Jinak jste si udělaly radost hadříkama, já trochu jinak
Dlouho jsem oddalovala koupit Amirovi krmení které sem dlouho chtěla. A nějak se to celé krásně sešlo, byla nabídnuta solidní cena, tak jsem si konečně udělala trochu na duši dobře a další záslužnou věc pro kůně
Tak se těším...
Gabulku sem objednala na jaggy, a šly jsme se pochlubit jak se máme panu doktorovi. Ten byl tak nadšenej, že je Gaba zdravej a už takovou dobu, že nás pochválil a bylo to i zadarmo
Jinak říkal, že se pes z takových problémů vyléčí vážně jen ,,výjímečně a ojediněle,, O to víc měl radost, že se přece jen podařilo, ikdyž už i on to vyděl doživotně.
Takže hip hip hurááá
tééda holky... jsem žabař proti vám Hani ten kabátek je skvostnej, a Mati sukýnka taky
já sukně moc nenosím, nesluší mi. přikládám jen tu halenku, je to foto z letáku
to jaro má fakt nějaký vliv na utrácení, myslím, že si ted budu vynahrazovat ty měsíce, kdy jsem si na sebe nic nekoupila...
Michal rýpe, když už konečně koupim i něco jemu, jenže on je tak hrozně vybíraný, že když mu koupím podle mě hezký tričko, pro něj hezký není. skoro všechno co ode mě dostal nenosí, takže má smolíka... musí si vybírat sám
chystám se dojít pro pipetu na veterinu, mám z klíšťat ještě větší strach než loni to je super že se Gab pořád drží
budeme asi předělávat zahradu, včera jsme lítali po zahradě s metrema vše oměřovali a počítali. budem stěhvat pergolu asi o 5 metrů, bude to sranda... aspon bude na léto co dělat a nebudem se nudit
Supr, děkuji moc za odpověď a fotky, zkusím se po nich podívat po zveráčích, jinak stlačenej vzduch mám na firmě, ale Argoušek to nemá rád, vždycky mě prchne ale pokusím se ho donutit, on ani to česání nemá moc rád, takže musím po chvilkách a dat mu volno at se vyběhá a za chvílu zase (jako né že by byl agresívní, jen mě stačí ten jeho výraz u toho a je mě to jasný
), vyprávím mu že musí vydržet že pak bude krásnej a poblázní každou fenu v okolí ale moc to nezabírá, asi se neche líbit...
jo a blázen do psů to já su, přikládám fotku smečky, snad se podaří zobrazit, omlouvám se za kvalitu, je to foceno mobilem.
Ahoj Věrčo
holčičky my budeme tak krásné v těch nových hadérkách
Mati ta sukýnka a šatičky, naprosto dokonalé
Sabi krmení pro koníka taky vypadá moc hezky, šmrncovně
Peti to triko se mi moc líbí, je to takovej něžnej a pohodlnej střih, musí být děsně příjemné.
Mám vážné obavy, že nám vymrznul ten břečťan na pár místech, nevypadá chudák dobře.....
taky nám asi vymrznul břečťan, máme ho v truhlíku teda, ale vypadá dost blbě...
Hani triko je super, je to hodně slabý matroš, takový ten letní, ale je trošku průhledný, nacož mě upozornil až Michal doma
můj plán na víkend - mytí oken... nejvíc se netěším na tu zasklenou lodžii ale už to chce, na té lodžii se dělá na plast. oknech plíseň a už to musí pryč... a začala mi tam pomalu vykvétat bouganvilea
ta fotka je z léta
jé Verčo, promiň, taky tě vítám samozřejmě všichni milí a fajn pejskaři jsou vítáni
Peti ta halenka je boží, červená ti sekne Já bych ju brala hned, střih má super, akorát by nesměla mít ty knoflíky, bleju z nich
Nevím proč, ale absolutně nesnáším odmala knoflíky, na čemkoliv, tže i povlečení mám na šňůrky, nebo sucháč
Je mi z nich zle, z knoflíků, asi nějaká úchylka, ale omývaj mě podobně, jako při spatření pavouka
Peti vy jste akční s tou zahradou a ještě stěhovat pergolu! Si pěkně máknete
Hlavně aby to vydrželo a nestěhovali jste to za rok znovu.... abyste nebyli jak já se stromkama
Peti to se máš, že si Michal většinou nakupuje sám, ptž Mí ne, ale co mu koupím, to taky nechce
Ale sám nakoupit si taky nechce.... sprátě jedno rozmazlený
No pipety musím taky koupit, ptž ty klíšťata jsou hnusně akční
Akorát se mi to tluče s očkováním na psincák, tak holt pipety musí pár dní počkat...
Sabi super fotka, Amir je krásnej A to jídlo bych si dala sama pomale
Verčo máš to ale krásnou smečku!!! Kavkazák, ovčák, moje srdcovky, a rotík, bomba výběr A jsou nádherní, miluju tmavou vlkošedou u kavkazů a helemese na Argouška
Nádhera! S tím vzduchem vytrvej, můžeš třás jeden den půl hřbetu, druhej druhou půlku, on si zvykne. Bidíček to měl na háku, akorát kolem prdýlky a na kulkách mu to vadilo, ale už si zvykl, že to urychlím a drží brouček
Argouš si určo zvykne taky
Ono je jim to i příjemný, Bíďa se u toho různě nakrucuje a vykrucuje, jako tady ještě a tamhle taky...
Na hřebenech jsou důležitý pro tu jejich děs podsadu ty otáčecí hroty, ty totiž udělají strašně moc. Klasika neotáčecí jsou na hááá
A s fotkama smečky nešetři!
Hani ten velký břečťan na zdi ty vymrzl? To je škoda.... a tobě taky Peti, a já se přidávám, ten můj vypadá taky divně Škoda no, ale tak příroda je příroda.
Mytí oken....bbbrrrrrrr tfuj tajxl To si nechávám až na někdy.... někdy.... čááááásem
Krásná kytí Peti, veselá barvička, taková Hello Kitty-ovská
no to nevím, ale mě osobně se to moc nelíbí, když jsou vidět nějaké detaily spodního prádla, není mi náct
ale s bílým sp. prádlem to jde, ale černé pod to triko nemůžu vzít
nebo si budu muset koupit nějaké béžové
v červnu jdem na 2 svatby kamarádek, takže musím pomalu schánět i něco tam... zjistila jsem, že mám vše oblečení sportovní a nic do společnosti. kdyby si tak člověk mohl přitisknout nějaké peníze a pořádně se rozšoupnout, jenže s touhle debilní politikou pořád jen počítám jak vyjít
a jsme doma na mrtvici, přišla daň z nemovitosti, Michal platí 14 000,- !!! ale za nic, jen zato, že vlastní něco svého a stará se o to fakt ojeb tohle
prostě jako by jedna výplata jde státu
Krucinál 14 litrů????
To to tolik zvedli??? To jsou takový zmetci, to je děsný totok!!!
Kriste to se úplně děsím, kolik přijde mně, už loni to zvedli o polovinu a letos.... ne, radši se nebudu nervit dopředu, znervím, až to uvidím
To je vážně neuvěřitelný
Teda jestli mi to zvednou taky na takovou pálku, tak to fakt všecko prodám a odjedu někam do Konga
Hahaha, já taky nesnáším průhledný oblečení, IN neIN, sbohem A není to daný mou nejkulaťoulinkatější postavičkou, ale aj kdybych byla sirčička, nesnesu to. Su asi staromódní či co
Hlavně nééé béžovou podprdu Peti
Kup si krajkovou červenou, jako je ta halenka, to budeš vypadat dokonale elegantně a zároveň IN
Ha! Dvě svatby! To jsme dvě Peti Mně se v Květnu vdává jedna kámoška-sousedka, z leva a v říjnu druhá kámoška-sousedka z prava
Ale zda půjdu, ještě nevím, kdo ví, co bude.... neplánuju
Dneska mi to papírování nejde, mám nějak duto v hlavě, zas noc se sny jak prase... se na to asi vyto... a půjdu s rýčem na zahradu Pak navařím 32-letýmu mimču ( mixovat mu to ale už nebudu
) a musím se nějak zrekonstruovat na zítra
Jo Verčo, sem se zapomněla zeptat, pokud to není tajný, z jaké chovky, je-li s PP, Argo je? A ten NO? A rotík? A taky bys nám o nich mohla, krom jmen a pohlaví, něco napsat, až budeš mít čas a chuť
Též vítám novou členku. Smečka parádní !!!
Jinak jste blázni, s těma úklidama. Já si okna odkládám už nějakej týden a pořád se mi nechce. A myslím to ještě nějakej týden nechám spinkat
A stěhovat pergolu Peti o 5 metrů? To se vyplatí ale tak nudit se nebudete, to ne! Kdyby šly věci jak bych chtěla, tak se stavělo domečko a stáječko. Ovšem...pořád se něco serká, že.
A hadříky bych brala taky všechny, na každou situaci bych si něco vybrala. A Peti, nelam si hlavu, taky mám všechno spíš ,,ryfle a triko a mikinu,, Než šaty a lodičky Kvůli jedné práci kde sem pracovala sem si sice musela koupit pár slušných oblečků, ale když nemusim, ani se na ně nekoukám. Jinak jste samá svatba koukám.
V červnu nebo červencu teď nevim, bude bábí slavit 70 let, takže se taky plánuje trochu akce. Teď slavily s dědem zlatou svatbu, tak je to tento rok taky nějaký ošemetný
Holčičky, jelikož se blíží víkend, nekažme si ho mluvením o mytí oken
Peti, já bych si pod to triku vzala tělovou barvu, to je nejspolehlivější
Ta daň to je šlupka, nás čeká i chlupa k zaplacení
Jo, Sabi, chtělo by to tisknout penízky doma a klídek
Mati uvař tomu svému miminu a dopřej mu ten přepych rozmazlování
Věrčo, mohla ba ses trochu rozpovídat o svých pesech a tak
Nebudem si to kazit ani oknama Hani, ani nějakou daní, jelikož to by jeden musel poblít celej barák a garáž taky a z garáže taky
Tenhle stát začíná být pro smích těm okolním a to asi není zrovna košér. Poslední dobou se víc a víc stydím zato, že sem čech.
Když jsme jely evropou, tak sme měly tendence si ty spzky zaškrkat...protože už jen to v nás evokovalo to, že dostanem někde přes držku.
no Mati Michal to má za firmu, na zahradě má halu, kde pracuje, cca 20x10m, takže těch 14 000,- je za ní. ale to není žádná luxus hala, má to starý okna odkoupený někde kde bourali barák, na zemi jen beton, a strany z nějakých desek... prostě jen obyč hala aby se tam vešli 3-4 auta. ale je to na firmu, takže proto je to tolik... my za barák máme myslím něco kolem 3000,- hajzlové
navařit 32 letýmu mimču
to mě dlouho nic tak nerozesmálo
Sabi vyplatí, protože se nám tím otevře prostor 4x10m bude to fuška, pergola je to pořádná, ale myslím, že efekt to mít bude
na té naší pidi zahrádce musíme využít každý metr. a teď je právě spousta místa nevyužitého.
Hani teď si to rozčísla, nejen mluvením, ale ani tím mytím si víkend kazit nebudu
Pak budu jen Peti tiše závidět, že už to má, zatímco já skrz furt nic nevidím
A já na hoknu dlabu, jako když mi někdo přes x urgencí furt nedodá všecky podklady, tak si to z prstu asi nevycucám a kašlu na to, jsou to jeho daně, ne moje
Joo daně, i za les a pole jsou to pálky, a to ještě se o to musíš starat a furt kdesi cosi ošetřovat a proklesťovat a omlazovat a dokazovat to fakturama, je to hrůůůza Lepší nemít nic, takovej bezdomáč je totálka za vodou.
Sabi to je teda bomba, takových výročí prarodičů Je to hezký, když to funguje
Nic, prchám s rýčem směr zahrada, abych zítra měla krásný mozoly a dobře se mi v té ZOO fotilo Potřebuju si už oddáchnout jako sůl, musím si zas koupit betakaroten a lutein, neb už su slepá jak patrona z toho papírování a čučení do PC furt
Tož překrásnej a klidnej sluníčkovej víkend všem holčičky, a pokud možno foťte, usmívejte se, a vstřebávejte Déčko s rozumem
rude
napsal(a):
no Mati Michal to má za firmu, na zahradě má halu, kde pracuje, cca 20x10m, takže těch 14 000,- je za ní. ale to není žádná luxus hala, má to starý okna odkoupený někde kde bourali barák, na zemi jen beton, a strany z nějakých desek... prostě jen obyč hala aby se tam vešli 3-4 auta. ale je to na firmu, takže proto je to tolik... my za barák máme myslím něco kolem 3000,- hajzlové
navařit 32 letýmu mimču
to mě dlouho nic tak nerozesmálo
Sabi vyplatí, protože se nám tím otevře prostor 4x10m bude to fuška, pergola je to pořádná, ale myslím, že efekt to mít bude
na té naší pidi zahrádce musíme využít každý metr. a teď je právě spousta místa nevyužitého.
Aha, tak to jo, no ale i přesto je to pěkná pálka Peti, jenže to je právě to, že stát si na malých živnostnících smlsne, ptž ti jsou poctivci a snadno vymahatelní, bohužel zatímco ti velcí, mega a ti nepoctiví, zůstávají vysmátí bez postihu
Tak máte za barák taky pálku koukám.... já měla vždy 890 Kč, loni to zvedli na 1900 a letos to nechci vidět.... O jiných nemovitostech ani nemluvě.
Je to 32letý mimčo, to není k smíchu, ale k pláči, někde sem totiž kynologicky úplně selhala.... ale kde
Prchááám....
Sabi oni maj obr pozemek, asi 3000m2. a na tom pozemku, kde stojí i jejich dům, je i Michalova hala. Ono to zní hrozně nobl jo, ale je to jen zatravněný pozemek, kde nic tu nic... barák nemá ani fasádu, hala je taky jen zvrchu nahozená. ale platí hroznou dardu..
u nás má úřad na to nějaký koeficient, a záleží kde bydlíš. třeba lokality poblíž centra a v centru mají keoficient 4,5, ta odlehlejší číst kolem města 3,5 , stavebné pozemky po celým území HK 3,5, stavby pro rekreaci 1,5, ostatní nemovitosti 3 , atd... a tím koeficientem se násobí základní sazba daně. A oni rádi ty koeficienty mění zvyšují
a teď teda nevím, zda ten koeficient pro stavby pro podnikatelskou činnost nejsou nějaký zvýšený ještě
za barák jsme platitli taky vždy kolem 1 200,- jak ty pořád zvyšují jsme už kolem těch 3 000,-
doufám, že bysme mohli o víkendu začít s rekonstrukcí zahrady, na 1. místě je vykopání jabloně
děkuji za pochvalu smečky, no já jsem si ju vesmes nevybrala, tak nějak se kemě dostali..Argoš jak sem už psala je 4roky starej, je to vesměs firemní pes na hlídání, ale jelikož se o něho starám já (krmím, venčím, češu, ošetřuji, vychovávám) tak sem si ho tak nějak přivlastnila, povahově je to zlatíčko k lidem který zná, je to takovej můj klaustrofbik, takže zrovna nedává menší prostory, když s ním du po chodníku a naproti nám de někdo jinej tak mu to přinde že má malej prostor tak začne být protivnej, hodně reaguje na mě, takže když se mě nějakej človek nelíbí tak je hned obezřetnej a připravenej zasáhnout (takže si u něho musím dávat bacha na emoce) když su s človekem v pohodě de si po svém...je bez PP, no dále RTW je 5 letá fenka Mamba, ta mě byla dána jední známím at se o ni buď starám nebo ať ji dám do útulku, nebyla sem z toho moc nadšená pač zrovno toto plemeno se mě moc nelíbilo a měla jsem z něho aji trochu strach, ale nechala jsem si ji, nedokázala bych ji dát do útulku, no Mamba byla težkej oříšek, bývalí majitel ji učil aby byla zlá na lidi a vše co se hlo, takže si párkrát zgustla aji na mě, naštestí nic vážnýho, ale podařilo se mě z ní vychovat mazla a psa kterej lidi zbožnuje a závisláka na mě (ale trochu to přisuzuji tomu že jsem její druhý majitel a umrtí mého přechozího psa, ale já jsem závislá taky na ni, takže se pěkně doplňujem), bohužel fenky nemusí, ale výcvikem sem docílila aspoň toho že po nich nevyjíždí a de u nohy, ale hrát si s něma asi nikdy nebude, jinak mamba vládne celé smečce a je taky bez PP máme základní zkoušky z poslušnosti a nějaký závody za sebou, teď mě začíná kulhat (má dysplazii) tak uvidím jestli se to práškama urovná nebo ne a podle toho s ní budu cvičit nebo jí budu šetřit a budu s ní dělat jen to co jí nejvíc baví. Poslední je NO Garf kterýmu jsou dva roky, je s PP, vlkošeďáci jsou moje srdeční záležitost, když jsem se na něho jela podívat tak sem se nestačila divit, 4měsíční šteně který se nedalo ani pohladit, který se strachy počůrávalo při každým prudčím pohybu bylo připlesknutý k zemi no děs a hrůza, bylo mě ho líto tak jsem si ho vzala i když můj plán byl mít vyrovnaný zdravý štendo s kterým budu jezdit po závodech atd..no hold ale opět lítost vyhrála. Myslím že nebýt tehdá Mamby tak bych si k němu cestu nenašla, pač měl extrémní strach z lidí. Teď už je vyrovnanejší, ale ješte to není dokonalý, už se naštestí nepočůrává (jen v min. případech), takže všechno pomalu a pokručkách zvládáme. No koukám že sem se o psékách rozepsala až moc celá já. Děkuji za přivítání a mějte pěkný výkend
holky tam co překrásný víkend? co jste dělali? my makali jak šrouby, od soboty do neděle, bez přestávky... v sobotu dopolko jsem gruntovala, myla ty okna, luxovala, utírala prach, myla kytky ... prostě vše možné. Skončila jsem v půl 1. a potom jsme do 18h s Michalem natírali plot. Večer jsme padli únavou a dnes ráno jsme vykopali strom, přesadili a uklízeli na zahradě. K večeru pak grilovali
hnuli jsme s prací teda dost, zítra budem ještě natírat garáž... máme toho hodně a za 14 dní se stěhuje pergola
jen jednu chybu to mělo - nestihla jsem jít s Indym nakonec ani ven...
pár fotek - natřený plot a pomocníček musela jsem ho krapet ostříhat, byl trošku od barvy
řekněte mu, at nechodí k plotu
jáma po vykopání stromu , na tom místě bude ta pergola ve finále stát. posune se o ty 3 metry a otočí o 90 stupňů doleva
Kráásně jste si, Péti, máknuli, nakonec teda nevadilo, že jsem nedorazila? Máš u mě ty ryby, když tak se ozvi přes tlf, jestli je budeš potřebovat. V mrazáku nepřekáží a já mám teď do půlky dubna víkendy nejspíš zabitý, musím dřepět za pc. Ale s tou ukradenou hodinou bych se třeba dokohátila i v týdnu, na kratší proťápku - bude dýl vidět, ať furt nesedím na zadeli. Se domluvíme.
