Nezavřou hubu a nezavřou 70 :o)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.2.2012 10:01
rude

XXX.XXX.13.149

tak je nám sedm pětek :-):-) síla :-)

to já bych dělala fotky, ale přijdu dom a je tma jak v pytli ... smajlík už aby bylo jaro, jak neskutečně se těším.
rozhodla jsem se , ale vážně, zhubnout :-) tak večer každý den 20minut cvičím na trenažéru, nehoním se, ale když bych to vydržela každý den chvilku, mohlo by to být znát. méně jím a zdravěji, tak uvidím, zvážím se 1. března smajlík v pondělí byl se mnou indy doma a já cvičila, to byl zážitek s ním. vůbec nechápal, proč a co dělám, vrtěl ocasem a myslel, že to jak se hýbu je nějaká provokace na něj, tak po mě chtěl skákat , poslala jsem ho si lehnout, tak chvíli ležel a pozoroval mě, kdybys viděla, jak u toho znuděně vzdychal smajlík neco jako " ach jo, to je fakt votrava, ty si tady skáčeš a já musím ležet, achh ... vrrrrrr " poslední dobou se naučil bručet, když se mu něco nelíbí, nebo naopak líbí :-) dělá to hodně když ho češu, aby vyjádřil svoje blaho, ale pak i když se nudí... smajlík

9.2.2012 10:11
mata

XXX.XXX.80.144

Sedmdesát je nejlepší věk hele :-)
Teda ty jsi se do toho obula koukám smajlík A znát to určitě bude Peti, když sem já začínala, dávala sem 30 minut denně na 8 zátěž, plus sedy lehy a kliky do mrtva a za měsíc jsem byla úplně někde jinde, ale čék fakt musí poctivě denně, aspoň 5xtýdně, nějakej den pauzy je ale taky potřeba, aby se tělo regenerovalo :-) A nevážila jsem se zpočátku taky vůbec, radši :-) Sem to pak poznala na oblečení.
smajlík hahaha Indyho vidím zcela živě smajlík Ale úplně, ten jeho nevěřícný pohled a mručení k tomu smajlík smajlík Bidíček byl zpočátku taky vyjevenej, ale zvykl si, ovšem co nemá rád ani on, ani Frííí, je pytel. Mě neřeší, ptž já boxuju fakt jen pro udržení kondice, ale Míťa do toho mlátí natvrdo rukama aj nohama, a asi je z něj cítit ta agrese, nevím, ale Efram se musel zavírat, teďka už vydrží ležet na místě, ale musí se seřvat a dát mu místo natvrdo. Páč normoš do pytle i Mí hodlal kousat smajlík A ne hravě. No a Bidíček zas naopak naznal, že za všecko může ten pytel, a tak Míťu normoš zezadu tahá za kraťasy od pytle pryč smajlík Ale fakt, nenechá si říct, čapne ho u zadku za kraťasy a poskokama táhne dozadu od pytle pryč a tváří se u toho hrozně vážně a starostlivě :-) smajlík Musím to někdy natočit, nedá se to popsat.... tže Bidíček se musí se mnou stěhovat a zavírat v jiné místnosti, když Míťa boxuje :-)

9.2.2012 10:28
mata

XXX.XXX.80.144

Anebo když dělám kliky, Bíšan prostě přijde, stoupne nade mne a začne mi jemně sundávat gumičku z vlasů a hrozně se vrtí :-)) Čék tam mele z posledního a on totok smajlík To samé u sedů lehů, to je horší, páč ho vidím...přijde, stoupne nade mne a nevěřícně, rozvrceně na mě čučí dolů, já se pak směju a nemůžu už dál cvičit, páč zespodu ten pes vypadá úžasně smajlík Jak tak starostlivě kouká smajlík
Nedělá to už pravidelně, už si zvykl, ale občas přijde ještě, ptž ví, že to vlastně mám ráda smajlík

A nejlepší u Míťy, ten to totiž cvičí do síly, tže u toho řve a heká, kliky dělá na jedné ruce, to já nehrozím a sedy lehy s 25 kg činkou na hrudníku a řve jak bejk smajlík Bidíček dojde, a začne ho jemně šťouchat čenichem a vrtět se, pak kolem něj začne skákat jak kůzle na všech 4 do výšky a Mí na mě se smíchem haleká, ať ho odvedu, že takhle nemůže cvičit, když se chechtá smajlík
Nejlepší bylo, když jednou Mí takhle dělal kliky, přiběhl Gríša a hopl si mu na záda i s Můrkou, kterou měl v tlamě, načež se Kikina rozvalila na děvuchu přímo Mí pod obličej a Bidíček se přišel vrtět a oťupávat ho, to Míťa už nedal, padl chudák na zem a smál se a zároveň vyhekával z posledních sil jakýsi povely, na který samo nikdo nereagoval smajlík
Je s nima prča někdy, s broučkama :-)

9.2.2012 10:40
rude

XXX.XXX.13.149

smajlíksmajlík to jsi popsala hezky, musí to být sranda když se to sejde smajlík

jojo, ten starostlivej pohled zespoda, taky po cvičení dělám sedy lehy, on to nepobírá, chodí a dloube do mě čumákem a když ho pošlu pryč sedne opodál a kouká na mě jak na přízrak smajlík jenže on neumí bejt jemnej, takže když bych na jeho hru přistoupila tak mě podupe, pošlape a poškrábe :-) takže abysme si hráli v leže, musíme ležet oba, ne jen já smajlík

jééé, létající sliny smajlík málokdy se mi podaří to takto na fotce zachytit smajlík a když jo, tak to mám i na objektivu :-)

zatím dělám 20 minut a potom cvičím na břicho, natáhnu to časem na 30 , ale víc ne, zas tak moc sport nemiluju smajlík

9.2.2012 11:10
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) holčičky musím se usmívat, když si představím vaše cvičení s asistencí chlupatých trenérů. Já když jsem cvičila a Hubert ještě nebyl v posteli s manželem, tak jsem vlastně cvičit nemohla, Hubert to pojal jako výzvu k mazlení. Já jsem si lehla na zem a v tu ránu sebou plácnul Hubert vedle mě a začal se chechtat a dloubat do mě nohama. Potom si chtěl lehnout zádama na mě, aby se mohl po paničce hezky poválet. Je tady strašné prádno a smutno, přes den to jde, práce pomáhá, ale večer sedíme s manželem a popíjíme víno na Huberta. Vzpomínáme na jeho výtržické kousky, ne jeho příhody, smějeme se a brečíme dohromady. Musím říct, že jsem poprvé viděla manžela brečet, to nikdy nedělal, ani když mu zemřela máma a táta a brácha. Ani svého kamaráda neobrečel, ani žádného našeho psa neobrečel, jenom Hubertův odchod ho zničil. Pořád říká, že bez psa se nedá žít....Já jsem zatím moc zničená abych se zabývala dalším psem, ale vím, že k tomu musí dojít, bez psa se opravdu nedá žít, i když vím, že už nikdy žádný nebude jako Hubert. Vkládám fotku, jak jsem Hubískovi půjčila svoji teplou vestičku, aby mohl chodit v těch mrazech ven, docela mu seděla i slušela....

9.2.2012 11:24
rude

XXX.XXX.13.149

Hani to jsou fotky z posledních dnů? Je na něm vidět, že je pohublý, vždy byl dost namakaný, samý sval.. ono to hubnutí prostě nikdy není známkou ničeho dobrého, a na Prednison se to svést bohužel asi taky nedá smajlík
Hubert byl všude s Vámi, takže věřím, že moc ho postrádáte. jo, tady změkne a tvrdý chlap... smajlík a je moc hezký, že řekl to, co řekl. v tyhle okamžiky lidi říkaj věci, které od nich jindy neuslyšíš a jsou upřímné...

Indy do mě taky rád kope když leží, jenže ty jeho tlapy můžou někdy fakt ublížit :-)

9.2.2012 11:53
hankaapes

XXX.XXX.101.77

To mě povídej, ještě mám od Huberta tu a tam modřinu, jak do mě strkal tlapama. Tyhle fotky jsou z jeho předposledního dne......při tom, jak byl tvrdej jenom doufám, že netrpěl. Máš pravdu, i tvrdej chlap změkne, je mi tím bližší....

9.2.2012 12:28
sabina

XXX.XXX.60.81

Beruška Hubert.... Slušelo Hani, slušelo mu to! Zhublej byl no. Ale kdybych vám ukázala fotku naší bývalí kamarádky bulmastifky, které dávali tak týden, a panička se vší silou snažila fenu udržet - tak by jste nevěřily jak vypadala. Hubert je pořád krasavec.:-)

My sme přijeli od veterináře, protože Gaba nemohl na zadní nohu, tak naznal, že je to tím jak škobrtnul, a ozvala se kyčel. Dostali sme kloubovku ikdyž už nekulhá, ale určitě je víc než vhodná.
A včera sme jely opět s tou jednou bulkou, co je na boku - tak nám řekl že je to absolutně dokonalá bradavice a na jeho věk je tu na místě - že je prostě stařecká. Řikám jak stařecká? - a doktor prej,, no 6 let, to už je starej moloss,,Tak řikám neníííí - načež teda Milan řiká panu doktorovi - ,,Je, ale pst,, tady se to neřiká :-)

Ty dvě boule co máme na noze budu řešit s našim dermatologem, tak to musí chvíli počkat.
Jinak to jak cvičíte mi něco připomíná ... Máma chtěla ukázat co tancujou na zumbě - no co ten pes dělalsmajlík Hotovo, bylo po mě jak po žabě.

9.2.2012 12:33
mata

XXX.XXX.80.144

smajlík Peti to je jak Frííí, ten taky neumí být jemnej a navíc fakt by mohl zas kousnout, tže ten má během mého, či Míťova cvičení natvrdo místo na chodbě a nesmí se hnout, dokud nedostane volno :-| Ještě že aspoň poslouchá jak hodinky, jinak bysme byli s Mí jak děravý cedníky smajlík
Těch 20-30 minut bohatě stačí, tím spíš, když pak ještě dáváš sedy lehy, taky protažení šlach a svalů je dobrý před i po cvičení, se vždycky u toho naouvejuju, páč to bolí smajlík Ono je lepší pravidelně cvičit, ač ne zátěžově a dlouze, na tu kondici a vytvarování postavy, než když se zrušíš támhle jednou za 14 dnů a pak týden nemůžeš chodit, pohnout rukama, zatnout břicho....smajlík
Hihihi Hani, Hubýsek to cvičení chtěl provozovat s tebou smajlík Už tě vidím, kterak jsi zcela na placičku a Hubýsek se na tobě blaženě válí :-) Brouček.... to je hezký od manžela, jak psala Peťa, co řekl.... a to, že brečel.... vím jak to bylo u Míťy....nikdy jsem ho taky brečet neviděla, ani když oboum jeho rodičům zjistili rakovinu, ani když u jeho mamky propukla znovu a znovu....ani když umřeli jiní psi, králíček.... ale to, jak ho vzala Batulka, kdy jsme museli zastavovat na silnici, jak ho úplně náhle přepadl doslova záchvat breku a fakt mi řval snad 10 minut, než zas mohl řídit.... a pak doma.... to jsem u něj ještě nikdy neviděla.... a bohužel vím, že to oba znovu takto hrozně prožijeme u Agbíška.... radši nemyslet....
Je ale krásný, že s manželem na Hubýska společně vzpomínáte, pláčete a smějete se, dělá to hrozně moc, tu bolest dát najevo, popsat ji, s někým prožívat a zároveň vzpomínat i na to pěkné, i když i to zpočátku rozbrečí.... :-)
Ty fotky mě vyděsily....to fakt vůbec není Hubýsek, ten svalnatý chlapíček se sluníčkovýma očima..... je vidět, že dobojoval.... a přesně tak, jak začnou tak rychle anáhle hubnout, je to hrozně špatný znamení..... smajlík

Ale ta vestička mu fakt sekne, i barevně :-)

Hihi koukám, že modřiny od svých psích miláčků máme všechny :-) Oni to nemyslí zle, ale mají sílu a jaksi nevědí, že my máme tenkou kůži :-)

Tadyk sněží smajlík

9.2.2012 12:44
mata

XXX.XXX.80.144

Tak sem si říkala Peti, že tu žravou omezím a budu držet basu s tebou.... jenže pak se na mě usmál loupáček v kuchyni, tvaroháček v ledničce a crosant v obýváku a byla sem v háji :-| smajlík
Tož od zítřka už ale tvrdě začnu.... smajlík smajlík
Fakt....
smajlík

9.2.2012 13:07
hankaapes

XXX.XXX.101.77

Ten Bíša mě vždycky dostane, tolik energie a štěstí.... holky vykašlete se na dietu, hlavně že vám chutná :-) Sabi, říkám si, že možná kdybych tu první bouličku nechala být, nerozjelo by se to takovou rychlostí, třeba, možná.....

