s Tvým ctěným příjmením To zase určitě ta drbna

Taktiež som to našiel na Lajdn, inak celý Lajdn je ssssuper!!!

13.7.2006 18:46

vlado napsal(a):
Taktiež som to našiel na Lajdn, inak celý Lajdn je ssssuper!!!

Ha,a já to taky našla na Lajdnu A jsem skoro na začátku,to mě nikdo nepřehlédne .Né že bych o tu slávu stála,že.
U nás je dneska pos mrakem a pršelo a pršelo celé odpoledne....to je dobrý...jak je na tom zbytek republiky?

13.7.2006 19:03

jesie napsal(a):
Ha,a já to taky našla na Lajdnu A jsem skoro na začátku,to mě nikdo nepřehlédne .Né že bych o tu slávu stála,že.
U nás je dneska pos mrakem a pršelo a pršelo celé odpoledne....to je dobrý...jak je na tom zbytek republiky?

tak u nás to okolo obeda vyzeralo na dážď, ale nepadla ani kvapka. Teraz v tieni 28 C.

13.7.2006 19:14

lmusa napsal(a):
Tentokrát to vyšlo na mě

Zdravím - tak u nás hřmělo,blesky ,černo a krásně to odplulo někam jinam - takže ANI KAPKA

nad náma nepršlo už asi 3 tejdny :-(((

13.7.2006 19:18

vlado napsal(a):
tak u nás to okolo obeda vyzeralo na dážď, ale nepadla ani kvapka. Teraz v tieni 28 C.

Dámy, mám k Vám prosbu. Nepriradili by ste k svojím menám Vaše web. stránky? Mám v tom trocha chaos.Díky.

13.7.2006 20:23

nada napsal(a):
Zdravím - tak u nás hřmělo,blesky ,černo a krásně to odplulo někam jinam - takže ANI KAPKA

nad náma nepršlo už asi 3 tejdny :-(((

U nás ani rána ani kapka deště. Nic. Dusno, parno

13.7.2006 20:28

vlado napsal(a):
Dámy, mám k Vám prosbu. Nepriradili by ste k svojím menám Vaše web. stránky? Mám v tom trocha chaos.Díky.

web. stránky najdeš, jak si rozklikneš autora

13.7.2006 20:30

lmusa napsal(a):
U nás ani rána ani kapka deště. Nic. Dusno, parno

Tedy my jsme sice taky na západě, ale vůbec nic, ani včera, akorát se tu zatočily mraky, prásklo pár blesků a voda nikde...

13.7.2006 20:33

monika s napsal(a):
Tedy my jsme sice taky na západě, ale vůbec nic, ani včera, akorát se tu zatočily mraky, prásklo pár blesků a voda nikde...

Jedině kde prší je u Marie - ta mně zlobí bouřkou každou chvílku
tak se snad brzy taky dočkám

13.7.2006 21:01

lmusa napsal(a):
web. stránky najdeš, jak si rozklikneš autora

Diky, som nováčik

sejtanova smecka

13.7.2006 21:15
sejtanova smecka

nada napsal(a):
Jedině kde prší je u Marie - ta mně zlobí bouřkou každou chvílku
tak se snad brzy taky dočkám

u nás taky prší stále Dneska dokonce i pár krupek spadlo

13.7.2006 21:31

u nás taky prší stále Dneska dokonce i pár krupek spadlo

Zoradil som si Vaše web. stránky vedľa seba a klobúk dole - nádhera Ako to len babenky robíte?

13.7.2006 22:11

vlado napsal(a):
Zoradil som si Vaše web. stránky vedľa seba a klobúk dole - nádhera Ako to len babenky robíte?

Některá děvčata co umí a jsou šikovná si dělají stránky samy a pokud mám na sebe prásknout, tak já jsu na to levá jako šavle a proto využívám laskavých služeb webmasterky Lajdnu

13.7.2006 22:21

lmusa napsal(a):
Některá děvčata co umí a jsou šikovná si dělají stránky samy a pokud mám na sebe prásknout, tak já jsu na to levá jako šavle a proto využívám laskavých služeb webmasterky Lajdnu

jano , ty to máš od Maruš coby kamenem dohodil - tak proto
tak to pošlete k nám

14.7.2006 15:30

nada napsal(a):
jano , ty to máš od Maruš coby kamenem dohodil - tak proto
tak to pošlete k nám

Achóóóój
Tak mi už zase plaveme Za posledních 14 dní je to obden,co tu lidi naříkají nad vodou. My jsme dost vysoko,takže se nás to netýká. Ale spousta lidí se chce už odstěhovat...
Jinak těhotná Bára žádná změna. Pořád je tak nějak nabručená. Odhání Sáru,likviduje toulavé kočky,co si nestihnou ukrátit cestu po výběhu... Za 14 dní jdeme na UZ,tak doufáme...

