Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.2.2012 20:57
míšaa

XXX.XXX.116.173

Mám štěně Border kolie. Byl již dvakrát na výstavě (je velice úspěšný). Ale nechci si plnit PP nějakými Velmi nadějný,když ho čeká mnohem víc-doufám :-))
Prý existuje nějaký výstavní průkaz,na zapisování těch nedůležitých výtav. Ale kde ho vzít. Nevím,jestli je součástí výkonnostního průkazu,který získám připrvní zkoušce,ale pejsek má 7 měšíců a zkoušky máme hodně daleko před sebou. To si mám tak dlouho počkat? Nebo je to něco jiného?
Kde si to teda můžu obědnat?
Za kolik?
Je to vůbec?
Nemyslím příklohu PP,kterou jsem nedostala. Dá se doobědnat ?
Děkuji za odpověd´.smajlík

29.2.2012 21:38
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.176.138

míšaa napsal(a):
Mám štěně Border kolie. Byl již dvakrát na výstavě (je velice úspěšný). Ale nechci si plnit PP nějakými Velmi nadějný,když ho čeká mnohem víc-doufám :-))
Prý existuje nějaký výstavní průkaz,na zapisování těch nedůležitých výtav. Ale kde ho vzít. Nevím,jestli je součástí výkonnostního průkazu,který získám připrvní zkoušce,ale pejsek má 7 měšíců a zkoušky máme hodně daleko před sebou. To si mám tak dlouho počkat? Nebo je to něco jiného?
Kde si to teda můžu obědnat?
Za kolik?
Je to vůbec?
Nemyslím příklohu PP,kterou jsem nedostala. Dá se doobědnat ?
Děkuji za odpověd´.smajlík

výkonnostní a výstavní průkaz psa Vám na požádání vystaví rozhodčí z výkonu na prvních zkouškách, a je to zdarma. Jinak nepodstatné výsledky z výstav si nemusíte nechat zapisovat, a zaplácávat si tím PP, a příloha se odjednává na ČMKU, až máte popsaný PP, a stojí myslím 150 Kč, nebo tak nějak.

1.3.2012 17:48
míšaa

XXX.XXX.116.173

A co kdyby jsem si vzala nějaký svůj sešit,který bych měla pouze na výstavy at´ by byly potřebné,nebo ne?
Jakože by mi to tam mohli dát razítko,výsledek a rozhodčí,nevadí,že by se to nedalo použít,měla bych to pouze pro svůj vlastní přehled. Udělali by to ve výstavní kanceláři?smajlík
Zkoušel to někdo (asi ne že?)

1.3.2012 18:06
allikova

XXX.XXX.241.51

Vždyť vždy na výstavě dostanete výstavní posudek, tak si ho prostě jen někde založíte a problém je vyřešen.

1.3.2012 18:09
allikova

XXX.XXX.241.51

Stejně nechápu k čemu vám bude potvrzená známka z výstavy, když to chcete jen pro svůj vlastní přehled smajlík.

1.3.2012 18:16
míšaa

XXX.XXX.116.173

Samozdřejmě,že si schovávám diplomy,stuhy i posudky.Ale proč si nenecht zapsat?
Stejně se ještě jednou ptám,jestli mi to udělají :-))

1.3.2012 19:12
allikova

XXX.XXX.241.51

míšaa napsal(a):
Samozdřejmě,že si schovávám diplomy,stuhy i posudky.Ale proč si nenecht zapsat?
Stejně se ještě jednou ptám,jestli mi to udělají :-))

Tak to opravdu nevím, nikdy mě nenapadlo něco takového řešit :-)), ale třeba bude vědět někdo jiný.

1.3.2012 19:47
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.176.138

míšaa napsal(a):
A co kdyby jsem si vzala nějaký svůj sešit,který bych měla pouze na výstavy at´ by byly potřebné,nebo ne?
Jakože by mi to tam mohli dát razítko,výsledek a rozhodčí,nevadí,že by se to nedalo použít,měla bych to pouze pro svůj vlastní přehled. Udělali by to ve výstavní kanceláři?smajlík
Zkoušel to někdo (asi ne že?)

to pochybuju, že by ve výstavní kanceláři udělali - mají tam práce na po...., a kdyby tam někdo došel s deníčkem, tak ho s ním nejspíš utlučou, a podle mě se to ani nesmí (mají směrnice na to, co, kde, komu, a kam můžou potvrzovat). Tak si kupte složku, a posudky si tam přehledně zakládejte do "euroobalů": jeden obal = diplom, posudek, stužka:-)

1.3.2012 20:39
tancoska

XXX.XXX.64.4

Jak už tu někdo psal,máte z výstav posudky a tam máte zapsaný všechno.Do PP si nemusíte nechat zapsat když nechcete.A já dostala ke každýmu psovi přílohu PP,tam se toho vejde :-)).Do žádnýho notýsku vám určitě nikdo razítko nedá.

2.3.2012 18:11
míšaa

XXX.XXX.116.173

Děkuji za odpověd´i.
Dám si to asi do těch euroobalů:-))
Nebo spíše do nějaké velké složky,kde si budu zakládat ty "malé" které nám dávají na výstavách.

Přidejte reakci

Přidat smajlík