9.2.2012 13:56
sabina

XXX.XXX.60.81

Hani, já to právě říkala mámě doma, co se stalo s Hubertem..a tak. Z mámky vypadlo to, že jak na rakovinu přijde vzduch, že je to konečná. Tak nevim co je natom pravdy.
Třeba by se Hani akorád trápil a měl bolesti a nedal to najevo. Třeba... To nikdo nezjistí. Gaba někdy tak zvláštně dýchá, když spinká, tak težko a jak kdyby u toho poplakával, tak si někdy řikám jeslti ho něco nebolí - ale když to nejde zjistit, On ni neřekne. Hrdě drží zuby nehty...a je pořád stejnej jako kdykoliv jindy. Tak buďme rádi, že Hubísek se měl tak krásně a šťastně a že byl na něj vždycky krásnej pohled. Než kdyby se trápil a měl bolení... Hani.

9.2.2012 14:02
hankaapes

XXX.XXX.101.77

Sabi, třeba se Gabovi něco zdá, myslím, že kdyby ho něco trápilo, tak by nespal dobře. S tou rakovinou jsem taky slyšela, že jak se do toho zasáhne, může se to rozjet rychle. Ale jak říkáš, nikdo neví.....

9.2.2012 15:10
rude

XXX.XXX.13.149

Taky mi mamka říkala, že vždy když měl někdo rakovinu a otevřeli ho, že brzy odešel, že se to dostalo na vzduch... něco na tom bude... smajlík zní to sice jak báchorka, ale v praxi se několikrát ověřila. Hani nemysli na to, co by bylo, kdybys ho nenechala operovat, vy jste museli zjistit co je to zač. škoda že nejde vzít vzorek, aniž by se řezalo. smajlík

Mati vždyt ty jsi přeci zhubla, nedávno! Máš vůbec co hubnout? Já po vánocích tedy ano :-)

9.2.2012 15:39
mata

XXX.XXX.80.144

Hani díky, Bíšánek je fakt labužníček života :-)
Nesmíš si Hani tohle připouštět, osobně si myslím, jak to šlo tak fofrem, že to měl v sobě už dávno, možná i proto mu začala haprovat ta slinivka, ony metastáze nezačnou "působit" hned, můžou tam někde trčet nějaký čas, než se "do toho obujou", a možná se to urychlilo jen těma operacema a uspávačkama, ptž to je zátěž organismu, ale stejně tak se mohl nachladit a na to konto se to rozjet, anebo to prostě mohlo vypuknout o týden později.... kdyby to spustilo jen to vyříznutí jedné bouličky, nemohlo by to ani jít tak rychle, to nejde.... prostě se s tím jeho tělo rvalo už nějaký čas, aniž by kdokoliv cokoliv tušil....
Já jsem tyhle myšlenky taky měla u Batulky, a vlastně u všech zvířátek..... ale ani u člověka není reálný, aby každej měsíc chodil na CT a RTG a kde co, krve a moč, aby vše odhalil hned, natož u psa.... tže zatímco já myslela, že Batulka má nádory "jen na mléčný žláze", ona je měla všude, od metastáz asi, a těžko říct, kterej ten nádor byl spouštěč.... měla v oku, v uchu, na slinivce, a kdo ví kde všude navíc....
A jo, říká se, že když se do něčeho řízne, je to konec.... moje vetka dokonce ani nechtěla Batulce v jejím věku dělat biopsii, ptž říkala, že jak se ta jehla vytahuje z toho nádoru s tím vzorkem, tak vždycky nějaká pidi buňka unikne a vnikne do těla a je to...rozjede se to... a Batulka měla ty nádory krásně zapouzdřený, asi díky těm Zylexis injekcím, plus ten věk, tak se to všecko zpomalilo, i když nakonec to samo taky nevyhrála....ale šlo to pomaleji.....čím mladší je pes/člověk, tím rychlejší konec rakovina bere, bohužel, paradoxně.....smajlík

Jo Peti, zhubla, ale nikde není psáno, že jsem zas nepřibrala, ptž a páč a jelikož jo.... :-) A štve mě to, páč mi bylo tak dobře, a teďka su jak zadýchaná matrona, 6 kg sem houpla nahoru za měsíc smajlík Páč mám dojem, že přijde doba ledová a žeru jak prase, a to jako fakt, a tomu pohybu moc nedávám, ptž musím trčet v papírech a dělat uzávěrky roční a tak, a vozím si prdel po úřadech, proťápky se štěndy jsem zkrátila, ptž su fakt v časovým presu, málo spím, o to víc jím, a kila valijou smajlík asi i proto, že předtím sem zhubla spíš ze stresu a tak nějak nepřirozeně a ne až tak poctivým pohybem a skoro sem nejedla, kdybych zhubla cvičením, pohybem a správným jídlem, tak bych nepřibrala smajlík

9.2.2012 15:40
sabina

XXX.XXX.60.81

Peti něco ohledně té rakoviny asi bude pravdivé. Otázka je, jestli je to jinak řešitelné, nebo je to ve fázi spací.
Proto mám infoš pokaždé když jdu na biopsii... A že jich mám za sebou neurekom. Ale tak zatím ťuk ťuk dobrý!

9.2.2012 15:43
mata

XXX.XXX.80.144

Mati vždyt ty jsi přeci zhubla, nedávno! Máš vůbec co hubnout?

smajlík Peti já měla ještě furt co hubnout, i když jsem před těma svátkama zhubla jo smajlík, tže teďka, když sem přikynula ještě víc, mám co hubnout fakt pořádně, asi tak 100 kg dolů by to chtělo smajlík smajlík ...do zásoby....smajlík

9.2.2012 15:47
sabina

XXX.XXX.60.81

mata napsal(a):
Mati vždyt ty jsi přeci zhubla, nedávno! Máš vůbec co hubnout?

smajlík Peti já měla ještě furt co hubnout, i když jsem před těma svátkama zhubla jo smajlík, tže teďka, když sem přikynula ještě víc, mám co hubnout fakt pořádně, asi tak 100 kg dolů by to chtělo smajlík smajlík ...do zásoby....smajlík

Mati, ty si taky pakoš žeo!!!smajlíksmajlík

JInak děvčata, aby jste něměly depresy, i já sem přibrala a že na mojí postavě to vidět není -říká jen okolí. Ale já poznám každé kilo nahoru i dolu. Jsem sice schopna mít 4 kila nahoře i dole během týdne - Nevim co to je, ale samo se to děje...ale i tak. Pohybu nula nula nic. Jsem doma, vycházky a už se to kupí. Nudim se, takže pojídám co můžu a tááák.

Tak buďte v klidu a věřim, že jakmile začne být krásně a schůdno, budem opět štíhlé jako lunt,.smajlík

9.2.2012 15:48
rude

XXX.XXX.13.149

to je pravda, zdravým zhubnutím za stak rychle nenabereš. já asi před 3 roky zhubla cca 6 kg , změnou stravy a pohybem. a i když jsem pak začala zase víc papat, přibrala jsem až po roce, když jsem změnila zaměstnání. proto vsázím na pohyb a méně jídla, a jenom zdravého, a taky mě pak večer nehoní tolik mlsná :-)

zaplať pánbůh, když jsme všichni zdravý... chudý, ošklivý či tlustý, ale zdravý :-)

9.2.2012 16:30
mata

XXX.XXX.80.144

Nésu pakoš Sabi, tomu se říká objektivní ohodnocení smajlík
No tak na tobě kilo sem, kilo tam, sirčičko :-), ale chápu, že když si zvyklá na určitou váhu, tak ty 4 kg nemile poznáš :-) Jak píšeš, jen co se zas začem víc hýbat, bude líp :-), i když štíhlá jak lunt sem byla naposledy v dětství a pochybuju, že někdy taková ještě budu :-| Né že by mi to vadilo, potřebuju se dostat do stavu, kdy se budu cítit fit a svěží a totálka kašlu na to, jak budu vypadat, bo kolik budu vážit ( hahaha ) :-))
No přesně Peti, poctivé a zdravé hubnutí trvá déle a je zpočátku náročnější, ale zas o to trvalejší, nemluvě o tom zdraví, kterýmu neublížíš:-) A ta mlsná fakt nehoní, případně čék sní jabko, mrkev a má totál pocit uspokojení, jak kdyby snědl celou čokošku :-)
Ha! Chudý nejsme, jsme bohaté duchem! :-) Ošklivé teda nejsme ani jedna, naopak, řekla bych, že v průměru jsme krásky! smajlík A tlustý taky nejsme, tlusťoši vypadaj poněkud jinak holky, úplně jinak, my sme krásný holky, akorát do ruky :-) Hanka se Sabčou jsou bez debat, ty Peti jsi kousínek za nima, taková skoroštíhlule, ony jsou štíhlule smajlík Pak dlouho dlouho dlouho nic.....a neštíhlule, já smajlík Ale díky vám máme ten dobrej nadprůměr :-)) Tak tak, zdravíčko je nej nej nej nej nej nej....naše i zvířátkovský :-)

9.2.2012 16:41
sabina

XXX.XXX.60.81

Free a polínko jeho jediné jedinové...

No hele kooočeny. Dle mě jsem krásné všechny! Hubené tak jak hubené vnímáme. Na svojí výšku bych řekla že každá jsme naprosto normální a o to tady jde.
Jo Mati, hlavní můj momentální problém je, že obleču pouze jednu poprsenkusmajlíksmajlík Takže když jde do prádla, tak trpím půl prsa skoro venku....a pak se těším zase na tu v prádle smajlík
Je sice blbé, mít pořád jednu a tu samou, ale kupovat další se mi nechce, jelikož vím, že jakmile začnem s Amirem trénovat, půjde to dolů jako první:-)
Co hubnete nejdřív vy?

9.2.2012 17:25
mata

XXX.XXX.80.144

:-) seš číslo, ale mám to bohužel stejně, první co nabere je břicho a prsa a taky tváře na ksichtě :-) Pak samo zadek, stehna a úplně nakonec paže, to už musí být :-) Ale u hubnutí je to úplně jinak, první mi zhubne obličej, a to dost rychle, pak břicho, pak dlouho nic a stehna, pak zas nic a zadek a pak nic nic prsa.... nic....a paže :-)

9.2.2012 20:04
rude

XXX.XXX.248.133

jééé holky já nemyslela že jsme tlustý, ošklivý a chudý, to ani náhodou!!! jen že je jedno zda by byl člověk taký či onaký, hlavně že je zdravý :-)

já bych řekla, že nabírám dost rovnoměrně, všude něco smajlík a budu spokjená, když mě nebudou tlačit oblíbený džíny. vždy si nějaký pěkný a drahý vyberu a pak mi jsou malý, tyhle jsou za 1600,- a mrzelo by mě, kdybych je nemohla dál nosit, protože mi moc sedí.
a chystám si koupit kozačky k úzkým džínám, takže 3 kg dolů by se šiklo :-)

jedno foto z víkendu.

