Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Narnia

12.9.2012 16:18
Narnia

XXX.XXX.26.148

Dobrý den, mám jedenácti měsíční fenku německého boxera. Od štěněte měla granule Frank´s pro gold a asi tak před třemi měsíci jsme přešli na Acanu. Stále má ale stejný problém...granule dostávala 3x denně a nyní už delší dobu 2x denně. Ráno má stolici v pořádku a pak několikrát denně řidší a kolikrát odpoledne při procházce jde dvakrát a má opravdu průjmovitou. Poraďte mi prosím co mám dělat. Děkuji za vaše názory...

12.9.2012 20:32
chuchyna

XXX.XXX.25.112

Na krmivo by se mělo přejít postupně tak jestli jste nepřešly moc rychle.....jinak už jsem několikrát slyšela i četla na internetu že po nové receptuře Acany má hodně psů průjem a moc jim nesedne a ještě mě napadá jestli to není tím že je ,,nabušenější´´ než Vaše předešlé krmivo a o to víc pokud jste přešli na bez obilnou řadu :-)

tibetak

13.9.2012 09:07
tibetak

XXX.XXX.14.7

Taky může mít příliš velkou porci - naší feňuli jsme trochu snížili dávku a srovnalo se to

13.9.2012 11:39
narnia

XXX.XXX.26.148

Děkuji za názor, přecházeli jsme promícháním poloviny Frank´s pro goldu a poloviny Acany. Stejný problém měla i po granulých Frank´s pro gold, proto jsme změnili krmivo, zda se to srovná

13.9.2012 11:41
narnia

XXX.XXX.26.148

Zkoušeli jsme i snížit dávku, ale poté byla akorát hladová a v těle byla hubenější. Krmena je tak, aby měla normální vzhled...nijak překrmeně ani podvyživeně.

Přidejte reakci

Přidat smajlík