ahoj děvčata, tak co děláte? Maťa určitě zas někde lítá po výletech, co?
co Guliver, nějaké nové fotečky?
to je super, že Guliver je takový milovník dětí... Indy je má taky celkem rád, jen je nemotorný k nim... ale když k nám přijedou bráchovi děti, který psi moc nemusí, tak si jich skoro vůbec nevšímá... asi pozná, že oni k němu taky netíhnou a naopak když přijde sestřenice, co psy miluje, tak on se od ní nehne
u nás nového nic moc, 25.8. jdu na ultrazvuk, snad by mi už mohli říct pohlaví...
ahoj Peti, to to utíká, za chvíli se dozvíš co to bude
My už máme jméno, je to Adrian. Už se všichni těšíme a nejvíc budoucí mamina
Guliver byl v sobotu u potoka, krásně se osvěžil a jeho "smečka" tři setři ho vzorně učí jak se správně ve vodě blbne, jenom se nemůže naučit po koupeli správně vyválet v trávě, takže jediný se vrátil čisťoučký a mohl jít na návštěvu do pokoje, jak je vidět na fotce umí se občas i společensky chovat. Jenom to kotě v druhém rohu se s ním odmítá bratřit
. Minulý týden mě nějaká hnusná brebera pokousala za uchem a měla jsem šílenou reakci, oteklý krk a šíleně ucho, měla jsem místo něho červený karfiolek. Už je to lepší, takže se chystám vyrazit přepisovat energie svého nového bytu. Moc ti držím palce a sleduju tvoje fotky na FB
By jeden neveril, kde vsude v nemecku je wi-fi na! Tadyk trcim na paloucku nad jakousi vesnickou a ejhle, ono to tady facha! Zkusila sem to jen tak pro prcu a je to prijemny kvapko :-)) Podemnou se pasou vcelku obri kravicky a za mnou je jen huszy tmavy les :-) Nema to chybu. Krasny fotky holky, Indy je nahodou fakt slusive plysovej :-))) A Gulisek s cicintou je uchvatnej, to je taky tvoje Hani?
zdravíme tedy cestovatele doufám, že vše řádně dokumentuješ
já moc teď nefotím, nějak není inspirace
páni.. Adrian to zní vznešeně... jak se vůbec jmenují holčičky? možná jsi to už psala, ale víš jak...
Guliver je fakt povedenej, jak si hačá... a on má ty vrásky i na zádech má fakt inteligentní pohled.. takovej uvědomělej
už je ho pěknej kousek, ani se číče nedivím, že se s ním nechce bratříčkovat
vy jste se prostě hledali, až jste se našli Hnai, ten pes k tobě stejně neuvěřitelně pasuje, i když jsi vybrala plemeno totálně opačné Hubertovi
Mati, ty čičinta je kámošky, byli jsme na návštěvě. Halt Německo Mati......
užívej a foť
oufám, že Guliver z těch přílišných faldů vyroste, ale je docela mrštnej, pacholek můj paličatej. Hubert se musí tam nahoře fakt trhat smíchy a bavit se, jak je boldok úplně jinej a přitom stejnej
Peti, máme Moniku (Mony), Pavlínu, Nicolettu a jak už jsem psala Adrian je na cestě
Jsem zvědavá, co vyberete za jméno vy. Je to docela napínavá a zábavná činnost, někdy se u toho dá i pohádat
Hani, mě se na něm ty faldy právě líbí
no my už máme celkem jasno ve jménech kluk by byl Vojtěch - to jméno se mi líbilo vždy a Michalovi taky, na něm jsme schodlý už x let, i když 9 měsíčního Vojtu má sestřenka, my se o něj ale nenecháme obrat
a s holkou váháme ještě... jinak mám pocit, že začínám cítit první pohyby... prvně jsem se lekla, co se děje
Indy je zas nějakej divnej... poslední 2dny přes den i v noci vyje, mamka říká, že během dne kňučí a vyje, pořád pobíhá sem a tam jak prdlej... asi někde hárá fena, jinak si jeho chování nedovedu vysvětlit. Včera vypálil u baráku ke keři honem se začuchat, jindy ho pustím na ulici a nedovolí si nikam jít, dokud nedám signál kudy a kam jdeme... a teď mě jaksi ignoroval, zmetek dokonce nechtěl předevčírem žrát, granule zůstaly do druhého dne nesežrané, nevídané u něj
Zdá se, že se Indy zamiloval, jóóó láska.....musíš se cítit šťasná, mimi se hýbe, to je nádherný
Vojtěch je moc pěkné jméno, myslím, že moc Vojtíšků mezi klučíkama není, super
Tak budu držet palce, ať je to kluk, nebudete si lámat hlavu vymýšlením holčičího jména
Náš Adrian se už otočil hlavičkou dolů a to má ještě měsíc a půl čas, ale je to fajn, budoucí mamině už aspoň přestal tlačit na záda a přešly jí bolesti, bude to pacholíček zlobivka
Holčičky ahooooj!!!
Tak konečně jsem se dostala k vám, ale odkud nás to tahám??? Že vy taky užíváte léta naplno?!
Chybí mi tu vaše nové fotečky, a taky jak se máte a co vyvádíte, a zda pesani a mimča v bříškách nezlobí a tak všechno
Tak šup šup honem honem!
A strašně dlouho tu nebyla Evča, Peti nevíš o ní něco? A Marťa s Bertičkou ani nemluvím.... stejně tak Soňa se svou plyšovou špicí kuličkou.... a Sabča též nikde.... tak nevím, ale asi je to tím létem, všici v prachu
Snad se nám někdo z nich ozve ( nejlépe všechny!!! ) ozve aspoň pár řádky a nějakou fotkou
Jejda a Gulíšek už musí být vééélikej, a Hani co stěhování a to všechno.... dobrý?!
Peti jak ti je? Zvládalas ty vedra i s mimčem?!
Uf, nestíhám ani si umýt škeblu, su jak bezdomáč , ale co už.... Rorýsi letos odletěli strašně brzo, už v červenci, místo v půlce srpna, ale tak i brzo přiletěli. Ovšem být pověrčivá, budu si myslet, že bude dlouhá a lezavá zima
A vlaštovky letos taktéž nějak urychlují houfování, normálně toto dělají až koncem srpna a ony se houfují už tak 3 týdny a všude, nejen u nás
Tak nás nechci děsit, ale nějak se mi to nelíbí.... a my jaksi letos nemáme vůbec podchycený dřevo, tož čítám, že asi umrznem
Jeden Puštík obecný
ahojda ! shledání po dlouhé době
tak Indy už se uklidnil a přestal výt, tak je konečně klid... Já to zvládám taky dobře, začínám 6. měsíc !! a zítra jdu na ultrazvuk, doufám, že mi řeknou to pohlaví. V sobotu jedem do Polska (poláky nesnáším, ale musím se sebezapřít) nakoupit nějakou výbavu. Mám vybranej na netu kočárek, tam by měl být o 2-3 tisíce levnější, tak uvidíme. a taky postýlku, matraci a asi tisíc dalších věcí, které mám na seznamu. Mám super seznam, co vše ptořebuju, fakt super, je tam vše podstatné a to méně podstatnější a já už odfajfkovanou jednu věc asi z těch 90ti
musím si pospíšit, kamarádka mě varovala at to nenechávám na poslední chvíli, že když pak třeba porodím dřív, jako ona, nemusím to mít vše nachystané. Byli jsme už nechat nařezat desky, Michal bude stavět 2 skříně a komodu, na které bude přebalovák. Je toho před náma ještě hodně
Taky mě zajímá jak Guliver roste... nějaké fotečky, Hani?
a kdepak ty jsi trajdala celý léto, no??
štve mě jak jsou večery už studený, prostě to zase uteklo jako voda... ani mi nepřijde, že bylo léto. Já už se tak těším na prosinec, to už budu doma. Budu v práci asi do konce listopadu.
Hihi a Indy byl zase zaláskovanej jo? No představ si, jak su stará, tak su blbá! Jak Bíšan blbnul s tím Fríčkem a já už byla naběhnutá, dát mu tu chemickou kastraci jo, tak mě v jednu chvíli v obchodě v německu, když jsem jim kupovala mlsky na hryzkání, padl do oka sprej na háravé feny. Znala jsem to, ale nikdá jsem to neměla potřebu u svých holek použít, a tak mě to úplně vypadlo z hlavy, jako jedna možnost. Koupila jsem ho, postříkala Eframa a Agbarovi hrudník, mě to teda voní ( jakoby bylinnej lák, nebo tak ), ale ač jsme byli venku, Agbar prakticky během dvou hodin zklidnil hormon a od té chvíle se na Eframa ani nepodíval!
Neskutečný!!! Tak strašně doufám, že až ho to chytne příště, tak to zase tak hezky zabere a bude to
Doma jsem dokoupila další sprejík a su připravena
Páááni Peti to ale šíleně letí!!! Už jsi v druhé třetině!!!!
Bože zastav čas.... si občas říkám, nebo že by se koloběh fakt zrychloval a my to netušili?
Jujky a napíšeš třás sms s tím pohlavím? Jsem tak napnutá! Budu držet palečky, aby vše bylo v pořádku.... a mrně už ti vlastně může i mávat, viď?
Hihi, taky Poláky nemusím, ale maj tam levno, ač kvalita nic moc, jenže zase u mimča to stejně všecko máš jen na chvíli, rosotu hrozně rychle Jj taky jsem slyšela, že je lepší si vše pořídit a vybavit dostatečně předem, páč jeden nikdá neví a navíc když to nakupuješ v klidu a v předstihu, máš víc možností vybírat a hledat a tak, nic nezapomeneš a vůbec to všecko no
Jééé a Míša bude stavět přebalovák? Dáš pak fotky? Je to výhoda mít doma šikulku, viď?
Jo jo, o ledových nocích a hicových dnech mi ani nemluv.... sem se na těch svých toulkách taky hezky nachladila Fakt krásný noci pod širákem sem z těch x dnů užila jen dvě!!! Jinak sem klepala kosu
Tohle léto prostě bylo o ničem, buď hic až nezdravej, kdy to člověka sráželo k zemi, ač se nehýbal, anebo lilo, fučelo a bylo 10°C, jako dneska třás
Budeš tak dlouho v práci? Chuděrko malá... ale ono to uteče Peti, neboj
Ha, nu trajdala sem tudle a tamdle a všude a nikde prostě jsem musela vypadnout.... kousek v německu, kousek v polsku, kousek slovenska a jinak u nás. Vše sama se štěndy, a jen jednou bez nich ( kvůli tomu Bíšovi, ) ale to sem otáčela zpět domů po dvou dnech, to se nedalo, ač jsem byla s kamarády
Akorát že když su sama, tak nejde brát foťák, ani kameru a neberu si ani dotykáč s foťákem většinou, jen svůj starej mobil, kdyby se náhodou ztratil, nebo nějak zničil, či ho někdo lohl, navíc ten starej vydrží nabitej 10-12 dní a dotykáč horko těžko 6, spíš ty 4-5 dní. Auto nechávám někdy i kolik dní v divočině a putujem dál pěcha, a to nejde tahat sebou těžké a drahé věci a 4 psy a tak no... je to prostě na úkor tohoto, ale zase ty zážitky a prožitky mi nikdo nevezme.