9.2.2012 20:09
rude

XXX.XXX.248.133

jinak Mati chtěla jsem se zeptat, ty fotím na manuální ostření? máš fotky docela ostré, a dost rovnoměrně... tak mě napadlo že to je z toho zoom objektivu na manuál?

stejně nejhorší je, že já vím, jak zhubnout, nedělám žádné bláznivé hladovky, když si naordinuju správnou stravu a pohyb, zhubnu tak 2kg měsíčně, ale je tu jedne průšvih .... VŮLE smajlík

Indy se právě napápnul a leží tady u mě. měl lososa se špenátem a docela je cítit :-)

9.2.2012 20:29
sabina

XXX.XXX.60.81

Indy měl lososa se špenátem a ty ohřátej párek s rohlíkem cosmajlíksmajlíksmajlík

Jinak, my sme si nemyslely, že ty by si myslela, že my sme tlustýsmajlíksmajlík To né....Já jen tak všeobecně.
A máš super že nabereš rovnoměrně, to já taky...ale první co hubnu jsou prsa:-))

9.2.2012 21:38
rude

XXX.XXX.248.133

za normálních okolností bych ten párek měla, ale snažím se o tu zdravou stravu :-)

a já budu mít taky zítra rybu, tchán koupil v makru kus lososa a 2 plátky mi dal, tak je mám připravené na oběd. Indy má lososa "jen" z vetamixu :-)

10.2.2012 10:11
mata

XXX.XXX.80.144

Hoja děti! Tak nám pár cm sněhu připadlo včera a dneska zase sluní :-)

Peti krásný fotky, Indymu to moc sluší smajlík Tumlíček :-)
Hihi no přesně, taky mi chybí ta vůle občas :-) Ale vzpomněla jsem si na kámošku, jak mi před asi dvěma roky u kávy, s plnou pusou čokovětrníku pravila: "Maty, je to v háji, mám celulitidu už aj na nehtech, tže se na to už vyse.u a začnu s tím něco dělat! smajlík" A dodala, poté co polkla obří kus toho větrníku: "A páč při hubnutí má být motivace, a mou jedinou motivací a odměnou je jídlo, tak za každou hodinu a půl cvičení denně se odměním jedním čokovětrníkem" :-) A normálně to fakt takhle praktikovala a za 3/4 roku zhubla 25 kg smajlík A vydrželo jí to do dnes :-)
Ty se motivuješ riflema Peti, nu já zatím ničím, ale na něco přijdu :-))

Jo jo, fotím jen manuálně, automat vůbec nepoužívám, což je bohužel znát někdy, ptž si tam cosi nastavím a náhle, tak náhle si vyleze slunko a všecko mi zkazí a než to přešteluju, zas zaleze....smajlík Tže na to obvykle dlabu a prostě to nastavení už neměním a fotím, a tak mám na některých fotkách světlý místa přesvícený, a nebo naopak na některých tmavých místech přetmavený :-)

Se teda Indy má, lososa se špenátem :-) Já cu taky....špenát mám a rybu nejím, tže vím, co dám k obědu :-) Teda pokud budu doma, dodělám papíroše a zas musím smahnout do víru úřadoven smajlík

10.2.2012 10:32
rude

XXX.XXX.13.149

já se motivuju tím oblečením :-) kámoška je dobrá, já bych asi chcípla cvičit hodinu a půl denně smajlík 20 minut stačí, abych si neublížila, nic se nemá přehánět, huntovat tělo si stejně neumím smajlík

jo, to slunce je kolikrát nevypočitatelný, vyleze si když mám nastaveno na horší světelnost a zaleze když s ním počítám :-) ale bez něj moc nefotím, nelíbí se mi ty fotky, kor když je černý pes, jedině když je sníh, ten krásněj odráží světlo takže i kdyby jsou mraky a slunce nikde, tak hromady sněhu to ti nahradí, i když tomu nedaj ten přirozený jas... :-( ale apsoň něco. já ještě pořádně ve sněhu s tím novým nefotila, a dost mě to mrzí. plánujem vyjet někam na hory až bude hezky. černou horu máme tady kousek a nahoře je parádně když svítí.

můj oběd zůstal dnes na stole doma, hlavně že jsem na losůska měla hroznou chuť... smajlíksmajlík

10.2.2012 13:48
mata

XXX.XXX.80.144

Peti ona taky necvičila hodinu a půl v kuse, ale rozložila si to na ráno a večer :-) Ale není to problém hodinu a půl cvičit, když sem s Fríčkem byla v nej formě a běhala fakt jak svišť, tak jsem denně taky hodinu a čtvrt přibližně, v kuse makala na trenažeru a večer sedy lehy, ptž jinak bych mu nestíhala, upadli by mi haksny a plíce bych nechávala doma :-) Jenže to už je fakt zátěžovej trénink, co vedu v sezoně a o to kvalitněji pak taky člověk musí jíst, aby měl tu správnou energii a sílu :-) To už není kondiční cvíčko smajlík
Oblečení mě, stejně jako kámošku, bohužel už nemotivuje, kdysi jo... nejlepší motivce je nádhernej chlap, co tě chce, ale jaksi by čék musel být sám a opuštěn a tak no.... :-| smajlík Takže taky nic...:-) Tak tu motivaci hledám a hledám.
ééé právě, si to nastavím, cvaknu bílého Mišutku a super, cvaknu černou Buřtinu a su v háji :-)) Ale co už, se taky nepotentočkuju s teho. No vidíš, můžete zavýletit a pofotit....:-) Dobrej nápad, a vy tam fakt nemáte vůbec sníh? smajlík
Jéžíš tak si hlady nebožátko jo? To není dobrý, abys pak doma neměla velký vočka a nezbouchala kde co :-) Aspoň mně se to stává...:-))

10.2.2012 15:08
rude

XXX.XXX.13.149

jídlo jsem si musela koupit, ale ošidila jsem se tím o kvalitní bílkoviny smajlík losos bude k večeři tedy.

sněhu máme pár cm, a to až v týdnu nasněžilo, někdy v úterý... žádná sláva. Indy v tom počasí moc rád vysedává, včera byl jak sněhulák, trochu sněžilo, napadlo to na něj a zamrzlo. musela jsem ho hadrem vytírat, aby mohl vůbec domů. a dnes, jelikož hlásí ty mrazy, bude spát v garáži. sem zvědavá na ty jejich rekordy... smajlík :-)

11.2.2012 09:19
sabina

XXX.XXX.60.81

Krásné ráno holky, včera mi dorazil objednaný zázrak jménem furminátor!!! Vřele doporučujiiiiiismajlík

20.2.2012 10:37
mata

XXX.XXX.80.144

Ahoooj dětičky moje smajlík
Odkud nás to tahám??? smajlík Co vyvádíte všici??? Jakej jste měly kalamitní sněžnej týden minulej? :-) Tadyk to bylo drsnohustokrutý, ale nijak nám to s Mí nebránilo v tom, abysme nebrmali, oba jsme prostě museli, ptž hokna nepočká :-) Pár hodin v kolonách a závějích, nějaký ty řetězy a lopaty, ale zvládlo se to, kdyby nebylo některých jiných řidičů, co by měli jezdit tak možná jen v létě, a to ještě s podmínkou, tak by to nebylo tak děsný :-| Ale co už, su zvyklá a zásadně se v kalamitách vyžívám, asi sem se od Míťy fakt nakazila víc, než si su ochotná přiznat smajlík :-) Ovšem děkuju za benzíňáka, ty nafťáky todlek taky moc nedávaj, když sem jednou vyjela s Chrysem, myslela sem, že ho vzteky narvu do závěje a nechám tam do jara :-( Nesnáším ty nafťáky čím dál tím víc..... smajlík

Hani jak ti je? Peti, Sabi, Evčí, co vy, co provádíte? Jak bylo? Sabi furminátor je dobrej na kraťasy, ne na dlouhasy, tže my s Peťou musíme zase zapojit jen naše svaly na rukách :-)

20.2.2012 10:58
rude

XXX.XXX.13.149

Ahojda!

jojo, furminátor mám a je mi na prd, škoda peněz, neměla jsem ho ai kupovat smajlík

jinač u nás to nebylo tak hrozné, sněhu jsem si samo neužila, neb o víkendu roztál a pršelo a v týdnu jsem nebyla přes den doma smajlík klasika...

ani jsem se nepochlubila co mi dal Michal k narozkám :-)

20.2.2012 11:10
hankaapes

XXX.XXX.152.48

:-) Peti to je krásnej dárek, jsi milovaná :-) Mati, bála jsem se skoro napsat, jak jste tam u vás přežili, hlavně Míťa, bylo mi kamioňáků líto a doufala jsem, že budeš rozumná a nebudeš vyjíždět :-) Já jsem si dala soukromou školu smyků, než jsem vyjela ze zahrady, ale taky se přiznám, že mě to dost bavilo. Dneska je tady jaro, ptáci zpívají, tak uvidíme jak se počasí vyvine. Ale ta středa byla fakt drsná, vítr, sněžení, že nebylo vidět na krok...

20.2.2012 11:17
mata

XXX.XXX.80.144

Peti to je nááááádhera!!!! smajlík smajlík smajlík Normálně fakt překrásný a mluví to samo za sebe, jak moc se máte s Míšou rádi :-) smajlík Až by mi bylo líto to jíst :-) Fakt krása! Už jen to, že to Michala vůbec napadlo, je neuvěřitelně nádherný :-)
A jejda, sem tě nějak propásla, takže dodatečně Peti, vše nejlepší!!! Hlavně a hlavně zdravíčko, taky spousty štěstíčka a samozřejmě lásku! :-) Ať se splní tajná přání a máš pořád úsměv na tváři :-) smajlík

Hani ahojky! No jo, u nás to bylo hustý, pět dní v kuse skoro bílá tma, ono by to nebylo tak děsivý, ale ta pitomá vichřice to úplně dorazila. Ale co už, Míťa je zkušenej kamioňák, a já taky musela být na kolech, ale jak píšeš, užívala jsem si to, samo byly okamžiky, kdy mi cvakala prdel, celkově ale se zas čék troška přiučil a tam, kde nikdo nebyl, si i zablbnul a vyzkoušel, co a jak dělat a nedělat :-) Chichi, tak i ty sis to užila, vidíš to! Jak snížek udělá i dobro :-)
Nejhorší bylo prokopávání se a vykopávání aut, to vždycky bylo na tři hodiny :-)

Tady dneska sice je polojasno, ale mrzne a jaro fakt není, zato ledovka všude jo, z té sobotní oblevy smajlík Todlek je horší a otravuje mě to, snížek nee eee, ten je bájo :-))
Boží polštářek Hani, já cu taky, úplně to rozesměje tu sedačku! smajlík

20.2.2012 11:25
mata

XXX.XXX.80.144

Si hodná Hani, žes na nás myslela :-) A já su moc ráda, že jste vy všechny v pořádku :-) Furt to říkám, že nemám strach ani tak sama ze sebe, ale z ostatních účastníků provozu, ale platí to i o chodcích,, někdy způsobí taky ošklivou a zbytečnou bouračku :-|
Tak....a mám stříbrnou klávesnici, safra..... sem si jaksi nalakovala nehty zrovna a zapomněla na to.... smajlík smajlík

20.2.2012 11:44
hankaapes

XXX.XXX.152.48

:-)) Jsi mě rozesmála s tou stříbrnou klávesnicí:-) opravdu jsem se o vás bála, v televizi nebylo nic jiného, než Vysočina a zapadaní kamioňáci a bouračky, hnus fialovej......ten polštářek mě přemluvil, ať si ho koupím :-)

20.2.2012 12:16
mata

XXX.XXX.80.144

Ta chudák klávesnice má i jiné barvičky, často na nalakovaný nehty zapomenu :-))
No oni to v telce vždycky zkreslí, buď to vypadá, jak na sibiři, a přitom se to týká třás jen pár metrů a kousek za už je to jinak, anebo naopak, jiný kraje na tom byli hůř. Ale je fakt, že tady kdysi bývalo pravidlo sněhových zábran podél snad všech cest, což jaksi za poslední tři roky skoro vymizelo smajlík neznám důvod, ale tím pádem se bohužel hodně silnic i při nijak velké vánici, či větrů, stává nesjízdných a musí je zavírat :-| Je to jak u blbých smajlík
S těma kamionama to taky není lehký, když jsou naložený festovně, tak projedou kde co, bohužel hodně jich jezdí poloprázdných, nebo blbě naložených, a pak zůstanou viset a samo jsou mezi nima řidiči, co by neměli řídit ani kolo, stejně jako u dodávek, osobáků.... celkově vím, že jedni z nejhorších řidičů jezdí u Student agency, Icomu, a ještě myslím Hopi.... a taky vím proč :-|
Se nedivím, že tě polštářek přemluvil smajlík Vidět ho někde, taky by mě hnedka ukecal smajlík Je boží!

Gríšenka dostal po čokování nakázáno dva dny odpočívat a nepřijít do styku s jinýma psama, tak to vzal pěkně z gruntu :-) Ještě že na té bílé Míťově peřině nejsou ty jeho bílé chlupy vidět, páč začal troška línat už, asi se blíží to jaro. Vetka se s manželem šíleně smáli, když jsem jim Gríšu ukazovala se slovy: Ten Immunovet je divnej, mám doma Arktickýho Papillona smajlík No co už, aspoň mu není zima :-) Jen Míťa pak v noci divně prskal, jak mu ty chuchvalce neviditelný lécali kol obličeje :-)

20.2.2012 12:21
mata

XXX.XXX.80.144

Mmch Gríšánek se tam takhle přikryl sám, jakože fakt! Na tohle on je expert :-) zrovna včera jsem utrpěla menší duševní otřes, když mi najednou z pod noh odešli Míťovy tepláky!!!! smajlík Chvilku trvalo, než mi docvaklo, že je Míťa fikl na křeslo, na kterým spal Grišutka a ten se za čas vzbudil a i s teplákama odešel hajat na gauč smajlík Chodí nám tu takto taky Míťova mikina, můj svetr, občas čepice...... smajlík A někdy to sice nechodí, ale zato to má jasně viditelné bílé nožičky, anebo ocásek.... smajlík

20.2.2012 12:29
sabina

XXX.XXX.60.81

Jééé holky ahoj všem !
Peťulko - dodatečně přeji všechno nejlepší! Dort je naprosto úchvatnej. Máš to teda perfetkního všímavýho manžela! Si považuj než ho to přejde:-))

Hani, polštářek je přímo bohovskej, máme doma taky ,,xichtíkové,, polštářky, ale nejsou to pejsci, a tehle je unikátní, hned bych vzala asi dva:-) A k té bílé kožené sedačce padne jak na míru dělanej!

Mati, z Gríše tady uchcávám - je k umuchlání v té duchně:-) Jinak sem si říkala, co všechny děláte, nepíšete a tak.

Mě čeká v pátek řidičák, v sobotu babičky a dědy zlatá svatba a tátovi narozeniny...no trochu šílenost.smajlík
Jinak ohledně toho furminátoru - sem si říkala, že vy ho asi nepoužijete...Nám funguje totálka skvěle. Línání se prakticky odbouralo. Fakt denně sednu a z každé strany vyčešu ( dneska už jen ) hromádku do dvou ruk a pes jak se leskne!
Hlavně sem to pořídila i pro Amira...to bude perfektní..až budou všichni prskat chlupy na vyjížďce a já nicsmajlík

20.2.2012 12:31
hankaapes

XXX.XXX.152.48

Gríša je v té posteli naprosto nádhernej:-) Jj, oni se pejsci umí zababušit do peřin když chtějí. To jak odešly tepláky znám, Hubert takhle běžně odcházel a na zádech odnesl mojí bundu, nebo deku, když jsem ho přikryla. Život se psama tropí hlouposti :-)) S těma řidičema máš pravdu, když se myslí a umí, je to o něčem jiném, i když počasí je někdy silnější než sebelepší a zkušenější řidič.

20.2.2012 12:51
mata

XXX.XXX.80.144

Sabi teda to budeš mít festovně nabitej víkend :-) Ale ta zlatá svatba prarodičů je krása..... ach jo, kéž bych tak mohla oslavit tu naši.... odešli mi hrozně brzo smajlík
Tak i na Amira jo? Čéče vidíš, to nemusí být špatný, ani by mě to nenapadlo na koně, to je dobrý :-) Jenom si dáš asi záhul rukama, přeci jen je to maličký a kůň velikej :-) Na řidičák držím palce, buď ráda, že jste tam v jarním hábitu, kdybys to dělala tadyk v těch závějích, tak by ses ani nerozjela :-)

Hihi Hani, tak takys měla doma chodící oblečení smajlík Ale aspoň si ho nezašlápla, bylo vyšší, já mám vždycky amok, když se mi pohne část nějakých hadrů kdesi u kotníku smajlík
To si piš, že počasí často nad řidičem vyhraje :-) Ale aspoň není nuda a kdo to dá, je zas o zkušenost lepší :-) Jenže to je právě ono, dobrej řidič pozná, kdy to nemá cenu hrotit a včas "zašlajfuje" jak se říká, ale chytráci ne, ti si myslí, jak to daj....a tím pádem pak ohrozí všechny okolo, čehož se právě dobrej řidič snaží vyvarovat, čili nemyslí na sebe, ale na okolí..... njn, ale to není jen u řidičů....že. Každopádně mám ti dojem, možná mylnej, nevím, že před rokem dvěma ještě, se v zimě silnice tzv. protřídili, čili jezdili jen fakt ti, co museli a relativně uměli ( jistěže ne všici, ale ten počet "lepších" byl větší, než v létě ), zatímco tak nějak loni a letos bych řekla, že na silnici i v zimě vyjede už kde kdo, třás si myslej, že ty super new auta s ABS a EBS apod. to daj za ně, nebo nevím, ale je to i v zimě děs a mnohem nebezpečnější.
Njn v tomhle ty koně bývali lepší, přeci jen měli svoje mozky a nehodlali se srážet s jinýma, porážet lidi a tak.... i když, taky to mělo nevýhody, jsou to plašani a někdy tvrdý palice, si čék nevybere....:-)

20.2.2012 12:59
mata

XXX.XXX.80.144

Si pamatuju, jak Mí jednou na taxálu jel do jedné dědiny, vánice jak blázen, tam dojel, ale zpátky už silnice prostě nebyla :-) Tak mi volal, Citronek byl tenkrát ještě 4x4 a já vyjela, hrnula sem před sebou normoš obří závěje až na čelní sklo mi to šlo, ale dojela sem, Míťu zapřáhla a hrkali sme zpátky smajlík Jako přední plastovej nárazník se troška odlomil v pacičkách a praskl blinkr, asi o nějakej šutr v té závěji, a chvilkama sme měli krizovky, ba jednou jsme museli vylézt, kus proházet, abych se mohla fest rozjet a hrnout dál, jak to ztratilo rychlost, tak to bylo v háji, ale to taky byly závěje vyšší než auto pomale....ale dojeli sme! :-) Tím, že Citron jde zvednout, tže je výškou jak džíp, a byl čtyřkolka, dokázal fakt hodně. Bylo to bájo, čék ale nesměl čučet na spotřebu smajlík A samo byl převod do síly, tže až takový žihadlo na klasický ježdění, jako je teďka, taky nebyl / ale furt byl mnohem žihadlovější, než nafťák jo smajlík si prostě musím rýpnout sama do sebe, a do našeho Chryse smajlík / , ale bylo to super auto na super zimy. :-)

20.2.2012 13:05
mata

XXX.XXX.80.144

Pamatujete na můj umělej živej plot na branku? Hani, ty myslím ses ptala, jak to přečká zimu.... tak tady máš foto, je to furt stejný, nikde se to nerozpadá, nedrolí a nemá to chybu v tom sněhu :-) I když tohle je focený někdy v pondělí, to skoro nesněžilo.....pak už se fotit nedalo v té vichřici :-))

20.2.2012 13:21
hankaapes

XXX.XXX.152.48

Mati, nejen že si pamatuju, ale už jsem to ukázala a doporučila dvěma kámoškám, co něco podobného potřebujou, takže hurá, vydrží to fakt všechno .o))) Makám...

20.2.2012 13:23
mata

XXX.XXX.80.144

:-) Hani tak to su moc ráda smajlík
Jen makej, taky se tu od rána mořím a už mám skoro domořeno a jdu si s Citrím dát "Ledovou jízdu" :-)

23.2.2012 10:20
mata

XXX.XXX.80.144

Tsss tssss sss....smajlík Co všicky děláte? smajlík Se neupracujte... smajlík

Já si podruhé, poprvé v dětství, nachladila močák, tak "marodím" :-( Přehrabuju hadry doma, vyřazuju, budou to sbírat na charitu, tak jim toho dám dost :-) a už plánuju zahradu, jaro.... zakoupila jsem další stínovky, přemýšlím, kde co zas změním, dobuduju, odbuduju.... :-))

23.2.2012 10:59
sabina

XXX.XXX.60.81

Jééé takovej chundelka sněhovej:-)

No pracuje a nepracujem.. Jinak nachlazenej močák - to je pěkný svinstvo Mati. Tak udržuj v teple hlavně a hooodně pij! A brusinkýýýýýýsmajlík

Copak ty a zahrada...to je potřeba pořád zvelebovat - dokud je co, jen zvelebuj

23.2.2012 11:06
hankaapes

XXX.XXX.152.48

:-) Teda holky, já pořád nějak nestíhám. Mati fakt se opatruj, teplíčko a pitíčko je základ léčby, drž se dělej debordelizaci ve skříních, já to mám za sebou :-)) Příští týden už budu v docházce pilnější, měl by být větší klid. Taky se těším až začnu krášlit zahradu, už aby to bylo :-)

23.2.2012 11:23
rude

XXX.XXX.13.149

:-)) i já pracuju... ale všeho moc škodí, takže zase na chvíli pauzička :-)

Já když kouknu na naší zahradu - všude led, kaluže, papírové zbytky od petard co k nám nalétalo z ulice, bobky ... je mi ouvej. ta zahrada vypadá hrozně. jak smetiště smajlík do toho táta na druhé zahradě pustil slepice, takže jsou všude slepičáky... už aby se oteplilo, zem to vsála a začlo to zarůstat trávou.

zkus brusinkový čaj od Picwicku, je výborný :-) chlastám ho pořád. děláme si ho s Michalem na večer u TV, říkáme tomu čaj o deváté :-) a tělíčko má celou noc klid na vstřebávání živin :-)

23.2.2012 12:04
mata

XXX.XXX.80.144

Hurá, žijete všechny smajlík :-)
Ba že bumbám brusinky a Pickwickový dokonce Peti :-) Zrovna minulej týden sem natrefila na akci Pickwick čajů a tak sem zakoupila různý druhy a brusinky jsou mezi nima :-) Pickwick je moooc dobrej, jen zbytečně drahej normálka.

Hani to ti závidím, já to tadyk všecko vyklízím, nemám ještě ani půlku jedný skříně a to mě jich čeká milion ve všech místnostech, a taky stěna a gauče..... všecko to půjde rozmlátit a do kelu, mám do jara čas, ale když vidím, kolik toho je, tak bych to nejradši všecko podpálila aj s těma hadrama, věcma a vším smajlík

Peti to tě lituju s tou zahradou, u nás je to zatím krásný, neb zapadaný sněhem smajlík Až to roztaje, asi mě taky vomejou :-| Odkaz hezkej :-)

Njn, tak pilně pracujte včeličky :-), taky du pokračovat....vůůůůbec mě to neba a hlavně je toho ještě moc a obávám se, že to do toho jara ani nestihnu smajlík ale pak budu mít holodům, to bude príííííma smajlík smajlík

23.2.2012 12:08
hankaapes

XXX.XXX.152.48

:-) To je přímo umělecká fotka :-) Jj, holodům je taky můj sen, ale dokonalosti nikdy nedosáhnu i když jsem vyprázdnila skříně co to šlo :-) Tak holčičky, do práce :-))

23.2.2012 12:14
mata

XXX.XXX.80.144

Umělecká jo, kdyby nešlo o sněžného Buřťoburgra v ještě jakž takž dobrém stádiu, jinak chodí dom i v daleko horším smajlík Takže na proťápky se nám ten overal, co sem jim zakoupila, fakt hodí :-)
Tak tak, vesele do práce, JEN VESELE smajlík

23.2.2012 12:16
sabina

XXX.XXX.60.81

Jéé holky a mě pickwik vůbec nechutná - je na mě takovej moc umělej.
Já teda celkově radši černý čaj či zelený, nebo nějakou směsku bylinek...ovocnej jen ,, od tekanee, nebo lipton nebo lord.
Jinak těžce ujíždím na Earl grey tea :-)

