Nezavřou hubu a nezavřou 69 :o)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.1.2012 11:13
hankaapes

XXX.XXX.101.77

Holky, dneska jdeme hned odpoledne s Hubasem na vyndání té nové bulky, čím dřív tím líp.....Hubert je výborně naloženej, aspoň že tak.....

27.1.2012 11:51
rude

XXX.XXX.13.149

Takj jsem tu, musela jsem udělat nějaké neodkladné věci ohledně klubu i práce :-) copak plánujte na víkend?

Indy je teď doma pečenej vařenej jak mrzne, sice ho na začátku musím vždy spucovat, neb je drzej jak malý dítě a bere si co se mu zlíbí...sedim si tak u pc, on leží na zemi, najednou šel na gauč, otočim se a on na mě kouká, jako by nic, výraz nudy v očích, si řikám pohoda, ještě na něj vrknu že je hodný zlatíčko, dělám na pc a slyším šustit pozlátko.. ten hajzlík si hned z poličky, která je and gaučem, sebral čokoládové prasátko co bylo ve vánoní kolekci... smajlík už mi bylo jasný, proč chce pořád na gauč. než sem mu ho sebrala stihl ho celé zaslintat smajlík no a aby ho to neprovokovalo, musela jsem ho sníst, i když sem si zakázala jíst večer smajlík kazí mi deitu :-) takže na začátku když jde dom dostane hned vylágoš, vždy něco provede, včera třeba sebral ze stolu jablko... pak je jak beránek...

Sabi taky jsem chtěla druhého psa, ale museli jsme s Michalem trochu přehodnotit... druhý pes bude, ale až za čas, ale stopro bude. chceme ho oba. Indymu by kámoš moc prospěl, ale co my žejo, nemůžu pořídit 2. psa a pak na něj nemít čas, naopak chci mu věnovat veškerý volný čas a až ta doba přijde, štěně koupíme. věřím, že na mě někde prcek čeká a bude to zas osudové, jako s Indym...

Hani to mě mrzí a doufám, že ta boulička bude jen tuková... moc bych si to přála.

27.1.2012 12:11
sabina

XXX.XXX.60.81

Hááá kleptoman Indy:-)
To je prcek jeden nenechavej... To je stejně sranda, bych se asi uřezala smíchy ho vidět.
Jasně Peti, někdy ho chci. Já mám jen slabší chvilky, asi jako každej. Někdy přemýšlím blbě o tom, že už tu nebude, nebo že já nevim. Jak kdyby mi mělo něco utýct, ale i tak. No snad mě to zase přejde.Kdybych teď pořizovala druhýho, tak asi stejnýho. SAO až jindy, až nebudou tihle psy a bude domek s pozemkama, někde o samotě u lesa.
Člověk má pořád co dělat, takže řešit to dle toho, kdy budu mít čas, tak to nekoupím psa asi nikdy. Naše jediná výhoda teď je, že budem oba pracovat doma. A plánujem mít dílnu hned spojenou s barákem, takže i ta práce doma zůstane.

Pes přibudu asi až potom, uvidíme. Já si stejně myslím, že to jako vždy všechno přijde v nejmíň vhodnou dobu, jako doteď. Jak pes, tak kůň, tak auto...Tak výměna partnerůsmajlík
A všechno je na jedničku:-) Takže mě stavy jako pořízení druhého psa napadají v dost nevhodnou dobu, to uznávám. Jediné štěstí, že nikde bordyny nejsou a ani né tak kvalitní jak já bych chtěla.

Tak to je fajn Hani, a doktor neříkal nic? Tak snad dobrý... Hubas náhodou, vypadá 100x líp jak to moje tele...teď přibral, a pořád má hlad, když mu dávku snížímsmajlík

27.1.2012 12:44
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Indy je pěkné kvítko psí, úplně ho vidím jak je nenápadný. Jj, neustálé dilema, mít ještě jednoho psa, nemít ještě jednoho psa....teď na to ani nepomýšlím. Bohužel si vet i já myslíme, že je to další mastocytom, proto to urychleně dá pryč, ale nic nevzdáváme.

27.1.2012 13:32
rude

XXX.XXX.13.149

někdy mě s tím kradením fakt vytáčí do běla... smajlík člověk ho musí pořád sledovat, neexistuje, aby odešel do vedlejší místnosti a já ho nechala bez dozoru, pořád tady slídí kolem velkého čokoládového santy, co jsem dostala od tchýňky k Mikuláši, má asi 500 gramů a je zabalen v celofánu , postaven vedle TV ,... si nepřejte vidět, jak ho láká :-)
předevčírem se ochomejtal kolem skříně v pokojíku, kde je zatím jen šatna a tam zkrátka nic k snědku není, tak si hrdě odnesl alespon Michalovy ponožky smajlík našel novou zálibu, balím je do sebe a jeho to neskutečně dráždilo že to je kulaté , látkové a měkké tak to cupoval tak dlouho, až je rozmotal, znova jsem to zabalila a znova je rozmotal... smajlík měl s toho děsnou radost, hopsal s tím po pokoji, nadhazoval si to do vzduchu a tlapičkama mával :-) nechala jsem ho, když jsem viděla jakou má radost - i když to nebylo moc výchovné... smajlík nemohla jsem mu tu radost odepřít :-) já bych mohla napsat knihu o tom všem, kde, kdy a co a jak ukradl, nebo se o tom pokusil, jak byl přistižen atd... smajlík

Hnai kde jí má? to bude zas uspanej? z toho asi nemáš moc radost co? :-(

27.1.2012 13:33
mata

XXX.XXX.80.144

Ahoj holčičáci :-))
Mrazu mrazivému 3x hip hip huráááá, páč nám to všem dělá moc dobře smajlík zrovna obědvám tuňákovej salátek, a pak už budu chystat víkend, budem ho mít s kámoškou, takovej Free weekend, dámská jízda a režii budem vymýšlet za pochodu smajlík
Sabi s tím druhým psem tě chápu, totok je vždycky dilema, ovšem fakt si myslím, že to přijde samo a bude to pak stát za to :-) Tak nějak sem zjistila, že jakmile něco hrotím, nedaří se, ale když tomu nechám volnější průběh ( samo že se angažuju, ale tak jako lehce, neaktivně ), tak se výsledek dostaví a stojí za to :-) Třás to tak bude aj u tebe....já už nikdy víc jak dva psy nechci, ono je něco jinýho, když je támhle pět psů rozdělených v rodině na pět členů, i když třás všecky psy cvičí jen jeden, tak jinak ta láska a příchylnost a ty klasický denní věci, jako jídlo a hraní a procházky se rozdělí mezi 5 lidí. Kdežto pokud je jeden člověk na všecko úplně a 4 psi, je to prostě nereálný, a jakmile někdo tvrdí, že je to v poho, tak nechce mít, nebo nezná a neumí mít, se psy ten vztah s velkým V jak říkám, páč prostě jeden člověk tu hloubku vztahu se 4 psy nedá, ani kdyby se všech pět snažilo sebevíc smajlík Vím, že Efram by byl jinej, stejně tak asi Kiki, jen Bíša s Gríšou ne, ptž právě oni jsou moji TOP :-)
Tže jak píšeš Peti ty, ono to přijde, víte že to bude, jednou, ale nehrotíte to honem honem, čili kdybyste zítra drželi nečekaně v náručí kuličku médi a nesli ji domů, budete stejně nadšení, jak když se to stane za měsíc, rok, dva.... :-)
Jinak Peti, Sabi, kdybyste měly dojem, jak vám pesani trpí samotou, stačí říct, zcela zdarma dodám na dobu neurčitou jednoho hravého, věrného a čistotného Buřťoburgra smajlík Pesani by si vyhráli a v domácnosti o ní čék ani neví a je kastrovaná, tže se nemusíte bát úchyláctví smajlík
Hani moc moc moc držíme plečky, aby to Hubýsek vše zvládl - to ho zase uspíte??? To je stejně na prd, viď, furt ty narkozy.... - a aby ta mrcha boulička NEBYLA zhoubná :-) Prostě nesmí být, nesmí, nesmí!!!!!! smajlík Dej pak prosím hnedka vědět, klidně na email, jak to Hubýsek zvládl jo?! Moc na vás myslím!

Peti ten Indy je brouček zlobkatej s tím prasátkem!!! A jak krade furt, to je pusinka fakt, úplně vidím ten jeho nevinně loupeživý výraz v té plyšové hlavičce smajlík Fakt se nenudíš aspoň a procvičuje ti šedou kůru mozkovou v postřehu a rychlosti, a taky soustavu nervovou smajlík

27.1.2012 13:41
mata

XXX.XXX.80.144

rude napsal(a):
někdy mě s tím kradením fakt vytáčí do běla... smajlík člověk ho musí pořád sledovat, neexistuje, aby odešel do vedlejší místnosti a já ho nechala bez dozoru, pořád tady slídí kolem velkého čokoládového santy, co jsem dostala od tchýňky k Mikuláši, má asi 500 gramů a je zabalen v celofánu , postaven vedle TV ,... si nepřejte vidět, jak ho láká :-)
předevčírem se ochomejtal kolem skříně v pokojíku, kde je zatím jen šatna a tam zkrátka nic k snědku není, tak si hrdě odnesl alespon Michalovy ponožky smajlík našel novou zálibu, balím je do sebe a jeho to neskutečně dráždilo že to je kulaté , látkové a měkké tak to cupoval tak dlouho, až je rozmotal, znova jsem to zabalila a znova je rozmotal... smajlík měl s toho děsnou radost, hopsal s tím po pokoji, nadhazoval si to do vzduchu a tlapičkama mával :-) nechala jsem ho, když jsem viděla jakou má radost - i když to nebylo moc výchovné... smajlík nemohla jsem mu tu radost odepřít :-) já bych mohla napsat knihu o tom všem, kde, kdy a co a jak ukradl, nebo se o tom pokusil, jak byl přistižen atd... smajlík

Hnai kde jí má? to bude zas uspanej? z toho asi nemáš moc radost co? :-(

Peti to je bomba ten pes smajlík Se tady řehním jak divá, tuňák lítá kolem.... smajlík smajlík A s těma ponožkama si mě dostala, ptž já je taky takhle balím a Bidíček to prostě miluje, a též mu nikdy nic neřeknu, za á on to nezničí ( jen oslintá tak, že je musím znovu dát do pračky ), za bé si krásně vyhraje a vypadá u toho prostě úchvatně, asi jak popisuješ Indýska, nějak podobně to bude aj u nás :-) Takže zcela nekynologicky z něj obvykle teču a ještě ho pak láskou umačkám a zahodím, místo abych ho teda jako seřvala, zmlátila a kamsi zavřela smajlík

27.1.2012 13:47
hankaapes

XXX.XXX.101.77

Holčičky, tak vyrážíme.....musí ho uspat, ale vet říká, že ta narkóza je v podstatě nenáročná, protože ho hned probudí. Prý by nevadila, ani kdyby se musela dělat denně. Peti má to na zadním stehně, přesně jako měl tu první, ale na druhé noze. Já z Huberta teču taky pořád, dneska si půjčil mojí noční košili a ležel na ní v tlamě jí mírně požužlával, ale nezničil. Snažím se být optimista a když vidím, jak je Hubert pořád dobrej jsem optimista.