Však s Batulkou a Argou jsem toho taky naputovala a nikdá sem neměla ani fotku, v tý době jsem měla jen klasiku foťák s filmem a tahej to sebou, byla to pro mě vzácnost a nehodlala sem to zničit a ztratit.
A že sem si Peti s pádama, zmoknutím a podobnýma, zahrávala! Ještě že mám voděodolný hodinky a evidentně pevnou kostru... páč su obouchaná, omlácená, doškrábaná, olámaná ( nehty
) a nachlazená, jak dement
Malé kotě, mňau mňau..... aneb kotě Manula
Se musím smát.... tvůj šikulka ti vyrábí přebalovací pultík pro mrně a můj šikulka si vyrábí pro sebe.... třás teďka si vyrobil posilovací lavici Normoš stojí 3 500 Kč a Mí si ji vyrobil za třetinu. Matroš koupil, nařezal a posvařoval, nabarvil, a aj tu čalounickou zvládl ( molitan a koženka )
Akorát na ní ještě neposiloval že Kůže líná
Předloha, originál z netu
Kvalitu fotek omluvte, vše je foceno mobilem
Tady začátky, ač už skoro posvařené dohromady, ale ještě ne úplně všechny a nenatřené samo
No a lavice doma a za ní činky, co si Mí taky vyrobil sám, ale to sem tadyk už myslím psala a dávala fotky Ty činky má už pár let....
krásná fotka čičinky super kvalita, kompozice, barvy i ostrost
to pohlaví řeknu veřejně, nemám nějak potřebu to tajit takže zítra, jestli něco řeknou, vám to sem písnu
a jo, je to super, že všechno si udělá sám, vybrala jsem si docela drahý design desky - normální cena za obyč desku buk, dub, javor atd. (myslím že 2m x 2m) je 1 300,- a máme tuhle desku za 1 900,-, jenže na to celé je třeba 4 desek, takže finančně tam je rozdíl skoro dva a půl tisíce, ale zase za tu cenu budem mít 2 stříně, komodu, jinak v truhlárně bysme to měli třeba za 25 000,- a design sem vybrala šedo bílý
jinak Mati, měla bych mít každým dnem tu knížku, neteř mi jí půjčí v knihovně, byla dlouho půjčená, pak ještě prodlužovali a tak to je už asi měsíc v rezervaci pro nás
jj, byl zamilovanej, ale ani nevíme, která byla ta šťastná feny v okolí moc neeviduju, nikdy jsme to nemuseli řešit, až teď..
teda spreji bych nikdy tak nevěřila, že to bude fungovat, tak ať mu to pomůže, respektive tobě to pomůže, i příště
tak to ses pěkně projela... Míťa nebyl s tebou?? taky bych někam vypadla, snad na ten prodloužený víkend koncem září.
Jejda Peti moc kuju za pochvalu Snažím se, ale víš jak... tři buňky jsou tři buňky....
Páni to je teda stejně darda za desky co? Ale zase to bude krásný a fakt ušetříte docela hodně koukám Musíš to potom nafotit, určo to bude krásný
Se třás inspiruju, něčím
Jéééé super s tou knížkou!!!! Moc moc se těším, co mi řekneš, až ji dočteš!!! Fakt si myslím, že stojí za to
A mmch když jsme u knížek, něco pro Hanku o anglickým buldokovi
Veronika Hájková - Pes ve městě a evidentně by to mělo být taky hyper aktiv buldok pako, ač fenečka
Já to dostanu ve středu, koupila jsem si ji, tak uvidím, až ji přestu, ale recenze na to byla skvělá
Peti, spreji bych taky nevěřila, ne u háravé fenky, pokud bych měla pako psa, natož erotomanoBíšu Tam bych mohla fenku myslím polít vápnem a Agbar by z ní šílel stejně
Ale na Eframa, kterej nehárá, ani není cítit, jen Agbar má jakousi utkvělou představu a vsugerovává si to, to zabralo, za což su tak šíleně ráda, ani nevíš
Fakt jsem byla už tak zoufalá, on taky, a zbytek smečky též, že se to nedá popsat
Projela sem se, spíš prošla, perfektně, ale ne naráz, vždycky pár dní, pak chvilku doma ( asi tak den dva , než sem vyprala a zas navařila Mí ) a zas pár dní. Nejdéle sem byla samo u nás, asi 12 dní v kuse Krkonoše, Beskydy, atd. Míťa byl doma, za á sem nechtěla s ním, za bé on nechtěl - nerad chodí, a za cé musel jezdit
Někdo ty prachy vydělávat musel
Nééé, se dělíme, ale já mám holt volnější hoknu že
Peti neboj, určo ještě někam vypadneš, a třás to září bude hezký a teplý Teďka hlavně musíš vše sehnat, pokoupit a tak, abys pak měla čas už jen na mimi a sebe a mohla si to v klidu a důkladně užít...
Levhart cejlonský
ále, tak ty svý tři buňky nepodceňuje, evidentně makaj na 50 000 procent
ono se to nezdá, ale skřín bude vysoká 180cm, široká 110cm a jen na ty dveře vlastně spotřebuješ půl desky, takže to skáče...a je to poctivá práce, vydrží to, ne jako nábytek z Aska apod, kde je to strojově vyrobené v polsku
Míťa je taky šikovenej teď už jen posilovat, aby se na to neprášilo, jako u nás na trenažér
jé ses mohla stavit, když jsi jela kolem do Krkonoš
Ahoj holčičky, konečně jste se ozvaly a nestačím zírat, jak jsou vaši chlapi pilní a jak budujou
Já taky, teda můj syn, vzal si za své zařizování mého nového bytu, takže i u mě se buduje
Já se potýkám s placením různých polatků a vyřizování dluhů, co nasekal minulý majitel bytu. Něštěstí mám tak skvěle zabezpečenou smlouvu, že se mě ty dluhy netýkají a tak mi spadl kámen za srdce. Já jsem v jednou kuse, sice ne tak příjemně jako ty Mati a Peti, ale jsem spokojená. Buď skládám věci na stěhování do krabic, což je hnusná práce, hlavně knihy mě daly zabrat. Potom peru polštáře a deky, abych měla všechno čisté a voňavoučké v novém bytě. Ale většinu času jezdím s Guliverem na výlety a s kámoškama psíma. Včera jsem si zapomněla foťák v autě a to mi moc mrzelo, Guliver si zaplaval a potom se bavil se smečkou asi dvanácti psů, nejvíc se honil s chrticí, která měla stejnou barvu jako on, to byl pohled pro bohy.....všichni jsme doslova odpadli smíchy
Chlapec už váží 24 kg. a je slušně osvalenej. V těch vedrech mu umřel jeho "táta" bylo mu osm a neudýchal to vedro
Dohodly jsme se s chovatelkou, že musíme udělat z Gulivera šampióna, aby zachoval tu linii po velmi úspěšném otci. Guliver zatím říká, že se mu nechce na výstavy, že radši běhá se psama, ale má smůlu, je přihlášený na klubovku v září
trénujeme postoj a ukaž zuby....... Tak jdu pokračovat v práci
Peti já s tebe nebudu
Prej nepodceňuj, makaj
To jo, to makaj chudery, taky se ale tím pádem často přehřívaj
Jejda no jo, to teda, taková velká skříň... ale jak píšeš, zas to vydrží, máš recht, že ty lagricový strojovky jsou o ničem, nemluvě o tom, kdo ví čím to ti poláci napouštějí a tak
No právě, že neposiluje a práší se Ale i na ten trenažér se teďka práší, páč sem nebyla doma že, skoro
Ovšem už sem ho oprášila a pěkně se na to vrhnu
Kuwa to sem se teda mohla stavit Peti!!!! Vůbec mi to ale nedocvaklo!
Fakt ne, nechápu to
Vidíš to??? Zavařený TŘI buňky!!
I když.... to by bylo jímavý čéče, se smečkou magorů v autě.... Agbar v té době ještě šílel s toho Eframa, a to by myslím nebylo dobrý, se někde stavovat
Kriste to by dopadlo.... i tak sem s nima za jízdy měla problémy, a jezdila silničkama -12té třídy, a nechodila mezi lidi vůbec. Jéžíš no to bych se asi nemohla stavit, ani kdybych ti chtěla jen zamávat z okýnka
Ale mrzí mě to, fakt mi to nepřišlo vůbec na mysl... tam sem totiž měla jen "kterak zabít Sekala ( Agbara )"
Hani ahoooooooooooooooooooooooj
Nádherný fotky, Gulíšek je už kus chlapa velkýho! Je nádhernej!!!
Nááááádhernej!!!
Kup si tu knížku, nebo počkej, až ji přečtu, ti pak dám vědět, zda za to stojí, pokud ji už nemáš. Ale když má být o hyper aktiv fence anglickýho buldoka, tak myslím, že to bude dobrý
Safra to jsou teda radosti, zadluženej byt, viď? Aspoň že smlouva je dobrá a nebudou tě ještě nahánět exekutoři
Dneska je možný úplně všecko tady...
Tak si s Gulíškem užíváte léta a výletování naplno jo? Ta dvojka chrta a AB musela být kouzelná, se nedivím, že jste se nařehtali
Chudák tatínek, ovšem stejně je 8 let na AB dost... ty vedra jsou v tomhle hrozný pro všechny, bohužel.... A kde bude klubovka Hani??? Že bysme vás přijeli podpořit? A kolikátýho?
Ono je těch akcí v září děsně moc, já se těším na říjen, to je klubovka pyrenejských plemen na farmě Bolka Polívky a já si chci očíhnout mastinky
A jak Gulíškovi postoj a zoubky jdou?
