Ahoj, procházela jsem si fórum a všimla jsem si že sháníte fotku Welsh Corgi /konkrétně našeho mimča Eny/.Taky chováte Corgi nebo vás jen zaujala fotka?
Moc ráda bych si o nich popovídala.
Prosím nepište sem nic co s Corgima nemá nic spollečnýho.Opravdu si chci povídat jen o Corgi a lidech co je chovají
Prosím nepřidávejte ani fotky které s nimi nemají nic společného
Moc děkuji
Kdo chová Corgi nebo má jejich fotky prosím připojte je
awery
napsal(a):
Ahoj, procházela jsem si fórum a všimla jsem si že sháníte fotku Welsh Corgi /konkrétně našeho mimča Eny/.Taky chováte Corgi nebo vás jen zaujala fotka?
Prosím nepište sem nic co s Corgima nemá nic spollečnýho.Opravdu si chci povídat jen o Corgi a lidech co je chovají
Moc děkuji
A ať sazřejmě přispívají i všich spřízněnci a odpůrci tohoto plemene.Chtěla bych slyšet i názory jiných lidí
Díky Zuza
awery
napsal(a):
Moc děkuji
Ahoj Zuzo, o tu tvoji fotku jsem se zajímala kvůli svému kamarádovi, který má chovatlskou stanici s corgima (má myslím dva) a moc ho zajímala fotečka a kdo je chová. Já o nich nic moc nevím, já mám výmara :-)
katcha
napsal(a):
Ahoj Zuzo, o tu tvoji fotku jsem se zajímala kvůli svému kamarádovi, který má chovatlskou stanici s corgima (má myslím dva) a moc ho zajímala fotečka a kdo je chová. Já o nich nic moc nevím, já mám výmara :-)
Ahoj,no chovatelskou stanici má moje mamka A já jsem takovej pomocník... cvičím naši smečku, občas vystavuju ale hlavně spolu řádíme a mazlíme se
A odkud je tvůj kamarád? chová welsh corgi cagridan nebo w. c. pembroke ?My chováme cardigany, což pro laiky jsou ti s ocáskem Jinak je v tom ještě dost rozdílů ale na ně už to chce trochu plemeno znát.
A k tvýmu vymarákovi ... jsou to nádherní psi. Máš ho jen tak pro zábavu nebo i jako pracovního pesana / fenečku?
Ahoj