Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.7.2006 14:36

Ahoj, před časem tady někdo psa o počernickém rybníku, coby místě ke koupání lidí i psů. Můžete mi ale prosím napsat, jak se tam dostanu MHD i autem??

13.7.2006 14:48

uzivatel napsal(a):
Ahoj, před časem tady někdo psa o počernickém rybníku, coby místě ke koupání lidí i psů. Můžete mi ale prosím napsat, jak se tam dostanu MHD i autem??

Autobusem z Cerneho Mostu z konecne metra 221 nebo 261 do stanice Svépravice, je tam kamenictvi a modra jehovisticka modlitebna. Zde si muzete vyhledat casy odjezdu autobusu
http://dp-praha.cz/
Po vystupu pujdete kousek po trase autobusu a na prvnim rohu zahnete doprava, prejdete tu ulici a mrknete tam za tu ohradu, stoji to za to, je tam stado lani a jelenu v obri zahrade...pak jdete tou ulici, prejdete po lavce nad dalnici a za lavkou zahnete zas doprava, pak ulici doleva dolu, na konci teto ulice uvidite stat auta, tam lidi parkuji a tam uz uvidite ten rybnik. Pokud pujdete okolo rybnika dozadu doleva, dojdete ke druhemu rybniku, kde se nekoupe, je to rybnik pro nasadu.
http://www.mapy.cz/
Pokud se podivate tady do mapy, zadejte ulici K hrázi, tam to uvidite ty rybniky

13.7.2006 14:49

uzivatel napsal(a):

Je tam sice cedule Zakaz koupani a volneho pohybu psu a koupani na vlastni nebezpeci, ale nikdo tam na to nehledi.

13.7.2006 20:04

dejavu napsal(a):
Je tam sice cedule Zakaz koupani a volneho pohybu psu a koupani na vlastni nebezpeci, ale nikdo tam na to nehledi.

Hm, já bydlím kousek od zmiňovaných rybníků a jako malá jsem se do toho povoleného chodila koupat (dokonce se tam plavili i koně z Xaverova), ale teď bych tam nevlezla ani za nic. Od chvíle, kdy prodloužili metro na Čerňák a protáhli 261 přes Horní Počernice to tam je hlava na hlavě ... hrnou se tam snad všichni ze sídliště A kromě toho jsem tam minulý rok šla s psíky navečer a chlap na mě už z daleka volal, že je tam koupání psů zakázáno ... tak jsem mu sdělila, že do té hnusné prochc... vody bych je stejně nepustila. A pokud je řeč o tom druhém rybníku, tak tam bych nelezla, protože jsem slušně vychovaná ... přijde mi dost hnusné lést někomu do rybníka, kde se chovají ryby
Takže já Počernice nedoporučuji. Co rybník v Uhříněvsi?

14.7.2006 09:24

zet napsal(a):
Hm, já bydlím kousek od zmiňovaných rybníků a jako malá jsem se do toho povoleného chodila koupat (dokonce se tam plavili i koně z Xaverova), ale teď bych tam nevlezla ani za nic. Od chvíle, kdy prodloužili metro na Čerňák a protáhli 261 přes Horní Počernice to tam je hlava na hlavě ... hrnou se tam snad všichni ze sídliště A kromě toho jsem tam minulý rok šla s psíky navečer a chlap na mě už z daleka volal, že je tam koupání psů zakázáno ... tak jsem mu sdělila, že do té hnusné prochc... vody bych je stejně nepustila. A pokud je řeč o tom druhém rybníku, tak tam bych nelezla, protože jsem slušně vychovaná ... přijde mi dost hnusné lést někomu do rybníka, kde se chovají ryby
Takže já Počernice nedoporučuji. Co rybník v Uhříněvsi?

A ten rybník v Uhříněvsi je kde?

14.7.2006 13:43

uzivatel napsal(a):

Počernický rybník je docela neurčitý pojem.Jestli myslíte rybník v Dolních počernicích,tak ten se ted čístí.No,čistí,vždycky se do toho pustěj,pak jim dojdou peníze a rybník zaroste a tak to jde pořát do kola.Tak ten je momentálně nepoužitelný,ale má z něj být veřejnej koupák,tak jsem zvědavá.
Je tu ještě rybník mezi Dolními počečnicemi a Černým mostem,ale to je žabinec.
A pak je tu Svépravický rybník(Horní počernice),o kterém tu asi většina mluvila.Psa tam chodim koupat,ale sama bych do toho nevlezla,ještě před pár lety je to dalo,ale ted jsou tam sinice,no hnus.Ale i přez to tam jsou davy lidí.
Doufám že jsem vám aspon trochu pomohla

14.7.2006 14:31

uzivatel napsal(a):
A ten rybník v Uhříněvsi je kde?

Jmenuje se Podleský rybník a je bezpečně "z ruky". Dá se tam dojít ze zastávky Piccasova v Uhříněvsi (MHD z Depa Hostivař) ... cca bych to tipla na 1 km. Je mezi Uhříněvsí a Dubečkem. Ale vůbec nevím, jestli se tam může koupat, u vůbec. Několikrát jsem šla nebo jela na kole okolo, ale nikdy jsem se nekoukala, jestli tam je nějaká cedule. Jen mě napadlo, že pokud by tam nebylo zakázané koupání, tak by to mohl být dost ideální rybník pro psy - je velký a pro "pražáky" méně lákavý vzhledem k horší dostupnosti

14.7.2006 14:39

uzivatel napsal(a):

Podlešák v Uhříněvsi je teprve špinavý a lidí je tam taky dost.

Přidejte reakci

Přidat smajlík