A zahradu vám po zimě nezávidím ani náhodou...stačí mi vidět to venku, jak se všechny ty ,,hovna věci najednou ukážou v tom bahně hnusným...no ble

23.2.2012 12:20
sabina

XXX.XXX.60.81

Joooooo a holky! Můj pes dneska zabil myšsmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík
Asi se mu něco stalo na mozečku!
Takže když řeknu ,, A kde má Gabulka myšičku? ,, tak utíká ke stromečku kde ji ťafnulsmajlík Uvařila sem mu krky s mrkvičkou a celerem, trošku to v robotu rozmašírovala na hrubou kašu, jinak mi mrkev nechává, tak tu sedí a nasejsá:-)

Taky mají vaši psi rádi brambory? Nikdy by mě to nenapadlo, ale přišel ke mě když sem jedla, že co to papám - tak sem mu na vidličce ukázala že hele, bramboru - to bys určitě nejedl. A blem ho...nestihla sem ani mrknout a brambora i s kusem vidličky u něj v huběsmajlíksmajlík
Takže před nim schovávám vařený bramborysmajlíksmajlík

23.2.2012 12:47
mata

XXX.XXX.80.144

Pickwick je náhodou mňam, i zelenej, hlavně ten s citronovou trávou a jahodou, anebo malina, či červený ovoce :-)) Ale jinak nejvíc kupuju Jemču a Zlatej šálek, mají totiž super výběr druhů :-) A i sušenej čaj, bylinky a máta a tak, je moc dobrej, jen pracnější na přípravu :-)

Chudák myška, musela být nějaká namrzlá :-) Frííí taky chytí, Džava též, jsou to lovci a rychlíci, bohužel Kikina je aj jí a pak blije, to chytré Frííí je nejí :-) A pro Bíšu s Gríšou je to FUJ, pod jejich úroveň, od toho mají své podřízené že smajlík

Brambory moji psi milují, a i ti dřívější je milovali, a víc syrové, než vařené, ale dostávaj je jen na chuť někdy, když je dělám, anebo jím, jinak ne :-) Se ti Gabulka nějak probral ze spaní, po 6-ti letech co? :-) Objevuje ameriku :-) :-)

23.2.2012 12:52
mata

XXX.XXX.80.144

Jo a v teple se udržuju, už sem si přitáhla houpací křeslo k.... viz. foto. ..... a hooořřříííím smajlík Že nás s Mí nenapadlo je koupit dřív a mořili sme se tadyk se starýma kamnama....smajlík Hááá výhřevnost, nekoukal ohýnek a navíc šílená spotřeba dřeva a vše šlo do komína, to ty dnešní novoty krbový, i když ty druhý nejmenší na trhu ( nám stačí bohatě, větší bysme tu nevyužili ) jsou někde jinde, jak výhřevností, tak spotřebou dřeva a hlavně STYLEM cirkulace vzduchu a odvodu do komína, tudíž silně ekonomický :-)
Njn, jak řeklo Mí: Musel uzrát čas Bubino :-)

23.2.2012 16:52
sabina

XXX.XXX.60.81

Matiiiiiiiiiiii tak ty kamínka jsou totálně boží!!!!!!smajlík

No nevim co se s Gabem děje...tu myš nechytl do puse - to je přece fujky...ale zaťápnul ju packou. Pak na ni čučel, jestli se hýbá, nehýbá...a radostně tak nadskakoval...a nadskakoval. Tak sem ji zvedla za ocásek jestli chudák třeba není napolo. No pro jistotu sem sní klepla o zem. Ale netušila sem, že ON by někdy do něčeho takového šel.

24.2.2012 10:35
sabina

XXX.XXX.60.81

Děvčátka - řidičák je doma:-)smajlík

24.2.2012 10:49
hankaapes

XXX.XXX.152.48

:-)) Skvělé :-)

24.2.2012 13:02
mata

XXX.XXX.80.144

smajlík Sem to věděla, myslela na tebe, ale přesto velká GRATULACE!!! smajlík

Kdy to zapijem? smajlík smajlík Až bude teplo ne, dále Lemonka smajlík

24.2.2012 14:55
sabina

XXX.XXX.60.81

Kujůůůůů! Trochu nervy, ale zvládnuto:-)

No jakmile bude hezký:-)

28.2.2012 10:19
mata

XXX.XXX.80.144

Teda děcka, odkud nás to ZASE tahám? smajlík
Co vyvádíte všici? Že by vás to děsivý počasí tak uondalo smajlík Nebo jste zavaleni prací smajlík
Hani už se manžel vrátil z Mombasy? :-)
Tadyk je to jak o aprílu už nějakej den, chvilu vánice, chvilu modro, vichřice.... děs běs :-|

28.2.2012 10:35
hankaapes

XXX.XXX.152.48

:-) Mati už se vrátil, ale nevyšly mu fotky, jak jsem pochopila, bylo to jako v přírodopisném filmu. V letadle mu na zpáteční cestě praskl bubínek a teď lítá po doktorech a rtg, protože neslyší......Až se z toho dostane, tak něco snad vložím a napíšu víc. Musím se přiznat, že se strašně před váma stydím, každý večer brečím pro Huberta a přesto jsem si už našla štěně. Snad mi to Hubert odpustí, ale kamarádka mi říká, že Hubert dobře ví, že jsem ho nevyměnila......Je to ten největší rozpláclík, chodím ho každý týden navštěvovat a má rodokmen se zdravými předky, každý dlouhověký a plný titulů.....Takže, když všechno dobře dopadne, představuju vám Gulivera:-)

28.2.2012 10:44
mata

XXX.XXX.80.144

Haníííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí to je úúúúúúúúúúúžasnýýýýýýýýýýýýýýýýý!!!!! smajlík smajlík smajlík
Guliver je božskej!!!!! smajlík smajlík smajlík
Nemáš se vůbec co stydět proboha!!!! Je to naprosto to nejlepší, co můžeš udělat, a Hubýsek to jistě schvaluje - beztak ti pomohl vybírat smajlík :-) Bez pejska se žít nedá, něco jinýho je, když já jich mám víc, ale kdybych měla jednoho a odešel mi, tak budu taky hned hledat jiného, protože prostě taková su, potřebuju psa jako vzduch :-) :-)
a to jméno je perfektní!!! smajlík smajlík Máš víc fotek, držtička placatá, to se bude líbit Sabči, ona ty držtičky miluje smajlík :-)
teda ale překvapuje mě, že jsou angličtí buldoci dlouhověcí Hani, co vím, mají docela dost zdravotních problémů a ten věk tam taky není zrovna vysokej, ale možná se pletu, nechci ti vůbec kazit radost, to fakt ne, jen se bojím, abys pak třeba zase nebyla brzo smutná, víš.... :-) :-) Ovšem když píšeš, že chovatelka je má dlouhověké a zdravé, tak to máš zjištěný, já o nich moc nevím :-) Jen se prostě o tebe bojím no :-)

Chudák manžel, tak snad bude brzy v pořádku! To musí být děs, prasklej bubínek.....

28.2.2012 10:56
hankaapes

XXX.XXX.152.48

:-) Mati, díky, že mě chápeš, jak píšeš, já bez psa nemůžu žít ani dýchat...Mám šanci, že se dožije až 11ti let. Ale to víš, Hubert měl taky předpoklad žít déle, ale ta zku......á nemoc ho dostala. Posílám ještě jednu fotku, ale ta není ani trochu příznivá ke mě :-) Budu ho fotit každý víkend, tak uvidíme jak chlapec poroste :-) Já jsem o AB uvažovala už dřív, jako o parťákovi k příliš temperamentnímu Hubertovi na zklidnění. Prostudovala jsem co se dalo, nad rodokmenem každého předka jsem ztrávila množství hodin, aby tam nebylo příbuzenstvo a tak. Snad to vyjde. JJ, já jsem chtěla Gulivera jako jméno už dávno, ale k žádnému mému psovi se nehodilo, takže konečně jsem se dočkala :-)

28.2.2012 11:08
mata

XXX.XXX.80.144

Ježiš Hani ten je KOUZELNEJ!!!!!! smajlík smajlík To je nádhera!!! Já ty držtičky taky můžu a je fakt, že AB má úžasnou povahu, pamatuju z dětství na ty ještě starší typy, zdravější, neměli tak sražený čumáky a možná ani problémy s rozmnožováním, to netuším že, sem byla malá, ale na každý výstavě jsem letěla k nim a ptala se všech majitelů, zda si můžu jejich pejska pohladit :-) Hrozně se mi líbili a hlavně ty jejich povahy byly fajn.... oni a baseti, jako prtě sem je žrala no, teda i jiný plemena samo, ale tydlek plemena byli takový....jiný že, vzhledem, malý a přitom velký a hrozně fajn na muchlání....:-))
Ti dám, že fotka není příznivá k tobě, vždyť ti to děsně sluší!!! smajlík A s Guliverem vypadáte dokonale....kriste to je drobeček a přitom už obříček, že smajlík :-)
Jjj to jméno je na něj jak dělaný a vidím, žes jméno i plemeno měla už dávno daný, což je dobře, a fakt je Hani, že tvoje kamarádka má pravdu, Hubýsek je s tebou stále a určitě by ti Guliverka schválil i daleko dřív :-)
Strašně se těším na další fotky, foť jak vzteklá, ju???? smajlík A kolik už mu je? Dva tři týdny? A v kolika týdnech si ho budeš břát domů? Su zvědavá ale, co? :-)

28.2.2012 11:13
mata

XXX.XXX.80.144

Víš co je prča Hani? Jak jsme měli tu Vikinku, kříženku špice z útulku ( viz. foto, kde je označená šipkou ), tak její přezdívka byla Gulí, Gulina, Vikina Gulina :-) To je skoro jako Guliver že? smajlík Ani nevím proč, ale ty přezdívky u svých psů jsem měla vždycky a nikdy nezněly nějak normálně :-) A Vikina byla prostě Gulina :-)

28.2.2012 11:27
hankaapes

XXX.XXX.152.48

:-)) Ta Gulinka je prostě Gulinka, to jméno jí taky sluší :-)) Mati, Guliverovi je teprve dneska devět dnů, je to pacholek rozežranej, ale už mě dal pusinku, sice vím, že hledal něco jedlého, ale dostal mě, i jeho máma mi pořád leze na klín....To je maminka, ale tatínek je daleko nejparádnější, toho na fotce nemám a nemůžu ukazovat cizí fotky, ale doufám, že Guliver doroste do jeho podoby :-)

28.2.2012 11:34
mata

XXX.XXX.80.144

Tý jo Hani, teda maminka je krásná taky a ani není tlustá, jak někteří ti buldoci bývaj, bečky sádla, tadlek je naprosto ideál smajlík A tatínka bych taky ráda viděla, nemůžeš mi ho poslat na email? :-) Guliver bude určo vysportovanej kluk, jako byl Hubýsek, na chaloupce bude mít terénu ke sportování spoustu smajlík Mají sílu, se směju už dopředu, páč mi v hlavě hlodá červíček šibaláček a vidím Guliverka, kterak ti stěhuje kameny, záhonky, stromky..... smajlík smajlík
Júúú to je ještě mrníček, 9 dnů, ale ono to uteče a za chvíli bude doma a tím spíš to uteče, že ho můžeš chodit navštěvovat smajlík Tak pusinku! Už se zamiloval, určo dobře ví, jak skvělej život u vás ho čeká :-)

Chichi, tadyk troška třídím fotky zas a kohopak tu nemám? :-) Poznáš? Myslím, že to není těžký :-)

A ta Peťa na nás úplně kašle smajlík

28.2.2012 11:41
mata

XXX.XXX.80.144

Ještě....nápověda: Já to nejsu :-)