A plot máte krásný, jako nový, stěhování pergoly nezávidím. :D
já s tou vycházkou počítala, ale když to padlo, tak jsme přemýšleli, co teda dělat a ono se vždy u baráku něco najde, znáte to je fakt, že už je dýl vidět, takže to jde, v týdnu bych to možná stíhala na půl 6.
no, to stěhování nebude prča, vymysleli jsme si na sebe složitej úkol... taky to budem po večerech pomalu připravovat, abysme to za 14 dní mohli zkusit přesunout. prý se to dá na vysokozdvižný vozík a převeze... jsem na to sama zvědavá
to je teda pěkně hnusnej plán o víkendech dělat na pc já ho zapla teď o víkendu asi jen 3x na chvilku a zas sem letěla ven. je hřích sedět doma, když může být člověk venku... ta práce mě i těší po té zimě
pokud maso nepřekáží, klidně s tím vydržím
jedna Labíčková
Bré pondělíčko dětičky
Verčo, moc krásné povídání o tvé smečce, hnedle jste mi bližší Vidím, že jak Mamba, tak Garf se dostali do těch správných milujících ruček, muselo ti to tedy dát práce dost, ale zase ten výsledek stojí za to, viď?
Nu a Argo asi taky věděl, že s tebou mu bude nejlíp, když si tě i hlídá
Je moc hezký, že jsi se jich ujala a dala jim pocítit tu pravou lásku
Fotečka krásná, ale doufám, že nás bude zásobovat častěji
Hani to je nááádherný!!!! Jak ti děti dělají Gulíška
To fakt nemá chybu, je vidět, žes je dobře vychovala
Peti téééda, vy jste ale akčňáci Hahaha, obarvenej Indy musel být boží, pamatuješ, jak jsem natírala zábradlí a nábytek, a měla žluté psy?
Evidentně je to lidské počínání velice baví, ale že by pomohli, to nééé
Čéče a ta pergola u toho plotu bude fakt daleko lepší, zároven tím vyřešíte "výkladní skříň" pohledů od sousedů a budete mít mnohem víc místa
Skvěle jste to vymysleli, ale na to stěhování jsem sama zvědavá....
Si myslím pěkně máknete. Tu jabloň jste jako vykopali celou a překopali jinam, nebo seřezali a vykopali pařez?
Evčo co blázníš s PC o víkendech??? Si máš užívat jara a vstřebávat vitamínek Dé a ne trčet doma u PC a kazit si očka a záda a....
Nehodláš se snad na stará kolena stát milionářkou, že ne?
A Hani, Verčo, Evčo, Sabi, jakej jste měli víkendíček?
Nám ta ZOO s kámoškou klapla, víc jak půl den jsme se toulaly mezi zvířátky, žvanily, vzpomínaly na dětský blbosti, co jsme se navyváděly, prostě jsme si fakt užily super sobotu Málem jsem zapomínala fotit a stejně ty fotky nic moc... ty skla venku i uvnitř jsou obvykle špinavý, od lidí z jedné strany a od zvířat z druhé, tže fotit přes to nějaký zvíře není nic moc... no a když tam nejsou skla, tak droboulinkatý síťování, a to je taky na prd, nebo plot s mini oky, to je ještě horší...
Ale tak něco málo mám ( asi 500 fotek ) a semo tamo je i poznat, o jaký zvíře se jedná
Pštros dvouprstý
Spousta zvířátek se vesele množila, viděly jsme pářící se tygry sumaterské, levharty cejlonské, husy, plameňáky.... no prostě vlastně skoro každé zvířátko Holt březen, měsíc trtkání
Nandu Pampový, samec a vzadu samice U toho pštrosa dvouprstého je samec též v popředí a vzadu samice s vajíčkem
Mmch skoro vše jsem tím zoomáčem ostřila RUČNĚ, ptž ta automatika ostření blbne že Tudíž někdá to byla sranda, jak sem běžela podél výběhu, oko v hledáčku a dvěma prstama sem přibližovala a druhýma dvěma doostřovala, běžící či jinak se hýbající zvíře
Kámoška ze mne občas nemohla, pořád mě chytala, abych někam nezahučela, ptž některé výběhy, jako třebas těch pštrosů, lam, méďů, zeber atp. jsou nahoře otevřené a já se nahoře nakláněla a běžela a zaostřovala a málem tam zahučela, což byl i případ tohodle dvouprstého pštrosa, kterého mé počínání natolik zaujalo, že se ode mne odmítal hnout a nechal se i hladit
To manuální ostření je ale mnohem lepší, než ta automatika, akorát že v některých případech to fakt nejde stíhat Ale už se učím....
Pštrosy mám ráda, jsou to sice lekavci poťapaní, ale když čék ví jak na ně, jsou jak děti, zvídavý a rošťácký
A nechávám prostor vám, jak jste se měli o víkendu ZOO fotkama vás budu zahlcovat průběžně
Samice Pštrosa dvouprstého, furt se kolem toho jajca mrmlala a nevěděla, jak by a co by.....
ahojda!
Mati fotky jsou parádní ostrý, čistý a barvy jasný
zkusím ten manuál taky snad
taky to znám, člověk čučí do hledáčku, pohybuje se jak je třeba kolem objektu a nečumí na cestu
kolikrát jsem zakopla nebo se smekla a skoro letěla na tlamu, což by nebylo tak hrozné, kdybych neměla na krku drahej foťák
jak to popisuješ tak super výlet takové dny jsou třeba, aby si člověk odfrknul. a ty kačky jsou skvělý, zadkem nahoru
a já chci foto medvěda !! my tady ve Dvoře nemáme
taky jsem si říkala, že je Verča dobrá, tohle všechno zvládnout, vychovat, i když to nebylo zrovna to, po čem toužila asi když se to člověku dostane už do ruky je těžké to poslat dál, jako nějaké zboží, tak se to snaží vychovat, pomoci mu a pak už mu zůstane na krku
ale asi to tak mělo být...
jo jinak, vykopané i s pařezem a zase přesazené o kus dál.
Oooo Peti děkujíííí Od tebe ta pochvala fotek potěší dvojnásob
Ale nenech se mýlit, páč a protože každá tak krásná není, i zmetečci se vyklubali
Páč ono ručně ostřit a ještě nastavovat stín a slunce, když ty zvířata si lozila kde je napadlo a na mé ručky nastavující nehleděla, taky není žádná hipoška
No přesně, když si rozbiju hubu já, zahojím se, ale foťák ne ee
Vy nemáte medvídka??? Jsou to moji oblíbenci, tadyk taky nebyl klasickej, jen malajskej méďa, je to takovej troška větší a mohutnější rotík, ale přes sklo se nechal hladit
Mazlíček, i ten druhej, ale do tlapiček bych se jim dostat nechtěla
Příští štace bude moje brněnská ZOO a tam je méďů dost, tak si užiješ
Teda to jste borci Peti, celou jabloň i s kořeny vykopat a přesadit, to sem zažila jen jednou a už nikdy více, hrozná práce, ale zase šlechetná
některý fotky se zadařily tak, jako bych seděla vedle toho zvířátka a hladila ho.... hodně těch šelem totiž, nevím proč, za mnou přišlo a báclo s sebou u skla, zádama ke mně, anebo tlapičkama hore, já tam seděla z druhé strany a měla ruku na skle, jakoby na nich a oni se otírali o ni a pak udělali buch Kámoška nechápala, a to mě zná, ale naživo to v takovém množství neviděla
Njn, když já je miluju, tak není co řešit
Vyvalenej Irbis, aneb Levhart Sněžný
I na malýho malaj méďu se dostane Peti, neboj, ale musíme postupovat postupně, pěkně od vchodu k východu
Po přijetí domů jsem doslova umačkala a upusinkovala nebohého Bidíčka, jak jsem byla s té ZOO celá žhavá ty chundelky krásný všechny pomuchlat Naštěstí je Bidíček stejný pako, jako já, tže si to užíval a taky mě pořádně umačkal a uslintal
Ahoj holčičky, jako vždy, dokonalé fotky, já už asi přestanu pokoušet foťák, všechno mám rozmazané
Ale že jste si užívaly ten krásný víkend, Peti ty mě až ničíš s tou pilností a pracovitostí, nechcete přijet zamakat si ke mě?
Mati ta ZOO, vždycky mě zvířata dostanou do citového tranzu
Já jsem byla v sobotu u vnučky, slavila druhé narozeniny, takže bylo veselo, ale dělala jsem řidiče, tak jsem nemohla ani ochutnat skvělé vínko. A včera jsem byla s kámoškou a jejíma třema setrama v lese a na poli, to byl zážitek
Jenom na mě dolehlo, že tam nebyl Hubert, vždycky tvořili skvělou psí partu, dokonce jsme potkali i jednu výmarku, takže jsem byla taková smutně radostná, když jsem jela domů snažila jsem se mocí mermo nebrečet, sluníčko mi svítilo přímo do očí a ještě slzy, to vylučuje bezpečný provoz......Ale víkend skvostný
Krásné pondělí přeji,
fotky ze Zoo jsou nádherné, taky ráda chodím do Zoo, Mambu to hrozně baví a u každýho výběhu by strávila půl dňa, Garfa to až tak nezajímá, pokud se zvířata moc nehýbou, Garf je prostě trošku jinej pes, přezdíváme mu náš malej autista, pač občas má takový sklony že se upne na jednu věc a nezajímá ho nic jinýho nebo proste nevnímá tak vždycky říkám že je ve svým světě..=D ho proste nezajímá velkej buvoul, ale malej mraveneček na zemi (jak jednou zhodnotila kamarádka po návštevě zoo) a Argo ten jak kdy, podle toho jak má náladu, on radši srnky venku který by chtěl prohánět.
děkuji za pochvalu, ale není proč smekat, on by to udělal každý a zazlívám si že sem se dopustila hodně chyb, hlavně u Mamby, takže kdyby jí měl skušenej výcvikář tak z ní bude pohodovej pes mnohem dřív než semnou, stále se učím za pochodu nové a nové metody, u Garfa jsem taky tápala, pač sem byla zvyklá na agresivní chování a takový situace sem uměla řešit, ale bojácnost to pro mě bylo něco nového, Argo ten byl pohodář na výchovu, veděla jsem co z něho vyroste za obra tak sem k tomu aji přistupovala a hlavně socializovala aby nebyl zabiják.... jinak o výkendu jsme byli na obranách, grilovačka, návštevy, no prostě pohodovej výkend. Dnes valím na cvičák trošku potrápit mozkové buňky psékům
přikládám Garfíka v zákuse
A ješte Mambu, s Argem obrany nedělám, nechcu aby si to předělal do normálního života, nebyla jsem si jistá jestli by rozeznal že na cvičáku může a venku ne.
Verčo já myslím, že by ti Argo ani klasický obrany nedělal, oni pastevci dobře poznají, co je hraný a co ne, a třás Bidíček na mě nevěřícně koukal, když sem zkoušela v jeho mládí ( abysme tu socializaci vzali pěkně z gruntu ) reakci na figuranta
Jako když se snažil, ten figurant, udělat jakoby baci baci mně a moc se přiblížil, Bíšan zaduněl a postavil se přede mne, ale jinak mi usnul
Zatímco venku, když jdem na proťápce, je lidem nebezpečnej, pokud jsou divní. Pozná to, narozdíl ode mne, ale ve střehu je u všech lidí. Ovšem když se s někým zastavím na pokec, je ve střehu, ale sedí u nohy a je v klidu, což je dobře, přeci jen nežijeme v pustině že
Hihi tak Garf je autista jo? A Mambě se zvířátka líbí....je bomba, jak je každej pes jinej a člověk se fakt furt učí. Jak píšeš, taky jsem měla zkušenosti spíš s ostrostí a tvrdostí psů, tže mi Kikinina podlézavá, narušená a bojácná povaha dala zabrat. A je mi úplně fuk, že by to někdo možná zvládl rychleji, mně za to ty roky stály, ptž výsledek se dostavil a já se zase poučila
U tebe je to stejný, takys na to přišla sama, a co na tom, že to trvá déle
Jooo a chyb já nasekala a nasekám ještě, jsem jen člověk a nejen psi jsou mnohem složitější, než si my lidi myslíme ve své povýšenosti nad vším živým, tže ty chyby přijdou. Jde o to, jak se k tomu čék postaví, zda to uzná, pozná a dá si pár facek a napraví to, anebo jede dál s tím, že ON je přec pán tvorstva, tak ať se tvorstvo přizpůsobí JEMU
Tak vidím, že sis víkend taky užila naplno, což je príma, tak to má být! A fotky krásný! Pesani šikulky
Hani nádherná fotečka, malá je hezučká čéče I ty smutnítko moje, neboj, za chvíli máš Gulíška a bude veseleji, uvidíš
Víkend jsi tedy měla pilnej a užívající, aneb jak píšeš, skvostný
Máš nějaký nový info o Gulíškovi? Fotku? Jj přesně, taky su v ZOO v transu, hlavně u velkých kočkovitých šelem, méďů, psovitých šelem, velkých dravců a krokodýlků
Tak jedna pro Peťu na ochutnávku Medvěd Malajský....ti se zrovna fotili blbě, do výběhu čučíš z hrozné výšky a mají to tam členitý, tže samej stín a nestín a divnej úhel slunka.... no jo no.... plus moje gramlo ručky....
Tak jo Peti, ještě jednu, že jsi to ty
Zrovna tadyk vidíš, jak zdaleka ne všecky fotky jsou ke koukání....aneb ach to sklo a slůně za zády Ale méďa aj jazýček, vidět jsou
Pěknej méďa
už by dostal hubana na ten čumák, jenom by mě asi zabil
Mati, o Guliverovi mám jen ústní info, byl už venku a "učí" se chodit, je tlustej
Paní má další miminka, prostě to tak vyšlo, takže má dost fofr, a proto ani nemůžu na návštěvu. Včera se mi kámoška smála, že udělám i z Gulivera loveckého psa, to víš, půjčila mi Atillu a to je pracant, mimochodem, Hubert ho vychovával a učil
Věrčo, vidím, že i ty jsi naprosto propadla psům, holky, pořád se učím o psech víc a víc, jsem přesvědčená, jako Maťa, že jsou to bytosti daleko dokonalejší a inteligentnější a prostě nej....než člověk, ještě žádný pes mě nezklamal, narozdíl od lidí
Hani méďa by tě určo nezabil, byl by nejspíš tak překvapenej, kdybys ho čapla a upusinkovala, že by neudělal nic A Gulíšek určo loveckej bude, rozhodně bude lovit keříky, stromky, kameny....na zahradě...
Dnešní zahradová, německé sprátě, co mi zničilo 52 rostlinek ptačího zobu
A můj maličký a rozmazlený maznačí
Ten kupodivu na zkáze rostlinek nijak nespolupracoval, zato mi pořádně olízal všechny slzy, co jsem po najití té rostlinkové spouště, uronila
Tak zítra velká gratulace Gríšánkovi
Ty sis holčičko ještě nezvykla, že pesani pracují na zahrádce rádi a ještě raději likvidují pro ně nezajímavé rostlinky?
Já jsem tady v tom už otrlá, neukápne mi ani slza, protože jsem pochopila, že to dělají z lásky ke mě, abych měla neustále co dělat a napravovat
Guliver chodící.....
Hani ten Gulíšek je skvostnej
A v tom chumlu sourozenců ho už poznám, za á je fakt největší, a za bé je světlejší, než ostatní
Moc mu to sluší, ale chodit s e mu moc teda nechce, dle fotek
No prckové mají narozky dneska, zrovna se du vrhnout na dortíky Ještě 3 dny se budu mořit s hoknou a mám klid....už aby to bylo
Peti to máš v hokně taky fofr koukám?! Zájezdy fičí?!
A ve čtvrtek prej má sněžit.... nedivila bych se zdaleka ničemu, ale ochladí se určo a už ten dnešní vichroseverák mi pije krev No holt, aj v Květnu nasněží, co by ne v Březnu. Jo a jsou tu už Rehečci....Pěnkavy.... tak u mne mají krmítko stále plné, do Května se nemusí bát, že by byli hlady
Aj pítka jsem už dala ven a naplnila.
Ara Vojenský
No Hani, když ono těm plůtkům bylo víc jak dva roky už.... a on mi to Efram zničil, ptž se proboural skrz okrasný plot, co je chránil, aby se dostal k normoš plotu a mohl ho prorazit a zabít sousedovic čokla Po dvou letech mě to k slzám fakt dohnalo...
Ještě Arové
ahojda!
Mati ani nefrčí, ale musím přeládat nějaké smlouvy z aj do čj, je to hrozně blbá práce, protože je to odborná terminologie nejde mi to...
jů, díky za méďu krásné fotečky
Gríšovy všechno nejlepší tedy k narozkám ještě spoustu spokojených let
Guliver je božskej, nějak mu vyrostla kebule a ty vrásky na čumáku.. bože já bych ho sežrala
sněžit? my včera stihli ještě natřít garáž a vrháme se střemhlav na pojezdový dveře v pokoji jsme se doma schodli, že nás ta práce tak baví, že musíme pořád něco vymýšlet
Uf teda Peti, to ti nezávidím, pokud to čék nedělá dnes a denně, tu odbornou anglinu, je to záhul na mozek
To se nedivím, že jsi s toho celá vyřízená
Moc děkuju za Gríšánka Míšánka mého, je to moje maličký Cupitálkovitý zlatíčko Ale na Kikinku jsi mi zapomněla
Chudáček Buřťoburgráček
Fakt vás ta práce evidentně chytla, ale co by ne, docela to chápu, taky mám občas takový záchvaty, akorát že mi obvykle dlouho nevydrží
Ale zase je fakt, že když se čék těší na to, jak to pak bude všecko hezký a praktický, tak je to hnací motor
Musíš nám to pak nafotit, všecko, ju?
A já už normoš z těch daní fakt blbnu!!! Dělám narozeninové papú, Gríšovi desítku a Kikině PĚTKU!!! Nafotím to, nesu jim to a.... žíííííšííííí PĚTKA místo ŠESTKY!!! Tak sem honem pár srdíček přidělala, pesani už říční, proč s tím zas odcházím
, ale už sem to nefotila, jak sem byla vzteklá a psi šílení
Takže....na fotce "dortíčky", jen místo pětky si přimyslete čestku no....chudinka Buřtinka moje
Ahoj ahoojj....to je novinek a informaci... Koukám Peťa to vzala odspodu pořádně. Nicméně ty okna sem nakonec dělala taky. Poté směr hornbach a koupit barvy a podlahu a celej pokoj se bude předělávat a to hned další víkend. Nicméně víkend nato obývák a chystáme se na koupelku. Jinak sme opět dva dny tvrdly na Slovači pracovně a doufám že už naposled.
Přijelo mi autíčko ze servisu, tak jsme za o pár desítek tisíc lehčí tak sem ho vypulírovala namastila na zadní okno naimplantovala novou grafiku na chvilenku, než mě zasejc omrzí a tak.
Jinak překrásný fotky Mati, muselo být super! Taky mám ráda ty šelmy a tak. Ještě taky tatanky A jak píšeš, určitě si myslím že kavkazové celkově vědí, kdy je to hra s tou obranou ( tím pádem nato prděj ) a kdy to mají v popisu práce.
Gulíšek je nejluxusnější a nemůžu se dočkat Hani, až bude větší a bude doma, až nás zahltíš fotkama, já tyhle psisáky můžu a když jsou ještě od G - tak to je osudové!!!!
Ps: když sem si kdysi dávno tu grafiku tvořila, zapomněla sem počítat se stěračem tak je trochu mimo posunutej.
Peti, vy jste neuvěřitelně akční, mohli byste prodávat energii k práci
Mati, co k tvým dortům říct, nádhera, z toho je jasně vidět, jak ty chlupatce miluješ. Doufám, že si náležitě užijí narozenin i dortíků
Sabi, hezký doplněk, koníkem nic nezkazíš
já jsem včera měla brečlavej den, teda skoro brečlavej, přišla moje dvouletá mrňavka a chtěla Uberta, aspoň fotku co mám na lednici a potom mě tahala k PC, abych jí ukazovala Uberta jak se dívá na Niki a babí.....tekly mi slzy, ale byla jsem statečná, ustála jsem to
Ach jo, jak mě pořád chybí chlapeček......
Achjoooo Hani. Věř tomu že za chvíli bude líp. Už teď to zvládáš dobře. I já bych brečela, je mi ouzko jen to čtu, takže si myslím že se člověk stydět nemusí. 100x lepší se vyplakat, než to v sobě dusit, to je pak akorád na kolabs. Je fajn, že máš okolo sebe rodinu a hodně rušivých elementů, které to takhle posunují kupředu. Bude to dobré!
Jinak v dortech to měla Maťa vždycky dotáhlé na jedničku. Já letost nědělal nic extra. Ani koňuchovi už nedělám, a to sem dělávala.
jéáá... tak i Nudli přejeme to nejlepší na ní jsem fakt zapoměla
dortíky krásný já taky vždy dělám, Indymu bude za 3 měsíce už 5
asi mu udělám nějaký spešl dost
možná tvarohový s ovocem...
Sabi taky dobrej pracovní plán my už to máme rozdělené i na dny - neděle stěhování, bouráni zdi, po-út- čištění cihel, st-čt zpevnění trámama a v pátek začínáme, koupíme malej soudek a bude se dělat přes celý víkend (ten další), doufám, že bude počasí.
ta grafika je moc povedená , krásný a kde je Gabo??
Hani těš se na prcka, uvidíš, jak se ti vše najednou rozzáří, až tam bude A Hubert na vás bude zezhora dohlížet
Peti, Gabo je na cestě..tohle za chvíli sundám, až se mi to okouká a pak tam přijdou zase oba pěkně společně
Jinak my to máme taky na dny, ba na hodiny
Dneska hornbach, Ikea ( koberec komody ) zítra dopo odvoz bordelu, vypucování celé místnosti do čista, odpo cesta pro sádroše, nové postele, postavit zeď, vymalovat. V neděli položit koberec naskládat nábytek, pověsit poličky
Nicméně sem moooc zvědavá jestli zvládnem dodržet plán
hihi, my plán plníme, dnes jsme zbourali zeď a dokonce se nám podařilo zachránit i krb !!! podebrali jsme ho vysokozdvihem a po dluhé práci - zdvihání, podkládání, sekání i převezli na bezpečné místo byla to ale váha
jak ty Sabi pokračuješ? plníte, plníte?
Indy asistoval=překážel, kde se dalo a ze´d se vybourala y čeká nás čištění cihel a pak zpevńování trámama, příprava na převoz.
tady foto ještě s krbem, Mati ty možná pamatuješ
Hani ten je božíííííí závidím, musela jsi mít nádherný a prozářený víkend
Ahoooooj dětíííí
Odkud nás to tahám?! Ze třetí stránky! Sem se těšila, jak si tu počtu, až se vrátím do civilizace, a ono nic! Tak takto ne děti, takto ne, bude baci baci
Co děláte??? Kde jste???
Hani úchvatný fotky Gulíška, je překrásnej!!! Sem se úplně rozplynula při prohlížení! A už ho máš doma natrvalo?
Peti to jste si teda mákli s tím altánem, a jj pamatuju jak to tam bylo, to je fakt fuška, si nedovedu představit, jak to stěhovat, až dle fotek vidím, že to vážně jde
Jste hrozně šikovní! A už máte hotovo???
Tadyk hnusně, prší, ale co už, je Apríl
Babirosa Celebeská, samec
Babirosa je krásná a nahatá
Ahoj Mati, zítra nastává den D, jedu si pro Gulivera. Dneska ještě musím poněkud uklidit barák a potom se už jenom tešit. Byli jsme na chalupě, poprvé od podzimu, to bylo strašné, našla jsem tam Hubískovu stopu na dlaždicích.....
Potom přijela kamarádka se čtyřma setrama, takže bylo dost veselo, jenom Hubertova kamarádka ho pořád hledala, vyštěkávala mě, že jako kde je, kde ho schovávám.....brečely jsme s kámoškou obě. Doufám, že už zítra nabudu mít na brečení čas, Guliver mě určitě zaměstná. Tady je hnusno a tmavo, to na náladě nepřidá. Už si lámu hlavu, jestli můžu brát štěndo na kakání a čůrání na zahradu, už docela dobře začal být čistotný když tady byl na návštěvě.....? Nevím jestli ten déšť není blbej. Tohle jsem u svých psů nemusela řešit, všichni to byli sporťáci, těm déšť nevadil....Ale už jsem se rozhodla, bude chodit v každém počasí, já z něj udělám otužilého atleta
Hani to je fantastický, že už zítra budeš mít Gulíška doma natrvalo!!!
To bude úúúžasnýýý a musíš mi slíbit, že budeš fotit jak vzteklá, mezi tím muchláním a mačkáním malé kuličky
Se normálně těším s tebou
Věřím, že to objevení stopy Hubýska bylo smutné, ale od zítřka už bude jenom líp, uvidíš
Myslím, že pokud není průtrž mračen ( a to sem človíčku i s mini Papišem lítala ven v průtrži, jen jsem nad ním držela deštník ), tak může chodit ven hned, ta chvilka, než se vyvenčí, mu neublíží
Zas má tukovou ochranu a fest kůži a ta krátká srst se ti doma aspoň bude dobře sušit, párkrát ho přetřeš ručníkem a je. Když to zvládl pidi midi mini Gríšánek, tak Gulíšek určo taky a levou zadní
No jo, Babirosky jsou hezké, ale ta srst jim chybí, u samce ani ne, ale samice mi z dálky připomíná obřího potkyše a je mi mdlo
Tady Gibon Zlatolící
Chvostan Bělolící - foceno přes neskutečně zasr sklo, o vnitřní tmě ani nemluvě
Mati já četla ,, v popření NOHA psouna - už tady asi 10 minut čumim na fotku a hledám onu nohu
A ono to nora
Sem slepec no.
Hani, těším se za Tebe a doufám že budeš mít plno fotek a na Hubýska už vzpomenete jen s úsměvem a né s páčem
Peti bomba práce. My máme také hotovo s přestavbou. Během přestavby se nám ještě rozmarodila babička a děda na holteru byl...tak sem lítala jak hadr na holi autem...A taky se to stalo osudným. Měla sem nehodu. Pán s tatrou plnou pisku mě jaksi neviděl - Mě a ten kombík s těma nedovolenýma xenonama ledově bílé barvy pán prostě neviděl. Sundal mě i s autem.
Takže mám plné ruce práce ještě s tímhle.
Zkusim pokoj nafotit. Nicméně je v lososové barvě s bílým masivním nábytkem z IKEA. No krása prostě.
Ty si taky NOHA
Tihle Kosmani Zakrslí mi dali zabrat.... jsou jak ani ne půlka ženské dlaně, a oni tam měli i mláďata, kteří jsou vlastně neviditelní A samo je měli za tak drobouličkatou sítí, že jsem myslela, že nic nevyfotím....ale jo, něco se podařilo, i když ta síť je bohužel viditelná
Karakala? Se ti líbí jo? Já bych brala všecky ty kočkovitý šelmy, malý aj velký.... plus méďu.... a tááák
Opět Kosman Zakrslý, ale dospělec ještě stále
Zdravím všechny pravidelné přispěvatele tohto tématu. nechci se Vám sem nějak cpát...Občas si Vás prolítnu, sem tam pročtu nebo prohlídnu obrázky a už to nevydržím a musím pogratulovat Hance ke Guliverkovi. Sledovala jsem se slzama celý ten Hubertův příběh a strašně moc Vám přeju, že máte nového prcíka! :) Ať Vám dělá jenom radost a je zdravý.
Mějte se krásně!
Klára
A konečně Kosman zakrslý, mládě Ta kůra za ním a ty větve kolem, co vypadají jak oloupaná kůra ze sekvoje s její větví, jsou pidi midi mikro větvičky a jemná kůra, co bývá v pidi květináčcích pidi sukulentů
Včera se konečně Mati uráčel přijet pan likvidátor aby to sepsal. Dneska to kluci ,,směly,, rozřezat Aby se dostaly dovnitř a zjistily co dál bude v prdeli. Takže pan Likvidátor musí přijet ještě jednou, aby dosepsal co vše je tam blbě a pojišťovna mi dala odpovídající počet penízků. Zatim to vypadá na cca 100 000 škody, tak uvidíme.
V servisu je, ale zatím jen rozřezaný
Se moc neraduj děvče, pojišťovna ti toho moc nedá a pokud budeš chtít náhradní díly z vrakáče, nedostaneš vůbec nic A origoše jsou pálka.... hodně pojišťoven to navíc proplácí až zpětně, až je auto opravený, mají podmínku nechat to spravit v origoš servisech, tže se jeden prohne a ve finále dostane 2/3 ceny a je rád
Stále mládě...jsou úžasní, hned bych ho brala domů a normoš se chovají a ani nejsou drazí až tak, ale jsou tak děsně a šíleně nároční na podmínky i stravu, že bych ho nechtěla ani zadarmo
Míťa mě taky naštval, prej co je to na těch fotkách za mlhu ne, že sem tak strkala prsty Mu říkám....píííp...kdybys tam byl a viděl, za jakou drobo sítí byli, a v jaké tmě a ještě u země, podmínky na focení prakticky NULA, tak bych chtěla vidět, jak co nafotíš.... tže ta mlha, to je ta síť, ty jeden....píííííp
A to samé u kočkovitých, nebo venku, když sem fotila přes keře a větve, tak holt před zvířetem byla jakoby mlha, stín, páč zvíře bylo až za tím... ale zvíře bylo zaostřené, vše před ním rozmazané.... bych chtěla vidět jeho, chytráka Došlo mi ale, jak laik vlastně docela těžce vyfocenou fotku, ve finále povedenou a fakt krásnou i za děs podmínek ( teďka nemluvím o sobě a svých fotkách!!! ), vlastně vůůůbec neocení, naopak si řekne, jak dotyčnej NEUMÍ fotit
No tak my jsme domluvení zatim tak, že se počítá s novýma dílama, tudíž i s cenama. Dostali sme ne výběr buďto udělat cenu rozpočtem nebo následně fakturou.
Nicméně sme zvolily rozpočet. Takže co pan likvidátor napíše, to se ,,musí ( mělo by ) ,, proplatit. Do 14 dní jsou na účtě peníze a pak můžem opravovat. Takhle to zatim zní. Mám rozpáranou půlku auta, hnutej sloupek atd. Takže doufám. Likvidátor říkal, že co je na výměnu berou automaticky jako nový díl. Až budou mít rozpočet za díly hotovej, připočítají nějakou amortizaci a dají peníze. Co sem pochopila. No všichni jsme moc zvědavý, jak to dopadne.
Tak snad to půjde dobře a budeš mít rozumnou pojišťovnu I tak má čék starostí dost, a ještě blbá pojišťovna, to už je na odpal.
Prd mám krásné, ale školy a praxi nemám, ani mě to vlastně tolik až nebaví, já to beru jen jako zpestřujícího koníčka... ale nic není foceno na automat, a dokonce nic není ostřeno na automat!!! Byl to pokus a i když nastavovat, ostřit a přibližovat ručně je dost hoňka a makačka, tuplem když se zvíře hýbe, tak sem se bavila
Lama Guanako a v pozadí Nandu Darwinův
Lemur černý Jsou puštěni volně a lécaj lidem nad hlavama, ale ač ty keře nebyly ještě obrostlé, jsou i tak husté a vyfotit v nich něco, co se pohybuje a ručně navíc, to je docela síla
Lenochod dvouprstý - ti jsou taky v pavilonu volně, visí lidem nad hlavama a už se mi stalo, že jich pár pokakal
Jen uklízej Hani a těš se a o kvalitu fotek se neboj, ty cos dávala jsou perfektní a nejsme tu žádná foto soutěž, to přenecháme jiným
Taky musím letět, ještě pár sem fiknu a zbytek zas jindá
Levhart Cejlonský Kámoška mi říká: Tak už vím, nač jsou nahoře ty sítě
Vedle ve výběhu totiž byli Levharti Perští