Tomsovka

XXX.XXX.33.213
Hezký den všem.
Ráda bych vás požádala o pomoc při hledání našeho psa, který nám utekl ze zahrady v Káraným , poblíž Staré Boleslavi.
Jedná se o boserona ve zbarvení harlekýn, cca 1 rok starého, hodného neagresivního, velmi přátelského...
Rád nastupuje do auta, proto se může nacházet v podstatě kdekoliv...
Obvolali jsme blízké útulky, policii, veterináře, vylepili plakátky, obtěžujeme pejskaře na vycházkách..., ale bohu žel zatím nám nikdo nemohl podat žádnou informaci o jeho pohybu, což vzhledem k tomu, jak je přátelský a družný opět nahrává tomu, že ho možná někdo odvezl autem...
Spaik je čipovaný.
Prosím, šiřte správu o Spaikovi kde to bude možné, kdyby byl někdo z vás tak hodný a případně vylepil přiložený plakátek ( mohu poslat mailem) v místě vašeho bydliště, na veterinu, supermarket, autobusovou zastávku a pod...byla bych moc vděčná.
Děkuji Lucka
Tomsovka

XXX.XXX.33.213
Tomsovka

XXX.XXX.33.213
Zdravím, ne bohužel se ještě Spaik nenašel...
Mám sice informace o tom, kde by se měl vyskytovat, ale Bohužel je to u lidí, kteří pravděpodobně nemají trvalé bydliště a i přes to, že hlídkujeme v místech, kde se vyskytují, nemáme štěstí ... Budu proto ráda, když by jste mi pomohli vy, jež se vyskytujete v okolí St. Boleslavi, Vestce, Brandýsa, Čelákovic , Káranýho ... a měli otevřené oči a v případě, že ho někde zahlédnete, nebo o něm uslyšíte, dejte mi, prosím, vědět na uvedený telefon. Moc díky!! L.