28.2.2012 11:44
hankaapes

XXX.XXX.152.48

:-) Ty jsi krásná už odmalička :-)) Vidím, že tvoje vášeň pro rychlé stroje je v tobě od narození :-)) Tátu Gulivera uvidíš na stránkách chovky Z Agátové cesty, moc zajímavé počteníčko. Já jsem byla hodně překvapená, když jsme přiši poprvé na návštěvu, to byla maminka Sára ještě před porodem, viděla jsem, jak buldoci běhají po zahradě obrovskou rychlostí, fakt jsou nádherně osvalení a plní energie. Pokud na těch stránkách budeš, pusť si i videa, úžasné :-)) Už se chystám s kamarádkou a jejími třemi setry a Guliverem jet na dovolenou do Kašperských hor. Má tam pronajetou chaloupku, krásná krajina a Guliver bude mít společnost psí smečky, naučí se domlouvat se psy, ale budu ho muset krotit, aby to s pohybem moc nepřeháněl, dokud nedoroste :-)

28.2.2012 11:56
hankaapes

XXX.XXX.152.48

mata napsal(a):
Ještě....nápověda: Já to nejsu :-)

To není možné, tak krásné dítě...že by maminka? Ta je taky moc hezká a zajímavá :-)

28.2.2012 11:59
mata

XXX.XXX.80.144

:-) Hani jak jsem psala nápovědu, já to nejsem :-) Ale je jasný, že je to Míťa smajlík Ten má to řízení v krvi odmala, já sem s Káčulkou taky brmičkala odmala, ale "jen" ve "stodvacítce" :-)
Díky za odkaz, na stránky určo juknu, už se těškám smajlík No to bude super ten výlet se smečkou a Kašperský hory, tam je nádherně!!! smajlík smajlík To bude mít Guliver super socializaci :-) Jj ten pohyb budeš muset hlídat, než doroste, to je fakt, ale tak na to jsi zvyklá od velkých plemen, to budeš dělat automaticky :-) A budeš pak doufám fotit, a zásobit nás tady, ať se taky pokocháme :-)
Tadyk sněžilo a teďka prší smajlík Musím ven, na poštu a tak, ale fakt se mi nechce do tohodle...už aby bylo jaro, jako jaro, nebo spíš začátek léta a doufám, že to letošní léto nám vynahradí ten loňskej hnus :-|

Jedna z mála věcí, co Míťa nikdy umět nebude ( ještě je to plavání a bruslení smajlík ), lyžování :-) Tady je důkaz, že to nedával už odmala :-)) To stojící je jeho mamka.

28.2.2012 12:07
hankaapes

XXX.XXX.152.48

:-) Mě taky napadl Míťa, ale tohle dítě je tak něžňoučké a on takový chlapák:-)) Aspoň víš, že pokud bys měla mimi, mělo by být po kom opravdu povedené :-)) Já se na tu dovolenou tak těším, až se bojím, že to z nějakého důvodu nedopadne.....Tihle setři jsou opravdu úžasní, kámoši Huberta, tak snad si užije i Guliver. Tu zátěž budu hlídat, to je jasné. U nás je už jaro, ani památky po sněhu a začíná mi vykukovat tu a tam kvítek ozdobného mechu. Jaro bude za chvíli všude :-))

28.2.2012 12:13
sabina

XXX.XXX.60.81

Aááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá Co to vidí voko mojesmajlík
Hanííííííí chci být tvoje dítě:-) Tihle psisáci jsou boží. Máme dva tady u nás ve městě a fakt super. Pejsci jsou hezčí než fenky, a pokud se vybírá fakt důsledně, tak věřím že bude i zdravej a sportovec tělem i duší:-)

Gratuluji!!!! A věř že Hubísek ví, že nevyměnilas..... Můj pes ani nežárlí - protože ví, že mě má jistou! Tak asi tak!:-)

To je božíííííííí Já má radost holkysmajlíksmajlík

28.2.2012 12:14
sabina

XXX.XXX.60.81

Jooo Hani a jinak pejsci na G - jsou prostě skvělí:-) Guliver je boží jméno.
Já kdysi chtěla ,,Bacardi,, a pořídit časem Coka smajlík

Ale když sem čekala až se prcek narodí a viděla jeho první fotku, a jela se tam v měsíci podívat - Byl to Gabo jak vyšitej. Ani nevim proč:-) Asi se tak prostě chtěl jmenovat.

28.2.2012 12:16
sabina

XXX.XXX.60.81

Jinak Mati - kdo by tu držtičku jako nepoznal smajlíksmajlíksmajlíksmajlík Co?

Byl slaďouš když byl malej:-)

28.2.2012 12:21
mata

XXX.XXX.80.144

:-) joooo holky, Míťa jako malej vypadal fakt sladce a nevinně, spíš jako holčička, vždycky měl víc vlásků, než jeho ségra a to jim zůstalo dodnes smajlík smajlík Občas si říkám, co to doma vlastně mám smajlík

Sabi na Gaba to jméno fakt sedne, prostě jak ušitý :-)

Hani věřím, že se těšíš, a aby se to nepokazilo, tak se prostě "netěšíš"! :-) Taky se často na někoho, nebo něco, nebo někam, "netěším", a pak je to super smajlík smajlík Ti to jaro závidím, tadyk je děsně smajlík Už mě to neba a neba a neba....

Tak a Peťa, Evča a Markét dostanou velký Áčka za nedocházku smajlík Já jim dám, takhle nás tadyk flákat smajlík

28.2.2012 12:22
sabina

XXX.XXX.60.81

Tak tak Hani - ,,Netěšit,,
Taky se většinou ,,netěším,,smajlík

28.2.2012 12:23
mata

XXX.XXX.80.144

Mmch TOTOK když sem spatřila poprvé, udělalo se mi mdlo....a to tadyk má ještě dlouhý vlasy, když sem ho poznala, měl to vylepaný "dvojkou" fuj hnus fialovej smajlík Kvůli mně si je musel nechat narůst, jinak sem mu říkala, že s ním chodit nebudu smajlík
Todlek je jeho první mašina, Jawka 250 a Míťovi tadyk bylo 18 :-))

28.2.2012 12:24
mata

XXX.XXX.80.144

Příšerný co? Aneb....Kdo jsi zjeve??? Jáááá sem kráááásnýýýý motýl! smajlík

28.2.2012 12:25
sabina

XXX.XXX.60.81

Ááááááááááásmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík

Tak to nééééééééééééééééééééé, tohle bych dosmrti nevěřila, to nevidětsmajlíksmajlík

28.2.2012 12:37
hankaapes

XXX.XXX.152.48

:-)) Díky holky, já jsem se bála, že mě odsoudíte o to větší mám radost, že je Guliver schválen:-)) on Guliver bude mít v papírech jméno od Z, ale pro je to Guliver už teď. Mati, co máš, Mítovi to náhodou moc sluší i na "dvojku" :-))

28.2.2012 12:39
sabina

XXX.XXX.60.81

Jinak moc času - no jak se to vezme. My už všema nohama vlítly do tréninkových vyjíždět. Koníci veselí, tak je potřeba to systematicky odbourávat.
Tak to stojí čas i úsilí se udržet na živusmajlík

28.2.2012 13:20
rude

XXX.XXX.13.149

Hani to je super zpráva, čekala jsem, kdy s tím přijdeš :-):-) smajlík ten prcek nemá chybu :-):-) moc ti přeju, aby to klaplo a měla jsi doma toho drobečka, i když Huberta nic nenahradí, zaplnilo ti to v srdíčku aspon trochu tu díru po Hubertovi :-)

já tyhle pesany zavalitý taky můžu :-) už se těším až ho přivezeš! musíš ho pořádně fotit, ať máš vzpomínky, nebo řekneš a já ti ho přijedu nafotit smajlík
ale upřímně uplně mi to trhá žíly, chci taky štěndo smajlík

Mati dobrý fotky Míti :-)smajlík asi by tě zabil vědět, že je tady zevřejňuješ co? smajlík

28.2.2012 13:46
mata

XXX.XXX.80.144

Peti konečně, ahoj smajlík Myslím, že nezabil čéče, jemu přijdou normální totiž, jemu nepřijde, že byl nějak hnusnej smajlík No....co už :-)

Hani neblázni, fakt nevím, jak tě jen mohlo napadnout, že bysme tě odsuzovaly smajlík Spíš naopak, potichunku jsem doufala, že nový štěndo přijde co nejdřív, abys netrpěla samotou bez pejska :-) A jak píše Peťa, i já se přidávám s přáním, aby maličkej byl zdravučkej a hafo let ti dělal radost :-) :-) Júúú a to je fakt, Peťa by mohla přijet ho nafotit, anebo bysme si mohly udělat společnej výlet, až budeš na chaloupce a "přepadnout" tě všici :-) Ony jsou tyhle držtičky nádherný aj dospělý samo, ale jako mimča jsou naprosto k umačkání a už teďka ti to mačkání Gulíška závidím smajlík :-)

Sabi v tom bahně šíleným blázníš s Amirkem jo? Jsi odvaha, musí být po zimě plnej energie a v tom blatě by sebou sekl aj spící kůň, natož nabušenej :-)) Se koukej troška šetřit a ne sebou mlátit vo zem, máš mladý tělo a musíš s ním ještě pár desítek, stovek, let vydržet - s tím tělem myslím smajlík smajlík

Tohle je Míťuův Rexík, první pejsek, dožil se 17 let a dovedl Mí až do dospělosti :-) Tadyk mini štění

28.2.2012 13:46
mata

XXX.XXX.80.144

Tady už dospělej s šíleným Míťou malým :-)

28.2.2012 13:48
mata

XXX.XXX.80.144

Takhle si ho pamatuju já, ale znala jsem ho jen 14 dní, pak zemřel :-)

28.2.2012 13:56
mata

XXX.XXX.80.144

A poslední, Míťova střední, myslím ale druhej ročník smajlík, Míťa je označen červenou šipkou a vedle je modrou šipkou označenej Pája, což byl jeho spolužák a nej kamarád a právě díky Pájovi jsme se s Mí poznali. Pája totiž jeden čas bydlel u mne, když ho otec vyrazil z baráku a byli jsme fakt dobří kámoši.... když šel na vojnu, uspořádal u mne ohýnkové roloučení a pozval právě Míťu krom jiného :-) Pája se před pár lety bohužel ( jak už jsem tu myslím něěkolikrát psala ) zabil v autě.... zemřel vlastně zbytečně, ptž mu dvěma hysterkama nebyla poskytnuta první pomoc... ale to už je fuk teď.
Oba tady teda jsou takový ucha totální, přeci jen v těch 18-ti a výš už vypadali troška chlapštěji :-)
Někde mám fotku....

28.2.2012 13:59
hankaapes

XXX.XXX.152.48

:-) Holky to krásný a skvělý nápad, že byste přijely na chalupu a fotily odborně Gulivera :-)) Zatím nebudu nic plánovat, dokud nebude doma, abych to nezakřikla. To je krásný věk prvního pejska Míti, a pesánek evidentně spokojený :-) Jak můžeš říkat, že je na fotkách Mí nehezkej, mě se všude líbí, prostě kluk jak má být :-)) Jsem dneska fakt šťastná, že mi tak fandíte, opreavdu se musím pořád usmívat a myslet na Gulivera a do toho se mi derou do očí slzy za Huberta.....už zase bulím

28.2.2012 14:05
rude

XXX.XXX.13.149

však já nemyslím, že byl hnusnej, to proboha ne! Jen ta doba, ty účesy, ta móda... my vždycky když najdem staré fotky tak se řežem smíchy smajlík nedávno mi přiensl Michal fotky z jeho puberty, dlouhý vlasy na ramena.. měl přezdívku DiCaprio, kdybych ho sem dala, tak mě uškrtí smajlík a já mu pořád říkám, že mi DiCaprio přijde jako slizoun a on pak vytasí na mě tohle :-)

ten Rexík vypadá jako štěně na NO a pak kde je s Míťou jde spíš do špice... frajer s motorkou :-)

28.2.2012 14:09
hankaapes

XXX.XXX.152.48

:-) To máš pravdu, ta doba, ta móda, ty účesy.....smajlík Je zvláštní, že psi byli vždycky " IN ", v jakékoliv době, sice trochu jiní, ale pořád andělé povahou:-)

28.2.2012 14:19
mata

XXX.XXX.80.144

Peti já vím, žes nemyslela TY že by byl hnusnej, to sem totiž myslela jÁ víš, sem to říkala za sebe jako, jen sem se zas nějak blbě vyjádřila smajlík Páč hnusnej byl v mých očích tenkrát, a on to ví smajlík
Hani díky za Míťu, jistě ho potěší, že se ti líbil, páč já na něj furt že je eee eee smajlík Ale jak Peťi říkáš, fakt tenkrát byla jiná doba a když se čék kouká na ty fotky, účesy, styl oblíkání a tak, musí se řezat smíchy smajlík
Jéééééééééééé a jááá chci vidět Michala s dlouhýma vlasama!!!! Proooosssíííííím smajlík smajlík :-) Musel být božííí, DiCaprio je hnusnej, jenže on má prostě hnusnej xicht, jemu nepomůže už nic, natož vlasy :-)

Hani fotila by jen Peťa, ona je profík, já ne, já bych jen mačkala držtičkovitého Gulíška jo? smajlík Júúú.....začínám se NETĚŠIT na další týdny :-) smajlík Hani jen se usmívej i slzičkej, oboje je dobře, emoce se nemají zadržovat a všechny tady víme, jak moc ti Hubýsek chybí a co pro tebe znamenal, to, že máš Gulíška, nijak sílu citů k Hubýskovi přeci nezmění, vždyť my to všechny známe a víme, jak to je :-)

A mám to, duben 2000 a vylepanej Míťa a vojenskej Pája :-)

28.2.2012 14:19
mata

XXX.XXX.80.144

Sme byli Pájovi na přísaze a pak sme jeli všici dom - ke mně :-)

28.2.2012 14:20
sona1

XXX.XXX.1.101

hankaapes napsal(a):
:-) Mati už se vrátil, ale nevyšly mu fotky, jak jsem pochopila, bylo to jako v přírodopisném filmu. V letadle mu na zpáteční cestě praskl bubínek a teď lítá po doktorech a rtg, protože neslyší......Až se z toho dostane, tak něco snad vložím a napíšu víc. Musím se přiznat, že se strašně před váma stydím, každý večer brečím pro Huberta a přesto jsem si už našla štěně. Snad mi to Hubert odpustí, ale kamarádka mi říká, že Hubert dobře ví, že jsem ho nevyměnila......Je to ten největší rozpláclík, chodím ho každý týden navštěvovat a má rodokmen se zdravými předky, každý dlouhověký a plný titulů.....Takže, když všechno dobře dopadne, představuju vám Gulivera:-)

Ahojte holky,
tak se taky "pochlubím" novým pejskem. Další pyrenej být nemůže, Montyho mi nikdy nikdo nenahradí, byl moc výjimečný a měli jsme spolu výjimečný vztah, byl mé druhé já... Ale bez psů se opravdu nedá žít... Náhoda (nebo osud?) tomu tak chtěla, že jsem si domů od kamarádky přivezla začátkem ledna 9 ti měsíčního pejska malého oranžového špice, který jí jaksi "zbyl" jako neprodané štěně. Padli jsme si do oka na první pohled a dnes už je u nás zase veselo. Malý Gerry (čteno s G na začátku) je sluníčko, neskutečně pozitivní a kontaktní tvoreček a tak chytrej, že už po týdnu se choval jako by u nás vyrostl od miminka a vše umí a ovládá levou zadní :-)

28.2.2012 14:21
mata

XXX.XXX.80.144

Jela sem já, kámoška, kámoš, Míťa.... tady jsme po přísaze já s Mí vzadu a vepředu v bílém kámoš a Pája v zeleném :-)

28.2.2012 14:25
hankaapes

XXX.XXX.152.48

:-) Krásné fotky, krásní lidé.....čas her a malin nezralých :-) Nemůžu si pomoct, ale jste tam všichni krásní, bezva mladá generace, jen houšť a větší kapky, víc takových lidiček :-)

28.2.2012 14:27
mata

XXX.XXX.80.144

sona1 napsal(a):
Ahojte holky,
tak se taky "pochlubím" novým pejskem. Další pyrenej být nemůže, Montyho mi nikdy nikdo nenahradí, byl moc výjimečný a měli jsme spolu výjimečný vztah, byl mé druhé já... Ale bez psů se opravdu nedá žít... Náhoda (nebo osud?) tomu tak chtěla, že jsem si domů od kamarádky přivezla začátkem ledna 9 ti měsíčního pejska malého oranžového špice, který jí jaksi "zbyl" jako neprodané štěně. Padli jsme si do oka na první pohled a dnes už je u nás zase veselo. Malý Gerry (čteno s G na začátku) je sluníčko, neskutečně pozitivní a kontaktní tvoreček a tak chytrej, že už po týdnu se choval jako by u nás vyrostl od miminka a vše umí a ovládá levou zadní :-)

Soni!!! Ahoj, moc tě zdravím a jsem moc ráda, žes za námi přišla po dlouhé době smajlík Hrozně mě to zasáhlo, ten rychlý Montýskův odchod.... a jsem strašně moc ráda, že máš nového parťáka smajlík smajlík Je krásnej a jmenovec mého Gerryho, tak už máme Gríšánky dva tady :-) smajlík Je super, že dělá takovou radost a doufám Soni, že za námi zase přijdeš častěji a pochlubíš se fotkama Gerryho a zážitkama, co vše provádí a jak lumpačí, ju? :-)
Ale je to tedy rozdíl, od medvídka velikého k pidi veverce :-)

28.2.2012 14:29
rude

XXX.XXX.13.149

joo přísahy.. smajlík mám doma někde fotku z bráchovy, ale to bylo ještě o pár let dřív než ta vaše, takže všechny holky trvalou a kluci vylepáno smajlíksmajlík já samozřejmě byla někde na hlídání u babičky, protože mi bylo asi 8.

Soňo gratuluju k malém pomeranči :-) je krásnej. překvapuje mě, že není zase PHO, ale chápu, že ne všechno jde, i když by člověk moc chtěl... smajlík náhoda i osud asi věděl, co dělá :-)

28.2.2012 14:30
mata

XXX.XXX.80.144

A už fakt poslední holky, ať vás nezahltím, neotrávím a neuspím :-)
Je to z léta 2001 ze společné dovči s kámošem a kámoškou, fotila nás kámoška.... klasický typ mé nej dovči, prostě puťák autem, spalo se v autě, či stanu, či pod širákem, zastavilo se kde se nám líbilo, vařilo se na bombě.... což je zde taky vidět, a a samo Batulka brmala se mnou. Jelo se mým prvním autím, modrým Citronkem Modráskem :-) Jooo to byly časy... tadyk sme zrovna vařili véču, fazole s klobásou :-)

28.2.2012 14:32
mata

XXX.XXX.80.144

mata napsal(a):
A už fakt poslední holky, ať vás nezahltím, neotrávím a neuspím :-)
Je to z léta 2001 ze společné dovči s kámošem a kámoškou, fotila nás kámoška.... klasický typ mé nej dovči, prostě puťák autem, spalo se v autě, či stanu, či pod širákem, zastavilo se kde se nám líbilo, vařilo se na bombě.... což je zde taky vidět, a a samo Batulka brmala se mnou. Jelo se mým prvním autím, modrým Citronkem Modráskem :-) Jooo to byly časy... tadyk sme zrovna vařili véču, fazole s klobásou :-)

Mmch Míťa už tam má trošku bradku a delší vlasy, je to vidět že? :-)) Za ten rok mu to narostlo rychle, muselo, pokud se mnou chtěl zůstat smajlík

28.2.2012 14:34
sona1

XXX.XXX.1.101

On zas tak pidi není, není to trpasličí špic, ale ten trochu větší :-) No vlastně jako Gríša, papilon je asi stejně velkej ne- tak kolem 4 kg? Ale jo, je to rozdíl, pořád se ohlížím, kde mám psa a on dole pod nohama :-) Nejsu zvyklá psa hledat :-)

28.2.2012 14:36
sona1

XXX.XXX.1.101

Peti, to není pomeranian, ale malej špic, to je ten trochu větší :-) Ale jinak to sedí, je oranžovej jak pomeranč :-))
Já jsem měla a mám možnost mít dalšího PHP, Monty má spoustu dětí a mnoučat... ale nejde to no, je nenahraditelný.

28.2.2012 14:38
hankaapes

XXX.XXX.152.48

:-) Gerry je fakt jako sluníčko :-)) Moc ti ho přeju a gratuluju, bez psa se nedá...... nějak mi unikla ta první fotka :-). Mati, to je romantika v tom lese a Míťa jako začínající zálesák:-))

28.2.2012 15:13
mata

XXX.XXX.80.144

Jj Soni, Papišové jsou ve dvou velikostních rázech a můj Gríšenka je 3,5 kg, teda teďka "přibral" a má 3,9 kg :-)) A náhodou, ať už trpa špic, malej, anebo pomík, jsou krásní, prostě plyšové chundelky s povahou dráčků :-) A třebas časem, až to nejhorší přebolí Soni, si ke Gerrymu pořídíš "větší" plyšovou kuličku, bílou... pyrenejskou.... co ty víš, nikdy neříkej nikdy, jestliže ti jejich povaha učarovala, vzhled taky, pak možná jednou zatoužíš znovu.... taky jsem po Batulce nechtěla už ovčáka, jenže jejich povahy mám ráda, vzhled taky a hele.... :-)

Jo Hani, Míťa jako zálesák totálka selhal smajlík Je vidět, že narozdíl ode mne nebyl nikdá čundrák a tramp a nechodil do skautu :-) Ohýnek zásadně nerozdělal, při spaní ho všecko tlačilo... smajlík Ale tak nikdo není dokonalej :-)

28.2.2012 15:37
hankaapes

XXX.XXX.152.48

:-) No ale aspoň jako tramp vypadal, ne rozdělávání ohýnku měl tebe :-))

28.2.2012 16:28
mata

XXX.XXX.80.144

:-) jo, to má do dnes, rozdělávání ohýnku a zatápění v kamnech, to je moje úloha, kdyby to zůstalo na něm, umrznem a neopečem si ani buřta :-)
A ta Peťa mi toho Michala DiCapria smajlík neukáže a neukáže smajlík A já su táááák zvědavá smajlík Peťa DiCaprio smajlík Začíná se mi to líbit smajlík :-)
Peti, řekni Míšovi, že já sem Míťu vylepánka humuskovitého taky ukázala smajlík A Michal s dlouhýma vlasama rozhodně děsivě vypadat nebude :-)

Nikdy nezapomenu, jak se Míťa nechal vylepat a pak s kámoškou a kámošem na mě čekali u busu.... a kámoška když ho uviděla, říká: Tak tohle se Matýskovi nebude líbit! To bude průůůser!
A Míťa se úplně vyděsil a prej co má dělat, tže ho schovali do auta a kámoška mě na něj tak decentně připravila, tže sem na něj naštvaně vlítla a seřvala ho, co ho to napadlo ( podotýkám, že to sme spolu zdaleka nechodili ještě jo :-) ), že vypadá jak nějakej buran z buranova a je prostě hnusnej smajlík On se úplně kál a pak už si je nechal jen růst.... smajlík Sem byla drsná, sama sobě bych dala po držce, kdyby mi totok někdo řekl a nakázal skoro a já s ním přitom ani nechodila, ptž moje vlasy, moje věc že.... no....tže vlastně měl na vybranou, nemusel mě poslechnout smajlík Jo, nemusel, sem v tom nevinně smajlík

28.2.2012 18:32
sabina

XXX.XXX.60.81

Ježišiiiiii já z toho Mítě nemůžu - totálka absolutně! smajlíksmajlíksmajlíksmajlík

Jinak Soni - malej je bombastickej, tihle kuličkový pejsci - jak jim řikám já - jsou fakt je obří chlupatej korálek. Tak A´t dělá jen radost.

Jinak holky - přežila sem. Mati nejde o blato - najde se tu ještě led. Ale jde o tu akčnost - vyjížďku plnou srovnávání ,,zvlčivosti,, za zimu a mé síly. No 2,5 hodiny venku... z toho asi 2 hodiny domlouvání a fackování smajlíksmajlík

Nicméně sem vyhrála a Amir to pochopil...takže si můžu oprášit rameno, namazat ručičky a zítra na novo.

28.2.2012 19:39
aga

XXX.XXX.236.247

Zdravím všechny nezavřohubky. :) Nahlídnu po delší době a jéje, to je krásných přírustků! smajlík Hanko, moc a moc radosti s Guliverkem přeju, ať vám to pospolu co nejdéle ťape venku a užíváte se navzájem! :-) Udělalas nejlepší, cos mohla. Špicík je taky překrásněj, usměvavý sluníčko, taktéž přeju fůru společných let!

Péťo, já ti o víkendu ani nevolala, přepadla mě brutální střevní virózka, takže sem víkend strávila kde?:-) Ale teď už je vše ok, tak se snad společně zase proťápneme, Amyna se již těší. Pokud nebude jak dneska, chcalo a chcalo - podél Labíčka je hodně bahnito ala holiny nebo se to dá zvládnout v pohodě?
Mati, ty fotky jsou rozkošný. :-) Posílám podrbání Míťovi a celý smečce.

29.2.2012 09:25
mata

XXX.XXX.80.144

Bré středeční dětičky smajlík
Tož jak u vás je??? Ptám se, neb tadyk včera večer a v noci řádila fakt fest vichřice, odneslo to pár skleníků, naše stříška nad vchodovýma dveřma a nějakej ten strom v lese, co mám na dohled smajlík Vichřice ale byla jižní, neb bylo a je 8°C!!!! smajlík Lilo, průtrže a prší do teď, ač ne divoce, a bohudíky nevichřicuje :-|
Ale všude vše plave.... a co u vás holčičky?

:-) Sabi "kuličkovej pejsek" je božskej název, su úplně mrtvá smíchy smajlík Ha, tož si Amira zvládla, ale obávám se, že ti dneska upadnou ručičky a nožičky, musí to být strašnej záhul po zimě, co? smajlík No jo, jenže jednou se začít musí no...

Evčo no konečně jsi nakoukla!!! smajlík Tím pádem ti Áčko zatím nepíšu jo, ale bleda ti bleda bledá tváři, abys zas zmizla na půl roku :-) Abyste na tý proťápce s Peťou neuplavaly, možná bych, být váma, vzala pod pažu nafukovací kajak smajlík Jistota je jistota...
Neboj, Míťu podrbu pěkně za ouškama a pod bradičkou.....smajlík smajlík To on rád smajlík

:-) Jedna příšerka po ránu na probuzení, aneb mlácení škeblou do rytmu house smajlík Ta fotka je stará tak 13 let, ale sluší mi to co? smajlík

29.2.2012 09:30
rude

XXX.XXX.13.149

ahoj, já ti dám Peťa Dicaprio !!! smajlíksmajlík :-) večer to zkusím potajnu vyfotit , když jinak nedááš :-)

To stanování je přesně dle mého gusta Mati ! tohle miluju, v přírodě, pod širákem... :-) už se těším zas na nějaký čundr v létě, až vyjedem někam vlakem, někam došmajdáme, večer pod širákem a druhý den zas šmajdání v přírodě a vlakem domů.. :-)

právě když měl Monty tolik potomků, neodolala bych nenechat si nějaké štěndo, zachovat si ho aspoň trochu v jeho pravnukách... ale třeba jak píše Mťa, někdy v budoucnu... :-)

ahoj Evčo, myslím, že ted to tam bude docela rozbahněný... jako minule asi :-) zatím hlásí zataženo, snad bez deště, tak že by? :-) hlavně at už neprší, nebo mě picne... všechny plány to zkazí. v nedělí jsme měli mít výlet s lidma od novofundlandů a kvůli debilnímu počasí to nedopadlo.. smajlík

včera jsme krapet utráceli.. koupili jsme 4 nový dveře -do ložnice, koupelny, obýváku a jedny k hlavnímu vchodu, do noci to Michal montovala a já mu přicmrdávala, ale výsledek je boží smajlík večer ukážu.

29.2.2012 09:45
mata

XXX.XXX.80.144

:-) júúúúúúúú Peti dííííky!!!! Určo to tajně nafoť,. už se děsně těšííím smajlík
Přesně, taky se těším na léto a čundry, chybí mi to jako sůl, ve sněhu je to sice taky krása, ale ta zzzzima :-)) Jejda, si zvelebujete domeček Peti a je prča, jak to do noci montujete, jako my, musí to být honem teď, sme nedočkavci :-) Těším se na fotky, určo to vypadá skvěle, neb máte vkus smajlík

Vlasové rozšambó s kámoškou :-)

29.2.2012 09:53
rude

XXX.XXX.13.149

my jsme hrozný na tohle... :-) akorát nejsou hotový kliky, neměli jsme akučku, ale měla jsem dloubání Michala dotlačit, aby pro ní ještě k rodičům dojel smajlík ale ve finále přibyl ještě jedne problém, jedny dveře se musí seříznout, protože se nejvejdou do futer, takže na tom ještě nějaká práce bude... smajlík

ale prozradím jaké jsme vybrali - tyhle jsou do ložnice a obýváku, hlavní a koupelna jsou ty samé, ale plné :-) ve stejné barvě máme i nábytek a lino, takže tam ohromně padnou a aby to nebylo tak jednolitý, tak to rozsekne ta červená kuchyň a chceme tam dát nějaký obří obraz na zeď nad jídelní stůl, nějaký zelený třeba :-) v hornbachu jsme viděla takovou žabičku zelinkavou, tak něco podobnýho smajlík

správný rockerky smajlík ty máš na všechn fotkách takový číro, nechceš mi půlku vlasů dát? smajlíkjá vždy chtěla mít takovou hřívu.

29.2.2012 10:16
hankaapes

XXX.XXX.152.48

:-) Ty máš Mati hřívu :-) Peti, já myslela, že už máte dobudováno, ale bude to paráda až to bude......Holčičky Guliver včera otevřel oči, je čipernej:-)) Dneska nestíhám....

29.2.2012 10:27
mata

XXX.XXX.80.144

smajlík seš číslo Peti s tou aku vrtačkou, ale rozumím ti, my jsme na tom fakt stejně, hlavně já, když už to je doma, tak kdybych to měla dělat do rána jo, tak to musí být smajlík
Ty dveře jsou perfektní, dle mého gusta přesně! smajlík Aj styl a aj barva a tahla světlá barva je nej, tu já taky chci všude, na nábytku, dveřích smajlík Júúúú zelená žabička na obraze, to bude bomba smajlík Sem tady už říkala, že moje Mú sbírá žáby a žabičky všeho druhu že? Aj záchodovu štětku má ode mne žábu smajlík
Peti klidně ti půlku vlasů odstřihnu, stačí říct :-) My to máme v rodině, ty pačesy, tak aspoň něco se na mne matce přírodě podařilo, zbytek je k pláči :-))

Hani super, gratuluju Gulíškovi k otevřeným kukadlům smajlík Už může objevovat svět a házet na tebe zamilovanej kukuč :-) smajlík A zas foť, až za ním půjdeš, ju? :-)

Zrovna mi přivezli další stínovky na ploty\smajlík Už holt to jaro přivolávám, jak můžu, ale myslím je tam navěsím už teďka, se nemůžu dočkat :-) Na ten vrchní plot, kde byly ty modrý pet plachty, který už se za ty dva roky rozpadaj a vypadá to hnusně, ale hlavně nejsou prodyšný, tak je vítr trhal, tam dám zas tu zelenou, jak mám na boku. A pak mám taky žlutou stínovku, tu dám nad zelenej koutek a ještě kamsi, určo se bude hodit, aby vše nebylo jen zelený :-)

Tadlek fotka je taky památeční.... su tam s Batulkou, na klíně mám Čiku a Batulka má pod předníma tlapkama ještě maluškého Cherryho, koťátko, musíte s epořádně dívat, ale je tam vidět.... to mi bylo nějakých 15? 16? tak nějak myslím smajlík

29.2.2012 10:37
mata

XXX.XXX.80.144

A tady už sem byla starší.... nějakých 17 let.... za mnou je Batulka, Zera uprostřed a u klavíru Arguška :-) Tu haksnu sem měla v sádře už pokolikáté, levá je moje prokletí, vždy zápěstí :-) Je to focený v mým pokoji v Brně :-)
Ještě sem vás těma vzpomínkovýma fotkama neuspala??? smajlík :-) Kdyžtak si řekněte stopku....

29.2.2012 10:52
hankaapes

XXX.XXX.152.48

:-) Jj, psí holka se lví hřívou :-) Čiší z tebe pozitivita a pesové jak jinak, nádherní :-) jdu zase makat..

29.2.2012 10:54
rude

XXX.XXX.13.149

jé to je hezké jak jsi tam s Batulkou, Zerou i Arguškou :-) a i ta s kočičáky :-) a koukám fotky psů všude kolem, klasika smajlík taky jsem měla od mala vylepené všechny plakáty z časopisů po zdech :-) a ten plastovej pletenej koš se zeleným víkem jsme měli taky :-) ostatně kdo asi ne... smajlík

Hani dnes jsem koukala na web té chovky, ty jejich fenky jsoo krásný... nejvíc mi něco říká ta Roxanka, ale jsou hezký samozřejmě všechny :-) bude z něj určitě krásný pes po tatínkovi. uplně ho vidím u tebe na křesle, tak si spokojeně velebí :-) akorát mu tam budeš muset přistavit schůdky :-) už se těším až ho přivezeš :-):-):-) ten bude k sežrání a ještě s těma úžasnejma vráskama na xichtíku :-)

zdá se mi to, nebo změnili písmo na tady na foru?

29.2.2012 11:05
mata

XXX.XXX.80.144

Nejen písmo, ale i vzhled fóra troška vylepšili, pokud dobře čučím :-)
:-) ba Peti, na skříních a zdech, všude plakáty se psy, nebo taky ze ZOO s tygrem a lvem a pumou....:-) Prostě klasika, ale sem tam náhodou byl i Bon Jovi, Jackson a Iron Maiden :-)
Jo, ten koš ještě mám, dokonce dva :-) Modrej a zelenej :-)
:-) prej schůdky, ale jo, máš recht, dokud bude prtě škrtě, tak ty schůdky na křesla a sedačku mu bodnou :-)

Rok 1997 a Batulka v mé brněnské postýlce :-)

29.2.2012 11:09
mata

XXX.XXX.80.144

Peti co máš dneska k obídku? Udělej mi chutě, ať vím, o co přicházím :-) :-) Mám děsnej kopr, abych si udělala pečený bramb na oliv oil s bylinkama a mořskou solí, tže trpím hlady ( teda ne úplně, měla sem dva banány a dva polystyreny :-) ).

29.2.2012 11:17
rude

XXX.XXX.13.149

na vzhledu mi až tak nesejde, ale sem ráda za to písmo, blbě vidím :-) a tohle se mi mnohem líp čte smajlík

já bych pořád doma něco zvelebovala, ale prachy netisknu smajlík Hani pořád je co měnit, udělali jsme tu hlavní rekonstrukci, ale ty detaily, změna dvěří, lustrů, prahů... co vše ještě bude. Dali jsme si chvíli pohov , něco málo zas našetřili a ted Michal bude dělat zásuvný dveře do pokojíku + nábytek. Ale nesmím na něj zas tlačit, chtěla jsem dělat rekonstrukci zahrady, ale odložili jsme to o rok. Za chvíli by se mi strhal, maká u rodičů na baráku, kterej plánují prodat a ještě doma... taky prská, že maká už všude a nikde žádný odpočinek :-) jak bude hezky chci natřít beton na balkoně a plot. musíme taky natáhnout nový plot, pod tím starým se už podhrabe i Indy. sousedovic jezevčík si tak jendou přišel k nám na zahradu zabít slepici, když jsme nebyli nikdo doma.

29.2.2012 11:18
rude

XXX.XXX.13.149

hihi .. já mám čočku s párkem a okurkou, dělala jsem ještě včera pozdě večer :-)

29.2.2012 11:21
hankaapes

XXX.XXX.152.48

:-) Batulka byla tak krásná, ten moudrý pohled, víc než lidský :-) Holky co si myslíte o mých psech, jasně že jakmile bude Guliver větší, vyskočí na křeslo hravě s prstem v nose smajlík Oni se nezdají, ale jsou fakt svalnatí a umí i skákat, jak jsem už viděla :-)) Chlapec se bude hýbat, aby byl sice mohutný, ale pohyblivý :-) Vy jedny vopičky moje :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík