Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.6.2012 10:58

Ahoj pejskaři, měl bych dotaz. Náš berňák dostal zánět do ucha, kromě toho, že je celkově zvadlý, tak pomalu ale jistě přestává žrát. Od veta jsme dostali v úterý antibiotika do ucha (Mitex), včera jsme byli na kontrole, podle vetky je to o hodně lepší. Ovšem v úterý ještě zbaštil lososa (Barf), ve středu makrelu, pak už jenom mleté maso a dnes už nechce nic. Připadá mi to, jako by buď nemohl pořádně kousat nebo polykat. Vetka tvrdila, že je to jenom nechutenství spojené se zánětem. Nemáte někdo podobné zkušenosti?

10.6.2012 22:43
feherkocos

XXX.XXX.204.224

Tak to tedy já si nemyslím, i když zrovna zánět v uchu jsme neřešili, ale máme zkušenosti s jinými problémy, taky záněty, operace apod. Já bych vcelku chápala, že nemá chuť k jídlu, ale spíš na začátku léčení a ne naopak. Antibiotika by dávno měla zabrat a pes by měl být dnes spíš už veselejší a žravý jak běžně bývá...

11.6.2012 10:59

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ahoj pejskaři, měl bych dotaz. Náš berňák dostal zánět do ucha, kromě toho, že je celkově zvadlý, tak pomalu ale jistě přestává žrát. Od veta jsme dostali v úterý antibiotika do ucha (Mitex), včera jsme byli na kontrole, podle vetky je to o hodně lepší. Ovšem v úterý ještě zbaštil lososa (Barf), ve středu makrelu, pak už jenom mleté maso a dnes už nechce nic. Připadá mi to, jako by buď nemohl pořádně kousat nebo polykat. Vetka tvrdila, že je to jenom nechutenství spojené se zánětem. Nemáte někdo podobné zkušenosti?

To je divné, i kdyby ho to ucho tak bolelo, že by z toho nejedl, tak by se tak stalo před léčbou nebo v samotném počátku kapání, kapky do ucha zabírají dost rychle. Po týdnu už by mělo být ucho skoro zdravé, řekla bych spíš, že nežrání je nějaký jiný problém.

Přidejte reakci

Přidat smajlík