Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Lucie1983

11.6.2012 21:02
Lucie1983

XXX.XXX.131.142

Dobrý den
Koupila jsem si byt ve kterém jsou plovoucí podlahy. Mému psovy (maďarský ohař, takže větší) to dost klouže. Docela se bojím, aby mu to klouzání nepoškodilo klouby. Prosím neporadíte mi někdo něco jiného než vyměnit podlahu? Předem moc děkuji

11.6.2012 21:18
burunduk

XXX.XXX.209.124

Lucie1983 napsal(a):
Dobrý den
Koupila jsem si byt ve kterém jsou plovoucí podlahy. Mému psovy (maďarský ohař, takže větší) to dost klouže. Docela se bojím, aby mu to klouzání nepoškodilo klouby. Prosím neporadíte mi někdo něco jiného než vyměnit podlahu? Předem moc děkuji

Musíte pořídit koberečky, menších formátů, a ty rozmístit po bytě. Hlavně takové, aby mu neujížděly pod nohama. Prodává se taková protiskluzná fólie pod koberce, i pod ubrusy se to dává.

12.6.2012 08:00
pinoha

XXX.XXX.69.167

Přesně tak - koberce. Buď jeden velký (třeba běhoun) nebo pár menších (buď přilepit oboustrannou lepicí páskou, nebo ty protiskluzové podložky). Plovoucí podlahy jsou pro psí nohy snad to nejhorší možné.
Lucie

12.6.2012 12:05
gina

XXX.XXX.226.32

My to vyřešili takovým tím velkým hadrovým kobercem z Ikei a několika menšími. Všechny samozřejmě s protiskluzovou podložkou!:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík