Chtěl jsem se zeptat, asi zhruba před rokem nebo rokem a půl, když ještě dělala předsedkyni Ing. Bečková, jsem četl v jednom zpravodaji, že je možné si objednat přes klub, mikročipy ( za dobrou cenu ). Nevíte jestli je to ještě teď možné ? A kam se obrátit, na novou předsedkyni Mgr. Ohlídalovou ??? Zkoušel jste si je už někdo objednávat , nevíte na kolik jeden čip vyjde ?
petr33
napsal(a):
Chtěl jsem se zeptat, asi zhruba před rokem nebo rokem a půl, když ještě dělala předsedkyni Ing. Bečková, jsem četl v jednom zpravodaji, že je možné si objednat přes klub, mikročipy ( za dobrou cenu ). Nevíte jestli je to ještě teď možné ? A kam se obrátit, na novou předsedkyni Mgr. Ohlídalovou ??? Zkoušel jste si je už někdo objednávat , nevíte na kolik jeden čip vyjde ?
RE: RE: Mikročip
MVDR (xxxx.92.64.reverse.jk3.info) odpovědět 16. 07. 06, 23:41:12
Tak můj příspěvek byl také myšlen. Mikročipy může zakoupit i klub a jen si zajistit veterinárního lékaře, který se aplikace ujme. Stejné možnosti samozřejmě máte také jako chovatel či majitel jednoho psa. Opomněl jsem napsat kontakt na níže zmiňovanou firmu - www.mikrocipy.cz
RE: Mikročip
Petr333 (xxxxtarnet.cz) odpovědět 16. 07. 06, 23:33:23
Tak se třeba dohodnem, že mi to za nějaký ,,rozumný" poplatek načipuje mojema čipama.
Mikročip
MVDR (xxxx.92.64.reverse.jk3.info) odpovědět 16. 07. 06, 22:55:25
Z moloss klubu nejsem, trochu jsem i sám proti sobě, ale mohu vám doporučit firmu MariaVet, která nyní nabízí akční mikročipy ID 162 Isonorm Komplet za velmi zvýhodněnou cenu. Taktéž by možná mohla chovatelské kluby zajímat nabídka LID 560 ISO čtečky za 3350,-bez DPH.
Jen upozorňuji, že mikročip může dle zákona aplikovat pouze veterinární lékař.
Tak už jsem více než uspokojivou odpověď dostal , přímo od veta na fóru mujpes.cz . Maj tam skvělé ceny, čip za 160,- Kč bez DPH ( když jich vezme vet. nad 100, tak je má za 140,- Kč bez DPH), takže s 19% DPH je to nějakejch 192,- Kč za čip. Takže už bych to asi nemusel ani honit přes klub. Zítra (nebo vlastně už dnes ) zkusím obvolat vety a dohodnout se za kolik mi to nějaký načipuje mojema čipama a napíšu, jak jsem dopadl. Zkuste se taky někdo zeptat nějakého veta, jestli by Vám načipoval Vašema čipama a za kolik a pak to sem hoďte na net., ať mám nějaké ceny pro srovnání.