jindřich
napsal(a):
Naše čubina byla poslední dobou samá blecha.Nakupoval jsem obojky (nic lacinýho,jeden okolo 500,-)různé spreje a nic platný.Přišel jsem na to,že to nosí ze zahrady,zřejmě je tam nějaké hnízdo či co.Setkal jste se s tím někdo? Mám zahradu vystříkat nějakým insekticidem??
Nás se osvědčil stronghold (pipetka).
Vystříkání zahrady asi nepomůže, na jaře vám tam stejně vlezou zablešený ježci nebo jiný divoký zvířátka .
Může to být na tý zahradě .Moje tchýně měla venku u baráku rotvíka,furt se drbal a všichni jen říkali že má alergii.Já byla svině která říkala že to jsou blechy.Psa jsem vzala,vykoupala ho šamponem proti blechám a dala mu spot on.Pes se nějakou dobu nedrbal jenže měl v kůlně a boudě starý kabáty jako pelechy a ty musely bejt zamořený.Když pes umřel tak zjistili že si domů tahaj blechy.Tak si objednali firmu a ta jim vystříkala celej barák,kolem baráku i celej dvůr.Pak bylo konečně po blechách.
jindřich
napsal(a):
JJ,já si taky myslím,že jsou na ahradě,dnes jsem mliuvil s lidmi,co zažili blechy u té školy.Prostě jsou jakoby v takové kouli jakov roji a čekají.No to jsem zvědav.Kolik stála ta fima náhodou nevíte??To byl asi pěkný ranec
Ranec to určitě nebyl,tchýně by za to velkou částku nedala .Ale asi záleží jak která,zavolejte více firmám a vyberete si ;-)