Mám štěně Border kolie. Byl již dvakrát na výstavě (je velice úspěšný). Ale nechci si plnit PP nějakými Velmi nadějný,když ho čeká mnohem víc-doufám
Prý existuje nějaký výstavní průkaz,na zapisování těch nedůležitých výtav. Ale kde ho vzít. Nevím,jestli je součástí výkonnostního průkazu,který získám připrvní zkoušce,ale pejsek má 7 měšíců a zkoušky máme hodně daleko před sebou. To si mám tak dlouho počkat? Nebo je to něco jiného?
Kde si to teda můžu obědnat?
Za kolik?
Je to vůbec?
Nemyslím příklohu PP,kterou jsem nedostala. Dá se doobědnat ?
Děkuji za odpověd´.
míšaa
napsal(a):
Mám štěně Border kolie. Byl již dvakrát na výstavě (je velice úspěšný). Ale nechci si plnit PP nějakými Velmi nadějný,když ho čeká mnohem víc-doufám
Prý existuje nějaký výstavní průkaz,na zapisování těch nedůležitých výtav. Ale kde ho vzít. Nevím,jestli je součástí výkonnostního průkazu,který získám připrvní zkoušce,ale pejsek má 7 měšíců a zkoušky máme hodně daleko před sebou. To si mám tak dlouho počkat? Nebo je to něco jiného?
Kde si to teda můžu obědnat?
Za kolik?
Je to vůbec?
Nemyslím příklohu PP,kterou jsem nedostala. Dá se doobědnat ?
Děkuji za odpověd´.
výkonnostní a výstavní průkaz psa Vám na požádání vystaví rozhodčí z výkonu na prvních zkouškách, a je to zdarma. Jinak nepodstatné výsledky z výstav si nemusíte nechat zapisovat, a zaplácávat si tím PP, a příloha se odjednává na ČMKU, až máte popsaný PP, a stojí myslím 150 Kč, nebo tak nějak.
A co kdyby jsem si vzala nějaký svůj sešit,který bych měla pouze na výstavy at´ by byly potřebné,nebo ne?
Jakože by mi to tam mohli dát razítko,výsledek a rozhodčí,nevadí,že by se to nedalo použít,měla bych to pouze pro svůj vlastní přehled. Udělali by to ve výstavní kanceláři?
Zkoušel to někdo (asi ne že?)
míšaa
napsal(a):
A co kdyby jsem si vzala nějaký svůj sešit,který bych měla pouze na výstavy at´ by byly potřebné,nebo ne?
Jakože by mi to tam mohli dát razítko,výsledek a rozhodčí,nevadí,že by se to nedalo použít,měla bych to pouze pro svůj vlastní přehled. Udělali by to ve výstavní kanceláři?
Zkoušel to někdo (asi ne že?)
to pochybuju, že by ve výstavní kanceláři udělali - mají tam práce na po...., a kdyby tam někdo došel s deníčkem, tak ho s ním nejspíš utlučou, a podle mě se to ani nesmí (mají směrnice na to, co, kde, komu, a kam můžou potvrzovat). Tak si kupte složku, a posudky si tam přehledně zakládejte do "euroobalů": jeden obal = diplom, posudek, stužka