ilisek
napsal(a):
Máte někdo z vás prosím zkušenosti s tímto výcvikovým centrem? Moc vám děkuji!
nevím, lae ty stránky na mě působí hodně nedůvěryhodně - za prvé mi tam nějak chybí skutečná jména lidí. Nějakej anonymní Vojťas "Dogsík" a Zdeňka "Cony", kteří chtějí jen za telefonát nebo mail 800Kč, aniž by napsali jak se vůbec jmenují, a byla tak skutečná možnost ověřit si, co je to za lidi, a co dokázali, ve mně opravdu důvěru nebudí. Mají tam spoustu někde zkopírovaných textů, ale žádný reference, jména a fotky "převychovaných" psů, dokonce ani jména psů "terapeutů" - neznám nikoho, kdo by měl úspěšné psy, jezdil po mistrákách, a přitom tajil jejich jména. Nevím, mě tohle příjde prostě nedůvěryhodný, i když se třeba pletu ...
Uživatel s deaktivovaným účtem
No koukla jsem tedy na jejich stránky, i když jen zběžně a zaráží mě tam teda víc věcí (např. to co píše příspěvek výše) ale i věty typu :"V žádném případě nemohu doporučit řešit problém s chováním psa na kynologickém cvičišti nebo v nějaké soukromé kynologcké škole." (atd. že potom mnoho psů skončí s ještě většími problémy u nich). Já osobně si myslím, že na kvalitním cvičáku lze psa hodně "popravit" a zkorigovat nechtěné chování a věty tohoto typu mají sloužit jen k tomu aby měli co nejvíce "zákazníků" a pletli lidem hlavy. A cena 1000kč/konzultace jsou teda hodně i na mě a to jsem zvyklá za psa hooodně utrácet. Na mne to teda působí neseriozně a k nim na konzultaci bych teda nešla. Toť můj názor.
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
nevím, lae ty stránky na mě působí hodně nedůvěryhodně - za prvé mi tam nějak chybí skutečná jména lidí. Nějakej anonymní Vojťas "Dogsík" a Zdeňka "Cony", kteří chtějí jen za telefonát nebo mail 800Kč, aniž by napsali jak se vůbec jmenují, a byla tak skutečná možnost ověřit si, co je to za lidi, a co dokázali, ve mně opravdu důvěru nebudí. Mají tam spoustu někde zkopírovaných textů, ale žádný reference, jména a fotky "převychovaných" psů, dokonce ani jména psů "terapeutů" - neznám nikoho, kdo by měl úspěšné psy, jezdil po mistrákách, a přitom tajil jejich jména. Nevím, mě tohle příjde prostě nedůvěryhodný, i když se třeba pletu ...
Ketty sharp, v jednom příspěvku ohledně Cane Corso píšete toto: i bez vychcánků typu Desenský, Dostál a podobných idividuí.....chci se jen zeptat, máte zkušenost s panem Ivo Eichlerem, doporučila byste konzultaci u něho? Neptám se kvůli spekulacím či pomluvám, ale kvůli sobě, kdyžtak prosím na meil ilcalejdarka@centrum.cz, děkuji Ilona.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Nemusím být DRBNA jen kvůli tomu že jsem zkritizovala vaše stránky. ( Kritika se asi těžko poslouchá.) Naštěstí mám svého psa vychovaného a nepotřebovala jsem k tomu žádnou pomoc odborníků. Stačil mi selský rozum, cit a trpělivost. Ale dle mého paní v meilu asi pomoc fakt potřebovala, protože naučit psa povel zůstaň je fakticky "dřina". (taktéž poznatek, že na problémového psa patří na veřejnosti náhubek) Hezký den.
Na FB se bližší info zobrazuje asi jen přátelům. Z fotek, jména a lokality to tipuji na Vojtu Maurera. Pokud je to on, řekla bych, že s problémovými psy pracovat celkem umí a asi bych se mu svěřit psa nebála. Druhá stránka je otázka finanční, to ať si posoudí každý sám. Webu by větší otevřenost slušela.
jazzinka
napsal(a):
Na FB se bližší info zobrazuje asi jen přátelům. Z fotek, jména a lokality to tipuji na Vojtu Maurera. Pokud je to on, řekla bych, že s problémovými psy pracovat celkem umí a asi bych se mu svěřit psa nebála. Druhá stránka je otázka finanční, to ať si posoudí každý sám. Webu by větší otevřenost slušela.
Děkuji!