sterpi
napsal(a):
Lidičky, místo toho dohadování na diskuzi pojďte raději ukázat světu své psí miláčky, vždyť těch není nikdy dost !
Já začínám ..
Ten je krasnej Je pravda, ze se nahaci museji kremovat proti slunci? Jedna kamaradka mi to rikala, ze ten jejich ma extra citlivou kuzi a tak musi byt namazanej na slunicku a ze se pry nadherne opaluje
ela
napsal(a):
Ten je krasnej Je pravda, ze se nahaci museji kremovat proti slunci? Jedna kamaradka mi to rikala, ze ten jejich ma extra citlivou kuzi a tak musi byt namazanej na slunicku a ze se pry nadherne opaluje
Jo, jo, krémovat se musí.V zimě jsou naháčci úplně světlí a ¨nevýrazní, zato v létě, to je sama černota .Já mám skoro všechny naháče tmavé, takže je nemažu, ale světlí pesani (puntikatí) se hodně spalují, tak ty se mažou.Někde tu vyštrachám fotečku jedné a té samé fenky v únoru a červnu
.
sterpi
napsal(a):
Jo, jo, krémovat se musí.V zimě jsou naháčci úplně světlí a ¨nevýrazní, zato v létě, to je sama černota .Já mám skoro všechny naháče tmavé, takže je nemažu, ale světlí pesani (puntikatí) se hodně spalují, tak ty se mažou.Někde tu vyštrachám fotečku jedné a té samé fenky v únoru a červnu
.
A v červnu ...
jana dante
napsal(a):
Moniko, nechováš doufám tu barzojku v kotci, že ne? Na té fotce to totiž tak vypadá :-(
Tohle je můj anděl Dante (Frabricio Balšaja Achota)
Tak je to v pohodě........Dáša (od Bojara) mě uklidnila že u tebe se má opravdu dobře. To jsem ráda......mimochodem, fenečka je moc pěkná
Promiň že jsem tě podezřívala.....