Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.1.2012 13:04
jindřich

XXX.XXX.130.3

Naše čubina byla poslední dobou samá blecha.Nakupoval jsem obojky (nic lacinýho,jeden okolo 500,-)různé spreje a nic platný.Přišel jsem na to,že to nosí ze zahrady,zřejmě je tam nějaké hnízdo či co.Setkal jste se s tím někdo? Mám zahradu vystříkat nějakým insekticidem??

15.1.2012 14:33
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

Hnízdo? .. To jsem ještě neslyšel. Já bydlím kousek od přírody a v lese jsme pořád a dávám tak co šest týdnu pipetu Frontline a zatím ok..ani jedno klíště. Ted v zimě to nedávám tak často..poslední měl někdy začátkem listopadu a je leden

15.1.2012 14:40
davidka

XXX.XXX.235.194

jindřich napsal(a):
Naše čubina byla poslední dobou samá blecha.Nakupoval jsem obojky (nic lacinýho,jeden okolo 500,-)různé spreje a nic platný.Přišel jsem na to,že to nosí ze zahrady,zřejmě je tam nějaké hnízdo či co.Setkal jste se s tím někdo? Mám zahradu vystříkat nějakým insekticidem??

Nás se osvědčil stronghold (pipetka).
Vystříkání zahrady asi nepomůže, na jaře vám tam stejně vlezou zablešený ježci nebo jiný divoký zvířátka :-)).

15.1.2012 15:05
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

davidka napsal(a):
Nás se osvědčil stronghold (pipetka).
Vystříkání zahrady asi nepomůže, na jaře vám tam stejně vlezou zablešený ježci nebo jiný divoký zvířátka :-)).

Mohu potvrdit..ten je úplně nejlepší. Myslím že to funguje i jako odčervení:-)

15.1.2012 15:54
jindřich

XXX.XXX.130.3

Já vím,vypadá to jako blbost,ale u nás uškoly byla nějaká hnízda,byli tam hygienici a pozvali tam deratizační firmu na vyčištění.Jinak bych tomu taky nevěřil.A na tý zahradě fakt musí něco být.Klíšťat nemáme,ale s blechma válčím asi půl roku.Už jsem sem jeden dotaz dával

15.1.2012 16:16
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

A máte psa venku nebo doma? On dobrý přenašeč blech je ježek..to je takový pojízdný hotel. Stačí pokud na něho venku pes natrefí a máte toho plno...

15.1.2012 19:02
tancoska

XXX.XXX.64.4

Může to být na tý zahradě :-(.Moje tchýně měla venku u baráku rotvíka,furt se drbal a všichni jen říkali že má alergii.Já byla svině která říkala že to jsou blechy.Psa jsem vzala,vykoupala ho šamponem proti blechám a dala mu spot on.Pes se nějakou dobu nedrbal jenže měl v kůlně a boudě starý kabáty jako pelechy a ty musely bejt zamořený.Když pes umřel tak zjistili že si domů tahaj blechy.Tak si objednali firmu a ta jim vystříkala celej barák,kolem baráku i celej dvůr.Pak bylo konečně po blechách.

16.1.2012 14:28
jindřich

XXX.XXX.130.3

JJ,já si taky myslím,že jsou na ahradě,dnes jsem mliuvil s lidmi,co zažili blechy u té školy.Prostě jsou jakoby v takové kouli jakov roji a čekají.No to jsem zvědav.Kolik stála ta fima náhodou nevíte??To byl asi pěkný ranec

16.1.2012 17:25
tancoska

XXX.XXX.64.4

jindřich napsal(a):
JJ,já si taky myslím,že jsou na ahradě,dnes jsem mliuvil s lidmi,co zažili blechy u té školy.Prostě jsou jakoby v takové kouli jakov roji a čekají.No to jsem zvědav.Kolik stála ta fima náhodou nevíte??To byl asi pěkný ranec

Ranec to určitě nebyl,tchýně by za to velkou částku nedala smajlík.Ale asi záleží jak která,zavolejte více firmám a vyberete si ;-)

16.1.2012 19:08
jindřich

XXX.XXX.130.3

Teď koukám,jak jsem to napsal,po noční ospalej,ani jsem na to neviděl.Se omlouvám za ty chyby a díky za odpověď.Něco s tím provedusmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík