Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.7.2012 13:12
amundsenka

XXX.XXX.7.99

Dobrý den mám 10letého westíka a nyní jsem zjistili,že má nemocná játra a dostali jsme nařízeno jíst jen granule,ale pejsek je zvyklí na normální stravu a nechce granule moc jíst jak ho mám k tomu vézt?Můžete mi někdo poradit? děkujiza odpovědi.

29.7.2012 14:27
atika

XXX.XXX.213.155

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.7.2012 16:40

Zázrakem na játra je ostropestřec mariánský, tedy pro lidi, ale myslím, že i pejskovi by mohl prospět. Jen zkuste na netu pohledat dávkování.

29.7.2012 16:43

Jinak když naše stará fenečka stonala s játry, dostávali jsme dietu s co nejmenším obsahem bílkovin. Nebyly to granule, ale speciální dieta v konzervách.
Možná by stálo za to kontaktovat jiného veterináře. Nejsou granule jako granule.

29.7.2012 18:17
skoty13

XXX.XXX.121.240

Já mám momentálně psa taky na dietě, sice ne na játra, ale na jiné, a granule taky nechce, předtím byl na syrovém/vařeném. Na veterině nám ke granulím objednali konzervy, kterými granule dochucujeme, a paráda, chutná mu. Zkuste pohledat na netu konzervy stejného typu diety jako máte granule, a na veterině by vám je měli v pohodě objednat.

29.7.2012 18:51
ivulka2

XXX.XXX.155.174

amundsenka napsal(a):
Dobrý den mám 10letého westíka a nyní jsem zjistili,že má nemocná játra a dostali jsme nařízeno jíst jen granule,ale pejsek je zvyklí na normální stravu a nechce granule moc jíst jak ho mám k tomu vézt?Můžete mi někdo poradit? děkujiza odpovědi.

Možná by to chtělo trošku přemýšlet a zjistit co je vlastně diata na jatra co ze stravy vynechat a podle toho krmit dál normální stravou.Lidi kteří mají problém s jatrama taky nejí granule.Tím že budete staršího psa který už ma potíže zvykat na krmení které mu moc nejdede mu moc neprospějete

30.7.2012 09:16
kolemjdouci2

XXX.XXX.106.11

Co má váš pes přesně za diagnózu? "Nemocná játra" je široký pojem. Od toho se pak odvíjí i dieta.
Jinak samozřejmě jakákoliv dieta se dá sestavit i z normálních potravin - koneckonců z čeho jiného jsou vyrobené granule? Jen je potřeba najít veterináře, který se výživě věnuje a dokáže vám sestavit dietu "na míru". Takových bohužel moc není - většina prostě předepíše granule a dál nic neřeší... Já vím jen o MVDr. Štouračovi, ten by vám určitě dokázal poradit, zkuste se k němu objednat na konzultaci.

Přidejte reakci

Přidat smajlík