tibetak
XXX.XXX.14.7
....slyšela jsem na něj zatím jen samé kladné věci a nic, co by bylo v jeho neprospěch. Jelikož za ta léta, co se motám kolem psů neznám rasu, která by neměla nějaké to své "ale" . Neodradí mě to od jeho pořízení, ale ráda bych si udělala pravdivý obrázek o tomto plemeni. Např ze všech stran slyším, že nejsou majetničtí a teď mi jedna paní, co si ho chtěla taky pořídit řekla, že majetničtí a žárliví jsou.
tibetak
napsal(a):
....slyšela jsem na něj zatím jen samé kladné věci a nic, co by bylo v jeho neprospěch. Jelikož za ta léta, co se motám kolem psů neznám rasu, která by neměla nějaké to své "ale" . Neodradí mě to od jeho pořízení, ale ráda bych si udělala pravdivý obrázek o tomto plemeni. Např ze všech stran slyším, že nejsou majetničtí a teď mi jedna paní, co si ho chtěla taky pořídit řekla, že majetničtí a žárliví jsou.
Neznam takového brabantíka, sama je chovám..na výstavách jsem taky nikdy neviděla u brabantíků tyto povahové vlastnosti. Je to divné a zvláštní, oni ale opravdu nemají žádné špatné vlastnosti. Těžko uvěřit, ale je to tak. Navštivte nějakou výstavu nebo se stavte k nám domů a uvidíte sama:)
Můžete mi tu na sebe nechat email, napíšu Vám o nich víc.
tibetak
XXX.XXX.14.7
Budu ráda, když se o nich dozvím co nejvíc - děkuji
nefritt@seznam.cz
Web mé chov. stanice s informacemi o brabantících je http://brabantik.webnode.cz
Napsala jsem Vám mail.
tibetak
XXX.XXX.14.7
jj, máte odpověď