27.1.2012 13:51
mata

XXX.XXX.80.144

hankaapes napsal(a):
Holčičky, tak vyrážíme.....musí ho uspat, ale vet říká, že ta narkóza je v podstatě nenáročná, protože ho hned probudí. Prý by nevadila, ani kdyby se musela dělat denně. Peti má to na zadním stehně, přesně jako měl tu první, ale na druhé noze. Já z Huberta teču taky pořád, dneska si půjčil mojí noční košili a ležel na ní v tlamě jí mírně požužlával, ale nezničil. Snažím se být optimista a když vidím, jak je Hubert pořád dobrej jsem optimista.

Hani jak jsem psala výš, držíme všecko co máme a dej pak vědět smajlík smajlík A máte asi ihnalační narkozu viď, ta je fakt o hodně šetrnější :-) Ta poslední věta cos napsala je tvoje alfa omega nyní Hani, toho se drž!!!!! :-) smajlík

27.1.2012 13:53
rude

XXX.XXX.13.149

přesně tak Hani, říď se Hubertem, trap se až se bude trápit on a vesel se, když se veselí on :-) snadno se to říká, já vím, ale je zbytečné se užírat co a jak, co kdyby... :-)
hodně štěstí!!! :-):-)

27.1.2012 14:05
mata

XXX.XXX.80.144

Děckáááá zapište si červeně do kalendáře, případně uložte do telky a nahrajte si:

SOBOTA 4.2. ( čili příští sobota ) v 06:55 ráno na ČT 1 - BOUŘLIVÁK - rodinný film, sedmiletá holčička má velkého kamaráda - kavkazského ovčáckého psa!!! smajlík smajlík V týdeníku Televize je krásná fotka štěnda kavkazáka, zaujalo mě to hned, sem zaškrtávala programy a koukám, co to je a ono tohle. Ten čas vysílání je teda na sobotu troška děsivej :-), ale zase dneska se dá vše nahrát a v telce naprogramovat, aby se to nahrálo a zaplo samo :-) Já na to ale budu jukat live. Je to finskej film z roku 2008, tak su zvědavá, a originál název je Myrsky :-)

27.1.2012 14:10
rude

XXX.XXX.13.149

2008? to by šlo, leč vstávat asi nebudu. Michal mi uspořádal na sobotu oslavu narozenin ( někde jsem se zmínila, že on chlastačky na narozky má a já nikdy nic :-) ) mělo to být překvápko, ale nevydržel to smajlík tak budu muset dlouho spát abych večer vydržela, bude sud a chlebíčky, pečený maso.... plus celá rodina... není zlatej? :-)

ale filmek by mohl být dobrý, ještě to finské prostředí by to mohlo umocnit :-)

27.1.2012 14:53
mata

XXX.XXX.80.144

Júúú Peti ty se máš, takovej hodnej manžel smajlík :-) Já cu taky takovýho! Sem dostala jenom kytku a knihy :-)) A to sem si je ještě sama musela objednat, ty knihy :-) No jo, jenže my na ty oslavy nejsme no.... i když ne že by mě neudělalo takovýhle party překvapení radost, jednou za rok že :-) No su sama na ten film zvědavá, abysme se nedivily a nebyla to ptákovina na entou, jak to tak bývá, ale tak zase právě to finsko by to mohlo obzvláštnit - mám odtud kolegu, z Finska - tož se necháme překvapit :-)
A vlastně co si stěžuju safra s narozkama, když je tak nějak oslavím tenhle free weekend s kámoškou že :-) Snad to přežiju ve zdraví smajlík

30.1.2012 11:25
mata

XXX.XXX.80.144

ZDAR! smajlík
Jakej byl víkend dětičky?
Peti máš fotky? :-)
Mrzne u vás, až praští?
Já mám Mí zamrzlého se Stralisem na dálnici :-) Sem mu říkala, nedávej tam na ty mrazy tu bionaftu.... víš jak to bylo loni.... nééé prej tomu nerozumím a nemám se starat. Tož se nestarám. Marně mi volal, chtěl dovézt filtr a naftu, nic nebude. Poslala sem tam kámoše smajlík Já tomu přeci nerozumím a nestarám se, žeo? smajlík
Tak se na ně musí, na chytráčky, mu dám, se povyšovat :-)

30.1.2012 11:39
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Chudák Mí, ale máš pravdu, když tomu nerozumíš, tak co se starat :-) Šikovná holka, vyřešila jsi to přímo skvěle a diplomaticky:-) U nás je na nule, v noci bylo - 6, ale je krásně, svítí sluníčko a je přijemný vzduch. Hubertovi začíná hárat kámoška NO, tak nevím s kým se bude nějakou dobu honit. Už dneska ho sprdávala a byla na něj nerudná, tak jsme šli radši pryč. I její panička je z toho otrávená, zase bude chodit jinudy a nebude potkávat lidi co potkává každé ráno, halt příroda:-)

30.1.2012 11:47
mata

XXX.XXX.80.144

:-) bych to hárání zakázala, aj u lidí :-) A byl by pokoj. Támhle jednou ročně to bohatě stačí :-))
Musíš Hubýskovi najít nějakou nehárací :-)
aj tu je nádherně, mrzne až praští, ale to mi neva, ty plískanice nulové byly mnohem horší.
Viď že sem to vyřešila chytře, přímo kynologicky!!! smajlík Tak se na něj musí, mám ho nějak moc plný zuby v poslední době a nervit se nenechám smajlík Zato Bidíška se nemůžu nějak nabažit a on je na tom asi stejně, furt na něm visím, on se furt vrtí a dělá tomilku největší, a to i venku na proťápce, visíme na sobě prakticky furt a všude, už mi to přijde až přehnaný, ale nemůžem si pomoct :-) A notabene, muchlinkání není nikdá dost :-)

30.1.2012 11:59
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) Přesně tak, chlapi jsou někdy fakt děsný, jak píšeš, chce to na ně jít kynologicky smajlík taky na Huberovi visím a muchlám, jenom musím opatrně, protože má na každé straně dvě hojící se jizvy. Taky chlapíček pořád dělá "oči" a svítí mu v nich světýlka veselí a lumpáren, nemůžu se ho nabažit, halt jsme vadnésmajlík

30.1.2012 13:26
rude

XXX.XXX.13.149

chudák Míťa, ten musel čučet :-) asi měl být někde na čas, ne? tyhle zdržovačky jsou tak otravný.... smajlík

Mati foto nemám, Evči erdelka byla v začátku hárání a do toho držet foťák.... to bych taky mohla padnout s ním někde na hubu, protože Indy byl po ní jak jetej, ale dal se ukočírovat, spíš lítal pořád tam kde značkovala :-) jinak jí moc neotravoval. a šlo s náma ještě štěndo (klříženec šarpeje a huskyho) ale z mého pohledu vypadalo jako ovčák :-) po šarpeji ani známka smajlík pěkná procházka, neděle byla krásná a slunná, takže jsme se všichni krásně prošli :-)

Hani kdy budeš mít výsledky?

30.1.2012 15:01
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Peti koukám, že se ta neděle vydařila všude :-) Výsledky budou za asi 14 dní, ale to na léčbě v podstatě nic nemění......jsem optimista:-)

31.1.2012 09:35
mata

XXX.XXX.80.144

Peti tož to je super, že procházka byla podařená i přes začínající hárání :-) To štěndo muselo vypadat jímavě, husky a šarpej, co dneska lidi všecko nezkříží už, co?! smajlík A zrovna šarpeje, kterej je tak zatížený a zdegenerovaný plemeno smajlík Povahy obou plemen taky nejsou žádná hračka, su sama zvědavá, jak bude prospívat a vypadat v dospělosti. Já bych něco takovýho nechtěla ani s příplatkem :-|
A co jinak Indy, pořád doma krade? :-)

Hani je to stejně děs, čekat 14 dní, viď?! Ale jak píšeš, léčbu už stejně má.... i když by bylo hrozně fajn, kdyby to mystocytom nebyl :-)

Jooo Peti, žádnej chudák Míťa, sprátě to je smajlík Fakt mi pár týdnů hejbe žlučí a představ si, že včera dojel a normoš se semnou nebavil smajlík No né že bych nebyla ráda, konečně ticho a klid, páč on jinak tu hubu nezavře, jak je den dlouhej jo smajlík, tže já si užívala klidu a ticha a byla spokojená nad míru a on ještě víc dělal kysnu kysnovitou a nakonec na mě před spaním zařval, že hlavně že su spokojená já a šel spát smajlík smajlík Kéž by ta tichá domácnost pokračovala, ale bohužel už ráno na mě normálně mluvil :-| :-)

Tadyk je dneska zas krásně, jenže já mám běhání všude možně, soukromě i pracovně a jen odledit Citronka bude trvat :-)

31.1.2012 09:45
sabina

XXX.XXX.60.81

Ahoj všem...
Teda Matismajlík Celej Míťa....a celý chlapi. Mě se teda zatím daří tak, že se mi i omlouvá s tím že já měla pravdu, že jí mám většinou - no náš vztah není ještě tak dlouholetýsmajlík Třeba to přijde.