Koupající se Káně Harrisova
...a tohle tentýž můj mobil, ale vlastní nastavení Nedivím se, že mobily vytlačují digi foťáky, ptž maj už stejný, ba lepší funkce, a kvalita je mnohdy i vyšší a mají i vlastní nastavení, ne jen manuál
Akorát že pak ti ten mobil nevydrží ani ty 4 dny
Mati ta klubovka je v Nižboru u Berouna, moc velká dálka, ale díky a stejně doufám že pojedeme do Brna a tam to bude pro tebe blíž
Postoj mu jde ( když má náladu) se zubama je to horší, má pocit že je to hra a plácne sebou na záda..... doufám, že v jeho věku to nebude moc přísné hodnocení, bude mu v tu dobu sedm měsíců
Tak zase letím něco dělat......
No to je pěknej macíček 24 kg
Mati to neva, tak bych nechala Indyho doma, aby kluky nedráždil... tak si koukej příště vzpomenout, až pojedeš zas "kolem"
to je šílený s tým Guliverovým tátou... neřekla bych, že to může skončit až takto... kolika se tak dožívaj normálně?? na tom gauči s polštářem je úžasně rozkošnej
my máme v září taky klubovku, dokonce od obou klubů, ale jedu na tu pražskou na sobotu 8.9. se mrknout asi, pojedem totiž do ikea, tak to vezmem při jednom.
to foto je jak ze zrcadlovky máš teda špičkovej mobil ti povim
na tom mém bys sotva poznala o jakou kytku a jaké zvíře se jedná
Hani v kempu na Džbánu 8.9. .. to bys mohla přijít s Gulíškem, aspoň bych se na něj podívala a mohla ho řádně ošahat
Indy bude doma, protože ho po nákupech tahat nechceme... a taky nevíme, jestli nakoupíme, zda by se nám tam všechno vešlo... jezdíme ted malým VW Polo, náš Renault je prosím už od 3.7. nepojízdný a už nás stál přes 40 000,- nejprve chybně identifikovali, že odešlo nějaké čidlo, tak ho Michal za 8 000 koupil, nešlo to, tak nechával na radu nějakých rádobyodborníků repasovat střiky za 16 000,- ale ty svině repasly jen 1 a na zbylý 3 se vys.ali a sebrali prachy, a až nyní se zjistilo, že je to čerpadlo u motoru a tím pádem odešli znova i všechny 4 střiky...
to by jeden vraždil
takže koupit nový čerpadlo a střiky, všechno vyčistit a znova zapojit
Zdravím všechny po delší době, času se mi nějak pořád nedostává.
Maťo, Péťu jsem nedávno potkala na prochajdě, moc jí to slušelo a Indík pindík se mohl zvencnout z hárající terošky. Takže než madam odsmrádne, nebudeme ho dráždit.
Jen jsem byla moc smutná z toho, co se děje podél řeky - staví se tam cyklostezka! Nechutnost nejvyšší, klidný koutek přírody se změní v davy lidí, hezky asfaltem to prolejt, aby se cyklistům dobře jezdilo.
Jak si popisovala, ze ti jde Agíš po Eframovi - hele tuhle zkušenost mám taky, po vykastrování neboštíka teriéra po něm jeli samci jak po háravce v nejlepším. A znám i další psiska, který takhle trpěli, než se jim hormóny nějak ustálily - u nás (nevím proč) pomohlo dotovat psa pangaminem.
Péťo, to je řacha za auto, a eště navíc pořád nepojízdný, to je radost teda. A na UZ držím palce, jsem zvědavá.
Hanko, z Guldy roste teda pořádný chlapisko, a jaký ma krčisko! Hele, jak se mu plave? Zvládá to bez problémů a nejde ke dnu? Jsem vždycky myslela, že tyhle krátkonožky nejsou příliš plovací tvorové.
Jinak my jsme taky trošku cestovali, dovolená utekla proklatě rychle. Posílám aspoň jednu obludu černou, se kterou nějak od zimy klikám, na starý kolínka. Jde jí to moc dobře, je tuze akční a schopná vymyslet a nabízet neskutečný chování. Zde je při dobití vrcholu G.
Ahoj všem holky!!!
Samé zážitky koukám
Já sem pořád někde. Asi jako každá z vás, pořád něco vymýšlíme, podnikáme a snažíme se užít toho posledního tepla.
U nás nic nového. Gaba si užíval vody, Amir se má jak prase v žitě. My opravili garáž, dodělali izolaci, fasádu, koupili čidla na solárni senzor na světla a tak. Brala sem Gaba opět na kontrolu srdce a je ukázkové. Takže radost.
Peti doufám že bude vše v pořádku a když je doma kluk šikula - polovina výhry! Pak dodej fotky! A hlavě to, co to bude. Já to tipuju na kluka Na auto se vyprdnout...koupit jiné no.
Hani, z Gulivera nemůžu pokaždé co se na něj podívám! Prostě kouzelný stvoření. Táty je mi líto, je to naprd a u těhle tlamiček se s tim dá tak trochu počítat. I já mám strach, a to máme oproti vám čumec dlouhej. Ač má Gaba 6 let pryč, přijde mi teď na vrcholu sil
Mati, ty si se měla tyjo. Takové vejlety, venku se štěndy. To muselo být bájo! Netušim jestli bych se nebála. Ikdyž ono Bíša...No asi nebála Tichá závist.
Mějte se všechny opět krásně a užívejte jak to jde. Děsně to letí a člověk se ani neotočí a je rok pryč. Navíc dámy - za chvíli je tu ježucha jak na koni šílenost.
Hani to by bylo super, kdyby ses tam ukázala, mohla bych mu udělat i nějaký portrétky, když bude hezky jeho xichtík bude děsně fotogenickej a pro mě by to byla výzva, fotit Indyho už mě nějak neba... mám pocit, že všechny jeho výrazy, polohy, gesta už mám xkrát zachycený
Evča má pravdu, místo, kam chodíváme venčit - krásný břehy okolo Labe nám mění na cyklostezky, kde bude akorát narváno a my (no já stejně ne) už ani nebudeme moci psa pustit navolno Evi, kde jsi byla na dovče? Někde v kempu po čechách?
to je skvělá zpráva, že má Gabouš v pořádku srdíčko stejně by se podle mě do chovu mělo srdce dělat u těchto obrů už povinně... já bych zavedla povinně i lokty, které třeba u nás nejsou...
a dost to taky lítá.
Myslím, že Maťa se s Bíšou fakt nebojí to já s Indym bych se bát měla... nedávno jak vyl, jsem přišla z práce domů a on ležel vedle baráku a spal, asi unaven z toho celodenního vytí... a tak jdu potichu dovnitř, abych ho neprobudila, dojdu k němu a koukám na něj a on se probral a jak se mě leknul tak vylítnul asi 3 metry ode mě směrem do boudy, celej vyděšenej
myslím, že kdybych na něj ještě dupla, že tam zaleze a už nevyleze
pak mě celej šťastnej celou oskákal a olízal z radosti, že se mu nic nestane, že jsem to jáá
poseroutka... je to dobrák, myslím, že u cizího by byl opatrnej, třeba by se hladit nenechal, ale nenapadnul by.
Holky, s těma cyklistama už to přehánějí, můžou všude, jezdí všude....tady už úplně zničili lesopark, jak jezdí i mimo cesty a hlavně jezdí strašně rychle a oslnění svou rychlostí nemyslí a jsou nebezpeční. Lidi si chytají psy, maminky děti, kočárky odhazují stranou a i na silnicích je jich nějak moc, za jedním jsem jela snad půl hodiny, protože jel uprostřed silnice a proti mě jedno auto za druhým a plná čára....
Peti doufám, že se tam opravdu na té klubovce objevím, poznáš mě podle Gulivera, ten je nepřehlédnutelnej
Jo a Evi, Guliver plave sám od sebe už od čtyř měsíců, sama jsem byla překvapená, a nemá s tím zatím žádný problém. To je tím Hubertem v něm
Včera Guliverovi nabídla jedna choďačka klacek a laškovali spolu, potom si Guliver oblíbil jejího pána a pořád mu lezl pod nohy a nutil ho, aby se s ním mazlil
Vyřádil se tak, že jsme měla obavy aby došel domů
Ahoooj
Peti to je děs s tím autím V těch servisech jsou to takový hajzlíci, až to hezký není.... nakopat jim zadky, šmejdům
I proto su ráda, že mám Míťu, fakt že jo.... když vidím, kolika kámošům už opravil auto ani ne za třetinu ceny, co by dali v servisu, nemluvě o tom, že narozdíl od servisů Míťa závadu IHNED pozná a nehledá ji na x pokusů, čímž ušetří majiteli auta čas i peníze.... škoda že jste blíž, mohl vám to hnedka opravit
Nebo to i konzultovat, kolikrát to Mí odhnadne i jen dle popisu, co autí dělá nedělá.... příště zkuste třás aspoň napsat, nebo tak, moc rádi vám pomůžeme
Závidím s tou klubovkou holky, taky bych vás chtěla zas vidět Do Práglu to nijaká dálka není, ale to září mám nechutně plný
Ovšem kdybyste se vyskytly ještě jinde, dejte vědět, aj já chci poznat Gulíška
Evčí no príííma, že ses ozvala! Vidím, že si též užíváš léta naplno, super! Hihi vidíš to, čék se furt učí, kvůlivá těm chlupiskám viď?
A je vidět, že klikání holka pobrala s chutí
Sluší jí to
S tou cyklostezkou je to vážně děs, a to nemluvím o tom, že hafo cyklistů jezdí vožralejch
Ostatně tak jako jsou všude cyklisti, tak stejně přibývá čtyřkolek, a ty teda já nesnáším snad ještě víc
Ty se cpou všude, aj do lesů, a to už je konec, ptž nadělají paseku....normálně bych to střílela na potkání
Evčí ale problém je, že Efram kastrovanej není Akorát prostě velikostně sedne k Bíšovi, a navíc jak je hyper aktiv, má dost aktivní pachové žlázky, tže u kořene ocasu a pod ocasem, a tam mu Agbar nejvíc čuchá taky. Ovšem i na boky a záda...prostě magor
A Pangamin dávám všem psům pravidelně celej život.
Sabi hurá, žiješ Super že jsou kluci v pořádku a i tobě se daří, ač spíš pracovně jak koukám, ale ono je to třeba no
Závidět není co Sabi, ptž ty počátky výletů byly na provaz, díky erotoBíšovi, to až ten konec, kdy mě trkl ten sprej, sem si užila klidu
Proboha a nestraš tadyk s ježuchem!!!!!
Huš huš!!!!
Peti su pod židlou s toho, jak Indy vyletěl tři metry a byl by snad zaletěl do boudy, kdybys dupla
To je hotovo!
Dlouho jsem se takhle nezasmála
Jen ho nepodceňuj hele, cizí pach by určo pobral aj ve spánku a aspoň bufl
On jistě dobře věděl, že jsi to ty.... šak se píše, že pes spí jen jedním okem, ne?!
Hani ten Gulíšek je prostě kouzelnej vně i uvnitř Fakt že jo, a je jasný, že Hubýsek tě neopustil
Ale že si teda vybral převlek, co???
Jo jo, je to sranda s těma chundelkama našema
Já se, kašlajíc a smrkajíc, musím odebrat posekat tady tu džunglu, co má být zahrada....trávníky jsou jak stepní tráva, živý ploty jak obřá roští, popadaná tuna jablek všude.... ááááááách joooooo A ještě to zasr nachlazení, co sem si přivezla z těch "horkých letních nocí" pod širákem
Bych do toho kopla
Hlavně vesele. VESELE!!!!
Labužnicky se ráchající Puštík Bradatý
tak to holky vypadá na toho Vojtu vše je dle uzv v pořádku, uff... ale zítra mám zas poradnu, mě to tak neba tam chodit
mám i obrázek, ale je takový nepřehledný... neumím číst v mapách, kde je to popsané, natož tohle
to víš, že pamatujeme, dokonce jeden NF pes se papírově jmenuje Monchichi a je fakt krásnej
Hani já se ti pak ještě ozvu na mail před tou výstavu, abych to upřesnila. Ale už se¨moc těším a doufám, že vám to vyjde !
Juchúúúúúúúúúúúú Peti Vojtíííšééék
A zdravučkéééj!!! Buch buch buch
No tak NF Monchichiho bych fakt chtěla vidět a..... umačkat!!!
Jooo Hani, Mončičáky mám, tyhle ne, ti jsou z netu, ale někde doma je mám všechny a myslím ještě jednoho pruhovanýho, ale to už nebyl pravej, ti původní byli čtyři To byly časy....
Já cu taky s váma do Džbánu.....búúúúúúúúúúú Jenže ten víkend toho je.... nu.... uvidíme....
jo Hani... měla jsi ho vidět, byl se mnou v ordinaci a pak na chodbě, když jsme vyšli z čekárny, nadšením začal radostí poskakovat a vznášet se pýchou já jsem tajně doufala v tu holku, ale teď je jediná priorita- aby to bylo zdravé, na ničem jiném mi nezáleží.
ještě k těm mončičákům.. kamarádka jich měla spoustu, různé barvy a druhy a já doma měla snad jen 1, v hračkách jsem byla pěkný outsider... podědila jsem nějaké po sourozencích a nové modní výstřelky mi naši nekupovali, kamarádce jsem ty její strašně záviděla měla takovou poličku nad postelí, kde se měla vysázené všechny vedle sebe, dodnes si to živě pamatuju.máš je takové čisté, neošmudlané, je pereš ne?
Peti umím si to představit, úplně živě vidím jak se radoval a skákal radostí i v duši. To jsou chlapi
Můj syn byl holkou zklamaný i když se snažil to zamaskovat, ale teď když ví, že to bude tentokrát kluk, tak je rozpačitý, protože holka mu připadá to nejlepší co ho mohlo potkat
Mati, když ti nevyjde ten víkend, tak určitě dáme Brno, to by bylo, aby jednou nebylo
Už vím, proč se Hubert vtělil do Gulivera, konečně nemusí poslouchat na slovo, je přece paličatej buldok. Takže zatím co venku poslouchá, tak doma jenom občas, velmi zvažuje jestli můj návrh přijme
myslím, že se baví Hubísek skvěle...... Holky vyše fotky jsou tak vydařené, ta sova při koupání mě dostala, včetně komentáře. Jo a Peti taky si myslím, že Indy by se pochlapil, kdyby přišel někdo cizí a probudil ho, musíš mu víc věřit
Jééé ten je krááásnej ten Monchichi Peti Fakt k umuchlání
Hihi se nedivím, že Míša skákal a jásal, následník trůnu a ještě zdravej, mamča zdravá, co víc si přát
Jak jsem psala výš Peti, ta fotka není moje, je z netu. Mám Mončičáky doma v Brně někde ještě, ale časem je taky opráším, nějak mi chybí A tak čistí fakt nejsou
Taky jsem hraček moc neměla, o to víc sem si jich vážila
Hihi Hani, si piš, že Hubýsek to má vychytaný Jj ta sovička byla kouzelná, ale oni sem tam koupali všici, byl hic jak blázen, tže od sovy pálené, přes puštíky až po výry, a stejně tak ti dravci se tam ráchali, bylo to boží, ani sem tak nefotila, jako jen dřepěla u nich a usmívala se jak dežo a i si je samo hladila, ptž oni byli strašně zvědaví že, a asi dle mého dementního úsměvu poznali, jak je žeru
Borec, co s nima pracoval, ze mě nemohl
No, prostě sem seděla na zemi v písku mezi nima, kolem v miskách se ráchající dravci, normálka že
Sem dosekala.... zepředu a z boku a vrchní zahradu už prostě nedám, je mi šoufl, tže sem polkla acoš a du se zavrtat chvilku s hrnkem máty a heřmánku s citronem a medem Tadyk vám dávám něco k přečtení, docela mi to zvedne náladu, když mám chuť páchat harakiri
Je to z knihy Sádlonoška od Aleny Čálkové
Tak je ti dneska Mati, pomohla Sádlonoška ?
Já mám za sebou dneska jeden úřad uf a bolí mě žaludek, přece jenom se nervíky občas ozvou i tímto způsobem, ale nevzdávám dobrou náladu
Guliver začíná hlídat, přijeli zemědělci a nabízeli cibuli a ještě nějakou zeleninu a Guliver začal výhružně štěkat a povrčávat, ale pořád běhal ke mě, co já na to
Pochválila jsem ho, řekla že už je to v pořádku, že mám všechno pod kontrolou a on si hned běžel pro ňaminku jako odměnu
Zlej hlídací buldok
Ahooj, dneska nestíhám ( taky úřad a domácnost a kafčo s kámoškou na odhlečení ), a čeká mě toho ještě moc, nějak se mi to všecko nakupilo za ty týdny výletování
Hani teda, Gulíšek je skvělej, takhle poctivě hlídat a koukat se, zda to schválíš a dělá to dobře Fakt brouček, a tak hlídací fotka je úžová, tam je to už fakt dospělák
I škoda, jako prtě byl ještě kouzelnější - ne že by teďka nebyl jo, ale je už dospělej skoro
Ale jo, Sádlonoška pomohla a harakiri sem ještě nespáchala Ani se k tomu zatím nechystám, aj nachlazení se zlepšilo, a dokonce sem si konečně umyla i hlavu
Ani sem tu barvu vlasů po umytí nemohla poznat
Ten návod mě taky rozesmál, hlavně ta část s popadanýma důchodkyňema pod oběšencem
Júúú už je tak velkej??? To bude pěknej macík, chlap jak má být
Se ti nedivím Peti, že se nemůžeš dočkat
Já ještě plány nemám, mám všecko otevřený, ale akcí je hafo a pozvaná su na tři, z toho dvě soukromé, tak ještě uvidím. Ale docela ráda bych aspoň den, půlden, strávila s detektivkou a nohama na stropě
A co ty? A ty Hani?
Orel mořský ( neskutečně zvědavej brouček, furt mě obskakoval dokola a oďobával mi sandále A taky vlasy ho fascinovaly
) Takže nešel pořádně vyfotit, neb byl furt nalepenej vedle mne
v pátek máme grilovat se švagrem a jeho novou přítelkyní, sobotu jedem do toho polska na nákupy, předpokládám že to zabije celý den a neděli nevím.. ale už mi nějak dochází dech, nejradšich bych se na práci fakt už vykašlala.. štve mě to tady, samý opruz lidi co si myslí, že seženou zájezd za 5 000 s polopenzí pro dva pořád jen někomu vysvětluju, že jejich požadavky jsou nereálné a oni nechápou, myslí si, že je chci okrást a utáhnout na něco drahého .. nebaví mě to, at se už lidi srovnaj a uvědomí si, že ani cestovka není chatrita, která jde pod cenu...
a když jde, tak brzo krachne... tak to chodí.
sem se trochu vyvztekala a snad už budu mít lepší den
krásnej orel přijde mi na té fotce jak vycpanej
jsi pro něj byla zajímavý objekt
Jejda, tak to máte víkend naplněnej až až
Nedivím se ti, že jsi naštvaná, jako za 5 s polopenzí to teda by čék nedal ani osobákem jeden, natož dva, to je nereálný, copak lidi neumí aspoň trošku počítat? Su škrťa a matematickej analfabet jo, ale i já si umím spočítat, že za tuhle částku bych se sama, hladová, tak možná na tři dny dohrkala někam na Třeboňsko, kde bych spočinula pod stanem
tož snad ti to vyvztekání pomohlo
k lepšímu dni, nesmíš se teďka čílit, a už vůbec ne kvůli blbosti lidí
Za to ti nestojí. Vždycky si říkej, že důležitější je mít sluníčko v bříšku a lidi hoď za hlavu, případně, v rámci šetření hlasivek, si ty vysvětlující a vypočítávající věty nahrej na digtafon a jen jim to pouštěj, zatímco ty si budeš poslouchat mp3
Jo jo, to ten borec říkal taky, že jsem pro něj asi něčím zajímavá ( nejspíš těma vlasama a stříbrnýma lesklýma botkama že ), jinak by mě takhle zvědavě a blízko neobťapkával pořád
Vždycky jsem se zvedla, že popojdu, abych ho blikla a on mrška šup a už byl zas u mne
Rozhodně nepůsobil vycpaně, alébrž silně živě
Tohle je jediná fotka, co mám celýho, to když jsem přicházela. Bohužel focena za chůze, a on měl hlavu na slunku a tělo ve stínu, tže barvy nic moc
Mati tak orel mě totálně dostal !!!!
Monchichi se mi nelíbí - přijde mi že je to jeden z těch bucloidních NF. Jinak gratuluji ke klukovi. Já to cítila v kostech
Chlapy máte šikovný! Já taky musím pochválit. Taky mi doma hodně udělá. Jinak Hani na žaludek je skvělej relax...prostě to hodit za hlavu.
Guliver je terminátor jako blázen - úplně obří a kostrukčně naprosto famózní!
Holčičky nezvládám časově, mám tady dvouletou vnučku
Zítra pojedu na chalupu a cestou se zastavím u Mělníka na chatě kde vegetí moje další vnučky, musím předat dáreček k svátku a potom směr chalupa....Jelikož tam už hospodaří moje náhradnice, vezmu si jenom svoje věci, navštívím sousedku a pofrčím domů.... takle nějak bude vypadat můj víkend a to má ještě pršet
Peti, náš Adrian měl před týdnem 19 cm :o))) Jdu vařit a vy si víkend užívejte co to jde.
Ahooooj holčičky!
Jen fofrem, nestíhám, včera sme ještě dělali dřevo a po neděli budu operační, tže toho taky moc nedám pár dní
Hani to je pech s tou chalupou, vím, jak jsi ji milovala Ach jo....
Holčičky tak si užijte víkend co nejlépe a nejúsměvněji, já zas frčím, nestíhám, ale prší tu Opruz!
A Bidíček má dneska překrásné 6-té narozeninky, tže jdu vytvářet dortíček
Mimíšek můj mališkej, pořád na něm visím a ne a ne se ho nabažit
Prskám chlupy na všecky strany, ptž líná, ale stejně ho mačkám
Krásnej víkend!!!
ahojda ! tady je mrtvo.. co děláte všichni?
jéééé, opožděně Bíšovi přejeme hodně dalších spokojených let a pevný zdravíčko máš foto s dortíkem?
tak my už máme skoro celou výbavičku koupenou v Polsku jsme nakupovali jak šílení a máme kočárek, postýlku, přebalovák a takové ty větší věci i ty menší... od sestřenky jsem dostala oblečky, asi 4 pytle, takže už nemusím kupovat ani to
z kočárku jsou doma všichni rozčarovaní, protože nečekali, že koupíme tuhle barvu...
ani já ne, se přiznám. prvně mě hned po příchodu zaujal zeleno šedý, barva přesně co jsem si myslela, ale neměli k němu autosedačku a byl takový tvrdý na ježdění... do výběru se nám dostal ještě černobílý (černý a bílé květy na korbičce), protože se s ním perfektně jezdilo a manipulovalo, lehoučký, silný pochromovaný kola. tak jsme nakonec vzali ten, měli celou trojkombinaci na skladu a koupili jsme do něj krémovou zavinovačku s medvídkama a žlutokrémovou larysu, aby se to rozsvítilo. až to bude uvnitř, nebude to tak smutné, jak se zdá... z barvy uplně odvázaná teda nejsem, ale z konstrukce ano. a zimní fusak mám sytě fialový, tak se tím trochu utěšuju, ale aspoň se tak nezaprasí od Indyho
fotky nemám, kočár je zabalený u tchýně, ale jak se bude rozbalovat, vyfotím
jinak Hani v sobotu na Džbán do kempu dorazíme kolem půl 11., jak to vidíš? s tou chalupou je mi líto, určitě máš na ní hodně vzpomínek, i s Hubertem...
tak se zadařilo. Peti, Vojtíšek se může v klidu chystat na svět, všechno má už připravené :o)) ten kočárek je určitě moc pěknej a těma barevnýma doplňkama to úžasně zvedneš, hlavně aby byl trochu terénní, některé kočárky na horších cestách nejezdí
na sobotu se těším, Guliver se tam bude v tu dobu někde kutálet, toho nepřehlédneš
Chalupy se ráda vzdávám, Hubert je tam pro mě moc živej, vidím ho tam všude a navíc jak tam občas hospodaří jiná paní co mi nosí moje boty a spí v mojí posteli, jsem to tam přestala mít ráda. Kdybych se tam chtěla podívat můžu být u sousedky, nabídla mě a Guliverovi nocleh
právě že má velký kola, všechny 4, (občas vídám 2 velký vzadu a 2 malý vpředu a blbě se s tím jezdí), fakt konstrukčně je super a manipulace zvítězila nad barvou... už máte taky Kočárek pro Adriana?
tak to se moc těším, že vás uvidím snad dorazíme co nejdřív, jedem předtím ještě vyhodit 2 lidi na letiště a odtamtud honem sem.
hm.. tak to pak chápu... taky bych se nechtěla dívat na někoho, kdo tam bydlí místo mě. a co byt, už máš zařízíno?
Adrian už má taky všechno připravené, taky vychytaný kočárek, aby jezdil všude. U Nikinky se příliš řídili vzhledem a museli pořizovat šikovnější kočárek, který fakt nejen vypadá ale i jezdí a dá se dobře složit do auta. V dnešní době je takový výběr, že je těžké se rozhodnout, to my jsme měli tady v tom jednodušší rozhodování
Oblečky už má vyprané, tašku do porodnice radši zabalenou, občas se ozývá tvrdnutí břicha, ale to může trvat ještě klidně měsíc
Já pospíchám, teda můj syn pospíchá a zařizuje mi byt, abych mohla co nejdřív vypadnout a vzít si před porodem Nikinku k sobě. Strašně ráda venčí Gulivera, vydrží s ním chodit na vodítku celý den, Guliver už volá "já už nechci venčit" tak jdeme na chvilku domů a za chvíli musíme vyrazit znova, aby se pejsek vyvenčil
Už mám koupený i bidet, takže to bude bydleníčko. Zítra mám schůzku s právničkou a jehom právníkem, to bude napínavé, protože mi ještěmužík doslova ukradl z mého konta skoro půl melounu, tak jsem zvědavá co s tím
V sobotu má být krásně, takže by všechno mělo vyjít parádně. Hlavně jeďte opatrně, Praha je rozkopaná a na jízdu odporná. Pokud pojedete po Letné, nebo Evropské tak trpělivost, i když v sobotu by to mělo být volnější
jsem skleroza, ale kdy že se má narodit? já chci mít vše s předstihem, než se pak před vánoci honit... takže už budu kupovat jen drogerii.
bože on je fakt jak tank ty záda a hrudník má jak kulturista
a pro děti musí být uplně jak magnet
doufám, že bude dobrý provoz, abysme se zbytečně nezdržovali.
Neboj, v sobotu je provoz ráno dobrej, to bude v pohodě
termín máme na půlku října, ale vzhledem k tomu tvrdnutí bříicha se to může posunout. Ale já jsem to měla taky a termín mi vyšel, tak doufám
Ty máš ještě čas a všechno už vlastně máš, takže potom už jenom vyprat prádélko a těšit se
moc se mi líbí jméno Vojtíšek, fakt dobrá volba a nebude jich moc, konečně hezké české jméno
Já se budu pohybovat někde kolem toho parkoviště, tam nás moc nebude a škoda, že nemůže i Maťa......Jj, Guliver je těžký atlet, je to první pes, který neskáče na sedačku, ale který se opře předníma tlapama a přitahne se silou nahoru celý, fantastický pohled na jeho hrudní svaly
Ahojda !
tak máme po víkendu a byl fakt krásný !! jen moc rychle utekl...
Mati abys byla v obraze, tak s Hankou jsme měli teda spicha na té naší výstavě a podařilo se mi udělat několik jeho foteček, tak se s tebou musíme rozdělit. Guliver byl prostě boží, přesně tak, jak jsem čekala
kochej se
jako tohle je zázračná fotka, protože jak se sehneš, tak už se k tobě řítí se pomazlit, nejde ho vyfotit z dálky
a tady uplně vidím toho Tlusťocha z filmu, jak sedí na tom koženém křesle
včera jsme šli na návštěvu k Míšový tetě a Indy tam měl jeden z nejšťastnějších dnů za poslední dobu už je po létě, takže nám nabídli, jestli ho chceme nechat vykoupat v jejich bazénu... ten si to užíval...kdybyste ho viděli ! už se těším na příští rok, že takový - ne tak luxusní bazén, ale podobný bysme pořídili domů. respektive bysme předělali ten náš stávající na takovýto. Michal se nakonec svlékl a šel tam s ním a blbnuli spolu. Indyho jsme z vody nemohli dostat, asi po 2 hodinách jsme řekla, že dost, že to sítkem vyčistíme od chlupů, aby tam už nechodil, ten to samozřejmě nemohl pochopit
jestli to dopadne a takový bude, tak budem mít nejšťastnějšího psa na světě
Michal ho lákal v naději, že skočí do hloubky na míček, ale ten ťulda se spíš jen tak kymácel na hraně bazénu na špičkách a pak to oběhl a vlezl po shcodech ale jak nadával, když ho dráždil s míčkem
zrovna tento bazén je hooodně moc peněz... ale Míša by mohl ty plastové desky koupit a jako opravář plastů je i svařit na míru, to máme v plánu na příští rok, ale on z toho má osypky už teď, protože to nebude sranda a já mu pořád něco nakládám a úkoluju
jinak ta chovka maďarská buldoků, jak jsem o ní mluvila, je tahle, ale jejich psi se mi moc nelíbí
http://www.bomberland.hu
Udělat takový bazén bude záhul, ale až se budete koupat v té nádheře na hrůzy tvoření se zapomene
Máš pravdu, ty maďaři jsou poněkud předimenzovaní, skoro na všech fotkách jim musí držet spodní čelist a připadají mi málo nasvalení, myslím dost tenké přední nohy.....Co by Michal pro tebe a Vojtíška neudělal, jen úkoluj
Ahoj holčičky, jenom stručně, mám před stěhováním spoustu poletování a balení . Včera jsme měli klubovou výstavu, posuzovala paní z Anglie a byla velmi příjemná, vydržela i když jí Guliver žižlal ruku
Máme dva krásné poháry, máme diplom a na cestě je i ručně dělaná kokarda, která cestuje poštou z Anglie, protože jí paní zapomněla předat
Guliver je prostě Guliver, nejkrásnější
byl jediný krásně osvalený, má halt hodně pohybu, asi víc než ostatní, protože skutečně vynikal na první pohled, to říkala i kamarádka co jela se mnou. Ani nebudu popisovat radost jakou mám. Ségry Gulivera dostaly taky všechny VN, takže i chovatelka si to užívala
Mati, ta videa mě nadchla, je vidět, že se ještě umí lidi bavit a užívat si života, super
Tak já zas jdu fachat.........
Ahooooj berušky moje zlatý!!!
Konečně jsem se na chvilinku za vámi dostala!!!
Jak se máte? Peti, co malej, nezlobká? Jak se cítíš ty? Je vše v pořádku?
Hani jak jde stěhování? A jinak je vše dobré? Gulíšek fit a svěží?
Moc děkuji za přání Bidíčkovi, ráda vyřídím Ostatně teďka v pátek narozeninky čekají Efrušku, nějak nám to letí....
Tolik překrásných foteček Gulíška tady je!!! Fakt jsem se pokochala, a ty tvoje Peti jsou opravdu krása, normálně ti vážně závidím, žes Gulíška viděla a mohla muchlit, já cu takýýýýýý
Indy v azénu nemá chybu, sem se musela smát, jak si psala, že mu pořídíte taky bazén Nebudeme teda jediní blázni, co kupovali bazén pro psa
Akorát že Indy to narozdíl od Bidíčka, náležitě ocení
Hani obří a největší gratulace Gulíškovi k výstavnímu úspěchu!!!!! Je to božíííí
A nedivím se, že vyhrál, je fakt na svůj věk krásně svalnatej a festovní, ale ne přetěžkanej a nepohyblivej kulík, prostě Gulíšek je tramp na první pohled
A jak si hlídal pohár
Hrdý Gulíšek!
Nepojedete někdo teďka 13.10. na výstavu Pyrenejských plemen do Olšan, na farmu .Polívky??? My asi jo, pokud nás zas něco nezastaví, moc tam chci....
Jinak se mám pracovně a mezitím zábavově, ale každopádka hekticky, a to tak, že velmi Navíc jsem se před 14 dny podruhé narodila, když se mi - vadou materiálu, ne opotřebením, ptž Mí mi kloubek měnil na jaře a dával fungl novej - urval kloubek u poloosy na Citrím a tím pádem celá poloosa a za jízdy mi kolečko udělalo hají a zůstalo tam, nikam neuteklo, tže se vzpříčilo pod autem a já v setině sekundy stála, jak náraz do zdi no.... naštěstí to bylo jen v 60-ce, tže sem yla jen otlačená od pásů, ale nic mi nebylo.... a na široké silnici. Být to jinde a ve větší rychlosti.... radši nedomýšlet
Levý přední kolo, u řidiče. Zážitek. Ale taky zkušenost. A už sem asi vytrénovanější, než sem myslela, co sem s těma autama různýma už zažila, ptž sem se ani netřepocala, furt sem čekala na ten dostavivší se šok a vono nic
Takhle mi Citronka odváželi ze silnice na benzinku, abych neblokovala provoz, chudička můj malej, ale hodnej, on to vždycky všecko vydrží do doby, kdy to pak není nebezpečný, nikdy mně ještě neulížil, hodný autíčko
No a samo se událo hafo věcí, třás nám dosloužil náš starý PC a tudíž jsme jeli zakoupit nový, leč odjeli jsme navíc ještě s plazmou 107 cm za super cenu a taky s mýma novýma třema botičkama I to se stává....
Každopádka novej PC je nabušenej rychlík, omezená edice MotoGP, tže sme z něj nadšení, neb je rychlejší, než naše myšlenky, což třás u Míťy je docela hodně fofr
O telce ani nemluvím, nevím, jak jsme mohli čučet na tu malou hrůzu
Nahoře na PC je Mí'tův oblíbenec, Losík hlídač
Nu a botičky.... tadyhle lodičky - všecky botky maj gumovou podrážku se vzorkem, tže bomba pohodlí na chůzi, hlavně ale na řízení a taky nekloužou
Podzimní botičky
Všechny maj podpatek 11 cm, ale sehnat boty fakt pěkný, pohodlný, s gumovou podrážkou a podpatkem, podpatek širší a ne tenký a se vzorkem, a s výškou podpatku aspoň těch 10 cm, je vážně umění, i v dnešní době Proto z nich mám tak úděsnou radost
No a poslední a musím pádit, děláme furt to dřevo
Jeden den jdu krmit Miciký a ona mi tam nachystala odměnu, že se o ni tak dobře starám Jako na to, že je stařičká a nemá už jeden špičák, je šikulka, ale zamrzelo mě to.... mám Lasičky ráda a totok je myslím Lasice Hranostaj, ne Kolčava, a notabene to myslím bylo ještě mládě.... no jako Miciký jsem pochválila, ona neví, že mně Lasičky nevadí, naopak je vítám, jsou užitečné, ale slzičku jsem za Lasičku uronila
Nu a čeká nás prodloužený víkend, co víc si přát, jen to počasí by to s těma teplotníma výkyvama ěhem pár hodin, nemuselo tak hrotit, nedělá mi to dobře a tak vůbec
Tak krááááásnej víkendíček holčičky!!!
Jo mmch, Citronek mi už dávno zas jezdí.... Míťa je v tomhle borec, v pátek večer se mi to stalo, přes sobotu a část neděle jsme byli pryč a v neděli odpo jsem jela na jednu menší akci, vrátila se za cca 2,5 h. a Citronek byl opravenej a plně funkční!!! Jooo kdo umí, ten umí a já sem Mí snědla radostí, ptž prostě jezdit s Chrysem je pro mě utrpení... nějak si nesednem spolu
Ahojda !
Mati inspirovala jsi mě, super botky já si sice teď botky s podpadkem koupit netroufnu - už se vidím jak letím s břichem na hubu
ale mám zas nějakou utrácivou... ( mimochodem už jsem nechala asi 2000,- za drogerii a plíny
a to je jen do začátku na prvních pár týdnů) a čeká mě ještě koupě spodního těhot. prádla, což taky není levná záležitost
Hani Guliver je prostě hvězda, ještě to všem natře, moc gratuluju !!!
fuj, to mi naskočila husí kůže při představě, co se mohlo stát, kdybys jela někde jinde v hustějším provozu ... jsou to pořád jen stroje no.. my jsme stále ještě bez auta - neschopný "kamarád" není schopný dodat poslední součástku... už mě to štvě, auto stojí už 3 měsíce a bojim se, aby po takové době neodešlo něco jiného... už nás fakt nebaví pořád si někde půjčovat auto. Michal ještě k tomu dělá kurýra a vozí takové balíčky do Německa s vlekem a potřebuje na to auto s koulí, takže pořád otravujem našeho tátu - ten jediný má v rodině auto s koulí. On si třeba odjede na ryby a za hodinu volaj, že má Michal do 30 minut i nich nakládat, dokážete si představit ten shon - nahánět otce někde na rybách bez signálu, honem sehnat dálničku na 10 dní, protože táta ji tam nemá, natankovat, vyklidit rybí věci z auta a naložit tam paletu sterilních věcí... tohle se opakovalo za léto asi 4x, na mrtvici fakt...
já budu trávit prodloužený víkend sama doma, naši jsou v Řecku a Michal brigádničí na střechách, ted nemá ohledně aut vůbec práci...
Ahoooj holčičky!!
Tak jakýpak jste ěli dlouhý víkendíček? Koukám, že nám ifaunu zase vylepšili
Akorát netuším, čím to, že má obrázek v profilu automaticky z webu, sem ho tam nedávala
, ale to je fuk, sedí mi to, přesně tuhle fotku bych si tam asi stejně dala
Hani ať se neustěhuješ človíčku, nic se nemá přehánět Taky troška zábavy je třeba
Děkuju za pochvalu, sama mám z botek radost a navíc jsou fakt pohodlný, všechny!
Nu odpočívat moc nemůžu, zahrada řve o zazimování a musím ještě jednou posekat trávníky.... dřevo už máme konečně hotový, ale teda bylo to perných 14 dní, navíc proložených dalšíma akcema, nejen dřevem Ovšem hezky sem posílila svalstvo celého těla zas a zhubla troška, tže všecko zlý....
Peti to víš, že ty penízky lítaj, holt mrně je pro obchodníky super kšeft, no a botičky si kup, šak se nezkazí a za chvíli v nich udeš moct cupitat Teďka samo ne, kutululu dělat nesmíš, s malým prďolou
Už se těším, až nám nafotíš ten pokojík, nábytek a kočárek
Panejo, to je šílený s tím autem!!! To už snad ani není možný
Vás obdivuju, já bych dotyčného "kamaráda" už dávno
Fakt mě mrzí, že nejste blíž.... Mí by vám to rychle a levně opravil natotata
Teďka opravuje sousedům už třetí auto - oni jezdí, ale to je tak vše, tže nějakej olej, voda, ježdění v lese opatrně apod. je nebere a věčně maj auta zavařený, urvaný vany, upadlý výfuky, zadřený motory atd. atp. - a to Nissana. Když vidím, co za krátkou dobu dokáže a za jak malý peníze, oproti servisům, nebo "takyopravářům aut", zalila bych ho zlatem
Páč někteří lidi si tohodle ani neváží....
Hihi no je fakt, že závidím lidem, co o autech nic neví, páč se jim jezdí dobře. Já co mám Mí a neustále zvědavě asistuju roky u všeho, už bohužel vím, co dokáží kvalitní díly, nebo stejně kvalitní mechanici v servisech, zmršit a nic s tím čék neudělá. Stejně jako s únavou materiálu a jsou prostě věci, kde to člověka nevaruje - jako nějakým křupáním, nebo vůlí atp. Ale zjistili jsme, že kámošovi se u Peugeota - s Citronem sou stejný skoro, je to jedna fabrika no - stalo imrvére to samé a též s novým kloubkem, cca dva měsíce po přehození. Tže si říkáme, zda to fakt byla vadná série, nebo náhoda? Je fakt, že tohle je u Citrona pitomý, většina značek to má vcelku, s poloosou a tím pádem se tam nemá co urvat. Ale Francouzi to maj prostě na tři díly no
No jo ale to bych nemohla chodit pěšky a jíst a pít,kdybych se měla všeho bát, se může stát věcí.... fakt je, že teďka jezdím v určitých úsecích troška pomaleji.... ale to mě přejde a asi brzo, neb mi to vcelku drásá nervy
Nemyslete, že jezdím jak prase jo ( i když Mí a pár známých melou něco o tom, že to ustavičně smažím
) mám ale prostě ráda svižnou, bezpečnou jízdu. A zas jedu jinak sama a jinak se psy, nebo když někoho vezu. Taky strašně trpím, když se musím někam hrkat Chrysem a ne Citrím.... s Chrysem to je jak.... no, proti Citrímu.... sednout do stoletýho parního válce, dáte jedničku, uvaříte si kafe s plynem na podlaze, dáte dvojku konečně, kafe vypijete, dáte trojku, upečete si sušenky, pak konečně čtverku - s plynem furt na podlaze - začnete chroupat sušenky a zabere turbo, a huráááá můžete dát pětku.... ale nesmíte předjíždět, páč pak zas musíte na trojku, počkat až bude před váma 10km rovinka, předjet, a pak znovu čtyři pět.....
Tady by se hodil omdlévající smajla
Vím, že je to zvyk, vím že je to velký auto a nafťák.... ale.... já na to nejsem, mně sednou velký, ovšem rychlý benzíňáci
Bohužel, tam si taky dost pápnou že, a nejsem multimilionář no....
My v pátek oslavili s Frííí narozeninky, půlkulatý, a ještě ten večer mě tak vytočil, že po dlouhý době sem po něm skočila a fakt mu liskla na tu prdel, že mě ruka bolí ještě dneska Pátej rok nepátej, je to a bude furt stejnej zmetek, ale proto ho nejspíš má ráda
Na FŤR narozky jsme si - my s Mí, ne psi!!! - připili nealko pivem Fríí
A něco pro zasmání.... takhle odháním zloděje Foceno z mobilu, sranda musí být, no ne?
Akorát silně pochybuju o duševní zdraví dvou kámošů, kteří mi po záchvatu smíchu - tak se nemaj stavovat v deset večer ne??? - řekli, že mi to "náhodou fakt dost sluší a nepůsobím vůbec odpudivě"
Byli střízliví, podotýkám.... ale tak, byla mlha.... a tma.....
No a poslední ku zasmání - snad sem to sem už nedávala - aneb poznáte mě?
Jsem tady se svou nej kámoškou
ahojda !
víkendíček byl super, v pátek jsem prala a uklízela, v sobotu jsem byla s kamarádkou v bazénu ( poznali jsme se na tom porodním kurzu, čeká týden po nás a naši chlapi se znaj ), krásně jsme si zaplavali, bylo to příjemný po takový době.... a v neděli jsme byli u Labe s Evčou.... na to, že jsem byla sama doma, to docela uteklo.
a taky jsem pekla dort bylo Michala, tak ode mě dostal dortík - jmenuje se to banánová rychlovka - takový sraní s tím holky !!
a skoro 2 hodiny práce - napoprvé mi totiž zhrudkovatěla šlěhačka a tak jsem celý proces musela dělat znova... a podruhé se mi zase šlehačka dostatečně neztužila, takže to bylo takové měkké, vykydlé, nedrželo to tvar. chutnal ale výborně, takový snazší krtkův dort. a měli jsme na něj chuť, tak jsme ho v pondělí udělali znova, dvojtou dávku rovnou
zítra jdu na test cukrovky, tak jsem zvědavá.. .toho sladkého co jsem do sebe nacpala za poslední týdny... no fuj... a docela jsem si na to zvykla...
hihi, znám, znám.... pet let nic není, jsou kluci akorát v největším rozpuku tak Fríčkovi od náš vyřiď pozdrav a potřes packou s přáním všeho nejlepšího
samozřejmě ve chvíli, kdy bude zrovna beránek
to pivo je super
jasně, že tě poznáme... na malá vlasatá nalevo seš pořád stejná
Jasně, jsi pořád stejná holka Mati a v té pleťové masce vypadáš fakt dobře
Peti ten dort musel po té námaze chutnat dvojnásob, nedivím se, že jste si to zopakovali
Já jsem včera skládala se synem až do noci sedačku, byla to fuška, přímo hlavolam, ale dost jsme se u toho pobavili, teď jde všechno do finále a já už bych potřebovala omdlít, abych si odpočinula. Podle všech jsou buldoci velmi klidní a vyrovnaní psi, nevím jak je to možné, vím že mám buldoka a že je to opak jejich popisu
Hází doma křeslama, ohryzal botník a utrhal z něj veškeré ozdoby, venku lítá se psama jak šílenej, chvilku nevydrží něco nedělat
Taky je chlapec v pubertě, takový nahluchlý a nechápavý, dokud ovšem nezachrastím sáčkem s piškotama
Hubert se tam nahoře určitě chechtá a říká: "vidíš, potom že jsem byl enormě temperamentní já"
Tak já zase jedu do bytečku likvidovat obaly ze sedačky a plnit kontejnery na plast a papír
Až to bude vyfotím.....Opatrujte se holky moje
ahojda !
tak jsem se konečně dokopala to tady vyfotit
tady komoda s přebalovákem, jsme unešený z těch úchytek, vybrali jsme masivní a je to nádherný
a v pokojíku je ještě tato skřín, ale chybí jí dveře, které se musí nasadit... zatím tam má Míša věci, ale bude musit někoco uvolnit pro malého
dneska je krásně tak zas uklízím, to je neskutečný, jaký bordel se tady po tom týdnu naschromáždí
a jdu dělat jablka s mrkví, musím už konečně skončit s těma mýma čokoládičkama
krásnej víkend !!!
jo a mám taky botky !!! v Tescu z 999,- na 300,- nemohla jsem je tam nechat
Tý jo Peti, máte to krásné a ten košík mě přímo dostal, fakt paráda
Taky jsem si všimla, že Vojtíšek bude mít na sebe tolik věcí, že by snad měl růst pomalu, aby to všechno stačil vystřídat
Ty botky ti skoro závidím a za tu cenu neuvěřitelný. Chci si koupit taky něco podobného na zimu. Tak my už máme termín porodu přímo domluvený, 16. 10. by se měl Adrian podívat na svět, chudák zadluženej
Jinak doufám, že to s tím uklízením nepřeháníš........Tu svojí kouli milovanou buldočí co nejdřív zmuchlám do kuličky a zahodím, jeho puberta je děsná
Všechno ví nejlíp, když se baví, neslyší a že by přišel když ho zavolám.........dlouho zvažuje
takový plánovaný porod, a ještě císařský, bych brala taky a máš pravdu... chudák zadluženej
v tomhle státě to ani jinak být nemůže
nepřeháním... jen peru, luxuju, větrám peřiny a tak... taky jsem česala a trochu zastřihla Indyho... byl už pěkně zarostlej a neslušelo mu to, ted je zas krásně heboučkej večer mám ještě sraz ze ZŠ, takže to vidím i na odpolední siestu. a půjdu ještě s Indym na chvíli ven, aby se vyvětral.
nezahazuj, však ty jsi trpělivá, takže pubertu s přehledme zvládnete ale uplně ho rošťáka vidím, jak vesele dokáže ignorovat
Neodolám a ještě vložím fotku s nádhernou kokardou co nám přišla z Anglie k pohárům.........Mám fofr
Ahoooj holčičky!!!
Tak jakej byl víkend??
Peti ta banánová mlska vypadá úchvatně, ňam ňamky!!! Máš teda zásobičku hadříků a věcí čéče, to abys těch dětí měla víc, Vojtíšek sám to nejspíš neunosí
A ten nábytek je vážně krásnej! Moc se mi to líbí!!!
Máte to doma jak z katalogu, nádherný
O košíku ani nemluvím, taky se mi děsně líbí
No a ty botičky jsou úúúžo!!! A za ty peníze, to je suprácký!
Hihi Hani, tak Gulíšek je takovej pubertální zlobíšek jooo??? Inu musíš vydržet, to přejde, a ostatně jen ať zlobičká, hlavně že je zdravučkej, no ne?!
Strašně vám to s Gulíškem a kokardou sluší, je to vážně obří kokarda
Moc hezučká fotka
A zítra je den D viď? Adriánče
Držím palečky, aby vše klaplo
Taky nic nestíhám, víkend zas hektickej, a bohužel sem v tom zapomněla, že je klubovka těch Pyrenejců na farmě Bolka Polívky, a tak jsme vyrazili pozdě, a ač na mašině, která to smaží rychleji a netrčí v kolonách na dálnici jako auto - a že jich bylo!!! - stejně jsme dojeli pozdě, tže své oblíbence, Pyrenejské mastinky, už jsem nezastihla, ani Pyrenejské ovčáky, jen PHP, ale aspoň to
Byli všici moc krásní a načesaní a klidní a velcí!!! Hodně jich je fakt obřích, kolem těch 80 cm určo, akorát nevím, zda to dělá ta bílá barva, že zjemňuje, anebo fakt tu kostru maj jemnější, nejsou to masivní stodoly, spíš tací krásní elegání
A hodně asi taky dělá ta srst, šíleně hustá a festovní
To by mi asi vysvětlila Soňa, ty váhy u PHP, ale mně přišlo, že i pes přes 80 cm v kohoutku může vážit tak max. 70 kg, spíš i méně Když třás srovnám výšku a váhu u fundláků, tak to jsou mastodonti že
Jenže jak říkám, možná se mi to jen zdálo, ta bílá barva z nich dělá takový "jemný andílky"
Většina teda té srsti měla, mají vážně festovní osrstění, je to krááása Ale jako česat bych je nechtěla
Stačí mi šílenej Bíšan, a to ji nemá zdaleka tolik, co tam většina jedinců měla
Hrozně se mi líbilo, jak byli všici načesaní, bylo fakt vidět, jak se o ně dobře starají To když přijdete ke kruhu kavkazáků, jeden by brečel
Samej sto let nečesanej chudák, všude kusy odumřelé srsti, cuchance, sem tam nějakej chudák aspoň povrchově přejet hřebenem, což je stejně na hááá, ptž to nemá smysl
Tfuj tajxl
Kvalita fotek horší, ptž chudička zrcadlovečka se vezla sice ve dvou batůžcích na zádech, ale na tý mašině v 240 km/h po dálnici byla kosa, tže byla troška umrzlá Ostatně ono nebylo dvakrát teplo ani tak a slůně taky nesvítilo furt
Štěňátka byla úúúžová, jako všecka mláďátka, ňuňíci
Ty jsi zlaťoušek můj, pamatuješ se na den D, na Adriánče
Uf, jsem z toho nervozní i dojatá
Guliver by měl točit reklamu...tak cvičíme. Napíšu víc až po.....abych to nezakřikla, zatím chlapec moc velké pokroky nedělá, ale já jsem přece jenom zvyklá na Huberta, který se vlastně učil jenom z mých myšlenek.......Byt už se taky rýsuje, už chybí jenom detaily, tak na všechno dělám ťuk ťuk ťuk, ať to vyjde
Další fotka od Péti ..
By mě jímalo, zda tam byla i Soňa??? Soníííííí?????? Kde vůbec jsi???
Peti nevíš o ní něco??? Ani webovky už nemá!!!
Peti a něco pro tebe, nějaká slečna tam byla s NF.... no ohledně té srsti budu mlčet, což?! Teďka sem o tom psala, že....
Ale barevně s pesanem slečna ladila, těma vlasama
A du něco dělat, nestíhám nic a nikoho
mata
napsal(a):
By mě jímalo, zda tam byla i Soňa??? Soníííííí?????? Kde vůbec jsi???
Peti nevíš o ní něco??? Ani webovky už nemá!!!
Peti a něco pro tebe, nějaká slečna tam byla s NF.... no ohledně té srsti budu mlčet, což?! Teďka sem o tom psala, že....
Byla, byla samozřejmě. Dokonce jsem vás tam viděla, ale fotila jsem celou výstavu pro klub, takže jsem se nehla. Na té první fotce je Montyho vnuk Caussou- od specialisty na plemeno vyhrál třídu otevřenou ve velké konkurenci, tak mám radost :-) A na té druhé je Montyho dcera Bayka :-)
S tou výškou a váhou máš pravdu a přesně tak to má být- PHP je štíhlý pohyblivý elegán, při výšce 80 cm má má většinou kolem 60 kg.
