Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.1.2012 09:52
freonka

XXX.XXX.36.100

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na váš názor ohledně tohoto krmení pro 6-ti letou GR. Zda je dobré popř. jaké lepší granule by jste doporučili? Děkuji za odpověď

20.1.2012 09:59
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

Přesně o tom uvažuji pro ročního stafbulíka. Nyní má Proplan sensitive salmon losos a chci změnu a tak asi toto

20.1.2012 12:10
vasilek

XXX.XXX.173.6

Dobrý den,
tyhle granule už krmím nějakou dobu kvůmi kožním problémům. Střídám je ještě s Acana Pacifika a Grasslands a všechny psům chutnají. Psi jsou pěkně vitální a u bígla jsem ráda, že černá barva nesvětlá, ale je černá.
Takže za mě doporučuji:-)

Naši trhači:-)

21.1.2012 09:55
yvetah

XXX.XXX.185.12

Krmím tím přes rok /předtím střídavě Pacifica + Grasslands/. Jen ta nejlepší zkušenost a spokojenost, jako ostatně za celkých cca 12 let, co krmím Acanami. Mladá fena je po Lamb and Apple krásná, vitální a naprosto zdravá. Hlavně má krásnou srst a to jde přitom o plemeno, které občas mívá problémy s vyrážkami. Jestli můžu doporučit, kupujte na Profizoo, výborné ceny a přístup k zákazníkovi. Ale upřímně musím napsat, že jsou psi, kterým Acany nesednou a průjmují po nich /hlavně po přechodech z komerčních granulí plných pouze obilí.../. Nikomu Acanu nenutím, já jsem ale maximálně spokojená, krmila jsem s ní tři feny, dvě téměř celý život.

22.1.2012 10:20
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

No já chci právě přejít z proplanu tak nevím... Pes má rok. Jak měl 6 měsíců tak jsem na zkoušku dal 7.5 kg pytel té modré pacifica a ok... tak snad ta růžová bude sedět

22.1.2012 10:43
bilkson

XXX.XXX.241.38

Acanou už krmím víc jak 13 let, nemůžu si na ni stěžovat.....:-)

22.1.2012 12:49
sabina

XXX.XXX.60.81

yvetah napsal(a):
Krmím tím přes rok /předtím střídavě Pacifica + Grasslands/. Jen ta nejlepší zkušenost a spokojenost, jako ostatně za celkých cca 12 let, co krmím Acanami. Mladá fena je po Lamb and Apple krásná, vitální a naprosto zdravá. Hlavně má krásnou srst a to jde přitom o plemeno, které občas mívá problémy s vyrážkami. Jestli můžu doporučit, kupujte na Profizoo, výborné ceny a přístup k zákazníkovi. Ale upřímně musím napsat, že jsou psi, kterým Acany nesednou a průjmují po nich /hlavně po přechodech z komerčních granulí plných pouze obilí.../. Nikomu Acanu nenutím, já jsem ale maximálně spokojená, krmila jsem s ní tři feny, dvě téměř celý život.

Tak jsem dala na Vás a taky to zkusíme :-)
Mám psa ,,problematického,, na krmení. Nevíme dodnes jestli alergie, nebo už to nic není. Je už dva roky v pořádku. Na čem seděl a co si baští je Calibra molibity. Ale tohle se mi taky moc líbí, tak to zkusíme a uvidíme.

Přidejte reakci

Přidat smajlík