Ahojte,
rada by som sa spytala cim krmit moju fenku, je to krizenec akity inu s boseronom, je kastrovana, ma trosku problem s priberanim a tiez granule nie su jej najoblubenejsie jedlo , momentane je na Forza10 light tuniak a ryza, srst krasna zubky ma biele a hovienka pekne, len je stale hladna, vedeli by ste mi poradit akym kvalitnym krmivom, ktore mi privezu aj na SVK by som ju mohla krmit aby nebola hladna a ani nepriberala? rozmyslala som ze zacnem kombinovat konzervu stuzzy jelen s forzou10 granulami tiez jelen.....vedel by mi niekto poradit?
zkusila bych možná magnussona light,u nás je sice situace trochu jiná, mám fenu, kastrovanou, ale šílený éro,nepřibere ani gram. ale má alergii a nic jiného než magnussona nesnese, krmíme zátěžovkou, nějakej extrémní výkon fena nemá, a nepřibere ani gram a to krmíme docela velké dávky.tak mě napadá, že možná když ty granule nejsou tak moc "nadupané" tak kdybyste koupila light tak můžete dávat větší dávku a tím pádem se jí zaplní žaludek a bude po problému.ale říkám, je to odhad