14.7.2006 16:19

eavy napsal(a):
Achóóóój
Tak mi už zase plaveme Za posledních 14 dní je to obden,co tu lidi naříkají nad vodou. My jsme dost vysoko,takže se nás to netýká. Ale spousta lidí se chce už odstěhovat...
Jinak těhotná Bára žádná změna. Pořád je tak nějak nabručená. Odhání Sáru,likviduje toulavé kočky,co si nestihnou ukrátit cestu po výběhu... Za 14 dní jdeme na UZ,tak doufáme...

Verčo, tak SM po vydatném dešti přímo pase - a nic! Dnes odpoledne sice pár kapek spadlo, ale psy to ani nepřimělo k tomu, aby se šli schovat. Možná je těch pár kapek, co se průběžně hned odpařovaly i vidět na fotce.
A Baccarka má na těhotenské vrtochy nárok, buď ráda, že netrpí ranní nevolností

14.7.2006 16:21

dargan napsal(a):
Verčo, tak SM po vydatném dešti přímo pase - a nic! Dnes odpoledne sice pár kapek spadlo, ale psy to ani nepřimělo k tomu, aby se šli schovat. Možná je těch pár kapek, co se průběžně hned odpařovaly i vidět na fotce.
A Baccarka má na těhotenské vrtochy nárok, buď ráda, že netrpí ranní nevolností

A u nás Sahara A nezaprší a nezaprší...

14.7.2006 16:23

eavy napsal(a):
Achóóóój

ahoj všichni tak Nadi u nás dnes zase buřina už mě to docela štve od zítřka mám volno a bude hnusně. Verčo držím palce aby miminek byla plná bouda

14.7.2006 16:50

marie m napsal(a):
ahoj všichni tak Nadi u nás dnes zase buřina už mě to docela štve od zítřka mám volno a bude hnusně. Verčo držím palce aby miminek byla plná bouda

Ahoj,
hlásím, že v Ostravě to prásklo 12,58 hod. pak hodinu lilo jako z konve. Napršelo mi do kanclu i přes zavřená okna a kaluže i na podlaze U nás doma jen pár kapek, ale zataženo.

14.7.2006 20:09

lmusa napsal(a):
Ahoj,
hlásím, že v Ostravě to prásklo 12,58 hod. pak hodinu lilo jako z konve. Napršelo mi do kanclu i přes zavřená okna a kaluže i na podlaze U nás doma jen pár kapek, ale zataženo.

Ahojte, aké máte skúsenosti s krmivom BEWI DOG ? Odporúčal mi dávať od troch mesiacov - BEWI DOG Junior - chovateľ, ktorý trénuje belg. ovč. na policajný výcvik.

14.7.2006 20:43

lmusa napsal(a):
Tentokrát to vyšlo na mě

Něco jsem pro vás objevila, asi pět posledních fotek od konce.
Určitě se vám to bude líbit

http://www.aziat.fastbb.ru /index.pl?1-8-0-00000006 -000-10001-0-1152899732
(za ru a za 6 je mezera)

14.7.2006 20:56

asy napsal(a):

(za ru a za 6 je mezera)

No Hanko - to je teda náádhera
super je ta pohodička v obýváku a mlsání kostiček
A ty azoušové jsou teda taky úúžasný - taky se kocháš ,co ??

14.7.2006 21:10

asy napsal(a):

(za ru a za 6 je mezera)

Teda fotky jsou to krásné i těch asiatů, ale "komando" nemá chybu !!!

14.7.2006 21:38

lmusa napsal(a):
Teda fotky jsou to krásné i těch asiatů, ale "komando" nemá chybu !!!

zdravím,
fotky jsou skvele,to je nejaka diskuze,jako tady ta nase,co?Musím zaůkolovat manžela,ať mi to přeloží,příležitostně....to by mě zajímalo,ja se bydlí v jednom baráku s 6 ti kavkazáky mě by asi kleplo,kdybych to měla uklízet.
A taky fotka s tím prckem a psem se mi líbí,tahle dřív vegetila Jes s holkama,ale ony teď už moc neposedí,takže se s ní až tak nemuchlujou...no,ale taky dobře.
Jinak trdlo Cerbík má roztrženou hubu,provokoval Jes a ta je dneska nějaká plná energie,tak mu dala na držťku,když si nedal říct

14.7.2006 21:48

jesie napsal(a):
zdravím,
fotky jsou skvele,to je nejaka diskuze,jako tady ta nase,co?Musím zaůkolovat manžela,ať mi to přeloží,příležitostně....to by mě zajímalo,ja se bydlí v jednom baráku s 6 ti kavkazáky mě by asi kleplo,kdybych to měla uklízet.
A taky fotka s tím prckem a psem se mi líbí,tahle dřív vegetila Jes s holkama,ale ony teď už moc neposedí,takže se s ní až tak nemuchlujou...no,ale taky dobře.
Jinak trdlo Cerbík má roztrženou hubu,provokoval Jes a ta je dneska nějaká plná energie,tak mu dala na držťku,když si nedal říct

Jéjda, Cerbík dostal výchovnou tafku od Jess ? Tak to svědčí o tom, že už se holka dostává do formy

No, mi by se hrozně líbilo takové komando, jak mají každý své místo tam v té chodbě a jak tam způsobně leží Sluší jim to tam
A co,třeba mají na úklid nějakou Mery Taky bych občas takovou nepohrdla Všude chlupy, svetr v nedohlednu, protože je porád horko a to se prý dělat nedá a už zase plním pytle dalším materiálem

14.7.2006 22:06

lmusa napsal(a):
Jéjda, Cerbík dostal výchovnou tafku od Jess ? Tak to svědčí o tom, že už se holka dostává do formy

No, mi by se hrozně líbilo takové komando, jak mají každý své místo tam v té chodbě a jak tam způsobně leží Sluší jim to tam
A co,třeba mají na úklid nějakou Mery Taky bych občas takovou nepohrdla Všude chlupy, svetr v nedohlednu, protože je porád horko a to se prý dělat nedá a už zase plním pytle dalším materiálem

No,já bych takovou smečkou taky nepohrdla a brala bych jí hned.....ale asi by mi to doma neprošlo,mám slíbenou fenku na příští rok a tím asi končíme.....a Mery bych brala hned a okamžitě.

15.7.2006 08:15

nada napsal(a):
No Hanko - to je teda náádhera
super je ta pohodička v obýváku a mlsání kostiček
A ty azoušové jsou teda taky úúžasný - taky se kocháš ,co ??

No to víš že jo, musím být v obraze , ale tyhle kavkazí fotky mě fakt uchvátily a jsem ráda, že vás taky

16.7.2006 10:39

jesie napsal(a):
No,já bych takovou smečkou taky nepohrdla a brala bych jí hned.....ale asi by mi to doma neprošlo,mám slíbenou fenku na příští rok a tím asi končíme.....a Mery bych brala hned a okamžitě.

Zdravím z pracovního procesu -
a koukám,že tady pusto prázdno , to jste všichni u vody ,či co ??

16.7.2006 10:45

nada napsal(a):
Zdravím z pracovního procesu -
a koukám,že tady pusto prázdno , to jste všichni u vody ,či co ??

Ahojenky všem
Tož týden tadyk čovek néjní a vy to tady vosolíte jedna dvě
Sem strašně ráda, že Jess to tak dobře dopadlo a moc jí přeju, aby to už bylo to poslední, co ji zlobilo!

Jináč se furt pečem, nepršelo tady už 18 dní, v Brně jen jednou, tak nevím, buď je doba ledová, nebo Sahara, podzim a jaro už asi nefachají
Mám horko ráda, dělá mi dobře, stejně jako zima, ale pesani a kytičky a trávníky sou na tom hůř, nemluvě o tom, že všade je prachu, že by čovek pad!!!

Včera sem byla se štěndama na celodenním výletě lesem a vodou a evidentně se jim to moc líbilo Jen já si odřela nožičky v tenisečkách, tudíž musím zakoupit nové a lepší

17.7.2006 13:46

mata napsal(a):
Ahojenky všem
Tož týden tadyk čovek néjní a vy to tady vosolíte jedna dvě
Sem strašně ráda, že Jess to tak dobře dopadlo a moc jí přeju, aby to už bylo to poslední, co ji zlobilo!

Jináč se furt pečem, nepršelo tady už 18 dní, v Brně jen jednou, tak nevím, buď je doba ledová, nebo Sahara, podzim a jaro už asi nefachají
Mám horko ráda, dělá mi dobře, stejně jako zima, ale pesani a kytičky a trávníky sou na tom hůř, nemluvě o tom, že všade je prachu, že by čovek pad!!!

Včera sem byla se štěndama na celodenním výletě lesem a vodou a evidentně se jim to moc líbilo Jen já si odřela nožičky v tenisečkách, tudíž musím zakoupit nové a lepší

Nazdárek všem, posílám pozdravy všem kavkazankám a kavkazanům, koukám že je tu jeden nový, až zo Slovenska :o). Dneska jsem na nákupním výletě v Nymburce a tak jsem zaskočila do netový kavárničky s tím, že vás musím pozdravit. My zrovna dneska slavíme Barborčiny narozky a tak jí jdu ještě koupit nějakou mňamku.
Mějte se všichni fajn a já se zase brzy ozvu, pááááčko

17.7.2006 13:53

kaca napsal(a):
Nazdárek všem, posílám pozdravy všem kavkazankám a kavkazanům, koukám že je tu jeden nový, až zo Slovenska :o). Dneska jsem na nákupním výletě v Nymburce a tak jsem zaskočila do netový kavárničky s tím, že vás musím pozdravit. My zrovna dneska slavíme Barborčiny narozky a tak jí jdu ještě koupit nějakou mňamku.
Mějte se všichni fajn a já se zase brzy ozvu, pááááčko

Líbo,zapoměla jsem Vám poděkovat za ten odkaz na novafood,už jsme Jesince objednali pytel,a ani nejsou tak hrozně drazí,pohybuje se cena okolo 1000kč za 15kg...budu jí to kombinovat s vařeným.
Maťo,jestli máš dneska svátek,tak přeju vše nej a posíláme pofoukání na nožičku,ať zase můžeš chodit na tůry
No na naše drahá Jes je nějaká vyměněná (mám podezření,že nám ji vet vyměnil) sežere kde co najde,Cerbíkovi zejména...takže je zdráva,hurááááá

17.7.2006 15:46

jesie napsal(a):
Líbo,zapoměla jsem Vám poděkovat za ten odkaz na novafood,už jsme Jesince objednali pytel,a ani nejsou tak hrozně drazí,pohybuje se cena okolo 1000kč za 15kg...budu jí to kombinovat s vařeným.
Maťo,jestli máš dneska svátek,tak přeju vše nej a posíláme pofoukání na nožičku,ať zase můžeš chodit na tůry
No na naše drahá Jes je nějaká vyměněná (mám podezření,že nám ji vet vyměnil) sežere kde co najde,Cerbíkovi zejména...takže je zdráva,hurááááá

Tak hlavně, aby Jess ty granule chutnaly

17.7.2006 20:41

lmusa napsal(a):

Ahojky všem, bezva, že se Jess cítí líp. No a Vlado, kde máme fotky z té Košické výstavy???? Sem s nima, ať se pokocháme, jaké krasavce tam u Vás máte

17.7.2006 21:30

lmusa napsal(a):

Líbo,mám obavy,že z naší Jes se stal otesánek....dneska se s Cerbem asi tak 40x porvala kvůli jídlu a bylo jí celkem jedno,jestli je to její nebo jeho...tak je budu muset asi na jídlo dělit,že jeden půjde do kotce.
Takže mám takové tušení,že sní veškerou épotravu,co jí předložíme
Je to normální,když fena po kastraci začne nezřízeně jíst?

18.7.2006 06:59

jesie napsal(a):
Líbo,mám obavy,že z naší Jes se stal otesánek....dneska se s Cerbem asi tak 40x porvala kvůli jídlu a bylo jí celkem jedno,jestli je to její nebo jeho...tak je budu muset asi na jídlo dělit,že jeden půjde do kotce.
Takže mám takové tušení,že sní veškerou épotravu,co jí předložíme
Je to normální,když fena po kastraci začne nezřízeně jíst?

Kdepak otesánek Ona jen dohání ten svůj skluz
A on se s ní Cerbík rve o jídlo ? Tak se gentleman k dámě nechová

18.7.2006 11:29

lmusa napsal(a):

ahoj všichni tak to je paráda že je Jes v pořádku, no já musím také hafany u jídla dělit holky teda baští z jednoho kastrolu ale Baršín musí sám , když jsem u toho tak jim můžu rozdat packy na zahradě a káždý zaleze do jednoho koutu zahrady a tam si je žerou, na vzájem si je neberou jen když někdo packu opustí pak si jí kdo je rychlejší sebere .

18.7.2006 12:21

marie m napsal(a):
ahoj všichni tak to je paráda že je Jes v pořádku, no já musím také hafany u jídla dělit holky teda baští z jednoho kastrolu ale Baršín musí sám , když jsem u toho tak jim můžu rozdat packy na zahradě a káždý zaleze do jednoho koutu zahrady a tam si je žerou, na vzájem si je neberou jen když někdo packu opustí pak si jí kdo je rychlejší sebere .

Zdravím přítomné,
nechovám KAO, ale mám SAO, tak jsem moc nepatřím,ale přeci jenom trošku jo, ne? Ale jsem poctivá čtenářka vašich příspěvků. Tak bych chtěla jen napsat, že jsem ráda, že je Jes už lépe.
A co se týká papání, tak včera jsem dávala ušiska a vzhledem k tomu, že mám 2x SAO, 1x belgického ovčáka a 1x trpasličího špice, tak taky u toho musím být přítomna. Protože chudák špiclík většinou o to ucho přijde, protože SAO mu to chce vždy vzít Pak to dopadne tak, že špicl zuřivě visí na krku SAO a ten si v klidu žvýká ušisko

18.7.2006 13:37

lmusa napsal(a):

Jo,Líbo,tak to jsem ráda,že dohání skluz,ale nejsem si jistá,že za chvilku si nesmlsne na mých dětech...jako zákusek .
Cerbík se chudák o jídlo moc nerve,většinou jen zavrčí,trochu na ní vyjede,aby si holka moc nemyslela,ale odejde a nechá ji všechno takže gentleman on je
No a kosti,ty musíme fakt rozhazovat po celé zahradě,jinak by šlo asi do tuhého
Jak vypadá SAO? Já vím,že se ptám blbě,ale nechce se mi to dohledávat,nějaké foto by nebylo?

18.7.2006 15:18

jesie napsal(a):
Jo,Líbo,tak to jsem ráda,že dohání skluz,ale nejsem si jistá,že za chvilku si nesmlsne na mých dětech...jako zákusek .
Cerbík se chudák o jídlo moc nerve,většinou jen zavrčí,trochu na ní vyjede,aby si holka moc nemyslela,ale odejde a nechá ji všechno takže gentleman on je
Jak vypadá SAO? Já vím,že se ptám blbě,ale nechce se mi to dohledávat,nějaké foto by nebylo?

SAO je Středoasijský pastevecký pes. Určitě jste ho už viděla !
Nehledě na to, že je to bratranec našeho KAO
Dám tady fotku kamaráda naší Mášenky, Arana, jinak Bančar Zlatá louka

18.7.2006 15:19

jesie napsal(a):

A ještě jednu

18.7.2006 15:22

jesie napsal(a):

A poslední

18.7.2006 15:26

marie m napsal(a):

Teda Marie.... holky žerou z jedné misky ? Být to tak u nás, tak Kjára je širší než delší a Máša by prolezla dírkou jehly !!!

18.7.2006 16:19

lmusa napsal(a):
A ještě jednu

Á, moje oblíbená fotka Nemá chybu

18.7.2006 16:23

susan napsal(a):
Á, moje oblíbená fotka Nemá chybu

Jo ? Tvoje oblíbená ? Ani ses nikdy nezmínila

18.7.2006 17:16

lmusa napsal(a):
Jo ? Tvoje oblíbená ? Ani ses nikdy nezmínila

Ale jo, když tu byla minule, tak jsem se nad ní rozplývala. Vypadá tam jak opřený o bar a "hospodo nalej"

18.7.2006 17:17

susan napsal(a):
Ale jo, když tu byla minule, tak jsem se nad ní rozplývala. Vypadá tam jak opřený o bar a "hospodo nalej"

Nebo možná spíš "co si dáte?"

18.7.2006 17:19

susan napsal(a):

No, minule byla ta fotka v diskuzi středoasijců
Ale to přirovnání fakt sekne

18.7.2006 19:37

lmusa napsal(a):
A poslední

ahoj všichni teda fota SAO jsou super no Libo kdybych Auře neříkala že je tlustá at tak nežere tak by to také tak dopadlo že by praskla a Berenis prolezla dírou plotem , ale dokud se snášejí u jídla nechci je dělit , zatím si opčas půjčují navzájem kosti

18.7.2006 20:15

lmusa napsal(a):
A poslední

Téééda,fešák je to.....tak už vím,jak vypadá,děkuji za instruktáž a jak to mají SAO s povahou?
A hlásím,že Jes začala být nějaká ostrá....no,ehm,spíš se začala chovat jako kavkazák.Prostě,hlídá a hlídá,nikoho nesnese mi mo rodiny a na procházce ji musím držet zkrátka,aby neskočila po každým,kdo na ni promluví....no a to jsem si stěžovala,že nehlídá

18.7.2006 20:25

jesie napsal(a):
Téééda,fešák je to.....tak už vím,jak vypadá,děkuji za instruktáž a jak to mají SAO s povahou?
A hlásím,že Jes začala být nějaká ostrá....no,ehm,spíš se začala chovat jako kavkazák.Prostě,hlídá a hlídá,nikoho nesnese mi mo rodiny a na procházce ji musím držet zkrátka,aby neskočila po každým,kdo na ni promluví....no a to jsem si stěžovala,že nehlídá

Ahojky všem
Tož to su strááášně ráda, že Jess se tak rychle navrací do správného kavkazského života! Jen tak dál.....
A Jindřiško, děkuju že na mě tak myslíš s tím svátkem, ale já mám svátek až 29.7. Každopádně děkuju

Jináč nožičky moje sou už v poho, ale bohužel Brituška OPĚT spadla ze schodů, když se hnala na zahradu "zabít" sousedovic nudle a na zadní kulhá a nemůže nikam, začíná mě to štvát Kdyby měla, káča pitomá, trocha rozumu, ale ona se prostě chová jak trhlej puboš a absolutně ji nezajímá nějaký tělo!!! Už nevím, jak s tímhle bojovat..........přeci ji nebudu furt a všude, do konce života, i doma, vodit na řemenu????

18.7.2006 20:41

jesie napsal(a):

Jak to mají SAO s povahou ? No, asi by ta jejich povaha měla být méně výbušná než u kavkazů, ale to je podle mě individuelní Viděla jsem dost raplů středoasijců a i dost rozvážných kavkazanů.
Záleží na genech, výchově, atd. A vůbec, tady jsou větší odborníci přes pastevce, tak třeba Vám, Jindřiško, dají fundovanější odpověď

18.7.2006 20:45

marie m napsal(a):
ahoj všichni teda fota SAO jsou super no Libo kdybych Auře neříkala že je tlustá at tak nežere tak by to také tak dopadlo že by praskla a Berenis prolezla dírou plotem , ale dokud se snášejí u jídla nechci je dělit , zatím si opčas půjčují navzájem kosti

No jo, jenže Berenis vypadá jako kus psa, ale Máša asi fakt tou mezerou mezi tyčkami v plotě brzy proleze Raději loví muchu a kašle na plnou misku masa s těstovinami a zeleninouTo je fakt o nervy

18.7.2006 22:03

lmusa napsal(a):
Tentokrát to vyšlo na mě

Ahojky
Vítám SAO - páju proč by jsi k nám nepatřila když jsme příbuzní

Jindři s jes to teda vypadá dobře když je ted taková dračice , co ??

U nás nic nového , v neděli do MB nejedeme ,jelikož jsme se nepřihlásili na pana rozhodčího , tak všem kdo jedou držím palce a pevné nervíky
A taktéž všem vystavovatelům v rakousích

Ještě k žrádlu a kastrované fence - ze zdr.dův. jsem musela nechat kastrovat 9let starou briardici . Se žravostí na tom byla stále stejně ,ale údajně maji kastráti sklon ke žravosti a k tloustnutí,ale zase těžko by se to projevilo tak rychle.takže známka dobré chuti ?

18.7.2006 22:39

nada napsal(a):
Ahojky
Vítám SAO - páju proč by jsi k nám nepatřila když jsme příbuzní

Jindři s jes to teda vypadá dobře když je ted taková dračice , co ??

U nás nic nového , v neděli do MB nejedeme ,jelikož jsme se nepřihlásili na pana rozhodčího , tak všem kdo jedou držím palce a pevné nervíky
A taktéž všem vystavovatelům v rakousích

Ještě k žrádlu a kastrované fence - ze zdr.dův. jsem musela nechat kastrovat 9let starou briardici . Se žravostí na tom byla stále stejně ,ale údajně maji kastráti sklon ke žravosti a k tloustnutí,ale zase těžko by se to projevilo tak rychle.takže známka dobré chuti ?

Líbo,děkuji vám za ten odkaz,docela mě to odrovnalo,nečekala jsem,že kastrace může mít tak veliký vliv na psychiku,nicméně,u Jes to byla otázka života,takže nebylo co řešit.I když teď řeším,zda nebudu muset začít hlídat děti,protože jsou zvyklé si s Jes hrát a hladit jí....prostě se vždycky měli rádi,teď nevím,zda riskovat....ufff,mám to v hlavě pomotané

18.7.2006 22:51

jesie napsal(a):
Líbo,děkuji vám za ten odkaz,docela mě to odrovnalo,nečekala jsem,že kastrace může mít tak veliký vliv na psychiku,nicméně,u Jes to byla otázka života,takže nebylo co řešit.I když teď řeším,zda nebudu muset začít hlídat děti,protože jsou zvyklé si s Jes hrát a hladit jí....prostě se vždycky měli rádi,teď nevím,zda riskovat....ufff,mám to v hlavě pomotané

Když Naďa zmínila NVP v MB, kdo tam pojedete??? My jako vystavovatelé určitě ne, Groza stále připomíná naháče a to ještě spíš peruánského
Ptám se, jestli stojí za to jet se kouknout. Vím že účast nic moc, celkem myslím 18, ve třídách maximálně po třech- tak kdo tam bude vystavovat?

sejtanova smecka

18.7.2006 23:37
sejtanova smecka

monika s napsal(a):
Když Naďa zmínila NVP v MB, kdo tam pojedete??? My jako vystavovatelé určitě ne, Groza stále připomíná naháče a to ještě spíš peruánského
Ptám se, jestli stojí za to jet se kouknout. Vím že účast nic moc, celkem myslím 18, ve třídách maximálně po třech- tak kdo tam bude vystavovat?

Moniko, neboj! Já tam skoro jistě budu, tak se můžeš kochat mojí osobou
Dnes jsme byli chladit část smečkyChárona a Pumičku

sejtanova smecka

18.7.2006 23:37
sejtanova smecka

Moniko, neboj! Já tam skoro jistě budu, tak se můžeš kochat mojí osobou
Dnes jsme byli chladit část smečkyChárona a Pumičku

a ještě ta Pumička

19.7.2006 18:06

a ještě ta Pumička

Kde jste všici??? Tak kdo bude v té MB?
Posílám fotečku naší Grozule a to bílé co se po ní válí zároveň nabízím darem , pouze k psům co kočky nežerou - páč je s nimi děsný kámoš Nechcete někdo?

19.7.2006 18:09

a ještě ta Pumička

Kde jste všici??? A kdo tedy bude v té MB???
Posílám fotečku naší Grozule (takhle teď tráví dny) a to bílé co se po ní válí nabízím darem někomu kdo má psy nežeroucí kočky, páč on je se psy všech velikostí veliký kámoš Nechcete někdo?

19.7.2006 18:12

a ještě ta Pumička

Kde jste všici??? A kdo tedy jede o té MB?
Posílám fotku naší Grozule (takhle teď tráví dny) a to bílé co se po ní válí, nabízím darem někomu, kdo má psy co nežerou kočky, páč on je kámoš se psy všech velikostí... Nechcete ho někdo

Přidejte reakci

Přidat smajlík