holder
napsal(a):
Rocky ( Alex Bullhammer) otec od Ashley
a ještě jedna
holder
napsal(a):
D.J. Grufík's matka od Ashley
Tak tady je tatka, je dovezen z ciziny, ale o papiry jsem se nezajimala kdyz je nema matka, vimjen ze je s PP
iriska
napsal(a):
Tak tady je tatka, je dovezen z ciziny, ale o papiry jsem se nezajimala kdyz je nema matka, vimjen ze je s PP
dalsi
iriska
napsal(a):
taak a malinkyy
a dalsi, kouka na nas abysme ji od nich uz konecne zachranili
iriska
napsal(a):
a dalsi, kouka na nas abysme ji od nich uz konecne zachranili
nozickaaaa
iriska
napsal(a):
jeji bráška
a ještě nějakej bráška, s flíčkem jich bylo nejvíc
iriska
napsal(a):
a ještě nějakej bráška, s flíčkem jich bylo nejvíc
mimiii
xdiana
napsal(a):
Můžu se zeptat odkud pejska máte? Viděla jsem ho tady na diskuzi už víckrát a strašně se mně líbí (poohlížím se po nějakém hlídači), ale když mrknu na CHS amerických bulldogů tak mně připadají takoví....já nevím, moc težcí, neelegantní
. Ten Váš je nádhernej!
..Díky , to bude v tom , že amíci jsou dva typy-typ buly/clasic/ -to je ten těžší , zavalitější,menší a typ standart-to je moje fenula-delší morda , vyšší , atletičtější.Když se budete ptát po štěnatech , ptejte se tedy po typu standart.Pokud by jste měla vážný zájem o štěndo , můžu se zeptat u nás v klubu mezi chovateli , kdo co plánuje....
bffb
napsal(a):
..Díky , to bude v tom , že amíci jsou dva typy-typ buly/clasic/ -to je ten těžší , zavalitější,menší a typ standart-to je moje fenula-delší morda , vyšší , atletičtější.Když se budete ptát po štěnatech , ptejte se tedy po typu standart.Pokud by jste měla vážný zájem o štěndo , můžu se zeptat u nás v klubu mezi chovateli , kdo co plánuje....
Aha, tak jsem zase moudřejší
, děkuji za odpověď. Povaha je u obou typů shodná?
Koupi štěněte plánuju na příští rok, hledám společníka a tak trochu hlídače. Moc se mně líbí boxer, angl. bulterier, dobrman.... prostě krátkosrstí atletičtí psi. Ráda bych plemeno "zdravé" a s vyrovnanou povahou, bohužel mám pocit, že je to stále větší problém...
A jak tak hledám, narazila jsem na Vaši krasavici
. Ještě se podívám na netu, co se o plemenu dá zjistit. Doporučíte nějakou adresu?
Diana
xdiana
napsal(a):
Aha, tak jsem zase moudřejší
, děkuji za odpověď. Povaha je u obou typů shodná?
Koupi štěněte plánuju na příští rok, hledám společníka a tak trochu hlídače. Moc se mně líbí boxer, angl. bulterier, dobrman.... prostě krátkosrstí atletičtí psi. Ráda bych plemeno "zdravé" a s vyrovnanou povahou, bohužel mám pocit, že je to stále větší problém...
A jak tak hledám, narazila jsem na Vaši krasavici
. Ještě se podívám na netu, co se o plemenu dá zjistit. Doporučíte nějakou adresu?
Diana
lehký typ chová např.chov. stanice RED COCK , nebo U stříbrné Madony..........lehce najdeš , zadej do vyhl......
...a povaha je stejná.....
bffb
napsal(a):
lehký typ chová např.chov. stanice RED COCK , nebo U stříbrné Madony..........lehce najdeš , zadej do vyhl......
...a povaha je stejná.....
Floyd Kovacs-27.2.2007 -1rok