Na toho NF jsme taky koukali, byl jak neandrtálec z doby ledové, co.
sona1
napsal(a):
Byla, byla samozřejmě. Dokonce jsem vás tam viděla, ale fotila jsem celou výstavu pro klub, takže jsem se nehla. Na té první fotce je Montyho vnuk Caussou- od specialisty na plemeno vyhrál třídu otevřenou ve velké konkurenci, tak mám radost :-) A na té druhé je Montyho dcera Bayka :-)
S tou výškou a váhou máš pravdu a přesně tak to má být- PHP je štíhlý pohyblivý elegán, při výšce 80 cm má má většinou kolem 60 kg.
Na toho NF jsme taky koukali, byl jak neandrtálec z doby ledové, co.
No nás nešlo přehlídnout, v těch moto hadrech s helmama, exoti Takys teda mohla huknout aspoň, já bych tě totiž nepoznala že
No prosím, tak Montyho vnuk, mně se ten pes hrozně líbil, byl i vysokej. A pak ještě jeden, chodil s pánem po parkovišti, když sme dojeli, měl znaky na hlavě - šedavé, a byl nádhernej, obří, ale krásně kompaktní, pán byl takovej italskej typ chlapa, prostě dva modelové
A věříš, že tu fenku jsem fotila právě proto, že mi i tvarem hlavem a hlavně výrazem připomínala Montyho? Ještě jsem to říkala Míťovi, že vypadá jak Monty v dámském vydání
A ona to jeho dcera....
Moc hezunká!
Tak vida, mám ještě odhad slepých oček, srst nesrst, s tou výškou a váhou, a přesně tak, oni prostě působí mohutně a lvíčkovitě tou srstí, ale přitom silně elegantně a aktivně, prostě jim to sedne I v tom kruhu v pohybu jsou jak sportsmeni, elegantně aktivní, ani přelehčení ( jako třás chrti ) ani přetěžkaní, akorát
Ono ne že bych na výstavě nikdy PHP neviděla, ale není jich tam nikdy moc atahle klubovka byla super v tom, že čék fakt viděl x jedinců a co jsem si všimla značek aut, hodně jich bylo i z ciziny, viď?
trošku mi to připomíná třás anatolce, byť jsou vyšší, než asiati, či kavkazové, jsou troška lehčí, a je to na nich znát, nejsou tak medvědovití, jsou to tací mohutní elegáni a v pohybu je to znát ještě markantněji
Jsem ráda Soni, že ses ozvala a doufám, že je vše v pořádku?! a máš se prima
Včera jsem česala půlku Bíšánka a vzpomínala na ty načesánky PHP a říkala si znovu, díkybohu za Bíšana, mít některou z těch maxi PHP chundel - někteří teda měli srsti fest, a to jsou určo vylínaní před zimou - tak si du hodit provaz Dneska sem dodělala druhou půlku Bidíčka a mám na týden dost
A přesně, jak z doby ledové byl chudák NF, příšerný Že těm lidem není trapný lézt s takovým psem mezi lidi, když už jsou tak líní a nečešou ho
To mě fakt hlava nebere.... to samé jiná plemena na výstavách, tak snad je to přehlídka krásy, krom jiného, a aspoň tam bych psa vyčesala, když už tam lezu, ale to nééé.....
By se od majitelů PHP měli jiní hodně co učit
Páni ale říkám si, že fakt síla musí být taková ta krátká, ale hustá nadýchaná podsada, co mají třás čauové, malamuti, pidi trpa špici - ale ti jsou aspoň malincí.... ještě ta volná kůže do toho.... brrrr, to bych asi nikdy nedělala nic jinýho, než česala psa
Jo a ještě jsem se Soni chtěla zeptat, jak je to u PHP se zalomeným ocasem? Je to taky vada? U NO třás jo a vylučující Já že sem si všimla, že jich hodně ten ocásek mělo zakroucenej do strany aj 2x, štěnda ja dospělci, tak se ptám, ať su zas poučenější
A kde máme Peťu???? Snad je vše v poho?!
A Hani, co Adriánče?! Je vše v pořádku?
Tohle se mi strašně líbilo Oni se vůbec s těmi psy pořád mazlili.... a i jiní majitelé se s nima muchlili, nebo k nim nějak tiskli, o dětech nemluvě
To se u málokterého plemene vidí a nejmíň u těch společenských pidi midi, tam to není vidět paradoxně vůbec
Je to moc hezký, líbí se mi to, když tohle na výstavě vidím
ahojda !
To je krásný, kokarda až z Anglie Gulíšovi sluší
jé, supr, držím palce, ať je z něj televizní hvězda
Mati u mě taky PHP budí dojem jemnější kostry, jsme holt zvyklý na mastodonty ale tohle je uplně jiná stavba těla, mě se třeba ani nelíbí psi s přestavěnou zádí, neb u nás je žádaná rovná záď a pak vidím obrázek třeba braz. fily, která to má dané standardem a přijde mi, že je někde něco špatně, přitom není
už to je deformace no...
ty se pořád pohybuješ ještě mezi více plemeny, ale já jsem víceméně izolovaná a spoustředím se jen na NF, tak to víc vnímám.
ten NF je síla, uplně vidím že sáhneš do kožichu a chytíš dred... občas potkávám lidi a chválí Indyho super srst, znají jen zakudlené chudáky někde u řetězu na vesnici, přitom Indy má srst průměrnou a údržba je taky jen tak 1x týdně, někdy i 1x za 14 dní ale jemu to stačí.
mata
napsal(a):
Tohle se mi strašně líbilo Oni se vůbec s těmi psy pořád mazlili.... a i jiní majitelé se s nima muchlili, nebo k nim nějak tiskli, o dětech nemluvě
To se u málokterého plemene vidí a nejmíň u těch společenských pidi midi, tam to není vidět paradoxně vůbec
Je to moc hezký, líbí se mi to, když tohle na výstavě vidím
jé, to je naše vnučka Clea :-)) Jo jo, oni jsou takoví free tihle majitelé :-)) Na výstavě byli jen kvůli uchovnění a psi se u nich mají jako v ráji.
mata
napsal(a):
Jo a ještě jsem se Soni chtěla zeptat, jak je to u PHP se zalomeným ocasem? Je to taky vada? U NO třás jo a vylučující Já že sem si všimla, že jich hodně ten ocásek mělo zakroucenej do strany aj 2x, štěnda ja dospělci, tak se ptám, ať su zas poučenější
A kde máme Peťu???? Snad je vše v poho?!
A Hani, co Adriánče?! Je vše v pořádku?
Další náš vnouček :-) Jinak ten ocas má mít PHP s háčkem na konci, v klidu volně nesený se zvednutou špičkou a v afektu přetočený nahoru. :-) Není to zálomek jako takový- jakože pravý úhel, ale prostě oblouček, zatočená špička.
Třikrát huráááá Adriánčeti!
A hodně sil a zdravíčka jemu i mamince
To je super zpráva!
Peti no konečně, už jsem si říkala, co s tebou je Jj s tou zádí u těch fil, mně se to ani nelíbí, vím že je to znak plemene a má to svůj důvod jo, ale u nich je to tak hrozně markantní, hlavně u fen, že to je děs.... možná kdyby měli delší srst, troška by se to zakrylo.... no to je fuk, každopádka mi to nepřijde hezký
Sím tě Indy je krásnej vyčesánek, já taky nečešu psy každej den, to ani nejde a zas by to nebylo pro srst ani dobrý, ale jak píšeš, jednou týdně, někdy jednou za 14 dní, je člověk pročeše, aby se prokrvila pokožka pěkně a promastila srst a učesali se případný cucky Je fakt, že třás u Gríšy a Nudle jim uši a za ušima a kalhotky češu častěji, jenže oni mají jemnou srst, co se cuchá ráda a není tam podsada, je to za dvě minutky hotový
A jak se cítíš Peti? Malej nezlobká?
Soni koukám, že sem ti nafotila celou rodinu To je dobře
Oni byli všeci tam moc hezcí, se fotili sami vlastně
S těma ocáskama, to myslíš jako špičku zatočenou nahoru, že jo?! Já myslela jako konec ocasu zatočený do boku a ještě pak jako přes to dolů, jak třás maj prasátka, nebo tak
Nevím, jak jinak to popsat....
Tahle "rodinka" byla taky skvělá a slečna mi pak oba větí odvedla kousek stranou na vyfocení
mata
napsal(a):
Třikrát huráááá Adriánčeti!
A hodně sil a zdravíčka jemu i mamince
To je super zpráva!
Peti no konečně, už jsem si říkala, co s tebou je Jj s tou zádí u těch fil, mně se to ani nelíbí, vím že je to znak plemene a má to svůj důvod jo, ale u nich je to tak hrozně markantní, hlavně u fen, že to je děs.... možná kdyby měli delší srst, troška by se to zakrylo.... no to je fuk, každopádka mi to nepřijde hezký
Sím tě Indy je krásnej vyčesánek, já taky nečešu psy každej den, to ani nejde a zas by to nebylo pro srst ani dobrý, ale jak píšeš, jednou týdně, někdy jednou za 14 dní, je člověk pročeše, aby se prokrvila pokožka pěkně a promastila srst a učesali se případný cucky Je fakt, že třás u Gríšy a Nudle jim uši a za ušima a kalhotky češu častěji, jenže oni mají jemnou srst, co se cuchá ráda a není tam podsada, je to za dvě minutky hotový
A jak se cítíš Peti? Malej nezlobká?
Soni koukám, že sem ti nafotila celou rodinu To je dobře
Oni byli všeci tam moc hezcí, se fotili sami vlastně
S těma ocáskama, to myslíš jako špičku zatočenou nahoru, že jo?! Já myslela jako konec ocasu zatočený do boku a ještě pak jako přes to dolů, jak třás maj prasátka, nebo tak
Nevím, jak jinak to popsat....
Tahle "rodinka" byla taky skvělá a slečna mi pak oba větí odvedla kousek stranou na vyfocení
Tahle rodinka byla celá naše :-)) Syn a vnoučata :-) Ty, Mati, mohla bych tě poprosit o poslání těch tvých fotek na mejl? Máš super fotky a zrovna tyhle já moc nemám, stála jsem na druhé straně u rozhodčího... Díííky předem :-)
Jinak do boku zatočený ocas je vada, ale nijak závratná.
Přestavěné zádě u fil atd. taky nesnáším, připadají mi jak mrzáci. Pyrenej má taky mít rovná záda no, tak asi jsme těmi svými rovnými psy ovlivnění :-)