Zkušenosti - http://www.prevychovapsu.cz/

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.4.2012 10:10
ilisek

XXX.XXX.196.16

Máte někdo z vás prosím zkušenosti s tímto výcvikovým centrem? Moc vám děkuji!

3.4.2012 11:55
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.176.138

ilisek napsal(a):
Máte někdo z vás prosím zkušenosti s tímto výcvikovým centrem? Moc vám děkuji!

nevím, lae ty stránky na mě působí hodně nedůvěryhodně - za prvé mi tam nějak chybí skutečná jména lidí. Nějakej anonymní Vojťas "Dogsík" a Zdeňka "Cony", kteří chtějí jen za telefonát nebo mail 800Kč, aniž by napsali jak se vůbec jmenují, a byla tak skutečná možnost ověřit si, co je to za lidi, a co dokázali, ve mně opravdu důvěru nebudí. Mají tam spoustu někde zkopírovaných textů, ale žádný reference, jména a fotky "převychovaných" psů, dokonce ani jména psů "terapeutů" - neznám nikoho, kdo by měl úspěšné psy, jezdil po mistrákách, a přitom tajil jejich jména. Nevím, mě tohle příjde prostě nedůvěryhodný, i když se třeba pletu ...

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.4.2012 12:18

No koukla jsem tedy na jejich stránky, i když jen zběžně a zaráží mě tam teda víc věcí (např. to co píše příspěvek výše) ale i věty typu :"V žádném případě nemohu doporučit řešit problém s chováním psa na kynologickém cvičišti nebo v nějaké soukromé kynologcké škole." (atd. že potom mnoho psů skončí s ještě většími problémy u nich). Já osobně si myslím, že na kvalitním cvičáku lze psa hodně "popravit" a zkorigovat nechtěné chování a věty tohoto typu mají sloužit jen k tomu aby měli co nejvíce "zákazníků" a pletli lidem hlavy. A cena 1000kč/konzultace jsou teda hodně i na mě a to jsem zvyklá za psa hooodně utrácet. Na mne to teda působí neseriozně a k nim na konzultaci bych teda nešla. Toť můj názor.

3.4.2012 12:28
ilisek

XXX.XXX.196.15

Inspektor Pišišvor napsal(a):
nevím, lae ty stránky na mě působí hodně nedůvěryhodně - za prvé mi tam nějak chybí skutečná jména lidí. Nějakej anonymní Vojťas "Dogsík" a Zdeňka "Cony", kteří chtějí jen za telefonát nebo mail 800Kč, aniž by napsali jak se vůbec jmenují, a byla tak skutečná možnost ověřit si, co je to za lidi, a co dokázali, ve mně opravdu důvěru nebudí. Mají tam spoustu někde zkopírovaných textů, ale žádný reference, jména a fotky "převychovaných" psů, dokonce ani jména psů "terapeutů" - neznám nikoho, kdo by měl úspěšné psy, jezdil po mistrákách, a přitom tajil jejich jména. Nevím, mě tohle příjde prostě nedůvěryhodný, i když se třeba pletu ...

Ketty sharp, v jednom příspěvku ohledně Cane Corso píšete toto: i bez vychcánků typu Desenský, Dostál a podobných idividuí.....chci se jen zeptat, máte zkušenost s panem Ivo Eichlerem, doporučila byste konzultaci u něho? Neptám se kvůli spekulacím či pomluvám, ale kvůli sobě, kdyžtak prosím na meil ilcalejdarka@centrum.cz, děkuji Ilona.

3.4.2012 14:06

Nemusím být DRBNA jen kvůli tomu že jsem zkritizovala vaše stránky. ( Kritika se asi těžko poslouchá.) Naštěstí mám svého psa vychovaného a nepotřebovala jsem k tomu žádnou pomoc odborníků. Stačil mi selský rozum, cit a trpělivost. Ale dle mého paní v meilu asi pomoc fakt potřebovala, protože naučit psa povel zůstaň je fakticky "dřina". (taktéž poznatek, že na problémového psa patří na veřejnosti náhubek) Hezký den.

3.4.2012 14:09
jazzinka

XXX.XXX.166.30

Na FB se bližší info zobrazuje asi jen přátelům. Z fotek, jména a lokality to tipuji na Vojtu Maurera. Pokud je to on, řekla bych, že s problémovými psy pracovat celkem umí a asi bych se mu svěřit psa nebála. Druhá stránka je otázka finanční, to ať si posoudí každý sám. Webu by větší otevřenost slušela.

3.4.2012 14:14
ilisek

XXX.XXX.196.16

jazzinka napsal(a):
Na FB se bližší info zobrazuje asi jen přátelům. Z fotek, jména a lokality to tipuji na Vojtu Maurera. Pokud je to on, řekla bych, že s problémovými psy pracovat celkem umí a asi bych se mu svěřit psa nebála. Druhá stránka je otázka finanční, to ať si posoudí každý sám. Webu by větší otevřenost slušela.

Děkuji!

Přidejte reakci

Přidat smajlík