Ale živě Míťu vidím... a nevím proč, ale vzpomněla sem si jak Mí´ta tehdy přemlouval tu paní na BVV při koupi toho ohradníkového stroje:-) Div nám ho nedala zadarmosmajlík No Mí, je prostě Mí..... A je fajn, že se ráno zase baví, a nedělá papuču ještě dalších 5 dní. Nato bych zas nervy neměla já asismajlíksmajlík

Peti, tak představa toho křížence, tak nevim tedasmajlík Ale hlavně že to šlo zvládnout i tak.

31.1.2012 09:47
sabina

XXX.XXX.60.81

tady máte jednoho chundelku chundelkovič..

31.1.2012 09:56
mata

XXX.XXX.80.144

:-) jo čéče Sabi, s tím ohradníkem to byla prča :-)) On ale tak na lidi působí, a je divný, že ne jen na ženský, ale aj na chlapy smajlík Ve finále jsou z něj všici paf smajlík smajlík Je nějakej divnej no smajlík smajlík
No možná to nepřijde hele, my jsme totiž s Mí oba děsně tvrdohlaví a sice se si omluvit dokážeme, ale obvykle až později, kdy to probereme s chladnýma hlavama :-) Papuču nedělá, na to je totiž moc ukecanej, to by nedal, tak dlouho mlčet smajlík Však ho znáš, obvykle to všude odmluví za nás dva všecko on, já jen tiše poslouchám jedním uchem tam a druhým ven, ráda, že konečně mele na někoho jinýho a ne na mě a nemusím tak dělat, že poslouchám smajlík
Júúúú nejen že je Amir chundelka, ale aj velikej! smajlík Kde je to nohatý a hubený stvoření, co sem naposledy viděla na vlastní očka?! smajlík No, ono už je to taky myslím dva roky co?! :-) Moc mu to sluší a je vidět, že s ním makáš, je hezky pevnej a stavěnej, svaly hrajou smajlík
Bože jak mně se nikam nechce, ale musím.....smajlík

31.1.2012 10:00
sabina

XXX.XXX.60.81

Nooo Mati, copak Míťa...

Amir? se teď fláká jak nejvíc to jde..smraďoch.
No co jste ho viděli vy, měl pouhé dva roky myslimsmajlík Dneska má čtyři měsíce do 6tých narozeninsmajlík
Už je velkej kluk:-)

31.1.2012 10:02
rude

XXX.XXX.13.149

takže uražená mužská ješitnost smajlíksmajlík jo to znám, taky jsme se včera mírně chytli, sem měla blbou náladu, a taky jsme měli tichou domácnost smajlík a máme ji doteď, protože on ráno nemluvil a já teda taky ne... :-)

tady je taky fajn počasí, ale zima že se mi ani ven nechce :-)

Indy doma nebyl, v sobotu mě neskutečně vytočil... jako několik měsíců ne.. smajlíksmajlík holky jdeme tradiční procházklu k Labi polní cestou a v dálce vidím, že přes cestu přeběhlo asi 7 srn, za 5 minut běželi zas zpátky. Indy je neviděl. jenže jak jsme došli k onomu místu, kde běželi Indy rypák u země a slídil, byl jak smyslů zbavenej, nevnímal, neposlouchal, měla jsem ho na stopovačce, už chtěl vylítnout na pole po stopě, ale zarazila jsem ho, vůbec se nechtěl ke mě vrátit, pořád jen rypák u země a vzrušený výraz, nic ho nezajímalo.... kdyby byl na volno vezme čáru a neposlechne... smajlíksmajlík holkyj á nevím co v tu chvíli dělat, seřvala jsem ho na tři doby, tak chvíli se uklidnil a pak znova... smajlíksmajlík fakt mě tak vytočil že jsem s ním do konce vycházky nemluvila. nevím co s ním smajlík

31.1.2012 10:04
sabina

XXX.XXX.60.81

A upřímně..mě by se taky nechtělo - fujsmajlíksmajlík

Jinak, tady fotka od Míši Litovové - z výstavy v prvních dnech v září. Letní sestřih a vyběhanej pupíček po sezóně.

31.1.2012 10:28
mata

XXX.XXX.80.144

Jejda peti, tak vy taky? :-) Ovšem já ráno taky s Mí nemluvila, to ON MLUVIL SE MNOU smajlík :-) Ona je tichá domácnost občas potřeba, viď? :-)
Neměla sem dneska vůbec hezkej sen.... zdálo se mi o Batulce, byla s náma v ložnici a najednou se zvedla a.... normálně ji upadla zadní noha v koleni, prostě zůstala na zemi, jak když odlomíš stehno grilovanýmu kuřeti a Batulka s pískáním spadla vedle....já začala lítat a hledat číslo na vet kliniku a řvala, kde v tuhle dobu kdo bude, že musíme rychle, aby netrpěla bolestí, Míťa cosi mlel, že prej to ani nekrvácí, že to bude dobrý a ona ležela, vyplašená..... kriste sem se vzbudila v potu studeným a nemohla, nechtěla už usnout smajlík Nepobírám tyhle sny, proč a jakej mají význam....ale jsou děsivý smajlík

Teda s tím Indym nevím Peti, asi prostě má v sobě toho lovení víc, než jiní, jinak si to vysvětlit nedokážu smajlík Možná kdybys žila v oboře a nonstop 24 hodin s ním trénovala zvyk na zvěř a poslušnost, od jeho jednoho měsíce, tak by možná v dospělosti poslechl, ale jinak nevím, jak to jinak chápat, prostě je lovec duší i tělem, když vím, jak na tobě normálně visí a ty píšeš, že měl ten pohled mimo, to už je v jedinci jako takovém, velmi zesílené choutky na něco. Nezávidím ti to, ještě že jsi měla tu stopovačku :-|

Sabi krásný krčisko má Amir, ale ta ostříhaná hříva se mi nelíbí :-) Což je samo fuk, stejně su na ty mastodonty, arab je takovej drobek nedospělej pro mě smajlík Támhle chlaďas pořádnej, nebo shir, anebo ještě i ameriky některý jsou krásný :-)

Sem učinila druhý krůček po sprše a čmárnula si xicht smajlík

31.1.2012 10:35
rude

XXX.XXX.13.149

to je pěkně odporný sen teda smajlíksmajlík taky nechápu, proč se nám o tomto zdá, mě se podobné hrůzy zdají někdy o rodině, ani ne tak o psech... :-(

Mati zrovna sem si říkala, dva dny zpět, že bych mu mohla už zařít věřit a zkoušet ho pouštět na volno a tady vidím, že to nebudu moci fakt už nikdy... :-(

31.1.2012 10:35
sabina

XXX.XXX.60.81

Jo Mati....ostříhanej nebyl...ten debil si v létě skalpoval půl hřívy, takže tohle jsou ,,zbytky,, Je to je dorovnanésmajlík

Peti, tak sis užila....Podle mě to chce asi trénink. Víc takových stop a snažit se o poslušnost. Ovšem pokud to v sobě má...asi to bude problém vždy.

Mati, tak hodně sil, v tom hnusu městským

31.1.2012 10:37
sabina

XXX.XXX.60.81

Sen teda pěkně hnusnej...mě se taky občas zdá něco stejně hnusnýho, co to znamená teda netuším..
Ale koukám Mí se i ve snu drží v pohodě, - nekrvácí to ....smajlík Zabít tyjo

31.1.2012 10:46
mata

XXX.XXX.80.144

Jo Peti, o lidech-rodině, se mi to někdy zdá taky smajlík Je to příšerný, ať je to o lidech, nebo o psech....
Vidíš to, trošku mi to připomíná moje psy v tom zahradničení, všecko obehnaný plůtkama a třás rok nic, už si říkám, že někde by se ty plůtky daly odstranit, že už to ti pacholci pobrali....a ani nedomyslím a oni najednou plůtky ve vteřině zničí, vyhrabou jámu pod kořeny smrku, takže málem spadne, anebo zlikvidují řízky živého plotu, orvou buksus, vysadí buksus a tak...:-( smajlík Tudíž já taky vím, že už NIKDY nebudu mít nic bez plůtků a i tak budu muset být ve střehu, i když dají třás rok pokoj a tváří se, jakože už je to vůbec nebere :-| :-) Jsou to spráťata všecko :-)

Jo Sabi, hodně sil budu potřebovat, mám kvůli tomu snu tak nějak vzteklou náladu docela, a to pro jednání na úřadech a s lidma a tak není zrovna dobrý :-| Jenže musím, nenadělám nic. A o víkendu zas další "rodinná oslava", už mi ty narozky a to prožívání těch oslav "někým" leze krkem totálka :-| Radši bych se sbalila a někam se štěndy vysmahla, jenže bohužel to nejde, páč jistá osoba by jako omluvu nepřijala ani moji smrt :-) Takže nic no....smajlík

31.1.2012 10:53
mata

XXX.XXX.80.144

Prej Sibiřská zima... pár stupňů pod nulou a všecko se najednou bortí, koleje, lidi, auta, vlaky, busy, elektřina....smajlík Já nevím, to si furt hrajem na pokrok a modernost světa a pak kolabuje kde co kvůlivá -35°C co ještě ani není všude a ne dlouho, ne během dne. Co maj říkat tamhle na aljašce, v kanadě, arktidě atd. a taky tam všecko funguje, ač je tam třás noc, den, týdny měsíce -50°C úplně běžně :-| A všecko a všici fungují. A my tadyk s teplotama o půlku nižšíma a ne celodenníma, natož celoměsíčníma, jsme v háji, silnice praskaj, koleje praskaj, nic nestartuje a nejezdí a neelektřinuje a nevoduje....smajlík
Někdy ten "moderní civilizovaný svět" nás "nadlidí" nepobírám, jak si protiřečí smajlík
A du, vesele, jen vesele, sledujte Novu, možná tam bude pár vraždiček navíc dneska smajlík

31.1.2012 20:12
mata

XXX.XXX.80.144

Sem troška prolízala fotky a musím se pochlubit, ač to mám myslím aj na webu, že ty skupinkový fotky jsem zvládala fotit aj kompaktem v mládí :-) Inu holčičky byly mnohem lépe kynologicky vychované, než nynější banda spratků smajlík

31.1.2012 20:13
mata

XXX.XXX.80.144

O rok později :-) Vzadu Arga s Batulkou, vpředu zleva Asta-špic, Viki-kříženka špice a Gézinka-jagoška... ach jo, to byly časy krásný, ve všem.... :-)

31.1.2012 20:14
mata

XXX.XXX.80.144

A trošku dál v čase ještě..... poznáte mě?! :-) :-) Barry, moje chůva, pes s velkým P, doga s velkým D :-)

31.1.2012 20:15
mata

XXX.XXX.80.144

Ehm....poznáte mě?! smajlík Se Škubánkem, můj první vlastní pes :-) Copak Škubíček....

