Pro majitele kavkazáků

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.7.2005 18:25

Mám dotaz,v kolika je nejlepší koupit pro moje 5-ti měsíční štěně kavkazáka-psa náhubek?
A nemáte někdo tip na netový obchod,kde se dá objednat,hledala jsem všude možně,ale maj tam jen pro rr,dogy,boxery,ale přírodní plemena-nene..

10.7.2005 10:17

alishka napsal(a):
Mám dotaz,v kolika je nejlepší koupit pro moje 5-ti měsíční štěně kavkazáka-psa náhubek?
A nemáte někdo tip na netový obchod,kde se dá objednat,hledala jsem všude možně,ale maj tam jen pro rr,dogy,boxery,ale přírodní plemena-nene..

http://voditka.webpark.cz/-zkus to na tomto webu,pan Páca je velice přijemný a určitě ti poradí,já mám od nej i vodítka přimo pro kavkaze,aby něco vydrželi,jelikož všechny ostatní voditka už to mají za sebou:-)).Jinak já košík nepoužívam dodnes a je nám 19 měsíců,takže asi podle potřeby-kdykoliv.

12.7.2005 10:41

alishka napsal(a):

Mam osmesicni boxerku a kosik uz pouzivame. Myslim, ze cim driv tim snadneji si na nej zvykne, jako na neco prirozeneho. Planuju v budoucnosti pomerne casto jezdit MHD, tak chci, aby ji kosik nerusil. Navic diky kosiku nemuze, kdyz je na volno, bastit co najde.

Sharpik

13.7.2005 18:25

sharpik napsal(a):
Mam osmesicni boxerku a kosik uz pouzivame. Myslim, ze cim driv tim snadneji si na nej zvykne, jako na neco prirozeneho. Planuju v budoucnosti pomerne casto jezdit MHD, tak chci, aby ji kosik nerusil. Navic diky kosiku nemuze, kdyz je na volno, bastit co najde.

Sharpik

Řekla bych,že náhubek by se měl použít tehdy,když je pes agresivní. Pozorovat,jak se chová,... Máme kavkazačky dvě. Jedné je 17 měs.a její náhubek má prodejní označení Něm.ovčák-pes. Malá 5ti měs.ještě náhubek nepotřebuje. Veronika

Přidejte reakci

Přidat smajlík