Ahojky pejskaři,
nemáte někdo zkušenost s eshopem www.navoditku.cz? Náhodou jsem ho objevila a líbí se mi, že bych tam mohla koupit obojek od Magu za trošku příznivější cenu(bez peněz za dopravu).
Díky za každou podpověď:-)
Děkuji, všechny výrobky vypadají kvalitně, tak snad takové i opravdu budou:-) Psala jsem předevčírem dotaz na mail, který je uvedený na stránkách, ale zatím se mi ještě nikdo neozval. Nevíte, jestli se do něj taky někdy dívá, nebo bude jistější rovnou zavolat..Popřípadě jestli máte její mail, na který odpovídá, jestli byste mi ho mohla poslat na můj mail joripage@seznam.cz.
Díky moc:-)
markemic
napsal(a):
Děkuji, všechny výrobky vypadají kvalitně, tak snad takové i opravdu budou:-) Psala jsem předevčírem dotaz na mail, který je uvedený na stránkách, ale zatím se mi ještě nikdo neozval. Nevíte, jestli se do něj taky někdy dívá, nebo bude jistější rovnou zavolat..Popřípadě jestli máte její mail, na který odpovídá, jestli byste mi ho mohla poslat na můj mail joripage@seznam.cz.
Díky moc:-)
peta.havlova@seznam.cz,zkus na tento meil, ví o tom, že ji budeš psát
tondaschumacher
napsal(a):
Já mám stafordšírského bulteriéra a obojky mám jenom od MAGu..ostatní praskly nebo prostě nevydržely. Jsou opravdu kvalitní. A děkuji za tip na další obchod kde se dají tyto obojky koupit
Jojo, my máme tři pitbully a veškeré cajky na ně máme vlastně jen od MAGu, nedám na ně dopustit!
Ještě jednou díky za kontakt, objednávka už je odeslaná:-)
Jinak já sice nemám nic bulovitého, ale jednou jsem si na bull akci koupila obojek právě od Magu a žádný jiný už mě nepřesvědčil:-D Bohužel už z něj pesan vyrostl a tak jsem všemožně sháněla, jestli se dá Mag obojek sehnat i v okolí Prahy..Člověk vždycky objeví dobrou věc úplně náhodou:-D
markemic
napsal(a):
Ještě jednou díky za kontakt, objednávka už je odeslaná:-)
Jinak já sice nemám nic bulovitého, ale jednou jsem si na bull akci koupila obojek právě od Magu a žádný jiný už mě nepřesvědčil:-D Bohužel už z něj pesan vyrostl a tak jsem všemožně sháněla, jestli se dá Mag obojek sehnat i v okolí Prahy..Člověk vždycky objeví dobrou věc úplně náhodou:-D
od Magu se dá objednat na dobírku a nebo koupit na Staffbullshow v Uhřiněvsi (v Praze), kam jezdí v červnu a kde i prodávají...