31.1.2012 20:16
mata

XXX.XXX.80.144

Se sousedkou :-) Nedávala sem to semky už někdy?! smajlík No neva, opakování matka moudrosti :-) Já su ta větší....mám Gézinku, sousedka a má nej kámoška má Škubánka....

31.1.2012 20:18
mata

XXX.XXX.80.144

A poslední, maluškej, kupírovanej Barry ( kupírování je v ČR zakázaný jo, pro ty neznalce a taky pro ty tvrdý zastánce, aby mě nenapadli, že to tadyk propaguju :-) ).

31.1.2012 20:40
mata

XXX.XXX.80.144

:-) jeden čas jsme těch aut měli před domečkem troška víc :-) Moje maličkost za fialkou, čili mým taxíkem. Bílej taxík byl Mí. Pak je tam můj Citrí a před ním ještě taky Citrí, ale sedan a stříbrnej, ten Míťa rozbil na kašu :-)

31.1.2012 22:30
aga

XXX.XXX.71.92

ťuk ťuk, hárající perdelice se nesměle táže, zda může vstoupit? :-)

31.1.2012 23:18
rude

XXX.XXX.248.133

jen pojeď, pojd :-) jak jste dorazili dom? Indy padl a já taky, hezky vymrzlý :-)

Mati super fotky, myslím, že už jsi je dávala, ale neva... krásné vzpomínky :-) donutila jsi mě taky zapátrat, i když ne tak daleko, tady Hagi s chlebem a Indy somrující :-)

31.1.2012 23:19
rude

XXX.XXX.248.133

byl zloděj už jako prdítko malý, koukejte na něj :-) Hagi jen nechápavě zírá, Indy si ten chléb suverénně odnesl :-)

31.1.2012 23:21
rude

XXX.XXX.248.133

a všichni pokupě, Dičoun -tady mu bylo asi 10, Hagimu 2,5 a Indy 3-4 měsíce.

31.1.2012 23:28
aga

XXX.XXX.71.92

Domů v pohodě, eště stihla špízovat ze psovozu pejskaře podél okruhu a ječet, lepilo se pak na nás nehezky jedno auto ze zadu, neb paní asi chtěla dětem ukázat pejska v autě!:-( Nesnáším to. Chrupla si chvíli, zbytek nás teda po příjezdu důkladně naprdnutě osondoval - to je dycky lustrace. Hezký to bylo, tenhle víkend v mrazech a v nejlepším hárání asi Indika pindíka nebudeme pokoušet. :)

1.2.2012 09:25
mata

XXX.XXX.80.144

Ahoooj dětičky :-)
Evči vítám tě tu, v klubu správných bláznů, a nechť se ti s náma líbí smajlík Taky sis dala na čas :-)
Peti to jsou boží fotky, zlodějskej Indýsek nemá chybu a ten nevěřícnej výraz Hagiho :-) Posez na schodech v podání pidi štěnda je boží :-) U dospěláka to tak nevynikne, ale u takovýho mrněte je to rozkošný :-)

Dneska je tu mráz, až se mi Buřťoburgr láme v zatáčkách, ale vůůůbec mi to neva, todlek počasí nám se štěndy dělá dobře :-) Jenom mám bohužel zas vyřizování, že bych jačela smajlík Mmch včera sem se rozčílila kvůli povinnýmu ručení, nevím, co si ti zmetci myslí, že jim budu platit 10xročně ne? Maj v tom borčus a docela jim trvalo, než to dohledali a uznali chybu, ale já mám vše v cajku a hezky sem jim to tam omlátila o škeble :-|

Hani co Hubýsek, jak mu je, pořád ti nosí límec? :-) A hamičká s chutí?

1.2.2012 09:33
mata

XXX.XXX.80.144

Ehm....a na půlnoční jsem sebou samo flákla o jakejsi pitomě schovanej a číhající balvan, či hroudu hlíny, bo co to bylo a tak hezky sem si narazila rameno a zlomila nehýtek.... :-| :-) Výhoda těch mrazů je, že mě nic nebolelo, dokud sem doma nerozmrzla, tže ta noc byla posléze dost jímavá :-)

1.2.2012 10:59
hankaapes

XXX.XXX.101.77

Tak jsem se pokochala vašimi skvělými fotkami, Mati ten "vozovej park" je dobře zásobený, teda byl....Hubert ještě nosí límec, občas, v pondělí bude mít vyndané stehy, ale jsem dost špatná, nešťastná, Hubas má dvě nové bouličky.....nevím jestli ho nechám ještě řezat, zhubnul i když dlabe s obrovskou chutí, ale to je díky Prednisonu, že......sice nemá s největší pravděpodobností bolesti, hrajeme si, ale není to Hubert jak ho znám, jenom ke mě víc přilnul a já k němu...

1.2.2012 11:17
rude

XXX.XXX.13.149

Hani to je hrozný... :-( tak rychle další? smajlík Hagi po prednisonu zhubnul hodně, ale někde jsem četla, že by to nemělo být tak rychlé, on měl snad 10 kg dole za 14 dní... ale ona taky ke konci ani moc nejedl, protože mu to nešlo... smajlík počkala bych co řekne histologie tamtoho a podle toho řešila ty dvě bouličky další...

1.2.2012 11:46
hankaapes

XXX.XXX.101.77

Já Peti vím, že je to stejné jako ta původní, naprosto typické.....uvidíme co na to vet, ale rozhodně ho nechci nechat trápit, takže dokud to půjde ať si užívá. Ach jo......

1.2.2012 14:39
sabina

XXX.XXX.60.81

Ježiši, lidi sem nakouknu ve spěchu a teď čtu tohle..

Hani...vysvětli mě, jakto že je možné, že to takhle rychle po sobě roste? Achjo...tohle je šílené. Pokud si si jistá tak se rozhodneš neřezat a nechat ho tak.. A dokud to půjde tak to půjde? Nebo jak to myslíš? Já viděla toliko pejsků s normálnně nádorem co ho tahali po zemi... smajlík Ale žili dlouho.

Mati fotky bombastický, taky bych měla něco takovýho utvořitsmajlík A počet aut, u nás byl jednu dobu taktéž podobný, jen to byli ,,120,, škodověnky. + naše starodávná feličita, kterou máme dodnes.

Mažem k babičce lidičky, pak zase přijdu nakouknout.

Jooo a Peti, jak je Indy starej vlastně?

1.2.2012 15:05
hankaapes

XXX.XXX.101.77

Víš Sabi, já chci aby žil Hubert plnohodnotný život, takže dokud nebude mít bolesti, metastázy a bude ho bavit žít, nechat ho žít naplno, potom se uvidí, ale do žádné drastické léčby bych nešla. Přeju všem vašim pejsulím a pesákům zdraví.

1.2.2012 16:18
sabina

XXX.XXX.60.81

hankaapes napsal(a):
Víš Sabi, já chci aby žil Hubert plnohodnotný život, takže dokud nebude mít bolesti, metastázy a bude ho bavit žít, nechat ho žít naplno, potom se uvidí, ale do žádné drastické léčby bych nešla. Přeju všem vašim pejsulím a pesákům zdraví.

To chápu a asi bych to udělala stejně!

1.2.2012 17:12
mata

XXX.XXX.80.144

Hani to snad ne, je tohle vůbec možný?! To jsou ty mastocytomy takový, že bujej všude a rychle? Kde má ty další dvě? Taky na stehnech? smajlík Co na to vet Hani?! A je fakt nutný to vyříznout? Co když to nejsou mastocytomy.... tam ty čtyři jak měl, tak 3 z nich taky nebyly.... ach jo, ach jo, ach jo....
A hubne? Hodně Hani? Není to třás jen opticky, páč mu ubývá svalstva, ale zvětšilo se mu břicho po tom zasr Prednisonu? Važilas ho? Rychlé hubnutí by taky nebylo dobrý.... krucifix už, to snad ani není pravda..... smajlík

1.2.2012 17:16
mata

XXX.XXX.80.144

Jako absolutně si nedovedu představit jak bych mohla v Agbarově, nebo Eframově, ba i Gríšově, a vlastně i Kikině, srsti najít jakoukoliv malou bouličku smajlík U těch prcků je reálný ji najít pohmatem, na těch maličkých tělíčkách, okem rozhodně ne. Ale u těch velkých je to nereálný obojím :-| Takže mi taky jednou můžou odejít na raka, kterej vznikl právě takhle že....aniž bych to tušila. a stejně tak mohla odejít Batulka, Arga.... bomba, fakt bomba tohle smajlík
Nemluvě o sobě, su bouliček doslova plná, jestli nepatří se na všecko vysr... :-(

1.2.2012 17:19
sabina

XXX.XXX.60.81

Tyjo děcka..... děsíte mě čím dál víc. Tohle je fakt šílený. Navíc mi přijde že na přední hnátě má Gab taky dvě bulky, jen netuším jestli mě jen nehrabe už. Není to vidě, je to po kůži. Nemá to jinou barvu nic...jen jak boule po klíštěti jen bez ,,vchodu,,

Hani tohle je hrozný. Jak je možný že to tak rychle? Na stejným místě? nebo jako jinde?

1.2.2012 19:08
rude

XXX.XXX.248.133

Sabi Indymu bude 5 v červnu.

Hani já ti rozumím ... víte sami, že jsem taky nechtěla, aby se Hagi trápil, proto jsem udělala to, co jsem udělala... smajlík

je hrozný jak tyhle "lidský" nemoci trápí už i naše zvířectvo :-(:-(

1.2.2012 19:12
sabina

XXX.XXX.60.81

rude napsal(a):
Sabi Indymu bude 5 v červnu.

