Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.1.2012 11:03
markemic

XXX.XXX.53.19

Ahojky pejskaři,
nemáte někdo zkušenost s eshopem www.navoditku.cz? Náhodou jsem ho objevila a líbí se mi, že bych tam mohla koupit obojek od Magu za trošku příznivější cenu(bez peněz za dopravu).
Díky za každou podpověď:-)

11.1.2012 12:09
ilisek

XXX.XXX.196.16

Ten web je mojí kamarádky, zcela jistě má kvalitní výrobky a doporučuji si něco objednat, pokud jste si vybrala:-)

13.1.2012 09:13
markemic

XXX.XXX.52.1

Děkuji, všechny výrobky vypadají kvalitně, tak snad takové i opravdu budou:-) Psala jsem předevčírem dotaz na mail, který je uvedený na stránkách, ale zatím se mi ještě nikdo neozval. Nevíte, jestli se do něj taky někdy dívá, nebo bude jistější rovnou zavolat..Popřípadě jestli máte její mail, na který odpovídá, jestli byste mi ho mohla poslat na můj mail joripage@seznam.cz.
Díky moc:-)

13.1.2012 09:51
ilisek

XXX.XXX.196.15

markemic napsal(a):
Děkuji, všechny výrobky vypadají kvalitně, tak snad takové i opravdu budou:-) Psala jsem předevčírem dotaz na mail, který je uvedený na stránkách, ale zatím se mi ještě nikdo neozval. Nevíte, jestli se do něj taky někdy dívá, nebo bude jistější rovnou zavolat..Popřípadě jestli máte její mail, na který odpovídá, jestli byste mi ho mohla poslat na můj mail joripage@seznam.cz.
Díky moc:-)

peta.havlova@seznam.cz,zkus na tento meil, ví o tom, že ji budeš psát:-)

13.1.2012 09:59
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

Já mám stafordšírského bulteriéra a obojky mám jenom od MAGu..ostatní praskly nebo prostě nevydržely. Jsou opravdu kvalitní. A děkuji za tip na další obchod kde se dají tyto obojky koupit:-)

13.1.2012 11:37
ilisek

XXX.XXX.196.15

tondaschumacher napsal(a):
Já mám stafordšírského bulteriéra a obojky mám jenom od MAGu..ostatní praskly nebo prostě nevydržely. Jsou opravdu kvalitní. A děkuji za tip na další obchod kde se dají tyto obojky koupit:-)

Jojo, my máme tři pitbully a veškeré cajky na ně máme vlastně jen od MAGu, nedám na ně dopustit!smajlík

13.1.2012 12:56
markemic

XXX.XXX.93.1

Ještě jednou díky za kontakt, objednávka už je odeslaná:-)
Jinak já sice nemám nic bulovitého, ale jednou jsem si na bull akci koupila obojek právě od Magu a žádný jiný už mě nepřesvědčil:-D Bohužel už z něj pesan vyrostl a tak jsem všemožně sháněla, jestli se dá Mag obojek sehnat i v okolí Prahy..Člověk vždycky objeví dobrou věc úplně náhodou:-D

13.1.2012 13:54
ilisek

XXX.XXX.196.16

markemic napsal(a):
Ještě jednou díky za kontakt, objednávka už je odeslaná:-)
Jinak já sice nemám nic bulovitého, ale jednou jsem si na bull akci koupila obojek právě od Magu a žádný jiný už mě nepřesvědčil:-D Bohužel už z něj pesan vyrostl a tak jsem všemožně sháněla, jestli se dá Mag obojek sehnat i v okolí Prahy..Člověk vždycky objeví dobrou věc úplně náhodou:-D

od Magu se dá objednat na dobírku a nebo koupit na Staffbullshow v Uhřiněvsi (v Praze), kam jezdí v červnu a kde i prodávají...

14.1.2012 20:56
markemic

XXX.XXX.109.4

Vím, že od Magu se dá objednat, ale nechce se mi za jeden obojek plus DPH(nejsou plátci) plus doprava platit takový peníze. Na té show jsem právě od Magu koupila za krásné dvě stovky, ale bohužel letos jsem to propásla:-(

14.1.2012 23:32
nexxi

XXX.XXX.185.194

pro zadavatelku - viděla jsem na jednom foru na ifauně vaše fotky co to máte za křížence?

15.1.2012 13:33
markemic

XXX.XXX.61.10

Zlatý Retriever (otec) x Pointr( křížený s Labradorem)- matka. Je zvláštní, ze Zlaťáka nemá vůbec nic, naopak se na něm nejvíc podepsal Labrouš:-) Takový Labrador v lehké, atletické verzi:-D

15.1.2012 14:05
nexxi

XXX.XXX.185.194

pro zadavatelku - tak to je teda pěkná kombinace, ale moc moc pěknej pes, další z klubu UČP - viz forum níže, mrkněte jeslti chcete ;)

Přidejte reakci

Přidat smajlík