Hani já ti rozumím ... víte sami, že jsem taky nechtěla, aby se Hagi trápil, proto jsem udělala to, co jsem udělala... smajlík

je hrozný jak tyhle "lidský" nemoci trápí už i naše zvířectvo :-(:-(

Takže hagi měl 7,5? Když odešel?

Je to hnus...asi proto sem někdy taková nakřáplá...! Ale to asi každej, když má jednoho psa.

1.2.2012 19:20
rude

XXX.XXX.248.133

nene, 6 a půl, 7 by mu bylo teď v lednu.

zrovna je tady se mnou doma, nažral se a spí, nebo dělá že spí a za chvíli něco ukradne... smajlík

1.2.2012 19:22
rude

XXX.XXX.248.133

dříve si spolu hodně hrávali.

1.2.2012 19:25
sabina

XXX.XXX.60.81

Achjo, to je stejně šílený. Batulka tu byla aspoň kus života. Dneska přijdeš s 7 letým psem na veterinu a tam ti řeknou nojo, co chcete - vždyť je to starej pes. To je tak hrozný.smajlík
Náš border má 9 let, totální mladík, parádní kondice a má se k světu. Za celej život měl jen cosi na prostatě, ale to se díky ,,mágům,, léčitelům a čajům odbrouralo.
Ale člověk když pořídí plemeno co je větší nedej bože oblíbené...je přede poslán k záhubě: To mě tak nebaví.smajlíksmajlík

1.2.2012 19:37
rude

XXX.XXX.248.133

no ale co za 20-30 let, to budou fakt velký plemena žít 6 let a budem rádi... :-( to je fajn, že aspon nědko tu má pesana ve skvělé formě a je mu víc jak 7, fakt to bude za chvíli vzácnost.

když tak koukám na ty fotky, Indy byl tak spokojenej... ne že by teď nebyl, ale byl tak takovej hravej a společenskej.... dneska si s nikým už nehraje a když potká psa/fenu, jen očuchá a víc se nezajímá.

1.2.2012 19:42
sabina

XXX.XXX.60.81

smajlíksmajlík....je to těžký...

1.2.2012 19:50
aga

XXX.XXX.66.61

Ahoj vespolek, fouká tu nechutnej vichřic, do toho mráz kolem -13, humus prvotřídní. Zimu mám ráda, ale všeho moc škodí, dneska jsem koukala na chudáky vrabčáky, jak se plácali ve vichru směr krmítko, bobci prťavý... Mají pipiny slušnou spotřebu, denně dosypávám a obden věším lojofky, snad jim to aspoň trochu ty mrazy ulehčí.

Čtu tady to trápení se psím zdravím, echjo, snad bude krasavec ohaří v pohodě! My jsme marně bojovali s jiným druhem toho svinskýho plíživce, ale u nás to bylo bez jakýkoliv naděje hned od začátku - osteosarkom. :-( Jeden pes v deseti a naposled vloni v květnu 11letá moje nejmilovanější... Ale - nechce to ztrácet naději!!! Ač se neznáme, nevzdávat nic předem, dokud není nic definitivně potvrzeno! A zkusila bych pesanovi posílit imunitu, co to dá - pupalka dvouletá, wobenzym, hlíva ústřičná apod.. A taky třeba popřemýšlet o stravě, zavést maso, maso, maso + zelenina, zkusit se vyhnout všem sacharidům stylu rohlíky, chleba, rýže, granule (pokud nejsou ze spešl vet řady).

1.2.2012 20:38
mata

XXX.XXX.80.144

Krásný fotky Peti! smajlík Tos sem snad ani nedávala ještě, jsou pro mě nový, hlavně ta poslední je super! smajlík

A zapomněli jste na mého maličkého, úžasného 10-ti letého Gríšánka, ten potřebuje jen očkování a zvládl i ty mutanty ( ťuk ťuk ťuk ) :-) Je to zdravej, čilej, krásnej pes a navzdory všemu má nejen všecky zuby, ale i krásný ( byť u pidi plemen už sou v trapu ve třech letech často ), nádhernou srst, slyší jak rys, vidí jak kočka a hravej je jak štěně :-) Papišek jak má být.

No Evi viď? Mně přijde taky divný, že vet nedoporučuje u Hubýska podporu imunity, ptž u rakovinou léčených pacientů, psů, lidí, je to to první, co se dělá, i před kortáče a další drasťáky :-| Batulka aj k Prednisonu brala Boma Zeal a Zylexis a chtěla jsem koupit Wobenzym, ale bohužel už jsme to nestihly....smajlík Proto se divím, že Hance to vet nedoporučil, psala sem jí o tom Immunovetu, je to fakt velkej pomocník, ozkoušenej, i s rakem, ale vet prej že ne.... tak nevím no smajlík
A čéče on má Hubýs slinivku v háji a musí jen spešl vet granule víš, tže maso ne ee. A jojo, ty cukry rakovinu dobíjí, tže ty ani u lidí nesmí být, proto žádný ovoce, jen zelenina a ještě ne každá, žádná rýže, těstoviny....

Njn Sabi, ty máš na Gabovi výhodu ( no ono aj nevýhodu, když to vezmeš naopak ) že na něm všecko vidíš, je kraťák a světlej, nepřehlídneš nic, to Evča na rotíkovi už má horší, je tmavej, na erdelce jak kde že, dle oškubání a my s Peťou jsme úplně v háji, nenajdem a neuvidíme nic :-| Ba ano na obličejích, Indy ho má navíc ještě huňatější, než ti moji, tže Peťa to má vůbec v tomto na prd. Ale jak sem psala výš, někdy je možná lepší nevědět :-| Páč by mě jímalo, co by takovej nedotčenej mastocytom dělal, jak dlouho trvá, než se "rozjede" a než pak fakt psa zničí?! Taky prej to můžou být roky, záleží na jedinci.... takže je to těžký a vůbec děsný no....

Buřťokoule :-)

1.2.2012 20:43
sabina

XXX.XXX.60.81

Drsná buřťokoule...
Matí já to na něm neviděla..ale našla hmatem.Oni nejsou viditelný právě. Tak nevim jestli ho jen něco někde neštíplo, nebo si nepíchnul trnku, leze taky všude možně. No ale jak to tak čtu, sem z toho mírně nesvá..

A vy s těma chundelkama - no potěš koště. no.smajlík

1.2.2012 20:43
mata

XXX.XXX.80.144

Evi já letos nestačím čučet, jak mám krmítko furt prázdný a lojovky, všecky 4 z toho jedna obří, nedotčený smajlík Žádný hejna zvonků, natož smíšený, sem tam jedna sýkorka, pár vrabečků, co tu žijí v plotě, ale jinak nic. Sojka si přilítla jen na oříšky. Až dneska sem uzřela kosa, asi 6 sýkorek a jednu neodletivší pěnkavu, ale loni sem tu dávala fotky, kdy to moje obří krmítko nebylo vidět přes ty hejna ptáčků a letos ani nedosypávám pár týdnů už, neubývá, a to sem schválně v listopadu dokoupila 35 kg černé slunečnice zase a nic smajlík Ale když ty ptáčky vidím, jsou dost kulatí, a hezky vybarvení, tže jim asi nic nechybí no :-)

1.2.2012 20:49
mata

XXX.XXX.80.144

No jo, nebudeme malovat čerta na zeď a uvidíme, stejně ani my, ani Hanka, nemůžem nic, než jen čekat a doufat, a Hanka si s Hubýskem užívat každou vteřinu, ptž on narozdíl od nás nic netuší a žije naplno :-)

Buřtina je prdlá v tom sněhu, hodí hlavu pod sníh, předníma pod sebou a zadníma se odpichuje a jede takhle, pak se převrátí, nahází sníh na sebe, frká a mručí a zas a znovu....pako no smajlík
Tady je ještě navíc MB Malej Blbec ( jedno ucho ohrnutý ) jak říkávala moje babička Gézince, dvě ohrnutý ucha byla Velkej Blbec :-)

1.2.2012 20:53
mata

XXX.XXX.80.144

Má ty přední aj zadní ťapáčky fakt šíleně chundelkovitý, začíná mi připomínat mini fundla, oni maj taky tak úžasně chundelkovitý ťapáčky :-)

1.2.2012 20:59
mata

XXX.XXX.80.144

Sabi snad to u Gaba nebude nic, než tukovka, uvidíš, co ti řekne vet no.... :-) Ještě nevím jak, ale doufám, že se příští týden uvidíme :-) Ještě cinknu....neplánuješ nic stylu odjezd na kanáry a tak, že ne?! smajlík A když by to klaplo, mohly bysme vzít kluky na krátkou proťápku, hm?! No dohodnem to pak ještě osobně :-)

Jo, tady důkaz místo slibů....Buřtina jede čumákem pod sníh a přední už skládá za sebe, jak lachtan ploutev :-) A jdu sníst, umačkat, zmačkat a rozmačkat KKčko ( Kavkazská Kobliha ), ptž dělá neuvěřitelně tomilou, svraštělou příšerku vypranou na devadesát za mou židlí :-) smajlík smajlík

1.2.2012 21:08
sabina

XXX.XXX.60.81

To je malá úchylka totot:-)

No uvidíme. Já bych tě taky ráda viděla, zas nějaké novinky pokecat a tak:-) Kluky můžem vzít, uvidíme co počasí a čásek.
Já mám prakticky pořád krom 18.24.2 :-) Dělám los řidičákossmajlík

1.2.2012 21:16
aga

XXX.XXX.66.61

Jo on ma eště slinivku špatnou, no tak to chce spešl dietu, jasný. Ale tu imunitu bych i tak podpořila nějak, Hanko, zkusila napsat MVDr Štouračovi? - do emaila, je vždy moc ochotný, poradí, třeba i nějaký homeo by doporučil.

Mati, tady je ptáčků pořád dost, vrabčáci, sýkorky, zvonci, sojka, strakapoud se letos taky prvně přiživoval. Hejna nalítávají ve velkým. Buřtokoule nemá chybu, zavidím sníh, tady jestli byl jeden den? poprašek, pak to hned slezlo a od tý doby prd. Si řikám, že bude pěkný sucho, esli něco nenapadne v únoru.

1.2.2012 21:54
mata

XXX.XXX.80.144

smajlík jakej řidičák? Rozšiřuješ?
Ba že, sme se už dlouho neviděly, skoro dva měsíce ne smajlík A tak všecko vůbec :-) A objevila sem novou cukrárnu :-) A taky Meka jsme dlouho nepoctily smajlík Má být jakási obleva či co zas, příští týden, tže uvidíme v den, kdy to bude aktuální a buď kuký vezmem, bo ne :-)

Za Štourače se přimlouvám, je skvělej Hani :-) Poradí, fakt zná, umí a je příjemnej, můžeš si s ním domluvit i telefonickou konzultaci :-)

Evčí to tam máš veselo, já ptáčky miluju a cpu je od časného podzimu do pozdního jara, převzala jsem to po babičce, jsou na nás už zvyknutí a mám tu kde co, brhlíky, ťuhýky, sýkorky čtyř druhů, sojky, strakapoudy, občas vzácně datla, zvonky, zvonohlíky, červinky, králíčky, pěnkavy....páni to bych tu vypisovala do rána, je jich hodně a nechybí dravci, jako poštolky, krahujci a káňata, ale káňata mi neloví tady, ti loví za barákem, krahujec i poštolka loví i nad mou hlavou, když su venku a oni v zápalu boje :-)
No sněhu tu taky není moc, ale aspoň něco jo. Ty holomrazy u vás jsou zas dobrý v tom, že pochcípou hmyzáci hnusáci a slimáci a bakterie a viry a tak :-) Na mě normoš dneska jukla hnusná obří jepice z banánovníku, když sem ho šla zalít, málem sem omdlela, kde se tady jako vzala!!! smajlík Někam zalítla a já ji nechám, stejně bude zítra mrtvá, ale nepobírám, jak se tu jako zjevila smajlík

Bidíčkovské tanyný :-))

1.2.2012 21:56
rude

XXX.XXX.248.133

vichřice je dnes teda hnusná, ledová, brrr...

ani na to nechci myslet, asi 2x jsem Indmyu něco našla, ale bylo to vždy po očkování zhruba na tom místě, takže jsem to nechala plavat a nic to nebylo. naštěstí, člověk si toho okamžiku neváží, dokud se nic nestane... kolikrát mám problém najít mu klíště, který jsem před vteřinou viděla, natož bulku pod kůží... asi bych moc šancí neměla.

Ta nudle je správně praštěná smajlík nechápu, jak se do těch poloh může dostat.. smajlíkI ndy tohle dělá většinou jen když ho vyhecuju.

1.2.2012 22:00
mata

XXX.XXX.80.144

smajlík to je kouzelná fotka Peti, Indy vapdá jak po těžkým flámu smajlík Pořád spinká, nebo už ti něco lohl? smajlík

Jojo, si to vystihla, Nudlina je úplně praštěná a je jak z gumy, prostě pakoDžava smajlík Je s ní sranda, su ráda, že ji mám, ve finále :-)

Holčičky, víte že ujíždím krutě na stříbrné že?! A koukejte co sem objevila :-) Akorát ty kozačky sou za 1500 a to je dost, ty tenisky pětikilo, to de, tak nevím, ale láká mě to a moc, fakt se mi líbí, nejen pro tu stříbrnou :-)

1.2.2012 22:01
sabina

XXX.XXX.60.81

Ááááááá Bidíček dělá tanynýýýý :-D Gabua tohle taky dělává:-)

Jojo Mati - dělám si vozík na kůně!!! A letošní závodní sezonu už můžem vyrazit sami:-) Ještě doděláme kulu na autíno a hurá. Tradá. Pak mě cesta do Praglu a zpět nebude stát 4 000,- ale 800,- když moc.

Určo se uvidíme, už teď se netěškámsmajlík
Tak to je fakt, ty chlupatci...věřím že bulky hledat nejdou, a kdo by hledat chtěl, že.smajlík

1.2.2012 22:01
mata

XXX.XXX.80.144

:-) navíc stříbrnofialová, moje dvě nej nej barvičky :-)

1.2.2012 22:03
sabina

XXX.XXX.60.81

Mati 1500,- je slušná cena a jsou krásný sněhulkový...taky mám doma takový prďácký a zkusim je najít...

Hele mám je

1.2.2012 22:03
sabina

XXX.XXX.60.81

mata napsal(a):
:-) navíc stříbrnofialová, moje dvě nej nej barvičky :-)

Tak ale ty kecky:-):-):-):-):-)
Ty jsou boží

1.2.2012 22:05
mata

XXX.XXX.80.144

To jo Sabi čéče, to ušetříš dost, ale ta návratnost chvíli potrvá, páč kurz dneska stojí taky dost ne?! :-| No neva, čék nemůže všecko vidět jen černě :-)
Ha, taky se netěškám, jako vždycky :-)) Jo vidíš, ty nemáš tažný na brmítku? To taky není nejlevnější....éééé už mlčím, bys mě pak bacala, páč sem ti zkazila radost, kterak ušetříš smajlík No jenže ona je to holá realita života totok, nebo taky tržně dotrhaná ekonomika našeho státu :-))

1.2.2012 22:07
rude

XXX.XXX.248.133

jsou určitě zajímavý :-) styl se mi líbí, barva trochu ulítlá, ale jo :-)

právě šel ven, bylo mu vedro, chodil a funěl mi tady pod klávesnicí, ohřála jsem mu vývar a nalákala ho ven, smaozřejmě že to prokouknul a zdrhnul mi pod stůl, ale byla jsem nekompromisní... :-) já bych ho tady i nechala, ale vím, že by se trápil vedrem a pak i venku, nechci narušit tu jeho otužilost. už aby bylo léto, to leží hezky na balkonu a dohlíží na nás.

venku v sobotu :-)

1.2.2012 22:07
mata

XXX.XXX.80.144

sabina napsal(a):
Tak ale ty kecky:-):-):-):-):-)
Ty jsou boží

Jééé ty máš sněhulky Hello Kitty skoro! smajlík Božíííí.... no já vím, že ta cena za sněhule vysoká není, ale na mě jo smajlík Víš jak, všecko je o prioritách a penězích, čili o penězích, pak nic, a pak.....NIC smajlík
Že? Ty tenisky si asi koupím určo, těm se odolat nedá, navíc sou trošku taky Hello Kitty :-)
No, a pak že nemládnem :-| smajlík

1.2.2012 22:11
sabina

XXX.XXX.60.81

mata napsal(a):
Jééé ty máš sněhulky Hello Kitty skoro! smajlík Božíííí.... no já vím, že ta cena za sněhule vysoká není, ale na mě jo smajlík Víš jak, všecko je o prioritách a penězích, čili o penězích, pak nic, a pak.....NIC smajlík
Že? Ty tenisky si asi koupím určo, těm se odolat nedá, navíc sou trošku taky Hello Kitty :-)
No, a pak že nemládnem :-| smajlík

smajlík Áááááááá prej hello kittysmajlíksmajlíksmajlík
Jojo, jsou super, jen do nich nahupneš a zase vyhupneš,. Na shín úplně super, nepromoknou a fakt jsou teplý.

Jinak dostala jsem solidní nabídku, ohledně toho kurzu - tak jdu do toho. Lepší už se nedostane. A kulička na auto? Kamaráááádismajlík Milan je rozhodlej. Pokud pojedu třikrát na závody svým autem, mám to celé zpátky:-)

Takže je to super, nehledně nato, že nejsem omezená nikým a nijak.
Jo a tenisky kup určitě!!!! Jsou luxusní

A peti - indy je překrásnej. Fakt z něj vyrostl nádhernej pes, kord když ho takhle božsky ostříháš:-)

1.2.2012 22:16
mata

XXX.XXX.80.144

Peti já s tebe neusnu, prej barva trochu ulítlá---- smajlík smajlík Kdyby trochu, ale co už, mně se líbí a o nic jinýho nejde :-)
Tak tys ho takto odhalila a kynologicky vyrazila jo? :-) Nééé chápu to, jak píšeš, ty změny teplot na dlouho nejsou dobrý a neboj, léto bude cobydup a zas ti bude funět na balkoně a slintat na kytičty :-)
Krásnej postoj, a je vidět to ostříhání :-) A ty tlapky krásný chundelatý, jak tak koukám, tak ta Kikina to má takto teďka taky, ten styl, měla to vždy ty praporce prostě jen hladký, dlouhý a řídký, teďka to má hustý, načachraný a drsnější.....čéče....nějaká novinka fórků matky přírody že by? Jezevčík po kastraci mini fundlem? smajlík smajlík

Jooo tanyný Bíďuška rád smajlík

1.2.2012 22:20
mata

XXX.XXX.80.144

Tak to máš dobrý Sabi, ty kamarády, páč čék by s ejinak nedoplatil, tažný je dneska drahý, jak blázen, přitom na tom nic není, ale bez ocejchování s tím nikam prostě nemůžeš, i když si to uděláš doma na koleni a samo za jeden cancour papíru chtěj majlant :-| Známe to...ale když to budeš mít po třetí jízdě zpět, tak bomba, teďka chudák Amir, furt ho budeš někam tahat se slovy: Ještě dvakrát, ještě jednou, jééé už jedem zadara smajlík smajlík Si dělám srandu jasný?! Ne abys mě pak zbila, až se uvidíme, uvědom si, že su už starší, chatrná osoba :-)

1.2.2012 22:23
sabina

XXX.XXX.60.81

smajlíksmajlíksmajlíksmajlík Tu umírám smíchy, si mě pobavilasmajlík

Jinak si Gaba prdnul a řikám si, ten má určitě blato na hřišti... Mrknu a buch ho, fakt ho másmajlíksmajlík
Tak sem ho vykázala do koupelky a jde umyt prdelku. :-)

1.2.2012 22:29
mata

XXX.XXX.80.144

Jinak si Gaba prdnul a řikám si, ten má určitě blato na hřišti... Mrknu a buch ho, fakt ho má

smajlík smajlík su mrtvá smajlík

1.2.2012 22:32
mata

XXX.XXX.80.144

Nerada to říkám, ale zítra zase a opět pochůzky po příjemných místech vyšších sfér :-| Du se fyzicky, aj psychicky připravit do růžovek s detektivkou :-)

A před tím na dobrou noc posílám cvičme v rytme po kavkazsku :-)

1.2.2012 22:38
sabina

XXX.XXX.60.81

Prdelka umytásmajlík Děcka to sem ještě neslyšela u psa - abych si řekla že má blato na hřišti...takovej prd, no někdy škoda, že se čas nenahrává. Bych si to pouštěla pořád dokola.
Sem ho probudila a řikám ,, ty ses vážně posral,, A on výraz coooo??? Ježiši, rychle s tim něco udělejsmajlíksmajlík Asi není normální. No nacouval mi do sprcháče a byl rád, že prdelku má čisťounkou. Vždycky mu ju pak namažu měsíčkovým krémem. Tak si k té řiti čmuchne, otočí se s výrazem, jo to je vono a jde do pelechu.....

Taky všem přeji krásnou dobrou noc:-) dokoukám Tv a jdu taky. My Mati byli dneska na finančákusmajlík Ale naštěstí jen cca 5 minut. tak uf uf

1.2.2012 22:38
sabina

XXX.XXX.60.81

Mati on je milionovej při tomhle:-):-)

1.2.2012 22:40
mata

XXX.XXX.80.144

sabina napsal(a):
Mati on je milionovej při tomhle:-):-)

:-)děkuju za něj Sabi, on je milionovej ve všem, páč je to moje druhý druhý já :-)

1.2.2012 22:46
sabina

XXX.XXX.60.81

Jinak to tažný se pohybuje myslím kolem 10 tis, pokud si pamatuju dobře. Jasně musí být beterlný, jelikož povezu své druhé dítě a mé plechové dítě chci v celku taktéž... Tak uvidíme:-) Budeme se snažit

2.2.2012 10:28
rude

XXX.XXX.13.149

ježiš to se tady směju jak se Gaba po... smajlík uplně si to dokážu představit, ten jeho xichtík... on fakt přitom spal??? smajlík smajlík to sem ještě neslyšela :-) musel z toho být sám vykulenej :-)

no Indy vyrostl v pěkného psa samozřejmě v mojích očích, a vašich co neznáte podrobně plemeno, ale jinak je to průměrný pesan , samozřejmě pro mě nejkrásnější :-):-) dovolím si dát odkaz na psa, který už 2x vyhrál světovku v plemeni a takto si předtavuju fundla, ale takový se rodí 1 ze 1000 :-)
http://zkracovatko.cz/YuRL10

Bíšan je skvělej, a ten slogan se fakt hodí "Díky za každé nové ráno" :-) taková upřímná radost z něj čiší :-)

Hani co Hubas?
dneska tu -17, si řikám, jestli mu není zima venku, spí v boudě, kam jindá nechodí ... večer mu tam do vchodu natluču ještě karimatku, aby tam nefoukalo.

2.2.2012 10:42
sabina

XXX.XXX.60.81

Peti, ten se mi nelíbí, má takovou mini hlavu vůči tělu...To teda v mých očích je Indy hezčí daleko víc:-)

A jo, prostě spal, prdnul si...a tak divně na ,,mokro,, tak si řikám že si 100% ukáknul..no měl pomalovanou ďopu pod ocasem nosmajlík
Tak sem se k němu ohla, čapla ocas načež tak lenivě zvedl hlavu co tam dělám..a řikám ,, ty ses vážně posral,, No a ty jeho vočí - řikám - jak kdyby řikal - ,,cožé, ježiš, dělej s tím něco,,smajlík Bylo po mě

2.2.2012 10:54
rude

XXX.XXX.13.149

smajlíksmajlíksmajlík je to sranda s nima... smajlík

ten pes má hlavu jak kýbl, jen na té fotce to není tak znát :-) Indy má hlavu celkem jemnou na psa. ale miloučkou :-):-)

2.2.2012 11:05
sabina

XXX.XXX.60.81

Je slaďouš jak svině....:-)

holkýýý - já si dělala balzám na vlasy s olivovým olejem - všechno super, vlasy trochu vylečený ...jen problém. Netušíte jak se zbavit toho smradu?smajlík Jsem jak chodící olivovníksmajlíksmajlík

2.2.2012 11:18
rude

XXX.XXX.13.149

hm... to ti neporadím... třeba to vyčmuchne samo za chvíli :-) kolik sis toho tam dala?

2.2.2012 11:19
sabina

XXX.XXX.60.81

rude napsal(a):
hm... to ti neporadím... třeba to vyčmuchne samo za chvíli :-) kolik sis toho tam dala?

celej ten patvar čehosi byl do dlaně:-)

Maťa je expert na takový kůry, třeba řekne čím to odsmraditsmajlík No ale pomohlo to :-)

2.2.2012 13:48
mata

XXX.XXX.80.144

Hojky děti, su na otočku doma, od rána lécám jak splašená kobyla a vyvenčím štěnda a zas mizím :-) Navíc sem potkala podezřelé množstvé kámošů, co sem neviděla nějaký čas a s některýma du ještě na kafe a s některýma večer tanyny :-) veku je úžasně, na obloze modro, na zemi bílo, příjemnej mráz, nemá to chybu smajlík

Peti ten pesan vypadá moc hezyk, fotka je teda blbě udělaná, že ta hlava opticky vypadá menší, ale při bližším pohledu ta mohutnost škeble vidět je, ten postoj se mi taky nějak moc nelíbí, vytahuje psa hodně nahoru a dopředu v divným úhlu, ale jinak je pesan pěknej moc a ač je evidentně hodně mohutnej, je vyrovnanej :-) Tak, toliko pohled laika :-)

Díky Peti, a ano, Bidíček umí radost ze života dávat najevo každou vteřinu, vším, i když jen spí, nebo jen odpočívá po jídle a "usmívá" se na mě celým tělem, on je to vážně hrozně dokonalej pes :-) I vzhledově, ale povahou tuplem :-)
Tadyk taky mrzne, v noci bylo pod dvacet a teďka je ve stíná furt -13°C.

smajlík proboha Sabi, co to provádíš? smajlík Připomínáš mi mě, když sme někde ve 13-ti s kámoškou zkoušely takový ty domácí rady, smíchaly jsme žloutek, okurkovou vodu a ocet a napatlaly si to na vlasy smajlík Jako leskly se a dobře česaly, ale až asi po dvou hodinách, co se nám podařilo vymýt ten hnusnej žloutek smajlík a smrděly teda fest tím octem ještě pár dní smajlík Takže nejvíc na to pomáhá slunko, vedro, vylezeš ven a uvaříš si hlavu, vytáhne to všechen smrad, ale bohužel to asi teďka nedáš co? smajlík Tudíž musíš holt vydržet, časem to vyčichne, anebo jestli máš bezoplachovou Gliss Kur kůru, tak nastříkat na vlasy, krásně voní a vlasům dodá vitamíny, aniž by je to zatížilo a máš to :-) Nebo dojeď, zrovna sem si dvě do zásoby nakoupila smajlík
Jinak mně olivovej olej i voní, když je to jemný, třás v krému na ruce, nebo tak :-) Buď ráda, že tam nemáš friťák smajlík

2.2.2012 14:05
mata

XXX.XXX.80.144

Jo a holky, normoš sem narazila na dvě překrásný kabelky a su z toho úplně vyřízená, páč je samo nemám, ale v hlavě jo a ne a ne se jich zbavit :-| Jedna byla velikostně ideál pro mě a stříbrno zlatá, ale krásně, barevně nádherná, hezkej tvar, okrasný přezky, nic přehanýho, super kapsičky uvnitř, a i když byla i se zlatou, tak hezkou jemnou a ta stříbrná byla fakt taková ta krááásně stříííbrná smajlík
Ta druhá byla celá jen kráááásně stříbrná, ale bohužel dost velký na mě už a měla takový ty pitomý jakoby kulatý, tvrdší ucha, jinak ale taky za dobrou cenu a hlavně celá stříbrná smajlík
No a co teďka??? Jako mám kabelku, ale ty stříbrný mi nedaj spát snad.... spíš inklinuju k té menší, zlatostříbrné, páč ta neměla chybu v ničem, ta celostříbrná fakt byla na mě už humpolácky velká a ani ten tvar neměla nijak oslnivej. Jediný plus byla ta krááásnááá celostříbrná barva.
A já nevím, zda se tam nevrátit a tu zlatostříbrnou si nevzít.....:-| Ach jo ach jo ach jo....ale furt na ni myslím, furt! Kupovala sem si tam papučky teplučky a pro Mí k narozkám tenisky nazouvací bez tkaniček, a ony tam na mě tak jukly....a paní ještě říkala, že možná budou hned pryč....jéééžžžííííššš tam snad IHNED jedu bo co! smajlík

2.2.2012 14:07
sabina

XXX.XXX.60.81

Ahoj Maťulíííí:-)) hele, tyjo, to byla nějaké péče od oriflame myslim...a doporučují k tomu přidat olivový olej.smajlíkTak sem přidala. Je to super, doma mám ty gliskury jak na sebe, tak na koně! Rozčešou dokonale. Jen mám po nich rychle mastný vlasy. A tohle bylo ve sprcháči, tak sem to zkusila Noooo:-)
Je fakt, že už to není tak hrozný. Nebo sem si zvykla:-):-)

Takže tanyny jooo, se někdo mááá

2.2.2012 14:09
sabina

XXX.XXX.60.81

Utíkej - naco čekáš!!!!!smajlíksmajlík POkud je to stříbrný tak musí být u tebe domá!!! Už takové nebudou!

Gaba se tu sluníčkuje a já dělám testy do autoškoly.
Jinak holky, už 4 měsíce marodím - drsný co

2.2.2012 14:11
mata

XXX.XXX.80.144

JEDU!!!!!!!
PŘIJEDU, NAFOTÍM, DÁM SEM!!! zA CHVÍLI SU ZPÁTKY!!!!!!!!!!smajlík

2.2.2012 15:02
mata

XXX.XXX.80.144

Mááám jéééé oběéééé smajlík Sem Citrímu myslím vyhnala pavouky z motoru a vyděsila pár řidičů, ale bez nehody jsem to zvládla a nakonec si vzala obě smajlík Paní se smála, ptž sem se s ní o tom ráno bavila a pravila: Tak jste neodolala, že? A já ji říkám: Ne, bylo to silnější než já a beru obě! smajlík Tak si ale vemte, že jsou z normoš obchodu, kde maj obuv, tašky, kabelky a tydlek věci, nejsou od ťamanů, a obě za 390 Kč! smajlík jedna 195 Kč! smajlík Jako to nevzít, byla bych blbá smajlík a doma se nazkazí že jo :-)

Táákže tadyk moje nynější kabelka, teda jedna ze dvou, ta druhá je maskáčková :-)
Zepředu

2.2.2012 15:02
mata

XXX.XXX.80.144

zezadu
vůbec nejsou na ty lesklý :-))

2.2.2012 15:04
mata

XXX.XXX.80.144

A pozoooor, tady moje krááásky! smajlík

2.2.2012 15:04
mata

XXX.XXX.80.144

Mohly by vydržet víc, než ty od ťamanů :-))
Ta menší, zlatostříbrná :-) jedna strana

2.2.2012 15:05
mata

XXX.XXX.80.144

a stříbrná, má aj odepínací popruh přes rameno a z obou stran je stejná :-)

2.2.2012 15:06
mata

XXX.XXX.80.144

:-) jen na bocích má takový ozdobný stahovací spony

2.2.2012 15:08
sabina

XXX.XXX.60.81

smajlíksmajlíksmajlík Já to věděla, že dovezeš oběěěěsmajlík:-)

Super, na Tebe jak dělané. Dobře že sis je vzala obě. Utaháš to! A jinak ta cena - bys byla s prominutím ,,pako,, to nevzít.

2.2.2012 15:15
mata

XXX.XXX.80.144

no, ale hlavně že su furt jačím, jak nejsou love že :-) Jenže jenže, furt nakupuju cosi pro ostatní a na sobě škudlím a ono je potřeba jednou za čas se taky troška rozmazlit, abych to všecko nějak přežila smajlík A páč není nikdo, kdo by mě rozmazloval, musím se rozmazlovat sama smajlík
Moderní žena že :-)
Sabi jen šprtej :-) A jakej ten Gliss Kur máš Sabi? Já používám ten sprejovej balzám, v průhledný flašce, ne takový ty druhý bazmeky, je toho taky milion druhů, ač od jedný značky :-) Tenkrát sem to tu doporučila i holkám a Peťa myslím říkala, že ji vyhovuje, že právě se jí líbí, že ty vlasy neslehnou a nemastí se smajlík Je to jen lehkej sprej vodovej.... sou pak ještě jiný, a to už je spíš jak ty tekutý balzámy, ač je to taky ve spreji, a to je na jemný vlasy těžký, mně to nevadí, ptž já mám pačesy hustý a drsný, tže když mi aspoň troška zplesknou, potěším se a mám je suchý, tož trocha mastnoty jen přivítám smajlík

2.2.2012 15:18
mata

XXX.XXX.80.144

myslím tenhle ten, je oranžovej, růžovej, pak v černý flašce bílej a ještě žlutej, na různý typy vlasů, jo a tmavě červenej na barvený, používám všecky, střídám to.

2.2.2012 15:18
mata

XXX.XXX.80.144

Tenhle je nově pár měsíců a je boží taky

2.2.2012 15:19
sabina

XXX.XXX.60.81

No měla sem ten Gliss Kur ten růžovej - ten teď dopotřebovává Amir a teď mám dome ten s komplexem tekutého keratinu - Oil Nutritive. REgenerační expres balzám. Koupila ho máma - já bych si vzala asi zase ten růžovej, ale tohle se protřepe, nahoře takový mlíko, dole ten olej asi. Je takovej žlutavej.

A samozřejmě se musím rozmazlovat patřičně, jelikož já bych si někdy vytrhala pačesy, kdyby se něco neudálo nového.

2.2.2012 15:25
mata

XXX.XXX.80.144

Tekutej keratin je v tom nahoře, v tom černým ne smajlík

2.2.2012 15:27
sabina

XXX.XXX.60.81

Jooo, ten růžovej sem měla... a teď mám tohle. vydrž najdu!

2.2.2012 15:39
sabina

XXX.XXX.60.81

sabina napsal(a):
Jooo, ten růžovej sem měla... a teď mám tohle. vydrž najdu!

te růžovej je jasnej...
A teď má tohle. Na netu sem to nenašla...přesnej obal. Je to nějaká novinka.

2.2.2012 15:43
rude

XXX.XXX.13.149

jj Mati já ho od té doby používám, už asi 2 roky :-) první byl ten do oranžova, ted mám ten černý, růžový sem měla taky předtím, ale vrátím se k tomu oranžovému, byl nejlepší :-) a jednou jsem to riskla a koupila od Schaumy napodobeni toho, byl v akci a hrůza...

Mati super kabelky... :-) Ta stříbrná je moc hezká. Sedí k tobě, až si vezmeš ty stříbrný tenisky budeš ladit :-)

2.2.2012 15:56
mata

XXX.XXX.80.144

Tak ten Sabi ani neznám, musím na něj juknout a prubnout ho :-)
To su ráda Peti, že se ti to tak osvědčilo :-) Čéče aj já mám tak nějak nejradší ten oranžovej, nejlíp mi i voní, a pak i ten černej, ale jinak vlastně používám na střídačku všecky :-) A přesně, sem si vyzkoušela od Schaumy a myslím Elseve ještě a vůbec to není ono smajlík Zlatej Gliss Kur :-)
Hihi až na to, že ty tenisky sem si ještě neobjednala :-)) A netuším, zda na ně vůbec mám, po tom kabelkovým extenpore smajlík Uvidím, co mi řekne kreditka v bankomatu :-|
Se zas cpu tuňákovým salátem a musím pak vysmahnout.....ale mám hlad no :-) Jím už několikátej den tuňákovej salát a neochucenej špenát, úplně hystericky to musím jíst smajlík asi to tělo potřebuje nebo co... Mí se mi směje, z tě kombinace, ale mému tělíčku to dělá hrozně dobře smajlík

2.2.2012 18:10
mata

XXX.XXX.80.144

Holky tak su doma z jedné kávičky a za chvilu zas mizím na tanyny už, ale normálně vám musím tu hrůzu napsat....
Dojdu tam a jeden kámoš sedí, bílej jak stěna a lije do sebe ohnivou vodu, jak vodu :-) Chlap dospělej, ve středních letech, velkej jak hora a teďka z něj byla sušinka vytřepaná....tak se ptám, co mu je a on začal...
Vracel se z hokny, jezdí na dodávce, a u Ml. Boleslavi před ním jela mladá žaba v autě, skla zamrzlý, ba i přední, tam jen kulatej otvůrek...byl přechod a on i přes tu žabu viděl starého dědulu, jak se rozhlíží a vcapkává na něj. Byli dost daleko, tak začal v klídku jemně brzdit, podotýkám, že dědula kráčel na přechod Z LEVA, NE ZPRAVA!!! a naproti nim nic nejelo, takže za á byl vidět z dálky a za bé času na zastavení by měl i obří kamion. A kámoš ztuhl, když viděl, jak žaba ani nebrnkla o brzdový a narvala to do toho dědy....te prej saltama přelítl auto a zůstal ležet vedel kámošové dodávky....smajlík Ten hned samo vyskočil, lékarničku, v druhé ruce mobil a volal sanitku, řval na tu žabu, ale ta prej řvala v autě.... dědovi valila krev z hlavy, prej úplný jatka, zrovna se snažil najít puls, když přifrčela městská, jeli kolem a dědulu začali oživovat.... kámoš se odpotácel k dodávce a prej chudák málem zvracel a měl chuť tu holku na místě zmlátit do bezvědomí.... dědu odvezla sanitka, a tak neví, jak to s ním dopadlo, ale prej žil, když ho odváželi. Ta holka se sesypala, ale ona normálně vůbec nevěděla, co se stalo...policajti když viděli ty skla zamrzlý, tak se málem vztekli taky.... říkali pak kámošovi, že žabě bylo 20 a tak 3-5 let si posedí v chládku, i kdyby to dědula přežil :-| Kámoš byl hlavní svědek, ale fakt ho to vzalo, nedávno mu zemřel tatínek, nečekaně a rychle a tak je takovej celej špatnej a teďka ten dědula, prej to bude mít na očích do smrti smajlík

Tady to sice byla vinna té holky, ale ono tohle je hned....děsím se někdy těch chodců jak čert kříže a stejně tak se děsím aut, když su chodec :-|
Někdy loni tadyk Míťova sousedka s čerstvým řidičákem ( bylo to aj na Nově tenkrát ), bylo jí 18 let, sejmula malýho klučinu a na místě byl mrtvej. Taky to ale byla její vinna tenkrát.
Je to děs.
Tak já du hodit masku a schystnout se na ten večer, Míťa hrká někde u Liberce ještě a modlí se, aby po cestě zas nezamrzl :-) Páč tu arktickou naftu mají jen někde že....

2.2.2012 21:17
sabina

XXX.XXX.60.81

Mati, tak to se udělalo zle i mě !!!!
Dokonale si to dokážu představit - já takhle vystupovala na přijímačky na výšku po celonočním cestování vlakem v Ustí nad Labem a sotva vylezu, 4:00 ráno a busem tam srazily chodce - protože řidiče v buse klepla pepka takže tam ležely a před mou podělanou ubytovnou oživovali hned 3 lidi. A jelikož sem nato neměla nervy, šla sem se vybalit, za pár minut mrknout jak to vypadá a dva z nich rvaly do pytlu či co to bylo za plachtusmajlík:-(

Takže chápu chudáka kámoše, tohle je šit. Navíc člověk ani netuší, jak rychle může být v kriminále. Prakticky sme dam jednou nohou denně dá se říct.

Tak snad užíváš tanyny...:-)

9.2.2012 08:53
rude

XXX.XXX.13.149

Ahojda! Jakpak se máme?

Hani, jak to zvládáš?

9.2.2012 09:31
mata

XXX.XXX.80.144

Peti ahojky!
Taky na Hanku myslím... snad za námi aspoň na chvilku jukne, člověk by neměl být sám.... :-)

Jináč já se mám pracovně, nechutně, ale počasí mě těší, aspoň to :-) A štěnda jsou zlatá, jen furt nemám čas udělat aspoń nějakou fotku, a přitom modro a sníh je na to ideál :-|
a co ty Peti, práce hodně? Indýsek nezlobká? A manžel? :-))

Založ nový, kulatý téma :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík